Minnen finns alltid kvar!

MINNEN


Arg

AAAAAHHHH vad arg jag är just nu. Fick tillbaka deklarationen idag och det var ingen kul syn. JAG SKA BETALA tillbaka skatt vilket jag aldrig gjort tidigare och jag är 100% säker på att JAG inte har betalat för lite denna gång heller. Något måste vara fel fel FEL!!!!!!!!!!!! Fan vad arg jag är..........

"Du har plats 189 i kön, beräknad väntetid är 20 minuter ". ( lägger på )

Jaja, jag ska nog ta ett snack med dom och reda ut detta.... När kön är mindre dock!


31 mars 2010

God morgon


Snart är det påsk och vi har massor med roliga planer då. Vi ska vara barnvakt och hundvakt över påskhelgen också ;) Kollade nyss på smhi och på fredag ska det vara strålande solsken och 8 grader :D Så det blir en härlig långpromenad och kanske lite picknick :) Älskling och jag har vårat "smultronställe" när det gäller att gå promenader så. Är sugen på att åka till nyckelviken också, där är det skitfint och jag är nästan hundra på att vi var där förra påsken också. Fast vänta lite nu, så varmt kan det inte ha varit, vi hade klänning då, eller ja min syster hade det. Vi hade skitmysigt där iaf, picknick bland djuren. Så nyckelviken är jag riktigt sugen på att åka till :) Ni som inte ha varit där, åk dit i sommar. Härliga promenadvägar, sjur, klippor och härlig natur, kan det bli bättre ;)


Idag blir det en slappardag, städa det sista och bara ta hand om mig själv. Ska ta ut lammfärs från frysen nu ,det blir lammfärsgratäng till middag tänkte jag, superduper gott!



Nu har jag äntligen tömt min andra kamera på bilder och titta här vad jag hittade, bilder på bästa vänner när vi var i stan sist  (måndags)


30 mars 2010

Vårväder ute :D underbart. Har fixat och donat hela här hemma. Inte nog med det, fixade även utvändigt också. Krattade, städade m.m. Längtar tills vi ska fixa ordentligt där ute. Mitt tema kommer att vara asien som vanligt. Vill ha mycket växter som luktar "thailand" sen japanska körsbärsträd skulle vara pricken över i:t. Det finns väl att köpa ? Var isåfall? Staket är ett måste också, just nu har vi ingenting och det blir så mycket insyn. Nä det ska bli skitkul att få fixa utvändigt, det kommer att bli riktigt mysigt när det blir klart. Vill börja så snart som möjligt, nästa helg kanske!



Syster

Länge sedan jag visade upp några modellbilder på min syster. Här kommer några iaf !

 


Lista om mig

En lista jag gjorde 2008. Mycket stämmer idag :)

Lista om mig

Namn - Niki
Födelsedag - 27 Juni
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg -Blå
Hårfärg - mellanblond/mörkblond
Längd - 174 cm
Högerhänt/vänsterhänt - vänster
Stjärntecken - Kräfta
Skostorlek - 38-39
Är dina föräldrar skilda - Ja
Skor idag - uggsen åkte på
Mål för året - "Ta examen, skaffa bil,jobb och bostad" detta mål var för två år sedan. Uppnådde dom! mina nya mål är att RESA MER, ta vara på nära och kära.
Mest saknade minnet - "alla resor m.m. 2008" samma saknad detta år

Favorit;
Färg - "Brunt 2008" svart och lila
Mat - Fisk
Sport - Bandy
Djur - Delfiner
Glass - Magnum
Sallad - Ceasarsallad
Skådespelare - Jhonny Depp
Låt - J Holiday - Bed 2008. Olika idag
Nummer - 27
Årstid - sommar
Parfym - Olika
Kroppsdel på motsatta könet - ögonen

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - Framgångsrik
Vem av dina vänner är mest lik dig - hmm, svårt.
Vem är mest högljudd - mina brorsor
Vem får dig mest att skratta - Mina vänner
Vem har du känt längst - Min familj
Bästa känslan - Går inte att förklara
Vart vill du bo i framtiden - I en villa i Sthlm

Har du någonsin;
Varit kär - Ja
Gråtit i skolan - ja
Velat bli modell - Har varit modell
Varit otrogen - Aldrig
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - det är väl klart
Sett en död människa - Nej
Druckit alkohol - tyvärr, är nykterist nu, är fortfarande nykterist :)
Använt droger - aldrig
Ätit sushi - tycker inte om det tyvärr
Varit på scen - Har varit mannekäng så ja oc även gått på teater
Blivit nerslagen - Tyvärr så har jag det :(


Bild från 2008


Fixa och dona

Ska snart lägga mig i sängen, är helt slut i kroppen och imorgon har jag en hel del att ta itu med...

• Storstädning med allt vad det innebär. Måste vara fint till påsken!

• Moblera om lite. Blir aldrig riktigt nöjd, finns alltid något man kan förbättra :)

• Göra en ny bloggdesign. Det var länge sedan jag pillade på den nu

• Avslutningsvis ska jag ha spa behandling. Bort med vinterpälsen m.m., HA HA! Nu går vi väl ändå mot varmare tider får vi hoppas


S
en har jag lite annat att fixa. Så imorgon blir en riktig fixardag så att man slipper det under påsken :)


29e mars 2010

Idag har jag spenderat dagen med mina bästa vänner. Vi var i stan och strosade runt. Jag höll hårt om mina pengar så det blev ingen shopping för mig där, men det hindrar mig inte från att kolla och prova kläder. Hittade mycket som jag vill ha men det som var på min prio ett lista var en cykel så det har jag köpt. Är väldigt nöjd med den och nu är det lättare att ta sig fram. Har inte haft en så stor ork att gå varje dag till gymmet, det tar ändå tjugo minuter dit så. Och buss känns lite onödigt, så det var mest därför jag köpte den. Så nu ska jag gymma så fort jag får bort min förkylniing, sen ska jag satsa på en snygg kropp till sommaren. Stenhård träning med andra ord!


Men iaf. Vi hade en underbar dag i stan med massor av skratt. Tog massor av bilder som jag lägger upp imorgon, hittar inte sladden just nu och jag är för trött för att leta. Både Tina och Sandra var trötta idag men jag var jättepigg, men när jag kom hem var jag DÖDSTRÖTT och var tvungen att sova en stund. Vi käkade lunch i kungshallen som vanligt.


Sitter och kollar på Spårlöst som just nu är i Ungern vilket är intressant. Har mina rötter där så det är alltid kul att få se det landet på tv. Får bege mig dit någon gång :)

Inne vs Ute

Innelistan

• Ta hand om sig själv och sin kropp. äta rätt och motionera.

• Vara glad och harmonisk och sprida positiv energi. Det mår alla bra av

• RESOR ♥ speciellt solresor!

• Lev livet så som du vill leva det :)


Utelistan

• Negativa personer. Det mår ingen bra av!

• Vädret. Hallå var är vårvädret? bort med snön.


fixa fossingarna

Igår när jag klippte Mexx så fick jag massor med hundhår under strumporna vilket har resulterat i att mina fötter sticks hela tiden. Har tagit bort en del hårstrån som satt fast i foten men inte allt. Så jag ska snart stoppa fossingarna i ett fotbad och skrubba bort allt hår och fixa.

 

Kan det inte ske ett under tills imorgon, att snön är borta och att det är varmt och soligt. Men det såg inte lovande ut när jag kollade på smhi. Shit vilken lång vinter vi har haft. Hoppas att vi får en fin påsk iaf!
Vad ska ni hitta på då ?

 


18.09

Full rulle hela dagen. Har fixat med min laptop och lagt över bilder på min externa hårdisk så det tog sin lilla tid. Nu har jag massor av plats på datorn så det känns skönt. Har inte gjort så mycket annat idag, tagit det lugnt, städat och tvättat, ja en helt vanlig söndag med andra ord.


Till middag blev det kycklingsallad a la Niki. Kryddade kycklingfärsen med massor av curry, hur smarrigt som helst.


28e mars 2010

God morgon

Har ni ställt om klockan en timme framåt ?
jag hade helt glömt bort det så jag blev lite förvirrad över när jag kollade på klockan på mobilen och sedan när jag satt vid datorn tänkte jag, "fan vad tiden gick fort då" men sedan slog det mig att det är SOMMARTID :D Wäääj.  Förhoppningsvis så smälter snön nu och det blir varmare. Men förlorade hoppet då jag läste att det snöar i hälsingland där min syster bor :( bajs..


Idag väntas storstädning och sånt hemma.
Ser ut som rena bombnedslaget och desutom luktar det jättekonstigt. Det är nämligen så att min kära pojkvän har beställt hem snus som man gör själv. Det kostar bara sju kronor dosan istället för 50 kr så man tjänar ju jätte mycket, men iaf det ska stå i ugnen i 24 timmar nu. Så först ikväll är det klart. Men det luktar skitskumt. Det får jag stå ut med! Ju billigare destu bättre.


Åhhh vi var som sagt iväg igår och uträtte lite ärenden så ville jag kolla på en cykel och blev kär i en "tant" cykel. Skitfin som jag är sugen på att köpa. Vill bara ha en cykel som jag kan ta mig till gymmet, affären och hem till mamma så det behöver inte vara en värsting. Har redan en mountain bike hemma hos mamma men som saknar ett styre (någon tragisk unge tog det) funderar på att sälja den när jag fixat nytt styre. Kan ändå få en rejäl slant för den..

Nu ska jag betala min mobilräkning och sedan sätta lite fart.


Vad ska ni hitta på idag då ? nått kul?



27e mars 2010

Idag har det varit full fart på oss. Dagen började med att vi åkte och kollade på en datastol till älskling ( själv slipper man det problemet när man har en laptop) Men han vill ha sin stationära dator så. Så vi har provat en hel del stolar och till slut hittade vi en som var perfekt. Efter det käkade vi lunch på en Thai/kinesisk/japansk restaurang och satt och pratade hur länge som helst (mys). Mätta och belåtna begav vi oss för att storhandla en massa gott. Så nu är kyl och frys fyllda igen så som det ska vara. Jag gick in i en videobutik för att köpa lite nya filmer, slutade med åtta nya (Tina du kommer nog känna igen vissa ;)


Jag köpte bl.a män som hatar kvinnor (skitbra filmer alla tre) och vi skulle lämna den hos mamma och dom för jag vet att de ville låna den. Det var tänkt att vi skulle vara där i fem minuter men det slutade med hela dagen, fick nämligen ett ryck att klippa och fixa Mexx så nu är han en riktigt stilig hund. Tog tre timmar och min rygg fick lida men det var det värt. Sen stannade vi på middag. Blev lamm, potatisgratäng och lite smått och gott. Kom precis hem därifrån. Tre av mina syskon har precis varit hos frissan och klippt sig, inte nog med det. Det slutade med att alla tog hål i öronen med ;) He he. Så nu har alla mina syskon hål i öronen. FINT!


Nu ska jag kolla på AFV med älskling pälskling och käka B&J. Ha en mysig kväll allihopp :) Ta hand om varandra !


Älskar mina ögonbryn som är nyfärgade och fått en jättefin form. Har inte noppat dom på flera månader :) ni får se en färgbild senare...

Massor med nya filmer (tjejfilmer mest) perfekt för tjejkvällar. Köpte även män som hatar kvinnor


party party

Sticker iväg på 50 års fest nu :) Ha en trevlig fredagskväll så hörs vi när jag är hemma


26e mars 2010

God morgon

Gick upp vid fem imorse samtidigt som älskling gick upp. Hade kunnat sova två timmar till men kunde inte. Har varit hos läkaren idag och tagit massor med prover, blev för en gångs skull bara fem rör vilket var en lättnad, börjar bli van med att ta massor med rör nu. Fick inte veta provsvar idag så nu är det bara att vänta. Efter det så gick jag till ett café för att köpa färskt bröd, blev även en semla, tyckte att jag förtjänade det så.



Shit vad många det är som skaffar barn nu som jag vet, vissa är man glad för, andra känner man skaffar barn bara för att. Jag tycker att man ska vänta tills man har gått ut skolan och skaffat sig livserfarenheter, ekonomi och vuxit in i "vuxenrollen" och vet först vad det innebär såsom flytta till eget, betala räkningar och bli mer självständig. För bara något år sedan var jag fortfarande ett "barn" man bodde hemma, föräldrarna betalade allt åt en m.m. och nu sitter man här i sin egen lägenhet med sin egen familj, sina egna räkningar, man måste ta ansvar såsom att städa, tvätta, fylla kyl och frys och andra saker. Man har sin egen ekonomi att ta hand om, planera så att pengarna räcker i slutet av månaden. På tal om det, kollade på lyxfällan nu och jag fattar inte hur man kan göra något så allvarligt att sätta sig i sådana skulder och sen blunda för det och inte ta tag i det. Som den här tjejen som var med sist, hon öppnade inte sin post till slut, hon satte sig i en riktig ekonomisk kris och skulden bara växte. Att en tjugolapp kunde bli så mycket för att hon inte ville betala den. Men sen då? hellre betala utgiften direkt än att den växer, växer och VÄXER. Snälla människor, sätt er aldrig i sådana kriser :( Jag förstår att det måste vara fruktansvärt, men det är ändå DU som väljer. Lev inte över dina tillgångar. Jag har aldrig och kommer aldrig sätta mig i sådana skulder. Och sedan tycker jag att "samhället" eller vad man ska kalla det kan vara hårdare, vissa kan låna hur mycket som helst fast dom har skulder, hur är det ens möjligt att sätta sig i sådana skulder? Nej människor måste tänka om och ta hand om sin ekonomi, speciellt i dessa tider. TA HAND OM ERA PENGAR MÄNNISKOR!!!


Mina knep till att få koll på ekonomin

1. Bestäm dig för att ha en viss summa på kontot som du inte får överskrida (vet ej hur det stavas) (som du har i riktig nödfall) för man vet aldrig om tex ens husdjur blir sjuk, tandläkaravgifter, ja sådana avgifter man inte räknar med ska hända, det kan hända.


2. Tänk noga igenom dina köp. Behöver jag verkligen det här?


3. spara varje månad


4. Låna inte pengar. Tex smslån! SKULDFÄLLA DIREKT!


5. Handla inte på kredit, om du inte har pengar till en soffa tex, nä då får du helt enkelt VÄNTA med den tills du har det.


6. Storhandla. inga småhandlingar hela tiden. Matlåda till jobbet!


7. Räkna ut varje månad hur mycket pengar som går åt till mat, räkningar m.m. och lägg undan det.


Även ni som fortfarande bor hemma, är unga m.m kan börja tänka lite längre fram och lära er vikten av pengar, hur viktigt det verkligen ÄR. Att lära sig spara i ung ålder. Att lära sig ha koll på sin ekonomi!

My body hurts!!!!

Bloggen blir lidande när jag inte mår bra, inte konstigt för man orkar inte precis sitta vid datorn. Just nu har jag extrem smärta i hela kroppen, har haft det ett tag nu men det blir bara värre. Kan knappt sova längre så ont gör det på nätterna speciellt. Skönt att jag ska till läkaren imorgon. Jävla kropp säger jag bara. Det gör så jävla ont så man vet inte vart man ska ta vägen :'( let the pain go away plz...



Mår prima ballerina, nästa iaf !

Jag känner mig mycket bättre nu :) vilket känns bra. För jag har lite roligheter som händer i helgen som jag gärna inte vill missa. Har städat lite hemma nu men ska koppla av resten av dagen då jag vill vara på topp i helgen. Som jag har sagt tidigare så kan jag inte ta det lugnt när jag är sjuk, så så fort jag mår lite bättre är jag uppe och fixar och donar. Jag måste lära mig att koppla av någon gång.


Hannah: Såg din kommentar och du får gärna lämna din mejladress ang det du skrev om så kan vi prata om det där :)

sjukling

Ush vad jag inte mår bra alls, influensa har jag nog :( nä nu ska jag ta något att äta, sen blir det film.

KRYA PÅ MIG ;)

25e mars 2010

God morgon


I natt har jag sovit riktigt dåligt och sen vaknade jag upp med halsont och förkylning. Typiskt, jag som hade planer på att gå till gymmet :( har inte varit där på ett tag och jag vill gärna ha en fin kropp till sommaren, får ligga i riktigt ordentligt när jag mår bättre helt enkelt. Så idag blir det att slappa och ha B&J som sällskap :)


Läste på aftonbladet nu att våren kan komma redan nu till helgen, upp  till 15 grader :D, jippie, snacka om att man blev på bra humör. Hoppas att den kommer för att stanna nu. Vill ut och fixa i trädgården så att den är fin till sommaren. Det jag hatar med att bo i lägenhet är dessa klaganden på minsta lilla man gör. Vi köpte hönsskit för att strö över gräsmattan eftersom att det är bra och så vidare, och direkt var det någon som klagade och sa att vi inte fick ha det. Det luktade EN jävla dag liksom och man vill ju självklart ha det bästa. Så jag tänker fortsätta att ha det så. Det står INGET i "regelboken" att man inte får ha det, och EN dag kan man stå ut med lite lukt, det luktar knappt något ändå. Aaaaah. Sen hade vi fest en gång och prick klockan tio var det en granne här och sa till oss att vi skulle vara tysta ( vi hade inte högt utan normalt på musiken ). På en lördag desutom och man har rätt att ha fest iaf en gång i månaden. Nä nästa gång tänker jag stå på mig bättre när någon klagar, för minsta lilla.  Nä nu ska jag äta frulle, vi hörs senare!

Peace


24e mars 2010

VÅRKÄNSLA när man gick utanför dörren idag, härligt. Hoppas att vintern är över nu oc att det börjar bli lite varmare. Idag har jag inte gjort något speciellt, fixat och donat hemma, varit iväg på ett läkarbesök och inte så mycket mer. Imorgon är jag sugen på att ta en sväng till Ikea, vill köpa massor med luktljus, hittade några på lagerhaus igår som jag också vill ha, choklad och bubbelgum. Tycker det är mysigt att tända sånt när man har folk över så att det doftar ljuvligt hemma även annars också. Luktljus är mitt nya beroende.


Här hemma är middagen i full gång, det blir kycklingfärsgratäng i kokkosmjölk för våran del, ska bli riktigt gott. Vad ska ni äta för smarrigt då denna härlig lillördag?





23e mars 2010

Har tagit igen massor med tid med älskling sen jag kom hem. Han följde ju inte med till Dalarna så vi har varit ifrån varandra i fem hela dagar. Känner mig som sagt nykär när jag kom hem vilket är underbart.


Idag har jag varit med Tina. Vi började dagen med att vara hos mig, bjöd på färskt bröd och massor med pålägg, riktigt mumsigt. Provade för första gången ett ungerskt bröd och det var riktigt gott. Mer sånt tack :) Funderar på att laga någon ungersk maträtt i helgen, senast jag åt något riktigt ungerskt var när min farfar levde. Självklart har jag ätit gulash sen dess men iaf. God mat är det. Efter en god lunch begav vi oss till Sickla och Nacka forum för lite strosing. Hittade ett par leggins på GT som jag köpte, hade ett likadant par som gick sönder och det var mina absolut favoritbyxor så jag var tvungen att köpa nya. Hittade MASSOR med kläder jag vill ha. Skulle vilja köpa en helt ny garderob och fylla med massor med nytt, ändra min stil totalt till en mer mognare och "kvinnligare" stil. Trivs inte med mina kläder jag har nu. Funderar på om jag ska lägga ut som på tradera och få en slant som jag kan använda till nya, det är iof smart. Tåls att tänka på.


Vi tog en fika i forum på barista tror jag det hette. De har en riktigt god chokladmousse tårta som ni måste smaka på. Vi hade en lugn och mysig dag och nu är jag helt slut, blir att slappa resten av kvällen :)


Nykär

Känner mig nykär efter 5 dagar i från varandra <3


Mer bloggning kommer senare, ska sticka iväg och handla snart :)

Natti


nu väntas SOFFAN och det ska bli HÄÄÄÄÄRLIGT :) Vi hörs mer imorgon NATTI NATTI ♥


Hemma igen.

Go kväll

Äntligen är man hemma efter en sju timmars lång bilfärd från Dalarna, oj jösses vilket väder vi hade, snökaos. Det var flera olyckor så ni som ska bege er ut på vägarna, KÖR FÖRSIKTIGT. Vi stannade vid Borlänge för att käka lunch på donken i köpcentret. Blev sugen på att slinka in i affärerna och shoppa loss :P. Mätta och belåtna var det bara att fortsätta bilfärden ner till Stockholm. Trodde våren skulle ha kommit men icke, snön ligger kvar. SUCK! är trött på snö nu efter fem dagar med MASSOR med snö. Men mysigt har vi haft det, lite tråkigt att lämna det imorse :( Är helt slut, sov inge bra i natt heller. Min kära bror kunde inte ligga stilla och sedan helt plötsligt ställer han sig upp och letar under sängen och madrassen. Jag frågar honom vad fan han håller på med och fick som svar, "jag letar efter skidbacken", HA HA HA HA. Jag säger då: "lägg dig ner så letar vi efter den imorgon". Det var roligt det. Jag kunde verkligen inte somna om så det slutade med att jag var uppe klockan sex imorse. Somnade dock en timme i bilen men där sov jag inge skönt, antingen gungade huvudet så jag röck till hela tiden eller så dreglade jag. Lär somna som en stock i min säng ikväll, Aaaaah ska bli härligt, är lite sugen på att gå och lägga mig redan ;)



Denna härliga plats lämnade jag imorse :/


Helvetes jävla SKIT!

Jag är inte på något vidare humör just nu :( borde inte blogga då och dela med mig av de negativa men jag måste skriva av mig lite om jag ska kunna sova, ska försöka vara lite positiv iaf. Om det nu går! Mycket i livet påverkar mig, saker som förstör mig som människa, saker som gör mig osäker och saker som gör att jag sätter en mur framför mig när det blir för jobbigt. Just nu har jag satt upp den ännu en gång :( helvetes jävla skit säger jag bara. Ord betyder ingenting för mig om inte handlingen sker...Det är DEN som är det viktigaste för mig.


:'(
It hurts so fucking much...


En trött hund

Mexx lever ett riktigt hundliv här i fjälllandskapet där han får springa lös och busa i snön. Just nu ligger han nedanför mig och sover. Sötnosen!

 

Under trappan på en gammal fäll är hans favoritplats här


Bilder från idag

Vi har strålande sol och rätt så varmt här i Norrland. har suttit på en bänk vid skidbacken hela förmiddagen och solat ansiktet och man känner att solen har tagit. Härligt!

 


20e mars 2010

God morgon

Här är det strålande solsken och idag väntas en lång och mysig dag ute. Imorgon lämnar man detta vackra ställe för att bege sig hem mot Stockholm igen. Nä nu ska jag ta vara på den sista hela dagen här vid destination unknown. Uppdatering kommer senare!


Ha en underbar dag :)


GRATTIS EBBA på födelsedagen :) ha en underbar dag gumman ♥


Kvällsinlägg

Go kväll


Haft en mysig kväll med familjen. Imorgon hoppas vi på bra väder, isåfall ska jag bege mig upp i backen :) Idag har vi knappt kunnat vara ute pga vädret. Skittråkigt! Men vi har det mysigt ändå. Men jag har riktig hemlängtan nu.


Är jätte trött så jag ska snart lägga mig i sängen och glo på en film innan jag ska sova.

SOV GOTT

I miss you my love :(


Dimma

Kom precis in från en mysig men dimmig promenad, man ser inte långt framför sig och var lite orolig att jag skulle gå vilse. Planen var att jag och Mexx skulle bestiga skidbacken som är precis utanför men det var helt enkelt för dimmigt så det var lite trisst. På bilderna dock syns inte dimman så mycket. Vissa bilder blev riktigt bra, fick en twilight känsla när jag var ute. Lite dystert i naturen, långa smala träd och dimma.

 




Lugn och harmoni

Den här vackra utsikten får vi beskåda från vårat fönster varje dag. Luften här uppe är frisk, tystnaden är total. Man finner ett inre lugn och harmoni i sig själv här kan jag lova. Behövde komma hit och stressa av mig lite.

 


19e mars 2010

God morgon!


Då försöker vi igen då. Regnet öser ner här och vi tjejer sitter och myser i stugan. Tur att jag precis hann in med hunden innan det började regna. Blir att sitta och vänta ut regnet och hoppas på att det spricker upp snart så att man kan bege sig ut. Killarna är iaf ute och åker skidor. Ja jag ska väl kanske också upp i backen innan vi åker hem, jag tycker att det är skitkul att åka skidor, det är inte det. Har världens höjdskräck som förstör alltihopp :( Så typiskt, men får väl övervinna den. Ett åk blir det nog. Det finns inga andra ursäkter, finns en backe med lift precis där vi bor så och den backen är inte så farligt hög så den borde jag klara. Har ju åkt i höga backar förut så, men det är just det här FÖRSTA åket som är jobbigt, sen brukar "spärren" släppa.


Hur är vädret i stockholm ?



Strul

hade precis skrivit ett långt inlägg som försvann :( finns inte i utkast heller! TYPISKT. skriver om det om en stund, verkar vara strul med blogg.se. Som vanligt!!!!

You


I just thinking about you


Tips

Var inne på coop forum innan jag åkte och köpte lite saker, bla duschtvål. De hade extrapris på lavendertvål för 10 kr som jag bara var tvungen att köpa jag som älskar lavender. Luktar jättegott!


tillbaka i stugan

Vad skönt det är att sätta på sig myskläder efter en hel dag ute. Tofflorna är en självklarhet för trötta fötter. Mysigt. Jag syster och bror tog bilen tillbaka till stugan medan de andra gick. Vi gick till baksidan där det var en meter djup snö, måste ha sett roligt ut när vi gick där och försvann i snön. Det var riktigt roligt iaf och utsikten var kanon. Mexx kommer att vara helt slut efter dessa dagar ;) sötnosen!


MYS

Trött Mexx


Drömmer jag?

Vilket sagoland jag just nu befinner mig i. Kanske drömmer jag? isåfall vill jag inte vakna upp än. Utsikten är helt otrolig här. Vi bor högt upp och ser hur långt som helst. ska snart fota från fönstret så att ni får se vad man får beskåda bara genom att kolla ut genom fönstret. Mysigt!

 

Har blivit en hel del pulkåkande för min och systers del. Det var roligt, har inte vågat mig upp i skidbacken än men imorgon tror jag nog att det blir av. Min ena brorsa är en galning i backen. Hoppar baklänges, åker dom högsta backarna och allt, han fick iaf inte ärva min feghet, ho ho. Det tar mindre än tio minuter att gå till stora backen, och precis brevid oss har vi en backe med lift. Så vi bor vääääääääldigt bra om man säger så ;) Drömläge med andra ord. Om jag vågar mig upp i backen imorgon kommer det sluta med att jag kommer att vara här fler gånger :) Var jag befinner mig, thats my secret ;) I Sverige iaf!

 

Härliga vinterbilder


18e mars 2010

God morgon mitt vinterland


Hoppas att ni har sovit gott, själv har jag sovit uruselt men är uppe ändå, gick inte att somna om ändå. Men det är väl så när man inte sover i sin egna sköna säng. Idag väntas skidor och pulka, jag ska nog testa på att åka skidor, det var länge sedan jag åkte det. Ja som ni förstår så befinner jag mig just nu högt upp i vårat avlånga land, och här är det rejält med snö. Ska fota en hel del så att ni får se denna del av Sverige. Länge sedan jag åkte från Stockholm ett tag. Sist var det 2008.


Shit vad segt internet det är här, tog evigheter att ladda upp en bild. Sen ångrar jag bilden jag lägger upp men okej, det får bli den ändå Ha Ha.

 

Dags för frukost snart. varm choklad och ostmackor, smarrigt :)


Framme

Äntligen är vi framme vid destination unknown, men som vanligt blir det aldrig som man har tänkt sig, andra gången det händer något nu vilket är tråkigt. Längtar redan hem :(


Men men. Ska snart sova, är helt slut efter flera timmars bilresa. Det var en riktig evighetsresa som aldrig tog slut.


I miss someone ♥ Goodnight


Jag säger bara SUCK

Ibland blir jag bara så trött och ledsen på vissa människor, människor som inte kan glädjas och finnas där för andra. Ställa upp när det verkligen behövs. Suck! That hurts!!! Jag tänker iaf inte sjunka så lågt. Det gör bara så ont :( Som man bäddar får man ligga.

peace


173 mars 2010

God morgon!

Har hållt på att fixa här hemma hela morgonen, har inte hunnit äta frukost men ska göra det snart, magen skriker i högan skyn, MAAAAT!


Har massor att göra idag då det blir en tripp till destination unknown i eftermiddag. Det ska bli härligt att byta miljö lite även om det inte är den miljön som jag strävar efter. Mer snö! men men, eftersom att vintern har varit så lång nu så kanske sommaren också blir det, massor med sol, värme och grillning. Härligt! Inte långt kvar nu.


På tal om något helt annat
, var i forum i går ju och hittade en jätte skön mjukisdress för 900 kr ( dyrt så min ekonomi tillåter inte det men ändå ) det jag vill komma fram till är att jag har verkligen en blandad stil. Jag gillar att klä mig både "gulligt" i klänningar, söta toppar, kavaj, leggins och tajta kläder som framhäver min figur, samtidigt som jag gillar att klä mig lite hiphop aktigt i pösiga jeans och linne, stora mjukiskläder m.m.. Så min garderob innehåller en blandning av det mesta helt enkelt. Min nya favorit har blivit helt vanliga tajts i bomull eller vad det är, ja ni fattar. Köpte som sagt ett par svarta igår och jag tror det blir två till svarta. I love black so. Så i vår blir det mycket tajts, söta linnen och kavaj som gäller för mig. Okej mjukiskläder med ;) Ohh i love it.


NU: MAT!!!


Vilken röst

Sitter och lyssnar på Lene Marlin just nu och bloggar. Vilken röst tjejen har, snacka om att man blir avis, jag får hålla mig till duschen när jag sjunger, stackars grannarna ;) Ho ho..

Vilken röst Lene Marlin har :) Beautiful


16e mars 2010

Sov över hos Tina så jag kom hem idag. Vi hade en jätte mysig måndag, vi möttes vid affären och så fort jag såg Tina sprang jag och gav henne en enorm kram, hon har ju varit i Nya Zeeland på äventyr i sju veckor. Sedan kom Sandra också. Vi handlade mat och så gjorde vi kycklingtacos, köpte glass som efterrätt. Sedan blev det massor med snack, har ju sju veckor att ta igen. Vi såg på en film när Tina hoppar bungy jump. MODIGT måste jag säga, fan vad häftigt :D själv blev jag skakis bara av att se filmen då jag har världens höjdskräck. Men shit vilken upplevelse :D Det var jätte kul att se. Sen att se landskapet, alltså jag fann inga ord, vilket LAND. Så himla fint, vilka färger, vilken natur, vilket LAND. Vilka äventyr Tina har varit med om. Sarah du har det nog underbart där just nu gumman :)


Vi hann självklart med alfabet också och vet ni, JAG VANN :D Wihooooo. Första gången jag vann ;) hade riktig fantasi när det gällde ord den kvällen ;) ha ha..

Sandra och jag fick presenter också. En handcream som är underbar, ett snäckskal som blänker i massor av olika färger, Tina plockade den själv så det är äkta vara. Sen fick jag även ett jättefint halsband. TACK GUMMAN

Jag sov över och idag har vi varit i bl.a nacka forum. GT har fått in massor, även vero moda och H&M med :) önskade att min ekonomi sa till mig - ja okej, några plagg kan du köpa, men icke :( blev bara ett par leggins. efteråt tog vi en fika. Mysiga dagar ♥


My gifts


I´m home

Tråkig uppdatering, I know, men det kommer, har sovit borta i natt så, mer om det snart, ska käka nu. Köttfärslimpa, potatis och sås, smarrigt! Har tagit massor med nya bilder på mig själv, egobilder.


Kaos

Dagen har nästan gått åt att tvätta och städa. Är inne på min femte maskin nu och jag har mycket kvar. Det låter som att jag har massvis med smutstvätt men jag delar in dom i massor av olika högar, tex handukar för sig, jeans för sig, strumpor och underkläder, sen delas det självklart in i färg också, men det fattar väl vem som helst. Fyra olika färghögar kör jag på. Blir en maskin till innan jag ska gå och lägga mig. Har även tvättat älsklings arbetskläder så att han är ren och fräsch första dagen på nya jobbet :D. Tar väl fem minuter sen är de skitiga igen, men så är det när man är tillsammans med en hantverkare ;) tur att jag gillar att tvätta då.


Har städat alla skåp och lådor och det tog sin lilla tid, alla kastruller och annat köksredskap är diskat och fixat. Så nu är det tiptopp i alla skåpen också, skönt!


Ikväll blir det att slappa framför ballar av stål, det får ni ju inte missa. Hi Hi


Har sprängande huvudvärk just nu och ont i kroppen, har fått det efter jag börjat med mina tabletter mot sköldkörteln (som jag ätit nu 1 år lite drygt). Ont som fan har jag, så imorgon ska jag ringa min husläkare, det här funkar inte längre. Kan inte sova på nätterna heller för att smärtan är outhärdlig då. AJ :( I feel sorry for myself... Det känns som att det är någon som drar i min kropp hela tiden. Varje lite kroppsdel gör ont.


My body is a kaos right now...


14e mars 2010

God morgon

De flesta av er lär sova just nu, själv är jag uppe med tuppen, har vaknat innan klockan sju i två dagar nu, fast jag har gått och lagt mig sent. Ska snart fixa lite, måste tvätta upp alla kläder innan vi ska resa, framförallt måste jag tvätta alla mjukiskläder då jag lär ha mycket sånt med mig.


Har inte blivit så mycket bloggande i helgen, har haft annat för mig. I går var vi på en långpromenad med min bror och Mexx. Hur härligt som helst i det fina vädret. Men Mexx såg inte rolig ut efteråt så när vi kom hem till mamsen och dom så var det bara att kasta honom i ett bad. Tvättade, klippte och borstade honom så han blev en riktig stilig hund. Mexx tyckte dock inte att det var lika kul som jag gjorde. Glömde tyvärr att ta bilder på det färdiga resultatet, men får göra det nästa gång.


Älskling och jag var rätt så trötta efter dagen så vi köpte med oss mat och låg och slappade hela kvällen.



Jag hoppade av glädje (Tina känner du igen hoppet :D) över att vädret var underbart, hade
även pratat med Tina precis innan. Hon är hemma nu från Nya Zeeland, WIHO :D

Vi stannade ett tag och bara njöt av sol och utsikten, Härligt!

Mexx tyckte att det var mysigt även han =)


Beautiful

Sun is up :D


Magical and love

Go kväll


Kom precis hem från en mysig kväll hos svärföräldrarna. ♥ Blev god mat och massor med prat och diskussioner vilket alltid är intressant :) dock hade jag svårt att sluta äta, ho ho. Jag är en sådan person som ÄLSKAR att sitta länge och äta och prata tillsammans och kan sitta i evigheter.


När vi gick hem så luktade det så gott ute. Det luktade Thailand fast det var kyligt, det var en riktig härlig doft, sen att se alla stjärnorna. Magic! fick känslan av frihet, glädje och trygghet. Alla bekymmer i ens liv försvann för ett ögonblick och jag blev ståendes ett tag för att andas in den härliga doften och kika upp på den bäcksvarta himelen där bara stjärnorna lös. Ahh, underbara känsla ♥ Stanna vid mig nu, låt mig inte påverkas av negativitet, bitterhet, falskhet och annat tjaffs. Låt inte någon trycka ner mig och känna mig som en skit. Låt ingen förstöra mig. Var en bra förebild vilket jag tycker att jag är, men kanske inte till mig själv :/ Suck! Stå på mig och vara ärlig mot andra men framförallt för mig själv, det måste man vara om man ska vara ärlig mot andra. Ärlighet varar längst. Lev i harmoni och gläjde med varandra, inget jävla tjaffs hit och dit. Vem fan mår bra av det? Inte jag iaf. På senare tiden har jag verkligen jobbat med mig själv och insett att mina nära och kära VET att man inte mår så bra hela tiden, knas med sköldkörteln hit och dit och mina symtom från operationen i halsen som påverkar mig så att jag mår dåligt. Men som sagt dom vet det och jag behöver inte oja mig hit och dit för att bevisa det, utan jag har blivit en lugn, glad och rolig tjej som bjuder på mig så att jag sprider GLÄDJE för mina nära och kära istället vilket alla mår bra över :) Att se dom skratta och må bra är det viktigaste för mig ♥


Love my beautiful family. Mina bästa vänner räknas självklart in som en familj, MIN FAMILJ!

Live in peace with eachother

MYS

 

Vilket härligt väder det är ute, klarblå himmel, sol och vindstilla. Nu kan man börja ha altandörren och fönstrena öppna längre och känna den friska luften komma in. Härligt! Hatar när det är instänkt, förstår inte människor som inte vädrar ut.

Man blir lite sugen på att byta om till bikini och sätta sig i solstolen, men det är lite för tidigt ;)


12e mars 2010

God morgon FREDAG :D


Har precis kommit hem från affären, har köpt massor med gott. Blir tacos till middag och till efterrätt blir det kladdkaka med grädde och hallon, mumsigt. Letade även efter wertes nya choklad men hittade inte den :( Var så sugen på att prova den. Men men. Sedan letade jag även efter nya story men hittade inte den heller, tänkte ha med mig den tidningen på resan nästa vecka. Spännande vart jag ska va? självklart kommer jag att blogga därifrån, tar med mig ett mobilt bredband så uppdateringar blir det.

Hur som helst, här kommer bilder från tatueringsstudion igår då jag var med som sällskap. Satt där i 5 timmar men det var roligt och tiden gick fort. Vi var på Flask Fighters Tato som ligger i Aspudden :) Bra ställe där många i familjen har tatuerat sig.


Här satt jag med laptopen hela dagen :)

Bs Tatueringen hittills, den är inte klar än då den ska vara i färg också, snygg va :)


Tired Niki

Kom hem för ett tag sedan. Har varit i en tatueringsstudio hela dagen. Det var inte jag som tatuerade mig denna gång utan jag följde med som sällskap. Kul hade vi iaf :) Jag kommer ihåg när jag själv satt i samma studio och gjorde min tatuering i svanken, det gjorde riktigt ont, men det var det värt. Funderar lite över min andra tatuering, var den ska sitta och hur den ska se ut. Det blir nog en betydelsefull text på latin eller kinesiska. Riktigt svårt det där. Jag var säker på en gång vad jag skulle ha den första och vad det skulle betyda (kinesisk tecken för kärlek) Kärlek till alla som står mig varmt om hjärtat. Kommer ihåg när jag följde med min syster och hennes klass på museéum för några år sedan, hade ett linne på mig som åkte upp lite och visade min tatoo och det roliga var att bakom mig stod det några kineser och inspekterade min tatoo. Det såg väldigt roligt ut :) Ett som är säkert är att jag kommer att tatuera in mina barns namn i framtiden, det är en sak som är säkert.


Är dödstrött så nu blir det att lata sig i soffan och sedan sova. Bilder från idag kommer upp imorgon. Promise!

11e mars 2010

Har just avnjutigt en smarrig indisk lunch. Blev en vegetarisk rätt för min del. Grönsaker i currysås, ris och naanbröd. Det var riktigt gott så nu är man mätt och belåten. Älskar indisk mat, helt klart en av det godaste som finns. Indien nästa kanske ? vi får se ;) Fick ett litet hjärnsläpp inne på restaurangen, jag ba: ska nog ta tzatsiki till mitt naanbröd. ÖHHHM tzatsiki har dom ju inte på en indisk restaurang, det är ju grekiskt. Men man vet ju aldrig.. Grekisk, indisk och thaimat är det godaste. Skulle vilja testa något afrikanskt snart. Allt annat har man i princip testat. Nä nu kan jag inte skriva om mat längre, börjar bli hungrig igen :P Ho Ho.



Sitter just nu på destination unknown. Det vill säga att jag inte kan berätta än vart jag är, men senare idag får ni veta det. Inte så intressant men ändå. Jag kan säga att jag var här för 4,5 år sedan och blev märkt för livet ;) Guess...


På tal om något helt annat, färgade mina ögonbryn här om dagen och jag blev riktigt nöjd. Dom är rätt mörka då jag använde brun/svart och det passar mig skitbra. Måste fota så att ni får se dom :D asläckra, Grrr ;)

My sweet home

Som sagt, har hållit på att möblera om hela dagen och städat. Och det har verkligen tagit hela dagen, men nu orkar jag inte fortsätta, ska ta kvällen nu.

 

Såhär blev det med tv:n och hyllan, är inte klar än, börjar bli nöjd. Ska satsa på vita möbler från och med nu.

 

Bytte ut "tv bänken" till soffbordet.

Inte klar än dock.

Inte klar i hyllan heller

Får göra resten senare i veckan, ska kolla på film med älskling nu ( en skräckis ) och sedan ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon för jag ska iväg på lite äventyr..Spännande spännande =)


Grattis Sessan

Grattis kära Sessan på födelsedagen, Ha en underbar dag gumman

Älskar dig sötnos ♥


10e mars 2010

Håller på att möblera om och storstäda här hemma. Har hållit på hela dagen och är fortfarande inte klar, sånt här tar tid. Det blir riktigt bra måste jag säga, mest nöjd är jag med vardagsrummet. Lägger nog upp bilder på det lite senare. Ser mycket större ut nu också och hemtrevligare. Har även ramat in lite kort. Köpte massor med ramar sist vi var på Ullared och tänkte ha bilder från Thailand där, har bilder från 2008 men är inte så nöjd med dom. Vi skulle ju ha åkt den 2a januari detta år men det blev avbokat i sista stund, så jag får helt enkelt vänta med bilder tills vi gör en resa senare i år :D . På tal om resor, redan nästa vecka kommer det bli en minisemester till destination unknown. Jag berättar mer om det nästa vecka. Kommer att bli en väldigt mysig resa iaf.


Så nu gäller det att göra hemmet fräscht och tvätta upp alla kläder innan vi ska åka. Inge kul att komma hem till ett skitigt hem, finns inget värre. Men har några dagar på mig så det borde jag hinna. Men vill göra så mycket som möjligt klart redan denna vecka för på lördag kommer Tina hem från Nya Zeeland där hon har varit på äventyr i hela sju veckor. SJU veckor har jag varit utan henne. Har mycket tid att ta igen. Längtar till trion är samlad igen :)


Nu ska jag fortsätta att städa, slänger upp lite bilder så länge :)


Kort från Tina kom i veckan :)


8e mars 2010

Dålig uppdatering pga

Älskling och jag firar våran andra förlovningsdag idag
Vill bara mysa med honom såklart.

Vi har käkat en jättegod lunch, pratat en hel del och myst <3
Hyrt 3 filmer och ska snart äta hemlagad indisk mat <3

Uppdatering kommer kanske senare ikväll, om inte så kommer det imorgon


Ta hand om er och kärleken för det ska jag göra nu <3

PUSS

This is GOOD

Mysig dag med familjen med en långpromenad ute. Mexx tyckte att det var härligt att få springa av sig lite, mina brorsor mulade varandra i snön och "bråkade".. Själv ägnade jag mig åt att fota, fotade ca 100 bilder bara på promenaden ;) Hi Hi. Har man en systemkamera så ska man självklart använda den till max.

 

På tal om den goda nyheten så vill jag inte gå in så mycket på det just nu, men jag kan säga att en stoooor sten lättade från mitt hjärta. Framtiden ser ljus ut och vi kan leva så som vi vill leva med allt vad det innebär :D Resor, äventyr, ta hand om lägenheten m.m. Ett äventyr ska jag ut på redan nästa vecka ;) mer om det sen.

TACK :D

 

Sockor är ett måste på vintern :D älskar sockor

Mexx tyckte att det var härligt att springa lös

Vinterland

Promenaden avslutades med bullar och varm choklad


HAPPY

Jag är så JÄVLA GLAD :D åååååååh vad glad jag är. Detta ska firas :D

HAPPY

Mer om det senare ;)


Är inte på humör

Ska snart bege mig hemåt och tvätta lite, har en hel hög som jag har undvikit ett tag nu som bara växer och växer. Öppnar jag skåpet så lär jag få hela högen över mig ;) Ho ho.


Är inte på världens bästa humör idag, men istället för att ta bild på mig själv när jag är sur så får Mexx stå för den biten :D Ha Ha..



Mexx

Lite bilder på Mexx jag tog igår


Man blir som man umgås ;)

Det sägs ju att man blir som man umgås ;) jag sitter vid min laptop ofta och jag gosar med Mexx ofta och det resulterar i att Mexx sitter och slappar framför laptopen han med ;) Ho Ho


Tagen på bar gärning ;)


Kulturhuset

Som sagt, var på kulturhuset med några av mina syskon plus mamma och pojkvän. Vi hade en jättemysig dag. Vi var på barnavdelningen där det bla finns bibliotek, musikrum, spel och pyssel&måleri. Ungarna tyckte att det var jättekul att måla så det var där vi höll oss det mesta av tiden. Det blev några konstverk som vi sedan tog hem. Perfekt ställe för kreaktiva barn (även andra också) Inte sista gången jag besöker det stället. Nästa gång kanske det blir med en egen knodd? ;)

Syster i början av måleriet av sitt konstverk ♥


Dagen

Har precis kommit ut från en varm skön dusch, jag frös så mycket så jag var tvungen att ställa mig där ett bra tag, tog jättelång tid för mig att få upp värmen vilket var jobbigt, men nu är jag varm igen. Det är inte kallt hemma (vi har nått över 20 grader) så det är inte därför.


Har varit hemma hos mamsen och dom en stund. Hjälp min lillebror med läxan, det var bl.a engelska vilket han är mycket duktigare på än vad jag är, dom fick lära sig det redan på förskolan vilket jag tycker är jättebra, det är ett språk som är väldigt viktigt att kunna så varför inte börja redan i tidig ålder. Jag skulle ha behövt lära mig det tidigare, suger verkligen på det. Jag har kunskapen på grundnivå, jag klarar mig på det jag kan, men det skulle vara skönt att kunna ännu mer. SÅ MER ENGELSKA REDAN PÅ FÖRSKOLAN..


Tog även med lilla Mexx på en långpromenad i det härliga vädret, ååååååååh vad härligt det var, riktigt varmt och skönt i solen :D Finns hopp om att våren snart är här ;) WIHO.. Tyvärr glömde jag att ta med kameran ut, har lite andra bilder som jag kan visa senare, men sitter så skönt i soffan så att jag inte orkar gå och hämta sladden och kameran så det får vänta tills jag orkar lyfta på röven.. Ni får nöja er med old pictures så länge ;)


6e mars 2010

Godmorgon


Härligt att vakna upp till det fina vädret, de säger ju att våren är påväg men jag vet inte riktigt om man kan lita på det. Först måste snön bort och sedan ska det självklart vara plusgrader.
SEN är våren här :D


Älskling och dom ska iväg och hämta sina fotbollsbiljetter idag, säsongen börjar ju snart så, jag drar nog hem till mamsen, tänkte fota lite med Mexx. Min nya lins har kommit nu så nu blir det mycket bilder igen, wiho. Nu är min kamera skyddad, äntligen! Och den tar grymt snygga bilder också :D Trodde jag inte..


Shit, till hösten har jag och älskling bott i våran egna lägenhet i 2 ÅR, det är helt sjukt vad tiden går fort och att man blir så vuxen bara sådär, skaffar eget boende, förlovar/gifter sig och skaffar barn :D Många "skolkamrater" har fått sitt första barn och några är påväg. Vad stor man har blivit helt plötsligt. Allt var så enkelt förut, men jag gillar denna del av livet, man bestämmer över sig själv och skaffar en egen familj. Har alltid varit den där "familjepersonen".  Kommer ihåg när budgivningen var på lägenheten och när vi fick reda på att vi vann, glädje fylldes av rädsla, rädsla över att ta steget från mamma, lämna sitt boende med mamsen som man har bott med i hela sitt liv. En stor del ville ha lägenheten, men en liten ville stanna kvar. Sen var det bara att skriva massor med papper och sedan var den våran, VÅRAN LÄGENHET. De första dagarna var jobbiga, men nu är det bara härligt. Familjen finns ju kvar. Man växer varje dag som person vilket är en viktig del i livet.

4e februari 2010

Go kväll!

Sitter hemma hos svärföräldrarna just nu, vi ska käka pizza här snart. Dom är just nu och handlar och älskling och jag sitter i soffan och glor på tv, eller ja, jag bloggar. Idag har vi haft en jätte mysig dag med min mamma och mina syskon. Vi begav oss till kulturhuset vid t-centralen i Sthlm och var vid barnrummet så ungarna fick pyssla av sig, blev lite konstverk, blev själv lite sugen på att måla. Det kliade lite i fingrarna, men det skulle nog ha sett lite roligt ut om jag stod vid de små stativen, skulle se ut som en jättekvinna bland alla små pluttar. Det var inte så roligt där som jag mindes, jag var där själv med min lillebror för flera år sedan. Det roligaste var nog att ta massor med flummiga kort i fotoautomaten (som jag och bror gjorde då). Vet inte om den är kvar. Även om det var rätt trisst så var det ändå mysigt. Ungarna var nöjda och glada iaf. Speciellt min ena lillebror som älskar att pyssla, mina gener där ;)


Vi avslutade dagen med att käka på burger king innan vi begav oss hemåt. Jag hade ett möte att passa så, annars hade vi nog hittat på något annat denna dag med :) Älskar att ha småsyskon i blandad ålder från 5-18 år då jag är lite töntig av mig, eller töntig o töntig. Men tex om man är utomlands och vill bygga sandslott eller liknande, då kan man ha dom som ursäkt att göra det, eller TomTits, Skara Sommarland eller liknande. Nä nu vill jag beställa en egen sötnos av storken, bebisen kan mer än gärna komma imorgon, ska vi säga runt tvåtiden ?  Hi Hi. Tänk om det var så lätt.

Tips på filmer

Såg några riktigt bra filmer igår som jag bara måste rekomendera

Knowing är en actionfilm med Nicolas Cage (snygging) i huvudrollen, helt okej film. Handlar om siffror och att förstå dess innbörd kort sagt. Den får en 3a av 5 möjliga.

En shopaholics bekännelse Riktig tjejfilm med Isla Fisher i huvudrollen. Mycket skratt. Den var riktigt bra som jag kommer se igen helt klart :D Vi tjejer känner igen oss, ja iaf jag :P speciellt det där med skyltdockorna som lockar en att köpa :P Hi Hi. 4a av 5 möjliga

Orphan
en psykologisk thriller. Väldigt bra och annorlunda film som var stark. Handlar om en tjej som bor på barnhem som får komma till en fosterfamilj. Men det blir inte som man har tänkt sig. Den får en stark 4a av 5 möjliga. SE DEN!



3e mars 2010

På sista tiden har jag inte bloggat så mycket som ni kanske har märkt. Det har varit lite mycket nu, många tankar i huvudet som far runt och har inte kunnat sätta ord på det så det blev inget skrivande här. Jag ska sakta men säkert komma tillbaka nu för jag tycker att det är så himla roligt att skriva blogg och att ni får ta del av mitt liv, jag älskar att läsa andras bloggar :) Ni får dock vänta lite med nya bilder, väntar nämligen på en lins som ska skydda min kamera och innan det vill jag inte använda den så mycket. Får slänga upp lite äldre bilder så länge.


Lite smått kaos i huvudet just nu.


...

När ska du sluta straffa mig ?


RSS 2.0