A Movie of a nightmare ;)

HA HA HA. Filmen från mardrömsmorgonen ;)


Home sweet home

Vilken dag. Dagen började med ett styrkepass på en timme på gymmet, riktigt härligt att känna hur kroppen arbetade och byggde muskler, man känner att kroppen njuter av att få jobba. Härligt! Jag hade tänkt att jag skulle ta en långprommis efter gymmet men jag kikade förbi gruppträningen och såg att Core precis skulle börja, spännande tänkte jag oviss om vad det var. Jäääääääävlar vad jobbigt det var. Det var mag och ryggträning och det var riktigt tufft, men skönt eftersom att jag har problem med ryggen, och magen kunde vara lite snyggare den med. Jag klarade hela passet och cyklade sedan hem för att käka lunch, blev lax. Jag kände att jag hade mycket energi kvar och betämde mig för att ta en långpromenad på 1,5 timme. Det var dock inte så roligt, hade varit roligare om man hade någon att gå med, eller att min ipod var laddad, eller om man hade Mexx (mammas hund) så idag har det blivit 3,5 timmes träning för min del :) De ni. Jag ska köra hårt nu inför sommarens bravader.



Nu ska jag ta en välbehövlig dusch, sedan ska jag pilla på en ny design =)

Mot gymmet

Jag ska snart äta frukost och sedan bege mig till gymmet, det blir en timme där och sedan tänkte jag ta en långpromenad, vädret är ju kanon så :D


Vi hörs sedan!

Morgondagens to do

Börjar veckan med en lugn dag.

 

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv. Undrar hur länge det tar innan jag somnar, ZzzZzzzz!

 

NATTI :)


En trött Niki

Har sprängande huvudvärk och är jättetrött. Kommer att somna som en stock ;) Men dagen har varit bra förutom att jag satte mig på något vasst på tunnelbanesätet :( det gjorde jävligt ont. SUCK! Hatar att åka tunnelbana!!!! Aldrig mer, iaf jäkligt sällan...

 

Men iaf. Morgonen började med en mardröm (se inlägget nedanför) sen blev den bara bättre :) Vädret har varit på topp, har varit i ett shoppingcenter med syster och hennes mamma. Jag köpte resterande i presentväg till mamma på mors dag. Hon fick boken "hypnotisören" två magneter med gullig "mamma text" ett kort och choklad. Det var hon värd lilla mamma. Stannade på middag där, njöt av värmen i solstolen och lite sånt. En mysig och bra helg med andra ord innan en tuff vecka börjar (dubbla pass på gymmet nu + lite annat)... Mer om det senare!

 


Mardröm

En av de värsta dagar i mitt liv var idag, nä men nästan iaf. Jag och min syster åkte till havet för att mata fåglarna med bröd. Det var ganska lugnt där, inte så många fåglar alls och vi kliver ur bilen. Jag kastar bröd och några sekunder senare blir mitt liv till en mardröm. Fiskmåsjävlarna attackerade oss nästan, det var inte långt ifrån, och från att ha varit 2 stycken till ca 30 st, jag skojar inte. De flög några cm från våra huvuden. Jag grips av panik men fortsätter att kasta, denna gång kastar jag längre i hopp om att de ska flyga bort från oss men icke, vi springer en bit men de följer efter. De omringar bilen helt. Jag i min panik kastar upp brödpåsen i luften, skriker som en stucken gris, vi springer mot bilen, kastar oss in och andas ut. Det roliga är att min syster filmade allt, ha ha ha ha. AFHV nästa? går inte att förklara så bra men shiiiiiiit vad rädd jag var, delvis för att de skulle attackera oss och verkligen bita sönder oss ( det var inte långt ifrån) sen ville jag inte ha bajs på mig. Nä fyfan alltså. Jag är rädd för fåglar, speciellt fiskmåsar. Men jag tog mod till mig att gå ut igen men denna gång var jag smart nog att dela brödet i bilen så det bara var att kasta sen. Pjuuu!!! Vi hade enorm tur, inge fiskmåsskit på bilen heller :) Vilken morgon :P

 

Längtar efter att se filmen :D


Helgen med syster

Go kväll sötnosar

Jag har haft en underbar helg med min syster :) Igår så spenderade vi dagen genom att ta igen massor med tid. Pratade en massa, åt laxtratäng a la Niki, gick en långpromenad och tog massor av kort. Utsikten var amazing dit vi gick, hur fint som helst, perfekt solnedgång, dock var det högt upp vilket gjorde att jag fick svindel. Hatar höga höjder. Lite synd för då missar man massor (när det gäller utsikt m.m)... När vi kom hem blev det svull av chips och godis och film.

 

Fortsättning följer...

 


My Hair

( Jag i älsklings tröja )

 

Hur mycket jag än inte vill erkänna det så måste jag nog ta ett besök hos frisören snart :( jag vill verkligen inte och jag undviker det in i det sista. Som ni ser så har jag två nyanser i håret, halva mitt hår består av gammal färg. Shit vad ljust det har blivit med tanke på att det var brunt jag färgade mitt hår till och nu har jag bara låtit det vara. Min riktiga hårfärg är mellanblond, eller råttfärgat rättare sagt. Men jag gillar det och ska spara ut till min riktiga hårfärg, så ska aldrig mer färga mitt hår, det förstör bara håret i längden...


30e maj 2010

 

God morgon

Blir en snabb uppdatering medan syster står i duschen, jag är TRÖÖÖÖTT som fan. Gick upp halv åtta på en söndag ZzzzzzZzz. Men efter en dusch så piggnade jag till lite, bara lite. Idag ska vi till ett shoppingcenter, sedan kommer älskling och hämtar mig och så ska vi bege oss hem till mamsen. Mors dag idag också :) och det måste firas. Jag har världens underbaraste mamma även om vi tjaffsar lite ibland, har ärvt hennes envishet så det förklarar mycket :P Jag älskar dig mamma ♥ Du är Amazing =)


29e maj 2010

God morgon


Har hunnit med riktigt mycket denna regniga och blåsiga lördag. Jag har t.o.m förberett middagen som just nu står och gottar sig i ugnen, laxgratäng med kokkosmjölk, så här sitter man hungrig och sugen på att ta en bit, he he! Idag kommer min kära syster hit och ska sova över, som jag har nämnt tidigare så bor hon i Norrland så det blir inte att man träffas så ofta vilket är tråkigt. Men IDAG kommer hon till mig :D Har fått låna bil av mina föräldrar att ha hela helgen :D (våran bil är manuell och jag ar enbart körkort för automat) men nästa bil vi köper blir en automat så att jag också kan köra. Vi har inga direkta planer för helgen utan det blir mest bara att mysa och så. Vädret är ju inge kul heller så ute vill man inte vara.


Ska snart städa det sista och hoppa in i duschen.


En del av mig

Doris är en del av hur jag är som människa ;)



28e maj 2010

Nu ska jag iväg på terapi :)

Jag vill ut och resa

Jag har precis raderat två inlägg, jag känner att jag börjar bli för personlig vilket jag undviker.


Igår kollade jag på resor, ja jag vet att jag tjatar om det, stackars Tina fick uppleva det idag när vi gick och kollade på kläder, varje plagg jag hittade sa jag " den här skulle vara söt när man är utomlands eller vilken söt enkel klänning som man kan dra på sig när man är påväg ner till stranden".. Jag känner att en resa skulle sitta fint just nu. Vara borta i 4 veckor och bara njuta av livet. Jag har inte varit utomlands på två år och känner att det börjar klia i fingrarna nu. Jag vill RESA :) känna den där känslan när man packar resväskan, känna pirret och resfebern, ha svårt att sova dagen innan man ska iväg för att man är så uppspelt och ivrig, ha något att längta till, det där lilla extra i livet. Resa är livet för mig. Det finns inget underbarare! ååååååååååh vad jag vill boka NU NU NU....................



Dagens Tips

Jeansjackan är väldigt inne just nu och av dom jag har testat så har New Yorker den snyggaste, sitter skitfint på och framhäver former. 319 kr tror jag den kostade, New Yorker ligger bl.a i Nacka Forum!

Har själv inte köpt den...

En dag med Tina

Tänkte inte blogga något mer idag men eftersom att min kära sambo har somnat så kan jag passa på, stackarn kunde inte sova många timmar i natt pga dampiga katter, själv sov man som en stock, tack gode gud för öronproppar :P så själv är man pigg.


Idag har jag varit med Tina hela dagen, vi började med att ta en fika och sitta och skvallra lite, blev glass för min del. De hade inte så goda smaker på kulglassen så jag valde tre chokladkulor, typiskt mig. Kan tipsa om att wayne i sickla har skitgod kulglass, bl.a med violsmak, MUMS!


Efter en mysig stund inne på cafét så fick Tina den brilljanta ideén att vi skulle åka till Nacka Forum. Provade en hel del kläder, Zara har otroligt fina kläder, även Gina och Cubus. Men jag höll hårt om plånboken ;) Vi gick och tipsade varandra om plagg som kanske inte var så snygga direkt när man såg dem, men när man får ideér om hur man kan matcha det och få en helbild av plagget så blir dom snygga. Det fanns massor av fint man gärna skulle fylla garderoberna med.


Sitter på älsklings dator just nu så tyvärr blir det inlägg utan bilder, så dom får ni se imorgon.

Dagens fråga

Vilken underbar dag jag har haft med underbara Tina <3 Tack för idag gumman :) Bloggar kanske mer senare!


Så länge kan ni svara på dagens fråga!


Fråga: Vad har ni för planer för midsommar?
mindre än en månad nu :D LÄNGTAR!!!

27e maj 2010

God morgon


Skulle ha gått upp vid tio men känner mig rätt utvilad för en gångs skull. Har drömt massor av skit som jag bara vill glömma, hatar mardrömmar. Idag ska jag träffa tjejerna för en fika i solen och massor av skvaller, ska unna mig någon chokladbakelse idag hade jag tänkt. Hoppas att de har något smarrigt.


Ska äta lite frukost nu, vi hörs om en stund!



Dagens hjärnsläpp

Konversation nyss efter en låååååååång funderare på hur man stavar "för sent" ... HA HA HA HA HA HA




HA HA HA HA :D

Chokladbak!



Blev riktigt baksugen så nästa vecka så ska jag baka massor med godsaker. Trevligt när man får besök eller ta med sig en påse när man blir bortbjuden på middag eller bara vill skämma bort någon ;) Så nästa vecka blir det chokladbak här hemma. Vågar jag det, jag menar. Det kommer sluta med att allt hamnar i min mage ändå ;) He He!!

Kärleken spirar

I våran lilla familj på fem spirar kärleken. Kärleken mellan mig och min sambo, kärleken mellan kissarna och kärleken mellan oss alla. Silver är en busig liten tjej och är världens gosigaste med, hon har verkligen hittat sin plats nu och jag tror Geisha (vår ena hankatt) är smått förälskad i henne ♥

 

Hon vill mer än gärna att man fotar henne. Jag får riktigt bra bilder, synd bara att hanarna inte är likadana!

 

Älskar hennes fina ögon

Trött liten kisse brevid Money

Så fin posé ;)

Naaaw, kärleksparet nr 2 i familjen ;)

 

Mys


26e maj 2010

Go kväll


Ber om ursäkt för dåligt bloggande dessa dagar men har inte hunnit. Ska ta igen lite nu tänkte jag. Idag har jag varit igång HELA dagen, jag har städat lägenheten, fixat så att älskling fått fler garderober genom att komma på bättre lösningar. Vi behöver fler garderober och vi behöver en större lägenhet, det här funkar ju inte. Våra lån öppnas igen i juni så då kan man börja planera lite bättre med flytt och sånt. Känns lite surt att man inte köpte en stor lägenhet från början, gillar inte att flytta runt + att jag trivs rätt bra med att bo här med enda nackdelen, storleken.. Drömmen hade varit att få en 4a i samma omårde med samma läge. Jag kan inte riktigt planera för framtiden i denna lägenhet om man säger så, jag vill ha större innan man skaffar barn m.m. Jag behöver den fasta punkten innan så att jag kan slappna av.




Tunghäfta

Har riktig tunghäfta just nu så nu ska jag hålla käften resten av kvällen och njuta av ben & jerry och filmer... Hatar när man inte får ut orden rätt...


Hörs imorgon!


GAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!


Dagens funderare

Hmm min statistik var högre i går när jag inte bloggade alls, men dagen är inte slut än :P

Har blivit med tjej ;)

Vi har blivit med tjej. Vi var och vaccinerade Silver mot kattpest idag och det visade sig att våran lilla kille är en tjej. Vi blev lite chockade, inget vi har kollat så. Men det spelar ingen roll :) Våran kärlek består till denna lilla kisse. Så nu kan man köpa lite rosa saker till kissarna, hi hi!

Så om 4-5 veckor blir det vacination mot kattsnuva och om 12 veckor är det dags för kastrering och idmärkning i örat. Större ingrepp för honorna och tratt i 10-12 dagar efter det. Tur att våra hanar redan är kastrerade så hon inte blir gravid, vill inte ha hela lägenheten full med kissar. Och ut får hon inte gå fören hon är 6 månader och kasterad så.. Känns lite konstigt att säga HON. Ha Ha!



Dagen i punktform

Go kväll


• Spenderat eftermiddagen med sötnosar

• Ätit pizza till middag, hälften blev kvar så den får jag ta till lunch imorgon. Längtar! HA HA

• Kollade på hockeyn, Sverige vann :D orkar inte kolla på finalen nu.. Ska kika på Wallander!

• Haft svårt att hålla ögonen öppna.. TRÖTT!

• Sitter och får massage just nu av dynan. Skönt!

• Jag är INTE gravid, skulle nog inte kunna hålla det hemligt isåfall ;)

• Fått en hälsosammare kropp, träningen gör sin del, medicinen gör sin del.. Grav.. gör sin del, nej jag skojar bara. Jag äter fortfarande minipiller. Som sagt, skulle inte kunna hålla det hemligt isåfall.


NU: Wallander ;)

Den 23e Maj 2010

Söndag

Vaknade som sagt tidigt idag pga dampiga katter så jag har inte fått min skönhetssömn så jag känner mig mer eller mindre som en zombie.. Seg som fan! Men nu är det ingen ide att gå och lägga sig igen, har ingen lust att sova bort hela dagen.. Imorse ösregnade det ute, kändes faktiskt helt okej för en gångs skull med regn. Men nu håller det på att spricka upp igen. Senare ska det tydligen bli strålande sol igen :D


Idag har jag min dag som vanligt, får se vad jag hittar på. Kanske ska jag åka och se när min bror har fotbollsmatch? kanske ska jag bara lega och dega i soffan hela dagen och äta godis och glo på film? kanske blir det gymmet som vanligt på söndagar? hmm jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Jag har fortfarande inte tagit mig till duschen så det får bli det första jag ska göra ;) ha ha! Skulle vara skönt med en riktig kalldusch, då lär jag piggna på, men nä, måste ha kokhett när jag duschar. Det bästa med att bo i lägenhet är att varmvattnet ALDRIG tar slut utan man kan stå där bra länge...


Man får ett riktigt poff när man har haft en hård knut mitt på huvudet en hel dag.


Helgen

Fredagen


fredagen spenderade jag genom att vara ute och sola i stort sett hela dagen, klippte även gräsmattan så nu är den tjusig igen. Den börjar få en riktigt fin grön färg, känns bra att det regnar idag så att den kan bli ännu finare. På eftermiddagen kom min kära sambo hem och vi begav oss iväg till affären för att fylla på både kyl och frys. Vi såg även filmen Shutter Island denna kväll. Den var helt okej, snyggingen Leonardo Dicaprio är i huvudrollen ;) Vi hade en lugn och skön fredag med andra ord.


Lördagen

Älskling, B och mina brorsor drog iväg på fotboll, de hade familjensdag där så det fanns massor att göra. Bla sumobrottning, måste ha sett skitul ut när de hade de där sumodräkterna på sig, hade gärna velat vara med och fota. Själv åkte jag iväg till mamsen där det självklart spenderades tid i solstolen, riktigt fint väder. Jag och syster tog en långprommis med Mexx, behöver jag nämna att kameran följde med ;) blev jättefina sommarbilder på syster, själv blev jag gräslig på foto så det blev inga bilder på mig. Men syster agerade fotomodell gladerligen. Vi gick till en sjö och bara satt och njöt av det fina vädret. Mamma och B skulle till svärföräldrarna på kvällen så jag och älskling var barnvakt. Vi lagade tacos till middag, blev riktigt gott. När middagen var klar och vi var mätta och belåtna (klockan var då redan vid halv nio) så var det bara att slänga lillplutten i duschen. Sedan blev det lite tv tittande innan det var dags för minstingen att sova. Måste ge en eloge till mina tre småsyskon, alla är så duktiga när det gäller att gå och lägga sig, aldrig något tjat eller bråk. Dom lägger sig så snällt och man behöver bara säga till en gång :) så snälla så. När den minsta var i säng spenderade vi andra tid vid tv:n. Vissa kollade på fotboll medan andra kollade på 27 dresses. Det blev en riktigt lyckad kväll, vi hade jättemysigt. Alltid lika kul att passa de små liven..


Jag hade riktigt problem att hålla ögonen öppna på kvällen, ville inget hellre än att sova, men jag ville agera chaufför till herrskapet och desutom ville vi sova hemma så jag fick kämpa mot de tunga ögonlocken. Varje gång jag la mig i fotöljen så höll jag på att somna, vid ett tillfälle var jag nära på att hoppa runt på golvet. Men jag lyckades övervinna tröttheten. Så det var riktigt skönt att komma hem sedan och lägga sig i sin egen säng. Men då var man självklart pigg så då blev det lite tv:tittandes innan jag föll i min skönhetssömn..


Här sitter jag nu, trött och längtar efter att ställa mig i duschen som jag kommer att göra efter jag postat detta inlägg..



åh vad jag är trött

God morgon


Vilket kalasväder det har varit i helgen, har hunnit får mycket färg. Men idag regnar det, men det är lite mysigt. Så idag blir det att hålla sig inne och mysa. Är helt färdig i kroppen, vi kom hem vid två i natt och jag vaknade vid åtta av dampiga katter så jag kunde inte sova vidare, sitter här i soffan och ögonen värker men tänker inte gå och lägga mig ändå, nä nu får jag helt enkelt hålla mig vaken. Ska ta en långdusch, det blir man alltid pigg av. Måste även lägga över bilderna från i helgen :)


Vi hörs om en liten stund


Åter på söndag

Bloggen uppdateras på söndag :) Ha en underbar helg!

Vems kropp har jag?

Hmm, känner inte igen min kropp just nu. Från att ha haft skitsvårt att få färg behöver jag nu bara gå ut så får jag färg. Skumt?


Nu ska jag ut och sola igen :)

Kärlek


21a Maj 2010

God morgon


Har redan varit på gymmet en timme, satan vad varmt det var där inne, inge kul alls att gymma då. Det var bara jobbigt. Men jag höll ut en timme iaf. Blev mycket styrketräning då det var AS jobbigt att cykla. Nä svalare gym TACK!!! 


Ska plocka lite här hemma, sedan hoppa in i duschen, göra en avocadosallad och sedan sätta mig i solstolen och bara njuta. Fredag idag också, härligt! Får se vad denna fredag har att erbjuda.


Vad ska ni hitta på idag för skoj?



Älskling åkte bil hem från mina föräldrar igår medan jag cyklade, han överaskade med glass när jag kom hem. Min favoritglass :P Mumsigt VÄRME= SOMMAR = GLASS


20e maj 2010

Man blir lite färdig i kroppen efter att ha spenderat dagen ute, vädret har varit på topp även denna dag, kunde dock ha varit soligare, det var lite disigt. Annars har dagen varit supermysig. Var som sagt på gymmet i morse, Körde mest styrketräning denna gång, härligt att känna hur kroppen jobbar. Var där vid halv tio imorse. Ville få så mycket tid som möjligt ute sedan. Morgonen är den skönaste tiden att träna på. Funderar på om jag ska dit imorgon med eller om jag ska vänta tills söndag?

 

När jag sedan kommit hem och duschade (gillar inte att duscha vid gymmet, sedan cyklar jag ju så då blir man ännu mer svettig, skönast att duscha i sin egen dusch) efter det begav jag mig till mamma, där har jag varit hela dagen lång. Mycket tid spenderades i solstolen, lyckades bränna mig lite idag :( Buhuu. Har blivit en kräfta igen. Jag hämtade syster på förskolan idag, hon blev så glad att jag kom och hade massor att berätta, bla hade dom varit på utflykt och haft parad,  mysigt! Sedan åkte vi och hämtade älskling som tog en dusch efter jobbet för att sedan bege oss till mamma och dom igen, vi stannade på middag. Blev hemlagade biffar med potatis. Mumsigt! Sedan smakar maten godare när man sitter ute och äter. Tror det var premiär för i år.

 

Jag har även varit på en lång härlig promenad med Mexx som vanligt. Tog massor med bilder, får lägga upp resten senare men här är några iaf!

 

Har ringar under ögonen, men får ju aldrig sova, kissarna håller mig vaken :P TRÖTT. Dom vill att jag känner på hur det kommer att bli sedan när man får en bebis ;)

naaaw

Härligt att springa och busa, känna frihet


Sola hos mamma

Sitter hemma hos mamma nu. Började dagen med att hänga på gymmet, blev glatt överaskad när jag såg att de har fått in nya maskiner, och bra var dom, en till som man tränar magen i så det var kul. Blev bara en timme där innan jag cyklade hem igen, tog en dusch och sedan begav mig till mamsen. Varmt och skönt ute, men lite dis nu så det är ingen strålande sol. Hade räknat med att bli lite brun idag. Men men!


Nu ska jag ut igen.

Godnatt

Funderar på att kolla på någon film och sedan sova, ska upp tidigt imorgon för att cykla till gymmet. Sedan blir det att slappa i solstolen hela dagen. Imorgon ska det bli SOL och 21 +. MYS!

 


Dagens fråga


Mysbyxor





Älskar dessa samett byxor som cubus har. De har massor av olika färger, kostar 199 och är supersköna :D måste fylla på min garderob med flera par, ups jag som skulle spara :P Någon som vill skänka en slant ? ha ha!


MYS!!!

Kvällspromenad

Man blir helt slut i värmen, men UNDERBART är det :D Tog med min kära sambo på en kvällspromenad för en stund sedan, riktigt mysigt. Så nu kan man med gott samvete spendera kvällen sittandes i soffan med laptopen i knät. Kom gärna på något jag ska blogga om. Inget bra på tv så jag lär sitta här ett tag ;)


Jag känner för tillfället ett inre lugn och är i harmoni med mig själv. Tunga stenar har lättat från min kropp. Det känns bra. Jag kan andas! Ahhh...



Dagens Look

Dagens outfit, inte världens bästa bilder men iaf :P bättre än inget ;)

 

 

Kofta: Vero Moda

Byxor och linne: Gina Triot

Skor: Skopunkten

Väska: Prada (köpt i Thailand)


19e maj 2010

Vilken härlig dag vi har haft det, var i forum och sickla med bästa vännerna. Shoppade ett par byxor. Så nu ska jag inte shoppa på 7 månader. Det har jag lovat mig själv, ska hålla hårt om slantarna nu :) ska även rensa garderoben en gång till, prova märkesjeansen jag har om jag fortfarande gillar dom eller om dom ska säljas på blocket. Funderar på det. Så från och med idag ska jag inte göra några onödiga köp. Jag har kläder så det räcker och blir över. Så nu ska jag spara spara spara. Det har jag lovat mig själv. Ska hålla mig dessa månader nu, punkt slut.


Men iaf. Vi hade en mysig dag med massor av snack, Tina har varit iväg några veckor nu så det var ett glatt återseende, har saknat henne massor, har även saknat Sandra massor också. Mina fina, underbara tjejer ♥


Är helt slut i fötterna, funderar på att ta ett fotbad. Mys!



Blev en viol och chokladkuleglass, mumsigt! Violglass är riktigt gott!



Tacobar till lunch :P


Iväg

Nu sticker jag iväg och träffar bästa vännerna, vi hörs när jag är hemma igen!


Ha en underbar dag


gammal bild... Peace


Kärleken gör oss lyckliga

Kärlek kärlek, vad vore livet utan det? Kärlek till sin familj, vänner och djur. Det är det viktigaste som finns och i det i slutändan det som gör oss lyckligast (iaf för mig) . Man kan inte få för mycket kärlek, men däremot för lite. Så ge massor av kärlek till varandra, VARJE DAG :)

 

Kärlek kan vara så mycket. Att få någon att må bra, få någon att skratta, säga fina ord och göra gulliga handlingar, det behöver inte vara något stort, det som är kärlek är något man mår bra av, spelar ingen roll vad. Kärlek för mig är att få en geisha (ni vet chokladen) blir så LYCKLIG då. Hi Hi!  Men man behöver inte ge något :P som sagt, genom att bara få någon annan att må bra så ger man KÄRLEK

 

 

Mina kissar gav varandra lite kärlek idag i form av kramar ♥ så gulligt


Japp

Ser att jag måste färga ena ögonbrynet lite mer. UPS!!!


Stereo Love

Den här låten kommer jag spela hela sommaren lång :D Nu skulle det inte vara helt fel att ligga på en härlig strand långt borta och spendera några månader utomlands, skulle inte tacka nej till det. Men det får bli till vintern, man vill ju inte direkt åka från värmen till värmen? men visst, några veckor i sommar skulle inte vara helt fel. Men får hoppas på bra väder här :) Massor med mys hela sommaren lång ♥


Sommarbär

Ska sätta mig i soffan med en skål yogurt och kolla på gossip girl nu hade jag tänkt! Mums! Kika in i bloggen om en stund, lite speciella bilder kommer upp då och dom vill ni inte missa, trust me ;)






18e Maj 2010

Okej jag vet att man inte ska klaga på värmen, men SHIT vad varmt det är, hur varmt som helst ute och hur varmt som helst inne. Klär snart av mig naken här alltså, stackars grannarna då, ha ha! Riktig medelhavsvärme har det varit idag. Jag har gått från att ha varit genomskinlig till en kräfta, nu har jag gått från att ha varit en kräfta till att ha fått lite brun färg. Wihoo!


En stor del av dagen har spenderats på Ikea. Köpte bara det jag kom dit för, nämligen doftljus. Men hittade lite annat smått och gott jag gärna skulle vilja ha. Vill ha vit inredning hemma, har tröttnat på det vi har. Ett soffbord skulle inte vara helt fel heller då våran gamla just nu används till tv bord. Så just nu har vi en tillfällig sak som bord. Sedan vill jag ha nya lampor, gardiner, mattor, ja i stort sett allt. Men får vänta med att köpa saker som kan gå sönder då våran lilla kissebebis är lite vild. Gardinerna är hans favorit så ni kan ju tänka er hur dom ser ut. Och över soffan har vi lagt ett stort överkast så att den skyddas. Den kostade ändå en rejäl slant så den ska skyddas till max, då får det hellre se förjävligt ut för stunden tills jag får pli på åbäket, han gör framsteg varje dag, han är duktig när jag säger nej iaf. Använder det dagligen så det är inte så konstigt.



Efter Ikea blev det en stund i solen hemma hos mamma, passade även på att gå en lite promenix med Mexx i det härliga vädret, tog riktigt fina bilder på honom men tyvärr hade jag inte min systemkamera då!!!



Utsikten var otrolig, Mexx ville gärna att jag fotade honom tillsammans med den.

Söta

Vad väntar vi på?

naaaw

Jag filosoferar lite och njuter av livet

Jag klär mig alltid fel, hade MYSBYXOR på mig denna varma dag, hur kunde jag!!!!!

Blå och vitsippor


Ikea here we come

Idag blir det IKEA. Vi hörs när jag kommer hem!


Vad ska ni hitta på idag då ?



Kanske?

Idag har jag haft en väldigt positiv och bra dag. Bara tänkt massor med glada tankar och så, trots att lite små olyckor hände här hemma idag. Min lilla kissebebis välte ner en glaslampa som gick i tusen bitar, jag tog med mig glaset till återvinnigsstationen men hålet var för litet så det slutade med att jag slängde det i sopnedkastet. Hur ska det gå att källsortera när hålen är för små? Hmm, bra tänkt där. Inte nog med det, medan jag gick dit så kom en humla, jag vifftade till med armarna i självförsvar men glömde bort att jag höll en påse full med glasskärvor, och självklart får jag en glasskärva i benet, en liten skråma men oj vad det blödde. Stackars mig! Nästa gång ska jag inte viffta med armarna ;) men det kommer jag givetvis att göra...

 

trots lite olyckor har jag gått med ett smile på läpparna, vet inte varför. Kanske har med att göra att jag har en rolig vecka framför mig? kanske går jag runt med en bebis i magen? Nejdå, det sistnämnda stämmer inte hur mycket vissa bara längtar efter att jag blir gravid ( likväl jag) men än är jag inte det, äter fortfarande mina minipiller så. Men längtan finns! Kanske är det vädret som gjort att humöret varit på topp? Kanske för att jag har underbara människor i mitt liv? kanske för att sommaren snart är här? Kanske för att det finns planer på en resa med nära och kära? Hur som helst njuter jag av att vara glad.

 

 

Ett litet hjärta i choklad till alla fina människor. Ta hand om era nära och kära


Just nu

Sitter just nu och kollar på Top Model och äter glass. Sorbet hallon med chokladsås, massor av chokladsås.

 


17e maj 2010

Vilken sommarvärme vi har haft det här i Stockholm, hoppas ni också har fint väder. Denna dag har jag spenderat utomhus, klippt gräsmattan, krattat och solat en hel del. Har fått rätt bra med färg. Ser mer eller mindre ut som en kräfta, he he. Nä skoja bara. Är iaf inte lika genomskinlig nu. Humöret har även varit på topp, är som sagt en riktig vädermänniska så man kan inget annat än att le ;) Tänk vad lite sol och värme kan göra. Kan det inte vara såhär i stort sett varje dag året om, fan vad bra man skulle må då :P fast ibland är det mysigt när det regnar, mumsa på en stor godispåse och kolla på massor med skräck/thriller/tjejfilmer :D. Mys!


Men har även hunnit med mycket hemma idag. Jag har möblerat om i hallen och jag måste ge mig en eloge till mig själv, det blev jättebra. Fast det dröjer nog inte länge innan jag är där och möblerar igen. Vela fram och tillbaka! Ha Ha...


Nu ska jag glo på film och äta glass..

SOMMARVÄRME

Jag har spenderat hela dagen i stort sett utomhus. Nu ska jag ut igen, vi hörs senare!


16e maj 2010

Den här långhelgen gick fort som den alltid gör, oavsett om den är kort eller lång. Vill stanna tiden lite så att man hinner med. Men helgen har varit underbar, perfekt och mysig på alla sätt och vis. Men idag är det söndag igen och den spenderas genom att städa, möblera, skura och tvätta (är inne på 3e maskinen nu) . Sånt där man inte har tid med annars. Börjar sakta men säkert bli tip top här hemma..

 

Sen blir det bara att slappa resten av dagen framför Beck filmer och äta en god middag (lax med saffransris).. Veckan som kommer innehåller lite smått och gott, mer om det senare!

 

Lite suddiga men balla bilder på mina sötnosar.


Bröllopsinbjudan

Just det, glömde att berätta vad som damp ner i brevlådan här om dagen. En bröllopsinbjudan, så i slutet av sommaren ska vi på bröllop :D kortet var hur fint som helst. Kul att få ta del av denna dag gumman.



Sitter och drömmer om mitt eget bröllop som kommer i framtiden den med ;)


Lördagen i bilder

Lördagen


Underbart väder här i stockholm igår. Och självklart spenderade vi den utomhus hela dagen, måste passa på när solen är här, då kan man ju inte sitta inne.. Jag och älskling åkte till vårat smultronställe och tog med oss lite fika och bara njöt av livet och pussades ;) hur mysigt som helst. Det var riktigt varmt och skönt. Har fått färg också :D bränt mig lite i ansiktet dock. Efter dagen på klipporna spenderade vi resten av dagen på mammas altan, solandes! Härligt. Så där blev vi sittandes hela dagen, ja iaf jag. Älskling spelade fotboll med min bror nästan hela dagen, sedan grillade vi massor med gott. lamm, lax och fläskkotletter, till det blev det sallad, saffransris och saffransaioli. Hur gott som helst. Fick med mig en doggybag hem ;) En jättemysig lördag med andra ord. Synd bara att vädret försvann lika fort som den kom :( Idag är det molnigt, blåsigt, grått och trisst... Tur att man har lite tvätt, städning och sånt att göra.




Det blev lite muffins. Mumsig!

Klarblå himmel och jättevarmt. Vi spenderade ett bra tag på klipporna!

Utsikten var otrolig

Vinterpälsen på benen har åkt av ;)

Mexx innan jag tog fram saxen

Efteråt, en nyklippt och nyduschad hund. Det tog sitt lilla tag. Blev inte sådär jättesnyggt, han ska ändå snart till frissan och snaggas och bli riktigt stilig.


Fredagen i bilder

Fredagen

Dagen började med att vi åkte och besiktigade bilen. Tog en jäkla tid och jag var otålig som vanligt. Den gick igenom och efter det begav vi oss till forum. Skulle köpa det jag hittade dagen innan. Kom hem med 5 par byxor, tre par mjukisar ( Sooo Niki style) haahaha.. Och två leggins. Hade även köpt en kofta två dagar tidigare. Får fota det lite senare. Orkar inte det just nu.


Efter forum åkte vi över till mamma en sväng, skulle lämna lite kläder som har blivit för små. Fick en slant för det så det var kul. Det var bla nästan alla mina leggins, skitfina, 3 par jeans och lite annat.



Hittade en käre bror sittandes i fotöljen spelandes

En annan låg på köksgolvet och höll på med sin nya mobil

Och en annan lekte på sitt rum

Mexx dagen innan jag var framme med saxen, nu är han korthårig :)

Vi köpte lite leksaker till kissarna, bl.a ett tankespel för katter :)


Torsdagen

Torsdagen

 

Då åkte jag, mamma och svärmor iväg till Nacka Forum för en shoppingdag. Vi hade en riktigt bra dag. Dock hittade jag inte så mycket denna dag. Kom hem med rökelser från Indiska, Indiska har helt klart dom bästa rökelserna förutom dom jag har från Thailand. Köpte wildberries och lavender. Luktar skitgott. Dom rökelserna vi hade tidigare luktade mest bara rök.

 

Vi lunchade i forum vid restaurangtorget tror jag det hette:S. Blev iaf pannkakor för min del medan dom andra mumsade på tonfiskmackor, ångrar mig lite att jag inte köpte det jag med. Där satt vi ett bra tag och pratade om allt möjligt innan det var dags att strosa runt i affärerna igen. Mamma hittade massor som vanligt. Jag provade en hel del och lite av det köpte jag dagen efter. Mer om det när jag kommer till fredagen.. Vi avslutade dagen med att hämta min kära bror som var hos en kompis. Underbar dag med mina nära och kära ♥

 

Hade min gamla kamera med mig eftersom att jag inte orkade släpa på min systemkamera. Bilderna blev dock ovanligt suddiga. Men men..


Onsdagen i bilder

God morgon


Nu ska jag ta igen dessa bloggfria dagar tänkte jag :) hur ska detta gå med mitt minne :P


Onsdagen


Då träffade jag som sagt min systeryster i stan. Jätte mysig dag och vädret var på topp. Såg att jag redan berättat det mesta om den dagen. Men har lite bilder att visa. Blev lite chockad när jag la in bilderna på datorn, picasa har ändrat bilder av sig själv, så jävla skumt alltså.. Men nu när jag la upp dom var dom som vanligt, hmmm!!!

Min berömda snemin. Min syster ville också göra den! Här posar vi inne på H&M medan hennes kompisar provade kläder.

Dagens outfit. Okej mitt hår ser väldigt kort ut här, men det var bara en del av det som hängde fram. mitt hår är i etapper.  Undra vad jag letar efter i fickan? ...

Måste bara lägga upp denna, hahaah. en rosa "spark"dräkt vi hittade på bikbok. Ser hur mysig ut som helst, men inget jag skulle köpa, inte min syster heller..

Jag och syster gick iväg ensamma och tog en glass och snacka massa skit :) Mys!

Var inte på fotohumör ser jag. Ingen bra bild alls på mig hittade jag!!!  Men men bjuder på det ändå.

 

Tack för en underbar och mysig dag syster ♥


Bloggen uppdateras imorgon

långhelg vilket innebär massor med mys med nära och kära. Bloggen uppdateras imorgon! Nu ska jag spendera tid med familjen ♥


Hoppas att ni har en lika underbar långhelg som jag. Ge varandra kärlek varje dag!



KRAM



Shopping på schemat

Dags för shopping och en helmysig dag. Vi hörs när jag är hemma!

Kissie VS Blondinbella

Lögnerna fortsätter inom bloggvärlden. Senast idag läste jag på Kissies blogg att hon träffade blondinbella och sa att hon inte tänkte medverka i bella&tyra show.. Sedan läser man i blondinbellas blogg att hon inte alls har träffat kissie idag och att hon hoppas att hon kommer till livesändningen imorgon..


Man börjar ju undra lite. Vad är sant och vad är inte sant i miss kissies blogg? bloggen börjar gå lite över styr, man kan faktiskt ha en bra blogg utan dessa lögner, pr trick, mobbingar m.m. hela tiden. Snart kanske hon tror på sina egna lögner.. Illa illa!!



PS
Jag älskar min blogg DS Så det så!

12e maj 2010

Åh vilken undebar dag jag har haft. Dock orkar jag inte lägga in bilderna idag så dom får ni se imorgon. Men iaf! Träffade min systeryster som var i stockholm med sin skola (hon bor annars i Norrland). Vi skulle mötas upp vid dramaten och jag var där en timme tidigare för att passa på att njuta av solen en stund, så där satt jag. Hur mysigt som helst. Såg desutom en skådis som gick in på dramaten ( en skådis som bl.a varit med i Ondskan) kul kul.. Sedan kom min syster och hennes kompisar. De ville självklart shoppa så det blev att kika i många affärer, hittade lite jag vill ha. Imorgon ska jag sälja massor med plagg på blocket tänkte jag, min medicin och träning har gjort att jag gått upp i vikt så nu måste det storrensas och inhandlas nya kläder. Är i stort behov av en helt ny garderob med massor av kläder. He he!


Men iaf, dagen fortsatte med massor av snack med syster. Länge sedan vi träffades men pratar i stort sett med varandra varje dag så ♥ Berättar med imorgon om dagen tänkte jag då jag också visar bilder...


Dagen slutade iaf med att jag åkte förbi forum efter jag vinkat av syster. Shoppade lite, men hittade inte så mycket jag hade tänkt. Som vanligt! Funderar på att åka dit imorgon med. Får se!!


Nu ska jag byta om till pjyamas och bara myspysa, är helt slut i fötterna.

Niki svarar



Hur gör du för att få en fin hy, du har inga finnar.. Har aldrig haft problem med finnar. Sminkar mig inte speciellt ofta. Massor med kladd i ansiktet får man finnar av. Håll hyn ren, morgon och kväll. Jag tvättar ansiktet med kallt vatten, smörjer mig med ldb. Ja det är det jag gör! Finnar av choklad, hmm det är nog bara en myt det ;)  hi hi! I Love Chocolate..


Vart reser du helst?
Av dom länder jag varit i har Thailand varit absoluta favoriten, otrolig natur, billigt, god mat, bra shopping, massor att göra, mer eller mindre ett rent paradis. Deras stränder är så fina, vattnet är klart. Älskar det landet. Inom Europa är det Grekland, min och älsklings resa dit är oförglömlig, plus att maten var underbar. Mysigt land det med som jag kommer att besöka igen


Vart shoppar du helst? Det måste nog vara Gina Tricot, H&M, Zara och Bikbok. När det gäller väskor, då måste jag nog säga Thailand ;) alla mina väskor är därifrån utan en. Skönt att ha något som inte många andra har. Ginas väskor är snygga dom med. Men föredrar att ha något unikt när det gäller detaljer eller vad man ska kalla det..


När du fikar, vad äter du då? Har aldrig varit ett fan av bullar, undantag är min mormors bullar, annars föredrar jag något med choklad. Kladdkaka med vispgrädde, brownie eller nått liknande. Mums! Vad fikasugen jag blev nu.



Ska börja ta upp lite frågor jag får lite då och då :) har varit lat med det men nu så..

Mätt som en plätt

Åhhh vad jag är mätt, mätt som en plätt. Vi svullade donken idag, var för lata för att laga middag. Ho Ho! Som vanligt blev det lite för mycket mat så nu ser jag höggravid ut. Borde sätta igång med städningen här nu men vet inte om jag orkar :P Någon som erjbuder sig att komma hit och städa våran svinstia ? ;) Får ta det värsta idag och fortsätta imorgon bitti. Imorgon ska jag även in till stan och träffa systeryster som ska hit med sin klass på lite studiebesök (hon bor annars i Norrland) De har tre timmar shopping på schemat med så då tänkte jag joina.


Sista arbetsdagen för många imorgon, sedan är det långledigt :D Får se vad vi ska hitta på för skojsigt.
Vad har ni för planer för långhelgen?


Jag i retush, kanske inte så snyggt men orkade inte vara petig :P Ha ha!!


Sol och mjukglass

Regnet har lyst med sin frånvaro idag vilket har varit härligt, solen får mer än gärna hålla sig kvar till imorgon.. Ska sticka iväg och handla nu, ska nog köpa mig en mjukglass också. Mums!


Gårdagen

Igår var jag och kollade när mina bröder uppträdda med deras skola. Småstjärnorna, det var riktigt roligt och duktiga var dom. Vissa mimade, vissa sjöng på riktigt. Jag både filmade och fotade en massa, använder min pentax kamera som filmkamera. Hela familjen var där och kollande. En mysig kväll med massor av skratt och fina uppträdanden ♥ Av personliga skäl lägger jag inte upp så mycket bilder på familjen.


När jag skulle gå hem sedan råkade jag stänga av min mobil, fick PANIK. är helt beroende av den och självklart kom jag inte ihåg pin koden. På sista försöket hade jag som tur är rätt, Pjuuu! Min mobil är som mitt andra hjärta, klarar mig knappt utan den. Fattar inte hur man kunde ha ett liv utan mobiler förut :P Helt klart en av de bästa grejer som uppfunnits. Min första mobil var Nokia 5110. Nu har jag någon Sony Ericsson.. Bryr mig inte speciellt mycket om utseendet sådär, bara den funkar så! Har den där som gick mycket på reklam, finns massor av olika färger och så. Orkar inte springa och kolla modellen. Men skit samma, pratar bara massor med strunt nu ;)


På tal om något annat, våran lilla kissebebis Silver blir mer och mer hemmastadd (stavas det så?) men iaf. Han tar för sig mycket mer nu och är riktigt busig. Dom andra katterna börjar också vänja sig med den nya familjemedlemmen. Just nu ligger två katter och sover, den tredje är på upptäcksfärd ute. Den lille får vänta lite med att gå ut tills han blir lite större och när han har varit hos vetrenären. Tycker att man ska ha katter ute med, det är ändå en del av deras liv, tror inte någon katt mår bra av att vara inne hela tiden, men vad vet jag. Visserligen är det svårt att ha utekatter om man bor i högt upp i en lägenhet så. Bara inte katten lider så!

Kan man vara sötare. våran Silver!

Vad är det här för en filur ;)

Bus

 

Jag fotar som en galning som vanligt ;) men klart man vill ha minnen i bilder också!


Som en fisk på land

Shit vad jag är trött, skulle behöva gå och lägga mig en stund, är helt färdig, ha ha! Min lilla kattbebis väcker mig varje morgon vid 4-5 då det börjar ljusna ute. Då tycker han att jag ska gå upp och håller på och jävlas, busar i sängen, rivs lite grann, så varje morgon slutar det med att jag ligger inlindad i täcket som en mumie så att han inte ska komma åt min hud. Där ligger jag och rycker som en fisk som precis har kommit upp på land. När jag väl lyckas somna om så ringer min kära sambos klocka, då väcks jag igen. Och när jag slutligen somnar om IGEN så ringer min förbannade klocka. ZzzZZzzzzZZzzzz!!!!!!


Men det är bara att vänja sig vid läget, såhär kommer det bli sedan när man får en liten bebis fast 100 gånger värre, är jag beredd på det? Jadå :)


Känns sådär!

Bloggar imorgon...

10e maj 2010

God morgon


Har sovit helt okej fast det var första natten med våran lilla kissebebis. Jag hade gjort iordning en korg som han skulle sova i men icke då, han ville sova brevid mig i sängen, så där sov han hela natten och det var så mysigt. Han skulle ligga nära mig och vaknade flera gånger av att han kurade ihop sig intill mig. Sötnos! Han är en kaxig liten plutt som dom andra katterna har respekt för. He He!


Trisst väder ute idag, spöregn, grått och trisst. Blir att sitta inne och mysa hela dagen. Ska snart göra lite frukost, har inte hunnit det än, funderar på att göra en kopp varm choklad och rostade mackor. Yummi!

Någon som är lite svartis på den nya kissen är Geisha... Men samtidigt väldigt nyfiken


Min lilla ögonsten

Söndagen...

 

Vi har länge letat efter en kattunge och så idag får jag ett mejl av en som jag mejlade här om dagen. Vi kunde hämta det lilla livet redan idag. Så jag, sambon och min bror åkte och hämtade honom. Hur söt som helst. Han har legat och sovit innanför min tröja nästan hela tiden. Mys! Ett till tillskott till familjen ;) Nu har vi 3 katter, en helsvart på snart två år, en orange/vit gammal gubbe och sedan en grå/vit bebis. Så nu väntas id märkning, kastrering (inte riktigt än) vaccination och hela köret. Min söta lilla bebis ;) imorgon ska jag kika på ett halsband med, självklart i lila som dom andra har :) Man kan inte göra något annat än att skämma bort sina sötnosar :)


Lördagen

Tänkte fortsätta berätta om lördagen...


En stor dag för mig och älskling, vi firade nämligen våran 5 års dag tillsammans :D en helt undebar dag med massor av kärlek och prat om åren som gått. Vackra minnen vi har tillsammans, resor vi gjort m.m. Som en liten miniöveraskning fick han bli ompysslad hos frisören, blev riktigt snyggt. Själv satt jag där rädd i ett hörn, blir lika skraj att gå till frissan som till tandläkaren ;) Ha Ha!


Dagen fortsatte med MYS, MYS OCH MYS ♥


Silver


Denna sötnos kom vi precis hem med ♥


Kattunge

Det blir mer uppdatering sen, vi ska nämligen hämta en liten kattunge, hur söt som helst :D

Lita på dig själv

Tänkte ta helgen från början.


Fredagen

Denna dag spenderades i Nacka Forum för att leta efter kläder till min kära bror som skulle på fest på kvällen. Hittade riktigt snygga kläder. "skrynkliga" vita byxor som var skitsnygga på honom, en vit pikétröja, en grå kavaj och sedan skulle han ha sin hatt på sig. Han blev riktigt stilig! Kul att få hjälpa till och styla :)

Cubus har äntligen öppnat i Forum nu, verkar skitbra, hann inte gå in där men kikade lite snabbt, såg ett par byxor jag vill ha. Måste åka dit i veckan och leta kläder. Är i desperat behov av det så. Skulle i stort sett behöva en helt ny garderob full med nya fräscha kläder. Tro det eller ej, sist jag köpte kläder var på mellandagsrean. Så i veckan ska jag ha en storrensning bland kläder och sedan lägga ut det på blocket eller något.


Men iaf. Blev en helt okej dag i forum. Sedan mötte jag upp sambon för att åka och handla lite. På kvällen gick vi över till hans föräldrar för att käka tacos. Typisk fredagsmiddag! Mums.


Kvällen slutade med att jag mådde rent ut sagt skit (som vanlig). Kände mig hur risig som helst. Ska ringa min läkare imorgon för jag är så trött på att min sköldkörtel aldrig blir bra så att några av symtomen försvinner. Jag står inte ut längre, det är både psykisk och fysisk påfrestande för kroppen. Får se vad blodproverna visar denna gång, var och tog nya i förra veckan. Jag VET att det är något som inte stämmer med min kropp, tror inte allt har med min sköldkörtel att göra för symtomen borde avta lite nu tycker jag, jag menar, har ju ätit medicinen i drygt ett år och mår fortfarande exakt lika dåligt som jag gjorde första gången jag uppsökte läkaren, om inte sämre :S hjälper inte medicinen mig? mina värden sjunker sakta men säkert men ändå, borde jag inte må LITE bättre :S jag fattar inte, här knaprar man tabletter varje dag men mår ändå lika skit. Vad är meningen då?, jag komme att få knapra dom livet ut men då vill man väl känna sig bättre. Har iaf en jättebra läkare nu så. Min förra läkare trodde att allt satt i mitt huvud när jag uppsökte honom för mina besvär, (han tog ALDRIG prover på min sköldkörtel) i slutet undersökte han inte ens mig utan sa bara att jag inbillade mig allt. Man litar ju självklart på sin läkare men min kropp sa något annat, och mycket riktigt. Bytte läkare och efter en vecka var jag tillbaka för att reda ut vad som är fel på mig, jag kan inte må så här liksom, det är INTE i mitt huvud. Hon lyssnade, tog massor med prover och mycket riktigt så var det fel på min sköldkörtel, äntligen hade jag fått en DIAGNOS. Äntligen tog någon mig på ALLVAR och lyssnade. Jag var överlycklig den dagen, men samtidigt är det aldrig kul att få en diagnos som är mindre bra. Jag skulle äntligen få må BRA :D men här sitter jag nu, ett år senare, samma symtom, samma mående, som blir värre och värre för varje dag. What a hell liksom. Imorgon ska jag gå till botten med det här.


Vad jag vill ha sagt med det här är, lita inte till hundra procent på din läkare, lita på dig själv och kämpa för din hälsa. Jag kände mig som en hypokondriker och efter ett tag gav jag upp, jag vågade inte gå till läkaren för att jag skämdes, det satt ju bara i mitt huvud ändå fick jag höra..Men icke då! Jag hade rätt.


Bilder från middagen...


9e maj 2010

God morgon


Sitter i min massagedyna just nu, har så himla ont i ryggen så jag hoppas att den får upp lite knutor nu, knakar riktigt härligt. Sen har jag mensvärk också :( tog inte mitt minipiller här om dagen och direkt så får man mensvärk. Kul. Äter cerazette som fungerar jättebra (så länge man tar dom exakt samma tid varje dag) ,slipper mens då vilket är u n d e r b a r t. Skönt att min massagedyna har värme, det bedövar lite av smärtan iaf.. Här kommer jag bli sittandes ett bra tag fram över. AJ!!!!!!!!!! Stackars mig!


Old pic...


Dagens Outfit

Enkelt och stilrent...

'

 

Ska käka lunch nu innan jag ska dra. Ha en trevlig dag ♥


7e maj 2010

Sådär då är man fixad och klar. Ska iväg om en timme och träffa bror. Han ska på fest i kväll och ska köpa lite kläder så jag ska följa med och hjälpa honom att hitta något snyggt. Han ska ha dresscode vit, fräscht. Behöver också nya kläder, nästan alla mina kläder är för små nu. Har väl byggt upp lite muskler ;) Fått lite kurvor lite här och där, och en rumpa. Men nu kommer jag ju inte i mina kläder, speciellt inte vid baken. Bajs! Så just nu är det få byxor jag fortfarande kan ha så det måste jag verkligen kolla idag. Vill ha lite mjukisbyxor, tajts och leggins. Hoppas att cubus har öppnat där vi ska idag. Älskar deras mjukisar.



Bloggar!

God morgon


Har precis kollat igenom lite bloggar och suckar för mig själv, stackarna. Nä men seriöst. Om man ska bli storbloggare så krävs det att man är osäker i sig själv, nä men man börjar undra vart dom är påväg. Vissa skryter om hur många dom har legat med, antingen är det sanning eller för att provocera. Jag skulle skämmas om jag knullade runt med vem som helst, känna mig smutsig, inte konstigt att könssjukdomar ökar. Sen finns det andra som ska provocera på ett elakt sätt. Trycka ner människor till max. Men det visar ju bara hur svag denna personen är. Oavsett om man enbart gör det för att få läsare och bli stor. För man kan inte lossas vara någon helt annan i sin blogg, det går inte. Bloggen speglar en själv på ett eller annat sätt.


för att bli stor bloggare krävs det

Ha taskig självkänsla Bloggen speglar en själv på ett eller annat sätt
Provocera Ju värre destu bättre, allt för att få läsare att reagera
Lägga ut vågade bilder ups, såg man min bröstvårta. HI HI ;)
Sminka sig till max Det är inte snyggt när man är översminkad (min åsikt) tänk på hyn också ;)
Operera sig Lagom är bäst. Ju mer operationer destu mer fejk och ful blir man
Mobba mår man så dåligt att man måste trycka ner andra till max, Utseendemässigt m.m
Lögner Vad är sant och vad är falskt? vissa grejer är så uppenbara...
Knulla runt och skrya om det Smutsigt!!!!! USH!
Dricka OFTA Unga som dricker så mycket, stackars deras lever m.m. Kan de inte ha kul utan alkohol?
Skryta till max Självklart blir det ett eller annat skryt om deras "perfekta liv" deras pengar m.m.

Sen finns det självklart dom som lyckas ändå ;) Allt är som sagt inte sanning ( vad är sant över huvud taget?) i deras bloggar men det är ändå intressant att se vad dom tar till sig för att få läsare..


Vad är era åsikter? skulle vara kul att höra dom :) Skriver mer om detta ämne sedan.
Nu ska jag hoppa in i duschen...

6e maj 2010

God morgon


Har varit vaken ett bra tag men inte haft lust att blogga förens nu. Morgonen började med att jag cyklade till vårdcentralen, där jag fick vänta i en evighet i labbet. Till slut var det min tur. När jag var klar var det bara att cykla hem igen och käka frukost. Rostade mackor med philadelphia. Har slutat äta all bran då jag fick för mycket fibrer i mig så jag såg gravid ut, vem vet jag kanske är gravid? det kanske inte är fibrernas fel ;) Hmm!


Solen är uppe idag och det är riktigt skönt ute. Hinner dock inte njuta så mycket av solen då jag ska iväg på lite ärenden om en stund. Typiskt!! Men killarna får det mysigt ikväll då de ska på fotboll, är lite avis, vill också följa med men har ingen biljett. Får hoppas att de sänder matchen på tv.


Nu ska jag fixa lite här hemma. Hörs om en stund!

HO HOOOO

Känner mig rätt så sliten just nu. Buhu! Så imorgon ska jag ta en sovmorgon, skulle egentligen åkt i väg till vårdcentralen imorgon innan klockan 10.00 för att ta massor med blodprover (pga min sköldkörtel) men jag vet inte om jag orkar stiga upp så tidigt? får se imorgon. Annars får jag dra dit på fredag, dessa jävla prover hit och dit! Bajs..


Morgondagens planer är


vårdcentralen (kanske)
Träna
möte

Slappa, blir alltid trött varje gång jag tar blodprov så jag är väl helt slut när jag kommer hem. Tur att det bara tar 5 rör så!


Imorgon blir man ensam hemma HELA dagen :( tråkigt. Älskling och bror ska på fotboll så jag får sitta och uggla för mig själv.. HO HOOOOO!!!  Ska lyssna på All by myself och tycka synd om mig själv, så får det bli ;) He he


Peace and goodnight


Behöver uppdatera min garderob lite

Hade som sagt på mig jeans idag från bikbok. Jättegamla! Hade även min skinnjacka idag, premiär för i år.. Men är inte riktigt en jeanstjej, eller så har jag bara haft otur när det gäller det. Ska testa jeansen på gina tricot, dom är snygga. Åhh behöver verkligen en ny garderob. Någon som kan skänka en slant till mig ? :P Vill shoppa MASSOR!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Vilken dag

Aj aj aj vad ont jag har i lilltån. Jag GICK och mötte Sandra idag och jag tog HÖGKLACKAT som jag ändrade till precis innan jag skulle gå och jag ångrar mig som fan. Har en stor jävla vattenblåsa där nu, det värsta var när jag skulle hem, kändes som att jag hade en glasbit i skon. Jag tog inte cykeln som jag hade tänkt för jag tänkte att jag skulle följa med min kära sambo när han skulle besiktiga bilen men det blev ändrade planer. Sedan satt jag och väntade på min kära bror som jag trodde skulle ta bussen hem. Men icke sa nicke. Där satt jag helt ensam och funderade på hur jag skulle ta mig hem. Ska jag gå in och köpa en ny bussremsa (har en ny hemma som jag givetvis glömde denna dag) det blev ingen ny bussremsa. Min kära sambo skulle jobba över och visste inte när han skulle hem. Så jag GICK. Hade köpt plåster på apoteket också för att dämpa smärtan, 8 plåster har jag där nu, inte ens det hjälpte. Så det var en riktig mardröm att gå hem, fråga mig inte varför jag inte tog bussen.. Hmm jag var helt enkelt för snål.. Suck! Men nu är jag hemma, nu äntligen har jag tagit av mig skorna. Nu äntligen börjar smärtan att avta.. Inte nog med det, satte på mig ett par jeans som hade en förmåga att glida ner så man såg halva röven. Fick gå och dra upp dom hela tiden. Tack vare att jag fick dra upp dom hela tiden så råkade jag ta sönder ett av mina favoritlinnen. Så jävla typiskt. Kan dagen bli värre? Så idag har jag känt mig riktigt obekväm.. Nu har jag äntligen insett vad jag har för klädstil, mjukisbyxor, linne och converse. Det är jag. Hiphop stil typ... Tajts och linne med. Men INTE JEANS och högklackat något mer...Inte än på ett tag. Högklackat är iof rätt skönt att gå i (om man hittar ett par sköna, som man inte får skoskav av) Det är snyggt till tajts, ett långt linne och skinnjacka..


Men iaf. Idag har jag varit brunshat med Sandra. Blev fyra ostmackor och varm choklad för min del, unnade mig även en efterrätt såhär mitt i veckan. Vädret har varit skönt också så det blev att sitta ute. Mysigt! Såg massor med nyblivna mammor och nu längtar jag SKITMYCKET tills jag själv har en liten bebis, så storken kan gärna komma och knacka på redan ikväll.. Sen såg jag en gravid tjej SOM RÖKTE, Egoist hade jag lust att skrika, seriöst, jag fattar inte att man kan vara så jävla egoistisk. det borde vara förbjudet, man undrar hur många hjärnceller dom har bakom pannbenet, för dom måste ju fatta att de skadar sitt barn? och det är väl det sista man vill... SUCK säger jag bara!!!! Resten av dagen gick åt att gnälla på min tå och jeans, stackars Sandra som fick stå ut med det ;) ha ha ! En jättemysig dag med bästa Sandra ♥ TINA VI SAKNADE DIG DÄR!


5e maj 2010

God morgon sunshines ♥


Har precis stigit ur duschen och ska snart klä på mig. Ska ha jeans på mig idag för en gångs skull. Det händer inte ofta. Letade igenom garderoben och hittade ett par mörkblå jeans från bikbok (flera år gamla) Kan fota senare, hinner inte göra det nu. Ska snart träffa Sandra för en brunch i solen. Ska bli riktigt mysigt, sitta och svallra lite.


Vaknade av en god härlig puss på kinden imorse av älskling som skulle gå till jobbet. Får det varje morgon nu vilket är underbart. Han tror att jag sover, men icke då, klart man vill vara vaken då ;) Sen ligger man där med ett leende innan man somnar om igen. KÄRLEK är underbart ♥


Nu måste jag sätta lite fart här innan jag ska cykla och möta upp Sandra. Kameran följer med som vanligt så uppdatering med bilder kommer senare..



På tal om något helt annat, nästa månad är det midsommar så det är dags att smida lite midsommarplaner. som vanligt kommer jag ha min midsommarklänning från Nelly.com.


Fråga: Har ni redan nu planer på vad ni ska göra?


Tack

Tack för att ni öppnade mina ögon. Nu kan jag gå vidare :)



4e maj 2010

Go kväll


Skulle bli regn idag men här har det varit solsken nästan hela dagen. Härligt! Jag bestämde mig för att ta cykeln och hälsa på mina syskon. Fick en bamsekram av syster. Hennes glädje när hon såg mina skor är obeskrivlig, hon kom rusandes till mig då. Gumman ♥ Så jag hade en liten klängapa på mig hela tiden medan jag var där. Mexx ville ha lite kärlek han med så han svansade efter mig så snällt. Vi spelade spel, klädde ut oss och bara umgicks. Mys!


Slänger upp några bilder från april.


Music


I want to know what love is


Konversation nyss med bror

Pratade precis med min bror i telefonen

Jag - Saknar du inte mig något?

Bror - Jo lite

(där var jag beredd på ett nej som vanligt:P )

Jag - VAAAAAA åååååååååååh <3

Bror - Men bara pyttelite

 

Fyfan vad det värmde i hjärtat ♥

 

älskar er mina fem sötnosar så himla mycket


Doris är i farten

Jag lever verkligen upp till mitt smeknamn Doris ( ni vet den senila fisken i hitta Nemo) jag glömde min viktigaste ingrediens på min hemlagade pizza, nämligen köttfärs. Hur kunde jag glömma det, och självklart var det för sent när jag väl kom på det. Niki i ett nötskal, Suck!

 

Men pizzan blev helt ok ändå...

 

Varning för frisyrchock


Är i Thailand och får massage :D

Just nu sitter jag här och får shiatsu massage av min dyna. Man känner hur den jobbar upp knutorna på ryggen, knakar riktigt härligt. Aaaahhh. Passar på att drömma mig bort till Thailand. När man får thaimassage i något tält på stranden, man hör vågorna klucka, man hör glada människor och man känner lukten av tropisk natur. Underbart! Det kliar i fingrarna att klicka mig in på fritidsresor och boka en resa till härliga Phuket. När tiden är inne bär det av dit iaf :)


Ska snart ställa mig och göra hemlagad pizza med tomatpure, ost och banan och sedan massor med curry. Mumsfillibabba :P

Pakarang


3e maj 2010

Från depp till pepp. Träningen gick jättebra idag. Vaknade imorse med träningsvärk i armar så det tyder ju på att jag har tagit i bra. Tränade låren och bäckenet (bra när man ska krysta ut en bebis sedan) Körde lite för hårt känner jag. Men vill ju passa på när jag är där. Imorgon ska jag nog göra någon gruppträning. Får se vad det blir. Ska värma lite rester från igår, lax med hemlagad potatismos och franska örter sås. Åh vad gott. Sedan lite c vitamin på det. YUMMI


Resten av dagen blir att glo in i väggen och tycka synd om mig själv. Nejdå det ska jag inte göra. Hade tänkt att sätta mig i solstolen men nu blev det massor med moln helt plötsligt. Min vanliga otur. Så istället ska jag tvätta, wihooooo..


Nu: LUNCH!


Dålig början på dagen!

Är på riktigt dåligt humör just nu. Inte nog med att man var tvungen att betala tillbaka massor med skatt på deklarationen, det är inte jag som gjort fel. Kan dom inte göra rätt från början liksom........... AAAAAAAH. Sedan var jag och hämtade ut astma medicin på apoteket. Det kostade skjortan det med. Blir så jävla trött på dessa mediciner hit och mediciner dit. Två kommer jag att få äta livet ut så det är bara att betala. Inte nog med det, ska på ytterligare en utredning om en annan sjukdom om några veckor. Det här gör mig fattig :( Jag fattar inte hur jag ska ha råd? FAN!!!!!!!!! Tycker att jag har nog med 3 sjukdomar som det är....


Man blir ju lite deprimerad alltså.


Vad tycks?

Har suttit och pillat lite på min design här på bloggen, är inte riktigt klar än men visst blev den härlig? somrig, stilren och behaglig färg.. Men nu har jag fått så ont i nacken så jag orkar inte fixa resten nu..

 

Vad tycker du ? FIN eller FUL?


på g

Ny design kommer snart ...

Bilder från Valborg

Tänkte berätta lite om Valborg igen, orkade inte lägga in bilderna förut men nu så ;) hade en jättemysig kväll hos svärföräldrarna där även min kära sambos faster och man var. Har redan nämnt det men ändå :) Middagen var supergod, potatisgratäng, köttrullader med bacon och svamp, lax och sallad. Som vanligt åt jag som en redig karl, ha ha! Jag älskar mat helt enkelt ;)


jag saknade vissa personer denna valborg,  det var ett tomhål !


Vi pratade om sommarplaner, vi har inte direkt några planer nu, älskling började på ett nytt jobb för någon månad sedan och det är osäkert om hur mycket semester han kommer att ha denna sommar. Vi får ta dagarna som dom kommer och göra dagsutflykter och lite annat. Lite födelsedagsfiranden, partyn och lite andra stora händelser kommer det iaf att vara som vanligt! Grillkvällar med vänner och familj. Vi har ingen resa planerad denna sommar, inte än iaf! Grekland skulle vara underbart. Det var min och älsklings första egna resa tillsammans för snart  4 år sedan. Vi hade hur mysigt som helst. Den sommaren blev det två UNDERBARA RESOR. Först Grekland och efter två veckor när jag kom hem så stack jag, mina brorsor och mamma till Bulgarien i två veckor. Den resan var helt fantastisk. Fan vad underbar den var. Det enda negativa med den resan var att maten var smaklös.. Det enda som var okej att äta var ceasarsallad. Nog pratat om resor!!!


här kommer bilder från Valborg!


Här är jag.

Min berömda min ;)

Ljus är MYS

Hämtade Geisha så han fick vara med en stund ;) träffa sin farmor o farfar haha. Han firade även julen där ;) hi hi. Han är min bebis så ;)

Här smyger man lite

När älskling och jag var hemma igen käkade vi kladdkaka med jordgubbar. Mums!


Nä nu ska jag hoppa in i duschen!!!

2a maj 2010

God morgon


Solen är uppe, det är nystädat hemma, klackarna är igång där uppe (min jävla granne som envisas med att gå med klackar inomhus) Hon ger sig inte fast vi har sagt till. Ska snart banka i väggen så att hon fattar att vi stör oss på det (som vanligt). Stackars hennes fötter. Stackars oss som ständigt får höra henne gå där uppe. Suck! Vet inte vad vi ska göra. Jo nu vet jag, MOHAHA, jag ska ut och klippa gräsmattan och sedan lägga hönsskit på gräset, förra gången vi gjorde det klagade hon direkt, det luktade lite illa EN DAG. Om inte hon ger sig, ger inte vi oss.. Grannfejden nästa?


Morgonen började med att jag tog cykeln till gymmet, solen är som sagt uppe men det var riktigt kallt att cykla. Brr. Körde på riktigt hårt idag och provade maskiner jag aldrig testat förut. Insida och utsida lårmaskinen var riktigt bra, den formar även rumpan. Körde väl tio olika maskiner idag. Jobbade mycket med magen och ben denna gång. Ska snart ta mig ett glas c vitamin så kroppen mår bra. Man kan ju känna sig lite risig efter träning så då måste man kompletera med vitaminer..


Vet inte riktigt vad som händer annars idag, vad ska ni göra ?


RSS 2.0