Klänning från Style By Stars

Style By Stars har verkligen hur fina klänningar som helst, speciellt denna enkla.
Lätt att göra en likadan också om man inte vill köpa.

Jag klär mig sällan i klänning, vet inte varför, äger bara 2 stycken, en gammal balklänning och en röd enklare..

Kanske något som jag ska fylla på i gaderoben.. Gillar mest att gå i strumpbyxor och stuprörsjeans med någon snyggare partytopp.


Hos mamma

Hallå, sitter hemma hos mamsen som jag i stort sett har gjort hela dagen. Vilket är mysigt, vi ska käka middag här, det blir pangasiusfisk med pesto på och bulgur, yummi. Älskar fisk.

Har inte gjort så mycket idag, har blivit en slapp dag. Ska spendera kvällen här genom att kolla på 90210, älskar verkligen den serien. Ni som ännu inte har börjat kolla, ni missar något om ni inte gör det..

Vad gör ni då ? vad är era planer för ikväll ?






Visste ni att ...

Som ni kanske redan vet så ska Blondinbella vara med i lets Dance, men det har ju redan The Voice avslöjat. Ska bli intressant att se, kul för henne :) Hon har nog en liten fördel där.

Jag tror att mång av de stora bloggarna hittar på saker bara för att få sina bloggar större. Kanske är det ett bra tips att locka läsare, vad vet jag. Men det är nästan uppenbart ibland. Nä jag skulle aldrig sitta och ljuga för att bli känd, så lågt skulle inte jag sjunka.. Desperat eller vad? pengar pengar pengar, och känd! Vem skulle inte tacka nej till pengar, men en gräns finns det väl hos folk.


Jag tycker att min blogg är den bästa, Thats it ;)



Dagens...



Har ni några bra sminktips ni vill dela med er ? jag är en person som inte sminkar mig speciellt ofta, bara då jag ska göra något speciellt, nej jag föredrar att gå osminkad mest. Bra för hyn också att låta den andas.

Jag tänkte dela med er av mina sminktips lite då och då här i bloggen.

Dagens sminktips


Innan jag sminkar mig brukar jag smörja in ansiktet och halsen med body lotion, oftast använder jag mig av ldb sea oil,  tycker den är hur bra som helst och luktar jätte gott. Varför det är bra att använda sig av någon sorts body lotion innan man sminkar sig är för att man inte ska bli så torr, sen fäster sminket bättre. Sen skyddar det hyn då inte sminket kommer direkt på.


Så innan ni sminkar er, smörj er, och vänta ca 5 - 10 minuter.

Jag tycker att det blir ett mycket bättre resultat.

Katy Perry

I love this song


Dagens planer

Nej tänker inte tycka synd om mig att jag är lite krasslig, är en sådan person som gör det jag brukar även om jag är sjuk, det ända undantaget är väl om man är magsjuk, men även då mår jag bra.

 Så dagens planer ser ut på följande

Ta en dusch och fräscha upp mig med ett minispa a la chocolate
måste även fixa naglarna

Städa lite
är rätt rörigt här, liknar andra världskriget, ja nästan iaf.

Handla
min kära pojkvän vräkte i sig mitt godis igår. Köpte ju det i en speciell affär en bra bit härifrån, så det ska han få gottgöra mig. blir nog jamjam i nacka forum om jag ska förlåta honom. hehe

Blogga
självklart ska jag uppdatera om dagen med massor med inlägg.

äta middag med mamma
japp resten av familjen ska gå på hockey så. Vill inte äta ensam. boooring!



Nu ska jag hoppa in i duschen...



Tisdag

Godmorgon, mår ni bra? själv känner jag att jag är påväg att bli sjuk, har ont i halsen och är förkyld. Ska ta det lugt idag så att jag mår bättre imorgon, har ingen lust att vara sjuk på nyår ju.

Ska även lägga mig i ett bad med en ansiktsmask och lite sånt, känner mig inte så fräsch.

Kanske ska använda mitt chokladspakit, låter jäkligt lockande!



nu ska jag göra ett stort glas oboy...

Nyårsplaner

Nu har jag bestämt mig vad jag ska göra på nyår. Umgås med familjen, sen kommer lite vänner över och så. Blir säkert trevligt, vi ska även åka skridskor på dagen, eller ja, inte jag men de andra, jag ställer mig inte på några skridskor igen, får bara kramp i fötterna. Sen kan jag inte åka utan ser ut som Bambi på hal is.

Försökte alltid komma på bortisar för att vara borta ifrån gymnastiken i grundskolan när vi hade skridskor,  klarade mig från de flesta genom att säga att jag var sjuk, hade ont i fötterna, skulle till tandläkaren m.m. Men ibland gick det inte och man var tvungen att skämma ut sig för klassen. nightmare!

Nä för att återgå till nyårsafton. Hmm undra vad jag ska ha på mig, äger ingen klänning, men något snyggt hittar jag nog på. Får kolla i min enorma gaderob, där hittar jag säkert något.

Vad ska ni göra på nyår?






kontakt

Ni vet väl att ni kan premunera på min blogg och det tycker jag absolut ni ska göra, annars missar ni något, det är bara att klicka på länken här till vänster, vad väntar ni på =)

Sen om ni vill mejla mig så är min mejl [email protected]



i´m here to stay,
ja åtminstonde ett bra tag framöver..




Åhhh nej

min rumpa har somnat, jag HATAR de, haha men får väl skylla mig själv då jag har suttit i samma ställning i några timmar nu.. får gå upp och shaka rumpan lite så att den vaknar.

inte nog med det, fötterna har också somnat..Stackars lilla mig.



sådär, nu är rumpan och fötterna vakna igen och jag kan fortsätta blogga ...



Visste ni att . . .

Idag drack jag ett glas cola för 40 spänn, så himla coolt eller vad säger ni ;)




nä men seriöst, det gör jag nog inte om. Tur att jag inte betalade den själv. aldrig att jag köper en cola för så mycket pengar när jag kan köpa en 2 liter för 15 spänn

Skönhetsoperation NEXT

En sak jag slutade med för rätt så länge sedan var att tycka att jag själv var ful. Istället älskar jag mig själv och mitt utseende. Skulle inte kunna lägga ner tid på att hacka på mig själv, utan istället glädjas åt den jag ÄR. Visst man kan göra skönhetsoperationer hit och dit men jag tycker ärligt talat att man blir fulare av det, man ser plastig och fejk ut.

Jag tror att de som skönhetsopererar sig aldrig kommer att bli nöjda med hur de ser ut. Istället måste de ändra på sitt tänkande om sig själva.  sen finns det ju undantag. Tex om man är plattbystad, då kanske man känner sig okvinnlig och förstorar brösten. ( jag skulle inte tacka nej till större bröst )

Men man måste nog ändå ändra sitt tänkande innan för att må bra i slutändan..

ässh. älska er själva helt enkelt.



Sturebadet

var förbi Sturebadet en snabbis idag. Skulle vara härligt att ta en behandling där. Finns massor att välja bland, dock har jag inte råd nu. Får nöja mig med mina spasaker här hemma så länge.






Förmiddagen

Var som sagt på jobbet på förmiddagen, bloggade mest medan jag väntade på B och min bror. sen begav vi oss till en restaurang i Nacka.  Blev köttbullar för min del. mumsigt.



Sen åkte vi till Toys R Us för att köpa Nintendo DS spel till min bror.







Frågestund

Tänkte köra en liten frågestund nu eftersom att jag har fått en hel del nya läsare

Så fråga på :)


Svaren kommer upp ikväll


på jobbet

Äntligen har jag kommit ut på internet, det tog lite tid. Hittade inte mitt mobila bredband heller, skitiriterande! Ska beställa ett nytt.. Är som sagt på jobbet nu, min bror är också här och bygger ett flygplan av en kartong, hehe! Vi ska snart iväg och käka lunch. Sen ska vi iväg till Toys R Us eller hur det stavas, min bror vill dit och köpa något, själv ska jag passa på att gå in i godisaffären där de har ca 500 olika sorters godis, billigt och gott. Ligger vid kvantum i Kungens Kurva.

Vad gör ni då?







Måndag

Godmorgon sötnosar , vilket härligt väder det är ute. Ser kallt ut också, nu saknas bara lite snö. Men jag tror inte det hinner komma något innan 2008 är slut.. Kanske blir mer nästa år.

Idag ska jag iväg till jobbet, tar självklart med mig datorn, har ju köpt datorväska nu också så nu är det enkelt att ta den med sig.. Köpte bara en enkel, rätt så ful just nu att ha så länge tills jag hittar en jag verkligen vill ha.

Vad händer mer idag, hmm, jag ska bl.a iväg till Sturebadet och lite sånt.

Vad ska ni hitta på denna underbara måndag?


Ny header



Vad tycks om den nya headern ?


år 2008

2008 börjar gå mot sitt slut, tänkte berätta lite kort om vad som har hänt detta år

år 2008 började med att vi åkte till Thailand och var bla i Khao Lak och Kata. Hur underbart som helst. God mat och härliga stränder. Blev en hel del shopping också, fem väskor kom jag hem med bl.a. Dit vill jag igen.

När jag kom hem till Sverige igen började min praktik ( skulle ha stannat i Thailand en månad annars ) . Praktiken var rolig, var på Bs företag så jag kände alla och så.. Hade med mig Mexx varje dag.

Var mycket att göra i skolan, bla projektarbete då jag kodade upp en hemsida från grunden. Det gick bra.

Sen var det dags för examen, hur roligt som helst, är stolt över att jag har en högskolexamen i bagaget. Så jag är en utbildad webdesigner idag.

Tog "ledigt" hela sommaren och bara tog det lugnt.

När hösten kom flyttade vi till en bostadsrätt. Jätte fin lägenhet med uteplats. Jag började även på mitt nya jobb där jag fick mycket beröm över hur duktig jag var.

Jag slutade jobbet efter 3 månader då kroppen inte orkade mer, det var för fysiskt ansträngande.

Jobbar idag på Bs företag där jag trivs jätte bra.

Vill i framtiden starta mitt eget företag som kommer att heta Niczue som jag äger :)

Hur ska ni fira nyår då ?



Bloggdesign

Sitter här och funderar på om jag ska byta design, har tröttnat lite på den jag har..

Vad tycker ni ?


Bilder från idag

Bion var jätte bra, vi såg Yes Man med Jim Carrey i huvudrollen, och då förstår ni nog att filmen är rolig, haha. Han är grym.. Jag rekomenderar filmen.

Blev jävligt irriterad över att en tjej sparkade mig i ryggen hela filmen. Gaaash.

Innan bion tog vi en tripp i Sickla. Hittade dock inget vilket min plånbok var glad över


I loooove SNACKS


En till egobild ;)


Dagens Look

Brrr riktigt kallt ute, men bestämde mig ändå för att ta skinnjackan idag eftersom vi ändå skulle vara inomhus.

Jackan är från JC
Kofta:gina tricot
Vantar: present
halsduk: Gina
Mjukisbyxor: Cubus
Väska: Gina






Bio

Ska iväg på bio nu. Vi hörs senare! PUSS



Mitt underbara smycke från moster




Niki Listar




Gina Tricot en utav mina favoritaffärer, när jag går in i den affären så kommer jag alltid ut med något plagg.
Okej visst det är skittrisst att många köper därifrån, man vill ju ändå skapa sin egen stil, hehe. Billig och bra affär med massor utav rea nu så skynda er dit!

Ljusare tider Vi börjar sakta gå mot ljusare tider och våren och sommaren, det är då jag trivs som bäst, slippa klä på mig massor utav kläder för att inte frysa, nej vintern är inte min tid på året. Det ska vara sommar :)

Mina fina läsare Det är så underbar att logga in på sitt konto och läsa era underbara kommentarer, kan dagen börja bättre. Många börjar jag nu få på msn också vilket är jätte kul. Jag måste verkligen ta mig tid till er också! KRAM!







Lite av julklapparna

Måste berätta lite vad jag fick i julklapp, fick bl.a massor med pengar TACK det behövdes verkligen, så jag unnade mig lite nya plagg och så, ska spara resten så.. Är bra på att spara. "stolt" 

Jag köpte en datorväska så nu ska jag börja ta med mig datorn lite oftare när jag ska iväg. Måste även utnyttja mitt mobila bredband, nä nu ska jag återgå till det jag fick.

Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag gillar choklad, så utav mamma fick jag massor med chokladspa saker, helt underbart.. Fick även spasaker av mormor. TACK

Den häftigaste presenten var nog ändå från min moster och hennes man. En ljuslykta gjort av sten från Himalayaberget och som renar luften. Helt underbar, den skiftar lite i rosa men på bilden ser den helt vit ut.

Fick även ett jättefint halsband (visar senare) och 6 dricksglas :)

Skriver om resten senare







Koftor från Gina Tricot

Jag var som sagt på mellandagsrean och hittade de flesta snygga plaggen på gina tricot. Älskar koftor så det var ett måste. Snyggt till stuprörsjeans och strumpbyxor/leggins..

Ska förbi sickla och kika lite mer innan bion börjar







Im back!

Godmorgon! förlåt för uppehållet men nu är jag tillbaka, har varit så mycket nu i jul så jag kände att jag behövde lägga ner tid på annat. Har ni haft en bra jul? min var okej. Trevligt att träffa släkten m.m. Har blivit en hel del julmat, som man börjar tröttna på nu. Har ätit det i flera dagar..Kanske ska börja med en ny tradition med älskling, äta något annat gott på julen. Kanske skulle vara något, eller om man BARA äter julmat på julafton..


Har ni varit inne på mellandagsrean än då ? jag var inne både i fredags och igår, har hittat massor med fint som jag visar lite senare, ska nog in i veckan igen..

Ska snart äta lite frukost och fixa mig lite, idag blir det en slapp dag. Det blir bio och filmen Yes Man. Den ska tydligen vara bra, älskar Jim Carrey också..

Ska boka platser nu.

Ha en bra dag så hörs vi senare






Money

Har varit i farten hela dagen men nu är jag klar med det jag skulle göra, har städat, tvättat och fixat här hemma. Sen har jag köpt en julklapp till min kisse, ett halsband med reflex. Det är nämligen så att vi släppte ut honom för första gången idag alldeles själv. Eftersom att han inte känner sitt nya område sådär jätte bra var jag rätt nervös. Efter två timmar kom han tillbaka och sen har han gått ut och in hela dagen och tycker att det är jätte kul. Han har verkligen längtat efter att få vara ute. Vi ska skaffa kattlucka i veckan så att han får känna sig ännu friare. Geisha är fortfarande en kattunge så han får hålla sig inne.. Han vet inget annat heller så han lider inte av det..  Men jag är verkligen jätteglad över att det gick så bra med Money. att han kommer tillbaka..

Katter ska ju ändå få vara ute tycker jag.. Det ligger i deras natur..


09.00

Godmorgon! tänkte berätta lite om lördagen eftersom att jag glömde helt bort att blogga igår. Men iaf. Lördagen började med att jag tog bilen till jobbet och jobbade i 4 timmar. Efter det åkte jag hem och slappade för att senare åka på middag till mamma och B. Det blev lammfärsbullar, lammkött, potatisgratäng, sallad och kantarellsås. Var riktigt gott och det bästa är att det blev över så att vi fick med oss hur mycket mat som helst, mumsigt!  Till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås, min tallrik innehöll nästan bara vaniljsås då jag älskar det, hehe.. En underbart mysig kväll!

Vi drog vid nio och jag somnade nästan på en gång vilket var lite tråkigt...

Idag är det söndag och jag ska STORSTÄDA, då menar jag verkligen storstäda. Det ska bli hur fint som helst.. Självklart ska ni få se bilder senare..

Nä nu måste jag sätta igång, vi hörs senare

PUSS


mot Farsta!

Ska börja fixa mig för att dra och möta upp Tina och Sandra för att åka och julhandla, kanske blir lite shopping till mig själv också? ja vi får se. Ni få ha en underbar dag så hörs vi senare..




Donken!



Fan vad jag blev sugen på donken då, älskar skräpmat, min favorithamburgare är nog bigmac! mums.

Men jag föredrar kycklingen...


Hmm kanske blir det här till middag? ja vi får se...

Torsdag

Godmorgon!
Allt bra med er ? själv är jag utvilad och på bra humör :) ska iväg till Farsta centrum idag och julhandla lite med tjejerna.. Känner mig lite stressad, har de flesta julklapparna kvar. Fan jag som hade planerat så bra, men men. Sen blir det även en tripp till Sickla och Nacka Forum. Panduro har öppnat i Forum. Ett bra tips till er som gillar att tillverka era julklappar själva. Jag gillar den affären väldigt mycket, massor med pysselsaker! Ska även passa på att köpa lite choklad på jamjam! Japp jag är chokladberoende, love it!

Ikväll ska jag iväg på "julmys" med familjen på ett ställe, ska bli riktigt roligt. Annars händer det inte så mycket mer. Nu ska jag göra två mackor med philadelphia och ett stort glas oboy.

Vi hörs snart igen innan jag åker.


Geisha

Finns det något mysigare än när ens kag än kattunge lägger sig och gosar brevid en, lilla Geisha är med mig vart jag än går, han gör sina tokhopp när vi leker "tittut" och han är en buskatt men ändå världens gulligaste, min lilla prins!







Presenter




Titta vad jag har fått, två biobiljetter av en kund, hur gulligt som helst, det uppskattas då jag gillar att gå på bio..

Har fått lite andra saker också, bla badbomber och chokladask, yummi



Ge fan i min mejl

Det är någon jävel som försöker komma in både på min hotmail och facebook, ska byta lösenord igen, får mejl om det hela tiden! Ge FAN i min mejl.. Skaffa ett liv istället... Blir så trött på vissa idioter, ska även försöka ta reda på vem det är som försöker ta reda på mitt lösen, Så det så!!!!!!!


Onsdag

Jag lovade er att börja blogga mer och det kommer jag att göra, från och med ikväll :) Spännande va! hoppas att ni gillar min blogg som den är och så... Kom hem från jobbet för en stund sedan, min sista arbetsdag, har nämligen sagt upp mig, japp nu har jag avslöjat det.. jag gjorde det för min egen skull, följde min egen vilja så thats it! Har ett annat jobb så jag är verkligen inte arbetslös.. Sen vill jag dra igång med mitt eget lilla projekt också, lägga ner tid på det! Mer om det senare!

Ska iväg på ett möte snart, har bilen så det är skönt, inte direkt något roligt väder ute! Huuua!!

Har lite saker att fixa ikväll

Handla med älskling när han slutar jobbet!

Hem och storstäda och tvätta

Spa kväll

Fixa med bloggen!

Skriva på mitt projekt och planera


Tisdag

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott? det har jag, drömt massor med intressanta drömmar, tycker det är häftigt att drömma, man kan verkligen drömma om vad som helst, häftigast måste ändå vara när man kan flyga, har ni drömt det någon gång ?

Gick upp för en stund sedan, har rätt gott om tid på mig så det blir någ att kolla på en film.. Min tuffaste arbetsdag idag innan semestern, jobbar sju timmar. Gud vad jag längtar tills imorgon, ska fira det genom att ha en spakväll!


Men men, idag händer det inte så mycket förutom jobb! ska kolla med mamsen om jag får låna bilen imorgon..


Vad ska ni göra idag?

Mexx

Sitter på älskling dator och kollar igenom mina bilder jag har där, hittade nyss gamla bilder på Mexx, så himla söt, och så liten när han kom till oss, var med mamma när vi hämtade honom hos uppfödaren, han var liten och rädd, nu har han hittat sin plats i familjen och han är världens bästa, med en grym personlighet.

Nu är Mexx drygt 2 år! när de åker till Thailand i januari ska han bo hos älskling och mig i 16 dagar, ska bli så mysigt och det lär komma upp en hel del bilder ;)








Lördagens outfit



Var och firade min bästis Tina i lördags, tjejmiddag :) hur mysigt som helst, klädde mig i en tröjklänning från Gina, knästrumpor från American apparell (hur det nu stavas) och högklackat från skopunkten!

Har en väldigt blandad stil...

Tacos till lunch



Provade tacosen till lunch, ni vet det som är på reklamen, den var helt okej! Så det kommer jag äta flera gånger, massor med ost och det gillar jag...

Måndag

Idag har jag jobbat hela dagen, till min glädje hittade jag lite julgodis på jobbet så jag gjorde myspysigt för kollegorna  vad skulle dom göra utan mig ) med bl.a knäck, ischoklad, pepparkakor och fazer! mumsigt, det var många som trodde att det var jag som hade bakat knäcken, haha! är rätt dålig på att ljuga så de märkte på mig att det inte var jag som hade bakat, men hade gärna tagit emot äran ändå ;)

Är helt slut och vill bara krypa ner i sängen och sova, men har lite saker att fixa innan.. 2 arbetsdagar kvar innan jag har "semester". Känns jävligt skönt! och på fredag får älskling semester i 2 veckor. Har mycket att fixa innan julafton. Sen måste vi börja planera för nyår också..

Vad ska ni hitta på då ?
Jag saknar mitt blonda hår :(




Mer personlig blogg

jag ber om ursäkt att det inte har varit mycket bloggande, men jag lovar er att det kommer att bli bättre :) tänker göra om lite med designen, mycket mer bilder, bla dagens outfit, mer bilder vad jag gjort under dagen och mycket mer, ni ska få lära känna mig mer och gilla min blogg ännu mer , vad säger ni låter det bra ?

Ska fixa mitt mobila bredband också så att jag kan börja ta med mig datorn dit jag åker.. 

En dag med syster!

hallå, hoppas att allt är bra med er ? har haft en underbar dag tillsammans med min syster Mikaela. Varit på stan och sånt. Hur mysigt som helst, har saknat dig mycket ju gumman.. Träffades vid halv elva i morse i centralen för att sedan gå till kungshallen och käka.. Sen gick vi bl.a in på Gina, de har hur mycket kläder som helst jag skulle vilja ha. Ska ta en sväng till stan på mellandagsrean. Det är ett MÅSTE.. Men iaf, fick en jätte gullig julklapp också, en bild på mina systrar och en ursöt nalle. TACK gumman. Jätte fint, det var det jag ville ha!

Vid tvåtiden skiljdes vi åt, Mikaela och Eva drog mot Globen, de ska nämligen på Idolfinalen, och jag begav mig hemåt. Sitter nu hemma hos mamsen och B och är barnvakt åt tre av mina syskon ( har 5 syskon totalt ) .. Två av dem glor på TV och en leker i rummet, hur snälla som helst. Vi käkade donken till middag, hehe. Älskling är på julbord med jobbet, ska agera chaufför senare..

Nä nu ska jag slänga Flisan i en dusch.. Hörs snart

Dejting i TV

Sitter och kollar på bonde söker Fru just nu. Någon har redan funnit kärleken vilket är kul! Det är nog jäkligt svårt att dejta på det sättet dom gör. Skulle nog aldrig klara av det. skulle ni ?
Väldigt svårt i TV och allt, sen vet man inte om  hur mycket som är uppgjort!

På tal om dejting i TV, Linda Rosings program startar väl snart ? Ska bli väldigt kul att se :)


Hade lite svårt att hitta Geisha imorse, men till slut hittade jag honom i min shoppingbag!








Favoritgodis



Vet ni vad jag är förälskad i, detta, mitt favoritgodis som man bla kan köpa på konsum i nacka forum
 eller på ica maxi
dock är det rätt så dyrt, men biland måste man unna sig, grodorna och hjärtanen är de absoluta favoriterna




Onsdag

Vaknade upp efter att jag fick tre sms och flög upp ur sängen, jobbet ville att jag skulle komma och jobba lite extra, och visst ställer man upp, behöver lite extra pengar så!  på 40 minuter gjorde jag mig klar och begav mig till bussen!

Jobbade 4 timmar! B bjöd på burger king i forum till lunch! mumsigt, men jag tycker nog att mc donalds är godare, eller vad säger ni, vad gillar ni bäst?

Mötte upp mamsen på vägen och käkade middag där då älskling jobbade över och kände att jag ville spendera lite tid med mamma, händer ju tyvärr inte så ofta som jag skulle vilja, men det var trevligt! träffade mina syskon också..


Den svåraste julklappen

När det kommer till att köpa julklappar till ens pojkvän blir det stop, jag har inte en aning om vad jag ska ge honom, jag vill ju ge något personligt, men vad ? vad gav jag förra året, hmm låt mig tänka, just det, en jätte fin munkjacka som han älskar och sedan lite andra saker. Åh vad svårt det är, men ändå borde det inte vara det. Har verkligen slut på ideér.

Har ni något tips på vad man kan köpa till sin pojkvän?



Blir mer inlägg idag eftersom att jag tar med mig laptopen till jobbet :)



Veckans att göra!

Julhandla i år vill jag vara ute i god tid så att det inte blir stress, i år tänker jag inte köpa många julklappar och inte till så många heller. Mer personliga klappar detta år! något som verkligen betyder, inte bara köpa för köpandets skull!

Spa dag Har inte haft det på länge, brukar ha det minst en gång i veckan, att ta hand om sig själv och ge sin kropp tid är viktigt för mig! så det blir det på torsdag.

Storstädning en grovrengörning är ett måste, vill att det ska vara tiptop runt julen så. Sen är det ju alltid skönt att komma hem till ett rent fint hus varje dag, eller ? hatar när det är stökigt och skitigt runt om mig!

Läkarbesök har några läkarbesök denna vecka också tyvärr, ska bl.a få reda på provsvar och så!

Jobb inte så mycket jobb denna vecka!

Barnvakt är barnvakt från fre till lördag, tänkte kanske ta med ungarna på julmarknad och lite sånt. något kul hittar vi på!

Luciafirande min bror har luciatåg på förskolan som jag ska gå på!

Måndag

Godmorgon, har ni sovit gott ? det har jag, är hur pigg som helst fast jag la mig sent i går.. Har precis tryckt i mig julvört med philadelphia, mumsigt! ska ta med mig lite lussekatter till jobbet idag. Jobbar till fyra idag, blir hämtad av B vid 8, skönt att åka bil dit. Ska nog låna deras bil sedan när de åker till Thailand. Lyckostarna!

Efter jobbet ska jag möta upp älskling för att träffa våran jurist och prata lite och så. Lite bankärenden! Är jäkligt glad över att våran bostadsränta har sjungkit, vilket innebär 3000 kr extra i månaden. Jippie!

Sen efter bankbesöket tänkte jag julhandla lite i Nacka Forum! köpa de sista julklapparna så att man inte behöver stressa..


Dagens fråga

Skulle du kunna vara med i Sanningens Ögonblick ?

Diskussion (Unga Mödrar )

Först vill jag prata om serien som går på femman, det danska programmet. Ett väldigt intressant program som speglar de unga mödrarna där.. Personligen tycker jag inte att någon verkar vara direkt mogen till att ha barn och ännu värre är att se hur de sitter och RÖKER inför barnen, speciellt när de sitter och äter, jag förstår inte hur man kan göra så mot sitt eget barn, fattar man inte att man skadar barnet. Nu har inget med det att göra att de är unga, även vuxna gör så men ändå.. Att röka nära barnet när man är hemma tycker jag nästan är på gränsen till misshandel, vissa röker ju t.o.m när de är gravida, vad tänker ni med ni som gör något sånt, är ni så jävla egotrippade eller ? Ni skadar ju erat barn, det är väl det sista man vill . Men vissa kanske inte fattar det, vad vet jag.. Ibland undrar man bara hur vissa människor tänker...

Det verkar bli allt vanligare att skaffa barn när man är ung vilket jag personligen inte har något emot sådär, bara om man kan ta hand om barnet och är mogen nog. Har ekonomi så att man kan försörja sig också, att ge barnet en trygg uppväxt.. Kanske man inte riktigt kan när man är 15-17 år ? då blir man så beroende av andra.. Man har inte gått klart skolan, man har ingen utbildning, man kommer att få det tufft med jobb och man kanske inte riktigt ÄR mogen till att ta hand om ett barn i den åldern. Vissa vet inte vad de ger sig in på riktigt, visst det är jätte gulligt med små bebisar, men sen då ? varför kan man inte vänta till att man klarar av att försörja sig, det är ju viktigt att man känner själv att man kan njuta av livet tillsammans med sin bebis.. Man måste ju först och främst tänka på BARNET, vad kan jag ge barnet, är jag mogen ? har jag ekonomi, boende och allt det livsnödvändiga .. Ett barn är inte bara ett barn utan ett liv. Så är det ju med allt. När man skaffar hund, katt eller liknande, alla kan inte göra det heller utan måste vänta. Det är inte bara att skaffa barn hit och dit..

Sen det här med att en kvinna blir gravid och sedan kan hon göra vad hon vill, hon kan bestämma om hon vill behålla barnet eller inte.. Men jag tycker ändå att BÅDA parter ska vara delaktiga, säga sin åsikt och verkligen prata igenom ett beslut tillsammans.. Så att man är förberedd, så att barnet får den bästa uppväxt som möjligt..
 
Varför inte vänta tills tiden är inne ...

Frågor


1. Hur är era tankar kring de som skaffar barn när de är unga ?
2. Skulle ni behålla barnet i dagsläget om ni blev gravida ?

söndag

sorry för ett dåligt uppdaterande, får ta igen det nu. Har nämligen varit full rulle här hela dagen, har haft två av mina syskon sovandes här. Så morgonen började vid åtta då alla var vakna. Åt lite frukost, och sedan var det bara att duscha småttingarna, sen tog jag och flisan ut Mexx på morgonpromenaden, hur skönt väder som helst.. Efter det begav vi oss till sickla där jag skulle köpa lite grejer, hittade allt jag behövde så det var skönt! Sen gick vi in på Simba (djuraffären) för att kolla på klätterträd till våra katter, hittade 2 jag ville ha, frågan är vilken det blir..

Efter Sickla var det bara att åka hem och käka lunch.. Leka med lego och sedan skjutsa hem ungarna!

Kom hem för en stund sedan och vi ska snart krypa ner i ett skumbad, sen ska vi på middag hos älsklings föräldrar.. Mysigt!!

Imorgon tänkte jag ta och åka till Nacka Forum och julhandla lite efter jobbet..

Nu ska jag skriva om Unga Mödrar! så kika in om en stund och var gärna med i diskussionen


diskussion

Varje vecka tänkte jag ta upp ett intressant ämne att diskutera och ni får gärna vara med och säga vad ni tycker och tänker, era åsikter är intressanta!

Kom gärna med intressanta ämnen som ni vill att jag ska diskutera!

Imorgon tänker jag ta upp mina tankar när det gäller Unga Mödrar, missa inte det :)


Britney for the record

Sitter och kollar på Stjärnor på is med bror och älskling, jag tror att Markus kommer att vinna. Trodde jag redan från början..
Det blev inge museum idag som ni kanske märkte, var så risigt väder sen blev klockan så mycket. Får se om vi gör det imorgon istället eller vad vi hittar på för roligt.. Hoppas det blir bättre väder!

Ussh vad jag är trött, skulle vilja gå och lägga mig men ska hålla mig vaken, ikväll är det ju Britney for the record på fyran klockan 22.35! Ska bli intressant att se, gillar Brittan mycket, hon är ju grym..







Geisha

är som sagt barnvakt tills imorgon och när jag packade upp väskan dom hade med sig fann jag en stor geisha, mamma vet exakt vad som gör mig glad ;) jag ÄLSKAR geisha, thats it!

Har ni något favoritgodis?



Pizza

i vårat kök doftar det hemlagad pizza, mumsigt! min pizza består av ost,tomat, curry och bea! har inte smakat den  kombinationen tidigare men det lär ju vara gott..Luktar hur gott som helst iaf! är inte så förtjust i pizza annars, isåfall ska det vara hemlagad, det var nog flera år sedan jag åt pizza från pizzerian...

Vad är eran favoritpizza ?

Varit ute!

Har varit ute med ungarna en stund och lekt med ett flygplan, skit kul! haha.. Ska snart lämna ena brorsan hos en kompis, sen ska vi bege oss till Sickla en snabbis, sen blir det att köpa lördagsgodis och mysa resten av kvällen!

Vad ska ni hitta på denna lördagskväll?







dagens outfit

Jag älskar att gå i mjukiskläder och tofflor, det är en självklarhet på helgerna!



älsklings tofflor som hans mormor gjort :) så sköna!


Niki Listar



Alice och Kevin Mina favoriter står mot varandra i Globen,
jag tror att Kevin kommer att ta hem allt! eller vad tror ni?

Bolåneräntan kan dagen börja bättre än att vi fick se att våran bolåneränta har
sjunkit hur mycket som helst vilket är underbart, YEEEES!

Löner
dessa jävla tjat om att vissa får så mycket i lön, jaha, de kanske är värda det eller hur ?
man får inte lika löner, vissa förtjänar det helt enkelt. Om man är så missnöjd med sin lön, byt jobb eller gör något åt det..






Lördag

Godmorgon! hoppas att ni har sovit gott ? gick upp för en stund sedan, tog en lång härlig dusch och nu sitter jag här och väntar på att mina ägg ska bli klara så att jag kan äta äggmacka (julvört) och dricka varm choklad, mumsigt! har längtat lite till frukosten...

Idag har vi mycket att göra, två av mina syskon kommer hit som vi ska passa tills imorgon. Men det hindrar ju självklart inte mig från att åka iväg, tycke bara det blir roligare, måste nämligen förbi Sickla en snabbis, sen funderar vi på att gå på något museum med ungarna, hmm finns ju en hel del att välja bland.. Har tagit med dom på massor med museum faktiskt.. Måste vara runt 6 stycken iaf!

Såg en väldigt bra film igår som jag bara måste rekomendera, Poseidon. Var lite otäcka scener, bla vatten och trånga utrymmen, ussh!! Så den rekomenderar jag er att se..




Ryktet säger att

Blondinbella ska vara med i Let´s Dance :)  spännande !

Julvört

Har precis avnjutigt en underbar middag bestående av lammfärsbiffar med fetaost och tomat i, kokt potatis och en hemlagad vitlökssås. Yummi!

När vi var i affären idag kände jag doften av julvört, det som är så gott, så självklart fick julvörten följa med hem.

Nu blir det IDOL, nu är det verkligen svårt att säga vem som åker ut, jag tror att Kevin vinner!



Utmanad

Jag har blivit utmanad av söta Marre


Reglerna är:

· Skriv vem som har utmanat dig.
· Skriv ner 6 stycken saker som gör dig lycklig.
· Publicera reglerna och utmana 5 stycken.
· Lämna en kommentar till de som du har utmanat och låt de veta att de har blivit utmanade.

Lycka för mig är:
1. Att se mina nära och kära må bra
2. När jag klarar mina mål här i livet
3. Att hjälpa andra människor så att det får ett betydelsefullt liv och mår bra
4. Att resa med familjen och bara njuta tillsammans
5. När man klarar av det som är svårt
6. Att veta att man betyder något för någon

Jag utmanar: elli  Mippi Alexandra Jenny och Jenny


mys hemma

pust och flämt, nu tar jag mig tid till er lite.. Har storstädat och gjort det mysigt här hemma tills älskling kommer hem (hoppas att det blir snart) Lite tråkigt att sitta här ensam, har inte mycket att göra just nu.. Idag har jag som sagt städat, sedan har jag gjort lite hemligar saker som ni får veta senare, inte idag.. Är sugen på att hyra några filmer till ikväll. Hmm ja vi får se vad vi hittar på.. Imorgon kommer mina småsyskon hit, ska passa dom till på söndag, så det blir nog full rulle här som vanligt, men det är rätt kul. Har världens underbaraste syskon så..

Ussh vad trisst att det är så mörkt, sitter i köket och det är liksom redan mörkt, klockan är lite mer än fyra.. Trisst.. Men till lucia vänder det igen.. Skönt det!


Fredag

Godmorgon, ja då var man uppe då. Jag  som skulle ta en sovmorgon, kunde inte sova..Men så trött är jag inte. Mår bättre idag också, blir nog inte sjuk. Skönt det. Hmm vad ska jag hitta på idag då. Blir nog att störstäda här hemma, ser inte så kul ut... Men det får vänta en stund.. Åååå nej, vi har inga bananer hemma, jag som alltid dricker en fruktsmoothie på morgonen, fan, och ingen bil har jag inte hemma heller, åååhhh, den här morgonen börjar inte bra.. Suck!

Vad händer  mer idag då, när älskling slutar ska vi köpa lite julklappar, sen blir det myspys hemma, äta någon god middag och kolla på film

Jajja, vad ska ni göra för kul i helgen då ?

börjar nog bli sjuk!

Har inte mått så bra idag, tror jag håller på att bli sjuk vilket inte är roligt..
Men men, vi får hoppas att jag inte blir det, så imorgon ska jag bara pyssla om mig själv...
ska iaf ta en lång sovmorgon!



Dagens fråga


Stan med tjejerna

Idag har jag varit i stan, sickla och nacka forum hela dagen med Tina och Sandra, alltid lika kul. Blev mest fönstershopping för min del, och sen har jag köpt de mesta julklapparna också så det känns jätte skönt. Blir annars så stressad och gör det en vecka innan jul Mysigt var det iaf, synd bara att det inte var snö ute..

Hittade hur mycket som helst jag vill ha. Bla en ursnygg kappa på Bikbok, tyvärr hindrade min ekonomi mig så det blev inget till mig själv, eller jo två luktpåsar man har i gaderoben. Det unnande jag mig.

Nacka Forum har blivit skit bra, ska försöka ta med mig mamsen och Flisan dit imorgon ! fast på ett sätt vill jag ju inte dit då man bara lockas av allt man vill köpa.. men men vi får se.. Man kanske kan önska sig lite pengar av tomten? haha!







Mexx

Var som sagt hemma hos mamsen igår och passade på att ta en långpromenad med Mexx,
som vanligt gillar han inte att fotas, den här första bilden är typisk Mexx bild, han vänder sig om direkt han ser att
jag riktar mobilen mot honom. De ända gångerna jag kan få någorlunda bra bilder är om jag går före honom när han går!










Tänk positivt!

Hann inte skriva ett inlägg imorse, sitter hemma hos mamma nu så det blir ett sånt här tråkigt inlägg utan bilder men bättre än inget eller hur.. Ska snart gå ut på en långpromenad med Mexx, ska bli härligt att komma ut och röra på sig lite.. Fast regnet hänger i luften så iag får se om vi hinner med en lång eller inte... Efter det ska jag iväg på ett möte och efter det ska, gissa ;) jaaa ett möte till.. Spännande va..

Ska förbi Nacka Forum en snabbis sedan för att köpa gooooooodis på jamjam, älskar deras choklad så det ska jag unna mig.. Det är jag värd.. Var hos läkaren igår, det var inte speciellt kul. Fick ett jobbigt besked! fick också ta sex rör med blod, blä!  Men det gick förvånandsvärt bra, de tog verkligen hand om mig. Jag fokuserade på att INTE bli yr eller må dåligt eftersom att efter det skulle jag hämta mina brorsor i skolan . Och vet ni, DET FUNGERADE... Mådde inte alls dåligt... Yeeeay... Så tänk positivt nästa gång ni ska göra något obehagligt!

Vi hörs efter jag varit ute med Mexx

Härlig söndag

Tänkte berätta lite om söndagen.. Träffade syster och pappa som var på besök i stockholm ( de bor annars i hälsingland ) riktiga bondläppar, nä skoja bara! men iaf, drog in till stockholms central och stod och väntade på deras tåg, sen ser jag dom och det blev massor med kramar.. Var ett tag sedan man sågs.. men ändå känns det som igår, man börjar där man slutade och det känns inte som att man är ifrån varandra länge..

Vi började med att gå till NK för att se julskyltningen. Det var ingen höjdare.. Massor med folk som flockades.. Efter det begav vi oss till Gamla Stan för att besöka vårat favoritcafe " Café Art" , deras varma choklad är toppen. Brukar även äta deras bakade potatis, mm mumsigt!

Sen gick vi runt på stan och strosade och kollade i affärer, syster shoppade som f'n medan jag fick snåla. Men fick fyra örhängen av pappa, det var gulligt, behövde verkligen det..  Hittade en jätte mysig mjukisdress på cubus som jag nog ska köpa... Älskar myskläder!

Att säga hej då var lite jobbigt, bättre att säga vi ses sanrt igen, och det vet jag att vi gör, right ?

älskar din min här gumman , hehe ;)


Café ART


Inne på NK





dagens fråga

Kan ni gissa vilken affär denna bild är ifrån ?


NK

En liten tradition jag har varje år är att gå och kolla på NK:s "julskyltning" , förra året var jag med mamsen och syster.. I år tycker jag att de inte är så mycket julstämning. Robotar och dinosaurier bl.a! men det är kul att det är lite blandat!









1a december

nu är det inte långt kvar till julafton :) längtar verkligen, älskar julen, finns inget underbarare!! känner mig dock stressad, har inte börjat julhandla än. Men vet i stort sätt vad jag ska köpa till de flesta.. Ska in till stan på torsdag med Tina och sandra och julhandla. Hoppas jag hittar allt då.. Skulle vara mysigt om det kom lite snö också!

Men men idag är det måndag, har inte gjort så mycket annat än att jobba.. Funderar på att lägga mig i ett bad snart och läsa lite.. Bara jag inte somnar.. Har varit sjukt trött idag, jag brukar inte ha några som helst problem med att komma upp på morgonen men imorse hade jag det, ville bara krypa ner i sängen och sova vidare.. Suck!


RSS 2.0