Dagens Outfit







Dagens outfit består av mycket svart, sedan guld i smycken, en härlig kombination

Påväg till Sandra

Ska snart iväg till Sandra! ska vara hos henne hela dagen och kvällen, Tina kommer också, en riktig tjejdag/kväll med god mat och mycket snackande... Hoppas på en och annan skräckis också. Det är ju en självklarhet när det är Halloween eller vad säger ni ?

Vad ska ni hitta på för kul ikväll då ?


Dagens bild



Dagens bild!

ny t-shirt



Här är en av de nya plaggen jag köpte på Gina Tricot!

resten får ni se senare.. Då de fortfarande ligger i kassar! Haha!!

Fredag



Godmorgon!

Gick upp vid kvart över sju idag fast jag är ledig, jobbade nämligen, tog typ en timme så nu är jag klar. Skönt! Gillar att göra klart saker direkt, jag började med det redan i går kväll men hann inte klart då jag blev för trött... Höll på med kundregister! Det var kul...

Var på jobbet hela dagen igår, lillbrorsan var med. Det gick bra.. Fast var helt slut vid halv fem då vi åkte hem.. Riktigt kallt ute nu, snart kommer väl snön också!



Mycket villa snack

sorry för dålig uppdatering, delvis är det för att jag inte hittar sladden till min mobil och därav inte kunna visa bilderna från idag.. Får väl ta en gammal bild då..

Dagen började med jobb, slutade vid halv tolv då jag tog bilen hem och tog en dusch, fixade mig och sedan begav jag mig hem till mamma där Mexx blev hur glad som helst, vet inte hur många pussar jag fick, lillen.. Flisan blev också glad, hon är en störtskön tjej, hur mysig och glad som helst.. Och rolig såklart!

Snart går vi in i november vilket betyder att tre av mina syskon fyller år, och inte nog med det, de fyller inom loppet av 4 dagar, min ena syster fyller den 18e, min andra syster den 20e och min bror den 21a.. Lite coolt va!  och det fulaste är att min andra bror och jag fyller nästan samtidigt i juni, 4 dagars mellanrum.. Haha!

Jajja.. Vad mer idag, hmm har pratat vääääääääldigt mycket om villan jag är sugen på att köpa med mamma som är förvånandsvärd väldigt positiv... Så imorgon avgörs det kan man säga, vi ska till banken då och få ett lånelöfte, sedan får vi se om vi har råd, HOPPAS HOPPAS! Jag vill det här och jag VET att det är ödet, plz plz plz!!! Villan har fem rum, tre toaletter, stor tvättstuga, 4 sovrum och en jättefin utsikt! både älskling och jag vill ha den och vi hoppas nu på det bästa!

Tur att man är tillsammans med en snickare som kan göra mycket själv på huset sedan! Vill ju ändå ha min egen design så!

Min nya jacka!

har inte blivit mycket bloggande idag eftersom att jag spenderade eftermiddagen i Nacka Forum för att köpa en jacka, och jag hittade äntligen min, det blev en everest, skit snygg färg. Visar imorgon!! Träffade även min kusin Rickard och Anni! Blev lite chockad av att se dem där men det var trevligt även om man inte hann prata sådär jätte länge, och Anni hade en grymt fin jacka på sig, har själv varit sugen på att köpa den men den var tyvärr för kort i armarna för mig :( .. Men men!! Efter forum begav vi oss hem för att käka middag, blev kyckling i currygryta och kornris, mumsigt!!

Hämtade även bilen hemma hos mamma, ska låna den till jobbet imorgon, skönt! träffade mina kära bröder också, syster hade precis gått och lagt sig och sjöng i högan skyn bä bä vita lamm, hon är ju bara för rolig!

Har verkligen kommit min ena bror jätte nära, han är hur mysig som helst, gosig och allt! ska jobba på Bs jobb på torsdag och då ska han med, ska bli kul!

Min andra bror  höll på att få rastaflätor av mamsen, han var hur söt som helst! snuttarna mina!

Nu är det dags för ROSA BANDET GALAN, det får ni ju inte missa!







Dagens fråga

Dagens fråga
Har ni något/några husdjur?





Tisdag

Då var det dags för en ny arbetsdag, börjar halv nio idag så jag har gott om tid på mig.. Har precis tryckt i mig en god frukost bestående av en banan smoothie och två knäckebrödmackor med ost och tomat på. Mumsigt!

Ska snart fixa håret, idag blir det en slarvig fläta.
.

Vad mer händer idag hmm, vet inte riktigt! 


Vårat vardagsrum

Här kommer lite bilder på vårat vardagsrum, älskar att ha en stilren design på allt, att allt ska vara i liknande färger och så.. Våran soffa är bara för underbar, den är brun och hur skön som helst.. Sen en svart matta som är hårig för att få en myspysig känsla, ett enkelt soffbord med en liten asiatisk stil tack vare bordstabletterna, ljus är ett måste för mig nu när de börjar bli så mörkt ute!

Ett härligt och behagligt vardagsrum helt enkelt som ännu inte är klart!

Jag kommer nog använda mycket asiatisk design när jag ska inreda!







Höstens frisyrer!

Höstens frisyrer


Bildkälla: Aftonbladet

Något jag måste bli duktigare på är att fixa frisyrer, jag går oftast i uppsatt i en slarvig knut, eller utsläppt.. Min absoluta favorit är en inbakad slarvig fläta, jag kan göra inbakad fläta men inte så fint på mig själv!

Är rätt så trött på mitt hår just nu, känns så risigt och livlöst ut.. Vill göra något, inte färga eller klippa, utan bara göra fina frisyrer.. Vill inte ha samma dag in och dag ut. Tråkigt ju ! Får lägga ner mer tid på mig själv än jag gör idag!





10 saker jag är beroende av

i veckan jobbar jag fyra dagar, så man får lite extra pengar, vill ju kunna shoppa, är man beroende så är man.. Alla är vi beroende av något..

10 saker jag är beroende av

1. Choklad
2. Ramlösa
3. Skräpmat
4. Mobilen
5. datorn
6. Shopping
7. Nuggets
8. Lotion
9. Ben & Jerrys
10.Tv:n

Fråga: är ni beroende av något ?





80 tals mode

 


Vad tycker ni om 80-tals modet som har kommit tillbaka ? själv har jag fastnat för tröjan som finns att köpa på Gina tricot, äger en rosa också.. Härliga!

Benvärmarna gillar jag inte speciellt mycket men hade det för att verkligen få fram 80 talet lite mer.. Tycker mer om tajta benvärmare! H&M har jättefina

Kappa i vinter?

Har precis lämnat tillbaka jackan, hittade ingen annan, eller jo, jag står i valet och kvalet om jag ska köpa en, men den kostar rätt så mycket, en vinterjacka måste jag ha så, ska förbi forum på torsdag och kolla, för nu börjar det bli riktigt kallt.. Snart dags att hänga in skinnjackan för det här året...

Har varit inne på att köpa en kappa men vet inte om man klarar sig på det i vinter? har ni en kappa? är de varma ?

snart dags för LAX, mumsigt värre!!
Jag vill utomlands, till värmen

Lite svar ...

Favorit.
resemål?
Jag som älskar att resa, hmm vad är mitt favoritställe, jo men det måste nog bli Thailand, så himla underbart land, har släkt där och allt så det är kul. Att man inte bara är på turistställen.. Maten är suverän, människorna är grymt snälla! Om ni inte har varit där så måste ni dit, Älskar verkligen Krabi, men har varit på många ställen där!

färg?
Som färg så gillar jag lila mest, har jag alltid gjort. Dock inte på kläder! Rosa och svart också

godis?
Jag är GALEN i choklad, även beroende av det, Yummi.. Geisha är en klar favorit! Smaskens..

tv-serie?
Gossip Girl, One Tree Hill, Greys m.m. men de är mina absoluta favoriter

film?
Ojj ojj där finns det många, har många favoriter, speciellt de som Jhonny Depp är med i ;)



Ja där tog jag lite fler frågor, sedan tar jag vart  eftersom!

Hemma

Okeej mina läsare har ökat jätte mycket sedan i går, jätte kul. Får välkomna alla nya läsare då och hoppas att ni stannar..

Har nästan precis kommit hem från jobbet, slängt i mig lite lunch och ska snart hoppa in i duschen.. När älskling kommer hem ska vi åka och byta min  jacka, gillar inte den så mycket så jag ska kolla efter en ny, hoppas på det bästa.. Börjar bli riktigt kallt ute nu.. Brrr, snart kommer väl snön också, men det är bara mysigt..Måste köpa mig en mössa också, äger ingen, har sett massor med söta mössor, men fråga mig inte vart, det har jag tyvärr glömt!

Annars händer inget speciellt idag, bara ta det lugnt, är lite seg på måndagar, fast jag är ovanligt pigg, det är väl för att man ställde tillbaka klockan antar jag..

Nu blir det en dusch, sedan ska jag se på en film och slappa i soffan!





Presenter med en tanke bakom

jag har fått några frågor på frågestunden men tänkte köra ett svar för varje inlägg jag skriver.. Sitter här och kollar på en julfilm och längtar verkligen till julen.. Myyysigt, klart den bästa högtiden.. Det är ju inte långt kvar, dryga åtta veckor, tiden går fort... Måste snart börja julhandla med tjejerna.. Ska inte köpa många i år utan ska satsa på betydelsefulla presenter.. Paket som verkligen har en tanke bakom sig, inte köpa för köpandets skull! älskar att köpa presenter, att se någon uppskatta det man köpt!


En läsarfråga
: Följer du modet?

Nja, inte så värst, köper det jag gillar, om det är mode eller ej spelar ingen roll, bara jag trivs i det, följer mitt eget mode! Hehe nä men det beror på om jag tycker det är snyggt!

Fortsätt gärna att ställa frågor om det är något ni undrar över






måndag

Godmorgon sötnosar! gooosh vill bara gå och lägga mig igen, är hur trött som helst.. Men kunde ändå inte sova, har legat vaken typ hela natten till och från. Skitjobbigt.. Drömde att vi försov oss, att klockan bara var tre. Att jag skulle bli rik på att sälja tidningar , och när jag la tidningarna i brevlådan så fick man en bulle. Haha skitflummigt!!

Men nu är jag iaf uppe, ska snart göra en frukt smoothie, mmm mums, en liten energikick... Ska inte iväg fören runt halv nio typ så jag har gott om tid på mig..

På fredag är det ju halloween, skoj! vad ska ni hitta på då ?  Jag ska på tjejmiddag, ska bli trevligt..

Om nästan exakt två månader åker mamma och dom till Thailand, jävla lyckostar säger jag bara, jag vill också komma bort! Sen åker min kompis dit också med hennes kille i 2 månader, åååååååååååååååååååååh! jag behöver en resa...


frågestund



Det var länge sedan jag hade en frågestund så nu kör vi

Fråga på så svarar jag om en stund :)

Söndag

Idag har det varit pissväder, hade bara lust att ligga kvar i sängen hela dagen.. Tror ni inte jag glömde ställa tillbaka klockan.. Suck! men fick sällskap av syster på msn.. Så det gjorde inte så mycket..

Vid ett tiden begav vi oss på en visning av en villa som vi gillade, vi får se hur vi gör, vi ska boka möte med banken och prata med dom om lånelöfte m,m.. Vill verkligen bo i villa då jag inte är sådär jätte förtjust i lägenhet.. Så jag hoppas på det bästa nu.. Villan har fem rum och tre badrum! ;)

Haha vet ni vad jag och älskling gjorde efter visningen, jo vi köpte 8 trisslotter, vi vann 150 kr så vi köpte ännu mer, vann 2 x 25 och blev två till, sen blev det inga fler.... Fan vi som trodde vi skulle vinna flera miljoner! haha!!





Lördag

Lördag

Vi var på Ikea i stort sett hela förmiddagen där vi bl.a köpte två hyllor, en spegel, datorbord, småsaker. hyllor till badrum, två mattor m.m. Saknar vissa saker som vi ska köpa senare.. Vi fick jätte mycket ideer, bla hur man kan göra i badrummet.. Kommer bli skitfint, älskar att inreda och jag är grym på det.. Ni ska bara se vårat vardagsrum.. Ska ta bild så att ni får se..

Sen var det bara att bege sig hem för att fixa allt!

På kvällen var vi bjudna hem till mamma och dom på middag. Blev lammkött, potatis och kantarellsås! Mumsigt! där spenderade vi hela kvällen för att sedan bege oss hemåt..


Fredag

Fredag

I fredags var jag barnvakt till syster, hade även Mexx på besök.. Vi gick en långpromenad i nästan två timmar och lekte i en lekpark vilket hon tyckte var roligt.. Fan vilken längtan man fick efter barn, känner det varje dag, vill verkligen ha barn, tycker det är så roligt!

Sedan när älskling kom åkte vi iväg för att storhandla, och det blev hur mycket som helst, Massor med god mat. Yummi! så nu är kylen och frysen välfylld så som det ska vara hemma hos oss... Inge brist på något!

Kvällen fortsatte med mys...


Ny design

Sitter här och fixar min design, börjar bli klar, lite småsaker som ska fixas men tar det om en stund, ska ta en ben & Jerrys och glo på tv en stund tills jag finner ny inspiration.. Det har tagit några timmar nu med koden, har gjort nästan en egen egen kod, men man lär sig ju.. Det börjar bli riktigt kul. Kanske ska göra designer till er som vill ha, hmm ja vi får se :) så håll utkik iaf!! Tycker det är skitkul! Lättare att göra designer till andra än sig själv..

Nå vad tycker ni om den ? den är inte riktigt klar men ändå


Fredag

Hej sötnosar! sitter hemma hos mamma, ska ta med mig Flisan och Mexx hem en stund, mamma ska på kurs istan.. Så vi tänkte ta en promenad hem vid tolv.. Hem och busa hos mig.. Mexx har nog saknat mina kissar också, så det ska bli kul.. Annars idag då, hmm när älskling kommer ska vi iväg och storhandla, ska köpa massor med frukter så att jag kan göra smoothies... Vi tar nog med oss lilla Flisan eftersom att kursen håller på till fyra så jag vet inte när mammsen kommer hem..

Tänkte hyra några filmer till helgen också, någon ni kan rekomendera?

Annars blir det en slapp fredag, med mys!

Vad ska ni hitta på denna ruskiga fredag?

På tal om ruskig, uussssh vilket väder det är, men ska ändå ta en långprommis med Mexx och Flisan

Frukter och rotfrukter



Jag ska rensa min kropp från massor av skitmat och sådant!

Ska i x antal veckors tid leva på massor med frukter och rotfrukter

Jag älskar frukt så det kommer inte bli något problem.. Känner att min kropp behöver det här, Kommer förmodligen må mycket bättre också!

Så imorgon ska vi storhandla!

Nacka Forum



En bit av nya Forum!

Det var enormt, snacka om att man fick vilse där, det är cool och modern design. Mycket affärer, kafeer och restauranger !en härlig miljö att shoppa i ! ska nog ta med mig älskling dit efter vi varit på Ikea!!

Finns bl.a
H&M - Den var gigantisk, två våningar med ett stort utbud
Gina tricot - Den var lagom stor, blandad utbud. Lite för litet
New Yorker - har aldrig varit inne i den tidigare, helt okej affär, blev ett plagg därifrån som jag visar imorgon, snygga kläder tll ett billigt pris


Andra affärer som finns där

Vero Moda / jack & Jones
Indiska
Intersport
Media Market
Åhlens
Esprit
Glitter
Lagerhouse

m.m.



Choklad choooooklad



Gratis godis lite här och där fick man så självklart var man tvungen att plocka lite!!

Chooooooooklad


På tal om choklad, äter alldeles för mycket av det, måste komma igång att träna lite nu! är för lat.. Hmm

men chooooklad, jag kan inte vara utan det, det är min drog!

Dagen

hej, hoppas att ni har aft en bra dag, dagen började för mig i Nacka Forum där jag var med Tina och Sandra.. Det var hur mycket folk som helst, speciellt var det en lååång kö till H&M .. Vi började på Gina .. Utbudet var okej men var inte överaskad.. Men det blev en hel del shopping, sex plagg kom jag hem med. Visar det imorgon.. Är helt slut! Kom hem sju idag då jag var på jobbet också!!

Forum har blivit enormt, men det fanns vissa affärer jag saknade, bla Cubus!!

Ja just det, jag var hos läkaren idag, det gock bra, jag beöver inte opereras, utan jag ska fortsätta komma på kontroll varannan månad..

Tack sötnosar för att ni följde med, det betyder mycket!!


Nacka Forum

ska snart möta upp tjejerna i Nacka för en shoppingrunda..

Ni får ha en trevlig dag, bilder och allt kommer sedan ;)

PUSS / Nikki

Jag vill inte opereras :(

Tror ni inte att jag har fått ett ytterligare brev från karolinska.. blev helt förvånad, på en vecka har jag fått tre brev därifrån.. Nu var det att jag ska opereras i december. OPERERAS igen.. jag vill inte! Jag VILL INTE... Fan, mår skit nu, är så jäkla nervös.. Personligen tycker inte jag att jag behöver opereras igen. Ska ändå till min läkare imorgon på en undersökning och då ska jag bevisa att jag inte behöver en till operation...När ska det ta slut! Okej, än är det inte över, jag får ju som sagt veta imorgon om jag behöver göra det så, ska inte gå och oroa mig något mer ikväll, finns ändå inget JAG kan göra, om läkaren tycker det, ja då måste jag det.. Jag hoppas att Tina och Sandra följer med mig imorgon, vill inte genomgå detta själv :( jag kommer alltid därifrån gråtandes, men imorgon kanske det vänder, hur som helst har jag mina bästa vänner där..

Okej, ni kanske vill veta VARFÖR jag är nervös för att opereras, jo det är för att jag reagerar negativt på narkosen.. Har genomgått 2 stora operationer hittills och båda gångerna reagerade jag.. Den andra gången reagerade jag så pass att det blev en stor knöl i halsen där de opererade, vadå man knappt fick luft.. Vaknade med panik när de väckte mig. Sen är man ju extra nervös över att något ska hända under operationen, det är ju ändå i halsen och halsen måste man ju ha för att överleva!!!  Thats why!

Jag vill kunna släppa det här imorgon, jag vill fokusera på andra saker i mitt liv, det här är skitjobbigt och självklart påverkar det ju en negativt!!

Tack ni som finns där för mig!  Ni betyder!

Håll tummen för mig imorgon klockan 2...


Onsdag

Godmorgon sötisar! vilket höstväder det är ute, usshabussha, drar mig för att gå ut i kylan..Idag har jag bilen så det är skönt, slutar halv tolv då jag ska hem och storstäda och fixa här.. Som alltid på onsdagar.. Ser ut som en liten svinstia här, nä skoja bara.. Ska tvätta en hel del också så att jag slipper det i helgen, då jag bara vill umgås med älskling. Myyys!

Åhhh vad jag läntar tills imorgon, då blir det shoooooopping med girlsen, gud vad jag har saknat det.. Ska unna mig lite plagg. Forum har ju invigning imorgon så det är klart man ska dit, hoppas att det blir bra.. De ska utse årets Nacka bo också, och en jag känner är nominerad så det är kul.. Visste inte om det fören jag såg bilden i tidningen!

 Gina Tricot, Esprit och Vero Moda är tre av de nya affärerna i forum så det är kul. Min favorit är ju Gina...Ska som sagt bli
spännande att vara där, och för er som inte ska dit, jag kommer att ta en hel del bilder så det är bara att kika in här!


Nu ska jag iväg till jobbet för veckans sista arbetsdag!!

PUSSS / Nikki




Helgen



Ja som ni kanske läste förut så ska jag på halloweenfest, men korkad som jag är så trodde jag att det var DENNA HELG, men halloween är ju nästa, fluuuumm.. Aja det är bara mitt vanliga jag

i helgen har jag massor med skoj jag ska göra, på fredag är det löning, och den kvällen blir det mys med älskling, på lördag ska vi till ikea och shoppa saker till lägenheten och sen till nacka forum för shopping, sen på söndag blir det att ta det lugnt... Sova hela dagen kanske ;) vi har också pratat om bio

Vad ska ni göra i helgen?

Fika med Sandra

Jag har inte bara jobbat idag, hade tid att träffa Sandra för en spontanfika, först åkte vi hem till mig, kände att jag behövde duscha och fräscha upp mig lite.. Hon fick även se våran lägenhet =)  efter det begav vi oss till fiket, för min del blev det en lyxig varmchoklad som hade jätte goda chokladbitar i.. Sandra åt en räksallad.. Och det blev en hel del pratande.. Det var en mysig eftermiddag helt enkelt, tack gumman det behövde jag...





Underbara älskling!

jag är helt slut, idag, ska snart byta om till pjyamas och slappa framför tv:n med min bästa kompis (chipspåsen) Hehe.,. Yummi... Kommer antagligen somna som en stock eftersom att jag är jätte trött..

 Idag har det varit mycket på jobbet, hann inte ens äta lunch vilket tar på min kropp som är van att äta regelbundet, så jag mådde väl inte så bra när jag kom hem.. Åt inget mellan 06.30 och 18.00 så det är klart man blir seg i huvudet.. Och vad kommer man hem till, jo en underbar middag och tända ljus, myyys, jag har helt enkelt världens bästa pojkvän, han skämmer bort mig.. Fast jag är väl hans prinsessa så ;) leer.. Tack älskling!


Spakväll imorgon

imorgon är det min sista arbetsdag denna vecka, känns härligt då man är lite krasslig. så imorgon blir det SPA kväll för mig, fräscha upp mig innan invigningen och sånt..

Detta ska jag göra

Tända ljus och rökelser i badrummet
sätta på musik
duscha
Noppa och färga ögonbrynen
Sätta på en chokladansiktsmask
Hårinpackning
Raka ben och armar
Skrubba fötter och fixa naglar
Peela kroppen
Smörj in kroppen


Tisdag

Godmorgon sötnosar! har ni sovit gott ? jag har sovit bra hela natten  men vaknade halv fem att jag var jätte kisnodig, så det var bara att gå på toa, och sedan lägga sig en timme till.. Gick upp kvart i sex! ZzzZzzzz, vill krypa ner i sängen igen, är så trött! och idag slutar jag inte fören vid tre så jag är hemma vid fyra, så det blir inge sova då heller.. Ajja får bli en tidig kväll..

Hehe ja som sagt, idag blir det jobb hela dagen. snart löning ju. Äntligen, känner mig något fattig, men innan man kan spara och shoppa måste vi betala hyra + lån och sedan pengar till mat.. Eftersom att jag tjänar minst så betalar jag bara tusen kr i månaden för mat. Helt okej! så älskling betalar det mesta.. Så allt i allt betalar jag 5000 kr i månaden.. Ska lägga undan det mesta om blir över.. Snart jul och allt !

Nu blir det frulle..

Vad ska ni göra idag då ?


Dagens bild





Min hals

jag har ont i halsen, känner mig krasslig, har ont i lungorna och har svårt att andas, har jag dragit på mig en förkylning nu va ? fan vill inte det, måste jobba, måste vara frisk, måste måste...Hmm ska käka lite glass snart för att döva halsen lite.. Har ingen direkt matlust heller, iof fick jag i mig soppa, tur att vi har mycket av det, så det kommer nog bli mycket soppa i veckan.. Hmm funderar på att göra min hemlagade potatissoppa imorgon , yummi, åt den mycket efter min operation i halsen.. På tal om det, ska ju till läkaren på torsdag, hoppas verkligen det går bra den här gången, hittills har det inte gjort det, men man vet aldrig! Är inte nervös, är beredd och fokuserad.. Jag uppsökte akuten för x antal veckor sedan om ett sår jag har fått i halsen där jag opererade mig, den är fortfarande inte borta, är lite nervös. Och inte kul nu när det gör ont och allt! nej nu ska jag inte jaga upp mig, det kommer att gå bra, det måste det göra!

:S

Vad fan glor du på

När jag stod och väntade på bussen idag så kommer det fram en kille ( runt 14 år eller nått) ca 10 cm från mitt ansikte och bara råblängen på mig i ca 20  sekunder innan han drar,

ehhh ? fattade nada och blev jävligt irriterad..



Skopunkten





Det är många som frågar vart jag har köpt mina stövlar, de är från skopunkten! jätte sköna, de har en smal liten klack på några centimeter, då jag redan är lång (174 cm ) så kan jag inte ha högre.. Max 5 cm fungerar !

Jag gillar skpunkten mer och mer, har ett par bruna och svarta stövlar till därifrån, love them, hur sköna som helst,, Ni vet väl att man kan ta 3 betala för 2 där, hmm om jag inte minns fel så har jag 9 skor därifrån, om inte ännu mer. Kanske ska ta och visa de här i bloggen någon dag, vad säger ni ?

Jag köper mina skor från skopunkten i Sickla, den är bäst, och ligger närmast mig! det finns även en skopunkten i stan ( vid åhlens) och sedan i skärholmen, sen lär de finnas på lite andra ställen med men det är de jag vet, ni kanske vet var det finns fler skopunkten affärer?

ny design



Fick lust att göra en ny design

Vad tycker ni ?

Halloween planer

Hej sötnosar! hann inte blogga imorse då jag skulle till jobbet.. Men nu är jag hemma, har fixat lite här och så, planerat med tjejerna om halloween, ska på tjejkväll! Hmm undra om man ska klä ut sig, nja, blir nog bara lite smink och sånt, kanske ska ha min döskalleklänning, hehe vi får se! det är 4e året i rad som vi är hos Sandra och det är lika kul varje gång, snacka massor med skit, äta god mat och bara umgås.. Love that!!

Vad ska ni göra på Halloween då ??



Nikki Listar !



Egen tid - Eller spa dag helt enkelt, älskar att ha egen tid då jag pysslar om och tar hand om min kropp.. Tända lite ljus och rökelser för att få det lite mysigare, sen ansiktsmasker och hårinpackning, det är ju bara för underbart och man känner sig otroligt fräsch efteråt.. Hyn mår bra! Jag måste köra det lite oftare, minst två gånger i veckan..  En egen tid är viktigt !

Böcker - ja det trodde ni inte va, att jag gillar att läsa, eller jag älskar att läsa helt enkelt, och det finns många bra böcker, fick en jätte bra bok av syster, den andra kvinnan, den gillade jag skarpt.. Hittade även en bok i affären idag som jag ska köpa när jag får lön, det är Liza Marklund som har skrivit den, men minns inte titeln, Livstid tror jag!! Den ska jag ha, !
Nu till hösten är det riktigt mysigt att ligga och läsa en bok i soffan.. Myys..

Julen -  ja nu är det inte långt kvar till julafton, den bästa högtiden för mig, när släkten är samlad, man äter god mat och har kul. När det verkligen luktar jul, bara det är mysigt.. När man klär granen, när det luktar gran.. När tomten kommer och man bara har det bra, jag bara älskar den högtiden.. Speciellt när det är mycket snö också.. På tal om jul, dags att börja julhandla snart tjejer ?







Bloggdesign



Har suttit och gjort en ny design till min systeryster! En design med höstfärger! när jag jobbar med designer utgår jag från färger i bilder, alltså, i den här designen använde jag mig mycket av systers ansikte. Då flyter allt ihop mycket bättre

Kika in och se hela resultatet HÄR

Veckans planer

Veckans att göra

- Jobba
- Storstäda hemma på onsdag
- Nacka Forums invigning på torsdag med Tina och Sandra
- Till sjukan
- Shoppa
- Ikea


Dagens bild



Höst

Gratis sidor

Bli medlem på dessa sidor och samla poäng!

Gratiskläder

Gratismakeup

Supergratis


Söndag

Godmorgon sötnosar! har varit uppe sedan halv nio och städat, tvättat, bäddat, duschat och fixat i gaderoben.. Nu är jag klar med det mesta, väntar på att tvättmaskinen blir klar så jag kan slänga i en hög till.. Vill få bort det mesta.. Men jag förstår inte hur de ska få plats i gaderoben sedan, men det löser sig nog...

Ska snart göra lite lunch, får se vad det blir, är sugen på soppa.. hmm ja det får det nog bli.. Mums! men vill ha något gott bröd till.. Får åka iväg och handla..

Får se vad som händer sedan, blir nog en slapp söndag!

Vad ska ni göra idag?


Nikki Listar!



Uggs Jag kommer i håg första gången jag såg ett par uggs, tyckte de var rätt så fula, men nu är jag helt såld på dom, finns det några skönare skor, NEJ, det är som att gå på bomull. Jag äger ett par som är från NY, skitsnygga, brun/beiga.. Vill ha ett par ljusa och ett par svarta också! de är verkligen supersköna!! Vet att de finns snygga på skopunkten för 249 kr, om man har råd så finns de jätte snygga på Best of Brands.. Skopunkten finns det också men de är inte lika snygga, sen finns det ju i fler affärer !

Hösten jag har inte gillat hösten så mycket, eftersom att det är grått, trisst och mörkt men när väl solen skiner är det underbart, då ser man alla höstfärger och det är verkligen mysigt ute, och alla snygga höstkläder, Aaaahhhh!

Gallerior Visst är det mysigt att gå i stan också, speciellt jultider! men jag tycker ändå att det är skönare att gå i gallerior, och jag hoppas verkligen att Nacka Forum blir en av mina favoriter, just nu är det väl Kista och Skärholmen som jag gillar! Även Farsta.. Det som är skönt med gallerior är att man inte behöver klä sig efter väder.. när man går i stan blir det för varmt i affärerna men när man går ut så är det svinkallt! Fler gallerior vill jag ha !






Stjärnor på is

Sitter och kollar på Stjärnor på is! de är duktiga tycker jag, vet själv hur svårt det är att åka skridskor då jag knappt kan stå på mina, jag ser ut som Bambi på hal is, hatade när man hade skridskor i skolan, hade bortförklaringar varje gång, men ibland funkade inte det! Hehe!! Fyfaan vad jag hatade det, det gjorde grymt ont i fötterna också! kan bara tänka mig hur folk skrattade åt mig när jag stod där på isen.. Jaja nog pratat om is!

Ska snart se film med älskling, har suttit och vräkt i mig både glass, chips och godis så nu får det räcka med det.. Är proppmätt, men det är ju så gott.

Imorgon ska jag ta en välbehövlig sovmorgon, sen ha en spa dag och pyssla om mig själv lite! Fixa lite i gaderoben och tvätta en hel del! en vanlig söndag för mig helt enkelt..


Lite nya bilder på min Geisha!




Min passion är väskor, och skor !



är det något jag älskar så är det väskor, har hur många som helst, sist jag var i Thailand kom jag hem med fem väskor.. Och mer kommer det bli nästa gång jag åker dit... Det kan jag lova ;)

På senaste tiden har jag också blivit galen i skor, speciellt i uggs och stövlar. De här är en av mina favoriter, älskar verkligen färgen!

Har ni någon passion ?

Lördag

Vilken härlig lördag det har varit, härligt väder och allt, har varit en snabbis i Sickla idag där jag köpte en vinterjacka, en brun! jätte skön.. Fick pengar av pappa för att köpa en jacka, tack! det behövdes.. Kikade även in på gina tricot, men hittade inget. Ska spara resterande pengar till jag ska på invigningen av nya Nacka Forum som är på torsdag. Hoppas deras gina tricot blir bra!

Vad annars idag, hmm har legat och myst i sängen med älskling, vi kollade klart på den spanska skräckisen, fan jag vet inte vad det är med mig när det gäller skräck nu för tiden, blir ju inte rädd.. Suck, vill ju bli lite rädd ju! hehe..




not happy

Har precis sett idol och jag har mina favoriter, den absoluta favoriten är Alice, hon är grym, önskar att jag kunde sjunga som henne.. Hmm undra vem som åker ut ikväll och vilka som går vidare, Har ni någon favorit ?

Ska snart se en spansk skräckfilm och mumsa chips med dip... Yummi!! 

Humöret är inte på topp då jag känner mig lite ledsen, hoppas det går över, men känner mig sviken av vissa. Men jag har iaf bestämt mig för att inte ha på mobilen på hela helgen, vill bara vara ensam och tänka, reda ut saker och ting... Men men... Undra hur det ska gå då man är beroende av mobilen, men joo jag ska klara mig utan den..

Hoppas att ni får en underbar kväll! nu ska jag mysa!


helgen

Vi har inga direkta planer för helgen, själv är man luspank, äger knappt en femma ens, ussh! längtar verkligen till löning nu, då ska jag spara det som går att spara.. Älskar att spara pengar då man ser hur de bara blir mer och mer..Moooney!!

Vi får ta dagen som den kommer och se vad vi vill hitta på =) något kul blir det nog

Vad ska ni göra i helgen då ?


Fredag

Äntligen helg igen, freeeedag, härligt! vad ar jag gjort idag, hmm jo jag var på jobbet idag så att jag slipper att åka dit imorgon, så det är skönt, då får jag sova ut med älskling istället.. Sen var jag på sjukan och röntagde en knöl jag har, vilket visade att det inte var något allvarligt så det var superskönt.. Åkte buss hem och snacka om grinig busschaufför. okej inte mot mig men mot en gammal tant som gick av där fram, då fick hon damp och skrek på henne, skrika på en gammal människa, suck! sen körde hon desutom som en galning, fort gick det.. Lite läskigt. men kom hem välbehållen iaf..

Älskling var för en gångs skull hemma när man kom hem, så vi begav oss till affären och köpte bl.a soppsorteringssaker eller vad man kallar det, ja ni hajjar..

Väl hemma tog jag ett välbehövligt bad vilket var underbart skönt!

Dagens outfit

Det var länge sedan jag visade dagens outfit så här kommer en!





Skor: Skopunkten
Jeans: Bikbok
Halsduk, linne och kofta: Gina Tricot

älskar verkligen färgen på skorna, riktigt höstliga

Ryggbesvär

snacka om att det är rentb och fint här hemma nu, har städat sedan halv tolv och är klar nu. Pust och flämt!! väntar på att älskling ska komma hem då vi ska åka och handla, jag ska köpa lite onsdagsmys som jag gör varje onsdag.. Mumsigt, blir nog chips och sedan lite choklad, Yummi! ikväll ska jag se på Bonde Söker Fru! kollar ni också på det ? haha kommer ihåg förra säsongen, mamma och jag satt bänkade framför det.. Hmm ska nog fråga mamsen om hon vill hänga med till Ikea imorgon, behöver kolla på lite saker.. Hoppas! jag är ju som sagt ledig nu, skönt. Känner att jag måste kurera mig lite då jag har fått fruktansvärt ont i ryggen, jag går som en gammal kärring.. Nä men allvarligt, har haft problem med den i flera år men nu gör det riktigt ont hela tiden.. Tycker synd om mig själv, går knappt att komma upp ur sängen... Jag börjar bli gammal.. Ryggen måste ju hänga med i några år till..

Ja på tal om ryggbesvär, kanske ska utnyttja checken på 3000 kr hos Hasseludden, ta med mig älskling dit och bara rå om oss, myyyys.. Får ringa och boka tid, En heldag där skulle sitta toppen.. Och massage!!! Aaaaahh, underbart..

Två bra låtar

Har blivit beroende av dessa två låtar, så himla bra

Ne- Yo
- Miss Independent



Akon - Right now ( na na na )


onsdag

Godmorgon sötnosar, , hoppas att allt är bra med er ? själv känner jag mig lite krasslig, tror jag börjar bli sjuk, men det är min sista arbetsdag denna vecka så jag ska iväg iaf.. Sjuk får jag vara när jag är ledig, behöver alla pengar jag kan få..  Åhhh vet ni vad jag drömde inatt, jo att vi var på visning av en villa, och vi gav ett bud och till slut var den våran... Vill så gärna bo i villa. Klarar inte av att bo i lägenhet då jag känner mig som en fånge.. Vi får väl gå till banken igen och kolla hur mycket lån jag och älskling kan ta tillsammans nu, eftersom att jag pluggade när vi tog det första lånet så fick inte jag ta något.. Lån hit och dit.. Men tur att den möjligheten finns..Eftersom att det byggs jäkligt många bostadsrätter så!

Jaja, nu till dagen, slutar tidigt idag och då ska jag hem och storstäda som vanligt. Gör det alltid på onsdagar så att det är fint till helgen, hatar att ha det stökigt kring mig, kan inte fatta hur man kan leva i en svinstia.. I can´t..  Sen tänkte jag göra en god potatissoppa till lunch och bara pyssla om mig själv, fräscha upp mig lite..


Jag är trött!

Fyfan vad trött jag är, ZzzzZ, om jag går och lägger mig nu kommer jag att somna som en stock.. Gaaash. Kommer bli en tidig kväll för min del, kanske ska ta en dusch för att vakna till liv, hmm nja, ska äta något först, har inte ätit sedan halv sju.. Så magen skriker i högan skyn just nu. Haha!

Vilket underbart skönt väder det är ute.. Typiskt att man skulle jobba längsta dagen just idag.. Men lite sol har man fått,, Synd att vi inte har en altan än, annars skulle jag gå ut och sätta mig, men det går ju inte då vi har lagt ny jord och sånt.. Känner inte för att gå en bit för att sätta mig på en bänk heller..Hmm !!

Hehe nä nu ska vi inte vara negativa.. Ska göra lite mackor nu och sätta mig och kolla på en film!!

Min jacka



Jag har hittat min jacka, den här skönheten kostar drygt 700 kr och jag vill mer än gärna ha den..

Så himla fin eller hur, gillar verkligen modellen och färgen, ska jag beställa den?

Lampa från Thailand

Nu börjar det bli riktigt mörkt ute och tidigt också.. För mig är ljus och lampor i härligt ljus ett måste för att klara av mörkret,, ( hatar mörker ) så igår gjorde jag lite myspysigt här hemma.. Den underbara lampan är från Thailand, ska be mamma och dom köpa fler liknande när dom åker dit om mindre än tre månader, lyckostarna.. Åhh vet ni, vi var ju där i januari,hela familjen...  jag och Sami var bara där i två veckor men de andra stannade en månad, och min bror på sju år, allt godis han fick på planet hem, de sparade han till mig.. Gulligt va, det kallar jag kärlek!





Icecream



Jag är verkligen beroende av Ben & Jerrys, vilket rör om i min ekonomi eftersom att de kostar en del och jag köper minst fyra stycken i veckan, de är ca 200 kr.. Men de är ju så GODA, min favorit just nu är Caramel Chew Chew men den fanns inte i går så det fick bli gamla hederliga Chocolate Fudge.. Mmmm mums, tur att jag inte åt upp hela igår, då kan jag äta det ikväll tillsammans med mango, mumsigt värre!!

Har ni något beroende ?


tisdag

godmorgon! behöver jag nämna att jag vill gå och lägga mig igen och sova, nrj tror inte det.. ZzzzzZ, idag ska jag jobba fem timmar.. Det är riktigt ruskväder ute, nästan storm.. Brr, drar mig för att gå ut.. Snart kommer väl snön också..

Ja just det, det är snart Halloween, vad har ni för planer då ? själv ska jag på tjejkväll hos Sandra, Hmm 4e året i rad hos henne i think.. Ska bli jäkligt kul! Någon som ska på Blondinbellas fest då ? på båten!


Dagens fråga!



1. Vilka TV - serier följer du ?
2. Vilken är din favorit tv-serie?

Thailands goda rätter!







Jag måste bara rekomendera er som ska till Thailand att äta deras goda fiskrätter, hur goda som helst, när vi var där i januari så åt jag fisk kanske varannan dag där, GOTT, så det måste ni prova, och jag höll mig frisk och allt .. Klart man måste passa på att äta thaimat när man är där, det är bara att vaccinera sig innan om man är orolig, själv brukar jag inte göra det, är det något land jag har mått bra i så är det just Thailand!

Vill verkligen dit igen :(

tröööött

Brrr riktigt kallt har det varit idag, måste köpa ny jacka snart. Har ju varit inne på en kappa, men det kommer nog inte bli så. Ähh vi får se, får vänta efter löning för just nu är jag fattig, suckar.. Någon som har lust att ge mig lite pengar ? hehe.. Ussh hatar att inte ha några pengar..

Är helt död idag, gick upp tjugo i sex för att bege mig till jobbet, slutade runt ett då jag åkte hem och lagade thai soppa, men den var så himla stark så det gick inte att äta.. Suck! Ska nog göra knäckemackor och oboy och glo på en film. Bara jag inte somnar.. Jag är TRÖÖÖTT, någon mer som är det ? en mardröm att åka buss på morgonen, haha lyckas alltid somna, och då blir man ju lite orolig att man snarkar...Haha! men det går verkligen inte att hålla ögonen öppna.. Suck! men imorgon börjar jag nio och slutar två, men lär ändå gå upp när älskling gör det..


måndag

Godmorgon, har ni sovit gott ? inte jag, haha men är iaf uppe, ska snart gå till bussen och bege mig till jobbet.. Vet inte när jag slutar idag.. Efter det ska jag hem, och sova, nä skoja bara.. Men det känns lockande då jag är väldigt trött.. ZzzzzzZzzzz... Idag ska jag nog ha på mig mina uggs, mysigt, vill köpa ett par till och kommer nog göra det när jag får lön, har hittat ett par svarta jag vill ha... Älskar uggs, de är så sköna...

Nu ska jag sätta på mig ytterkläder och bege mig till jobbet.. I mörkret.. Suck, nu börjar det verkligen bli mörkt..

Ha en bra dag , ikväll kommer Nikki listar, missa inte det ;)


Se upp för dårarna

Har ni en trevlig söndagskväll ? själv sitter jag här och kollar på ensam mamma söker, ska snart se filmen på fyran, se upp för dårarna, har sett den förut, helt okej. Ska lägga mig tidigt ikväll då man ska upp tjugo i sex, vill inte vara helt död på jobbet.

Nu ska jag ta ett STORT glas iskallt vatten

Sov gott

( ps, svarar på era kommentarer imorgon )


Mode

Några favoriter från Topshop


Härlig söndag

Vilket underbart väder det har varit idag, jag och bror tog en långpromenad i skogen med Mexx,  vi var ute nästan en timme.. Mexx tyckte det var härligt! Har verkligen varit varmt ute, behövde inte ens en jacka på mig, kändes lite som vår..

Vad mer har jag gjort, tvättat hur mycket kläder som helst, fattar inte jag har två tvättkorgar fulla med kläder, men ändå är hela gaderoben full. haha.. eller ja alla mina tre typ.. Aja fick iaf två omgångar med kläder tvättade.. Sen har vi fixat här hemma och sedan bara slappat..









Söndag

Godmorgon! har ni sovit gott? jag har sovit sådär, vet inte vad det var men kunde inte sova.. men är ändå pigg,  jag och bror ska ta en promenad hem snart med Mexx.. En skogspromenad.. Det är ju jätte fint väder ute också.. Härligt! sen ska jag och älskling iväg och köpa lite saker, de har ju rea på sängkläder så det ska vi nog passa på att köpa.. Även lite småsaker.. mm det var något speciellt jag skulle köpa, fan glömde bort vad det var "tänker" åhhh vad jobbigt det är när man glömmer, skitstörigt, kommer ju gå och tänka på det tills jag kommer på vad det var! Aja..

Imorgon är det måndag igen, och en ny arbetsvecka, eller ja, min arbetsvecka består bara av 3 dagar så.. Och sen lördagar.. Men imorgon börjar jag åtta för vi har morgonmöte, ZzZzzzz, den är obligatorisk så det är bara att knata sig till kontoret.. Men det är rätt kul så!, längtar verkligen till den 25e då jag får lön, har ju inte fått det än, men kommer få extra mycket pengar, två månadslöner så det är skönt! kanske man ska unna sig lite shopping, nää har ju ändå så mycket kläder så.. Ska nog spara pengarna, i framtiden vill jag ju ha en villa och bil så..

Vad ska ni göra denna härliga söndag?


Nypressad apelsinjuice är pricken över i:t på morgonen!



Nikki Listar



- Bloggdesigner  Finns hur många fina bloggdesigner som helst och de blir bara finare och finare, mycket tack vare Mimmi som är så grymt duktig. Där kan ni läsa mycket om hur man gör en fin design och även vara med i utlottningar och köpa en egen design! Jag älskar att pilla med min egen, byter dock väldigt ofta då jag finner ny inspiration. Men det är bara kul tycker jag, man lär sig mycket också. För närvarande gör jag bara FÅ designer och mina nära och kära får första tjing, men det skadar inte att fråga genom mejl.

- bloggare ja vissa blir man irriterade på, andra älskar man, men igentligen, man känner inte dessa personer bakom bloggen så man kan inte bara bilda sig en uppfattning bara genom att läsa en blogg. Eller ja visst kan man det men man vet ändå inte hur personen tänker i sitt skrivande, är det ärligt, är det för att fånga läsare ? är dessa personer smarta ? ja de är dom ju absolut, de tjänar ju mycket pengar på det, men gör vissa verkligen VAD SOM HELST för pengar, ja ibland undrar man, vad är sanning, vad är lögn? det kommer man aldrig få reda på om man inte känner personen.. Bakom en korkad hjärna döljer sig kanske en smart hjärna? skulle du kunna göra vad som helst för att tjäna pengar på din blogg? och då menar jag verkligen MYCKET pengar ?

Om ni har något ni vill att jag ska lista är det bara att skriva!





Dansen var nog roligast

Trisst väder det har varit idag, men vi har ändå varit ute en stund, tog med bror, Mexx och Money på en promenix men sedan kom spöregnet så vi skyndade oss hem.. Jag ska snart se en film, Phat Girlz, den är jätte bra, älskling och Felix ska se fotbollen klockan åtta.. Suck, så de har bokat tv:n hela kvällen, nu längtar jag verkligen till våran plasma tv.. Så att vi har två tv apparater, klarar mig fan inte bara på en då man måste samsas om den hela tiden, men ofta vinner jag så de får självklart se på fotbollen, visst är jag snäll ;)

Hoppas vädret är bättre imorgon.. Felix har både innebandy och ishockey imorgon, han är en liten sportfåne, förra helgen hade han fotboll från fre-söndag kväll. Fattar inte hur han orkar ibland.. Men han gillar det så! så han har tre aktiviteter men han gillar hockeyn mest, men han är grym på allt!!

Själv, har man gjort allt från ridning (största delen) till Piano, innebandy, teater, dans m.m. Dansen var nog roligast!

Vad är den roligaste aktiviteten ni har gjort/ gör ?







Pizza



Dessa håller just nu på att gräddas i ugnen, hemlagade pizzor till middag, smaskens! en av mina favoriter, äter sällan köpt pizza, godare att göra egna eller vad säger ni..

Min pizza är den tråkigaste med endast banan, curry, ost oct tomat på!! Men det är en hit det med..

Vad brukar ni ha på era pizzor ?

Tips på smoothie



Måste bara tipsa er om en jätte god smoothie, tror den hette Choco `n raz, hur god som helst, finns i Sickla
så nästa gång ni är där så måste ni prova den..



Lördag

Pust, nu har jag satt mig ner en stund.. Har varit uppe sedan åtta och hunnit med att jobba, städa här hemma och lite sånt, min bror är här och ska sova över så vi ska snart i väg och handla middag som blir hemlagad pizza a la nikki och massor av godis och sånt, en myskväll med bror och älskling..

Även Mexx är här och ska vara här till imorgon han med, han springer och jagar geisha för fullt och de har skitkul.. Vi var ute en stund men det började spöregna så nu sitter vi här vid en varsin dator och hoppas på att det slutar snart.. Älskling är och köper gräs till våran uteplats som han och hans föräldrar har fixat med hela dagen..

Vad ska ni göra denna lördag då ?


dagens bild ;)



Hahahaha, får man inte ett gott skratt av den här bilden, så himla klockren ;)

min design

sådär nu är min design nästan klar, ser ni den nu ?

Ny design på gång!

Ja som ni vet så ändrade jag min design för någon vecka sedan, och den verkar inte funka.. Så nu har jag en tillfällig och måste jobba med en ny ikväll, suckar, jag som blev så nöjd, men vad gör man :/ så den får se ut så här så länge

Helgen

Har precis kommit hem, har varit och gjort lite ärenden, sen åkte älskling och jag o handlade, massor med godis till ikväll, sen köpte jag även ben & Jerrys, ska äta det tillsammans med mangohalvor. Yummi.. Så ikväll ska vi bara ta ddet lugt, glo på skräckfilmer och myspysa.. Älskar att bara ta det lugnt, jag är en riktig myspystjej..

Imorgon däremot är det full fart här hemma, ska iväg redan klockan 8. Vi ska hämta min andra lillebror Felix som vi ska ha till på söndag.. Även Mexx ska komma hit så det ska bli kul. Tror Money har saknat honom..

Vi ska även städa här på området imorgon, inte jag men de andra.. Jag ska iväg till jobbet!

sen får vi se vad vi ska hitta på, tänkte laga hemlagad pizza till middagen iaf.. Mums!!

Vad ska ni göra i helgen ?


Våran nya soffa!





Japp, som ni ser har vi fått hem soffan, älskling och några hämtade den igår och den är så himla fin, den ser grå ut på bilderna men i verkligheten är den brun.. Skitsnygg!! I love the colour!

Den är från finnsoffan och kostar runt 11 tusen med ben och allt! Hur skön som helst och den finns i massor med färger..



Outfit





En höstlig outfit fick det bli i tisdags när jag var och shoppade med tjejerna!

Nästan allt är från gina
Strumpor: H&M
Skor: Skopunkten


Tips!





Det här är en av mina favoriter av Ben & Jerrys! så himla god, den måste ni smaka, man blir lätt beroende

Fredag

godmorgon sötnosar! ja då var det fredag igen, fan vad tiden går fort.. Känns osm att det var i går förra fredagen var.. Och här sitter man nu.. Idag ska jag iväg med mamma och shoppa lite saker till hemmet.. Påslakan och lite sånt.. Äger bara mörka sängkläder så jag tänkte köpa lite ljusa nu...

Igår var vi iväg och hämtade fem gaderober, jätte fina.. Mamma och dom skulle ha tre och vi fick de andra två.. Det behövs, speciellt för alla mina kläder som knappt får plats. Men det ska det bli ändring på nu.. Ska även köpa fler luktpåsar man kan ha i gaderoben.. har bara sju stycken och vill ha fler, kläderna luktar jätte gott och de känns fräshare!!

Vi kom hem vid halv tio då vi käkade donken.. Mätta och belåtna somnade vi som stockar!



En dag med girlsen

Hann inte blogga efter jobbet då Tina kom över.. Fixade mig och sen begav vi oss till Sandras jobb och efter det blev det Sickla.. Det blev massor med shopping, ja för Tina och Sandra.. Jag hittade en lång t shirt jag ville ha, men min ekonomi förbjöd mig så det blev inget :( däremot unnade jag mig en fika på Waynes Coffe! Kladdkaka och smoothie, mumsigt.. Fick som vanligt ett skrattutbrott som jag inte kunde kontrollera.. Kommer inte ihåg vad jag skrattade åt, men va fan, ett leende förlänger livet right..

Efter Sickla blev det en tripp till Ica Maxi i Nacka för att köpa frukter och shampoo och sånt.. Hallon och bananer.. Ska göra en smoothie på det senare ikväll.. Mums!!

Hoppas att ni har haft en bra dag ?

Bilder kommer upp senare

tisdag

Godmorgon, hoppas att ni ar sovit gott, gick upp vid halv sex idag, fråga mig inte varför.. Hehe! ska snart gå till bussen som går tjugo över.. Idag jobbar jag bara till tolv, då ska jag hem, duscha och fixa mig, sen äta och vid två ska jag möta Sandra och Tina, kanske kommer man hem med något nytt plagg, har ju inte shoppat på flera månader och känner att jag behöver något nytt, skulle vilja ha en mjukisdress, det finns ju jätte snygga på gina tricot.. Skönt att sätta på sig efter att man har tränat..

På tal om träning, ska verkligen komma i gång med det snart, vi har ju ett privat gym på området, solarium också, kostar INGENTING, så då kan man ju passa på.. När jag och älskling flyttar i framtiden till hus, då ska jag ha ett eget gym hemma..

Nä nu måste jag fixa mig lite till för att sedan bege mig till jobbet, hinner blogga när jag kommer hem så vi hörs då!

Ha en bra dag!


en bild

Vad gör ni för något?


Shopping imorgon, ja vi får se!

Mätt och belåten, det blev bulgurris och schnitzel, mumsigt.. Har blivit helt galen i bulgur, så gott, godare än vanligt ris och det är ju nyttigare.. Den här måndagen har gått fort, vilket är skönt.. Ska nog gå och lägga mig tidigt idag, känner mig helt slut i kroppen..

Imorgon slutar jag iaf tolv, och vid två ska jag möta brudarna för att bege oss till Sickla.. Ingen sopping för min del då jag ska spara vartenda , hmm jobbigt.. Men om jag hittar något billigt och fint, ja då kanske det blir lite shopping iaf.. Vi får se helt enkelt.. Lite måste man ju unna sig, right?




Glass i stora lass

Kom hem vid ett då jag gjorde soppa till lunch, mumsigt! sen har jag fixat lite här hemma så att det är fint när älskling kommer hem.. Härligt väder ute idag, typiskt när man jobbar och allt. Men men. Tog en härlig promenad hem idag så..

Ska nog se på film nu och äta lite Ben & Jerrys, är jätte sugen på glass så ;)

Vi hörs efter filmen !

Dagens fråga!

Dagens fråga!

Vilka är världens snyggaste man och kvinna enligt dig ?




måndag

Godmorgon, har ni sovit gott ? själv har jag sovit som en stock men vaknade ändå tidigare än klockan.. Suck! önskade verkligen att det var söndag idag men icke,. en ny arbetsvecka väntar och tidiga mornar.. Vill bara krypa ner i sängen igen..Idag är det inte lika blåsigt och regningt som igår. Skönt det!

Slutar tidigt idag som vanligt, halv ett. Då ska jag uträtta lite ärenden innan jag beger mig hemåt!

Vad ska ni göra idag då ?



Vill ha något att längta efter, en resa!

Ska snart krypa ner i pjyamasen och mysa med älskling framför en film och käka Ben & Jerrys, Caramell.. Har ju typ bara ätit den med brownien eftersom att det är min favorit.. Den är ju så god! Men tänkte att det var dags att prova en ny.

Är inte på topp humör, vet inte vad det är, jobbigt! kan ju vara vädret också eftersom att jag påverkas lätt av det. Får försöka vara glad ändå.. Kan ju inte vara borta från jobbet heller.. Åhh, varför kan man inte bara få vara glad, må topp och göra det bästa av livet för. Fan!

Jag vill ha en resa inbokad nu, vill ha något att längta till.. Just nu känns det som att det kommer att dröja hur länge som helst innan jag kan resa igen.. Suck!! Nä nog med klagande för idag, var bara tvungen att skriva av mig lite..



Ska nog komma igång med träningen snart igen. Kanske man mår lite bättre!!

Fick precis ett sms av min lillebror på 7 bast, så himla söt.. Brukar få typ 10 om dagen ;) Cutie!


Bilder på Geisha

min sötnos brukar ofta ligga brevid mig när jag sitter vid datorn, visst är han bara för söt !





Make me a ...

Jag har verkligen blivit galen i fisk.. Speciellt pangasiusfisk, ni som inte har smakat det än måste göra det, eller hur sis ?  mmm mums.. Så här hemma blir det rätt ensidig kost, haha, nä skoja bara.. Men mycket fisk blir det..

Har precis kollat på Make me a supermodel, det verkar bra. Nu kollar jag på ett liknande program men denna gång vill man ha vanliga tjejer, inga trådar!! Tycker jag är bra, varför ska man vara för smal.. Finare med lite kurvor, right?

Skulle vilja gå upp i vikt själv, har skitsvårt att göra det tyvärr även fast jag äter som en häst, älskar att äta!
Just nu sitter jag här med mitt favoritgodis GEISHA..



Blogghjälp

Vad jag har förstått så ser min bloggdesign konstig ut för vissa och även för mig just nu.. Reklamen ligger helt fel så att man måste srolla långt ner för att se inläggen.. Hur ser det ut för er ? någon som har lust att hjälpa mig ?

Veckans att göra!

Att göra i veckan

- Jobba mån-ons
- kolla på möbler till lägenheten, bla gaderob och badrumssaker
- Träffa Tina och Sandra

En lugn vecka med andra ord!

(Bilder på min söta Geisha som inte ville vara med på bild utan vände sig om när jag fotade)




Söndag

Godmorgon sötnosar! Vilket höstväder det är ute, blåsigt, grått och regnigt.. Ussh, blir inte mycket att gå ut för min del. Ska nog fixa lite här hemma och så.. En slapp söndag med andra ord.. Min brorsa är fortfarande kvar och ska vara det en stund till.. Både Sami och han sitter och spelar på varsit håll medan jag sitter och bloggar..

På måndag eller tisdag kommer äntligen våran soffa, i hope! man vet ju aldrig men de sa att den skulle komma då, vi har väntat hur länge som helst.. Våran fina soffa.. Längtar jätte mycket efter den då det ser väldigt tomt ut i vardagsrummet... Vi måste även köpa en plasma dit..


Vad ska ni göra denna regniga söndag?

ny design

Vad tycks om den nya designen ?

Bilder

bilder på mina sötnosar









Bror på besök

Hej sötnosar! hann som vanlig inte blogga imorse men det får bli skärpning med det.. Dagen började med att vi hämtade min bror, ska ha honom här till imorgon.. Har varit full rulle hela dagen.. Hehe! Han fick bestämma middagen och som vanligt blev det tacos.. Yummi! Nu sitter vi här och kollar på Disney Chanel, senare blir det film och så!!

Dexter fick även bada skumbad, och då menar jag verkligen SKUMbad, haha, hur mycket skum som helst, men det var hur kul som helst att se, men mindre kul att torka golvet sedan.. Men vad gör man inte för de små änglarna.. ;)





sjukling

Hej sötnosar! hoppas ni har en bra fredag och får en toppenhelg.. Själv har jag spenderat fredagen helt däckad i sängen då jag inte mår speciellt bra.. Tror det är pga antibiotikan, har inte tagit den idag eftersom att jag mådde och mår piss av den. Men jag måste så jag ska väl ta den snart och sen bara ligga i älsklings knä och kolla på film, dricka massor med ramlösa ( det ska tydligen hjälpa mot illamående och sånt) drack det rätt mycket efter min operation och mådde bättre av det..

Så jag har en rätt tråkig helg framför mig.. Suck!

Stackars mig

Veckan går så sjukt fort vilket är läskigt, fredag imorgon och jag kommer nog ta det lugnt hela helgen och vila upp mig så att jag mår bra snart.. Bara att bita ihop .. Har lite ärenden att fixa imorgon, ska ringa bl.a facket och lite sånt.. Sen hoppas jag på fint väder så att man kan komma ut lite.. Fast jag vet inte, har en sån fruktansvärd yrsell och huvudvärk, pga urinvägsinfektionen tror jag.. Kan knappt gå, blir bara svajig.. Får väl ligga i sängen och glo på filmer och pyssla om mig själv.. Ska ju jobba i helgen så då måste man vara frisk..

nää nog om negativa saker nu, hehe.. Ska snart se på skräckis med älskling.. Vet ni vad jag blev sugen på nu då, COLA, vet inte varför. Var hur länge sedan som helst jag drack det, jag föredrar ramlösa.. Yummi! är beroende av det, finns ju hur många goda smaker som helst..

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv, jävla infektion och jävligt vidriga tabletter...


Torsdag

Hej sötnosar! har ni haft en bra dag ? själv började jag dagen med att gå till vårdcentralen där de konstaterade att jag har urinvägsinfektion, så jag ska snart ner till apoteket och hämta antibiotika.. Kul! neeej... Det ena efter det andra!

Sen har jag storstädat här hemma, det behövdes, inte så att det är skitigt och så men ändå.. Tycker att det är skönt att ha rent och fint runt sig, man vet aldrig när man får besök..

Ja just det, ska kolla med vetrinären här om de har någon tid snart för mina kissemissar, vi ska ju försäkra dem med de högsta man kan ha och man måste ha en vetrinärbesiktning på dem först.. Hoppas att de har öppet nu.. Vill få det fixat så snart som möjligt.. Tur att vi har vetrinären så nära, bara ett stenkast härifrån, privat men ändå, de är duktiga.. Vill även ta massor med prover och sånt för att kolla så att allt är bra med dom, men de gör de säkert på vetrinärbesiktningen så..Vill ju att mina missar ska må bra och

Sitter just nu och väntar på älskling som kommer när som helst, ska iväg och handla och uträtta ärendena jag skrev om, sen ska vi avnjuta en god middag och sen blir det en skräckfilm ikväll. Mys med andra ord!

Vad ska ni göra ikväll?


2 bilder

Två fina bilder på Money





Fina kommentarer

Tack för era OTROLIGT fina kommentarer , ni är bara för gulliga, tänk om alla personer var som ni, vilken underbar värld vi skulle leva i.. TACK !

Sitter här och kollar på Top Model, mindre än en timme får man veta vem som vinner, hoppas HOPPAS på Anya!! spännande spännande.. Skulle vara häftigt att vara supermodell, har ju provat på att vara modell, manekäng för det mesta men ändå.. Haha, fick träffa lite kändisar vilket var kul.. Jaaa just det, på tal om kändisar, Henke, inte visste jag att du skulle vara med i idol, vet inte hur långt han gick.. Men jag hoppas att du kom långt ;) Hehe.. !!

2 snygga koftor

Två snygga koftor från HM, gillar verkligen färgerna! 298 kr, det var inte farligt, hmm kanske ska beställa en, men undra vilken färg? men det får vänta, have no money!




Vill komma bort!

Första oktober idag, gud vad tiden går fort, för fort! hinner inte med riktigt.. Men men. Idag har jag jobbat, det gick bra som vanligt, får beröm hela tiden vilket är kul..

Ska snart lägga mig i ett skumbad för att sedan bege mig till ett möte.. Ska även boka tid med banken för ett möte, vill ju skriva över halva lägenheten på mig. Älsklings föräldrar står i borgen för mig just nu och det känns inte så där jätte kul.. Fick inte ta så mycket lån eftersom att jag gick i skolan.. Men nu när jag jobbar ska det nog inte vara några problem.. Vill även kolla hur mycket jag och älskling kan ta tillsammans.. Vill ju inte bo här föralltid om man säger så..

Om ca 3 månader åker mamma och dom till Thailand, snacka om att jag är avundsjuk, min bror på sju bast har varit där fyra gånger redan.. Jaaaa jag är avis, vem vill inte komma bort ett tag.. Vill också dit igen.. I love Thailand!!!




RSS 2.0