Syster



Kollade precis in min systers blogg och hittade dessa bilder på min andra syster!
Bilderna är grymt fina och hon har precis klippt lugg och passar jätte bra i det :)

Visst är hon söt ?

älskar er så mycket ska ni veta <3

shopping

Hej sötnosar!

Oj vilken dag, är helt slut, har varit vaken sedan sju imorse. Vid halv elva tiden begav vi oss till Nacka Forum där jag hittade två plagg på gina tricot, bla en rosa skjorta. Snyggt till våren, fanns massor med fint jag ville ha men man måste tänka på ekonomin också, finns annat jag vill göra också, som att resa!

Efter forum åkte vi till sickla för att käka på Waynes! jag åt en scones macka med cream cheese och en smoothie, mumsigt. Kollade inte i så många affärer där för vi skulle till Ikea, där började rena rama mardrömmen, hur mycket folk som helst, hittade massor med fint jag köpte till jobbet. Hittade även saker jag själv vill köpa!

Vi var hemma vid femtiden då det bara var att hoppa in i duschen och så. Vi var bjudna på middag hos älsklings föräldrar. Biff med ungspotatis, sallad och bröd! Smarrigt! är proppmätt! 

Kom hem för en halvtimme sedan och jag är mer eller mindre död, så jag lär somna snart!

Ni får se vad jag köpte imorgon :)

Vad har ni gjort idag?



Lördag

Godmorgon sunshines!

Visst blir man på bra och glatt humör när man tittar ut genom fönstret och ser att det är strålande solsken, underbart! Har precis druckit två glas hallonsmoothie, mumsigt!

Min hallonsmoothie

2 Bananer
Massor med hallon
lite onakafil
färskpressad apelisinjuice

En helt klar bra energikick på morgonen


Snart ska vi bege oss till Nacka Forum för lite shopping och lunch! Ska kolla på skinnjackan jag såg, även lite jeansleggins och toppar. Har inte alls några snygga toppar så det måste jag verkligen kolla på!

Efter forum ska vi till Ikea!

En händelserik dag med andra ord som jag verkligen ser fram emot!

Vad ska ni göra idag?



Jeans från bikbok och kofta från Gina


4 år

Tråkig uppdatering det har blivit idag, men det är ju fredag, finns ju så mycket annat man vill göra. Sitter och kollar på Lets Dance just nu, Niklas tur! han och Lajla Bagge är tillsammans som ni kanske redan vet, gulligt!

Har varit en slapp fredag idag! Men det är rätt skönt. Är jävligt trött, skulle kunna somna nu men vill inte lägga mig än, blir ju film och chips med tacodip lite senare, myspys!

Vad vill ni se mer här i bloggen ?
Kom med ideer!

Någon undrade om jag inte kunde berätta lite hur jag träffade min pojkvän, okej here we go! Jag hade en bästis förut som jag umgicks med hur mycket som helst ( synd att vi har tappat kontakten gumman ) men iaf, hon hade många killkompisar och en kväll hängde jag med och träffade ett gäng på 10 killar. Vi umgicks jämt med dessa personer och hade hur kul som helst. Fick väldigt nära killkompisar däribland min nuvarande pojkvän! Åhhh den tiden var bland de bästa i mitt liv, vilka minnen! Jag och älskling som bara var vänner den tiden, umgicks intimt, spelade tv spel, kollade när han spelade hockey, festade m.m.

Från vänskap började vi upptäcka kärlek och jag tog första steget och plötsligt var vi tillsammans, vi blev sambos och nu  har vi snart varit tillsammans i fyra underbara år! Vill inte gå in på detaljer direkt men ungefär så gick det till. Det var vänskap som senare blev till kärlek, Vi har känt varandra i 7 år, SHIT! sju hela år, vad tiden går, vi förlovade oss för drygt ett år sedan :) Vi är ämnade för varandra helt enkelt! och än idag är vi bästa vänner också :)


Kläder från Gina Tricot och strumpor från American Apparell


Ha en underbar fredagskväll mina underbara läsare, take care PUSS


Videoinlägg

Äntligen hittade jag min mobilsladd, och var var den, jo i min väska, så jag haft med mig den hela tiden, haha,
ändå har jag kollat i väskan! Hmm!

Mexx i skidbacken , video från idag



Mexx vågade inte gå upp för hela backen, fegisen!


Mamma och Felix högst upp i backen :)




Fredag

Godmorgon, eller godmiddag :)

Hann inte blogga imorse då jag fick ett ryck och begav mig till jobbet och jobbade, så jag slipper det i helgen, jag fick i uppdrag att åka till ikea och köpa inredningsgrejer till jobbet vilket ska bli jätte kul, så jag ska fixa lite där så att det blir jätte fint, älskar ju att inreda och tycker själv att jag är jätte duktig!

Vid halv elva tiden kom mamma och hämtade mig, syskonskaran (3 st) var också med och vi åkte till en backe för att åka pulka och så, hur stor backe som helst, vid Boo! Vågade inte åka högst upp, haha feg som jag är, Mexx var med även han så vi gick upp för nästan hela backen, sen ner igen. Mysigt! och skönt väder var det också. Sen blev det fika bestående av varm choklad och bullar. Mumsfillibabba! en mysig dag helt enkelt!

Sitter hemma hos mamma nu, ska snart käka lite, älskling kommer och hämtar mig när han slutar, ikväll blir det nog bara mys och god mat.

Imorgon ska vi till Nacka Forum innan Ikea för att shoppa lite, äntligen!

En rolig helg att se fram emot med andra ord!

Vad ska ni göra i helgen?

Outfits



Kollade precis igenom min gamla blogg, speciellt outfitsen, lite roligt att se, alla jeansen är bikboks egna märke
Gillar dem skarpt, stuprör ska det vara, har svårt för andra jeans!

Längtar till på lördag då det blir shopping :)



Seriekväll

Hej sötnosar!

Dagen blev inte som jag hade räknat med vilket var jätte tråkigt. Men iaf! idag har jag varit hos min läkare, sen fikade jag faktiskt helt ensam och läste min bok, hur mysigt som helst, unnade mig en semla och en jordgubbssmoothie, satt där medan jag väntade på att komma in till läkaren en andra gång.

När jag kom hem var middagen klar, blev sprödbakad torsk, kornris och en kall sås!  hur gott som helst. Kommer nog inte sitta så mycket vid datorn ikväll, har en sprängande huvudvärk och ska bara slappa framför tv:n. Det är Rosing ikväll, sen är det även Medium, en bra seriekväll med andra ord. Till det blir det nog chips och dipp och en god hallonsmoothie

Jag svarar på era kommentarer imorgon

Hoppas att ni får en underbar kväll :)

Chicy

Snyggt från Chicy

Åhh jag bara älskar denna kjol, har blivit galen i kjolar och måste köpa några till våren


Skitsnygga koftor i olika färger :)



Torsdag

Godmorgon!

Har varit uppe sedan sju, har legat och kollat på The Voice, gillar det programmet jätte mycket. Bobby var bl.a med och Katrin, som vanligt!

Har även duschat, fixat lite här hemma och lite sånt. Ska snart göra mig lite frukost, är jätte hungrig, Sandra kommer om en stund också! Kanske ska vänta med att äta tills hon kommer, så man får lite sällskap, hatar att äta ensam!

Tänkte ju lägga upp bilder på dagens outfit men jag hittar inte den förbannade mobilkabeln, så det får vänta tills jag har hittat den, har letat som en galning här, även på platser där man inte antar att den ska ligga, som tex i kylskåpet, badrummet m.m. Men man vet ju aldrig, är ju lite vimsig av mig så jag skulle inte vara förvånad om den ligger på något "annorlunda ställe"

Snart helg, guuuuud vad jag längtar! Då blir det shopping och bio med älskling! Ska även jobba och lite sånt, en händelserik helg med andra ord, sen fick jag löneförhöjning också så det passar jätte bra! Glad!

Vad ska ni göra i helgen ?

Som ni kanske förstår så bloggar jag inte lika mycket längre, utan nu satsar jag på att göra bra och läsvärda inlägg istället, bra va ?



Måste tipsa om en av mina favoritcaféer som ligger i Gamla Stan
Café Art, de har skitgod bakad potatis med röror,
deras kladdkaka är hur mumsig som
helst, och deras varma choklad!
Så om ni är i Sthlm, besök detta ställe!



Här är min underbara Sandra utanför cafe art!
Vi saknar dig Tina <3 Trion föralltid




Thailand

Sitter och kollar på Semestersvenskar och jag är såååååååååå sugen på att åka till Thailand NU, jag VILL bort mer än något annat, vi har ju en resa bokad till Thailand men vi vet inte än om vi har råd, men om någon vecka vet vi och då, då blir det Thailand nästa för våran del. Underbara, vackra Thailand med älskling och familjen.

Det blir bara två veckor i sådana fall, vill ju helst åka bort i några månader, min bästis Tina och hennes kille är fortfarande i Thailand, dom ska vara där i två månader och kommer hem i slutet av mars! Känns som åååååååååår.

Hmm, så jag sitter här och drömmer mig bort, just nu sitter jag i solstolen och njuter av solen och värmen och äter massor med frukt! Mmmm. Mumsigt!

Har ni varit i Thailand ?
Vill ni åka dit?


Thailand 08





Niki Tipsar

Måste bara tipsa om dessa söta stickade koftor från Chicy för 169 kr styck!
Är jäkligt sugen på att beställa en, frågan är vilken färg?


Mätt

Oj vad mätt och belåten jag är, nästan för mätt, åt ett niopack+fyra pack på donken, stor pommes och stor cola. Japp jag fick i mig allt. Det kanske inte syns på min kropp men jag äter som en häst, älskar mat! Yummi!

Älskling kom och hämtade mig på jobbet vilket var skönt. Efter det åkte vi och storhandlade som vi alltid gör efter löning, räcker med en storhandling i månaden, sen handlar man lite smått en gång i veckan! Så nu är frys och kyl fullproppat med massor med gott, mycket sallad, frukt och bär. Så nu kan jag göra mina goda smoothies! Har även blivit tokig i avocado, gurka och tomat, det blev min middag igår, sen dippade jag det i en god kall sås! Smaskens!

Håller på att fixa lite här hemma, Sandra kommer förbi imorgon och då måste det vara tiptop! Vid ett-tiden ska jag till läkaren! hon var ju sjuk sist så nu hoppas jag verkligten att hon är frisk!
 
Sen efter det tänkte vi ta en fika och snacka massor med skit! mer om det imorgon.

Har ni haft en bra onsdag?

Onsdag

Godmorgon!

Då var man uppe igen, ska bege mig till jobbet om dryga halvtimmen, blir hämtad av B då! Idag är det löning också, fick mer än vad jag ska så jag måste kolla upp vad det är för pengar, vill inte tacka och ta emot innan jag vet ! Idag får jag desutom veta om det blir lite shopping till helgen. Hoppas! Ska bla köpa sknnjackan jag pratade om, äger redan en svart men vill ha en brun nu till våren! Sen skulle jag behöva lite nya leggins och toppar, igentligen en helt ny gaderob , haha! så en tripp till nacka forum och Sickla blir det i helgen oavsett.

Efter jobbet så ska älskling och jag iväg och storhandla, mysigt! ska skriva matlista när jag kommer till jobbet. Måste bl.a köpa shampoo och balsam, hmm vill prova något nytt nu, har så slitet hår och torrt.  Något tips på bra shampoo då ?


Vad har ni för planer i helgen då ?

Skulle vara fint med lite ljusare slingor till våren och sommaren!
Men jag vet inte, har lovat mig själv att inte färga igen!
Ser nästan ut som att jag har slingor här!





Mops

Jag har haft två hundar under min uppväxt, den första var en dalmatin, hur söt som helst som tyvärr dog efter att ha blivit biten av en annan hund, han lämnade mig med ett stort tomt hål i mitt hjärta och jag tänker på honom ofta!

Sen köpte vi Mexx som är en blandras på Shih Tzu / La Aspo, hur söt som helst, han bor hos min mamma fast jag har honom rätt så ofta och han är verkligen underbar!



Jag och älskling är sugna på att skaffa en hund nu, jag vill helst ha en liten mops, så himla söta!
Kanske det blir till sommaren :)

Har ni hund?
Vilken ras ?



Den rätte för Rosing

Ikväll kommer jag nog sitta bänkad framför Den rätte för Rosing klockan 20.00femman, där man får följa med Linda Rosing när hon letar efter kärleken.. Ska bli intressant!

Kommer ihåg första gången man hörde talas om henne, när hon var med i Big Brother, saknar det programmet lite, tyckte det var bra!

Kollade ni på Big Brother ?


Fetisdagen

Blev lite besviken på bokrean idag, trodde att de skulle vara mer rea än vad det var, så det blev inga böcker för min del, bättre att spara pengarna. Det var två böcker jag tänkte köpa, en om smoothies och en om choklad, men vad fan, det är bara att kolla på nätet eller testa sig fram! mamma köpte lite allt möjligt intressant. 

Efter bokrean så åkte vi och köpte semlor på ett café. Ska det vara semlor ska det inte vara från affären iaf :)  Sen gick vi in i djuraffären för att köpa hund och kattmat! Sen fick jag skjuts hem, och här sitter jag nu, har precis käkat lunch och ska snart fixa lite här hemma.

Skulle igentligen till läkaren men de ringde från vårdcentralen och sa att hon är sjuk jag fick en annan tid istället! Typiskt!

Ska ni äta semlor idag ?

Dagens outfit



Blir en slapp outfit idag, har ingen inspiration alls !

stuprörsjeans : BikBok
Tröja: Bikbok
Linne: Monki
hårband: H&M

Vad ska ni göra idag då ?

Tisdag

Godmorgon sötnosar!

Har ni sovit gott ? själv är jag utvilad och pigg. Drömde att jag var på sjukhuset men glömde några papper så jag fick ta cykeln och cykla hem igen och det gick skit trögt, hade ändå missat min tid när jag kom tillbaka, fan vad förbannad jag var! Hoppas inte detta inträffar då jag faktiskt ska till läkaren idag.

Ska snart göra frukost, blir hämtad av mamsen klockan nio då vi ska på bokrea och lite sånt. Alltid kul med lite böcker. Desutom bjuder de på frukost vilket är trevligt, men jag ska nog äta lite hemma också. Mitt knäckebröd som jag äter varje morgon, man märker skillnad på mjukt och hårt bröd, min mage mår mycket bättre av hårt bröd! länge sedan jag åt mjukt..

Åhh imorgon är det löning, skönt! älskling och jag ska storhandla då, ser fram emot det, älskar att handla. Ska även jobba imorgon, ska kolla med B om jag kan åka med honom.  Men idag är det bara tisdag så då ska jag fokusera på denna dag!

Får se vad vi hittar på efter bokrean och vad jag hittar för skoj, jag tjuvkikade lite här om dagen och såg att de har smoothieböcker, kanske är något ;)

Laptopen följer med under dagen!


Kvällens fråga



Jag äter nog ute minst en gång i veckan, ofta blir det donken ( en favorit )
eller thaimat eller japansk mat :) Mmmm smarrigt!

Inbjudan

Kikade i min mejl nyss och fick en trevlig inbjudan till ett event som jag absolut ska gå på
Det är inte fören nästa vecka och jag hoppas att det har blivit bättre väder
så att jag kan ha dessa skönheter på fötterna! Hoppas hoppas :)

Fick även ta med mig en kompis,
så Sandra och jag ska dit nästa vecka!
mer om det senare :)

Har tackat nej till så många event nu så jag
känner att det är på tiden att man går!



Middag



Maten var riktigt gott, till köttfärsgratängen gjorde jag en thaisås med grekiska yogurten, blev jätte smarrigt!
Kalla såser är grymt gott, det är bara att använda grekisk yogurt och kryddor, kanske lite fetaost i också!

Enkelt och gott ;)

Vad har ni ätit till middag?

Hårband



Jag har blivit kär i hårband, har man en " bad hair day" så kan det piffa upp håret jätte bra :)

H&M har fina och billiga, men vill ha fler, vill desutom ha det där "fläthårbandet"
någon som vet vart man kan köpa det ?

Tipsa gärna om vart man kan köpa fina hårband och diadem :)

Min måndag

Nu är jag nog klar med designen för idag, finns alltid något man kan förbättra men inget mer idag!

Älskling kom precis hem och håller på med maten, jag förberedde genom att tina körrfärsen och koka potatis, snäll jag är va, händer inte allt för ofta, men tänkte att jag skulle vara extra gullig idag . Sen är det tiptop hemma, rent och fint!
Till middag blir det köttfärsgratäng med sås, smarrigt! är riktigt hungrig!

Har varit en lugn och slapp måndag, inte gjort mycket förutom att städa, tvätta och kollat på film, Frozen River, inte sådär jätte bra men duglig! inget jag rekomenderar..

Blir en till film senare ikväll, Made of Honor :)

Sen ikväll halv sju är det Unga Mödrar på femman också, intressant program!


Ny design

Som ni kanske ser har jag bytt design ännu en gång, blev riktigt nöjd måste jag säga

Men vilken lila färg ska jag ha ? ljus eller mörk?
Ljusare kanske är trevligare nu när vi går mot ljusare tider





Gratis sidor



Hittade en superbra sida nämligen denna där du enkelt tjänar ihop poäng
för att sedan växla in till tex presentkort på Nelly eller så kan du välja själv
vilken butik du vill utnyttja ditt presentkort i !

Bli medlem HÄR och få 50 poäng i startbonus





En annan sida jag är medlem på är denna, också väldigt bra och enkel

Bli medlem HÄR

Niki Listar



Marinblått på kläder börjar gilla marinblått på kläder mer och mer nu, äger några marinblåa kläder, en body, tjocktröja, linne och en tubkjol. Skitsnyggt, speciellt till grått och rosa! Lovely! mer sådana plagg kommer det nog bli! Ja just det, marinblåa tygskor har jag också! längtar verkligen till våren nu så att man kan använda vårkläderna !



Smoothies
Måste tipsa om världens godaste smoothie ställe som finns bl.a i Nacka forum och i Sickla, deras smoothies är sjukt goda. Hmm minns aldrig vad stället heter, någonting med Naked bar eller något sånt. Går inte att missa ! Brukar "härma" deras smoothie när jag gör hemma. Blir dock inte lika goda men nästan!

På tal om smoothie, ska göra mig en hallonsmoothie nu :)





Måndag

Godmorgon Bloggen

Måndag igen och massor med snö ute. Jag vill ju ha våååår, vill lägga in vinterjackan i förrådet och använda min skinnjacka, slippa den tjocka jackan. Ska köpa en ny skinnjacka också, i brunt, har hittat en jätte snygg för 500 kr! Ska köpa den i helgen.

Idag har jag ingen lust att gå ut, kommer nog bara slappa hemma, krypa ner i soffan med ett stort glas varm oboy och kolla på filmer hela dagen, hehe ja nästan, måste även tvätta lite senare. Vill köpa en ny större tvättmaskin. Vill desutom göra om i badrummet. Vet exakt hur jag vill ha det, men det handlar om planering också, eftersom att det tar minst en vecka för älskling att göra det. Vill ju ha värmeslingor också. Tur att man har en snickare till pojkvän som kan allt så man slipper lägga ner onödigt mycket pengar bara för att få jobbet gjort.  Skönt att man bor i en bostadsrätt så att man bara gör vinst på det man gör i lägenheten, skulle ALDRIG lägga ner tid och pengar på att göra om i en hyresrätt när man ändå inte får något för det. Varje minsta grej man gör i en bostadsrätt ökar dess värde. Ja det beror ju självklart på VAD man gör :) nä nog pratat om det!

Vad ska ni göra idag?

Dags för frukost nu!

föresten, jag kan fortfarande inte se min nya rosa design vilket är jätte jobbigt, funkar inte alls i firefox men det gör det i explorer, någon som vet varför?





Lilla Money älskar att busa i snön öch försvarar sitt revir







Söndag



Så var söndagen snart slut och dags för en ny vecka, lite tråkigt att helgen
går så fort. Har varit en lugn helg för min del. I går spenderade jag dagen på
jobbet för att sedan åka till mamma och dom. På kvällen kom älskling och hämtade mig.

Idag har jag storstädat och fixat här hemma. Får besök imorgon av några som ska instalera fiber bredband m.m.
så då måste det se någorunda bra ut!

Sitter just nu och kollar på Trollkarens hemligheter på femman och svullar geisha, min favorit!
Intressant att se hur de gör tricken, speciellt det där när hon svävade i luften och de drog en ring  runt om för att
visa att den verkligen svävade! Bra gjort.

Senare ikväll blir det film, lär somna rätt tidigt då jag är jätte trött

Vad har ni gjort i helgen?




Lady GaGa

Jag bara älskar Lady Gaga, speciellt den här låten,
 hennes röst är underbar!

Lady Gaga - Eh Eh (Nothing else I can say)





Im BACK ;)



Hej bloggen och mina söta läsare, har ni saknat mig ? jag har saknat er iaf :)
har suttit och svarat på det flesta kommentarer men har 5 sidor kvar!
Har även passat på att göra en ny design, lite vårigare och ljusare!

Vad tycker ni om den nya designen ?

Ja som sagt, har ju inte bloggat på några dagar. Det är pga jag inte mått så bra
mer specifik vill jag inte vara just nu. Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag
har varit risig länge nu. Har ju fortfarande bihåleinflammation och lite så.

Men men ska vara positiva Niki här i bloggen ;)

Men ville bara förklara varför jag inte orkat blogga!



Gina Tricot



Gina har fått in massor med snygga plagg och dessa står på min önskelista!
Får se hur ekonomin ser ut efter löning så kanske det blir lite shopping nästa helg!

Lite nya fräscha vår och sommarkläder måste det bli!

Jag som trodde att våren var påväg men när man titttade ut i morse så insåg man att det dröjer ett tag
till innan våren är här.



Niki Listar



Då börjar vi dagen med en Niki listar, ni kan gärna komma med tips på vad ni vill läsa om här :)

H&M tygskor   billiga och hur sköna som helst, kostar mellan 98-129 kr. Så det är ju jätte bra, finns massor med färger att välja mellan. Grått och vitt ska finnas i min gaderob, kanske även svart ? man måste ju passa på eller hur, sen det jag tipsade om i går, skorna från barnavdelningen, så himla söta.  Finns ju till stl 39 :)

Cubus Deras kläder är fina, speciellt mjukisbyxorna, även skinnjacka. Hittade en jätte snygg till min syster i helgen, i ljusbrun och kostade 499 kr, billigt! Cubus är en av mina favoritklädesaffärer! Rimliga priser!

Kladdkaka
när jag bakar min kladdkaka tar jag receptet från recept.se eller så var det .nu aja skit samma, på 20 minuter är den helt klar och blir smarrig. Brukar bara ha min inne i ugnen i tio minuter för att få den extra kladdig. Ett tips är att lägga lite chokladbitar i smeten, mums!

Alltid trevligt att ha någon form av bakverk hemma, man vet aldrig när man får gäster :)





Måndag

Godmorgon allt bra med er ?
Inatt drömde jag om Thailand, jag var där på något läger och fick dela rum med 7 andra tjejer i ett jätte litet rum.  Fick panik. Orkar inte berätta hela drömmen, det ända roliga var att vi var i Thailand!

Måndag idag, helgen bara rusar fram. Har varit en händelserik helg. Händer mycket i veckan också men mer om det sen. Idag ska jag möblera om och få lite ordning och reda här hemma..

Vad ska ni göra idag?



Niki Tipsar



Måste bara tipsa om dessa ursöta sommarskor, gillar de blå jätte mycket!
Kostar 98 kr på H&M barn

Visst är de söta ?
Vilket par var finast?


Shopping

Lite shopping blev det igår bla det här

En skitsnygg kavajacka med korta armar från Monki


Tygskor från H&M för 129 kr och två hårband


Vill köpa vita tygskor också, funderar på att beställa dom på nätet. Jag får kika!

Monki hade verkligen jätte mycket fint, var ett tag sedan jag var inne där och blev glatt överaskad

Baka

Jag har verkligen blivit förtjust i att baka så i veckan tänkte jag baka lite kladdkakemuffins.

Här är lite bilder från igår




just nu


Jag och syster igår :)

Vad gör ni för något då ? själv har jag fixat lite här  hemma, tvättat och damsugit!
ska snart värma min mat som består av thaimat, ska bli smarrigt. En riktig slapp söndag
för mig idag men det är skönt. Så ska det vara eller hur ;)

Ska snart se någon Beck film! har även hela wallanderboxen, älskar sådana filmer





Söndag

Godmorgon sötnosar eller rättare sagt godmiddag :) hade ni en bra alla hjärtans dag igår?
jag var som sagt i stan först och sedan på middag hos mammsen. Hur trevligt som helst. Vi fick lite söta presenter, bla söta tvålar, trisslotter och en duk till vardagsrummet, skit fin, tack mamma! vi vann föresten 50 kr på trisslotten, så det blir två nya , så nu hoppas man på miljonen!

Se på kvällen var jag sjukt trött och somnade rätt tidigt. Imorse gick jag upp vid sjutiden för att bege mig till jobbet där jag jobbade lite extra, behövde de där extra timmarna :) Sen har jag inte gjort så mycket idag. En mysig söndag med andra ord!

Vad ska ni göra idag ?



Kvällens fråga

Min stora passion är jordgubb och vaniljpajen från donken, smaskens!

Vilken är eran favoritpaj?


Stan

Hej bloggen!

Har ni haft en bra alla hjärtans dag hittills? min har varit mysig, träffade upp  syster, pappa och min syrras kompis vid halv elva för att spendera dagen på stan, åt i kungshallarna, mm de har allt möjligt där, tacobar är dock en favorit. Efter det var det dags för shopping, hittade en jättesöt klänning på Monki, men tyvärr var den lite för liten, men min syster köpte den. Hittade en jacka där, sen lite andra saker som jag visar senare, hittade hur många plagg som helst på gina som jag ville köpa, men min plånbok hindrade mig, Hmmm varför lyssnade jag på den. Hehe!

Vi åt smarrig glass i galerian, hur god som helst,  älskar glass!

Sen gick vi i gamla stan och bara hade det trevligt!

Vid fyratiden var jag tvungen att dra hem och här sitter jag här hos mammsen, vi ska äta middag här!










Dagens outfit



Kör på en enkel och stilren outfit idag, min stora passion till strumpbyxor är knästrumpor, skitsnyggt eller vad tycker ni ;)




hur ser eran alla hjärtans dag ut ?
Vad ska ni göra ?

Ha en underbar dag allihoppa <3


Alla hjärtans dag

Godmorgon Bloggen och mina kära läsare

Alla hjärtans dag idag, trevligt! ska snart bege mig in till stan. Ska träffa pappa, min syster och hennes kompis. Blir en trevlig dag, kanske lite shopping också. Bussen går om ca en timme så jag har gott om tid på mig. Har precis ätit en god frukost, så nu är man mätt och belåten.

Efter den stora staden så ska jag och älskling hem till mamma och B för att äta middag och lite sånt. Blir lammfärsbullar, potatisgratäng och såser. Ska bli jätte smarrigt! Till efterrätt blir det kladdkaka a la Niki med grädde och hallon, Mmm mums! Kladdkakan skulle ha varit en överaskning men här om dagen när jag träffade mamsen så frågade hon om jag kunde baka min goda kladdkaka, jaha så var den överaskningen förstörd! Suck.

Nu måste jag fixa mig lite! slänger upp en dagens outfit innan jag drar






Niki listar



Japp då kör vi en Niki listar då :) tänkte slänga in ett videoinlägg men det blev inge bra :P

Videoinlägg a la Niki
jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle våga lägga upp ett videoinlägg. Men efter mycket om och men så blev det så iaf , ska göra det lite oftare jag lovar :P Tycker att det blir mer personligt med ett videoinlägg!

Eller vad säger ni ?

Kissie & Nikis blogg jag trodde inte att jag skulle säga det här men jag tycker att Kissie är en bra bloggeska, hon lägger verkligen ner tid och gör många inlägg per dag, vissa bra, andra dåliga. Men saken är den att de flesta bara gör 2-3 inlägg medan den här tjejen alltid bloggar ( ja nästan ) och mycket variation, mycket bilder. Roliga inlägg ja allt! självklart blir man upprörd över vissa, det blir folk över mina också.

Min blogg innehåller också mycket variation, mycket inlägg och bilder och jag älskar min blogg, tycker att den är superkul och den blir bara bättre och bättre, jag lägger ner både tid och själ i det här :)

Min blogg är den bästa !


Jag älskar mina miner ;) här är en av dom




Thaimat

Åhhhh vad mätt jag är, älskling och jag var och storhandlade för en stund sedan, ingen av oss orkade laga mat så vi köpte med oss thaimat i stället, två rätter var, jag åt någon god soppa och sen yakiniku menu :) mumsigt!

Vet ni, jag höll mig borta från godiset i affären och köpte massor med frukter och bär. Ska snart göra mig en smoothie och lägga mig i ett skumbad och fräscha upp mig, känner mig rätt trött och slitet!

Så mitt nyttiga liv börjar ikväll!
Inget jag vill gå ner i vikt med utan jag gör det enbart för att kroppen ska må bra. 
Man känner verkligen skillnad när man äter nyttig och onyttig mat!

Är ni nyttiga av er ?
Tänker ni på vad ni stoppar i er ?

En trött och sliten Niki!


Massor med gott :) har aldrig testat björnbär så det ska bli spännande

Helgens planer

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på i helgen
Morgondagen blir iaf en tripp till stan sen middagsbjudning på kvällen hos mamma
Ska även försöka hinna jobba! kanske blir det shopping, det är lockande, men have no money for that! Fan!

Vad ska ni göra i helgen ?

Hmm funderar på att göra stora lockar i mitt hår, skulle det vara fint på mig ?

Full fart

Här är det full rulle med att tvätta, städa och fixa. Och klockan är inte ens tio och jag är snart klar, fan vad skönt det känns.
Håller på att koka lite ägg nu, som vanligt till frukost!

Efter frukosten ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa det sista!

Vad gör ni sötnosar?


Fredag

Godmorgon bloggen

Äntligen är det fredag, denna vecka har verkligen gått fort vilket är skönt. Men hoppas helgen går sakta! Har massor med saker att göra, bl.a jobba, åka in till stan, på middag, fira alla hjärtans dag med killen och lite sånt! idag måste jag städa här hemma, orkade inte det igår. Ska även baka kladdkaka till middagen imorgon, tänkte dekorera den också, göra rosa grädde på och lite sånt. Det blir säkert bra!

Nu ska jag äta lite frukost, är jätte hungrig!

Vad ska ni göra denna mysiga fredag ?



Skärpning Niki!

Fick smaka något jag aldrig förut har smakat, Aloe Vera, en söt smak, vet inte riktigt hur jag ska beskriva smaken, den var väldigt nyttig iaf. Bra för lilla magen!

Det fick mig en funderare på vad jag stoppar i mig idag. Godis och onyttig mat,  oftast iaf. Inge bra alls och jag känner verkligen skillnad, jag mår sämre än vad jag gjorde då jag åt fruktsmoothies och olika sallader m.m. varje dag, Nyttigt och gott ! Magen sa stop idag då jag tryckte i mig donken. Det var inge gott alls och fick tvinga mig att äta upp !

Jag måste ändra mina matvanor, jag får skärpa mig nu!
Imorgon, ska jag börja mitt nya sunda liv, ska också komma igång med träningen
när jag mår lite bättre!

Imorgon ska jag köpa en ny smoothiemaskin!


Hur ofta tränar du och vad tränar du?


Bild från idag


Mamma lurade i mig världens äckligaste choklad idag, började grina, så stark var den
tungan var som bortdomnad, och jag kunde inte spotta ut den då jag satt i bilen, fyfan,
jag ska hämnas ;) började fan böla så äcklig var den, bla med likörsmak USH!



Bikini



Bikinis: Asos

Gud vad jag längtar till sommaren, en ny bikini skulle inte sitta helt fel, Dessa var ursöta eller hur , vilken var finast ?
känner mig inte på topp humör just nu. Hoppas att allt är bra med er ?

Home

Det känns som att jag har varit på gymmet hela dagen då jag är helt död nu och det känns lockande att lägga sig i sängen men då lär jag väl somna på en gång, är helt slut!

Efter grejen som jag, mamma, syster och Sandra var på så drog jag och Sandra hem till mig, lagade käk, snackade skit och bloggade, hon drog nyss så här sitter man nu helt ensam och väntar på att älskling ska komma hem. Vill lägga mig i ett bad men risken är stor att jag somnar så jag väntar en stund!

Ska jobba lite nu :)

Jag i bilen på väg till "eventet"
påväg att garva ;)


Här säger jag typ
- fan vad seg min kamera är på att ta kort,
när jag säger det så självklart tar den då


Min fina outfit och jag ;)


Videoinlägg

Hann slänga in en videoblogg :) vilken tur va, nä nu måste jag sticka
men tar med mig laptopen så vi hörs under dagen





Tycker ni att jag ska börja videoblogga oftare ? vad vill ni se och höra då ?





dagens outfit





Det blev min nya poloklänning i marinblått och vita strumpbyxor!
Ska ha mina ljusbruna stövlar till det här , får se om jag hinner fota det innan jag drar
annars får ni se det när jag kommer hem :)

Vad ska ni göra i helgen då ?

Torsdag

Godmorgon sötnosar!

Har redan varit uppe en bra stund, eller iaf en halvtimme, morgonpigg som man är, eller okej inte såhär morgonpigg. Skulle ha gått upp åtta men kunde inte somna om. Men det är skönt, då har jag gått om tid på mig att fixa mig, ska iväg på ett event och det ska bli jäkligt kul, my big day!  Så mamma kommer och hämtar mig kvart över tio, sen ska jag möta upp Sandra där också.

Kommer att slämga upp en dagens outfit innan jag drar, om jag hittar något att ha på mig :) men jag tror jag vet vad jag ska ha. Hmm undra om man ska ha högklackat eller inte. Eller om det blir stövlar! Åhh börjar få lite panik, okej jag har gått om tid på mig men jag kommer nog ändå få stressa.

Vad ska ni göra idag ?

Kvällens fråga

Har ni träffat en skådespelare/ kändis ?

då menar jag att ni har pratat med denne person :)

Jag har träffat några, en skådis bor på mitt område, tyvärr nämner jag inga namn, sen har jag jobbat på samma jobb som en som nu har flyttat till USA för att testa att vara skådis där :)



Niki listar



Dyra och unika kläder det positiva med dyra kläder är att man är rätt ensam
om att bära dem, men iof så finns det kopior vilket jag kör på eftersom att jag inte har
pengar till att köpa så dyra kläder. Jag skulle inte kunna slänga flera tusen på en väska
som man kan köpa för några hundra lappar exakt likadana.

Då är det frågan om kvallitet. Är det någon skillnad, vad tycker ni?
Satsar ni på dyrare eller de billigare plaggen?

Resa Vi har bokat en resa nu, och om tio dagar ska vi betala handpenning, det är inte helt säkert att vi ska åka än men vill verkligen komma bort ett tag. Bara koppla av och njuta, äta god mat och bara leva livet. Finns inget underbarare än att resa. Jag behöver det här!

Har ni någon resa inplanerad ? vart?



Beck

Kom hem för en stund sedan, har ju varit på jobbet. När jag kom hem var maten klar, det blev potatismos, kyckling och avocadosås, mumsigt! Nu sitter jag här med en ramlösa och en godispåse full med choklad och ska se på Beck :) Har ju hela boxen, har snart sett alla avsnitt!

Tycker ni om Beck filmerna?

Dagens fråga



Min är nog Kaktus eller jordgubb :)


Lillördag

Åh sitter här och funderar på om jag orkar gå till donken och köpa lite lunch. Men jag är nog för lat. Blir nog bara en macka istället! Haha, jajja får skylla mig själv, desutom spar jag in en slant ;)

Sitter på jobbet och ugglar just nu. Efter jag har slutat tänkte jag dra in på jamjam och köpa lite gotta till ikväll. Massor med choklad, åhhh ! vill sluta nu :P

Det är ju "lillördag" idag så då måste man festa till det lite eller vad säger ni ;)

Vad gör ni för något ?
Vad ska ni göra för kul idag ?


Imorgon är det en stor dag för Niczue, vilket kanske innebär att jag SNART kommer igång med mitt företag
Jag ringde och bekräftade mitt företagsnamn lite här och där för att vara hundra på att jag äger både Niczue som namn och även niczue.se
som just nu är parkerad!


Vill ha

Snyggt från Chicy.se

Åhh lovely tröja till ett par leggins och höga klackar
kostar 329 kr vilket är helt okej

Denna tröja är skitsnygg, är inte sådär jätte förtjust i ränder men ändrade mig
när jag såg denna skönhet
439 kr


Skitsnygg väska för 925 kr , kanske lite dyr men snygg


Onsdag

Godmorgon bloggen :)

Någon mer som är vaken nu ? gick upp för en timme sen och håller på att koka ägg, blir som vanligt äggmacka till frukost och ett stort glas iskall juice.


Idag blir det jobb för hela slanten, blir hämtad vid åtta av B. Skönt att åka bil. Hatar att åka buss på morgonen då man är trött och allt, haha för det slutar alltid med att jag somnar, och vem vet om jag snarkar eller så.  Nä ush!

Fan vill ha en egen bil nu, har alltid velat ha en peugeot i silver,  svart eller silvermetalic. Vi har ju en bil men jag kan tyvärr inte köra den eftersom att den är manuell och jag tog körkort för bara automat. Hehe men vi har planer på en ny bil tillsammans (en automat) men jag känner att jag ändå vill ha en helt egen. Känner mig så låst annars..

Hoppas att allt är bra med er ?
Vad ska ni göra idag ?


Kvällens fråga



Jag älskar Carte Dor med choklad, mumsigt, sen är ju Ben & Jerrys Brownie jätte god
och om jag ska köpa en gb glass blir det magnum :P


Unga mödrar

Jag har nämnt förut att jag inte är så förtjust i att man skaffar barn när man är så ung. Det verkar vara en trend i dag att skaffa barn när man är så ung som 15-17 år och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag tycker att man ska tänka till en gång till, och även om man har "råkat" bli gravid så ska man ändå fundera över om man är så pass mogen att man klarar av ett barn och att ge denne en trygghet m.m. annars tycker jag att man ska tänka på barnet, att kanske göra en abort. Om jag hamnade i den sisten om jag var så ung så skulle jag göra en abort.

Jag tycker att det är viktigt att man går ut skolan först, jag menar, man kommer inte så långt på grundskolebetyg, man måste minst ha gymnasiebetygen. Sen tror inte jag att man är så mogen att ta hand om ett barn, man bor fortfarande hemma, man har inget jobb, ingen utbildning, ingen ekonomi.  Det är mycket man ska fundera på INNAN man skaffar ett barn. Det är inte bra för barnet heller att stutsa fram och tillbaka mellan olika vuxna, olika hem m.m. De första åren är jätte viktigt att ett barn känner sig trygg.
 
Man måste skaffa livserfarenheter också, det är väldigt viktigt!

Jag tycker att man ska ha ett tryggt liv innan man får barn så att man kan slappna av och känna sig trygg med den lille. Man är själv fortfarande ett barn. 

När man är så ung så blir man väldigt låst på sina föräldrar , att de ska finnas där och hjälpa hela tiden, vilket gör att de kanske ibland tar över så mycket att barnet inte riktigt vet vem som är mamman. Visst det kanske är lätt att bo hos sina föräldrar, de hjälper en med pengar, mat, kanske t.o.m nattar barnet, de skjutsar hit och dit.  Men jag tror inte att det är så bra i längden.







Shopping

Åhhh vad jag är sugen på att shoppa, vill ju ha massor med nytt att fylla mina välfylda gaderober med, måste börja rensa för mer än hälften är sånt jag inte använder, jag ska nog börja sälja det på tradera så att man tjänar lite pengar istället och kan köpa massor med nytt.

När jag ändå ska till jobbet imorgon blir det nog en sväng förbi Nacka Forum. Jo så får det bli, ska snart kolla mitt konto hur mycket den tillåter mig att shoppa, inte mycket då jag måste spara men något kan jag nog unna mig, något billigt :)

Gud vad jag längtar tills man kan hänga in vinterjackan och börja med skinnjackan (fejkskinn)






Dagens fråga


Parken

Gud vilket härligt väder, jag passar min syster just nu och vi var ute på en långpromenad för en stund sedan
med Mexx, vi gick även till parken och lekte och jag passade på att sola lite!

Riktigt skönt väder!

Mexx tyckte det var mindre kul att få sitta fastbunden vid lekplatsen hehe :)





Det tar tid

Nu när man inte går i skolan längre så behöver jag inte stressa på morgonen. Ville ha 2 timmar på mig då.
Okej iof behöver jag nästan det nu också eftersom att jag hatar att stressa. Bara att duscha tar en evighet, älskar att göra det på morgonen då man vaknar till liv. Sen att äta frukost i lugn och ro är ju härligt!

Jag tjänar in tid då jag inte sminkar längre (inte ofta)

Det som ändå tar längst tid är ändå att välja kläder.

Hur lång tid behöver ni på morgonen innan ni ska iväg ?


Tisdag

Godmorgon sötnosar!
Har ni sovit gott ? har drömt lite otäcka drömmar inatt så jag hade svårt att sova. Men är uppe iaf!
Ska sanrt ta en dusch och klä på mig. Slänga in en tvätt i tvättmaskinen också! Tack gode gud
för att vi har tvättmaskin hemma, var och skulle boka tid i tvätthuset här om dagen för att tvätta täcken och
kuddar, tror ni det fanns tid eller, nej! inte på länge! Vill dock köpa en större tvättmaskin då våran är rätt liten!

Tisdag idag, och planerna idag är att städa, tvätta och lite sånt, ska även jobba lite!

Vad ska ni göra idag?



Vill ha
Hittade dessa snygga plagg på Nelly, älskar jackans färg, äger ju redan en svart men vill ha en brun.
Sen ett par ljusa jeans skulle inte sitta fel då min gaderob består av mörka mest.

Kvällens fråga



Jag kollar helst på

90210
Gossip Girl
Prison Break



Monki



Länge sedan jag var inne i en monkiaffär, det var en favorit förut. Gick in på deras sida
och hittade massor med fint till sommaren :D älskar dessa plagg och skorna är ju bara för underbara
billigt också.

Frågan är vilket par av skorna man ska köpa ?

Hos mamma

Har inte hunnit blogga så mycket idag då jag har hjälpt mamsen mycket, hämtade bla mina brorsor på dagis och skola. Höll även på att köra över en tonårstjej då hon bara går ut i gatan, jävlar vad sur jag blev och tutade som en galning. Hon kollade inte ens innan hon gick över, jag fick tvärbromsa med ungar i bilen och allt. Var nära på att veva ner rutan och skrika på henne.. Hmm!

Ska snart äta middag här hemma hos mamma. Potatis, indiska köttbullar och indisk sås, mumsigt värre! Sen när jag kommer hem till älskling blir det glass i stora lass.

Hmm undra om det är något bra på tv ikväll ?

Haft en bra dag annars?


Dagens Fråga

1. Var går gränsen för svartsjuka när man har en partner?

2.  Är det okej att kolla i sin partners mobil, läsa sms, mejl m.m. ?

3. Tycker du att det är jobbigt när din partner går ut med sina polare utan dig ?

4. Är det okej att din partner dansar med en annan tjej/kille?

( även ni som är singlar kan svara)



Smoothie

Gud vad jag blev sugen på smoothies nu, hmm men ha inget hemma så jag får väl äta äggmacka istället! får köpa med mig massor med frukter sedan. Åt smoothies varje morgon ett bra tag förut och man kände skillnaden, man blev piggare och man mådde bättre! Vill ha en ny smoothiemaskin, Den från OBH Nordica är ju bra!

Gillar ni smoothies?
Vilken är eran favoritsmoothie ?


Lite egobilder från igår kväll




Måndag

Godmorgon!

Visst blir man på härligt humör när man tittar ut så är solen där, man mår tusen gånger bättre och det känns lite som att alla problem försvinner :) härligt.  Har precis tagit en dusch och ska snart klä på mig. Ska iväg sedan med mamma och syster och uträtta lite ärenden. Så de kommer och hämtar mig om ca en och en halv timme så jag har gott om tid på mig..

Imorse när jag vaknade var det jätte jobbigt att komma på vilken dag det var, var helt förvirrad, trodde ett tag att det var helg och undrade var min pojkvän var.  Men nu har jag vaknat till liv. Måndag igen! suck. Men ser fram emot denna vecka då mycket roligt händer.

Vad ska ni göra idag?

kvällens fråga


Glass

Sitter och kollar på Beck - Flickan i jordkällaren, älskar Beck filmerna!
Till det blev det chokladglass med chokladsås, hallonsås och banan, mumsfillibabba

Vad gör ni då?






Skjorta


Från Asos

Skjortor är något jag inte äger men vill köpa. Den längre modellen är snygg till ett par snygga tajts/strumpbyxor och ett par höga klackar, Gillar den här modellen skarpt!

Vad tycker ni ? visst är skjortan snygg?

Fika

Många intressanta svar jag fick av er på inlägget nedan, vissa säger att jag inte ska lägga mig i något jag inte fattar.  Jag fattar inte att man kan förgifta sig och sin kropp så mycket, visst man blir beroende och jag fattar att man svårt att sluta! Jag har förlorat några nära och kära pga rökning, jag själv får jävligt svårt att andas när jag andas in skiten! Men men, alla får självklart kommentera! Skulle kunna diskutera detta i evigheter.. Ja har själv rökt och vet hur mycket det gör med sin kropp. Jag började pga grupptrycket, det var häftigt! idag skäms man över att det var därför man började. Men det var inget för mig, ville inte skada min kropp så pass mycket. Mådde inge bra heller!

Man ska inte göra något man igentligen inte vill, man ska inte falla för grupptrycket, man är starkare om man står emot.


Har ni haft en bra söndag hittills ? min har varit lugn och skön!

Blir massor att göra i veckan, några roliga event jag ser fram emot gällande mitt eget företag bla. Kanske kan jag avslöja vad det är nästa vecka, jag hoppas verkligen det :)

Bilder från fikat idag, drack mango/anannas smoothie och årets första
semla. tycker inte om mandelmassa så jag kör med vaniljsmak :)
Mumsigt värre! spec smoothien :)








Rökning

Fick en reaktion på min fråga om rökning förut som inte var så kul. Tycker inte det är ett dugg fel att jag uppmanar folk till att sluta röka, jag tänker inte bara på dom utan på mig själv också, jag vill inte andas in äcklig rök som desutom är farligt! Jag mår inte bra av det. Det som gör mig irriterad bl.a är när folk röker i busskön eller någon annan kö då man helst inte vill gå därifrån och tvingas andas in det.

Alla vet att rökning är farligt och man får göra som man vill, men när det går ut över andra tycker jag att det är så respektlöst. Jag säger min åsikt och ni får sjävklart säga era.

Jag förstår att det är svårt att sluta röka, men visa hänsyn förfan!

Sen när man ser gravida som röker blir man bara förbannad, tycker det är jävligt egoistiskt och taskigt mot sitt barn som lär få skador av det.  Ush skulle ALDRIG kunna göra så mot mitt barn.

Sen att röka inomhus inför sina barn, ta bara unga mödrar tex, blir så jävla förbannad! en sak är om man förgiftar sig själv men skada fan inte era barn!

Säg NEJ till CIGG!






Söndag

Godmorgon!

Allt bra med er idag? med mig är det bra, känner mig utvilad och så. Ska snart koka lite ägg och göra äggmacka med svart rom på. My favorite! Ska även kolla om det går något bra på bio idag så vi kan hitta på något, vill inte bara sitta hemma. Hatar att göra det.  Det går ju en hel del bra filmer på bio så det kan ju inte vara så svårt att välja.. Så på dagens schema är det bio jag helst vill göra.

Hur ser era planer ut för idag?




Kvällens fråga


Vill ha



Snygga basic toppar och skor från H&M
Snyggt till sommaren


Kvällen




Som ni kanske märker så blev det ingen bio idag, ville ju se twilight men den gick inte i Sickla
och vi orkade inte åka in till stan. Men om vi inte har något bättre för oss imorgon tänker jag ändå åka dit
om den ens går då! Vi får se!

Fan jag som hade räknat med det, jaja, jag kunde ju ha valt någon annan film, får skylla mig själv.
Så det blir en myskväll hemma. Se någon skräckis eller något!

Hur ser era planer ut för kvällen ?




7 fakta







1. Gillar att städa Tro det eller ej, jag älskar att städa och gör det
flera gånger i veckan. Men en riktig storstädning blir det bara en gång
i veckan. Gillar det här programmet Rent Hus! förstår INTE hur man kan
ha så skitigt och äckligt hemma hos sig. Det luktar ju förfan! Blä!

2. Har varit manekäng/modell
Jag och två kompisar drog till Mikas dans och modestudio för x antal år sedan
på en casting. Vi fick bli fotade, m.m. och jag blev utvald och började där på modellskola
lärde mig gå, posera, fick gå sminkkurser m.m. Vi gick modevisningar på teatrar och i globen
det var jäkligt kul och för mig som har scenskräck var det lite jobbigt innan man skulle ut på
scenen men när man väl stod där så älskade jag det. ca 2 år höll jag på med det här, träffade
massor med intressanta personer, allt från skådespelare+ modeller och fotografer. Jag fick diplom 2
gånger för att ha gjort störst framsteg :) Har även varit i kontakt med stockholmsgruppen!

Eftersom att det tog så mycket tid från skolan så slutade jag och satsade på mina studier

3. Fick ett drömjobb

Inom en av Sveriges största nöjesbranch. Var där på möte, fick jobbet och gick en utbildning
men efter någon vecka villa jag plugga vidare. Sökte till Nackademins yrkesutbildning och kom in
och visst det var tufft och svårt men jag grejade ALLA ämnen, det måste man göra för att få examen i det
som jag är så jäkla stolt över. Jag som haft rätt så tufft i skolan, JAG Grejade det: YES! jag sa till mig själv att
jag ska gå ut med alla G. Jag trodde på mig själv, kämpade och klarade det! Fick massor med VG också!

4. operation
Jag har opererats några gånger i mitt liv pga vissa saker som jag inte vill gå in på riktigt. Men den senaste
operationen gick inte så bra, det läkte inte så bra. Är opererad i gomen/hals och näsa pga att jag andades fel
Gjorde det här 07 och får springa titt som tätt till läkaren om ni undrar varför jag alltid ska till läkaren! thats why!
Men jag klarar det även om det är tufft! Det som inte dödar mig gör mig bara starkare!

5. Älskar att resa
ja vem gör inte det, när jag var yngre hade jag en period då jag inte gillade att resa alls. Tackade nej till några
resor och fick vara hemma istället med barnvakt! Men nu älskar jag det och har varit på massor med otroliga platser.
Bla Grekland, Spanien, Turkiet, Cupern, västindien, Thailand, bulgarien m.m. Min första resa blev till spanien(när jag var fem år ) där jag även firade min  födelsedag, har även fyllt år i Turkiet :) När jag är utomlands mår jag bra och kan finna ett lugn!

6. Shopaholic
Det finns inget roligare än att shoppa. Mår dåligt om jag inte kan shoppa och får ångest. Om jag hade möjlighet skulle jag shoppa var och varannan dag. Att få ett nytt plagg, en väska, nya skor! det lugnar mig på något sätt hur konstigt det än låter.

7. Sparsam
Jag är faktiskt väldigt sparsam och det ska finnas en viss summa pengar på mitt konto jämt. Jag kommer ihåg när jag tog studielån, igentligen fattade jag inte varför jag tog det men vi skulle till Thailand så jag kände att jag ville ha lite pengar. Men sparade ändå allt och mådde bra när jag såg att jag hade massor med pengar på kontot fast det inte var mina, när vi kom tillbaka från Thailand betalade jag av hela mitt studielån. Det kändes jävligt skönt även fast jag inte förstod varför jag tog ett. Men men. Det kändes bra att se en sån slant på sitt konto! ja ni fattar.






Home

Har precis kommit hem, har varit och handlat med mamsen. Lite gotta till ikväll. Blev en hel del choklad kan jag lova. Ska snart lägga mig i ett skumbad med doft av choklad och fräscha upp mig. Blev en tidig morgon som vanlig för mig eftersom att jag åkte till jobbet!

Ska smörja in mig med b.u.s efteråt för att få mer färg. Brukar mest bara köra ansiktet och halsen men ska även smörja in övriga kroppen nu tänkte jag. Tycker det är lite jobbigt för jag är lite rädd att det ska färga av sig på kläderna?!? . Solade solarium 2 dagar i veckan för något år sedan men har slutat det med pga risker m.m. Då är ju fördelen med bus att det är bra för kroppen :) så inge mer solarium för min del. Så då får jag helt enkelt smörja hela kroppen och inte vara så lat!

Åhh måste berätta en rolig grej som hände för någon dag sedan, jag höll på att städa i skåpen och fixade med papper m.m. Sen ringde telefonen och jag gick runt i lägenheten och snackade, stängde skåpet också. Sen la jag på och hörde ett konstigt ljud. trodde att det var diskmaskinen som lät och tänkte inte mer på det. Men ljudet fortsatte och jag undrade om den höll på att gå sönder, gick dit och lyssnade, men ljudet kom från skåpet så jag öppnade det och ut flög Geisha ( min lilla kisse) Haha, stackarn.





Lördag

Godmorgon eller go middag rättare sagt

Nej jag gick inte upp nu utan jag har varit på jobbet hela förmiddagen och hade problem med att komma ut på internet där, skit jobbigt, blev galen och mitt mobila bredband fungerade inte som vanligt! men men, sitter hemma hos mamma nu, ska följa med och handla lite!

Vi tänkte ju gå på bio idag men twilight gick inte i Sickla så vi skiter i det . Typiskt, jag som verkligen ville se den.. Ajja, får se vad vi hittar på i stället då :)

Vad ska ni göra för kul idag ?


Kvällens fråga




Svaren del 2



1. favoritbloggar ?
Har redan svarat på den :) men min är ju bäst ;)

2. drömjobb
Fotograf skulle vara kul, jobba med tidning

3. Favorit klädaffär
Gina :)

4. Favogdis
Choooklad är absoluta favoriten, helst geisha

5.ungefär vart bor du ?
Jag bor rätt nära Nacka och Stockholm, mer än så vill jag inte säga :)

6.om du bara fick ta med dig 3 saker till en öde ö vad skulle du ta med dig?
pojkvännen, laptopen och en fin båt

7.vilka ställe vill du helst åka på semster?
Thailand är vi ofta i, blir en resa dit snart :)
Grekland är också underbart

8.Vilka tre saker skulle du inte klara dig utan?
Mobilen, laptopen och tv:n ;)

9.Hur länge har du bloggat? :)

Oj vad är det nu, vänta ska kolla. Augusti 08


Svaren del 1






1. favoritaffär?
Min absoluta favoritaffär måste nog vara Gina Tricot, det är billigt och bra och mycket nyheter och utbud.
Hittar alltid något där, min gaderob består nog mest av kläder därifrån. Deras mysiga koftor är helt underbara!

2.favoritblogg?
Min favoritblogg är min egen. Hehe nä men jag är beroende av Kenzas, gillar hennes outfits :)

3.vad tycker du om min blogg? (viilma.blogg.se)
Den är fin, gillar dina bilder :)

4.Hur länge har du & din pojkvän varit tsm?
vi har varit tillsammans i snart fyra år och har känt
varandra i 7 år typ!

5.hur lång är du? :)
jag är 1,73 cm lång :)

6.har du ett speciellt minne som du aldrig aldrig glömmer ?
jag har många, bra som dåliga men om jag ska ta ett bra är
det när jag tog körkort och när jag tog examen i webdesign
är stolt över att ha en högskoleutbildning i bagaget!

7.Varför började du blogga?
För att komma ihåg mitt liv, kul att läsa sedan och så :)

8.vad tycker du meningen med bloggning är?
Meningen är väl att det ska vara kul :)

9.vem har gjort din design?
jag gör mina designer själv :)
jag använder photoshop

10.Vad gillar du för kläder?
Gillar allt möjligt, har en otroligt blandning, ena dagen myskläder
nästa lite finare, gillar strumpbyxor och en lång top, tajta kläder som
visar former :)

11.Har du några favvoaffärer?
Gina Tricot, Zara, H&M bl.a

12.Vad gör du en vanlig dag?
En vanlig dag, hmm bloggar, planerar mitt eget företag
fixar i hemmet, shoppar m.m.

13.Hur lång är du och vad väger du?
jag är 1,73min vikt är hemlig

14.Favvofärg?
Lila och har alltid varit!

15.Har du några syskon?
Jag har fem syskon 3 systrar på 16,14 och 3
och två bröder på 8,7 snart :)

16.Vilka bloggar följer/gillar du?
de stora bloggeskorna, mest Kenzas då! sen mina systrars och vänner
+ några andra :)

17.Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vill bli designer ( inom en viss kategori)
det andra är webdesigner som jag är :)

Fortsätt fråga, den andra delen kommer om ca en timme

Frågestund

Vi kör en frågestund :) fråga på nu !


Kvällen

Hej Bloggen!

Har ni en mysig fredag än så länge ? älskling och jag kom precis innanför dörren, vi har varit och storhandlat. Köpt massa gotta till ikväll ;) ni ska få se snart vad jag ska mumsa. Till middag blir det potatis i ugn, lammfärsbullar med feta i och en god sås . Smarrigt!

Tänkte även tappa upp ett bad och göra lite mys!

Så det blir en lugn och mysig fredagskväll för min del.

Vad ska ni göra då ?




Några ideér?

Oj snart är det alla hjärtans dag, har redan lite planer då ,men frågan är vad jag ock älskling ska göra ? Har ni några ideér?
Vill ju helst göra något istället för att bara ge!

Behöver tips från mina söta läsare :)

Vad ska ni själva göra på alla hjärtans dag ?





Stil





Åhhh vad jag gillar Leightons stil här. Jackan och väskan är ju bara för snygga eller vad säger ni ?

Men tycker ni att den lila hatten och väskan passar?

dagens outfit



 
Jag har verkligen ingen ispiration när det gäller kläder idag, det är nog pga vädret, regt och rusk

Men dagens outfif består av
Jeans: Wrangler
Kofta: Gina Tricot
Tee: Bikbok



Fredag

Godmorgon

Äntligen fredag,
så himla skönt! Dagen börjar med att jag ska passa min syster och Mexx. Mamma ska iväg på ett möte. Efter det ska jag åka till läkaren och lämna massor med blodprov. Har skjutit upp det då jag inte orkar gå dit men nu får jag skjuts, skönt det! Sen blir det nog att vara med mamsen o dom en stund innan älskling kommer hem!

Måste även iväg och storhandla idag då våran kyl är rätt så tom. Och gotta till ikväll! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, det brukar bli god mat, mys och någon film. Kanske ska jag vara gullig och ge älskling lite massage, det är han värd, jo men det ska jag göra ;)

Sitter och kollar på pjyamaser och sånt, har inte köpt nytt på länge och jag känner att det börjar bli dags. Men det får nog vänta ett tag till. Har annat på listan som jag måste köpa först :)

Hittade dessa söta och enkla från Asos iaf :) brukar mest sova i älsklings t shirtar.

Vad brukar ni sova i?





Kvällens fråga


Niki Listar



Hårband jag har blivit kär i dessa hårband H&M har med en rosett. Har sett
både svarta och vita men tydligen finns de fler färger! Hårband piffar upp håret och
det ser ut som att håret har en härlig volum. Det är ett måste för mig i vår/sommar.

Cafeér har jag alltid varit förtjust i, så mysigt att sitta med sina tjejkompisar och snacka
en massa och äta gott. Speciellt kladdkaka! It´s a favorite! Finns massor med mysiga
cafeer i stan, speciellt i gamla stan. Längtar till sommaren då man kan sitta ute!

höga klackar även om man är lång Det är snyggt med klackar, och man ska även kunna ha
det även om man är lång, benen blir snygga och man ska vara stolt över sin längd, inte gå ihopkrupen.
Sträck på dig och ha höga klackar! det ska jag ha :)



Love this shoes!





Helgen

Nu har jag kikat igenom era svar på vad ni ska göra i helgen, riktigt roliga saker ni ska göra, och mysiga :)
Jag ska försöka dra med älskling på bio. Mys! Finns ju massor med bra filmer som går nu.

Sen ska jag även jobba. Gillar inte riktigt att jobba på helger då jag vill vara med älskling, man ses
ju inte så mycket på vardagarna med jobb o så. Men har jobbat på helgen så länge nu så det är en vana.
Jag behöver ju inte jobba då eftersom jag bestämmer själv när jag vill jobba men har lite svårt att ändra en vana.

Ni verkar gilla mina frågor :P måste komma på en bra till ikväll :)


Nu ska jag kika i min mejl..Spännande







Gamla stan

Hej bloggen, skulle ju ha uppdaterat när vi satt på cafét men tror ni mitt mobila bredband fungerade NEJ, jag ska ringa telenor och klaga. Fan vad irriterande det var. Hmm!

Men men, mötte iaf upp Sandra vid ett för en tripp till gamla stan. Mysigt som fan och massor med tjejsnack.
Som vanligt blev det kladdkaka och en varm choklad för min del, mumsigt! Vi gick även in på Gina Tricot och hittade massor jag ville köpa men have no money :/ varför hittar man mycket man vill ha just då! Suck...

Vad gör ni nu då ?







dagens fråga



tråkig fråga jag vet men är nyfiken på vad ni ska göra, så kanske man själv
får tips på vad jag ska hitta på ;)

Dagens outfit

Så kom snön igen då! suck, jaja, uggsen åker ut igen







Det gör ont

Fyfan, läste nyss om att några barn i Manchester "stekte" två valpar över en öppen brasa. De pep och barnen som var mellan 10-13 år tjoade och var uppspelta. Valparna blev räddade i sista sekunden av en person som sprang till platsen. TACK GODE GUD!

Alltså jag fattar INTE. Hur fan kan man göra något sånt. Plåga djur är bland de grymmaste som finns. Man vill nästan låta barnen få känna samma smärta som valparna fick känna, så att de lär sig, dumma barn.  Nämen jag blir så förbannad!

Läste en annan sak i tidningen imorse, de var valpar på ca 7 st som fick sitta i en 1,4 m stor bur. Och de var flera månader gamla så de var rätt stora, gick i sin egen avföring och det luktade amoniak och bajs i hela huset. VARFÖR gör man något sånt här. Det här var i Sverige! Jag fattar mig inte på vissa människor, hur tänker dessa.. De hade inge vatten heller. Det gör ONT i mitt hjärta. Och jag vill bara ta hem allihoppa, ge dem massor med kärlek och ett bra liv.

Amoniakstanken var som en vägg och de som hämtade valparna fick gå ut och in FLERA gånger för att de inte klarade av stanken. De fick huvudvärk och illamående. Kan ni fatta! hur fan kan man ha det så ? Hur kan man leva så?

FAN ........ FÖR DJURPLÅGERI!!!!
valparna från Manchester


Källa och bild från Aftonbladet.  även fakta från Nacka/värmdötidningen

Torsdag

Godmorgon bloggen och mina söta läsare
Börjar med en dröm jag hade inatt, att jag kom på att det var någon som spred elaka rykten om mig. Men ett rykte var konstigt, att jag skulle flytta till Thailand och att man kunde följa mitt liv där. Intressant! Det hoppas jag verkligen att det händer, okej inte flytta dit på heltid men att jag reser dit någon månad. Sen de som snackade skit, de hade ändå mig som favoritbloggeska. Haha! skum dröm. Och en annan var jäkligt obehaglig, jag hade fått vita prickar i ögonen och såg dessa prickar överallt, jag försökte blinka som en galning för att dem skulle försvinna..

Ja just det, nu kom jag på en till dröm. Vi var i skolan och skulle göra ett grupparbete , ett rollspel om mio min mio. Jag hamnade i en grupp men glömde bort vilken, så jag fick jobba helt ensam. Fick redovisa för läraren själv. Och det gick bra, jag var alla rollerna, haha! Vad man kan drömma.  Kommer ihåg fler men orkar inte skriva alla!

Ska snart göra mig en god frukost, ta en dusch och lite sånt. Ska möta Sandra vid ett i Slussen för en fika m.m. Tar med mig laptopen så uppdateringar kommer.

Ska även springa förbi vårdcentralen och lämna lite prover.





Kvällens fråga


Ohh no

Japp, då mina söta läsare var det dags igen för bloggkrångel, börjar bli en liten vana nu eller hur, blir så irriterad, fattar inte vad det är för fel hela jävla tiden alltså. Grrrrr!

En glad sak som hände nyss är att vi äntligen hittade vårat mobila bredband. YES! den har varit borta sedan vi fick den typ. Detta innebär att jag kan blogga vart som helst, när som helst! ja nästan iaf, Ni får hänga med mig mer nu :) bra va.

Vad gör ni då ?


Själv sitter jag här och chattar med några läsare och kollar samtidigt på Efterlyst.. ni som försöker lägga till min msn kan jag bara säga att jag inte använder niczue mejlen som msn, bara så att ni vet!




Lockigt hår

Visste ni att när jag var drygt 10-12 år krullade jag mitt hår, blev för krulligt dock, och efter det ville jag ha spikrakt hår. Fick stå ut med krullet i några år, sedan försökte jag få rakt hår och använde plattång varje dag typ. Gick även till frissan och rakpermanentade det. Men det gick åt helvete.  Mitt hår blev förstört och nu har jag låtit det vara.

dock är jag sugen på att göra stora lockar. Någon som har gjort det ?

Vad tycker ni är snyggast, rakt hår, lockigt eller vågigt ?




Dagens fråga

Nu är man hemma från jobbet. Sen var jag på det där "mötet" som handlar om mitt eget företag och jag känner mig rätt glad nu, för det känns som att det börjar hända saker och att jag snart är på g. Om någon vecka kan jag troligen avslöja vad det är. Jippie! Im happy..

Hoppas att älskling kommer hem snart. Så att vi kan åka och köpa donkenmat. Mumsfillibabba!

Dagens fråga kommer här

Vad äter du helst på mc donalds till middag, vilken meny?

För mig är det helt klart niopack, currysås och cheddarsås, sen plusmeny på det


At work!

Har precis svarat på era läsarmejl, känns skönt att ha fått iväg dom. Vill ju svara direkt men tiden hindrar!
 
Vad gör ni då ? själv sitter jag här och funderar på om jag ska gå till donken och köpa med mig käk eller om jag ska gå ner i köket här på jobbet och ta en köttfärspaj, hmm det blir nog det sistnämda då jag skulle vilja ha donken till middag, åhhh älskar deras kyckling med currysås, smaskens!

Lilllördag idag vilket innebär att jag ska passa på att ta en tripp till Nacka Forum och
gå in på Jamjam och köpa med mig lite choklad. Mumsigt.


Vad ska ni göra idag?

Jag just nu
osminkad och vääääldigt trött








XOXO / Niki

Klädstil

Har precis kommit fram till jobbet. Det var rätt så mysigt att åka buss, jag har en förmåga att somna på bussen vilket är mindre roligt, man blir helt borta i huvudet när man vaknar och det tar någon minut innan man fattar vart man är. Som tur är höll jag mig vaken. Tog ju bara tio minuter med buss så! Nära och bra!

En sak jag funderade över på vägen hit var att när jag gick i högstadiet så var det inne med savannbyxor. Haha jag minns att jag hade typ alla färger. Och de här "håriga" tröjorna. Dagens högstadieelever har dock mycket snyggare stil. Tycker klädstilen blir allt snyggare med tiden. Många klädstilar kommer ofta tillbaka, savannen lär ju också komma tillbaka! Gillar inte de byxorna idag. Tycker de sitter allt för högt i midjan..Måste ha sett roligt ut när jag hade ljusblåa byxor, och ljusblå tröja ena dagen, sen lila byxor och lila tröja nästa. Hade ni också savannbyxor ?

Tycker helt klart att dagens klädstil är bra mycket snyggare än för några år sedan...

80 tals stilen är ju trendigt nu. Snyggt är det också eller vad säger ni ?


Onsdag

Godmorgon bloggen!

Vilka problem det var för många i går med blogg.se, tycker det alltid är problem, men får väl skylla mig själv eftersom att jag inte vill byta till devote eller något så. Jag får stå ut helt enkelt.. Nu fungerar det igen, ta i trä!

Gick upp tio i fem idag, fråga mig inte varför. Ska snart göra lite frukost och sedan bege mig till jobbet, blir att åka buss idag. Det var ett tag sedan.  Brukar annars åka bil!

Fan det var något jag skulle skriva om. Hmmm. Men har glömt bort. Mitt minne! Åhhh vad jobbigt det är när man glömmer något, då går man och funderar på det tills man har kommit på vad det var....

Vad ska ni göra för kul idag ?

Mina planer ser ut på följande

Svara på läsarmejl
Jobb / blogga 09.00 - 16.00


Iväg på en grej ang mitt eget som jag vill starta 16.30 -
Spännande spännande, mer om det senare!

Hem och ta ett varmt bad och läsa "egen tid"

Jobba med bloggen

Se på unga mödrar och efterlyst






Blir galen...

Jag tror jag blir galen på blogg.se snart, har haft problem med mina kommentarer i flera dagar. Har mejlat dom men inget svar.

Är det bara jag som har problem eller ?
detta är jävligt irriterande.. Suck!


Blir GALEN............


Elaka påhopp



Varje gång man får en "elak" kommentar så undrar jag


är denna person avundsjuk på min blogg?
Mår denna person så dåligt att den måste trycka ner mig?
Är människan bara rent ut sagt elak ?

Vad vet jag. Mig kan du inte trycka ner med dina patetiska påhopp :)
Kom inte in här och tryck ner mig!
Sök hjälp istället, jag kan nog inte hjälpa dig...

Vad tror ni ligger bakom när en människa skriver en elak kommentar ?



Gamla bilder

Har ju tagit alla mina bilder som jag har på bloggen med min mobil. Jag ska börja använda min kamera i stället, min pentax. Vet inte varför jag inte använt den, men det får det bli ändring på.

Rensade den på bilderna jag hade där, några dagar innan vi flyttade, vi har snart bott i våran lägenhet i snart 6 månader, fan vad tiden går fort.,

Ussh, hade precis färgat håret och det blev FEL färg :(


Bodde i min stuga hos mamsen, med dusch, kök och sovrum. Älskade verkligen stugan
så praktiskt taget flyttade jag "hemifrån" när jag var 14-15 ...




Promenad





Ska fixa lite med min design ikväll tänkte jag. Är inte helt nöjd.. Men nu blir det en promenad med Mexx

Något roligt som händer i veckan då ?

Tänkte skriva lite vad jag ska göra, ser verkligen fram emot en sak. Mer om det senare

Soligt

Fan vad glad man blir när det är sol ute, man mår så mycket bättre. Eller ? man blir pigg och glad och allt känns bara sådär underbart, går runt här med ett leende på läpparna...

Råkade spilla ett glad svartvinbärsdricka över mig , helvete! hoppas att det går bort i tvätten. Slängde i byxorna direkt!  Fan kunde jag vara så klantig för.. Suck!


Här kommer fler egobilder, tycker att jag har varit rätt dålig på det... 



Hur ser era planer ut för dagen då ?

Dagens fråga



Min är helt klart kladdkaka

kladdkaka

Det blev ett lyckat resultat av kladdkakan för en gångs skull. Hur god som helst, nu fattas bara lite färska hallon och grädde. Får be älskling köpa det påvägen hem.

Smeten är godast tycker jag, även Flisan gillade det jätte mycket...



Grisigt blir det



Självklart skulle Geisha kolla på



Mexx hoppades på att en smula skulle trilla ner



Kladdkaka



Det här såg ju bara för gott ut, Mmm mumsigt! ska snart kolla upp ett recept och sedan kolla om jag har allt i skafferiet, vill ju så gärna baka kladdkaka. Misslyckades förra gången, det blev en äggröra istället, haha!

Min syster är här också, vi har precis varit ute på en långpromenad med Mexx. Härligt väder det är!

Vad ska ni göra idag?




Jag har läst era mejl och svarar på dom ikväll i lugn och ro så att ni vet!


Tisdag

Godmorgon sötnosar!

har drömt om Blondinbella inatt, vi blev jätte bra kompisar och började umgås varje dag. Hon länkade även min blogg och läsarna strömmade in. Jag blev på en dag större än henne vilket hon inte tyckte om. Där bröts vår vänskap. Sen vaknade jag!
 
Idag ska jag passa min syster på tre år. Vi ska gå till parken och leka lite. Det är ju så fint väder ute, tänkte även kolla om jag har har alla ingridienser till en kladdkaka för isåfall blir det också att baka.

Sitter här och kollar "vakna med the voice" där de pratar om Big Brother, att de ska visas gamla avsnitt på tv nu. Hehe okeej! när det gick förut så kollade jag varenda dag, tyckte det var as bra.. Var själv sugen på att flytta in där. Skulle vara lite kul om de kunde göra en version att alla "stora" bloggare flyttade in, Blondinbella, Kenza, Stina, Kissie m.m. Skulle  vara jäkligt kul att se eller vad säger ni ;)

Om Big Brother började sändas igen, skulle du tänka dig att vara med ?

Nu ska jag svara på lite läsarmejl m.m., såg att jag hade fått x antal, väldigt kul och självklart läser jag dom och svarar!




Kvällens fråga





Besöksrekord



Man blir så glad när man ser att bloggen bara växer och växer..
Snart blir jag nog lika stor som Kenza och Bella ;)

Skämt åsido



Jag är den nya stora bloggeskan, Den bästa så det så

jippie yääy i know you love me, right ;)



Ett måste i sommar



Sitter här och funderar lite vad jag skulle vilja köpa för sommar/vår kläder, finns en hel del ute i butikerna redan.

Vad behöver jag


Skjorts - äger bara ett par. Ett par gröna. Skulle vilja ha i vitt och svart också, och kanske rosa.
Älskar skjorts.. Sjukt att jag bara äger ett par. Haha, bodde i dom i somras, när de gick sönder så sydde jag
ihop dom. De är bara helt enkelt underbara.

Fler kjolar - hoppas de kommer in flera sådana kjolar de hade på Gina för ca ett år sedan. "tubkjolen" som man även kunde ha som klänning. Har bara två, ångrar att jag inte köpte fler! Marinblått och blå/vit randig har jag. Rosa skulle vara fint, haha mitt tjat om rosa i know ;) men det är ju så sött! Rosa är en färg jag kommer köra på mycket i sommar..

Skor - då pratar vi om tygskor och ballerinas. Ett måste. Hittade ju söta på h&m, 300 kr för tre par, känns lite lockande att ta alla färger..

Sen är det väl tusen andra saker man behöver, men dessa tre är viktigast, och kanske nya solglasögon, sjalar och.. Nä nu får jag lägga av.  Blir att spara pengar till detta!


Vill ha



Gud jag är kär i denna underbara klänning, vitt och marinblått är så fint!
Hade jag pengarna skulle jag klicka hem denna direkt. Lovely!
 
Sen är det fint att ha ett guldhalsban till. Och en matchande väska!

Visst är klänningen söt?



Läsarfråga

Jag sitter här med en klump i halsen, den där filmen påverkade mig så mycket. Ni skriver verkligen fina kommentarer och vissa av er har öppnat er och berättat saker för mig vilket värmer. Jag hoppas att jag påverkade er så att ni som mobbar tänker till lite.

En läsarfråga:
Många undrade vad det är mobbarna tänker på när de mobbar, hur man kan göra något så fruktansvärt

Svar: Jag tror att det är så att de som mobbar mår så dåligt själva att de måste trycka ner någon annan för att själva må bättre. De tar ut sin ilska, sitt inre på någon annan. Sen finns det dom som inte vågar säga emot sina kompisar. De kanske har en bästa vän som mobbar en och inte vågar göra något. Rädsla att själva bli mobbade.  Denna person mår säker jätte dåligt över att se sin bästa kompis mobba andra, vänskapen är kanske så stark, men vad fan är det för vänskap. Om jag hade en bästa kompis som mobbade någon så skulle jag anmäla det. Både för min bästis skull och för den som blir mobbad.

Den som mobbar andra ropar säkert på hjälp. Den personen kanske inte vet hur man får hjälp. Ilskan går ut över andra..

Många måste skapa en tuff attityd då, men egentligen är de rädda inombords. De vill inte visa sin räddsla för andra.

På ett sätt kan jag tycka synd om mobbaren. Den mår lika dåligt som den som blir utsatt. Missförstå mig inte nu bara!
Jag tror att de som mobbar också bär på skärsår..

Det här är vad jag tror!








Mobbing

Stoppa den förbannade jävla mobbingen
Kolla på filmen och ta dig en funderare

 
Jag blir så arg och ledsen när jag tänker på att det finns sådana människor som mobbar, trycker ner, får andra att må  dåligt, må så dåligt att de tar sitt liv. Jag mår så dåligt över att veta att de är flera tusen tjejer där ute som blir mobbade just nu, som inte vågar gå till skolan, som skär sig själva för att få ut smärtan de bär på. De är rädda, ensamma och mår så fruktansvärt dåligt.
 
Vafan är det för jävla idioter som gör något sånt här. MOBBAR, varför?, jag blir så förbannad. Kan inte beskriva min ilska jag känner för dessa VÄRDELÖSA människor som gör så mot en människa. Fattar ni inte att ni orsakar men för livet för dessa personer. Fyfan säger jag bara FYFAN. Ni som mobbar andra, ja ni kanske MÅR DÅLIGT men ni ska GE FAN i att orsaka andra en sådan smärta.

Mobbing är bland det värsta som finns, ja har själv aldrig blivit utsatt för det men jag kan bara tänka mig vilken mardröm det är. Ett rent helvete

Varför gör man något sånt. 

Sådana SVIN finns det alltid, om ni märker någon i eran skola som blir mobbad. Försök ta kontakt med denne. Säg hej, bemöt denne trevligt, var mot människor så som du själv vill bli bemött. Ett hej kan rädda ett liv. DU kan rädda en människa från ett helvete.

Va fan vi lever ju på 2000 talet, Mobbing ska inte ens få existera. Jag vill utrota mobbing, jag vill att ALLA ska må bra.

Du där ute som blir mobbad, känner dig ensam och behöver en vän, Jag finns här.
 
Det finns människor som verkligen bryr sig. Det gör det jag lovar, du är inte ensam

En kram, ett hej, en blick kan rädda ett liv!

Kan vi inte börja vara gulliga mot varandra, ta hand om varandra, finnas där och bry sig.

DU BETYDER <3


om det är något, så MEJLA mig, tveka inte

[email protected]

STOPPA MOBBINGEN IDAG
VISA ATT DU INTE ACCEPTERAR SÅN SKIT



Kjolar



Söta kjolar från Asos

Snyggt till vår och sommar med ett instoppat baslinne i någon somrig färg, Höga klackar till och det blir en skitsnygg outfit. Hm måste köpa fler kjolar. Äger bara 3 stycken!

Gina har ju snygga, enkla och stilrena vilket jag gillar, jag får ta en tripp dit senare i vår.

Gillar ni kjolar?
Tips på vart man kan köpa söta kjolar?


Brun och fin

Man känner sig som en ny människa nu, min hy känns hur skön som helst, och snart är man brun också. Äntligen, har varit lite slö på sistonde med att smörja in mig med bus, men nu ska jag börja om och bygga upp en härlig bränna. Gillar Dove´s brun utan sol bäst, har även testat niveas. Vilken tycker ni är bäst ?

Har länge velat prova brundusch, verkar ju hur bra som helst, eller ? någon som har testat det ? Billigt är det också! Skulle vara jäkligt skönt att få en bränna på hela kroppen, man trivs bättre med sig själv också när man har lite färg, iaf jag. Hatar att vara blek, finns inget värre, man ser så sjuk ut på något sätt.. Hmm!

Ska snart göra lite lunch, rester från igår, inbakad köttfärs+feta i smördeg. Mumsfillibabba.. Till det blir det Beck!

Måste bara säga att vädret ute är underbart, synd bara att det inte var varmt och så nu, och att vi hade våran altan som vi ska bygga till våren.. Sitta där ute och läsa en bok, dricka en god smoothie och bara njuta. Härligt härligt!



Nu blir jag snart galen, går ju inte att svara på era kommentarer, blir bara internt fel. Alltid något krångel med blogg.se

Någon som har samma problem ?


Ansiktsmask





Vad härligt det är att ha ansiktsmask, speciellt när den luktar choklad.
Hyn blir fräsch och fin efteråt.  Hårinpackning är också ett måste, kör just nu på niveas :)

Brukar alltid peela ansiktet innan. Efter smörjer jag mig med b.u.s



Missa inte min Bloppis

Bloppis

Tänkte börja med en bloppis här på bloggen, det kommer att fyllas på efterhand så håll utkik om det är något ni gillar. Ni får sätta ett pris och mejla mig på [email protected] . Kommer att ta en viss summa för frakt också, men inte mycket!

Hoppas att ni gillar något



Märke: Lee
Straight Leg
Storlek : W 27 L33

Bud:



Märke: Lee
Straight Leg
Storlek: W27 L33

Bud:



Märke: Lee
Storlek (lynn) W27 L33

Bud:





Märke: Fornarina
Storlek: S/M

Bud:



Från Gina Tricot
Storlek: M

Bud:



Märke: Zoul
Storlek: S

Bud:



Märke: Zoul
Storlek:S

Bud:

Tygskor





Något jag tänkte köpa igår var tygskor, ett måste för mig i sommar, men jag hittade inga. När jag gick in på h&m hittade jag massor med fina, dessa gillade jag men frågan är vilken färg man ska köra på, svart och vitt passar ju till allt, enkelt att matsha, men de rosa var urgulliga. Svårt!

Vilka tycker ni jag ska välja ?

De kostar bara 98 kr så man kanske ska satsa på alla tre ?


Dagens outfit





Klänning och strumpbyxor från Gina
Skor från Skopunkten 299 kr


Gillar tajta klänningar som visar former.

Måndag

Godmorgon!

Drömde att jag träffade Angelina Jolie, Brad Pitt och alla deras söta barn. De var väldigt snälla och bodde på ett lyxhotell som jag jobbade på.. Kommer inte ihåg sådär jätte mycket men kul var det...

Ska snart göra lite frukost, äggmacka och oboy, yummi. Sen får jag se vad jag hittar på, borde slänga i en tvätt i tvättmaskinen. På tal om det, jag tvättade ju min kudde i fredags och inte förens idag har den torkat, hehe. Men det blev bra, måste tvätta mina kuddar lite oftare. Skulle behöva ett torkskåp dock, men det får vi inte plats med..

Tänkte även jobba mer på min design idag, ska inte ändra i headern utan det är mest småsaker!

Vad ska ni göra idag?


Kvällens fråga



Jag skulle nog färga ut till min riktiga hårfärg, göra några ljusa slingor och klippa topparna
möjligen klippa upp håret lite, men jag skulle behålla min lägnd..

bild från sommaren 08, har mkt längre hår nu då mitt hår växer som ogräs, sen fick jag helt fel färg :/



Beck

Kul att ni gillade videoinläggen, fler kommer det att bli, promise. Ska försöka göra minst en per dag. Well well. Sitter och väntar på att Beck ska börja, kul att det ska komma nya Beck filmer, det ser jag verkligen fram emot. Skarpt läge som är ikväll har jag redan sett men det var ett tag sedan. Blir ändå en titt på det då det inte kommer något annat bra.

Till Beck blir det glass med hallon, yummi!

Nu ska jag krypa ner i pjyamasen och bara mysa..




Videinlägg

here we go again :)


videoinlägg

Jaha då kommer den här då, jag ska börja videoblogga varje dag!
väldigt dålig kvallitet men men! det är ju den första


VB Mexx

har precis ätit en underbar middag, köttfärs+ fetaost inbakad i smördeg, åhhh vad gott det var :)
ska lägga mig i ett skumbad snart och bara mysa, kanske läsa en bok!

Slänger upp en video på Mexx, funderar på att börja videoblogga imorgon :) vi får se

More shoes

Ni får ursäkta mina strumpor, men hittade inte mina strumpbyxor så jag har svarta leggins på mig, sen tog jag svarta strumpor bara för att det skulle se bättre ut!

Nu ska jag gå in mina nya skor, är lite osäker på storleken alltså, jag har 38-39, dessa är 39 men de känns lite små, kanske gör det i början...







Massor med skobilder, hehe men det var några som ville se när jag har dom på mig

lovely





Varför hittar man hur mycket som helst när man inte har pengar, dessa underbara skor fick följa med hem liksom de andra två i några inlägg längre ner. 299 på skopunkten. jätte sköna också. Nu har jag köpt skor med klack, yäääj. Och jag ska våga gå i dom även om jag blir 1,80 ungefär :)  är ju 1,73 så!

Men som ni säger, det är snyggt att ha höga klackar även om man är lång!

mer shopping

Blev lite shopping på Gina Tricot, de har massor med rea, dessa tre tröjor kostade 29 kr, skitsnyggt till ett par strumpbyxor och mina nya skor :) VÅR KOM NU



En vit tröja för 49 kr, sitter skitsnyggt



Ett hårband från H&M



nya skor

Kom hem med massor med nytt, här är lite av det jag shoppade

skor från skopunkten











shopping

Godmorgon, vilken hemsk natt jag har haft, trodde att jag skulle spy, så illa mådde jag. Men men nu är jag uppe iaf och ska snart åka iväg och shoppa lite.. Har lite sparade pengar jag tänkte utnyttja.

Hoppas att allt är bra med er ?

Vi hörs när jag kommer hem..

RSS 2.0