Mardrömsdag

En jävligt jobbig dag idag, mår fortfarande inge vidare, återkommer imorgon!

Kameran är min bästa vän

Fotade som en galning idag, är så kär i min systemkamera, helt klart en av de bästa invensteringar jag gjort. Tar minst 200 bilder per dag. Måste bränna ner bilder på skivor imorgon för nu är det fullt på min laptop. Kameran följer med mig vart jag än går, i stan ser jag ut som en turist, Haha!

 

Här är en bild som jag tog ikväll, lekte lite i PS med den understa men tycker orginalet var bäst ändå!

 

Orginalet

Photoshopat


Tankar

Ibland känner jag mig ensam
Fast jag har många underbara människor i mitt liv

Ibland känns framtiden så suddig
Men det kanske inte är så konstigt, man ska leva här och nu

Ibland vill jag bara försvinna
Men förlorar ändå inte hoppet

Ibland önskar jag att jag var någon annan
Men då fokuserar jag på det som är bra med att vara jag


"Ha båda fötterna på jorden så står du stadigt"


Första Advent

Den här söndagen har spenderats hos mamsen. Har varit med syskonen, fotat, fikat och haft en bra första advent. Känns lite konstigt att säga första advent, haha! Hur många veckor är det till jul nu, 4 va ? det finns väl en fjärde advent? känner mig lite förvirrad nu. Nu är det bara snön som fattas och lite julbak! Har inte riktigt fått julstämning, men vi är ju fortfarande bara inne i november.


Ska tända lite ljus nu :) Myspys!



Bilder från imorse

Shit vilken underbar söndag, vädret har varit otroligt fint så jag har varit ute mycket idag och fotat. Här är några bilder jag tog från min morgonpromenad. Dimma på ena sidan och sol på andra. MYS

 


Riktigt mysigt här i vårt hus ;)

Nu har det blivit riktigt mysigt här hemma, tyvärr syns det inte på bilderna eftersom att det blir mycket ljusare än vad det är, men men, måste lära mig kameran. Vill även köpa mer objektiv, kanske man ska önska sig i julklapp ? Hehe man vet aldrig, tomten kanske läser mig blogg ;) Har även tänt massor med ljus och tänt rökelse. Myspys! Sitter här i min ensamhet, S kommer snart hoppas jag, för jag sitter och väntar på en STOR godispåse :D

 


Saknaden är STOR :(

Jag hittade precis en sida ur min gamla dagbok från 2002 där jag skriver om saknaden till min hund Bond. Det gör ont i mig så fort någon bara nämner hans namn. Jag saknar min fina hund så mycket och önskar att jag kunde spola tillbaka tiden så att jag får se honom igen. Även min heloranga katt James, som lämnade mig för tre år sedan. Nu finns bara Moneypenny kvar (vitoranga). Älskar er mina fina djur

 

Du ser in i min själ älskling


Kom tillbaka :(

Behöver en byrå

Det här funkar inte längre, jag måste ha en byrå för mina garderober är överfulla. Jag hittade dessa två på Ikea.Gillar den där vita men den kostar rätt så mycket, medan jag hittade den här andra för ca 200 kr, det är ju bara att måla om och fixa den lite. Billigt och bra, och jag som har vit färg hemma och allt. Jag ska höra med mamsen om vi kan ta en sväng till Ikea i veckan.


Nu ska jag fortsätta med städning här hemma!



Bildkälla: Ikea.se


09 - 11 - 28

Håller på att julpynta och fixa mys här hemma. Kommer inte ha så mycket i år, bara lite ljusstakar och ljus, funderar även på att köpa juldukar. Så det har jag hållit på med hela morgonen, har även hunnit städa förrådet, tvättat och slängt massor med skräp, fick bort en hel hög med skräp som vi hade i förrådet, hittade även massor med kläder och skor som jag helt hade glömt bort, frågan är bara hur jag ska få plats med det i garderoben, får möblera om lite där. Har en heldag för mig själv medan pojkvännen lägger golv hos min morbror.






Kvällsbloggning!

Mina favoriter gick vidare i idol. Tror helt klart att det står mellan Tove och Erik i slutet. Min favorit är nog Tove :) så jag hoppas på en seger för henne. Ska snart gå och lägga mig, ögonen går kors och tvärs, känns som att jag inte har sovit på evigheter, ska ta en rejäl sovmorgon imorgon..


En sak som hände igår när jag stod och väntade på bussen var att det satt några fjortisar i en busskur och slängde glasflaskor på vägen, rökte och hade den här typiska fjortisattityden. Jag blev mest ledsen när jag såg dom, tyckte så synd om dom. Så små och osäkra personer som måste spela tuffa. Ja vad ska man säga, tragiskt är vad det är. Jag hade själv en kort period i nian då jag var osäker, ville vara en i gänget, visste inte riktigt vem jag var. Den perioden gick fort över och jag hittade tillbaka till mig, jag vet vem jag är, jag är väldigt säker i mig själv och jag vill inget hellre än att få andra att bli trygga i sig själv, att våga vara DU, inte gå efter grupptryck. Att våga säga nej. Det är inte ballt att dricka, det är inte ballt att röka. Rökning är äckligt. På tal om det, jag står i busskuren och en liten fjortis sätter sig på bänken och tänder sin cigg, rökmolnen kommer mot mig och jag byter plats, efter ett tag slänger hon ciggen precis där jag står, jag tittar på henne, hon ger mig en ursäkt iaf! Jajja.. Men man såg mönstret, mer behöver jag nog inte säga... Nä men man ser rätt så tidigt hur människor kommer att utvecklas, hur deras framtid ser ut m.m... Men framtiden kan alltid ändras! Det bestämmer bara du.


Jag måste bara säga att jag är förbannat STOLT över mig själv på många sätt och vis. Nu får man väl sura miner lite här och där men vadå, ska man inte kunna ge sig själv lite beröm ;)


Nu väntar sängen på mig, vi hörs imorgon!

Godnatt


Tatu

Nu har det gått några år sedan jag tatuerade mig och jag är sugen på en till. En text, vet redan vad det ska stå och vem det är riktat till :)


Fråga:
Har ni en tatuering ? Vad ?
om inte, vill ni tatuera er ?



Det är så svårt att släppa taget ...

Jag har så svårt för att släppa Thailand, att jag inte ska dit snart, jag förtränger det. Jag vill inte se sanningen, inte än. Jag har varit inställd på denna resa så länge, och några veckor innan man ska iväg rasar allt. Jag hoppas att man kan planera nästa resa snart. För resa, ja det är MITT LIV...


Jag i Sunny Beach 2006 ♥ i miss that trip with my mom and my brothers

Now, I dream away, far far away...

09-11-27

Kanske dags att berätta om dagen då, blev en väldigt stressad morgon då jag fick ett meddelande av mamsen att mina brorsor skulle sjunga i kyrkan med klassen, så på en halvtimme gjorde jag mig klar för att sedan gå dit. Dom andra kunde inte komma så det var bara att klä sig varmt och gå ut i kylan. Men skönt var det och att få motion samtidigt är ju inte så dåligt. Jag var där i god tid och fick bra platser. Mina brorsor visste inte att jag skulle komma och blev förvånandsvärd glada när dom såg mig. Dom var hur duktiga som helst. Efteråt tog jag med dom hem till mig, lagade god lunch, spelade spel, kollade på film och gick ut och fotade. Riktigt mysig fredag.


Jag med pojkvännens tröja, hur mysig som helst, vill ha en likadan


Le med ögonen, men det var länge sedan!

Igår ville jag inte fastna på bild, det gick bara inte, kanske var det för att mitt mående speglades i ögonen, men lyckades hitta två bilder som är helt okej. Jag har förmågan att le med ögonen, och här ser man tydligt att jag inte gör det.. Bajs! Vill att allt ska vara bra ju, men men.  Kändes som att jag gick i dvala (eller vad man säger) igår. Jag var där men ändå inte, tankarna är bara för mycket ibland och jag är en sådan person som är väldigt ärlig med hur jag mår, jag kan inte dölja sånt vilket är bra.

 

Men mina bästisar fick mig att le, skratta och vara lycklig. Tack! Önskar att alla kunde ha sådana otroliga vänner som jag har. Vi är en trio som har hållit ihop i sex år nu och många år till kommer det att bli. Jag är så trygg med er!

 

Underbara ♥

I love you


Gårdagen! Bio med tjejerna :)

I går var jag på bio med brudarna, vi såg New Moon, men tänkte ta allt från början. Jag och Sandra möttes vid bussen för att sedan åka till Nacka Forum. Åhh vad fina julgranskulor lagerhaus har fått in. Hittade massor med fint där inne. Dom har bl.a chokladläppglans som luktar skitgott, ska köpa dom när jag åker dit nästa gång. På Gina tricot hittade jag fina toppar men kom därifrån med ingenting, får vänta till mellandagsrean.

 

Vi gick och käkade middag, för min del blev det dipptallrik från tacobar, my favorite.. Där satt vi ett bra tag, vi behövde ju inte stressa, vi skulle inte med tåget utan bussen, hahaha!! ni fattar va ;) men iaf, sen gick vi till bussen som var PROPPAD med människor så det var en himla trängsel, men vi skulle ju inte så långt, klev av i Sickla.. Gick lite i affärer, satte oss i myshörnan, fikade på Wayne´s, sen var det dags att hämta biljetterna. Hade bokat bra platser.. Ingen stress där heller, vi skulle ju bara med bion, hahaha. Vilken bra humor jag har ;)

 

Sen var det dags att sätta sig i salongen, hade köpt massor med gott på jamjam.. Filmen var GRYMT BRA och rekomenderas, älskar dom filmerna, längtar tills trean kommer.

 

Hade en riktigt bra och mysig dag med bästa vännerna ♥ You make my day darlings :)

 


This is bad

Jobbig dag, tårar. Jävla SKIT säger jag bara. This is really bad. Det blir ingen Thailandsresa för min del :(:(:(:(:(:( åhh, fan vad ont det gör, it hurt really BAD BAD BAD. Tack till min underbara familj som ALLTID finns där för mig, tack för att ni alltid ställer upp för mig, tack för att ni finns, jag älskar er så OTROLIGT mycket ♥ Nu kanske ni förstår varför bloggen inte har/är (varit) som den ska, jag har helt enkelt inte mått så bra. Resan körde ihop sig.. HELVETE säger jag bara. FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Now, I dream away!

En söt liten Mexx

I över tre timmar har vi suttit och kollat på bilder från 2000-2009 och det var riktigt skojigt att se sin egen utveckling samt sina småsyskon och så. Även Mexx när han var liten och han var ju SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT ♥ Ja han är söt nu med men då var han extra söt, en liten plutt ;)

 

Lägger upp fler bilder imorgon :)

 


Last Year

Hittade precis förra årets födelsedagsmorgon. Som vanligt kom familjen in och sjöng på morgonen som de gjorde varje år. Men detta året var speciellt på alla sätt och vis, det var sista födelsedagsmorgonen jag firade hemma hos mamma, det var då steget in i vuxenlivet började. Det var då man fortfarande hade gosedjur i sängen, det var då man fortfarande var "liten". Det roligaste var ändå presenten jag fick av mina kära brorsor, de ville jävlas och slog in en slemsnigel, FYFAN alltså hahahaha. Dom är ju bara för söta. Fick en hemmagjord kartong i fint papper av ena också, så gulligt ;) Sen massor till lägenheten, ett startpaket. Vid det ögonblicket insåg man att, ja nu ska man flytta då och börja ett nytt kapitel i livet..

 

Mamma, du vet att du fortfarande är skyldig mig ett par foppatofflor ;) hihi, jag har INTE glömt! Ler

Saker till lägenheten, i LILA :D

Naaw vilket fint kort av småttingarna ;)

Ja, då var det dags att flytta då

 

i miss that :(


Massor med bilder

Har precis kopierat massor med bilder från mamma och B, det blev 8 gb så räkna med att det kommer gamla och även nya bilder här, har bl.a bilder från våran första resa till Thailand 01, även Dominikanska Republiken, Bulgarien och Thailand 08. Det är massor med bilder och jag är så glad över att jag har dom på min dator nu också. Ska kopiera dom till skivor så snart som möjligt ifall något händer med min lappis. Jag har över 200 gb minne på min dator vilket är bra, men den är fylld nu så nu återstår endast 1 gb. Haha!!


Här kommer en bild från studenten, dock inte i min studentklänning, hade inte svart då.. Gick estetiska programmet, det var tider det, jag älskade verkligen att gå i skolan, eller ja, träffa underbara människor varje dag, våra minnen är otroliga :D Var blooondie då, har massor med bilder med mitt blonda hår, och om jag ska vara ärlig så saknar jag det :(


09-11-25

God Morgon!


Är just nu och uträtter lite ärenden med B. Vi ska snart iväg och käka lunch (blir bjuden) är sugen på någon laxrätt, ovanligt va. Sen efter det har vi lite saker att fixa men laptopen hänger på..


25e idag vilket innebär LÖNING och storhandling. Vi har satt upp en matbudget som vi måste hålla nu, om det är jobbigt i slutet av månaden får vi snylta av föräldrarna haha, nä men denna budget ska nog fungera bra. Så det blir till att spara kvitton och skit så att man har lite koll. Vi måste börja ha bättre koll på ekonomin, annars blir det lyxfällan nästa.






Bra låt

Cindy Lauper


Min lägenhet MINA ELEMENT *ARG*

Okej, nu är jag förbannad, kände nyss på elementen här i lägenheten och dom är FISLJUMNA, inte undra på att man fryser arslet av sig. Va fan äger man en lägenhet så ska man väl förfan bestämma själv hur varmt man vill ha det. Snåla jävlar.. Hatar att frysa.. Får väl sätta på mig vinterjackan. Ska ringa styrelsen och KLAGA om en stund för jag kan inte bo såhär.. BRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!

Magen skriker i högan skyn

Jisses vad hungrig jag är, ska äta lax idag också, är supersugen på det. Jag är verkligen vrålhungrig men jag vet varför, åt ingen lunch, eller jo varma koppen men det räknas inte. Fyra mål om dagen, då mår magen bra, iaf min. Sen mår den lite extra när den får choklad också ;) men jag måste hålla mig till imorgon.. Jobbigt jobbigt!


Ussh pratade med min läkare idag också, fick veta att min sköldkörtel fortfarande inte är bra så jag måste höja min dos rejält. Får knapra dessa tabletter livet ut, suck! Men men om det får mig att må bra så är det värt VARENDA tablett så. Måste bara ge min läkare en guldstjärna, hon är så BRA, tack!


3 dagar kvar till en STOR DAG. Men innan dess är det jobbigt...!!


Snart är man i värmen igen

Brr sitter här och fryyyser, klarar inte av kylan. Vill till värmen NU NU NU och bara mysa och ha det bra. Tänk om det kunde vara varmt året, fan vad härligt!


Om några veckor befinner man sig här då ;) ska tänka på er när jag ligger på beachen ;) THAILAND here I COME


09-11-24

Exakt en månad kvar till julafton då :) helt klart den bästa högtiden och sedan är inte julmaten så dum heller, love it, det bästa är nog hemlagade köttbullar, potatis, sylta och äggen, åhh vad jag längtar nu. Blir minst två julbord för mig i år, vill boka in fler. Känner mig dock lite stressad, har inte hunnit julandla än, och jag som skulle vara ute i god tid, samma visa varje år, stress stress.


Många har redan börjat pynta hemma och jag ska väl göra det jag med snart, tänkte göra det nästa vecka. Göra lite myspys hemma. Ska sätta mig imorgon och skriva allt som behövs köpas m.m. Sen blir det nog en tripp till Ikea. Men har 4 veckor på mig så det borde jag hinna.


Men jag kommer julhandla när jag åker till Thailand, vill hellre köpa julklappar därifrån så :) Längtar, inte långt kvar nu... WIHOOOO :D


Måste även boka in tjejerna för en Bakdag, massor med gotta ska det vara kring jul..









Ja..

Trött. Ledsen. Ont. Förvirrad. Besviken. Sårad. Arg. Deppig. Smärta. Sur. Hopplöst. blä.

Ja som ni kanske förstår är jag inte på topp så vi hörs imorgon. Natti

Jag är bara för smart va ;)

Har precis satt mig ner, har hållit på i köket hela dagen och lagat massor med mat, bla laxrätt, pangasius, torsk, vegetarisk, schnitzel och lite annat gott. Har kommit på att på måndagar ska jag laga en massa mat och sedan frysa in så älskling slipper ställa sig i köket direkt när han kommer hem från jobbet.  Så nu är frysen FULL med matlådor till honom också. Skönt att inte behöva ställa sig i köket och laga middag varje dag utan nu är det bara att välja och vraka på massor av gotta. Har även markerat lådan i frysen med namnen fisk, vegetarisk och kött så att man varierar lite och hittar det man vill ha. Smart jag är va ;)


Men dagen började inte bra, hade precis ställt in formar med mat i ugnen och ställt två kastruller på spisen, vad tror ni händer, jo proppen går såklart och inte har vi nya proppar hemma och jag är sämst på sånt så i panik ringer jag svärfar och ber om nummret till en snubbe som fixar allt i lägenheterna, börjar även knata ut i hopp om att jag ska se honom ute, och det gör jag som tur är, så jag fick hjälp med detsamma vilket var tur..


Ser ut som ett bombnedslag i köket nu medan jag väntade på första lasset i diskmaskinen ska bli klar vilket det precis blev så nu ska nästa lass in och sedan ska jag göra det lite myspysigt hemma.


Ville överaska älskling med det här men kunde inte hålla mig utan har redan ringt och skvallrat haha.. Det här är han värd ♥ Vi behöver inte laga mat på hela veckan om vi inte vill. Så skönt! Ett bra tips till er som inte har tid, ork eller är ensamma..


Snacka om att jag har utvecklat mina färdigheter i köket idag. Gjorde minst 8 olika rätter today :D

091123

God Morgon!

Har varit vaken sedan halv sju imorse, ska nämligen iväg till vetrenären snart med ena katten, ska bara göra en vetrenärbesiktning så det är inget märkvärdigt.. Jag var DUM nog att släppa ut Money nyss, tänkte att han ändå inte kommer att vara ute länge, tiden gick och han kom inte in så jag fick lite smått panik, SHIT! Så jag gick ut nyss och letade och efter fem minuter hittar jag honom och TUR nog sprang han inte iväg när jag tog honom. Pjuu. Där hade jag tur, stackars lilla hjärta som fick genomlida den stressen jag kände.



Ser någon mig om jag tar en kaka ;)

Har proppat i mig massvis med godsaker idag, det värsta är att man inte kan sluta äta fast man mår illa, haha!  Sen tar S bild på mig när jag ska nalla en kaka utan att någon ser ;) hahaha, ja det ser verkligen ut som det, jag ser osykldig ut medan jag tar en kaka, men sanningen är att jag höll på att städa undan efter kalaset. Ja det är SANT. Tycker inte ens om kakor.. På tal om godsaker, fick en hel påse med choklad av min kära mormor :)

Tack ♥

 

Funderar på om jag ska göra en skål med dipp och svulla lite chips innan det är dags att krya ner i min stora gosiga säng.


mysig dag med släkt och vänner

Vilken helg det har varit men kul var det. Vi drog hem vid elva tiden för att piffa upp oss lite, vid halv två åkte vi tillbaka till mamsen och dom där släkt och vänner kom för att fira min bror och syster. Jag hade äran att göra en marängswiss och den blev riktigt god. Det var kul att träffa alla och vi stannade även på middag, Lax blev det vilket var trevligt då jag älskar det.

 

Kom hem för en liten stund sedan och känner mig helt slut, vet inte vad det är med mig men det jag känner mig inte på topp, skitjobbigt :( Men men.

 


091122

God Morgon!


Har varit vaken ett bra tag men är ändå rätt så pigg. Fick ligga och trängas med älskling i en våningsäng, han väckte mig i natt när han skulle gå och lägga sig och ville att jag skulle sova brevid honom istället, så där fick vi ligga och trängas, haha min sötnos. Men det var det värt. Myyys!


Jag och alla ungar är vakna, sitter och kollar på barnprogram. Ska snart väcka älskling och bege oss hemåt för att piffa upp oss lite innan det är dags att åka hem hit igen för lite festligheter. Jag ska försöka hinna lägga in lite bilder från gårdagen också, och mer bilder tas idag off course. Nu måste jag sätta lite fart här, vi hörs om en stund.






Jag är trött ZzzZzzz

Sitter och kollar på Transformers och ögonen går i kors och tvärs, man blir trött av att vara barnvakt ;) nä men jag är alltid kvällsttrött så jag ska väl snart krypa ner i sängen, blir till att sova över här. Imorgon blir det att åka hem, fixa sig och duscha m.m och sedan åka tillbaka hit på kalas. En händelserik helg, känner att jag behöver ta igen mig i veckan och bara ta det lugnt, kanske köra ett yoga pass eller nått. Jag som tänkte ta en lååååååång sovmorgon på måndag men icke, då måste man upp tidigt för att åka till vetrinären med Moneypenny, ska bara göra en vetrinärbesiktning och så, han ska få den bästa försäkringen min lilla gubbe. Only the best for my darlings.


Nää nu ska jag krypa ner i sängen.. Godnatt

Söta kappor från H&M

 

Jätte söta kappor från H&M som man skulle vilja ha, riktigt söta. Frågan är VILKEN FÄRG SKA MAN HA?


091121

God Morgon!

Vilken härlig morgon det är, klarblå himmel och SOL, det var länge sedan den tittade fram. En perfekt dag på min brors födelsedag, GRATTIS BROR som fyller 7 idag, vet att han fick bl.a en laptop, sådan syster sådan bror ;) ♥ Blir snart hämtad av mamsen för att vi ska iväg och handla och lite sånt, sen ska älskling och jag passa mina syskon, det blir att passa 4 sötnosar :D


Vet att min andra syster är i stockholm idag som jag inte träffat på ett par veckor nu :( men mina tankar får vara med henne och jag hoppas att vi snart ses ♥ Även min andra syster var i Stockholm igår och såg premiären av New Moon, i miss you princess. Dom bor annars i Norrland, det är därför vi inte ses så ofta. Låter som att jag har miljoner syskon, men jag har bara 5 stycken, 3 systrar och 2 brorsor som betyder MASSOR för mig. I LOVE YOU ALL ♥ Jag önskar att jag kunde ha HELA min familj nära då jag är väldigt familjekär och vill finnas där för ALLA. Fan!!!!


Just nu

Har precis kommit ut en lång skön dusch och känner mig som en ny människa, har även krypit ner i pjyamasen och ska snart göra glass med hallon. Sitter här och kollar på Idol som vanligt. Vet ni, nu har jag fixat ett årskort som gäller för både gym, bad, eller ja ALLA aktiviteter så det känns SKIT KUL. Åhh längta efter att prova på yoga. Jag ska börja simma med mamsen också, kul att få lite sällis.

 


En liten prinsessa ( eller STOR prinsessa )

Fredag idag vilket innebär fredagsmys i vanlig ordning för mig, älskling och våra kissar. Myyyys hela kvällen med gotta och pussar ;) Blir väl en och annan film också, TIPSA GÄRNA :)

Idag gjorde jag mig extra fin, Princess ;) lånade systers nya prinsesskrona idag och tog lite bilder..


Vad ska ni göra ikväll då ?


My dress

Har min lila klänning från Monki idag som jag köpte för 20 kr. Japp ni hörde rätt 20 KR :D en enkel klänning som är sne upptill, sitter riktigt fint. Jag börjar gilla klänningar mer och mer, äger inte så många, runt 8 st men ändå, fler ska det bli.

 


Kladdkaka

Har precis tryckt i mig kladdkaka, den var riktigt GOD, jag bakade alltid kladdkakemuffins till jobbet förut, älskar att baka men hatar att äta upp allt själv sen är det ju alltid kul att ge bort.

 


En liten sötnos fyller 4 år IDAG

Idag fyller min syster Felicia 4 ÅR , GRATTIS lilla sötnos. Sitter hemma hos mamsen och firar Flisan nu, stora tjejen. Hon har fått massor av Hello Kitty saker, hon är galen i henne. Hon fick ett litet gosedjur av Hello Kitty av mig och älskling och hon sitter och kramar henne hela tiden och släpper inte taget, hehe. Så söt. Det blir kalas hela helgen, imorgon fyller min bror år och då blir det tacosfest, vi ska även passa dom 3 sötnosarna imorgon. Och sedan blir det kalas på söndag.. En paaaartyhelg med andra ord.

Jag la den lilla Hello Kitty i en kartong med massor av papper runt om för att skoja till det lite, men sen hittade hon den och glädjen var TOTAL :D




lovely hair

GLÖM alla locktångar m.m. Det enda man behöver är att ha håret blött i toffs i några timmar och voliá. Håret där uppe är tyvärr inte lika lockigt men man kan sätta upp det i spännen så blir det skitsnyggt. Nä men man ska inte glömma locktångar, dom är också bra men det här funkar också :)

 


Lila är så fint

Var nyss inne på l8nyberg.se och kollade på håraccocearer, hittade massor med fint, men det finaste var nog de lila, himla fin färg :) skulle behöva lite hårsaker för att piffa upp håret lite, brukar mest gå runt i knut annars, känns lite trisst.


mat, maaaat!

Vilken dag. Vill inte ta upp dagen utan jag får skriva om något annat. Hmm, sitter här och lyssnar på massor med låtar av Simple Plan och svullar choklad, åt inget igår så jag tar igen det idag. Börjar bli smått illamående så jag får ta det lite lugnt nu, men jag kan inte, det är ju så gott. Jag kan inte tro det men jag har hållt mig ifrån godis i FYRA dagar, det är helt otroligt. Suck där slank det ner ytterligare en chokladbit..

Nu börjar halv åtta hos mig, kanske är något man ska vara med i ;) är ju en höjdare i köket så varför inte, jag skulle lätt ta hem första plats, men lite läskigt att vara med i tv, jag får hålla mig till familjen och vännerna, sist jag lagade mat fick jag massor av beröm, det värmer i hjärtat!


Kikade precis in på recept.nu och hittade en underbar rätt, Ceasarsallad med grillad lax, *dreggel* Fan vad gott det såg ut då. Det ska jag äta i morgon punkt slut.


09-11-19

Vilken fin begravning, vacker på alla sätt och vis, jag vet att F var med oss där idag och log. Jag såg något som svävade förbi hastigt, jag vet vem det var, jag kände det i hjärtat.


Du lever kvar i våra hjärtan och minnen
Nu är du en vacker ängel som tittar ner på oss
Du slog ut dina vingar och flög iväg
♥Vi ses snart F ♥


091119

God Morgon!

Skriver bara ett kort inlägg eftersom att jag ska iväg på begravning och det känns inge vidare :( Men ni får ha en bra dag så hörs vi när vi hörs..




Det där kändes bra i hjärtat

Ringde precis ett jätte viktigt samtal som gick BRA vilket gör att en sten lossnar från mitt hjärta och jag känner mig lättare, jag ler.


För övrigt, sitter och väntar på att älskling ska komma hem så att vi kan åka och handla, ska även köpa lite godis, det går riktigt bra för mig att vara nyttig på vardagarna, med bra mat och allt, men på onsdagar får jag käka godis.. Man måste unna sig ibland eller hur. Såg precis att Paradise Hotel är ikväll klockan 21.00 :) Haha älskar det programmet ;) Massor med intriger, skitsnack, pinsamheter m.m. Vissa är härliga människor, vissa är för mycket. 


Kollar ni på Paradise Hotel ?


Inte hoppat ur pjyamasen än, men nu är det dags

Jag har fortfarande inte hoppat ur pjyamasen, känns som att det är dags att göra det nu, ska ta en lång dusch sen smeta in mig i b.u.s, känner mig så otroligt blek, likt ett spöke. Tur att det finns b.u.s då, jag använder Dove´s den är helt klart bäst. Finns även sk servetter och dom är iof också bra, fick massor av Tina i present :). Nä nu ska jag sätta på mig en chokladansiktsmask och bara ta hand om mig själv..

 

Ups, tvätten kom med på bilden, har bara hunnit med två maskiner idag, så Mont Everest är kvar i garderoben.


Hur kunde detta hända mig ?

Jag öppnar ögonen
Jag försöker se men jag är förblindad av det vita ljuset
Jag kan inte minnas hur
Jag minns inte varför
Jag ligger här i kväll

Och jag står inte ut med smärtan
Och jag kan inte få det att försvinna
Nej jag klarar inte av smärtan

Hur kunde detta hända mig?
Jag har gjort mina misstag
Jag har ingenstans att köra
Natten fortsätter
Som jag tynar bort
Jag är trött på livet
Jag vill bara skrika
Hur kunde detta hända mig?

Everybody's screaming
Jag försöker göra ett ljud men ingen hör mig
Jag glider av kanten
Jag hänger på en tråd
Jag vill börja här igen

Så jag försöker hålla
På en tid då ingenting betydde
Och jag kan inte förklara vad som hände
Och jag kan inte radera saker som jag har gjort
Nej jag kan inte

Hur kunde detta hända mig?
Jag har gjort mina misstag
Jag har ingenstans att köra
Natten fortsätter
Som jag tynar bort
Jag är trött på livet
Jag vill bara skrika
Hur kunde detta hända mig?

Jag har gjort mina misstag
Jag har ingenstans att köra
Natten fortsätter
Som jag tynar bort
Jag är trött på livet
Jag vill bara skrika
Hur kunde detta hända mig?


091118

God morgon!


Först och främst vill jag gratta min syster på 17 års dagen, GRATTIS ♥ Hoppas att du får en underbar födelsedag pärlan.


Dagen idag blev inte som jag hade planerat så det var lite tråkigt men men, får fortsätta jobba med att få bort Mont Everest i garderoben ( min tvätt ). Sen ska jag nog ta det lugnt, har lite ont i halsen ( första gången jag har det sedan min första operation i halsen skedde 2007 ) så jag har haft tur. Det värsta är att jag inte kan ta det lugnt när jag är sjuk utan det blir nästan tvärtom.. Skulle sitta fint med en kopp thé men tyvärr gillar jag inte det, får väl göra en varm choklad i stället. Yummi!


Ska baka lite scones nu som jag ska käka till lunch, ska kolla om vi har någon soppa hemma också.



Snälla försvinn

När ska den här jävla skiten försvinna? när blir det bättre ? när har jag straffats nog ? SNÄLLA FÖRSVINN SMÄRTA....Snälla jag ber dig :(

 


Håll tummen för mig är ni snälla

Nu har tjejerna dragit, vilken mysig dag vi har haft. Skrattat så att man börjar gråta, Tina fick mig att leva längre där haha. Vi såg The Proposal och en scen där Sandra Bullock springer med en hund i famnen var riktigt rolig, haha ;) Ni borde se den filmen, riktigt bra och rolig. Jag behövde det här, skratta lite, har känt mig nere ett tag nu, men men. En jätte bra dag blev det.


Ska snart slänga in en hög i tvättmaskinen, hur mycket jag än tvättar försvinner aldrig högen, hmm men jag ska väl inte klaga, gillar att tvätta så. Kanske ska öppna ett tvätteri ;) mitt drömjobb ju, haha!


Åh det hände en spännande sak nyss :D tyvärr vill jag inte berätta för mycket så jag väntar, men håll tummen för mig är ni snälla snälla snälla.





091117

God Morgon!

Har precis tagit en dusch, tänkte slänga in ett inlägg här innan jag ska vara med Tina och Sandra, Sandra är redan här. Vi ska bara mysa här hemma hos mig, laga lite lunch, sitta och snacka skit och så. Sandra ska iväg och vaccinera sig senare idag och då hänger vi med, efter det blir det nog en fika på något mysigt café. En mysig dag med världens bästa vänner, kan det bli bättre..


Det hände precis något extremt roligt här, Sandra har trasiga jeans ( det ska vara så, ja ni fatta ) Men iaf, så höll Geisha på med dom och jag säger

Niki - Akta så inte Geisha har sönder dina byxor

Sandra - Men dom är ju redan trasiga


HAHAHAHAHAHA
, det tyckte jag var jätte roligt

Bilder på Geisha

Ser inge vidare ut idag, har inte ens borstat håret så det blir inga bilder på mig en dag som denna men hittade några bilder på Geisha som älskling har tagit. Märkte inte det förens idag när jag rensade kameran :)

 

- här brukar jag sitta och uggla på dagarna ;)

- Men vad vill du,  ja jag kan se cool ut

- Ahh det här är livet :)

Min lilla prins ♥ You make my days darling!


Min veckoplanering

Sorry för dåligt uppdaterande idag men har inte varit på topp så jag ville ta en bloggfri dag. Idag har jag tagit hand om högen med tvätt. det fick bara bli tre maskiner då jag inte har plats att hänga upp mer, har kläder i hela hallen, jag behöver ett torkskåp nu. Får fortsätta tvätta imorgon kväll för resten av veckan har jag fullt upp och det skulle vara skönt att få bort högen innan dess.


Veckans planer

Tvättning av en rejäl hög med kläder, det mesta är tvättat nu. Slappa!!!!

Ringa viktiga samtal

Tjejerna kommer hit imorgon :)

Hemlig sak

Begravning :(


En syster fyller år (onsdag)

En annan syster fyller år
(Fredag)

En bror fyller år
(Lördag)

Barnvakt


En fullsmäckad vecka med andra ord

091116

God Morgon!


Ussh vad jag har sovit dåligt, men ändå tvingade jag mig upp klockan åtta för idag blir det att tvätta, få bort Mont Everest i garderoben och jag vill hinna tvätta det mesta. I går kväll togs ett viktigt men jobbigt beslut här hemma. Egentligen har beslutet tagits för länge sedan, har bara inte velat inse sanningen, men den kommer ikapp så det är bara att inse verkligheten och sluta leva i en fantasivärld, thats it!


Såg ni första avsnittet av Paradise Hotel igår? haha shit vilken mediakåt tjej det är med då, nästan pinsamt mycket. Men vad gör man inte för att få en stund i rampljuset, inget jag skulle göra iaf. Jag förstår inte människor som kan ligga med någon främmande, one night stand eller liknande. Ushh!


Nu har jag ringt alla samtal som jag skulle ringa idag, tvättmaskinen är igång med första högen tvätt, och det första blogginlägget är klart. Jag är på G :)

Natti

Med den här låten säger jag godnatt ;)


Middag a la pangasius

Middagen blev lyckad som alltid. Pangasiusfisken blev jättegod, jag kryddade den så att jag fick en känsla av Thailand, är ju tokig i deras fiskrätter som sagt. Jag strödde över fisken med svarta sesamfrön. Ni borde prova det, jag har det typ till allt jag äter. Ni som inte gillar fisk borde prova denna, den smakar lite mer kyckling, inte riktig fisksmak. Den är riktigt mumsig :)

 


Lite vardagslyx

Imorgon tänker jag skämma bort mig själv lite och göra en riktigt mumsig frukost med bl.a fil med flingor och sedan hembakade scones. Yummi, lite vardagslyx! Sen har jag även lite ärenden att göra på telefon. Har skrivit  en lista på saker jag ska göra då jag har dåligt minne.

( Bild från recept.nu )

Fobier

Alla har vi någon slags fobi, min fobi är bland annat getingar, så fort jag ser en lägger jag benen på ryggen och springer iväg och skriker i högan skyn, jag är rent ut sagt livrädd för dom, samma sak när det gäller ormar, IUUU! Finns det något vidrigare.


Har ni någon fobi ?


'

Nu ska jag fixa lite middag, idag blir det pangasiusfisk med kroatisk krydda, till det blir det wokgrönsaker :)


091115

God Morgon!


Här har det varit full fart på mig hela morgonen, är fortfarande hemma hos mamma men älskling och jag ska snart bege oss hemåt. Jag längtar mer och mer för varje dag efter barn, det är så himla kul. Jag har fortfarande en liten plutt till syster, Felicia som är 3 år så henne måste man ju ta hand om på ett annat sätt än mina andra syskon som är äldre, vilket är kul!


Men men, idag ska jag göra lite hemmasysslor, måste tvätta bl.a, det börjar likna Mont Everest av min hög med kläder, det roliga är att min garderob är ändå full med kläder, men ändå får allt plats sen. Det är ett mysterium. Ska kolla om tvättstugan har tid så jag kan ta allt på en gång.



Jag är ju bara för snäll ;)

God kväll!

Gud jag är helt slut, ögonen går i kors.
Har fixat och donat här hemma hos mamma och gjort det fint, inte för att det är stökigt eller skitigt, men torkade av lite ytor och sånt, dammsugit och skurade golvet, slängde även in en tvätt i maskinen som precis blev klar för 5 minuter sedan, har hängt in det i torkskåpet med. ( Jag älskar att fixa och dona hos andra, tvätta vet ni ju redan att jag älskar att göra ) HAHA, ja jag vet, jag är lite udda ;) Har även tagit hand om tre barn samtidigt.  Jag skulle vara skitbra som mamma eller vad säger ni ;) dom som säger att dom inte hinner med något när de har barn, jag säger bara en sak, BULLSHIT.


Jag och älskling ska spendera natten här i varsit rum hos mina brorsor
. Hehe. Vi har typ våra bestämde sovplatser här :D Jag som trodde att jag skulle sova här hos mamma var och varannan vecka sedan jag flyttade hemifrån för ett år sedan, men nej, jag har bara sovit här fyra gånger, borta bra men hemma bäst. Men jag saknar att bo hemma :/ Eller jag saknar avståndet, jag skulle vilja bo närmre ( Men två km är väl inget, right ? ;) Känns fortfarande konstigt att man inte bor här hos mamsen, har ändå bott med henne hel tiden. Jag är en riktig mammagris. Men det bästa är att vi har fått en jätte bra relation till varandra.  ♥MAMMA♥


Vad gör ni då ?
själv sitter jag här i soffan med Mexx brevid mig och kollar på Die Hard och lyssnar på regnet. Ussh vilket väder vi har, ( Thailand snart, thailand snart ) måste tänka på thailand för att inte tappa humöret då jag är en riktig vädermänniska, mitt humör styrs av vädret. Jag har lust att flytta till varmare breddgrader för gott, vad säger du älskling, ska vi ta vårat pick och pack och flytta ???


Blä vad jag är trött. Ska försöka hålla mig vaken in i det sista, kanske ska hämta mamma o B ikväll. Men det kommer nog inte bli så ZzzzzZZZzzzz.


ÅHHHH Vet ni, imorgon kväll börjar Paradise Hotell ;)  Nä nu ska jag fortsätta att kolla på filmen.


NATTI




Myskväll

Ikväll ska jag vara barnvakt till mina tre småsyskon tillsammans med älskling ( som är VÄLDIGT poppis bland  dom, speciellt hos mina brorsor ) Så jag får vara med Flisan som just nu sitter och flätar mitt hår. Vi ska snart skjutsa mamma och B och sen ska jag släppa av älskling hos sina föräldrar ( svärfar fyller år )Så han ska äta middag där. Sen hämtar jag honom lite senare.. Blir en myskväll med film och godis som gäller ikväll för våran del.

 

Självklart åker myskläderna på en dag som denna!

 

Vad ska ni göra denna mysiga lördagskväll ?

 


Min julkalender

Åhh vad jag längtar till julen, helt klart den BÄSTA högtiden. Hoppas att det blir lite snö i år. Jag ska fira den här julen till MAX och göra den ännu bättre !

 

Här är min julkalender detta år ;) Gullig va!


091114

God Morgon!


Har sovit jätte bra i natt för en gångs skull och tog även en rejäl sovmorgon. Nu håller jag på att fixa lite här hemma för imorgon är det dags för besiktning av lägenheten. Tog precis bort en STOR hög med kläder som hängde på min träningscykel, jag måste lära mig att den ska användas till TRÄNING och inte som kläd och väskhängare, det är mina gaderober till för. Jag och mamma har pratat om att börja simma tillsammans och även börja på yoga, har alltid velat prova det och tror att det skulle vara bra för mig som ständigt lever i stress.


Men om några veckor åker jag bort från det här stressade samhället och bara njuter och lever livet. Man längtar extra mycket nu när man kollar ut genom fönstret på det är gråa trissta vädret vi har i Stockholm. Sol året om tack!


Vad ska ni hitta på för kul idag då ?



En sur hund

Jag nämnde ju tidigare att Mexx rent ut sagt HATAR min nya kamera, så fort han ser att jag tar fram den så springer han och gömmer sig, ofta brukar det bli under sängen men denna gång hittade jag han tjurandes i ett hörn under trappan, och jävlar vad sur han såg ut då, om ögon och "läppar" kunde döda... Oj oj oj! nästan så att man blev lite rädd, hehe! Min lilla sura hund ;)

 


Läs ordet noga

En sak jag älskar är att "krulla" snören till presenter ( Läs noga ordet K R U L L A ), vet inte varför men jag tycker verkligen det är skitkul, fick möjligheten idag då mammsen slog in presenter.

 

Ussh är skitmätt, vi åt pannkakor idag och jag var vrålungrig men det fick bara plats med två pannkisar i magen. Mådde även lite illa av all nutella, nä sista gången jag har det på pannkakan. Blä!

 


091113

Nu känner jag att jag kan blogga igen, var på dåligt humör igår men nu är jag glad igen. Har varit i farten sedan sju imorse då B kom och hämtade mig. Sen har jag passat en sötnos som knappt kan engelska men det går skitbra ändå, språket underlättar visst men det finns fler sätt att komunicera. Vi tog en långpromenad med Mexx innan vi satte oss i bilen för att hämta min mamma. Ni ska bara se vad söt hon är, kul att lära henne svenska ;)


Sen har vi uträttat lite ärenden, har även hunnit handla till middagen ikväll, det blir pannkaka med massor av gott som bl.a glass, nutella och banan. Kommer inte hem förens ikväll då jag ska hämta tre småttingar på dagis och skola. Ska även vara chaufför åt mamma ikväll. Hard work work!


Ikväll när jag kommer hem ska jag bara mysa med älsklingen. Kolla på några filmer, på tal om det, har ni sett The Butterfly effect (tror att det stavas så) ? skit bra filmer iaf, jäkligt annorlunda. Så dom kan jag rekomendera. Om ni vet några bra filmer får ni mer än gärna rekomendera till mig, i love movies så.


Idag är det fredagen den 13e, någon som haft en jobbig dag eller otur ? Min dag har än så länge varit bra..

inge mer bloggning ikväll

Av personliga skäl tänker jag inte blogga mer idag. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon!

Min goda och nyttiga tonfisksallad

Har precis tryckt i mig en tonfisksallad, den blev riktigt god, speciellt sesamfröna på, det gör jätte mycket, så det kan jag rekomendera, nyttigt och bra! Har även slutat med dressing och sås ( dock bara på vardagar ), men det gjorde inte så mycket när man hade fröna konstigt nog, hade även pressat citron över allt :)  Ska snart äta en majskolv, länge sedan man åt det.. Har redan planerat middagen imorgon, pannkakor med glass och choklad, yummi! Fredagsmys! Då får jag unna mig.

 

Vad har ni ätit till middag då ?

 


Im back

Hej Bloggen!


Kom hem för en liten stund sedan, har varit i farten  precis hela dagen så nu ska jag slappa resten av kvällen. Ska snart göra mig en tonfisksallad, försöker hålla mig ifrån onyttigheter på vardagarna och det funkar riktigt bra. Men imorgon är det fredag och då kan jag unna mig, jag försöker inte gå ner i vikt utan vill att kroppen ska må bra och sen tränar jag för att få snygga kurvor på rätt ställen, så ingen bantning här inte, en sund och bra kropp ska man ha.


Kollade precis på Efter Tio när Kenza och Foki gästar, så himla gulliga tjejer. Kissie skulle varit med men dyker självklart inte upp "som vanligt" utan att meddela också. Nä tycker inte om hennes blogg längre, så mycket skit... Jag förstår inte varför hon får hålla på som hon gör, hon om någon mobbar. Fyfan säger jag bara...


Nu ska jag fixa ordning en tonfisksallad och kolla på Bonde söker Fru, missade det igår!


 





jag börjar bli trött, det märks

Har gjort riktigt fint här hemma idag, möblerat om m.m. Ska snart kolla på en film innan jag ska krypa ner i sängen, är riktigt trött efter sju timmars städning här hemma. Ska upp tidigt imorgon, blir hämtad av mamma vid niotiden, vi ska åka iväg och fixa lite saker!

 

Jag måste erkänna en sak, det blev ingen träning idag, men jag tycker att jag har fått nog av sju timmars städning, det ska ju tydligen vara bra som träning så. Man använder hela kroppen..  Märker i min text att jag börjar bli trött, orkar inte ändra något, ville bara slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig!

 

Natti mina söta läsare

 


Nu är det skärpning Niki

Lillördag idag då vilket betyder att jag kan unna mig lite gott. Har precis tryckt i mig en pizza, ussh är äckligt mätt nu. Skulle behöva ta ett cykelpass men det orkar jag fan inte. Min träningscykel används flitigt iaf, eller ja till väskhållare, just nu hänger det fem väskor där. Jag MÅSTE börja träna nu, jag hittar alltid på ursäkter till att inte göra det, så jag ska börja redan ikväll. När pizzan har lagt sig lite bättre i magen är det dags för en halvmil, i promise. Jag lovar er mina läsare, nu är det skärpning skärpning. Jag tänker inte ens äta godis idag som jag brukar på onsdagar.

 

Tyvärr hittar man mig oftast såhär.. Stackars min kropp, så jag ökar cykelpasset till EN MIL IKVÄLL


I LOVE my hair

Något jag tycker är skitsnyggt är långt hår, det känns så "kvinnligt" på något sätt. Och jag är lycklig att jag har ett hår som växer som ogräs, jag hade lugg för nått år sedan och nu är det håret ner till brösten. I just love my hair. Jag är helt klart lyckligt lottad, inte för att det är fult med kort hår, men det är inget jag passar i. Jag gjorde ett misstag för flera år sedan när jag klippte av mitt långa hår till axellångt, och det gör jag ALDRIG mer om. Sen börjar jag få bra kvallitet på håret (även om topparna är slitna). Det är nog för att jag använder chokladschampoo och hårinpackning och efterbehandling (choklad) varje gång jag tvättar håret. Skit bra produkter..

Ibland känns det som att jag har hårförlängning för jag hinner inte med i farten mitt hår växer. Haha! Jajja, bara tacka och ta emot ;)

 

Jag ska försöka spara mitt hår ända ner till naveln. Det är ett mål. Just nu är det lite längre än till brösten.

 


091111

God morgon!


Innan klockan ringde i morse så låg jag och tänkte att " Hoppas klockan bara är halv åtta nu så jag får sova en timme till " men precis då ringde den och det var bara att stiga upp.


Jag brukar på senaste tiden tänka lika med Sandra när det gäller byxor, varje gång vi träffas så säger jag " dom där byxorna tänkte jag också ha på mig, tur att jag inte tog dom " Och då är det verkligen NÄRA att jag tar dom, men så ändrar jag mig i sista sekunden. Men igår var det dags, vi hade likadana byxor hahaha, lite roligt. Det lär inte vara sista gången heller ;)


Nu ska jag göra lite frukost, har inget gott hemma. Får bli äggröra!


Just the same


Nått fusk måste det vara ;)

Ett måste när vi träffas är att spela alfabet, vi har grymt roligt då, ibland slutar det i tårar för man skrattar så mycket, vet inte varför utan det är bara så, men så är det när man är med sina bästa kompisar. De blir mycket skratt och flumm då :P Denna gång var det nära att jag VANN för en gångs skull, men så blev det inte (som vanligt) jag misstänker ett litet fusk från en viss persons sida, haha nä jag skojar bara ;) men nästa gång, då är det min tur att vinna, ska plugga på ord. Då ni !

 

B ringde och var påväg att hämta oss, men han åkte fel pga mörkret så vi gick till stora vägen och det var jäkligt läskigt, är mörkrädd av mig så jag var nära till tårar. Kan ha nått med att jag såg en skräckis idag också, Wrong Turn. Riktigt läskiga filmer.. Scaaaary..

 

Okej, nått fusk är det alltså, HMMM! Haha!!

Trion föralltid, my best friends! I love you guys ♥


Nu är jag hemma

Kom hem för en stund sedan, har varit med tjejerna hela kvällen. Vi hade jätte mysigt som vanligt med mycket skratt och prat. Ni är bara för underbara! Jag tog såklart med mig kameran oc tog över 200 bilder ikväll, dags att bränna bilderna på en cd för nu är det MYCKET, inget man vill förlora. Vi kollade på en grymt bra film också, minns inte vad den hette men ska ta reda på det, den måste jag rekomendera er..

 

Myssockorna från Cubus åkte på. De har jätte mysiga sockor för en billig slant!


Sometimes

Sometimes is kaos in my head


Snart iväg

Ska snart iväg och möta tjejerna, mamma skjutsar mig så det är skönt, sen blir jag hämtad av B, fan vad jag är bortskämd. Mina egna privatcaufförer :D mohaha! Kommer hem senare ikväll och då blir det uppdatering plus massor med bilder ;) Ni får ha en bra tisdag så länge!





091110

God morgon!


Har sovit i tio timmar i natt så jag känner mig riktigt utvilad, det behövdes. Ska snart hoppa in i en lång skön dusch och fixa mig lite. Ska iväg senare till Tina på tjejkväll så det ska bli kul. Frågan är vad man ska ha på sig, hmm det här eviga problemet vi tjejer har. Får väl rota i gaderoben, något finns det säkert.


Vad händer resten av veckan då. Imorgon tänkte jag ta tag i lägenheten och göra en riktig make over, fixa och dona, jag är inte nöjd med hur det ser ut här hemma, lär aldrig bli det heller men en liten förbättring kan det bli. Sen ska jag åka iväg och köpa presenter, har tre syskon som fyller år nästa vecka. En present är dock redan klar. Sen får jag se vad som dyker upp längre fram i veckan. Jag misstänker att jag ska agera chaufför på fredag, sen på lördag ska jag passa tre sötnosar hela kvällen, så då blir det lek och stoj. Har redan fixat film och så till dom så vi kan ha en riktig myskväll. Jag är nog världens bästa barnvakt måste jag erkänna.


Nu är det dags för en uppfräshning :)

 



En katt i en pappåse

Det bästa sättet att underhålla min katt är att ta fram en pappåse som han kan busa i. Där i spenderade han sin eftermiddag ;) Känner ni igen påsen? Från Ullared. Kollar på det nu på femman, nästa gång vi ska dit blir det nog att campa eller nått !

 

Vad vill du...


Vill bara bort

Har inte haft någon stor lust att blogga idag men nu har jag funnit lite inspiration. Sitter här och drömmer mig bort till en mysig stuga i Norrland med massor av snö runt om. Få fira julen på ett riktigt mysigt sätt framför en öppen spis. Åka lite skidor på dagarna. Vill bara bort från Sthlm ibland, speciellt vintertid, här är det ju sällan snö. Är sugen på att hyra en stuga i några veckor, bara ha skogen och snön runt om. Tända massor med ljus och bara ha det lugnt och skönt, läsa någon bra bok, baka lite. Slippa se bilar så fort man tittar ut genom fönstret. Visst gillar jag storstaden, men ibland vill man bort till lugnet. Varför ska lugnet vara så långt borta för.  Suck!

 

Ja jag är sliten...


H&M Katalog

Fick nya H&M katalogerna idag, ska snart kika i dom, inte för att jag har pengar att köpa kläder för.. Känner mig som en fattiglapp just nu, blä! Inge kul alls. Förutom katalogen så fick jag bara reklam idag, tråkigt tråkigt, jag som blir glad över att höra hur posten dunstar ner i brevlådan i hopp om att det ska vara något kul, men icke sa nicke..


Suck

AAAAAAAAAAH jag bloggar när jag är på bättre humör igen.................

Upp tidigt imorgon igen

Det blir en tidig morgon för mig imorgon också, ska med älskling till vårdcentralen. Han har varit risig nu i veckor så nu är det dags att ta reda på vad det är. Själv ska jag passa på att ta mina vanliga prover som jag måste göra var 6e vecka för min sköldkörtel..

 

Ska kolla vidare på och så kom Polly och sedan sova..

 

Natti ♥


Tävling hos Foki :)

( Klicka på bilden för att komma till tävlingen )


Jag är med i en tävling hos Fokis.se med sammarbete med mihi.se

 

Wish me luck :)


Såklart

 

Fyfan vilken spännande match :D Klart vi är vidare, vad trodde ni ;)  DJURGÅRDEEEEEEEEN :D Blåränderna går ALDRIG UR :D Right!


Men vad är det här ?

Jag hittade nått i soffan som inte borde vara där, nämligen tomma geishapapper, jag har suttit och tryckt i mig choklad nu. Jag som bara skulle äta godis ons,fre och lördag, men Djurgården gör mig så nervös så jag var tvungen. Jag skiter i att äta godis på onsdag istället. Så då var det löst ;)

 

Snart lär det bli straffar, Håll tummen för DIF NU!

 

DOM GJORDE MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL :D JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FAN VA NI ÄR GRYMMA :D

3-0 till DIF .. Tre minuter kvar :D

 


JAAAAA 2-0 till DIF :D

 

Sitter här med datorn i knät och kollar på fotbollsmatchen. Djurgården gjorde precis ett mål. KOM IGEN NU 2 mål till vill vi se.. Ni klarar det är! Pulsen är hög och jag sitter tro det eller ej klistrad framför matchen, riktigt spännande är det. Så nu håller vi tummen för DIF! Skönt att de gjorde ett mål så tidigt in i andra halvleken så att de kämpar ännu mer nu och känner att det finns möjlighet.

 

JAAAAAAAAAAAAAAAA 2-0 till DJURGÅRDEN , Nu är vi på gång  :D:D:D:D:D:D fyfaaaan vad BRAAAAA ni är !

 


Spegel spegel

Passade på att lära syster att ta "dagens outfit" på sig själv också. Allt ska börja tidigt så ;) haha. Nästa generation bloggeskor, nä jag skoja bara.. Kul hade vi framför spegeln, jag lär henne allt jag kan ;)

 


Presenter

Vi fick lite presenter av mamsen när vi kom hem. Flisan som älskar Hello Kitty fick självklart det ;) en kamera bl.a så nu kan hon fota lika mycket som jag ;) Haha! ja vi kan lossas iaf. Och jag fick massor med geishor. Jobbigt bara att jag inte kommer att äta godis förens på onsdag igen! Mina brorsor fick en varsin dumlekalender, jag ska köpa mig den traditionella kalendern som alltid, och det slutar alltid med att jag äter upp chokladen direkt ;) Vem kan hålla sig liksom.

 


091108

Sådär nu är man hemma igen. Hämtade mamma och hennes väninna vid Frihamnen, dom har varit i Riga. Var lite orolig att jag inte skulle hitta dit , men vid Östermalm chansade jag på att taxibilen som var framför mig skulle dit, så jag förföljde honom. Och mycket riktigt, där var Frihamnen. Var ute i god tid så jag fick vänta en halvtimme men det gjorde inte så mycket, gick runt och kollade och gick sedan till terminalen. Tydligen var det ingen höjdare i Riga. En "spökstad" med andra ord. Inget dom rekomenderar att åka till.


Ingen av oss hade ätit frukost så vi stannade på ett café. För min del blev det varm choklad och ostmacka. Nu sitter jag hemma hos mamma, ska vara här en stund innan jag beger mig hemmåt. Blir en slapp söndag idag, är skittrött!

virra runt i stan

Min blogg ser lite skum ut nu men jag orkar inte fixa till det nu, ska kolla på en film och sen ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och agera chaufför. Virra runt i staden, jag har vägen i huvudet hur jag ska åka men jag är ändå osäker, men det borde inte vara så svårt..


Natti

Det kliar i fingrarna

Åh vad jag är sugen på att göra en make over här hemma, det kliar i fingrarna. Jag älskar vitt och skulle mer än gärna vilja ha ett vitt trägolv hemma. I stort sett allt i vitt ;) Tycker det är fräsch och stilrent. Tyvärr var jag tvärtom när vi flyttade in i lägenheten så nu är nästan allt mörkt i möbelväg. Sen har vi en chokladfärgad fondvägg. Jag kan inte heller måla om möblerna vilket är trisst för det hade varit bra. Men jag blir väl aldrig nöjd helt enkelt. Man vill alltid ha det man inte har. Off course.

 

Men nästa gång jag får möjlighet att göra om hemma vet jag exakt hur jag vill ha det. Allt finns i huvudet. nu gäller det bara att spara pengar till det!

 

Har alltid velat ha en vit matta, men jag har husdjur så det passar nog inte..

Min underbara tavla från Dominikanska Republiken som hänger

hos mamma tills jag vet vart jag ska ha den :)


Middag

 

Jag gjorde en riktigt god middag idag. Det blev nötfärsbullar med kroatisk krydda i kokkosmjölk, till det blev det potatis i ugn. En riktig god lördagsmiddag!

 

Vad ska ni äta/ ätit?


hos mamma..

Hälsar på hemma hos mina syskon en snabbis, passade självklart på att fota dom ;) både Felix och Felicia fick agera modeller så jag fick riktigt fina bilder på dom. I just love my camera!

 

Vi ska snart iväg och köpa lite lördagsgodis och jag ska bege mig hemåt, måste ut med Mexx också :)

 

 


091107

God Morgon!

 

Började morgonen med att gå ut på en långpromenad med Mexx. Riktigt härligt ute, inte så kallt heller. Älskar att gå morgonpromenader då det inte är mycket folk ute och allt är lugnt och stilla! Men lerigt var det ute, nu längtar man lite tills snön kommer, för just nu ser det bara skitigt ut..

 

Vad har ni för planer för dagen då ?

 


Jag är ledsen

Ibland kan jag bli så trött på mig själv. Jag står för misstag jag gör och får lätt ångest över dom. Jag är väldigt tydlig med känslor men ibland kan det uppfattas fel och folk missförstår mig. Jag är jäkligt envis av mig och om inte saker och ting händer då jag vill att dom ska hända blir jag irriterad på hela situationen och det kan uppfattas att jag blir sur på dom runt om mig, men så är det inte. Och en annan situation är att jag känner att jag måste vara hundra procent glad hela tiden och om jag inte är det så känns det som att folk blir sura. Alla kan inte vara på topp hela tiden, jag kanske är dum nog att säga att allt är bra när det inte är det men jag vill inte gnälla. Jag får en känsla av att jag måste be om ursäkt för saker hela tiden. Ja jag vet att jag kan vara jobbig som fan ibland, men vem är inte det? jag måste lära mig att behärska mig på många punkter, ja! Jag ber om ursäkt för att jag kan ha en kort stubin ibland och att det går ut över folk runt om, det gör jag, jag menar INGET illa mot er. Blir mest frustrerad på mig själv i sådana situationer. Men ibland blir det kaos i huvudet :( Jag känner att jag måste skriva av mig det här innan jag går och lägger mig för annars lär jag inte kunna sova så bra.

 

Jag har lärt mig att vara TYDLIG med vad jag tänker och tycker men jag måste lära mig att få ut det på RÄTT sätt också så att inte folk tar det på fel sätt. Jag måste desutom lära mig att förklara redan från början så jag slipper denna ångest jag får efteråt för då mår jag skit.

Jag är riktigt ledsen för att jag sårar, det är jag verkligen :( Jag ber om ursäkt! Jag har inte varit mig själv på sistonde. Jobbiga saker har/händer men det ska inte gå ut över er och det kommer det inte att göra från och med NU.

 

Hmm känns inte som att jag får ut allt jag vill säga, men jag är uppriktigt ledsen för allt.

 

Som ni kanske förstår är det här riktat mot vissa, och jag tror att dessa personer förstår att jag menar dom, i hope!

 

Alla gör vi misstag, Alla har vi beteenden man stör sig på, jag ska ändra mitt beteende så att det inte blir några misstag.  Alla har vi negativa sidor, men det är de positiva sidorna man ska fokusera på och framhäva. Jag försöker varje dag med att hitta tillbaka till den Niki jag vet att jag är.

 

peace

 

Jag försöker så gott jag kan att vara JAG i bloggen, det kommer bli mer och mer JAG här.

 

Sen vill jag bara säga att det var SKITRÅKIGT att Rabih åkte ut ikväll, jävla skit! :(:(:(


Just nu

Åhh vad duktiga dom var på chicagos låt youre the inspiration. Erik är en ny favorit. Jag HOPPAS och tror att iaf Tove, Erik och Rabih går vidare. Det måste dom ju göra, men man vet aldrig... Alla är ju bra så!

 

Nu ska jag kolla på filmen Poseidon på femman, har sett den förut och den kan jag rekomendera!

 

En trött och sliten Niki

Mexx och Money låg brevid varandra men tyvärr gillar inte Mexx min kamera

så så fort han hörde den reste han på sig, tyvärr!


Idol och mys i soffan

Det här är första säsongen av idol som jag följt hela vägen. Godisskålen är fylld med massor av gott och myskläderna är på. Nu ska jag sitta bänkad framför tv:n. HEJA Rabih och Tove ♥


Vem är eran idol i idol? Hehe

Nu ska RABIH sjunga :)

 

Fult när det blir knän på mjukisar :( blä!


Mexx på besök

Har precis kommit hem, har världens bästa Mexx på besök här, han ska vara här hela helgen. Geisha är jätte glad och busar med Mexx men han är så feg så Geisha tycker att han är skittråkig ;) Hehe!

 

Men men. Håller på att tina lite kycklingfärs, ska göra en kycklingsallad a la Niki till middag. Ska även kolla på Johan Falk ;) jag älskar dom filmerna som jag nämnde tidigare. Ångrar fortfarande att jag inte tog bild på oss när jag såg honom. Men det går fler tåg i hope.

 

Världens sötaste och snällaste hund ♥


sur katt ;)

Tyckte att min toffel kändes extra tung i morse, men så tittar jag ner och
har en katt hängandes i den ;) en sur sådan också haha!


I want a car

Är hemma hos mamsen en sväng. Ska även få låna bil i helgen så det känns skönt. Vi har en bil jag och älskling men den är tyvärr manuell vilket innebär att jag inte kan köra den (har bara körkort för automat) Hehe jag är så lat att jag inte orkar växla, thats why! Nä men det var för att alla bilar vi har är automat så det var ju dom jag övningskörde med. Sen kommer jag ändå att vilja ha en automatbil i framtiden så ;) Man känner sig så fri med körkort.

 

Hur som helst. Ska bli skönt att känna sig lite fri i helgen :)

 

Lite bilder från i morse


bra för håret

Mitt hår är rätt slitet och torrt men sen hittade jag en jätte bra efterbehandling som desutom luktar choklad. Den ska man inte skölja ur. Brukar sätta in den innan jag fönar håret. håret luktar skitgott kan jag lova :) Den används flitigt, varannan dag typ och mitt hår blir mjukt och fräscht.. Den håller desutom länge!

 

Är inte så kunnig på min systemkamera än


Nä nu måste jag fräscha upp mig lite och ta hand om mitt hår :) hörs snart igen!

091106

Godmorgon!


Eller god förmiddag kanske det ska stå, gick nyss upp, nä jag skojar bara. Ni känner väl mig, morgonpigg. Har fixat och donat hela morgonen, tänkte slänga in ett inlägg tidigare men jag kom inte på något att skriva, inte för att jag gör det nu heller, inget intressant iaf. Skönt med fredag idag. Blir en myspys dag som alltid. Kolla på film och äta massor med godis.


Vad ska ni göra i dag ?



Ska snart hoppa ur pjyamasen och ta en dusch.. Det är på tiden, jag bor i stort sett i den så ;)


 


Bilder på min prins

Min systemkamera är en av de bästa investeringar jag har gjort, den är riktigt bra och det fotas här hemma för fullt, äntligen får man bra bilder på mina kissar, de rör sig så mycket så de flesta bilder blir suddiga men nu är det slut på det. Här är några bilder jag tog nyss på min lilla prins ♥

 

Jag är farlig, jag lovar, kolla bara mina vampyrtänder ;)

Klockren ju ;)

Min fina prins ♥

 

Ska sätta på mig pjyamasen nu och sedan krypa ner i sängen och glo på lite serier på datorn. Vi hörs mer imorgon. Ni får sova så gott :)

Dags för en ny design

Imorgon ska jag försöka göra en ny design till bloggen, det är på tiden men frågan är hur den ska se ut? Hmm har slut på ideér. Får sova på saken helt enkelt. Mina ideér brukar ploppa upp lite när som.

 


vilket väder vi har :(

Ussh vad jag inte gillar detta väder, snöblandat regn, regnigt, blåsigt, kallt och grått. Men vem gillar sånt väder. Inte jag iaf, jag gillar sol och värme så jag vill härifrån nu, ta mitt pick och pack och åka till varmare breddgrader, mindre än två månader kvar iaf så det är bara att bita ihop..

 


380 bilder

Jag är kär i min canon kamera :) den är jättebra, tömde den nyss på alla bilder jag tog idag, 380 bilder. hur lyckades jag med det kan man undra, jag har ingen aning. Massor med egobilder och lite andra saker. Jag är så GLAD över att ha en sådan bra kamera som tar perfekta bilder. Äntligen! Räkna med mycket bilder i min blogg framöver, men det är ju bara bra, inget att klaga på eller hur ;)

 

Här är en bild jag tog utan efterredigering

Gjorde den lite skarpare i PS


Snart så...

Sorry för dåligt bloggande idag men det kommer när som helst, har inte varit hemma på hela dagen thats why! Ska instalera min nya kamera också, har fotat som en galning idag ;)

091105

Godmorgon!


Det snöar här i Stockholm, eller snöblandat regn. Inte så kul väder med andra ord om man säger så. Det blir att sätta på sig gummistövlar om man ska bege sig ut i detta väder. Men jag har ju inga tyvärr. Drar mig för att gå ut med Mexx men jag ska vänta lite och se om vädret lugnar ner sig. Hoppas på det bästa! Har ju inget paraply heller, får införskaffa mig det.


Idag har jag lite ärenden att fixa. Så blir borta i stort sett hela dagen, men ska ta mig tid till att slänga in ett inlägg lite då och då :)


Idag hämtade jag ut mitt efterlängtade paket på posten också. Ett jätte paket, kan ni gissa vad det innehöll ?? Såklart var det min systemkamera :D och jag kunde inte hålla fingrarna borta så jag har redan testat den. Och den fungerar jättebra hittills, bra bilder i rörelser :D precis det jag vill ha, men nu ska jag låta batteriet ladda så nu får jag låta kameran vara i några timmar, SEN blir det att FOTA :D Ska även fixa ny header, design och lite sånt till bloggen också. Inte behöver man boka tid hos en fotograf längre för att få bra bilder när man har en egen bra kamera ;) inte för att jag har betalat en fotograf men ändå. Vad jag skryter va ;) men jag är så GLAD.. Tack underbara familj än en gång ♥


Natti

Ändrade planer imorgon, så jag ska upp tidigt så jag ska gå och lägga mig nu, men vi hörs imorgon :)


Natti Natti


Match

FAN, sitter och kollar på matchen mellan Djurgården och Asyriska. Djurgårn ligger under :( vad är det för dåligt spel dom spelar, skitdåliga, pinsamt dåligt! Älskling sitter här brevid och gnäller och gapar och det förstår jag. Vad har hänt Djurgårn ? KOM IGEN NU, KÄMPA!


 

 




091104

Min systemkamera har kommit :D men jag har inte hämtat ut den ännu. Jag har ingen bil hemma och jag orkar inte gå i det här vädret, Brrr riktigt kallt ute. Sen är det inge kul att gå i mörkret, så jag får helt enkelt vänta tills imorgon. Den är iaf betalad och klar, inge kredit här inte.


Har redan varit ute och gått med Mexx i kylan idag, inge kul alls, måste leta fram min vinterjacka. Nu är det på tiden att den åker fram. Kan inte gå i min skinnacka längre.


Sen har jag även varit på teater idag, min bror hade huvudrollen så det var kul. Han var jätte duktig min sötnos. Vi var där hela familjen. Sen har jag även busat och byggt massor med pussel med en sötnos, barn just love me ;) Nä men det är verkligen så, barn finner mig direkt, så har det alltid varit, kanske för att jag är rätt så barnslig ? tror de känner av att jag gillar barn så. Vill ha en egen liten plutt snart att ta hand om, det tjatas kan jag lova från alla dess håll ;) vem vet när det ploppar ut en liten bebis här, det får tiden utvisa.


Så imorgon börjar ett nytt kapitel för den är bloggen, ny design, mer videoinlägg + bilder :)

Abstinens :(

Men gud, jag sitter är med abstinensbesvär. Jag suktar efter chooooooooklad. Varför gör jag såhär mot mig själv?  jo jag gör det för kroppens skull, även om det är krig med hjärnan. Men imorgon får jag njuta av chokad iaf, då ska jag prova nya marabou vinter :) Sen blir det väl ett par geishor. Jag får äta sallad till middag imorgon så att jag verkligen kan unna mig detta :) Men jag har allt blivit sliten dom här 2 dagarna jag har varit utan choklad, kolla bara på dom här bilderna ;)

 

 


Middagen

När älskling kom hem från jobbet stod middagen framdukad, hade även tänt ljus och gjort lite vardagslyx. Det är han värd. Middagen blev kanongod, lammfärsbullar a la Niki med tomatsås, potatis i ugn tillsammans med tomater och paprika och en kall indisk sås. Jag är ju bara för duktig. Hehe ;)

 


Extreme Laptop Make over

Har gjort en liten make over på min laptop, visst blev den fin ;)

 

 

Jag som älskar lila och fjärilar :)


091103

God morgon!


Har hållt på att städa och tvätta hela morgonen men nu tar jag en paus och passar på att blogga. Läste nyss i aftonbladet att ytterligare en död i svininfluensa i Sverige. Läskigt! Han hade inte vaccinerat sig. Jag själv har vaccinerat mig för några veckor sedan. Jag var risig EN dag vilket är en vanlig biverkning.


Har ni vaccinerat er än ?
Ska ni göra det över huvud taget ?
Om inte, varför ?



Ska tvinga min familj att vaccinera sig...


Nu ska jag fortsätta att städa, vi hörs snart! Åhh imorgon kommer nog min systemkamera, jag drömde föresten om den i natt, den var inte så bra som jag trodde. Tur att det bara var en dröm.. Jag kan lova er massa mer bilder och videoinlägg ;)



Choklad

I helgen ska jag och älskling baka tillsammans, vi bestämmde det nyss. Det blir både chokladbollar och kladdkaka. Kanske något mer med choklad, hmm har ni några ideér? Finns det något godare än choklad, NEJ.

 

Jag har fått min bror att älska choklad lika mycket som jag gör, varje gång han vinner en hockeymatch så vill han ha två geishor, och ni ska se hans godispåse, bara coklad typ. Mig upp i dagen. Vi är så lika på många sätt och vis, han är mig i killformat ;) När jag skulle fota honom igår, han ba: Vänta ska bara fixa till mig lite och sen gav han mig en grym posé också, jag säger då det, sådan syster, sådan bror !

 

I Love You Bro


Naturbegåvning

Jag är en naturbegåvning i köket, jag lovar, jag har riktiga talanger. Min middag med lax i kokkosmjölk med en god thaikrydda och minimajs och till det avocadoröra med vitlök och sen quino på det, shit vad gott det var. Kunde inte sluta äta. Just det, hade även sesamfröm på allt. Nyttig och bra mat, tur att man gjorde så mycket så att jag kan äta det till lunch imorgon. Har redan planerat vad vi ska äta till middag, blir lammfärsbullar a la Niki. Nä nu får jag sluta att prata om mat, blir bara hungrig.


Det skulle sitta fint med en chokladbit nu men jag ska inte röra godis i veckan som sagt, får hålla mig till vatten.. Nä men nu pratade jag om "mat igen" nu får jag lägga av..


Vad gör ni då ?
jag har precis betalat min systemkamera, får den på onsdag. Hoppas jag får den på förmiddagen så att jag kan ta med den när min bror ska spela teater, håll tummen för mig.. Ska även köpa mig en vattenkamera innan Thailand så att man kan ta lite undervattensbilder. 2 MÅNADER KVAR ;)

Uggs

Finns det några skönare "skor" än uggs ? Nej det gör det inte.  Jag hittade skitsöta uggs på Melba.se som jag vill ha.

 

Vad tycker ni om uggs ?


Klicka på bilden för att komma till sidan


Latdag

Sitter här och väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. Jag som skrev imorse att jag inte tänkte gå ut idag, kom nyss på att jag måste ut, okej ska bara gå till bilen men ändå. Ska iväg och handla nyttig mat. Som jag skrev tidigare så börjar min nyttiga månad idag och hittills har det fungerat bra, till lunch blev det avocado, keso, äggröra och svarta sesamfrön på det. Skitsmarrigt. Ikväll blir det antingen tonfisk eller lax. Är nog mest sugen på det sistnämnda..


Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma
, tittat på massor med serier och så. En riktig latdag med andra ord. Men imorgon har jag lite att göra så det är skönt med en vilodag.


Åhhh vad jag är sugen på choklad, hur ska detta sluta,
jag SKA försöka hålla mig till fredag, men det kanske blir lite på onsdag, det är ju iaf lillördag. Det värsta är att jag vet att jag har choklad hemma (som vanligt) en påse frasse ligger i min väska och suktar mig. Men jag har bestämt mig. Så det så..


Marabou jordgubb kom tillbaka :(


091102

Godmorgon!


Har suttit och kollat på Ekdal nu på morgonen
där dom tar upp straffet de både ungdomarna fick för mordet på Therese. 1,8 år vilket är sjukt. De ska ha maxstraffet om inte ännu mer. Jag förstår inte hur våra lagar fungerar ibland. Sverige är för snällt, kolla på Usa, vad skulle straffet ha blivit där ? livstid förmodligen.. Hmm, jag hoppas att de lyckas överklaga domen... Sorligt!


Blåsigt väder idag, det blir nog bara att sitta hemma och mysa hela dagen. Ha en dag för mig själv.. Idag beställs min systemkamera också, och förmodligen får jag den kanske redan imorgon *hoppas* det var på tiden att jag skaffade en ny kamera då jag fotar som en galning och blir sällan nöjd med bilderna. Tur att jag köpte en innan Thailandresan, ska rama in massor med bilder därifrån sedan. Har en hel bunt med ramar som jag köpte i Ullared.. Tack gulliga familj för att ni sposrade min kamera



Nu kan hela världen läsa min blogg, nästan!

Eftersom att jag har släkt utomlands så är det en självklarhet att dom också ska kunna ha möjlighet att läsa min blogg och nu är det möjligt ;) det var på tiden!

 

 


Mitt Mirakel

Jag vill tillägna en låt till en av den finaste människa jag känner, min pojkvän. Det har gått åtta år sedan du kom in i mitt liv för första gången. Jag minns dig även innan jag lärde känna dig. Vi gick i samma skola och jag mötte dig i korridoren när du gick med dina kompisar, ni höll alltid ihop ;) *hihi*..

 

En fin vänskap, att komma hem till dig och spela tv spel var skitkul. Jag var så grym på bilspel så du blev impad ;) Vi skojade, skrattade och vi skapade fina minnen.

 

Vänskapen bröts och jag förlorade dig för ett tag, men innerst inne i hjärtat visste jag att en dag skulle jag åter få vara dig nära. Vänskapen övergick i kärlek nu. Du är min bästa vän, min själsfrände, min kärlek.

 

Du ger mig en sådan trygghet och glädje. Jag har både ditt namn skrivet i hjärtat och på fingret. Du är ett mirakel för mig och jag älskar dig så otroligt mycket. Tack för att du finns. Tack för att jag får uppleva världen med dig. Tack för alla underbara stunder jag får dela med dig. Tack S ♥

 

Just denna text beskriver så mycket

 

" Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
en dörr till livet, jag fick en andra chans
jag älskar dig mer än du kan förstå
jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
sen du gav mig din kärlek förändrades livet brutalt"

 

 

Det var en spillra av mitt forna jag
såg inget ljus inte en strimma svag
en vingklädd fågel som inte ens drömde mer
en sång av sorger trycktes allt längre ner
men när jag mötte dig älskling, så ändrades allting brutalt

Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar å i att vi har funnit varann

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
en dörr till livet, jag fick en andra chans
jag älskar dig mer än du kan förstå
jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
sen du gav mig din kärlek förändrades livet brutalt

Visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
å allt är så enkelt och så självklart, så skrämmande och underbart
mitt mirakel är du

Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar å i att vi har funnit varann

Ny månad, nytt liv

En ny månad tänker jag börja med ett nytt och hälsosamt liv. Min kropp ska vara på topp inför Thailand. Så imorgon ska jag rensa kylskåpet på onyttigheter och fylla den med bra och hälsosam mat. För det här funkar inte längre. Har varit för onyttig nu en tid så det är dags att ändra på matvanor, ska även komma igång med rejäl motion.

Jag vet att jag har tjatat om detta länge och gett upp men nu är jag peppad. Jag har två månader på mig och då borde kroppen bli som jag vill ha den.. Så det är bara att köra igång redan imorgon. Och denna gång ska jag INTE ge upp..  Det svåraste blir väl att hålla mig ifrån choklad, men ska tillåta mig det till helgerna. Det är mitt mål, dom måste vara realistiska så ;)


Saffransbullar

Är hemma hos mamma nu på besök. Har precis käkat saffransbullar, skitgoda. På tal om saffransbullar, måste boka bakdag med tjejerna. I år ska jag enbart baka lussekatter, yummi!

 


Halloween

Kändes inte som halloween i helgen men det var väl för att vi inte gjorde något speciellt, första högtiden jag inte gör något, eller jo jag mös med älsklingen. Vi hade en underbar kväll på alla sätt och vis.

 

Hade ni en bra Halloween ?

 

Nästa högtid är den bästa. JULEN, gud vad jag längtar, detta år ska jag fira julen till MAX! Blir inge julklappshandling här i Sverige detta år utan det tar jag i Thailand.. Tänk om man inte hade några högtider, fan vad tråkigt livet skulle bli.

 


Mexx på besök

Som ja skrev tidigare så har jag sötaste Mexx på besök och en självklarhet är att ta bilder med honom ;) Den första är ju bara för snygg, *ler* Åhhh vad jag längtar tills min systemkamera kommer :D

 

Give me a kiss darling ;)

Vadå försöker slingra sig ur mitt grepp

Åh nej inte en puss till *arg*

 

För övrigt så sitter jag och en sötnos och kollar på reprisen av Idol, söta Tove är fortfarande min favorit, även Rabih är GRYM..


Ikea

Hittade massor med fint när vi var på Ikea igår. Önskar att man hade lite cash så man kunde shoppa loss där.

 

Jag med älsklings mysiga kofta, ångrar att jag inte köpte en sådan till mig!

Älskling med sin nya jacka, han fick även en mössa, skinnhandskar, mjukiströja, mjukisbyxa

en lila t-shirt, tre par kalsonger, en tjockare kofta som man även kan ha som jacka på höst och vår ..

 

 

 


091101

Godmorgon!

Vaknade av att mobilen ringde i morse, det var B som undrade om jag kunde vara barnvakt en snabbis nu på morgonen. Så nu har jag två sötnosar här hemma och även Mexx. Vi kom nyss hem från en promenad, riktigt skönt ute. Inte en enda kotte ute.


Älskling och dom ska iväg på fotboll om en stund. Så det blir en söndag i min ensamhet, vilket kan vara skönt, ska fixa och dona lite här hemma då. Fast det kommer att sluta med att man kryper i myskläder, lägger sig i soffan och kollar på film ;) Hehe.


Första november idag. Denna månad är FULLSMÄCKAD med både roliga och mindre roliga saker. Delvis fyller 3 syskon år vilket är kul. Det roliga är att de fyller så tätt inpå varandra, min pärla fyller år den 18e, Lill Flisan fyller den 20e och bror fyller den 21a ;) lite roligt. Det roligaste är att min andra bror och jag fyller år nästan samtidigt också. 4 dagar emellan där .. 

RSS 2.0