Natti

Ska snart krypa ner i sängen tänkte jag, har haft sällskap på msn med bästis i flera timmar. Men nu är det dags att sova.

ZzzzZzzz

Sov gott så hörs vi imorgon.

Legally Blonde 2

Idag har jag inte gjort någonting, har mest bara legat och slappat i soffan framför laptopen, chattade med en gammal kompis som jag inte pratat med på några år, det var trevligt. Hon bor utanför stan nu i en villa, blev lite chockad över priset på den. Kan säga såhär,  att det kostar en del att bo där jag bor. Nästan så att man vill flytta från Stockholm.

Men jag trivs ju så förbannat bra i Stockholm, nära till allt. Skulle bli rätt uttråkad i en mindre stad, men samtidigt finns det mer möjligheter med hus och så. Hmm. Min dröm är att ha en stor villa med en fin trädgård och så. Ett riktigt svenssonliv med andra ord. Är inte en människa som trivs med att bo i lägenhet, men så länge får man väl göra det bästa av situationen.

På tal om lägenheter, vi har sagt till våran granne som brukade gå med klackar inomhus, tror ni hon slutade, NEJ, då börjar hon låta ännu mer, hon damsög som fan och klampade extra med klackarna. GAH! Blir galen, och vi var snälla nog att gå till henne först och så. Trevliga var vi också. Kanske ska köpa ett par tofflor till henne ? Här är det visst ingen hänsyn. Medan så fort man själv gör något blir det ett jäkla liv. Åhhh ta mig härifrån!!

Nu ska jag se Legally Blonde 2 på fyran, älskar den filmen =)




Friends

Sandra taggade precis nya bilder på FB på oss, och då tänkte jag att jag också kunde dela med mig av bilderna. Jag har världens underbaraste vänner.

Två oseriösa bilder

Jag kan inte sluta skratta när jag är med er ♥

Att vara eller icke vara, det är frågan!

 

 


När tiden är rätt

Godmorgon!

Sitter och kollar på förlossningskliniken just nu. Snart kanske man är i den situationen själv. Man blir dock lite skraj för att föda den naturliga vägen, men även att göra ett kejsarsnitt. Kan inte föreställa mig den smärta man känner och det är väl det man fruktar. Varför kan inte barn komma med storken för, som i sagorna. Så mycket lättare. Haha!

Är verkligen jätte sugen på att bilda familj nu, man börjar bli till åren och så. Men jag tänker inte stressa fram det. När tiden är inne så kommer den lille helt enkelt.

Drömmer rätt ofta om att jag är gravid eller att jag har en bebis och jag tror att det tyder på att jag är rätt redo till att skaffa barn.





Flummiga bilder

När jag är med mina tjejkompisar tar vi alltid massor med flummiga bilder och denna var extremt rolig, vet inte hur länge vi garvade. Fast den kanske inte är så rolig nu, den var roligare när man satt och skrattade med sina underbara vänner ;)


It hurts

It hurts inside me



Varför går inte livets vägar dit jag vill. Vart jag än går möter jag motgångar. Varför hittar jag inte den rätta vägen. Jag vet ju vart jag vill gå. Jag försöker, det gör jag hela tiden, men ändå hittar jag inte. Im lost!

Ska jag eller inte?

Vi har helt ändrat om våran kost här hemma och man känner redan nu skillnaden, magen mår bättre och man blir piggare, både älskling och jag äter sallad till middag varje dag. Har blivit riktigt förtjust i kokta morötter och broccolli. Idag hade vi även quinoa och tonfisk.


Sitter och funderar på vad jag ska göra i veckan. Tina kommer inte hem föränn på tisdag och Sandra kan bara ses senare i veckan. Imprgon blir det nog att fixa med pengar, hemmet och lite sånt. Vill även komma iväg till Ikea, eller på sätt och vis inte, man kommer alltid några tusenlappar fattigare därifrån. Så nej, ingen Ikea för min del. Eller jo, isåfall åker jag dit för att få lite inspiration till hur man kan fixa till det hemma. Men ändå kommer man att bli lockad att köpa massor med saker. Så NEJ det blir ingen Ikea. Men vad ska jag då hitta på, Hmm!

 

Vi får helt enkelt se.

 

Nästa helg är det massor med roligheter som händer, men mer om det senare  ;)

Några bilder älskling tog när vi käkade

 


Bloggtorka

Har inte hunnit blogga något idag. Ska precis ta en dusch och efter det tänkte jag uppdatera lite här så var beredda på minst tre inlägg om en liten stund!

Vårat nya köksbord och stolar

Ja så här ser det nya bordet och stolarna ut, man ser inte så bra på bilderna. Det passar verkligen in,  min stil på pricken. Sen bytte vi ut köks gardinerna till vanliga vita. Mycket ljusare och fräshare. Det är kul att se hur våran lägenhet utvecklas med stil och allt. Det tar tid men det blir SÅ FINT. Vi ska som sagt byta ut golvet i köket. Vi har just nu en ljus gammal laminat. Blä!





Nya saker

Vet inte hur många gånger jag har skrivit att vi ska till ikea dom närmaste veckorna, tror ni vi kom dit idag eller ? Nopp och det var lika bra för vi kom hem med massor av gratis saker.

Ett skitfint köksbord med fyra stolar, hårdiskar, en dator + massor av annat.  Nu undrar ni säkert vart vi fått allt i från men det är hemligt.

Nu börjar det sakta men säkert bli rätt så fint här hemma. Imorgon ska vi iväg och köpa gardiner m.m. och vem vet, vi kanske kommer till ikea imorgon ;)

Annars idag har vi bara hållit på här hemma. Men nu ska jag slappa resten av kvällen.

Tänkte fota köket nu så att ni får se :)

090829

Godmorgon!

Här i Stockholm är solen framme. Men lite småkyligt är det. Igår var vi som sagt med min bror när han hade fotbollsmatch, skrev förut att det var träning men hade som sagt fel. Var riktigt intressant att se, kommer att följa med flera gånger. Synd bara att det mörknade så fort, Dom hann precis spela klart innan det blev bäcksvart.

Nu märker man verkligen att vi börjar gå mot mörkare tider. Lite tråkigt är det men samtidigt är det ganska skönt att känna den svala, friska luften ute. Och att få börja använda stora halsdukar och koftor, mysigt!

Dagens planer är följande

¤ Passa syster till söndag

¤ Åka till Ikea

¤ Köpa sandpapper och börja sandpappra bord och stolar

¤ Städa och möblera om här hemma

¤ Mysa med älskling ♥

Kvällen

Ska snart iväg med älskling och hämta min bror som vi ska skjutsa till träningen. Ska bli kul att titta på och han lär uppskatta det också. Efter det ska vi köpa godis och bara slappa framför en film.

Hoppas att ni får en trevlig kväll. Det ska jag ha iaf!

Love you sweety ♥


Tankar kring mobbing

Tänkte skriva ett lite längre inlägg nu. Känner att jag behöver skriva av mig vissa tankar jag har. En sak som har påverkat mig väldigt mycket ju är att när jag var yngre eller jag kanske måste börja med att skriva att jag har en högersidig svaghet på hela min halva kropp vilket påverkar hälsan och organen. Min andning blir därför inte normal och min röst blir ansträngd för att jag inte orkar hålla rösten uppe och blir lätt andfådd.

Folk fnissade åt mig när jag pratade högt inför klassen, vissa gav mig elaka kommentarer. Men jag har aldrig tillåtit mig att påverkas av vad andra tycker och tänker om mig och har alltid varit stark och så. Jag har aldrig blivit mobbad för det och har alltid haft lätt för att få kompisar tack vare att jag inte brydde mig så mycket om påhopp. Jag bjöd på mig själv. Jag tror inte att det var rösten som gjorde att jag inte klarade av att redovisa, utan scenskräcken med att stå där och alla glor på en.

Varför ska man bry sig om vad andra tycker och tänker om en. Finns alltid idioter som ska försöka trycka ner andra och mobba. Jag hatar såndant, finns inget värre. Den personen som mobbar andra har väl ett sådant taskigt självförtroende att den måste trycka ner andra för att själv må bra.

Jag märkte t.o.m i högskolan hur illa folk betedde sig. Hur de garvade åt någon som i deras ögon inte lät normal. Det hände aldrig mig men att se någon annan drabbas gjorde mig spyfärdig. Man ska behandla varandra med respekt. Alla är olika. Det är personen i sig som man ska lära känna först innan man dömer någon. Har man inte de senaste plaggen då är man inte "inne", ser man inte "ytligt" bra ut är man inte poppis, röker man inte är man inte en i gänget och inte tuff nog. Det är SJUKT!

Mobbare är fjortisar. Mobbare är svaga individer med taskiga förhållanden hemma ? ja ofta är det nog så. Man blir som man umgås. Men det är ingen ursäkt, för DU är DU och du kan göra dina egna val på hur du ska bli som människa.

Om det är något jag verkligen skulle brinna för när det gäller jobb så är det att jobba mot mobbing. Få de som mobbas och även mobbaren att må bra så kanske man skulle få ett slut på det ? För sånt här ska inte förekomma.

Det enda jag kan säga till dom som blir mobbade, försök inte ta åt er, låt ingen annan få er att må dåligt. Visa er starka så klarar ni det.

De som mobbar mår också dåligt, det är därför de mobbar.

Skulle kunna skriva om det här i evigheter men det skulle nog bli för långt för att ens orka läsa.


Home Makeover



Dessa stolar och bord har gett mig inspiration till hur jag vill göra med våra. Men nackdelen är att vi har ett runt bord.
Det måste ske en förändring här hemma, har verkligen tröttnat på hur det ser ut och ska göra det bästa av situationen.
Man behöver ju inte köpa nya möbler bara för det utan man kan göra om gamla.

090828

Godmorgon sötnosar!

Hoppas att ni mår bra idag ? då var det äntligen fredag igen. Idag ska jag möblera om lite här hemma och så. Är sugen på att fixa våra köks möbler också. Byta tyg på sitsen och måla om bordet och stolarna. Hmm undra vilken färg? kanske vitt? det är ju alltid fräsch och vi behöver ljusa upp lägenheten lite. Så vad tror ni om vita köks möbler? Ska kolla lite på nätet för att få lite inredningstips.. Men att bara "sandpappra" kan ju göra mycket det med. Få den där träkänslan.  Hmm ska kolla om min kära snickare har sandpapper i sin gaderob med arbetskläder. 

Ikväll ska vi iväg med min bror och kolla när han har fotbollsträning, eller om det är match. Han är jäkligt grym på fotboll och kommer nog bli nästa Zlatan, haha!

Sen ska jag mysa med älskling framför en god middag. Vi har ju börjat blivit nyttiga här hemma nu, så vi äter bara sallader av olika slag, Massor med broccoli och quinoa. Men på helger blir det lite godis iaf.  Blir även film, någon ni kan rekomendera? Vi såg Män som hatar kvinnor igår, den var RIKTIGT BRA. Den måste ni se.







Shopping

Glömde att visa det jag köpte här om dagen när jag och Tina var i stan. Som sagt blev inte så mycket shopping.
Har börjat satsa på naturnära och diskreta färger när det gäller kläder. Tycker att det är snyggast.  Blev ett par tajta jeansleggins ( som vanligt ) från Gina Tricot för ca 179 kr. Jätte sköna. I ett mjukare tyg än dom andra legginsen. Älskar tajta byxor. Förut skämdes jag över mina extremt smala ben men jag börjar gilla dom mer och mer. Måste tänka mer positivt om min kropp. Vara glad för den man är. Men jag ska börja träna så att jag får lite muskler.

Just det, dom har fått stämpelkort på glitter nu också. Skitbra!


Från Gina Tricot

Topp från H&M, lite längre modell som jag gillar


Hårspänne och örhängen från Glitter.


Tjejkvällen

Tänkte berätta lite om onsdagen. Den började med att jag mötte upp Tina i stan. Jag bytte en tröja och köpte en topp och byxor för pengarna. Hittade massor med fint jag vill köpa men som sagt, ska spara mina pengar.

Efter några timmar begav vi oss hemåt där vi mötte upp Sandra och sedan gick vi och handlade massor med gott och så åkte vi hem till mig och lagade middag a la nyttig.

Käkade massor med godis och hade en hel del tjejsnack :) en perfekt dag + kväll med andra ord. Sen blev det en hel del oseriösa bilder och en massa skratt. Om ett skratt förlänger livet kommer jag nog leva länge tack vare den kvällen. Haha!

Tog lite egobilder när jag väntade på Tina när hon provade en tröja :)



Tina stod i valet och kvalet om hon skulle köpa den. Det blev inget köp!


Du betyder!


Tina kollade på lite filmer hon ville köpa. Det slutade med en film!


Vi tre hemma hos mig <3



Niki tipsar



Nu är det influensatider och man måste vara noga med handhygienen framförallt.
Detta finns att köpa på Inn & Finn i stan och är perfekt att ha i väskan.

Servetterna kostar 2 kr styck
Flaskan dryga 25 kr




Outsiders

Kollade på outiders igår på nätet och då handlade det om människor som vill sticka ut och så. En tjej klädde sig i färgstarka och udda kläder och så. Sen säger hon att HON vågar vara sig själv och typ de som har grått m.m. är tråkiga och inte vågar vara sig sjävla. Blev jävligt irriterad över det. Jag är OCKSÅ mig själv, jag gillar stilrent och jordnära färger. Bara för att jag klär mig så betyder det inte att jag gör det för att alla andra gör det.

Bara för att man klär sig udda betyder det inte att man är sig själv.  Åhhh vad modigt att man vågar klä sig annorlunda, åhhhh vad modig du är som vågar vara dig själv. Men va fan jag är också MIG SJÄLV SÅ... Klär mig i det JAG TYCKER OM. Bara för att största delen av befolkningen klär sig så handlar det inte om att våga eller inte vara sig själva liksom.

SUCK!

090827

Godmorgon!

Åh äntligen har jag fått reda på när jag ska opereras, i slutet av september är det dags. Men ska redan på inskrivning nästa vecka. Vilket jag tror är för att om någon avbokar tidigare kan jag opereras redan då. Ni fattar inte hur mycket jag längtar tills det är över.

Har massor som händer i september så det är skönt att veta att jag kommer att uppleva det :)

still problem

Har inte orkat blogga så mycket idag eftersom att jag är jävligt irriterad på min mobil just nu. Ja jag är beroende av den så då blir man helt förstörd när den inte fungerar. Det verkar ju bara som om det är JAG som har problem med Tele2. Jag ska snart ringa dit igen och klaga. I need my phone.

Och om vi nu ska prata om mobil så ska jag köpa en ny snart. Frågan är bara vilken ?

Åhhhh :(

Godmorgon!

Börjar få lite smått panik nu alltså. Det är nämligen så att jag inte kan ringa på min mobil. Eller så här är det. Det började igår när min lillebror ringde mig, men jag hörde inget, det var helt tyst. Sen ringde han igen och samma sak hände då. Jag tänkte inte så mycket på det, men sedan fick även Tina problem en gång. Samma sak hände henne. Det var väl runt 20.00 igår vi märkte första felen. Sen skulle jag ringa älskling. Det gick att ringa men det kom ingen ton och det var helt tyst. Blev lite desperat. Man ser när någon ringer till en och man svarar men man hör ingenting.

Samma problem har jag fortfarande. Folk ringer mig men när jag svarar är det helt tyst. Jag kan även ringa jag med men det hörs ingen signal och det är helt tyst. Jag kan skicka sms och ringa så det är inga problem med mitt abbonemang. Men något måste ju vara helgalet ?

Ringer desperat till tele2 genom (tack gode gud) min softphone. De ser inga fel men ska låta tekninkerna kolla. Det är ju inte bara jag som är drabbad. Min pojkvän som är i stan har samma problem och även mina svärföräldrar.

Åhhh, jag som inte kan leva utan min mobil :( har panik rent ut sagt.. Så jävla skumt alltså. Så ni som ringer min mobil idag. Jag ringer upp er genom min softphone.


Har ni samma problem som jag ?????????


FAN säger jag bara.  Om inte problemet löser sig till ikväll tänker jag byta operatör.  Så ni som jobbar på Tele2, om ni inte fixar det snart så BYE BYE. Nä men seriöst. Vad är felet :S

Please help me :/


090825

Godmorgon!

Åhh vilken underbar tisdagsmorgon, soligt ute! kollar just nu på vakna med the voice. Ska snart göra lite frukost och sedan fixa mig. Ska möta upp Tina om någon timme i stan, hon ska klippa sig bl.a, funderar på om jag också ska göra det. Hmm vågar jag eller inte. Blir lite fönstershopping också, ska spara mina pengar så jag kommer nog inte att shoppa, men man vet inte.

Sen i eftermiddag ska vi även möta upp Sandra. Ska ha en tjejkväll med film och god mat och självklart en massa tjejsnack. En underbar dag med andra ord.

Idag är det löööööööööööööööning också :) storhandling imorgon eftersom att jag ska bort ikväll. Älskar att storhandla och fylla frysen och kylskåpet med massor av gottis.

Vad ska ni göra idag?

Vill ha



Åhh lovely shoes.
Dessa måste jag ha,
hur fina som helst.

Vill ha!

Mat

Fan vad hungrig jag är, magen skriker i högan skyn. Idag blir det lammfärsbullar med en kroatisk krydda, kokt potatis och hemlagad brunsås a la älskling. En god middag med andra ord. Åhhh hoppas att den blir klar snart. Huuuungrig!

Ikväll blir jag ensam hemma medan älskling och dom ska på fotboll. Undra vad jag ska hitta på. Ska nog ha ett spa och fixa mig lite..

Update: Maten var hur god som helst :) är mätt och belåten nu !

Vitamin Focus

Nu har jag också provat denna dryck och den var riktigt god måste jag säga, blev svarta vinbär idag!
Ska testa dom andra också off course.





Vårat badrum

Vilket lyft vårat badrum har fått. Kanske lite svårt att se för er som inte såg hur det såg ut innan.
Men kan säga såhär. Det var gul/oranga väggar med en orange bård med mönster.
Grönt golv som var risigt så det gick att dra bort det. Haha! usshhh.


Nu behöver vi inte skämmas över vårat badrum längre. Som sagt, lite småsaker kvar att fixa. Men det stora hela är klart.

Här är sjävla duschen. Med inbyggd spegel och massage. Även lite andra funktioner såsom regn. Hehe är sämst på att förklara, men ni hajjar nog vad jag menar.

Det är jag som har valt kaklet och allt. Kaklet på väggarna är i brun/grå färg. Man får en känsla av kyla och stilrent. Jävligt snygg färg, men som man kanske inte riktigt ser på bilderna. De är liggande rektangulära kakelplattor. Golvet har grå fyrkantiga kakelplattor.

Korgarna med shampoo och sånt är med sugkoppar så att man kan flytta dom och så.

Gillar ju asien så självklart är det ett duschdraperi med asien inspirerat.












Ekhyllor med bla luktljus och spasaker.
Ek passade väldigt bra in :)



































Ekhylla med handukar, toalettpapper och ljus.











Handukshållare i krom som passar bra in med allt annat. Min handduk är den lila off course ;)

Här ser man även lite av våran lilla tvättmaskin

























Ett litet handfat till en liten toalett. Sparar man mycket utrymme på. Helt nytt. Ja allt är nytt i badrummet så.
































Jag gillar stilrent och diskret. Snyggast är om man håller sig till samma färgnivåer
när det gäller helheten. Så att det inte blir för mycket kontraster.

Ja vad tycker ni om vårat badrum då ? är jag bra på att designa ?
Det är min älskade pojkvän ♥ som har gjort allt medan jag står för inredning
.

Tack svärfar och svärmor för toaletten och handfatet ♥

090824

Hej sötnosar!

Hann inte blogga imorse då jag skulle iväg och lämna min syster på dagis. Trots att vi hade jätte gott om tid så kom vi för sent till samlingen tack vare bussjäveln. Vi gick halva vägen till dagis och skulle ta bussen resten av biten. Men bussen kom 30 min försent. Suck! ajja det slutade med att vi kom 10 minuter för sen så det.var väl inte sådär jätte farligt men jag hatar att komma för sent så det var lite jobbigt.

Åhhh nu är badrummet mer eller mindre klart, bara lite småsaker kvar. Och det är SÅ himla fint. Riktigt relaxigt haha. Ska snart fota så att ni får se. Gör det direkt när jag skrivit klart detta inlägg. Och det luktar gott också, har massor med luktljus. Så det luktar en blandning av vanilj och lakrits. Desutom har vi en spray som luktar apelsin. Det ska vara en trevlig atmosfär på en toalett tycker jag. 

Nu ska jag fota så att ni får se :)




Veckans planer

Ja som ni ser har jag ändrat om i min design idag, är inte riktigt klar men är supernöjd med resultatet.
Vilket lyft eller vad säger ni ;)


En annan rolig sak är att badrummet är klart nu. SUPERFINT. Men innan ni får se hur det blev så ska jag göra myspysigt där, så ni får se bilder imorgon. Helt klart det finaste badrummet. Ni får inte bli för avundsjuka bara..

Jaha då var det söndag igen då. Ska snart sätta mig i soffan och kolla på någon film. Ska upp tidigt imorgon för att lämna syster på dagis. Funderar på om jag ska ta bussen dit eller om vi ska ta en morgonpromenad. Men det är rätt så långt att gå. Hmm vi får se. Beror på vädret också.

Veckans planer ser ut på följande

Måndag - Jobb och fixa i badrummet.
Tisdag - Träffa tjejerna ?
Onsdag - Inga planer
Torsdag - Bankärenden och lite annat
FredagJobb och fredagsmyyyyys

Har inga direkta planer för denna vecka utan får ta dagen som de n kommer.


Bild från i lördags

Dagens fråga

   


- Jag ska till Thailand om några månader :D

Chokladbollar



Var på kalas i går och där fanns det chokladbollar, så jäkla gott!
Det ska jag göra i veckan. Var ett tag sedan.


Yummi !

Fråga
: Florsocker eller kokkos, vad är godast?

- Själv föredrar jag florsocker

Niki Listar



 Bloggdesign - Stilrent och enkelt är det som är snyggast när det kommer till design och bloggdesign. Jag har bytt till svart bakgrund vilket jag tycker är snyggast för då framhävs bilderna mycket mer. Blir "skönare" att läsa också. Ha inte massa saker och skit på bloggen utan gör den så enkel som möjligt. Självklart ska den vara personlig också!

Jeansleggins - Oj vad jag var emot dom från början då jag tyckte att de var as fula. Men nu äger jag 6 eller 7 par. Jag har en sådan kropp som gör så att jag har svårt att hitta vanliga jeans. Jag har breda höfter och pinnsmala ben. Då är dessa jeansleggins perfekt. Hatar när vanliga jeans blir för stora i lår/vader och rumpa. Tajt är snyggast. Man ska visa sina former! Ska skriva lite mer om jeansleggins senare idag och även visa alla mina.

Höstkläder - I höst tänker jag köra på mycket naturfärger såsom grått/vitt/svart/beige och brunt. Matcha skor med väskor. Älskar verkligen höstkläderna, klart de snyggaste plaggen. Kläder med basfärger kan man inte få för mycket av.

The Look



Behöver jag nämna vad kläderna kommer ifrån ? Haha!

090823

Godmorgon!

Dagens planer ser ut på följande

Visning av en villa
- Min dröm är att bo i villa då jag inte trivs med att bo i lägenhet. Så någon dag kommer den drömmen att bli sann.

Lunch ute - Har dom fortfarande uteservering? perfekt väder för det ju.

Ikea - Älskling och jag ska dit idag och kolla på saker. Har hittat den perfekta lösningen till hallen, men det blir nog inget köp idag. Vill även kolla på kök, saker till badrummet och lite småsaker.

Ska även försöka hinna med att göra en ny bloggdesign, är verkligen inte nöjd med den jag har.

Kyligt ute

Vad mörkt det börjar bli nu. Kolsvart ute och klockan är inte ens
halv tio. Det jag tycker är skönt är att det blir kyligare ute.
Jäkligt skönt att ha balkongdörren öppen på kvällen och få frisk
luft i lägenheten innan man ska sova.

Sitter just nu i soffan inlindad i täcket och kollar på Den gröna milen.
Älskar den filmen och kan rekomendera er att se den. Skit bra!

Lite bilder från idag




dagens outfit

Ja såhär ser jag ut idag :)

Vad tycks ?





Hos mamma

Sitter hemma hos mamma just nu, vi ska snart iväg på barnkalas!
Ska bli roligt att träffa släkten som man inte ser så ofta.

Igår hade älskling och jag en superduper mysig kväll. Vi käkade gott
och satt och pratade om allt möjligt i flera timmar. Sen kollade vi på film


Nya stövlar

Vad tycks ?

Hit or Diss





090821

Godmorgon

Hoppas att allt är bra med er? En riktig blåsig fredag idag. Men är ändå sugen på att gå ut snart. Kanske tar en promenix hem till  mamma. Var ett tag sedan. Vi får se!

Glömde ju berätta fortsättningen på gårdagen så here it comes. Efter sjukan mötte jag upp bästis i Nacka Forum. Hittade massor på Gina Tricot som jag vill ha men köpte inget. Tina hittade en del saker som vanligt. Käkade även middag där ( tacobar ) och efter det drog vi till Sickla för att gå in på Skopunkten, hittade massor jag ville ha även där, så det slutade med att jag kom hem med ett par höst stövlar för 75 kr. Ni ska få se bild snart.

Min energi är verkligen i botten just nu, har ingen kraft kvar. Jag fattar inte vad det är :S Jag skjuter upp att ringa min läkare varje dag med hopp om att det kanske blir bättre dagen efter men det blir det inte så jag får väl ta och ringa henne.
Varför blir det inte bättre för. Suck! So fucking tired every day....

Operationen närmar sig

Var på sjukan idag och det gick bra, min läkare är bra och litar på honom.  För ni som inte hängt med så opererades jag i halsen för ca 2 år sedan pga jag andades fel m.m. Men den gick inte så bra så jag fick komplikationer. Nu är jag högprioriterad så jag kan opereras när som helst. De kan ringa samma dag. Åhhh är jävligt nervös samtidigt som jag är glad över att få det gjort.

Det jag tycker är jobbigt är att ligga under narkos och sen inte veta hur bra jag kommer att andas när jag vaknar. Hmm!

Men jag är GLAAAAAD, äntligen!

Tack B för att du följde med mig idag, kändes bra att ha någon med som stöd!

Nervös

Sitter på jobbet just nu, ska snart bege mig till det där som jag berättar för er lite senare idag. Vill först veta hur det går innan jag delar med mig av det.. Nervös som fan är jag iaf.. Ringde precis dit för att kolla vilken tid jag ska vara där så att jag inte kommer för sent. Åhhhhh!!

Efter det ska jag träffa my best friend för lite fönstershopping och käk. Är sugen på taco bar så det blir det nog till middag för min del.
Gammal bild





Stor dag imorgon

Är jäkligt trött nu så jag funderar på att gå och lägga mig i sängen och läsa lite.

Imorgon är det en STOR dag för mig och jag vill vara utvilad och pigg då.
Efter det ska jag träffa tjejerna och så blir det tjejkväll med film och god mat.

Gammal bild på mig som blondin

Full fart framåt

Åhhh vad jag är trött, har tvättat hela dagen, från klockan 07.00 till 17.00. Allt från kuddar och täcken till kläder och mattor. Nu är allt rent och fint och jag behöver förhoppningsvis inte tvätta på en hel vecka nu. Skönt att man har tvättmaskin hemma, men det var rätt kul att tvätta i tvättstugan.  Kanske ska boka den en gång i månaden och köra täcken och sånt då. Så får det nog bli.

Håller på att städa här hemma nu också. Förstår inte hur jag orkar. Har bara suttit ner en enda timme på hela dagen, annars har jag varit igång hela tiden..

Är värd en slappis kväll med film + marabou jordgubb, som jag äntligen hittade i en affär när jag och älskling köpte vattenpipa, haha!

Vad gör ni för något då ?

PUSS


Träning och nyttig mat

Ni vill inte veta vad jag åt till lunch. Okej då, det blev donken, fy på mig. Men whatever, gott var det men man blev äckligt mätt. Det jag ville ha till lunch fanns inte. Nä nu får jag ta och skärpa mig. Om jag ska våga visa mig i bikini i Thailand så är det nog dags att tänka på vad man äter nu och börja träna lite smått. Ska ta hem mammas träningscykel i veckan. Sen finns det ingen ursäkt till att börja träna.

Vad gör ni nu då ? själv är man kvar på jobbet men ska börja röra mig hemåt om en stund.


Just nu

Åhhh vad jag är hungrig, ska snart dra på lunch. Undra vad man ska äta idag, är sugen på en laxrätt eller någon sallad. Men vi får se. Just nu kan jag trycka i mig vad som helst. MAAAAT!

Och inte nog med det, är jävligt chokladsugen också. Skulle vara jäkligt gott med en geisha efter lunchen. Men nej, ska försöka hålla mig borta från sånt fram till fredag. Tror ni att jag klarar mig ? jag är skeptisk..

Ska försöka springa in till Forum också efter maten, köpa den där tröjan.. Äntligen!

Tankar


( Jag just nu )

På något sätt känns det som om jag var med om en "nära döden upplevelse "
när jag fick den där stöten igår. Vilket var allvarligare än vad jag trodde!
Känns fortfarande inte bra i handen och armen. Hmm!

Jag uppskattar livet mer nu, den där chocken gjorde så att jag fick
en annan bild av livet. Livet är kort och man vet aldrig när man råkar ut för något.
Man ska ta vara på tiden och försöka tänka positivt!

Jag tänker fortfarande mycket på gårdagen då det hände.
Jag sa igår att jag ALDRIG mer kommer att våga tvätta kläder
men redan imorse tog jag ut tvätt därifrån. Det är viktigt att utsätta
sig för det man är rädd för, annars kanske man aldrig vågar det igen.

Och imorgon har jag tvättstugan HELA dagen så  ;)



Dags att jobba lite nu :)

Vad gör ni ?

Bror börjar ettan



Idag började min bror ettan. Shit vad tiden går fort. Sjävklart var jag på plats
och fotade. Jag minns faktiskt själv när jag började ettan. Har det inspelat också :)

Lycka till i SKOLAN idag brorsan ♥



090818

Godmorgon!

Skulle mer än allt vilja lägga mig i sängen igen. Har inte sovit bra inatt och är dödstrött, men ska iväg till jobbet snart så. Ussh igår hände något läskigt, fick en rejäl chock, fick nämligen en stöt av våran tvättmaskin. Jag tog på "metallen" och kände något konstigt i handen, trodde att den sov först, men så tog jag där igen och känslan går inte att besktiva, fruktansvärd iaf. Ont som fan hade jag lång tid efter, stöten gick ut i benen och de blev helt stela. Kroppen kändes jätte konstig och jag mådde skit, var nära på att spy inatt också. Jävlar vad rädd jag blev. Tydligen berodde det på våran jodade sladd eller något. Hmmm...

Måste sätta lite fart här hemma nu, idag ska jag jobba på en ny design och verkligen lägga ner tid på den. Denna gång ska den bli perfekt!

Kanske ska börja göra bloggdesigner till mina söta läsare också ?
vi får se!

Hörs snart igen.


den där tröjan...



Jag som inte kan sitta stilla hehe ;)

Åhhh varje gång jag och Tina har varit i stan så har jag letat efter en speciell tröja
Sen hittade jag den i söndags i Forum, men så köper jag den inte!
Fan måste vara helt dum i huvudet, Jag ska ha den tröjan bara så ni vet
Så imorgon efter jobbet ska jag ta en tripp förbi Nacka Forum och KÖPA den..

just nu

Sitter och mumsar på jordgubbar och kollar på en romantisk film på 4an
Synd att man inte hade lite glass hemma




Har märkt att det har strömmat in massor med kommentarer på sistonde :D
Ska kika igenom och svara på dom snart :)


Ny design



ussh, jag som är utbildad webdesigner borde ju vara proffs på att göra en
bloggdesign. Men det finns inget svårare än att göra en design till sig själv!

Men en ny ska jag göra, hatar den jag har nu !

Mitt hår!



Ussh ser ni den där ljusa färgen i mitt hår, det är gammal färg och halva mitt hår ser ut
som det, det bästa vore att gå till frissan och klippa bort det. Men då har jag inte långt
hår längre och det vill jag ju ha, älskar långt hår.

Kanske ska ta lite i taget, klippa någon cm, sedan vänta någon månad och sen klippa lite mer.
Ja vi får se hur det blir!

Nu blir det Brottsplats USA på tv4 fakta och middag :)

Vad gör ni ?

090817

Hej bloggen!

Idag har jag varit först med mina brorsor, passade dom medan mamma gjorde ett ärende. Vi plockade blåbär, hittade en hel del, så de skulle hem och göra blåbärspaj. Riktigt mysigt hade vi!

Vid ett tiden kom bästis Tinis hit ♥, alltid lika roligt. Lagade till en riktigt god lunch och umgicks, fick även en geisha av Tina. Och det är KÄÄÄRLEK för mig, världens godaste choklad av världens bästa Tina, kan det bli bättre :)

Sen har jag även hunnit med att fixa lite hemma. Inte för att det går att fixa sådär jätte mycket eftersom att badrummet inte är klart än. Men man kan vara här utan att gå i taket!



Veckans planer är följande

Tisdag - Följa med bror på hans första skoldag, sedan jobba, jobba, jobba! ( Datorn följer med som vanligt )
Onsdag - Tvättstuga! Vi har tvättmaskin hemma men ska tvätta mattor, sängkläder, kuddar m.m. så då är det
skönt att göra det där. Har bokat den HELA dagen. Men så kollade jag på smhi, och tydligen ska det vara SOLIGT
på onsdag, så himla typiskt, så vi får se, känns lite jobbigt att vara i tvättstuga hela dagen när det är sol ute.
Torsdag - Läkarbesök ( Dagen D ), och sen kanske vara med tjejerna :)



Älskling ringde nyss och sa att han skulle köpa med sig en pizza till sig. Själv tackade jag nej till det, ska hålla mig
till nyttigheter ett tag fram över, dock inte för att gå ner i vikt utan för att må bra! Så det blir Quinoa och avocado för min del!


Nu kommer älskling

090816

Godmorgon!

Ska snart väcka älskling så han kan göra det sista i badrummet, sedan ska vi hitta på något tillsammans som vi inte riktigt har gjort på några veckor då han har jobbat i badrummet från morgon till kväll. Det blir grymt fint. Stilrent och det gillar jag. Ni ska få se bilder sen när det är klart. Bli inte för avundsjuka bara, nä jag skojade bara ;)


Ska sätta lite fart här hemma nu, blir mer uppdatering senare

Ha en bra dag
Jag blev lite crazy på toan igår ;)




Kvällen


Bild tagen på toan på grönan hehe :)

Älskling håller på att laga en underbar middag just nu, lammfärsbullar med basilika
potatis i ugn och en god sås. Mmm börjar bli riktigt hungrig nu när man känner hur
gott det luktar här hemma.  MAAAAT!

Kvällens planer är följande

Äta en god middag tillsammans
Göra klart det sista i badrummet
Kolla på en film
Mysa och bara rå om varandra
Tända lite ljus, sätta på lugn musik
och bara prata, det är kärlek det


Vad ska ni sötnosar hitta på ?





Me and my sisters

♥Together Forever

Ellinor och jag


Mikaela och jag


Gröna Lund

Orsaken till att jag inte bloggat idag är att jag har varit på Gröna Lund sedan klockan 11 imorse. Mina systrar+deras mamma och maria (min ena systers kompis) ska vara med på sommarkrysset idag.
Min ena syster är ju ett Kevin fan så vi var ju där i TID.
Det börjar ju inte fören 20.00 ikväll. Men jag fick se genrepet med Scotts, jackie och Kevin innan jag drog.
Men kul har det varit. Ätit gott och umgåts och lite sånt! Min andra syster åkte Insane idag, haha! Hon tyckte inte den var så läskig, modigt gjort tycker jag som är jävligt feg ;) Skulle fota henne när hon skulle åka den för andra gången men då var det en timmes kö så det sket vi i.

Är hemma nu efter en lååååååång dag :)
Kevin på Genrepet




Dagens Look

Dagens look blev såhär :) gillar jordnära färger !





Det jag har på mig kommer från Gina Tricot :)

6 dagar kvar

En av de viktigaste dagen i mitt liv närmar sig, 6 dagar kvar, jag hoppas att dom här dagarna går FORT så att det blir torsdag igen. Då äntligen ska jag träffa min kirurg, ni fattar inte hur mkt jag längtar, men jag är samtidigt livrädd och vill inte att den dagen ska komma. Men samtidigt så måste jag opereras igen vilket jag är livrädd för, speciellt när det görs i luftvägarna. Men jag är inställd, jag klarar den här operationen. Jag är stark och det är inte mycket som kan bryta ner mig nu 

Att bara kunna andas rätt, slippa "kämpa" för att andas, det är det jag fokuserar på NU.
Sen börjar ett nytt kapitel i mitt liv! Ett bra kapitel.







Videoinlägg

Länge sedan jag la in en VB men här kommer en liten film på mexx





Shh, it´s a secret



Alla tjejer gillar nog att shoppa och det är ingen hemlighet i det
men jag är extrem, jag ÄLSKAR att shoppa, men hatar att sätta
på mig det nya jag köpt, får riktig ångest när jag ska klippa bort
prislappen.

Jag har massor med plagg hemma som jag inte har
använt. Jag älskar känslan av att veta att jag har något nytt i
gaderoben. Jobbigt jobbigt!


Bloggkriget "fjortiskriget"

Åhhhh vad jag är trött på "fjortiskriget" som pågår just nu mellan vissa bloggare, behöver väl inte nämna namnen ;) eller trött och trött kanske var fel ord, jag menar töntigt! Själv är man säker på att de gör detta för att få fler läsare, jag tror inte ett dugg på deras " sk bråk" . Vissa gör ALLT för att bli stora inom bloggvärlden. Smart kanske, men jävligt barnsligt, eller vad säger ni ?

Varför läser folk dessa bloggar om de ändå inte gillar personen ?
ja enligt dom själva är det för att man är avundsjuk, ehh snarare är det väl dramatiken som lockar, folk gillar att störa sig på varandra. Då kan man undra om inte Kissie är avundsjuk på Amir och Paulina och tvärtom, med tanke på att de ska skriva massor med skit om varandra. Nä men då är det något HELT annat!

Suck!

Men lite underhållande är det.. Men jag tror inte ett dugg på det :)

Vad säger ni ?



Riktigt roligt!

Har lite tid kvar så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg till. Håller på att tvätta ett par skor just nu, har aldrig gjort det förut, igår gick det riktigt snett då jag slängde in ett par vita skor i tvättmaskinen. På ena paret fanns det en röd sula som jag inte såg för den var under den riktiga sulan, tror ni inte att alla skor blev rosa :( så nu har jag slängt in dom i klorin så får jag hoppas på att de blir vita igen, typiskt alltså.

Och det låter som fan, igår blev grannen sur också. Vi har en jävla regel här i området om att man måste vara tysta mellan 22.00 - 06.00 och grannen började banka tio i tio. Jag höll ut till 22.00 Följa regler ska man absolut göra. Jag var snäll nog att sätta på maskinen 07.30 imorse i stället för 06.00. Men jag är trött på att vara den snälla grannen och ta hänsyn, när vissa grannar går med klackar inomhus från morgon till natt. Nä nu är det NOG! Det är krig med andra ord, haha! grannfejden nästa ;) Jag tänker inte vara tyst längre!



Nu börjar jag bli på dåligt humör.. Bäst att prata om något annat så att inte det dåliga humöret följer med till jobbet. Blir hämtad när som helst.

Jaaaaa, just det, har något extremt kul att berätta om också, hahaha! jag och Tina var inne på konsum igå och handlade och det var några före och en hade jätte mycket varor så det tog tid, när det var killens tur bakom henne efter en lååååång stund, så lämnar han fram ett pantkvitto, han hade pantat för FEMTIO ÖRE; hahaahahah alltså shiiit. Orka stå i en lång kö för en FEMTIO ÖRING. Orka panta EN BURK. hahahaha! Jag och Tina fick iaf ett gott skratt ;)

090813

Godmorgon sunshines!

Solen är framme idag men man får ändå känslan av att hösten snart är här. Jag tycker hösten är mysig, alla årstider har sin charm. Höstkläderna är ju underbara, mysiga koftor, stor halsduk, högklackade skor, stövlar m.m. Desutom känns luften frisk! Så hos mig är hösten välkommen.

Idag ska jag jobba en stund,  ska även försöka springa förbi Nacka Forum.. Den här veckan har bara rusat fram, redan torsdag och snart helg igen. I helgen ska älskling fixa klart det sista i badrummet, ska även förbi Ikea och lite sånt. Köpa hyllor m.m. 

Och vet ni, det är inte långt kvar tills vi är i THAAAAAAAILAND igen. denna tripp dit ska bli en bästa, ska verkligen utnyttja tiden så mycket som möjligt och bara leva livet. Åhhh vad jag längtar :D måste köpa ett större minneskort till kameran så jag inte behöver snåla med bilderna. Börjar sakta men säkert känna mig hemma i Thailand nu eftersom att det är ett resmål som vi åker till ofta. Sist jag var i ett annat land var för 3-4 år sedan då jag både åkte till Grekland med älskling och veckan efter åkte mamma + mina brorsor och jag till Bulgarien. Behöver jag säga att jag ÄLSKAR att resa och att jag gör det ofta!

Resa för mig är att leva på riktigt! Där finner jag harmoni och ett lugn inom mig själv :)

Nu måste jag fixa mig och bege mig till jobbet!

Ha en underbar dag


Dagens fråga


Ett måste



• Börja motionera mer
• Spara pengar
• Förverkliga mina drömmar
• Tänka mer positivt och vara glad
• Extreme home makeover
• Make over på mig själv
• Ta vara på livet


shopping

Var i stan med Tina idag och självklart blev det lite shopping, men dock la jag bara 100 kr själv eftersom att
jag hade presentkort ;)

Underkläder får man inte för mycket av, dock ser dom blåa ut men det
är två par svarta och ett par mörk lila. Älskar ju lila :)



Ett par guldärhängen


Två  baslinnen för 29 kr styck

 
Det här är en topp tro det eller ej, men den är skitsöt på :) 29 kr



090812

Godmorgon :)

ledsen för dåligt uppdaterande men vi har haft fel på internet i två dagar men nu funkar det igen. Ska snart rusa till bussen, ska träffa Tina som jag inte sett på mer än en vecka. Vi ska först till sjukan för jag har tid hos läkaren idag. Sen blir det nog stan eller något, har presentkort på Gina Tricot som jag ska utnyttja ;) så något plagg kommer man nog hem med.

Veckans planer ser ut på följande

Träffa Tina idag <3
Jobba en del
Grönan på lördag med systrarna <3 "beror på vädret"
Ikea
Fixa i badrummet
Spa
fixa hemma

Söndag



Idag har jag spenderat dagen på jobbet, sedan åkte jag hem till mamma och var där!
Älskling var ju på derby idag, Djurgården-Hammarby! Vill inte ens prata om hur det gick
i matchen, säger bara ordet pinsamt!

Har inget speciellt att berätta om idag, en tråkig söndag men andra ord :P

Sitter och chattar med Tina och syster just nu :)

Vad gör ni ?




Tankar

Känner mig rätt sliten och trött. Jag orkar knappt göra något och den ständiga tröttheten är fruktansvärd, är slut i kroppen. Fick ju diagnosen hypotyreos (sköldkörtel fel) och går på medicin sedan 8 månader tillbaka, men jag känner inte så stor skillnad förutom att jag inte mår lika illa längre. Men jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Efter ett trappsteg är jag slut.

Har tagit nya prover för några dagar sedan. Måste göra det var 6 så jag börjar bli van med blodprover. Jag önskar bara att medicinen börjar värka lite mer så att jag kan bli bättre snart :(

Är det någon där ute som har fel på sköldkörteln så hör av er, alltid bra att höra andras tankar m.m. och vad ni gör för att klara av vardagen och så.

Hittills kämpar jag på och låter inte det påverka mig så mycket, jag är oftast glad fast kroppen gör ont, jag rör på mig mycket även om kroppen känns som spagetti och bara vill lägga av. .. Men det är jobbigt! speciellt när man har fler sjukdomar samtidigt :/

Suck!

Men så länge man har hoppet och tron på att det blir bättre så går det :)

det som inte dödar mig gör mig bara starkare



Nyckelviken

Vi var i Nyckelviken idag med min syster som vi ska passa tills imorgon. Hur fint som helst där och lugnt.
Vi gick väl i ungefär i 3 timmar, och vilken utsikt vi hade över Nacka. Nu sover både Mexx och Felicia som
är dödströtta efter idag. Mysigt hade vi det iaf och såg massor med djur m.m. Vilken natur det var!

Sen var vi och handlade Tacos, gick ut till parken, duschade och hade fredagsmys!
En mysig och underbar dag med andra ord. Vill ha en egen knodd nu :)
så himla härligt och roligt .

Flisan, jag och Mexx :)


Mexx är helt slut från idag, mycket motion :)


Flisan gick hela tiden :) här är hon med "busminen"




Jätte fin trädgård


Del av utsikten

 
Vi njuter av den underbara utsikten


Mexx "mös" i gräset


Fredag

Godmorgon :)

Härligt väder det är ute, ska snart iväg. Jag och älskling ska passa syster tills imorgon. Idag ska vi iväg till Nyckelviken för att kolla på djuren där, även Mexx ska med, men innan vi åker måste vi vänta på våran husvärd för att han ska fixa en sak i badrummet åt oss så att vi kan göra klart resten. Han skulle komma vid tiotiden .så han kommer väl snart hoppas jag
Gud vad jag längtar tills det blir klart så att man kan städa och göra det fint där, och det kommer att bli superfint.

Just det, vi hade en sådan tur här om dagen när vi skulle köpa en duschpanel med spegel, "regndush" vanlig dusch + massagestrålar. Vi hittade en billig för 2 tusen och åkte iväg för att köpa den. Men när vi kommer till affären hittar vi en duschpanel i borstad stål vilket skulle passa in mycket bättre, för den andra var vit och såg plastig ut. Den här var desutom 500 kronor billigare. Så vi letar upp personalen och då säger de att det inte finns några sådana kvar, MEN att vi kunde köpa visningsexet för 500 kr. Vi kollade på den så att den var hel och så, och sedan köpte vi den. Vi tjänade 1500 kronor :D + att vi inte behöver bygga upp den. Haha! ja ibland är turen på våran sida!


Vad ska ni göra idag ?

Lite bilder från när jag passar Flisan :)

Min lilla " Lotta" i våras


Flisan gör peace tecknet :)


Sötnosen ♥



Bråttom

Blir borta i stort sätt hela dagen så vi hörs ikväll nu måste jag skynda mig iväg :)

Just nu




Sitter hemma hos mamma och kollar på Lyxfällan. En mamma som inte
sätter regler och sköter allt åt sina barn, även sonen som är 18 år.
Man måste ju lära sina barn att ta ansvar, hur ska de annars klara
av att bli vuxna ?!?

Nää nog om det, blir bara irriterad annars. Mamma sitter här brevid och babblar
i telefonen. B och älskling är och fiskar. Vill hinna hem till Sex Education eller vad det heter.
Får väl dra hem i pausen.

Älskliiiiiiing kom NU..

Vad gör ni för något då ?





Bilder från imorse

Finns det något mysigare än att sitta med sin älskling i gräset och äta
frukost och bara njuta.

Här kommer några bilder från imorse


Världens bästa Geisha lipar åt mig haha




Jag är lycklig


Gårdagen



Igår träffade jag min familj från Hälsingland, hur mysigt som helst. Började med att möta
dom vid centralen, sen gick vi och käkade på ett ställe i Gallerian, hur gott som helst.
Jag åt pasta med pesto och sallad.

Sedan gick vi runt på söder, till slut hamnade vi på ett mysigt café vid Ersta, tror caféet hette Café Glass.
Självklart blev det glass där, jag tog choklad och polkagris. Mumsigt! Vi hade utsikt över HELA Stockholm typ.
Så det caféet rekomenderar jag.

Blev lite shopping också. Jag shoppade ett par svarta jeansleggins och en vit lång tröja.

Min goda lunch :)







True love

Träffade en del av min familj idag, en mysig dag ! Tack


True Love ♥ Sisters forever ♥

I mina ögon är du min pärla, min älskade syster

Jag älskar dig obeskrivligt MYCKET!

I will always be by youre side
and protect you my little pearl




Släpper aldrig dig


Berättar mer om dagen imorgon :)

Sallad



Det blev en enkel gurk och fetaostsallad med pressad citron och toscana cheese krydda
blev riktigt gott. Fort gick det också!


Just nu



Sitter och väntar på att älskling ska bli klar i badrummet så att vi kan åka och köpa
saker till badrummet. Ny dusch, rör och hyllor. Det är inte så mycket eftersom det mesta
är fixat, ja just det, en ny toasits också. En sådan som inte slår utan åker sakta ner.

Är sugen på mjukglass också, så en fika är ett måste.


Ska göra lite lunch nu, undra vad jag ska laga ?? några ideer?





Det jag shoppade

Här kommer det jag shoppade på Gina Tricot :)

Två ozersize tröjor


Älskar koftor, speciellt i gråa nyanser
tog denna i stl L för att den ska vara stor och mysig


den andra gråa koftan. Denna i M


Älskar dessa linnen, sitter jätte snyggt på, har ett vitt också


Mammas present, har en likadan


dessa jeansleggins för 299 kr fick jag gratis ;)
Stentvättade. Den nyaste färgen


Rosa/lila randig lite längre tröja. Sitter skitbra den också :)
Har använt den, därför är den lite skrynklig ;)


Kvällens tankar



För mig är ärlighet en viktig bit. Att kunna vara den man är och säga vad
man tycker. Ärlighet varar längst, det är ju så och om man inte kan ta det
så är det upp till denne. Jag börjar bli alltmer ärlig för jag orkar inte fejka längre
Jag gör inte det, jag står för det jag tycker, tänker och tror på.

Jag är den JAG ÄR och står för det. Jag tänker inte vara den folk förväntar sig att
jag ska vara, utan jag vill vara jag. Jag är Niki! Hate me or love me !

Finns inget värre än att folk går bakom ryggen och snackar. Var rätt fram istället och ta
det med personen direkt. Det händer att jag också gör det, inte direkt går bakom ryggen
men pratar med andra och diskuterar för att höra andras åsikter. Men det är slut med det nu
från och med IDAG ska jag vara rätt fram. Varför inte liksom ?

Jag skiter i om människor inte gillar MIG, jag fokuserar på dom JAG gillar!
En person kan ogilla mig, men det betyder inte att jag inte behöver gilla denne.
Jag lägger ner min energi på dom jag gillar. Det är dom jag bryr mig om.
Sen respekterar man varandra, men man behöver inte lägga ner energi på denne.
Man kan inte älska alla. Mitt liv går ut på att ge min tid till dom jag älskar och mår bra av.

Hehe så det här var kvällens tankar. Brukar ju få olika tankar på kvällen och måste få ur mig dom
innan jag går och lägger mig.









1 Augusti

Vaaa är det sant, är det redan den första augusti ?!? men det är ju sjukt vad tiden går. Och vädret har inte varit så bra heller, känns ändå inte som sommar. Nu längtar jag till hösten. Min bästa månad när det gäller kläder, älskar höstkläder. På tal om kläder, har ju inte visat det jag shoppade igår. Orkar inte fixa det nu utan ni får vänta ;)

Något jag kommer att köra på i höst är färger i grått i alla nyanser. Koftor är aldrig fel. Måste köpa en ny skinnjacka också, blir nog i brun denna gång. Har redan hittat en men har väntat med att köpa den. Ska göra det i veckan!

Men på tal om dagen, idag har jag inte gjort något speciellt. Har storstädat vardagsrummet, vill ju inte anstränga mig så mycket med städning då älskling inte är klar med badrummet än. Imorgon ska vi åka och kolla på dusch och lite saker vi ska köpa nytt...

Sen drog vi på middag hos svärföräldrarna, blev min favoriträtt, potatis och lax.. Så nu är man mätt och belåten. Sitter och kollar på Paradise Hotel då Natasha är med. Ska nog kika in på hennes blogg.

Vad har ni gjort idag?




RSS 2.0