Vilket minne man har!

Tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig. Kollar på skräckisen The Haunting på femman just nu. Har för mig att jag har sett den förut och att den är bra..

Idag har vi inte gjort så mycket, bara en slappisdag. Det har vi inte haft på länge så det var skönt. Var på Ikea en snabbis och bytte en lampa, jätte gullig. Kan visa den imorgon. Hmm frågan är vart vi ska ha den. Funderar på att möblera om här hemma imorgon, är inte riktigt nöjd med hur det ser ut så.. Är ändå ensam hemma så det passar bra. Älskling ska på fotboll, sista matchen för i år tror jag.


Jaha, sista dagen på oktober 2009 då. Vad tiden går fort, bara två månader kvar till Thailand nu. Resan närmar sig med stormsteg, Men har massor med kul att se fram emot innan dess så ;)


Hmm vad har varit bäst Oktober 2009 då, minns inte riktigt vad jag har gjort "Dorisvarning" Kallas ju för Doris av en anledning. Roadtrippen med tjejerna var skitkul ;) sen kommer jag inte ihåg vad jag gjort, läskigt! Haha, men man börjar ju bli till åren så ;)


Har ni gjort något speciellt denna månad då ?


Beautiful girl

Någon som får mig att vilja bli blond igen är Katie Cassidy. Hennes blonda hår är helt underbart, men jag har lovat mig själv att aldrig färga håret igen för att det sliter så mycket. Sen gör hennes helhet att hon är skitvacker så :) Nä jag får vara nöjd med det jag har.

 

Nu ska jag gå och ta en dusch..

 

 


Akuten

Min fredagskväll spenderades på akuten själv :(, jag har fått en komplikation sedan jag opererade mig (igen) ovanligt va, nej. Så de var i halsen och klippte bort troligen "döda celler" som hängde ner. Så jävla äckligt. De sög även på dom först med en grej för att se om de satt lösa och jag blev så himla illamående så jag var nära att spy. Men då tog dom en sax och klippte bort det istället, det var jäkligt obehagligt kan jag lova. Det lär ju hända igen. Åhh när ska detta få ett slut, sen gick han även ner med en slang i näsa och hals och såg en infektion där jag har opererat mig, varigt och skit. Så han tog odlingar och bad mig kontakta ÖNH i veckan. Jag kanske blir tvungen att operera mig en trejde jävla gång, och inte ens då är det säkert att symptomen försvinner. HELVETE säger jag bara. Jag orkar fan inge mer snart. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!


Och folk tycker att jag gnäller, jag tycker själv att jag gnäller ovanligt lite med tanke på hur jag mår så... Men men, en sak som är säkert, jag kommer INTE att operera mig så länge det inte är livsnödvändigt, för med tanke på att jag har exakt samma symptom som innan den andra operationen så känns det bara onödigt, han sa själv att det är stor risk att jag ändå kommer att må som jag gör..

Fan...

Dags för en uppfräschning

Efter en tuff natt så är det dags att fräscha upp sig lite. Köpte hårinpackning och ansiktsmasker på "Ullared" så nu är det bara att hoppa in i duschen och bli en ny människa. Efter det tänker jag bla lägga upp en video och sen också visa vad jag köpte till älskling ;)

 

Chokladansiktsmask är ett måste ;)


Gekås

Ni som ännu inte varit på " Ullared " eller Gekås rättare sagt måste åka dit, tyvärr är det jäkligt mycket folk så det blir lätt kaos. Men det får man stå ut med. Massor av kul finns det där, allt från kläder, inredning till mat och allt därimellan, ja dom har i stort sett allt. Hittade massor med saker jag ville köpa. Kom hem med fyra pappkassar, men skulle ha kommit hem med fler om det inte var så att jag sparar pengar..

 

Förutom Gekås så har dom NetONet, Sexbutiken ;), Skoaffärer, en prylaffär, och lite andra butiker :)

 

Så igår när man kom hem så var man helt död, trött som fan, som tur var hade älskling gjort jättegod middag. Sen hade vi ett jättebra samtal oss emellan. Jag hade skrivit upp lite punkter som vi diskuterade och det var nyttigt för båda oss. Sånt behövs ibland :)

 

Gick och la mig rätt så tidigt igår så jag har sovit elva timmar i natt och det behövdes efter 107 mil på EN dag.

 

En trött Niki


091030

Godmorgon!

Vaknade halv tio imorse, det händer inte ofta men jag var dödstrött efter våran girl roadtrip igår till Småland. Stackars Tina körde över hundra mil igår, är impad som fan att hon orkade det :) Vi åkte till Ullared och gick på Gekås.. Hittade massor jag köpte, blev mest till älsklingen, ska visa allt jag köpte när som helst men jag måste bara få i mig lite frukost först. Men vilken dag, vi lämnade Stockholm kvart över två på natten till torsdag och var framme i Ullared ca halv nio. Vi har haft hur kul som helst. Massor med skratt, men mer om det efter frukosten!


Videoinlägg

Här kommer en video från igår, som ni kanske märker har jag klippt bort en del, ni får hela filmen imorgon ;)


Pirr i magen

Sitter här med lite pirr i magen, tänker inte berätta varför nu utan det får ni veta imorgon, nyfikna ? Har fixat och donat här hemma hela dagen, sedan hade jag en spabehandling, känner mig som en ny människa. Ren och fräsch.. Har inte så mycket att berätta om idag. Inget intressant har hänt.  Jag känner mig ovanligt glad idag,  mer än vad jag brukar, vet inte riktigt varför men hoppas att känslan varar ett tag nu ;)

 

Slänger upp en video från igår när som helst ;)

Jag älskar dig min älskling ♥

Tankar

Ibland önskar jag att jag bodde någon annan stans där mörkret inte fanns, men vart man än är så finns den alltid där. Men sen finns det alltid en ljusglimt som får oss att fortsätta kämpa, fortsätta hoppas och tro. Det är den ljusglimten vi måste hålla i liv för att inte gå under.. Det går bara man har viljan.

"Gör varje dag betydelsefull och bra"

"Ta vara på tiden man har med varandra"

"Ett skratt förlänger livet :) "

"Fokusera på det som gör dig glad"



091028

Godmorgon!


Jag som skulle sova ut ordentligt idag, men icke, för det första la jag mig väldigt sent, och sen var jag uppe klockan sju. ZzZzzz. Blev inte många timmars sömn här inte. Men men, får sova en stund på dagen :)


Igår var vi på hockey på hovet, det var roligt, hela familjen var iväg för att se min bror spela hockey. Han var så duktig så ;) stolt över honom! Hovet var fint, första gången jag besöker det stället så.. Men brant var det där man satt så jag blev lite höjdrädd. Haha!! Har varit med x antal gånger på hockey när jag var liten :)


Djurgårdare, klart man är ;)



Bror spelade i pausen :)





Töntar är coola, så det så!

Ussh är för trött för att blogga mer idag känner jag så jag slänger in lite fler bilder imorgon, även en video ;) Jag börjar bli bättre och bättre på att göra videor men de är fortfarande lite "töntiga" men jag är en tönt så :) töntar är cooooola *Ler* ..

 

Efter stan drog vi och tog en fika, jag åt världens godaste hallon och chokladbakelse, yummi! där satt vi i några timmar sen skulle alla iväg åt olika håll. Fortsättning följer imorgon.

 

Natti

 

 


Dagens look

Åhhh vad jag längtar tills min systemkamera kommer, jag får den till helgen :D ska bli så kul :) Så länge får jag använda den jag har, bilderna blir inte så bra tycker jag, men dugliga!

 

Här kommer iaf dagens Lookilook

 


Så typiskt

Vilken dag :) rolig på många sätt och vis. Dagen började med att jag mötte upp tjejerna i slussen för en dag på stan. Jag håller hårt om min plånbok så det enda jag shoppade var ett par sockor. Skitfina och mysiga. Hittade massor med fint jag vill ha men ska vänta till mellandagsrean, desutom ska jag SHOPPA i Thailand.


Vi käkade på kungshallen. Åt en kycklingfilerätt med pommes och massor med sås. Blev proppmätt, men som tur var satt jag bland gamar som åt av min mat. Nä skoja bara, riktigt så var det inte ;) men vi kan säga det *hihi*..  Mina fina tjejer, älskar er så mycket, ni är UNDERBARA :)


Mätta och belåtna vandrade vi vidare, gick in på Inn och Finn, där man alltid finner något roligt att köpa. Denna gång hittade jag helt underbara luktpåsar som man har i gaderoben, lavender! Köpte med mig en hög. Hittade även gulliga kylskåpsmagneter men där blev jag snål..


ÅHHHHHHHHHHH vet ni, VET NI vad som hände idag på pressbyrån , jag tror inte det är sant.  Jag vänder mig om och känner igen mannen bakom mig, jag funderar lite och vänder img igen. Men va fan, det är ju han som spelar Johan Falk ( Jacob Eklund ), jag ÄLSKAR DOM FILMERNA. Jag tittar på Sandra som står en bit bort, hon nickar mot mig. Åhhhhhh. Jag ångrar mig så in åt helvete att jag inte frågade honom om vi kunde bli fotade tillsammans :( Fan!!  Han är en av mina favoritskådisar! Så typiskt, nästa gång, då SKA jag fotas med honom. Bara det nu blir en nästa gång. Tur att man bor i Sthlm. Här springer man ju på skådisar nästan varje gång man är i stan så :)


Man kan nästan se att jag är lite ledsen här och förvirrad :/ Bajs!


Min goda lunch, någon som känner igen maten ;)









091027

Godmorgon!

Skitväder ute och jag som snart ska bege mig in till stan. Brrr! Och inte har man ett paraply heller. Suck! Hinner inte blogga så mycket nu för bussen går om 20 minuter och jag är halvfärdig. Stresssssigt! Ska ta en dag på stan med Tina och Sandra. Sen efter det ska jag till globen och se bror spela hockey. ska bli jätte kul ;) min lilla stjärna!


Så jag får ta igen bloggandet när jag kommer hem. Ska göra en video när jag är i stan också =)



Ha en UNDERBAR dag mina söta läsare ;) ni ökar hela tiden, besöksrekord igen ;)

Niki listar




Ikeas doftljus
- Har precis tänt massor med doftljus som jag köpte på Ikea i helgen. Luktar jätte gott. Finns en ny doft Äpple-Kola. Måste köpa flera! Kan verkligen rekomendera den lukten.


Videoinlägg
- Gör bloggen mer personlig och rolig att kika in på. Desutom ökar antalet läsare ;)  måste börja bli bättre på mina videoinlägg bara, dom har varit lite tråkiga på sistonde.


Uggs - Har nog nämnt det här redan men för säkerhets skull gör jag det igen. Märket Shepherd gör grymt sköna uggs och tofflor. Även märket Emu. Fick ett par emu uggs från usa förra året och jag bor i dom. Vill ha fler par !




Rökning - Finns det någon vidrigare lukt?  nej.. Fattar inte att man tror att man är "tuff" när man håller i en cigg. Snarare dum. Ofta börjar man i "fjortisåldern" sen är man fast. Märkte själv hur det var i den åldern, så fort man höll i denna cigg var man "cool". SUCK! Om man är smart nog så börjar man aldrig röka.. Osäkra människor börjar röka för att vara en i gänget. VA ER SJÄLVA ISTÄLLET och fall INTE för grupptrycket..


Bloggare som trycker ner människor - Behöver väl inte nämna några namn här va. Vissa gör allt för att bli kända, men hur fan tänker vi människor, varför blir dessa människor rika på att trycka ner människor, helt sjukt! Sen att säga att så fort folk klankar ner på dom så är man avundsjuk. Vart är världen påväg????? Tack gode gud för FOKI :)

Finbesök

Tina - Hej gumman, vad hittar du på? sitter i ...... och har inget att göra

ska träffa ..... 5, men har inget att göra nu, puss!

Niki - Kom över hit då :D

Tina - Ja! Då kommer jag :D

 

En tråkig dag blev istället en bra dag med sötnosen ♥

 


Influensan

Läste i aftonbladet imorse att en tjej som vaccinerade sig mot svininfluensan bara kan gå baklänges idag. 10 dagar efter det att hon vaccinerats.. Detta skulle tydligen hänt i augusti, varför har man då inte skrivit om det tidigare? läskigt! Har själv precis vaccinerat mig ( för 11 dagar sedan ) så det är klart att man blir lite orolig, men jag tar det med "en nypa salt".. Det är extremt ovanligt 1 på 1 miljon eller något. Men varför nämns det först nu liksom ?

Har ni vaccinerat er mot svininfluensan?

Fick ni några symtom?

 


Videinlägg Geisha

Filmade nys Geisha som satt och ugglade i fönstret. Nu är han ute på äventyr min lilla bebis! Money (min andra katt) ligger här brevid mig och latar sig på stolen. Jag kan damsuga brevid honom när han ligger och sover på mattan, han bryr sig inte! Hehe

 

Min bebis ♥

Moneys plats, måste lägga någon filt där så inte dynan blir så hårig


Just nu

Som sagt, håller på att störstäda här hemma, har inte kommit så långt än men soffan är iaf damsugad och fixad, vi var på ikea i helgen och köpte lite nya saker bl.a vita kuddar till soffan, jätte sköna och billiga :)

 

 

 

Ska snart lägga upp en video på Geisha jag filmade nyss, börjar bli riktigt kul med VB ;)


091026

Godmorgon!

Sorry för dåligt uppdaterande igår men jag var inte alls på humör och ville inte låta er ta del av det negativa. Men nu är det löst så dags att se framåt. Måndag idag, helgerna går fruktansvärt fort. Men denna vecka har jag massor med kul att se fram emot så jag börjar dagen med en veckoplanerare ;)

Veckans planer


Beställa systemkamera (äntligen hittat den jag vill ha)
Storstädning och tvättning
Träffa tjejerna i stan
Se när min bror spelar hockey i globen ;)
Ullared

Massor av kul denna vecka att se fram emot!

Ska ni göra något kul denna vecka då ?

Åhh vad jag längtar tills min systemkamera kommer, jag vill ha den NU NU NU, då blir det MASSOR av bilder här i bloggen kan jag lova..

:(

This day... Nightmare

091025

Godmorgon!

Allt bra med er? skönt med en extra timmes sömn inatt. Känner mig ändå inte pigg men har lite att fixa idag, sen har jag ingen lust att sova bort hela dagen.


• Storhandla med älskling ♥

• Köpa systemkamera
• Ikea
• Tvätta och städa
• Fixa i förrådet
• Spa
• Lata oss




Glöm EJ ställa klockan INATT

Ni glömmer väl inte att man ska ställa klockan inatt, en timme bakåt.. Läste det nyss i tidningen, hade ingen aning om det. Ska bli skönt med en timme extra sömn. Det behövs, känner mig helt slut i kroppen.


Imorgon ska jag börja med träningen igen, vill ha en beach body till Thailand. Så nu gäller det att hårdträna dessa månader och nu ska jag inte ge upp som jag brukar göra *host* tyvärr. Jag brukar ge upp efter andra dagen, brukar komma på ursäkter till mig själv såsom att "känna efter om man är sjuk", eller skjuta upp det hela tiden "jag gör det imorgon", men nu jävlar ska jag köra på.. En timme per dag ska jag jag nog klara av.

En crosstrainer skulle vara kul att ha men jag får nöja mig med träningscykeln och lite andra övningar. Sen mycket vatten och bra kost på det.


Hur ska detta sluta!


Ska gå och lägga mig nu och sova minst tio timmar. Vi hörs imorgon! Sov gott mina fina läsare och er andra :)


Peace


Bilder från igår

Glömde visa bilderna igår när vi var på middag hos svärföräldrarna. Riktigt mysigt med god mat (Tacos). Hade även på mig min nya klänning för 50 kr från GT. Den kommer att vara PERFEKT i Thailand. Åhh vad jag längtar. Inte långt kvar ;)

 

 

 


Sushi Bar

Varken jag eller älskling orkade laga mat idag så vi köpte med oss gott från Sushi Bar. För min del blev det lax teriyaki och misosoppa som vanligt. Yummi

 


Dagen på stan

Idag har jag varit i stan nästan hela dagen. åkte in vid tiotiden för att möta upp min familj från Norrland. En riktig mysig dag. Min syster hade sin kompis med sig också :) Jätte trevlig tjej! Det skiljer åtta år på mig och min syster men det syns verkligen inte, hon är desutom två cm längre än mig. Sötnosen min ♥.

 

Vi var inne i massor med spännande affärer, en second hand affär som hade allt möjligt, vi var även inne på Taj Mahal för min syrra var sugen på att köpa en peruk, men hon som jobbade i kassan var skit otrevlig så vi gick därifrån. Man vinner INTE kunder på att vara så jävla otrevlig, kärring!

 

Både Ellinor och Maria köpte hattar, skitsnygga, själv passar man inte i hatt. Men snyggt är det! Tog lite bilder på tjejerna när de provade hattarna som de senare köpte.

 

Åhhh jag provade världens skönaste tofflor idag, av märket Shepha(e)rd. Fanns även snygga uggs med samma märke, blev helt kär, älskar uggs, så himla sköna.. Vill ha fler uggs, äger bara ett par.. Men just nu är det en kamera jag behöver så man får prioritera.. Suck! Life is haaard..

 

Vi avslutade dagen med världens godaste italienska glass, Yummi

 

Elli med sin nya hatt =)

Elli och maria

Snygg, men denna köpte hon inte

Söta Maria

Syster och jag, älskar dig prinsessan ♥


Tack för dagen family ♥

Dream

This dream will ONLY be a dream :(

Sanningen

Om jag ska vara helt ärlig nu så är det inge vidare med mig och jag tänker inte lotsas att allt är bra heller. Det har nu gått nästan exakt en månad sedan jag opererades för andra gången i näsa/gomen och halsen. Jag ljuger om jag säger att allt gick bra och att jag mår bra nu. För det gör jag inte. Jag har samma problem som jag hade innan jag gjorde min andra operation. Jag mår rent ut sagt skit, det känns som att min kropp äts upp innifrån. Min kraft är nästan helt borta, mina bihålor fortsätter att göra det besvärligt för mig. Men jag GER INTE UPP, jag tänker ALDRIG ge upp. På måndag tänker jag ringa min läkare och få mina bihålor spolade. Min kropp säger till mig att något är fel och nu tänker jag ta reda på varför.


Jag gråter när ingen ser, jag lotsas att allt är bra och fejkar ett leende.. Men nu räcker det, jag sätter ner min fot nu. Jag överlevde operationen, det gjorde jag, men jag mår fan inte bättre....


Nu ska jag ta en dusch, göra mig fin, och lotsas att allt är bra. Jag får helt enkelt göra det BÄSTA av situationen, sen tänker jag ta reda på sanningen.. Jag vill bara vara mig själv igen, Den glada och spralliga Niki , var finns jag ? jag tänker hitta tillbaka.. Så är det bara!


Jag lever efter " Det som inte dödar mig gör mig starkare" ...

Dagens planer

 

Har tagit det lugnt nu på morgonen och fixat lite hemma. Men har lite planer för fredagen :)

 

• Fixa det sista hemma

• Spa behandling

• Agera chaufför

• Middag hos svärföräldrarna

• Mysa med älskling ♥

 

En lugn och skön fredag :)

 

Vad ska ni hitta på ?


Videoinlägg Mexx

Filmade Mexx när vi var ute imorse, tyvärr fungerar inte ljudet och jag orkar inte göra om videon igen så det fick bli som det blev. Åhh vad jag längtar tills min nya kamera kommer. Då blir det MER bilder och MER filmer kan jag lova ;)


091023

Godmorgon!

 

Hann inte blogga imorse då jag drog iväg till mamsen för att gå ut med Mexx. Mamma skulle iväg och hann inte det. Det var riktigt skönt ute så vi var ute nästan en timme. Men det var lite svårt att väcka Mexx när jag kom. Han låg och sov så sött på sin favoritplats. Men ut måste han så det var bara att lyfta upp honom. Vi träffade även på en granne och hennes hund :)

 

Sen var det bara att slänga hund i badkaret när vi kom hem. Riktigt skitig blev han efter morgonpromenaden. Nu är han ren och fin. Jag kom hem för en liten stund sedan och ska börja fixa här och sedan ta en lång skön dusch!

 

Sötnosen sover så sött

 

 

 


Syskon

För en stund sedan satt jag med tre syskon i deras soffa. Vi skojade till det framför kameran och tog massor med flummiga bilder ;) Vissa gjorde samma min, andra överdrev ;) Hehe! Nu ska jag se till att alla duschar och gör sig redo för att gå och lägga sig.

 

 

Flisan provade brors halloweendräkt ;)


Sugen på choklad

Sitter här hos mamma och är superduper sugen på choklad, har inte ätit det på två hela dagar så det är ju inte konstigt. Skulle vara riktigt gott med en geisha nu. Men kan inte åka iväg då jag har hela huset fullt med barn och orkar inte packa in alla i bilen så jag får försöka bita ihop, får se om jag hinner till OK efter mamma kommer hem. Annars får jag bita ihop till imorgon, då ska jag köpa mig en stor fet godispåse till fredagsmyset med älskling ♥ åhhh vad jag längtar har lite planer på vad vi ska göra imorgon så ;)


Såhär brukar mina godisskålar se ut ;) titta och njut :P


Höstrusk

Riktigt höstväder ute. Blött, grått och kyligt. Mexx tyckte inte att det var kul att gå ut imorse. Och det förstår jag, för jag tyckte exakt likadant.. Brr. Ska göra mig en kopp varm choklad och några mackor nu.

 

En sur Mexx ;) och jag var också sur!

 

Shit, big day, BIG DREAMS , piiiiiiiiiirr


091022

Godmorgon!

 

Vill inget mer än annat att lägga mig i sängen igen. Var jobbigt att går upp när klockan ringde imorse. Men nu är jag uppe iaf. Sitter hemma hos mamma nu, min mormor är här så jag vill passa på att träffa henne. Hon sitter just nu mitt emot mig och babblar på som fan (gamla människor) det räcker med att man säger, mm, aa, okej. Hehe ;)

 

Ska bara slappa här hemma med familjen. Ikväll ska jag passa mina syskon, så det ska bli kul. Blir nog att pyssla lite. lovade min bror att vi skulle göra det nästa gång jag är barnvakt :)

 

Kollade på fråga Olle dokumentären igår, dom var i Sunny Beach (där har jag varit). Programmet handlade om klamydia och så. Tycker personerna i dokumentären var lite "korkade". Skryta om att ligga med så många som möjligt och den som gör det vinner, klamydia skrattade dom åt. Inte undra på att det är fler och fler som får sånt skit och andra könssjukdomar.. Ussh och blä!

 

 

This dream, will be true ? right? ♥

Ett litet ego ;)

Jag hittade en liten filur som stod och tog ego pics ;) Ska inte säga något om egobilder eftersom att det är min dagliga rutin. Men det såg roligt ut ;) nu förstår jag varför min familj skrattar så fort de ser mig ta ego pics ;)

Ego 1

Ego 2

Ego upptäcker att jag fotar ;) Fan !

 

Hahaha

 

 


Doftljus

Måste köpa upp mig på fler doftljus, lagerhaus har ju massvis med olika dofter, har lakritsljus i badrummet. Den kan jag rekomendera. Äve Ikea har bra doftljus. Det blir en sväng dit i helgen :)

 

Mysigt med ljus när det är kyligt och mörkt ute


Bilder tagna från lagerhaus.se


Besöksrekord redan

Okej, lite läskigt att jag redan nu har besöksrekord på min blogg. Men det är jäkligt kul och ni får gärna lämna en kommentar och säga vem du är och hur du hittade hit! Hoppas att ni stannar och fortsätter att läsa :) KRAM till er fina läsare ♥


Systemkamera

 

Jag är ju ett fotofreak och då behöver man ju en bra kamera. Är sugen på att köpa denna. Verkar jätte bra och är inte så farligt dyr heller. Så jag ska beställa den redan imorgon :) Hmm, ska jag eller ska jag inte ? jag ska va ? jo men jag ska unna mig denna som en liten julklapp till mig själv. Dags att beställa den !


Shopping

Tina shoppade ett par skitsnygga stövlar på Skopunkten idag, provade ett par likadana men jag passade inte i dom. Behöver nya stövlar med klack, äger bara ett par.. Nya skor står högst upp på min lista just nu, äger inte ens ett par sneakers.. Suck!

 

Tina köpte skitsnygga stövlar med klack

Jag köpte en klänning på GT för 50 kr, perfekt i Thailand :)

Lite smycken blev det på guldfynd. Bla armband!


091021

Sov över hos Tina igår. Sandra var också med. Vi möttes vid affären och köpte med oss gott och sedan åkte vi hem till Tina. Vi hade en mysig kväll och som vanligt somnade jag först. Så är det alltid.. Är riktigt kvällstrött av mig! Hehe..


Gick upp rätt så tidigt imorse då vi skulle iväg. Sandra skulle till jobbet så vi släppte av henne på vägen medan jag och Tina åkte vidare till Sickla och Nacka forum.. Tina shoppade en hel del som vanligt. Hon ska ju resa snart =) Fan vad jag kommer att sakna dig då. Det är inte lite du ska vara borta heller! Men är SÅ GLAD för din skull. Nya Zeeland ju :)


käkade lunch på Ill Piato. Älskar deras tonfiskmackor så dom kan jag verkligen rekomendera :) Mätta och belåtna gick vi vidare. Jag shoppade lite på guldfynd. Vann 250 kr där. Köpte lotter för 100 kr för att stödja bröstcancerfonden. Vann ingenting denna gång men det gjorde inte så mycket.


Kom hem för en stund sedan och ska snart hoppa in i duschen, sen krypa ner i pjyamas och bara mysa. Lillördag idag ju vilket innebär MYS! Ska även visa det jag shoppade ;)



Jag och Sandra är riktiga fotonördar ;) bild lånad av Sandra !

Undra vad jag letar efter? Bild lånad av Sandra

The best <3 I love you

Myssockor

 

 




Look of today

Slänger upp en bättre bild på dagens outfit senare :)


Kratta löv

Phu, nu har jag krattat klart och klippt gräsmattan. Vilken hög med löv det blev, men jag kommer få kratta snart igen då vi har ett stort träd i närheten och den har inte tappat alla sina löv än.. Men det spelar ingen roll för det var kul att kratta. Men nu tänker jag vänta tills alla löven är borta på trädet.

 

Sen har jag även hunnit med att städa hemma, är inte riktigt klar än men tog en liten paus, ska även rensa mina väskor. Har hur mycket saker som helst i dom. Använder ju inte samma väska varje dag så det blir en hel del flytt på sakerna, sen glömmer man vissa. Hmm undra vad man hittar för kul i väskorna då!

Sen har jag fixat lite med papper och ekonomin. Vuxenpoäng tack ;) Skönt att ha fått lite ordning och reda..

 

Vad gör ni ?

 

 


091020

Godmorgon!

Hoppas att ni mår bra? Har varit vaken en stund redan för jag har utrett lite ärenden på morgonen, men nu är jag  hemma igen och ska snart börja fixa lite här hemma. Städa, tvätta och fixa står på tur. Senare idag ska jag iväg och träffa Tina och Sandra. Blir tjejkväll hos Tina :) mysigt! Innan det ska jag även hinna med att ha ett hemmaspa.


Nu är det inte långt kvar till halloween heller, har redan planer sedan långt tillbaka. Vi ska nämligen på maskeradfest så det ska bli skitkul. Frågan är bara hur man ska klä ut sig ? Har ni några ideer ? Jag har en reservidé om jag inte kommer på något bättre. Länge sedan man var på maskerad. Senast var nog i grundskolan, då var jag en häxa, haha!  Men det ska jag inte vara i år iaf..


Har ni några planer för halloween ?



091019

Godmorgon!

 

Måste bara börja med att gratta Foki som vann hela tre priser på blog awards, det var hon värd! Det ryktas om att det var ett litet fusk om vem som egentligen vann årets blogg. Sanning eller ej. Jag hoppas verkligen inte att det var fusk.. Men men!

 

Ska snart göra lite lunch. Det får bli mackor, orkar inte göra något annat. Ska kolla på en skräckis också mitt på blanka dagen i min ensamhet. Wrong Turn! Åhhh på tal om skräckfilmer så kommer det tydligen ut en saw 6 snart. Fan vad glad jag blev när jag läste det. Älskar saw filmerna. Eller älskar och älskar kanske är fel ord men de är jävligt grymma skräckfilmer..

 

Och imorgon är det exakt en månad kvar till NEW MOON.. Bio då Sandra ?

 


Nicole Listar

Tummen upp

Thailand - Självklart måste jag skriva Thailand här, eller solresor överhuvudtaget. Ligga på stranden och steka med bra musik. God mat varje dag. Värmen och shopping. Bara leva livet!


Möbelspray - lavenderlukt som man kan spruta på möbler och ytor. Vilken härlig doft man får hemma. Sådana sprayer kan jag rekomendera. Finns lite här och där i prylaffärer. Om ni vet något ställe man kan köpa möbelspray kan ni alltid rekomendera :)

Ljus - Nu börjar det bli riktigt mörkt ute och då är det alltid mysigt att tända lite ljus, speciellt ljus som luktar vanilj.


Tummen ner

Klagande människor - Människor som klagar på andra hela tiden och försöker framstå sig själv som bättre.  Sådana som dömer utan att känna personen.  Klagande på utseende m.m. I den här kategorin sätter jag mig själv för det händer att jag också dömer och kritiserar personer, jag är inget helgon. Men jag ska sluta upp med det nu. Jag står för det jag gör, men nu räcker det..


Mörkret - Det enda positiva med mörkret ute är att man kan tända en massa ljus, men sen gillar jag inte mörkret.

091018

Still Sick

Kvällens fråga

Ska snart gå och lägga mig för imorgon har jag en hel del att göra och då vill jag vara frisk. Wiho vilken rolig fredagskväll, gå och lägga sig vid tio. Hoppas att ni har det roligare än vad jag har :) om jag mår bättre imorgon tänker jag slänga in ett videoinlägg ;) ni kan gärna ge tips på vad dom ska handla om. Inte lika tråkig som sist!


Dagens fråga

Vem tycker ni var bäst i idol ikväll?

Jag tycker som alltid att Tove har DET ;) Heja Tove!


måste bara passa på att nämna mina ögonbryn, hatar att dom är
så smala :( har inte noppat på flera månader men får ändå inga tjocka :/
Nu ska jag glo på film, ha en trevlig fredagskväll mina söta läsare.
Vad många ni börjar bli ;) Skitkul ♥

 


Mexx in action

Lite häftiga bilder på Mexx :)

 

 

 

Fan nu har febern höjts och har fått feberkramp så jag ska ta och lägga mig och vila nu


Trååååk

Vad trisst det är att vara risig. Tänkte slänga in ett inlägg iaf. Hoppas att ni mår bra ? tråkigt väder det är här i sthlm, regn och rusk. Så humöret blir ännu sämre pga vädret. Får lite ångest över att bara ligga i soffan hela dagen, men har man feber så måste man försöka ta det lugnt, usssh får lite ångest över att inte göra någonting så jag sitter här och inbillar mig att jag inte mår så dåligt. Och det fungerar, febern har sjunkigt,  men den har hoppat lite hela dagen så jag får väl bita ihop och bara sitta här och uggla.. Ursäkta lite flummig text men orkar inte tänka så mycket på hur jag skriver..

 

Ska kolla på Idol ikväll. Michael Jackson tema så det ska bli skitkul. Han var en av mina idoler så, älskar hans låtar såsom black or white, youre not alone, heal the world och earth song..

 

 

big day, big dreams ♥


Sick

Tänkte bara uppdatera lite fort om läget med mig. mår inge vidare. Vaccinerade mig i går och fick biverkningar såsom feber, muskelvärk och en sprängande huvudvärk. Har precis tagit en treo så jag kan iaf sitta upp nu, men det är inge vidare med lilla mig. Sitter här i soffan och tycker synd om mig själv. Ångrar mig lite nu att jag vaccinerade mig, men jag får stå ut. Det ska inte hålla i länge utan gå över om 1-2 dagar, så det är bara att bita ihop, dricka mycket och äta högar med glass.. 


Har ni vaccinerat er ?
Hur mådde ni efteråt ?

 

Let this dream come true now ♥



03.19

Klockan är snart halv fyra och jag kan inte sova av flera olika orsaker. En är iaf att jag känner mig febrig och har ont i kroppen som fan. Kan inte ligga ner utan att det värker :( Vet inte om det är ett syntom på vaccinationen eller om jag redan har blivit smittad av någon i min familj. Mår inge vidare alls, är skittrött men går inte att sova. Jag som behöver mina åtta timmar för att fungera. Helst mer! Kommer att vara helt död imorgon!


Ska ta en treo nu och försöka sova.. Hörs senare idag!

Godnatt

I want this

Jag har ju tjatat om pälsjackor ett tag nu och att jag inte har hittat den rätta pälsen, nu har jag hittat min drömjacka, nästa problem är

 

Vilken FÄRG ska man ha ?

Vilken tycker ni är snyggast ?

Vill ha ALLA :( Ge mig!


Videoinlägg

Slänger upp en rätt tråkig video som jag gjorde idag. Måste bli bättre på det här men ja, det blir väl det med tiden ;) så länge får ni nöja er med det här..  Min första riktiga videoinlägg på flera månader, lovar att de blir bättre och mer intressanta längre fram.  Enjoy!

 


Inte på topp

Har spelat in några videoinlägg men blir aldrig nöjd. Alltid något man stör sig på, vet inte hur många omtagningar jag tog, haha! Men ska väl försöka lägga in en video ikväll där jag för en gångs skull pratar och inte bara har massor med musik..  Blir lite mer personligt om man videobloggar lite, alltid kul att se :)

 

Ussh är inte riktigt på humör idag, vet inte riktigt vad det är.. Synd att man inte har badkaret kvar för det skulle verkligen pigga upp mig att ta ett bad.. Får åka hem till mamma i helgen och bada jacuzzi. Mys! Behöver något som gör mig glad, något som händer i mitt liv..  Hmm, vad är det med mig ! Jag  försöker hållla humöret på topp men det är alltid något som händer som gör att jag blir irriterad och ledsen. Det känns som att man bara har sig själv :( Suck!

 

Nu ska jag göra lite glass och kolla på Mammas pojkar, det kan pigga upp mig en aning ;)

 

 

Försöker vara glad och "toka" till det lite :)

 

I still hope, i still belive ♥ make this dream come true

 




Önskeoutfit

Massor med tjusigt från Gina Tricot som man skulle vilja ha


Klart

Nu är man vaccinerad och så :) Den kändes ingenting , skönt att ha det gjort. Märker inte av sticket ett dugg så ni behöver inte vara oroliga hehe!


Nu ska jag fortsätta med middagen.Iidag blir det Tikka Masala kyckling i kokkosmjölk, till det blir det potatis och kall sås. Fan vad jag är GRYM på mat. Måste bara få skryta lite. Till efterrätt blir det glass i stora lass..


Vad ska ni äta för smarrigt till middag ?

Starkt imunförsvar

Sitter här i soffan med min favorit fleeströja. Min enda också. Den har hängt med i flera år nu men jag har inte hjärta att slänga den. Den är ju så himla skön. Hoppas Bikbok kommer ut med fler sådana. Då vet jag en som kommer att köpa upp en bunt..

 

Vad gör ni annars då ? Jag gör ingenting för tillfället, älskling är sjuk så han är också hemma. Hostar som en galning. Ta i trä så har jag inte blivit smittad än och ändå har jag varit bland personer som är och har varit sjuka i några veckor nu. Bra imunförsvar i think. Ju mer man utsätter sig för destu starkare imunförsvar har man. Min syster går ju på dagis och där är ju en riktig smittorisk och jag följer med minst en gång i veckan dit, jag pussar och kramar personer som är sjuka. Tex älskling och syskon. Men jag har inte blivit dålig än. Inte ens lite ont i halsen. Men för säkerhets skull tänker jag vaccinera mig redan idag då jag ligger i riskzonen.

 

Me and my flees

 


091015

Godmorgon!


Vilket fint väder vi har i Stockholm. Klarblå himmel och massor med färg på träden. Borde kratta våran gräsmatta för där ligger det massvis med löv. Får gå ut och göra det om en stund.. Idag ska jag iväg och göra ett ärende med svärfar vid tvåtiden.. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Pratade nyss med vårdcentralen och jag fick en tid för vaccination redan imorgon så det känns jätte bra. Har förtur så jag vill få det gjort så fort som möjligt. Gud vad skönt! Kan även få det idag om vi hinner. Hoppas!

Ska ni vaccinera er mot svininfluensan?

Lillördag

Har precis ätit en god middag som bestod av lax, potatis, keso och sås. Riktigt gott. Länge sedan jag åt lax, min favorit :) Så jag är riktigt mätt och belåten.


Ikväll är det massor med bra på tv.

19.30 Halv åtta hos mig
20.00 Bonde söker fru
21.00 Oskyldigt dömd
21.55 Fråga Olle dokumentären
23.00 Film


Så min lillördag kommer att spenderas framför tv:n med massor med gurka och dipp!


Vad ska ni göra ikväll?

tofflor och filt! Mysigt

gotta

 

Jag vill att denna dröm ska bli verklighet mer än någonsin ♥ Jag vill det!


Inte tänka

Nu känner jag att jag kan blogga igen. Dessa dagar har man gjort saker hela tiden för att inte tänka så mycket. Att förlora en anhörig är tufft och för att inte må dåligt hela tiden försöker jag att hitta på saker hela tiden. Så idag har jag storstädat och fixat här hemma. Det är fortfarande inte klart men gör resten imorgon om inget annat dyker upp.. Ussh känner att jag måste lugna ner mig lite.

Åhh skulle behöva en kram nu :(



091014

Har inte haft lust att blogga förens nu. Har varit lite jobbigt på sistonde men vill ändå få ut tankar och skriva av mig här. Både positiva och negativa saker.. Har precis kommit hem efter en lunch på Sushi Bar. Ska fixa lite här hemma. Ser rent ut sagt ut som ett bombnedslag här så det blir en storstädning. Har haft annat för mig än att sköta hushållet..


Ussh mitt huvud står stilla för tillfället så jag återkommer lite senare idag..



13/10 - 09

Dagen då solen lös starkare
En vit duva flög mot ljuset
Du lämnar våran jord
I våra hjärtan du lever kvar föralltid




Jag såg dig för sista gången för två dagar sedan
Jag visste att nu var det nära, jag kände ett farväl
Du ville flyga iväg med dina vackra vingar



Idag tog du ett sista andetag
Och flög iväg


Vi älskar dig F

Rip

♥♥♥


Magiskt och underbart

Jag blir lika kär i Twilight filmen som vanligt. Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den. Längtar tills New Moon kommer ut. Inte långt kvar.. Tänk om livet var lite mer som en saga, fast det är ju typ det, man bestämmer själv hur ens liv ska se ut, men lite mer magiskt skulle det vara.. Jag måste göra min egen saga lite bättre. Mer romantisk, harmonisk och mysig och självklart mer resor..

 

Känns som att det var flera år sedan man var utomlands men var senast i Thailand 2008. Får lite smått ångest över att vi ska dit snart igen, jag vill ha denna längtan att se fram emot något så underbart. Jag får helt enkelt planera våran nästa resa så fort vi kommer hem från Thailand eller varför vänta ;)

 

Denna gång vill jag vara borta en månad minst.

 

Mindre än tre månader kvar tills man är på andra sidan jordklotet och lever livet. Wiiiiiiiihoooo. Älsklings och min tredje resa tillsammans och helt klart INTE den sista ♥ Undra vart det bär av nästa år ? i think i know ;)

 

Ska fixa mig nu innan mamma kommer och hämtar mig ♥


Gårdagens Look

Nu har man tagit en lång skön dusch, krypit i mjukiskläderna och ätit en god brunch. Ska vila en stund framför Twilight och äta lite godis. Senare ska jag vara chaufför till mamma :)

 

Såhär såg jag ut igår (sorry för dålig bildkvalitet )

 


Strul med designen

Har ni också problem med bloggdesignen ofta ? alltså min hakar upp sig hela tiden. Flera gånger i veckan måste jag gå in i html koden och återställa den annars blir det rörigt.. Skit jobbigt, fattar inte vad som är fel :S


Blir GALEN. tycker att det jämt är problem med bloggen, seg är den också. Texten blir skit konstig. Ahhhhh..


Nä nu måste jag käka något...  Är på riktigt dåligt humör redan så. Blir en stor brunch med massor av gott. Äggröra, mackor, juice och flingor och fil. Mums

 


091013

Godmorgon!

Dålig uppdatering i går men jag drog iväg till Nacka Forum med Tina och Sandra. Blev ingen shopping för min del, ska spara mina pengar. Kolla B jag behöver inte shoppa varje gång jag åker till affärer. Man kan fönstershoppa också. Hittade ett par skitsnygga jeansleggins som jag vill ha. Få se när jag ska köpa dom. Har blivit väldigt noga med att köpa det jag VERKLIGEN vill ha och kommer att använda. Inga onödiga köp med andra ord..

Efter forum drog vi till affären och köpte lite gott. Jag köpte middag på donken och sedan drog vi hem till Tina. Där skrattades det så att tårarna rann och magen gjorde ont, haha. Vi hade en superduper mysig kväll där och vi sov även över. Blev mycket snack på kvällen så det har inte blivit så mycket sömn om man säger så. Sist jag kollade på klockan var den halv 2. Sen somnade jag...


En trött Niki







091012

Godmorgon!


Blev ingen sovmorgon för min del, som vanligt. Vet inte varför jag gick upp nu. Ska göra lite frukost och sätta mig framför en film och bara mysa. Synd att vi inte har oboy hemma, är skitsugen på ostmackor med varm choklad. Mys! Får köpa det tills imorgon..


Ska även fixa lite här hemma. Ikväll ska jag träffa Tina och Sandra :) En mysig måndag! Nu blir det frukost..



 

 


Tröttis

Det har inte blivit mycket sömn i helgen så jag är rätt så trött, har varit som en zombie idag av olika orsaker.
Så jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på filmen Shall we dance..

Imorgon tänker jag ta en rejäl sovmorgon och sen bara slappa.


Har haft och har en jobbig huvudvärk som vägrar ge med sig. Varje gång man tar ett steg känns det som att huvudet ska sprängas. Skit jobbigt..


Har ni haft en bra helg ?
Vad har ni hittat på ?



Bilder från gårdagen :)



Take a picture

Så fort bror tog fram kameran satte sig Mexx brevid mig och ville vara med på bild. Riktigt kul, har fått massor med bra bilder på honom idag när vi var ute på promenad :) Ni får se dom snart. Sitter och kollar på ensam mamma söker just nu och äter gurka med dipp...

 

Vad gör ni då ?

 

 


091011

Blir tyvärr lite mindre bloggande på helgen då man har massor med annat man ska göra. Ofta brukar mina helger vara fullsmäckade med saker och så denna helg. Kom hem för inte så länge sedan..


I går var jag som sagt barnvakt sen senare drog vi iväg på 50 års fest. Det var trevligt förutom att jag tryckte i mig värsta smörklicken. HAHAHA! Såhär var det. min moster hade gjort massor med pajer, och sallad, bröd och ost till det. Och då plockade jag på mig av allt möjligt, sen ser jag ett fat med rullade "ostar" som jag trodde det var..Älskar ju ost så. Jag sätter mig vid bordet, skär osten i två delar och stoppar den i munnen. Tuggar och den bara smälter. Hmm. Jag känner smaken först då jag sväljer biten. Och inser att det är SMÖR. Fyfaaaan vad äckligt. Det fick jag höra resten av kvällen. Haha! Jag är glad över att jag fick folk att skratta iaf ;) Detta är såååå typiskt mig!


Efterrätten var svingod. Kladdkaka med jordgubbar och grädda. Yummi! åt så jag mådde illa. Sen blev det en hel del prat och så. Mysig kväll!


Vid åtta tiden tog jag alla ungar och stoppa in dom i bilen och körde hem medan mamma och B stannade kvar. Vi hämtade upp älskling och så var vi barnvakt resten av kvällen och sov även över hos mamma och B. Dom kom ju hem så sent så.. Det är typ bara fjärde gången jag sover hemma hos dom sedan jag flyttade. Man uppskattar dom stunderna, men man saknar även sin egen säng och KUDDE..


Idag har jag varit på promenix med Mexx, duschat och fixat Mexx,duschat unge, varit iväg och lämnat en unge på kalas och sedan hämta en annan unge från hockeyn och lite sånt. När man kom hem hade älskling gjort jätte god middag <3


090910

Sitter hemma hos mamsen nu. Mamma och B åkte iväg så jag sitter här och passar barn :) Har redan duschat ena, den andra sover middag och den tredje sitter framför sin dator, och Mexx ligger och sover. Måste hinna gå ut med Mexx innan vi ska bege oss på fest. Men vi har gott om tid på oss, jag har planerat allt in i minsta detalj.


Har precis sminkat klart mig, fick lite tips på hur jag ska lägga ögonskuggan snyggt av en tjejs blogg. Hon är make up artist så :) Det blev rätt så snyggt, tyvärr glömde jag min sladd till kameran så jag kan inte visa bilder så ni får se det imorgon.


Ska även vara barnvakt ikväll efter festen också, vi ska dra tidigare än vad mamma och B gör så. Skönt att man har så snälla syskon så det är inga som helst problem, tvärtom är det skitkul att passa dom, pyssla om dom, leka, fixa håret m.m. Love it!


Min sportfåne ♥

Min datanörd ♥

Min sötnos ♥


I Hope ♥

Sing and drive

Sitter här proppmätt i soffan och kollar på Idol. Tycker att alla är bra på olika sätt, men har ju mina favoriter. Man önskar ju att man hade en bra röst och våga stå på scen, älskar ju att sjunga så. Men jag får hålla mig till att sjunga i duschen.. Och även i bilen. Älskar att köra bil och sjunga samtidigt :)







Shopping

Jag unnade mig två toppar igår när vi var i stan. Kunde inte låta bli, desutom var jag i behov av toppar så..

 

Gräddvit skitsnygg topp, sitter jätte bra på, funderar på om jag ska ha den på festen

även den här toppen är jättesöt på :)


091009

Godmorgon!

Har varit vaken ett bra tag,
håller på att storstäda här hemma. Ska även möblera om lite och få en bättre lösning på saker och ting, love it! Har Sean Kingston - Face Drop på högsta och går runt här och dansar samtidigt som jag städar, bra träning ;) Alla fönster är öppna också så fräsch, frisk luft strömmar in i våran lägenhet..


Ska göra lunch om en stund och kolla på film
. Tänkte även göra en spa behandling innan älskling kommer hem. Då blir det fredagsmys. Hmm frågan är vad vi ska äta till middag? Har kycklingfärs hemma, funderar på att göra nått gott på det. Jag är faktiskt grym på mat, tro det eller ej. Hemma lagade jag aldrig mat, men nu flödar fantasin och har hittat på massor med egna recept. Mamma var orolig där ett tag att det bara skulle bli snabbmat, men icke! Jag kan bara jag vill :)


I helgen som sagt ska jag passa tre av mina fem underbara småsyskon. Ska bli kul då jag älskar barn. Längtar tills man har en egen lillskit att ta hand om :) Vi ska även iväg på 50 års fest och lite andra roligheter. En händelserik helg! sen ska jag även rensa lite i förrådet och lägga ut saker på blocket. Tjäna lite cash är aldrig fel..


Jag pratar med älskling sista dagen i bulgarien, ska ringa honom nu ♥

 

Oh i hope this dream come true, i really do!

Natti

Några år gammal bild

 

Ska snart hoppa i säng, är skittrött. Imorgon ska jag ta mig en välbehövlig sovmorgon. Känner att jag behöver sova ut. Har massor att fixa imorgon också. Men bara roliga saker så det är skönt. Börjar väl morgonen som vanligt med The Voice och en god frukost, få se hur halsen känner sig imorgon så kanske jag t.o.m börjar träna..


fredagsmys imorgon och en rolig helg att se fram emot... Mer om det imorgon!


Natti mina fina läsare, ni kan gärna lämna en kommentar och berätta vem du är som läser min blogg, alltid kul att veta ;) Hoppas att ni finner min blogg intressant och återkommer :)







Jag hoppas av hela mitt



 

 

 


Niki Listar

 

Zara - En av mina favorit klädaffärer. Jätte fina kläder till ett helt okej pris. Stilrent, klassiskt, snyggt och sexigt. En bra blandning!

 

Fuskpälsmössor och jackor - åhhh min nya passion, har blivit GALEN i pälsjackor, självklart i fejk och har hittat flera stycken jag skulle vilja ha. Hur sköna och mysiga som helst! Mössorna är helt undernbara dom också.

 

"latex byxor"- HÄRLIGT tyg, och så sitter dom skitsnyggt på kroppen och framhäver former på ett bra sätt. Desutom får rumpan ett snyggt lyft. Bra rump byxa ;) sexigt och snyggt... Ska köpa mig ett par till!

 

Blev bara kläder på listar idag men men ..


The look of today

Look of today

 

 

 

I belive i Faith!


Dagen :)

Dagen började med att jag begav mig till sjukhuset för återbesök efter min operation, och som vanligt var jag där i god tid, en halvimme innan, men fick dock vänta på läkaren en halvtimme till så, så det blev en hel timme, hehe men hade gott om tid så det gjorde inte så mycket..

 

Läkaren kom med bra besked, allt ser bra ut, läkningen ser bra ut INGEN TUMÖR äckel i halsen. Ni fattar inte hur BRA det känns, jag är så himla lycklig. Och min röst blir bara bättre och bättre, min andning känns bra, bihålorna känns bättre, ALLT känns bättre. Jag har fått ett lugn och känner en harmoni med det mesta nu. På ETT sätt är det skönt att utsättas för saker som är jobbiga, för man blir så himla stark som person. Men man förtjänar bara BRA saker här i livet, men ni fattar vad jag menar.. Det som inte dödar mig gör mig starkare. Jag KLARADE det :) Tacktacktacktack till mina underbara läkare för ALLT, tack mig själv för att jag är så stark. Tack mina nära och kära för att ni finns, tack livet, Tack!

 

Efter läkarbesöket mötte jag upp Sandra, Vi drog direkt till kungshallen för en varsin hälsosallad. Mumsigt! kändes lite tomt att träffas bara vi två då vi alltid träffas alla tre. Trion föralltid <3.. Mätta och belåtna gick vi till GT. Hittade två jätte söta toppar på rea, det var ett måste så :) Sandra hittade också några plagg, så ingen kom hem tomhänta. Sedan satte vi oss i gallerian och tittade på folk och snackade en del :) En underbar dag med söta Sandra ♥

 

Ska fota topparna snart så ni får se, hittade även rosetter man har i håret. Cute!

 

Åhhh när jag klev av bilen så såg jag Geisha, ropade på honom och jag vet inte hur fort han kom fram till mig men FORT gick det, så himla gulligt alltså, han var hur glad som helst. Han är så mammig ;) synd att jag inte kunde filma, tänkte inte på det fören efteråt.. Men gulligt som fan var det :)

 

Min snemun posé

Sur? NEJ

Sandra och jag ♥

Hälsosallad


Rådjur

Har ju som sagt varit inne i stan hela dagen så har inte hunnit blogga förens nu men nu blir det inlägg kan jag lova :)

 

Vet ni vad som hände imorse, jag kollar ut, och vad ser jag, rådjur på våran gräsmatta :) Skitsöta och Geisha satt självklart och glodde på dom :) Så himla söta, självklart ville jag ge dom något gott att äta men då blev dom rädda och sprang iväg.

 

 

 


Dagens fråga

 

Hur ska ni fira Halloween ?

 




Skön låt


091008

Godmorgon!

Shit vad trött jag är, men var tvungen att gå upp tidigt, ska till läkaren idag på återbesök efter min operation. Så håll tummen att det går bra denna gång.

Efter läkarbesöket ska jag till stan och träffa Sandra, ska försöka hålla mig borta från att shoppa, ska iaf försöka vänta till mellandagsrean. DÅ blir det shopping :D Ska luncha också på kungsan. Blir nog en sallad för min del. Kan rekomendera den här hälsosalladen med quinoa, jäkligt god!

Shit mina ögon går snart i kors, inte undra på att det var jobbigt att vara i skolan när man var tvungen att gå upp såhär tidigt. Hände ju att man somnade på lektionerna. Ussh ser INTE fram emot att sätta mig på bussen om en stund då jag lär somna. Hatar att somna på bussen..


Nu ska jag göra lite mackor och kolla när Kenza är med i Vakna med The Voice


Fler besökare

 

Fler och fler hittar hit och igår hade jag rekord :)

känns skitkul !


I Hope

Åhhh vad jag mår illa, men jag får skylla mig själv, har just tryckt i mig en marabou jordgubb och den var såååååååååå god, har fortfarande en kvar men den ska jag försöka att spara till på fredag. Två dagar, hur ska jag klara mig ? ussh den första försvann på en gång.. Mätt!


Åhhh vet ni jag hittade världens skönaste uggs idag för 149 kr. Och vet ni, jag köpte dom inte, jag snålade in där.. Fråga mig inte varför. Shit vad jag har blivit snål mot mig själv på sistonde, hmm. Men jag spar mina cash till bättre tider, bl.a till Thailand för där ska jag leva loppan. Inga bekymmer eller besvär, bara massor med sol, shopping, skratt och kärlek. Där ska jag leva som en prinsessa och skämma bort mig själv. Blir inte så mycket packning ner dit då jag kommer att komma hem med hur mycket som helst. Väskor är ett MÅSTE, och även lite skor! Skönt att ha något som inte många har. Inte långt kvar nu :D nästa gång blir det minst fyra veckor, om inte längre ;)



I hope this dream come true, i really do, for all of us!



Vitt

 

Jag har blivit galen i vitt. Speciellt när det kommer till inredning hemma. Har massor med mörka möbler såsom, datorbord, soffbord och tv-bänk. Funderar på att måla det vitt också. Man får en fräsch och stilren känsla. Sen blir det mycket ljusare och större!


091007

Idag har jag haft en helt underbar dag med mamsen. Vi var i Forum. Visade mamma jackorna jag har hittat, ska nog köpa två jackor, behöver det så. Men har beslutsångest, Finns två kappor och två pälsjackor jag vill ha, få se vilka det blir. Max två iaf :) Har blivit tokig i klädaffären Zara, hur mycket snygga och stilrena kläder som helst :D sen behöver jag även en ny skinnjacka. Hmm!

 

Vi käkade lunch på ett skitbra ställe, jätte god mat och hur mycket olika sallader, bröd och sen fick man även ta bullar m.m. Det ingick i det billiga priset. Jag åt pannkakor, yummi! Tyvärr kommer jag inte ihåg vad matstället hette, ska kolla det nästa gång jag är i forum..

 

Ussh hände en obehaglig grej när mamma och jag skulle åka från forum. Två killar i 30 års åldern stannade sin bil precis framför våran bil och glodde på oss hur länge som helst innan de åkte iväg. Innan visslade dom på oss. Ussh tycker inte om sånt.. LÅT MIG VARA!!!!!! Har alltid tyckt att det är jobbigt när killar försöker få kontakt med en. Flörtar m.m... Jag är UPPTAGEN OCH LYCKLIG så låt mig vara ..

 

Just det, jag VANN 250 kronor idag, wihooo, turen är med mig, kanske ska köpa mig en till trisslott, kanske man vinner miljoner denna gång :D Hoppas !

 

Sedan åkte vi och hämtade brorsorna i skolan. Felix skulle på hockeyträning som vanligt.Och nu är jag hemma, ska precis ringa älskling och be han köpa marabou jordgubb med sig till mig. lillördag idag och massor med bra på tv. till middag blir det tonfisksallad, my favorite!

 

 


Natti

fan vad jag är trött, ska gå och lägga mig snart hade jag tänkt, är helt slut i kroppen.. Längtar till sängen och kudden. ska ändå upp tidigt imorgon så.

Har varit för trött för att orka uppdatera bloggen idag, ska försöka skriva ett lite längre inlägg nu. nä det går inte, min hjärna kan inte tänka på något annat än sängen så jag säger godnatt :)



Hemma igen!

Sådär, nu är jag hemma igen. Mötte upp Tina igår kväll och sov hos henne, riktigt mysigt var det :) idag åkte vi till Nacka forum och Sickla. Hittade sjukt mycket inne på Zara, bla två jackor jag vill ha. Det enda jag kom hem med var lite smink och ett par knästrumpor, jag har blivit duktig på att inte shoppa, haha! men en jacka behöver jag verkligen. Får fundera på vilken av dom jag ska köpa. Har även hittat en pälsjacka jag vill ha, skulle behöva jackor då jag bara äger två par :( hmm ska kolla med min ekonomi om den tillåter mig att köpa två jackor..


Vad trött jag är, funderar på om jag ska vila en stund innan älskling kommer hem från jobbet. Skulle behöva det..

Veckans Planer

- Sova hos Tina

- Storstädning hemma och möblera om

- Läkarbesök

- Barnvakt i helgen :)

 


Middagen klar

Sådär då har man förberett middagen och även gjort matlådor till älskling. Det blir min goda lammfärsgratäng, yummi!

 

Rätt så skönt att ha allt fixat så att man kan käka när man vill. Och att älskling slipper laga mat när han kommer hem från jobbet, så att han bara får ta det lugnt ♥ Jag har redan nu planer på vad det blir resten av veckan. Ska nog göra ett eget matschema för varje vecka! Då får man bättre koll på vad man behöver handla så att det inte möglar eller nått, desutom får man en varierad kost! Perfekt!

 


Mexx på besök

B ringde och frågade om jag kunde gå ut med Mexx för att dom skulle bort. Så jag begav mig hem till mamsen och dom. Tur att vi bor så nära. Så jag gick dit och tog med Mexx hit :) katterna blev glada av att träffa Mexx och det var ett pusskalas här, så gulligt! Synd att man inte var beredd med kameran. Skönt väder är det ute också så det var riktigt härligt att ta en promenad i morse, lite motion skadar ju inte!

 

Tog dessa nyss, nej han är inte bunden i bordet nu, band fast honom en snabbis

medan jag skakade sängkläder, hade ingen lust att jaga hund hehe!

 

 


Sisters

My sisters and me

 


091005

Godmorgon!

Shit vad jag har drömt i natt. Hur många och verkliga som helst. Har väl sovit tungt antar jag. En dröm var att jag hade en madrass som jag åkte runt på trottoaren, gick hur fort som helst, jag stannade på mc donalds där jag fick massor till bilen gratis, sen drömde jag om att jag åkte MOT trafiken och krockade, då vaknade jag som tur var av ett ryck. Ussh, det var jäkligt obehagligt. Sen hade jag svårt att somna om då Geisha höll på att dampa som fan så det gick inte att sova..Till slut gav jag upp och här sitter jag nu.


Idag ska jag storstäda hemma och fixa, har redan slängt in en tvätt i maskinen och ska slänga in en till sedan. Vill inte få den där jätte högen med smuts igen så jag tar efterhand..


Ska även hinna med att blogga lite då jag inte hann göra det så mycket i helgen..


Sen senare kommer Tina och hämtar mig så åker vi hem till henne, ska sova där inatt :)

Videoinlägg

Jag och syster idag ♥


Lördag

Tänkte berätta om gårdagen

Träffade upp tjejerna vid affären där Tina bjöd på Tacos, sedan tog vi lilla "Bettan" (Tinas bil) hem till Tina. Där tog vi igen all tid och babblade en massa, skrattade, flummade, lagade mat tillsammans och bara hade det mysigt :) Vi spelade även in lite filmer, få se om jag lägger upp några här. Haha! Sen skrämde vi upp varandra och det slutade med att vi låg i en hög på golvet och skrek och skrattade, hahahaah! Ja allt var som en vanlig dag när vi ses med andra ord :D Kan inte ha annat än ROLIGT och MYSIGT med mina bästa vänner.


Tina och jag, älskar dig D1 ;)

Hur mysigt som helst hemma hos Tina ♥

Sandra och jag ♥ Love You

Vi vet att du vill vara med på bild Tina ;) hihi

Oj vad grinig man ser ut här, haha! Kolla mitt blonda hår :)

Tina mumsar god mat

Kycklingtacos, hur GOTT som helst

Blev jävligt mätt bara :P

 

Tack för en underbar kväll tjejer ♥


Just nu

Vilken underbar helg det har varit. Ska precis äta middag nu så jag återkommer med helgens bravader efter maten.. Vi ska äta friterad kyckling, ska desutom kolla på skräckfilm till maten. Skönt att man inte bor hemma hos föräldrarna, så att man har sina egna regler. Att äta framför en film är en av våra vanor, hehe !

 


My angels

Hoppas att ni har en bra fredagskväll.. Själv sitter jag med godisskålen i högsta hugg och kollar på idol. Sen blir det film.

 

Blir en tidig kväll för min del för imorgon ska jag upp tidigt för att träffa my angels, my best friends för en tjejdag+kväll.  Har inte sett på mer än en vecka nu och vi är vana att se varandra varje så det har varit jobbigt. Men imorgon ska vi ta igen tiden :D

 

♥ Trion för alltid ♥

Älskar er tjejer

 

Jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER så det så ;)


Ny kategori

 

Tänkte börja med en ny kategori här i bloggen "Dagens Fråga". Där ni kan ställa frågor till

mig, en ny fråga varje dag. Ett sätt att lära känna mig bättre också :)

 

Så fråga på nu


Hope

♥ Jag hoppas att denna dröm blir till verklighet

 


Bilder från igår

Tog en sväng förbi mamma och dom igår. Där var det full rulle som vanligt. När man inte träffar sina syskon varje dag som jag gjorde när jag bodde hemma så tycker man att de blir större och större för varje gång. Shit kändes som att jag inte hade träffat dom på evigheter..

 

Flisan var den som blev gladast över att se mig och kom springandes och gav mig en bamsekram, hon fyller 4 år nästa månad. Stora tjejen.. Felix skulle iväg på fotbollsträning som vanligt. Medan Dexter är som jag, sitta vid datorn och ta massor med egobilder. Haha! Så han fick lov att fota mig, sen fotade jag han. Allt som vanligt hemma hos mamma med andra ord.

 

Desutom börjar Mexx tycka att det är kul att bli fotad, förut vände han ALLTID bort huvudet så fort man tog fram kameran, men inte nu. Har fått massor med bra bilder på honom..

 

Bror fotar mig, Mexx agerar bra framför kameran

 

 

Jag fotar bror som mer och mer blir lik mig när det gäller att fota ♥

Mexx försöker se kaxig ut ;)


Pictures

Har varit jäkligt dålig på att ta bilder på mig själv på sistonde, men im back now med massor av ego bilder. De flesta bilder jag tar på mig själv är oseriösa.


Vart jag än går har jag kameran med mig och dokumenterar allt. Man vill ju ha minnen i bilder också. Inte bara i huvudet.

Just love myself  *Klick klick*

 


090902

Godmorgon!

Shiiit vad kallt det är, dags att gå till förrådet och leta fram vinterjackan. Snart kommer väl snön också. Hoppas inte, lyckas ALLTID halka och slå i rumpan. Det slår aldrig fel. Annars är det rätt så mysigt med snö, men då ska det vara mycket, vitt överallt..  Mys!

Sorry för dåligt uppdaterande igår, men jag pallade helt enkelt inte av att blogga igår, var på dåligt humör och det skulle bara gå ut över bloggen. Vill inte vara så negativ här..



Fredag idag, den här veckan har gått sjukt fort, är det verkligen fredag idag? måste kolla i almanackan för att var helt säkert för det känns sjukt om det verkligen är fredag. Jo men det är det. Vart har denna vecka tagit vägen. Fortsätter det såhär så är jag pansiss ( vet inte hur det stavas ) redan nästa vecka. Buhu!


Så idag blir det FREDAGSMYS off course :) ska snart fixa här hemma och göra en smarrig frukost!


Lite bilder från igår

 


RSS 2.0