Mobbing

Sitter här och funderar mer eller mindre på hur fan man kan göra den här världen lite bättre, dessa jäkla utseendefixerade människor, dessa skolkare, fjortisar, mobbare m.m. Varför kan folk inte vara trevliga mot varandra och behandla varandra med respekt och sluta döma genom utseende bl.a... Att mobba och trycka ner andra för att själv må bättre är bara för mycket..  Man behöver inte älska andra men man kan åtminstonde behandla människor bra och ge alla ett värdigt liv.  Varför lägga ner energi på att mobba? varför? mår man så dåligt över sig själv att man måste förstöra en annan persons liv, de är inte mobbarna som är starka utan tvärtom.. Svaga jävlar! jag blir så jäkla ARG och LEDSEN.. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde förändra världen så att folk kunde leva i fred och harmoni med varandra..

Du som läser det här och som mobbar andra, jag vill att du tar dig en funderare och tänker på varför ? varför lägga så mycket energi på det, du måste ju inse att det är du som mår dåligt och kränk inte någon annan för det, förändra dig själv idag så kommer du må så mycket bättre, och om dina kompisar inte gillar dig för den du är, ja vad är det för kompisar då, det modigaste man kan göra är att vara sig själv och bry sig om sin medmänniska,,

liksom , hallå, WAKE UP och VÄX UPP FÖR FAN.. Stoppa mobbingen IDAG och börja njuta av livet !!

En härlig fredag

I fredags spenderade jag hela dagen med min lillasyster Felicia ,vi tog en långpromenad med hunden och besökte 4 lekplatser.. En härlig höstdag med andra ord..







Top Model!

Go kväll sötnosar! sitter här i sängen med laptopen och glor på Top Model, har en favorit nu som jag hoppas vinner :) Anya! Jätte söt tjej och jag gillar hennes brytning, hehe cute! 

Livet rullar på här som vanligt och imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka. Ska bli skönt och det ska jag fira med att lägga mig i ett skumbad och en chokladansiktsmask som jag fick en hel hög av min underbara Tina! my best friend you know..

Ja just det, har inte svarat på era kommentarer på länge men det ska jag göra imorgon, tack för att ni är så gulliga

Höst

Dagens bild


Thats why!

Sanningen med mitt dåliga bloggande på sista tiden är det att jag inte mår speciellt bra just nu  och måste lägga mycket energi på det + att jobba för att överleva ekonomiskt... Men iaf! Var inne på akuten i går på karolinska, mitt andra hem känns det som, nä men jag har varit där en hel del under snart två års tid pga min operation som jag gjorde för ett år sedan i halsen och gomen, har nämt det tidigare, och som ni vet gick den inte sådär värst bra. Jag reagerade och fick min knöl i halsen som har orsakat mycket problem. Men iaf! Den har krympt och i går kändes det konstigt i halsen, kunde knappt andas och det var obehagligt att svälja så jag åkte till ett närsjukhus här men där kunde de inte göra mycket eftersom de är specialister som bara får vara i halsen och titta m.m. så jag fick en remiss till karolinska så vi begav oss direkt dit. Anledningen var att jag har ett sår där knölen var ( den är borta konstigt nog) och varigt m.m. i halsen .  Det känns inge bra nu heller men ska hålla modet uppe tills i oktober då jag ska träffa mina vanliga läkare så får dom göra en bedömning, men på akuten tog de prover iaf så nu hoppas man på det bästa..

Är det här straffet jag får för att jag tackade nej till en operation för någon vecka sedan? va faaan jag är ju livrädd, och med 50% chans att få en till knöl så vågade jag helt enkelt inte...  Men vad har jag gjort nu! När ska de här försvinna.. När fan får jag börja leva mitt liv i harmoni och glädje och slippa att vara rädd och orolig hela jävla tiden... Jag klarar inte hur mycket som helst...

Ja, som ni kanske förstår är min hälsa inte så bra och med en ständig illamående och problem med att äta så är inte mitt humör så bra :( men det är bara att kömpa vidare! right !!!!


Jag har stängt många ute för tillfället och jag ber verkligen om ursäkt nu, men ingen i min familj ska få se mig såhär helt enkelt.... Jag vill bara må bra, någon gång i mitt fucking life!!!

Tack för att ni finns!


Bilder på mina sötnosar!

Geisha och Money börjar bli bättre och bättre vänner nu vilket är jätte kul, de gör mycket tillsammans och Money är verkligen som en storebror, de är så kul att se när Money tvättar sig, då sitter Geisha och kollar på och sen gör han precis likadant! Haha!







Fredag

Godmorgon! äntligen fredag va, ska ni göra något kul? själv ska vi nog ha en myskväll och käka tacos och glo på filmer.. Känner mig inte sådär jätte kry, ont i halsen och skit! bara jag inte blir sjuk..

I natt hade jag en jätte konstig dröm. Jag drömde nämligen att min katt hade en pistol och sköt mina andra katter + mamma, det var helt sjukt. Först var min katt död men sedan vaknade han till liv.. Jag sprang iväg till grannen och berättade allt och de skulle hjälpa mig ta ifrån pistolen.. Hmm! Ja drömmar kan verkligen vara skumma.. Tur att det bara var en dröm..

Som sagt, idag är det fredag och jag ska snart fixa mig lite, tror att jag ska vara barnvakt åt Flisan, även Mexx kommer hit så då blir det nog en långprommenad.. ar saknat dom jätte mycket. Ska bli kul att se vad han gör mot kattungen.. De kommer nog ha jätte kul ;)


Höstbilder!

Jaa.. Då går vi mot mörkare tider...








torsdag

Sorry för dålig uppdatering :/ men det är mycket i mitt huvud just nu.. Allt bara snurrar.. Men men.. Hoppas att allt är bra med er ? underbart väder här i Stockholm, hoppas att det håller i sig.. Riktigt härligt!

I går jobbade jag till halv tolv då jag drog hem för att storstäda och fixa här hemma.. Tina var nämligen på besök.. trevligt. Var ensam hemma då älskling var på fotboll, fick hämta dom i Slussen på kvällen.. Länge sedan man körde bil, men det var kul! Vill verkligen ha en egen nu, men har inte pengarna.. Suckar!

kommer nog aldrig ha råd med något känns det som.. Alllt var liksom enklare förr, men inte nu.. Fan! vill verkligen komma bort från Sverige ett tag.. Packa min väska, ta med mig massor med böcker och sitta i en solstol i något varmt skönt land och bara finna mig själv, samla styrka till att hitta glädjen här i livet..Suck!

men men..

Onsdag

Godmorgon sötnosar! har ni sovit gott ? själv har jag drömt en jätte skum dröm men ändå väldigt spännande.. Det var att jag skulle öppna massor med dörrar, fönster och luckor fö att komma till nästa rum där det hände saker, en labyrint typ. Skit häftigt, lite svårt att förklara men ändå..

Nu sitter jag här och glor på One Tree Hill, ovanligt va. Ska gå till bussen om ca 40 minuter för att bege mig till jobbet.. Sen blir det hem och städa.. Senare kommer Tina hit :) .. Ikväll ska jag även hämta hit Mexx.. Tog en sväng dit igår och hälsade på alla..

Vad ska ni göra idag?


Bilder på Geisha!

Det var länge sedan jag la ut bilder på min lilla bebis Geisha..
Just nu leker han med den här leksaken som är ans favorit..







lördagens outfit

Så här såg jag ut i lördags!
behöver jag ens nämna vart ifrån allt kommer,haha!
men typ Gina ;)





Fika med girlsen



Ursäkta bildkvalliten men det är inte jag som har fotat utan Sandra! haha.. Men iaf.. Var och fikade med Tina och Sandra igår som jag inte har träffat på evigheter.. Som vanligt pratade vi om allt mellan himmel och jord.. Tråkigt nog var det bara jag som svullade! en ostmacka och varm choklad. Mums

Ja just det, Tina har ju varit i London precis på en shoppingwekeend och snacka om att jag blev avis på det hon hade köpt.. Sån snygg skinnjacka i brunt, och skorna.. Vill se allt annat också! Vi bestämde oss för att inom en snar framtid ska vi åka dit vi tre och SHOPPA..

London here i come!

XoXo/ Nikki

Helgen

sorry för dåligt bloggande men har inte haft tid.. I fredags firade jag älskling som fyllde år och på lördagen var min familj bjudna till hans föräldrar på middag.. Det var hur trevligt som helst och det var god mat. Det blev lasange. Yummi ! och sedan tårta till efterrätt.. Kvällen blev inte så sen och vid halv tolv skjutsade jag hem mamma och dom.. Passade även på att hälsa på Mexx som blev jätte glad att se mig. Gud vad jag har saknat honom.. Funderar på att ta hit honom ons-tors =) det skulle nog min lilla kattunge tycka var kul och jag tror att Monny saknar honom också. Så blir det!!  Men hämtar nog inte honom förens på kvällen.. Slutar halv tolv imorgon och då ska jag hem och storstäda, har nämligen bjudit hit tjejerna.. En liten tjejkväll mitt i veckan .. Skojjigt.. Ska även agera chaufför då jag ska skjutsa B och älskling och några till fotbollen..

Vad har hänt annars, hmm jadu, jag spenderade hela söndagen med att se One tree Hill avsnitt.. Så himla bra jag bara ÄLSKAR den serien.. Är beroende.. Minst 5 avsnitt per dag, haha.. Im desperate, i know! går t.o.m upp tidigare bara för att se ett avsnitt innan jag ska åka till jobbet..


Grattis älskling!



Idag fyller min älskling år och jag har lite planer för ikväll ;)
Tack för att du finns i mitt liv, du är bäst!

Älskar dig sötis




Hemsk natt!

Godmorgon !  har ni sovit gott? själv ar jag haft den värsta natten på länge.. Allt var bra på kvällen, sedan vaknade jag av att Geisha höll på och hoppa upp ocn ner i sängen och höll på med mitt hår vilket inte var så roligt. Det här var vid halv ett tiden, och så höll han på hur länge som helst, ingen kunde sova .. Och vi var jävligt trötta, tog någon timme sedan somnade han.. Samma sak imorse mellan 6-7 och sedan tröttnade jag och gick upp istället, och precis när jag går upp går han och lägger sig i korgen, jävla bebis säger jag bara, haha, allt för att jävlas...

Så här sitter jag nu och känner mig bakfull.. Trött, seg och har ont i huvudet... Men orkar inte gå och lägga mig för jag lär ändå inte få sova... Men så är det väl när man har en bebis så.. Hehe! bäst att vänja sig när man får barn sedan...



 Att en sådan söt liten sak kan vara så jobbig!


Snart dags för att sova!



ska snart krypa ner i sängen och glo lite på tv, här är det full rulle på lillkissen som springer överallt och ingenstans.. Men då kanske han sover längre imorgon för imorse vaknade man av en dampig kattunge!

Gaaassshh vad trött jag är!

Vad gör ni då ?


Två bilder på Geisha!

Två flummiga bilder på Geisha, man kan få hur roliga bilder som helst ;)

Nu ska jag kika på era kommentarer !





Torsdag

Hej sötnosar! ligger här med laptopen i knät och kollar på Top Model som vanligt.. Har ingen favorit än.. Hmm lite tråkigt, har ingen att heja på men det kommer väl.. Det skulle vara kul att vara med i det programmet!

Idag har jag varit i farten hela dagen, det började med att jag städade här hemma och fixa mig för att möta min kompis från Australien som är här på besök, hon flyttade dit för dryga året sedan och kommer att fytta tillbaka.. Det var hur kul som helst att ses och det blev mycket prat. Sedan kom mamma och Flisan med lunch från ett cafe, smarrigt, vid halv två tiden drog vi iväg för att leta presenter till våra killar...

Sedan har jag jobbat och vid halv sju kom jag hem och på bordet stod en underbar middag :) tack älskling !


Min lilla kattunge

Just det, det här är våran nya familjemedlem, Geisha heter han hehe.. Vi var långt ute i Nynäs och hämtade honom i går kväll. såååå söt och så busig,, just nu leker han med en råtta.. Han går på låda, äter och så.. Money har väl lite svårt att acceptera en ny katt här men det kommer nog gå bra med tiden.. Det var inga problem alls att hämta honom, han är både social och glad.. Full rulle här hemma.. Skönt att man är hemma i 4 dagar nu så att man inte lämnar dom ensamma direkt!..







Torsdag

Godmorgon sötnosar! är ledig idag som vanligt. Sitter och väntar på att min kompis Sarah ska komma hit, har inte träffat henne på ett år eftersom hon numera bor i Australien och är hemma nu i någon vecka på besök. Ska bli skitkul så ska snart ner till bussen och möta henne.. Mamma och Flisan kommer också hit och hälsar på.. Hon ska köpa med sig lunch och så så det ska bli en rolig dag.. Efter det måste jag iväg och köpa present till min pojkvän som fyller imorgon..

Några tips på vad jag kan köpa ?

cancerforskare

Sitter och kollar på Sjukhuset och jag blir bara mer sugen till att plugga till forskare inom cancer, det har funnits i huvudet i några år nu och det är min största dröm att bli det och sedan lyckas komma på ett botmedel mot all sorts cancer! Om jag har den här tanken om två år igen så tänker jag plugga något inom forskare eller liknande.. Jag VILL hjälpa människor , jag VILL utrota den där jävla cancern som tar många liv... Hmm!!!


Stressad dag!

jag har haft en jäkligt tuff dag, orkar inte ens gå in på det men jag var nära på att börja gråta, men men. Chefen är stolt över mig vilket gör det ännu bättre :) .. Tog taxi hem idag och när jag sätter mig där, vad upptäcker jag då, jo PLÅNBOKEN, var i HELVETE är min plånbok. Paniiik.. Men taxichauffören sa att det inte var någon fara och han var verkligen supertrevlig..Han väntade medan jag sprang hem och kollade om den låg hemma och det gjorde den, tack gode gud! Hehe! Men så fungerar inte mitt visa kort av någon konstig anledning, men hade exakt så mycket kontanter så då var det löst :).. Nu har jag suttit här och varvat ner lite eftersom jag har varit lite smått upprörd idag.

Ska ta något att äta och sedan ta en dusch, krypa ner i sängen och vänta på att älskling ska komma hem så man får middag, ja här i huset får min "man" göra allt och serva mig som en prinsessa, självklart! haha, nä skoja bara, så ego är jag inte.. han VILL göra maten så.. Jag gör allt annat..


Nicole Listar IKVÄLL!

Ska snart springa till bussen, ikväll tänker jag skriva Nicole Listar där jag skriver om viktiga, irriterande och liknande saker. En liten diskussion med andra ord..

Är det något ni tycker jag ska skriva om ?



Min frukost!

Måste snart fixa mig, bussen går om ca en halvtimme. Men det är lugnt jag hinner..
Vet ni vad jag har blivit galen i , jo Coco Pops, så gott :D och till det Brämhultsnypressade apelsinjuice. Mmm!

Vad äter ni till frukost?





Utöka familjen!

Godmorgon Sunshines! somnade tidigt som vanligt igår, är helt död på kvällarna. Men det är nog för att jag går upp tidigt.. idag börjar jag nio men det tar dryga timmen att åka till jobbet så.. Ska jobba fem timmars pass i dag och imorgon, sen är jag ledig.. Skönt!

ska fråga tjejerna om de kanske har lust med en fika imorgon också, länge sedan nu.. Saknar att fika och snacka skit.. Hehe!  Men det är ju inte som när man var yngre att man hade all tid i världen, nu har man ett hushåll, jobb och familj som tar plats. På tal om familj, vi ska utöka med en bebis, haha ja ingen riktig bebis men en kissebebis. Japp, vi hittade ursöta kattungar igår som finns i stan. Hur söta som helst. Jag har mejlat ägaren så nu väntar jag på svar så att vi kan åka dit och kolla.. Vill verkligen ha en kissebebis nu och eftersom att jag är ledig tor-sön så fungerar det jätte bra om vi får hem den på onsdagen. Då har jag fem dagar på mig att vänja kissarna med varandra och så.. Kolla så att det fungerar!

Spännande.. Vad mer händer i veckan! hmm jag vet inte riktigt.. Får se helt enkelt!  Ikväll ska jag iaf bänka mig framför Top Model..

Blogga 24 h om dygnet

Naaw vad söta kommentarer jag får av er, många som vill att jag ska blogga som förut, alltså ofta, självklart ska jag göra det och ni kan ju alltid lägga till mig på bloggkoll.

Jag älskar att blogga och vill göra det 24 h om dygnet, ja nästan iaf ;) hehe.. Att varje gång man loggar in på blogg.se och läsa era gulliga kommentarer gör mycket. Man blir så glad..

Vad vill ni att jag ska blogga mer om ?



15.46

Jag sitter här och funderar på om jag ska tappa upp ett skumbad och bara få rå om mig själv en stund, men sen är frågan om jag vågar, med tanke på att jag är sjukt trött är risken stor att jag somnar och det vill jag ju verkligen inte, så jag väntar nog till älskling kommer hem..

Här i hushållet är det han som står för middagen och jag städning och tvätt och liknande.. Tycker det är bra, han älskar att laga mat så och han är bra på det så här blir det god mat varje dag.. I går åt vi pangasiusfisk med pesto, feta och svamp i ugn, till det blev det potatis och sedan en jätte god vitlökssås.. mmmm yummi! älskar verkligen fisk och potatis, jag älskar nog potatis lika mycket som Håkan Bråkan i Sune! Haha!

Åhh vad hungrig jag blev nu.. Hmm finns en tårtbit kvar i kylskåpet, ska jag ta den ? , nja nää jag väntar till middagen!


Vårat vardagsrum

Här kommer fler bilder på våran inredning, jag gillar asiatisk stil så mycket kommer att bli det. Där är bordet jag skrev om som hade en jätte repa i sig... Enkelt men snyggt ;) Precis min stil. Stilrent!

 vad tomt det ser ut va.. Hehe vi väntar fortfarande på att få våran soffa som kommer den här veckan i think. Den är hur snygg som helst.. Sen ska vi ha en bokhylla, plasma, mysiga lampor och tavlor, tv bord med alla dvd filmer m.m och lite sånt.. Så det kommer väl vara tomt ett tag till.. Man har ju inte råd att köpa allt på en gång!





Världens bästa katt

Min katt är världens bästa. Jag är förvånad över hur lätt det är att lära min kissemiss, han har aldrig gått på lådan och det tog en dag och nu gör han det, rumsren och allt, så himla duktig. Han anpassar sig jätte bra i våran nya lägenhet och verkar må hur bra som helst, just nu sitter Money här brevid och kelar mot datorn, min lilla gulleplutt. Ikväll ska vi kolla på en kisse till och kanske åka och köpa den. Vill inte att Money ska vara ensam så!


Snygg väska

Kom hem för en stund sedan, väntar på att mina ägg ska bli klara,  ska äta ägg, potatis och sås. Mumsigt! Känner mig helt slut i kroppen så jag funderar på att lägga mig i ett bad sedan innan jag ska se en film på tv.. En slapp dag med andra ord!

Har fått en riktig höstkänsla idag då jag kollade ut genom fönstret och såg färger på trädet. Ja så nu är den väl här, eller ja den har varit det ett tag men ändå.. Riktigt kyligt när man står och väntar på klockan sju på morgonen! måste köpa mig en höstjacka snart.. Brrr!

Tur att jag har min varma stora halsduk från Gina Tricot..

Kolla vilken underbar väska från Gina Tricot 299 kr, Den vill jag ha


Kattunge

Och inte nog med att soffbordet var trasigt, jag rev ner min fina kruka också så att den gick i tusen bitar, Snacka om stressad och dålig dag! Hoppas att nästa helg blir bättre.. Då ska jag bara ta det lugnt.. På onsdag ska vi troligen köpa kattunge också eftersom att jag är ledig torsdag och fredag, jobbar ju bara mån-ons ;) Så det blir att vänja Money med den nya kissen som ska heta GEISHA ;)


Jävla skit!

Jag är verkligen inte på humör just nu, köpte ju ett soffbord på Ikea och vad händer när vi kommer hem , jo en jävla repa i bordet, blev så jävla sur. Det tar ju ändå ett tag att åka dit ca 30 minuter så. Men vad gör man. Ville ju ha det så det var bara att åka tillbaka helt ensam och på dåligt humör.. Men till slut kom jag hem med det och kunde sätta mig ner och käka middag och nu ska jag snart göra en skål med dip och svulla chips!

Jag är glad att jag har körkort så det inte var BUSS man åkte!!!!

Så när jag var på Ikea bad jag dom öppna förpackningen så att jag kunde kolla så att det var helt och fint!!


Shopping från IKEA

Kom hem från Ikea för en stund sedan, det blev mycket shopping kan jag lova, bla den här fina tv möbeln som vi har i sovrummet, den är svartbrun. Lampan, ljushållarna, luktljuset och 2 korgar är också därifrån.. Längtar tills vi får våra 2 plasma tv. en i vardagsrummet och en i sovrummet..

Sen blev det hyllor och skohylla till hall, tv bord, lite småsaker, två hyllor till sovrummet och sedan en jättegosig matta.. Självklart kommer bilder på allt det senare, älskling håller just nu på med skohyllan.. Vi börjar fylla ut våran tomma lägenhet nu. haha.. Ska bli skönt sedan att få soffan, som ska stå mot våran kakaofärgade fondvägg ;)..





Söndag

Godmorgon sötnosar! jag vet att jag lovade er bilder av lägenheten igår men vi höll på här mellan klockan 9- 20.30 så jag hann inte! Vi har fått ordning på det mesta och nu. Skönt! det tar sjukt lång tid, mer än vad man tror.. Vi var iväg och köpte saker till Money också, mysfiltar, kattlåda ( som vi tränar honom att gå på just nu ) och lite saker! , sedan var vi även och storhandlade massor med mat och så.. När klockan var runt halv sex så kom mamma och dom över, käkade tårta och så. Mumsigt.. I går kändes det kostigt att vara här, som om man höll på i någon annans lägenhet, men nu känns det lite bättre, börjar trivas mer och mer..

Har precis duschat och fixat mig, mamma och Felicia kommer vid tio och hämtar mig då vi ska bege oss till ikea och köpa massor med saker.. Ska visa allt sedan!

Just det, vet ni vad jag hade på mig igår, EN FÄSTING :( så jävla äckligt, en liten jävel på armen ...


Grattis Mamma!

Grattis mamma på födelsedagen <3

Bild från Thailand 2008

Idag flyttar vi!

Godmorgon sötnosar! hoppas att ni har sovit gott? jag somnade vid nio igår, var helt död, har aldrig varit så trött! hehe sedan drömde jag en sjuk dröm också. Jag var tvungen att ta bort delar av min fot så att den såg konstig ut + att jag inte ens var bedövad! skit läskigt, var tvungen att kolla på foten i natt. Haha! Ja mycket kan man drömma om..

Idag ska vi flytta in i nya lägenheten! mycket att fixa. Vi måste åka till Ikea också och kolla på saker, kommer att vara helt tomt annars! Längtar verkligen till våran soffa kommer. Om ungefär en vecka ska vi hämta den. Skit snygg är den! Ni måste få se lite bilder på lägenheten ju, så jag ska fota lite idag tänkte jag! Kul va ;)


Fredag

Fredag idag äntligen! Har varit en stressad vecka och nästan ingen lugn stund alls! Jobb mån-tors sedan har jag fixat i lägenheten, städat och så. Packat! jag som trodde att jag hade lite att packa! BULLSHIT hehe hur mycket som helst, förstår inte vart allt kommer ifrån. Och mer saker är det, har hur mycket i garaget också!

Idag har jag varit iväg med min bror till Nacka Forum och kollat på presenter, hittade inte allt jag villa köpa där så vi drog till Sickla också! efter det åkte jag till jobbet, jobbade en stund men det gick åt helvete! Sedan hem och fixa! har inte ens hunnit käka, magen skriker för fullt här!

Blir donken till middag, fan vad jag ska svulla då! Först nio pack meny sedan en big mac på det, yummi! SVULL. Ja självklart blir det chips och godis ikväll också ;) med film och mys! Ska åka iväg med det sista till lägenheten också, så att vi bara har tv:n och sängen kvar!

Någon film ni kan rekomendera?

Min söta Money ska också följa med när vi flyttar <3



Badrummet måste fixas!

Hej sötnosar! Har inte blivit bloggande på länge nu igen vilket är tråkigt, saknar era kommentarer! Har fullt upp thats why! flyttar ju in i lägenheten imorgon och det är mycket som ska fixas innan det. Så det här är sista natten här, blandade känslor! Men men, flytta hemifrån måste man göra så :) Var över en sväng där för en stund sedan och hämtade damsugaren! ska ju fixa mitt lilla hus innan jag ger mig iväg. Inte mycket saker där nu, sängen, tv och tv bord och sedan datornerna och tre flyttlådor, så det är inte så mycket kvar! skönt, men det tar ändå en sån tid. Suck! men har hela helgen på mig att fixa i våran lägenhet, vi måste åka och köpa massor med saker också, bl.a saker till min kissemiss!

När det väl är klart kommer det bli grymt fint! Älskar att inreda och är duktig så.. Nästa steg blir att fixa till badrummet. Kakla om och så, jag vill helst ha gråa kakelplattor i sten vid duschen, sedan vitt och sen fina mosaikplattor på golvet. Vi ska ta bort badkaret och göra en stor dusch i stället som är 3 meter lång och 1,5 m bred typ. Jag ser det framför mig hur bra det kommer att bli! självklart ska vi ha golvvärme också! Det är ett måste för mig i badrummet, + att det är bra för fukt och så. Att det lättare torkar! När det är klart vill jag ha små runda lampor i badrumstaket, och att man kan justera ljuset så att man kan få ett behagligt ljus där inne! , gillar verkligen inte badrummet idag, det är orange färg på väggarna och grönt golv, USSH! haha..


Onsdag

Godmorgon! hoppas att ni har sovit gott, själv har jag inte det, har legat och kollat på klockan hela natten, fråga mig inte varför. Men men, här sitter jag iaf, ska möta chefen klockan åtta sedan ska jag jobba. Var ledig i går och var i lägenheten hela förmiddagen. Nu är den äntligen klar så på fredag ska vi börja åka med saker dit. Ska försöka få ordning också. Den blir hur fin som helst, men mycket återstår. Vi ska göra om i badrummet, kakla om m.m. vet exakt hur jag vill ha det, sedan ska vi fixa köket, nya skåpluckor och bänkskivor, Golvet och fönsterbrädor ska bli nytt och sedan ska vi göra ett fönster från sovalkoven in till vardagsrummet och sist men inte minst ska vi öppna upp i köket. Så det återstår mycket men man får ta en sak i taget..

Ja just det, vi har ju en uteplats att fixa också. Där ska vi fixa till våren, min alldeles egna trädgård hehe . Vi tänker bygga en trall, och sen ha stora buskar så att det inte blir så mycket insyn.

Men men. idag är det onsdag och jag ska som sagt till jobbet. Imorgon ska jag följa med B till jobbet och hjälpa dom med en sak i excel, det ska bli kul.

Dagens bild



Kategori: Money
Foto: Jag

Ny design!

Tycker det är dags för en ny design på min blogg, har den här bara för att jag inte hunnit göra någon ny design ännu. Frågan är bara vad jag ska ha för färg? något höstigt kanske. Hehe får se! då har jag lite att göra när jag kommer hem från jobbet. Jobbar ju bara tre timmar idag så!

Ska även göra en ny design till syster <3


Vill ha!



Snygg dress från Juicy Couture. Är sugen på att köpa en sådan, men som sagt har ju rätt långa ben och frågan är om de är det? provade en liknande på gina, då behövde jag ta xl i lägnd men då var de alldeles för stora.

Någon som har en sån här dress?  är de långa i benen?

Vill ha en mjukisdress att sätta på mig efter man har tränat. Myyys!

Hittade även dessa skor, hur billiga som helst, 149 kr på Nelly

Då blev det jobb för min del ändå!

Godmorgon! ändrade planer, jag ska jobba idag, fick ett mess från chefen som sa att jag kunde få jobba ett pass idag om jag ville och självklart vill jag det, flög upp i sängen och nu sitter jag här, Ska träffa dom om 2,5 timme så¨jag har gott om tid. Så där rök min lediga dag, hehe men klart man visar framfötterna.

Älskling ligger och sover, han är ledig till på onsdag, han ska göra klart det sista i lägenheten. Vi kan börja städa i veckan och sedan flytta in sakerna på fredag. Det jobbigaste nu är att jag inte kommer att få min lön fören i slutet av oktober. Tur att jag har pengar sparade. Våran soffa kommer ju snart också och jag måste ju ha råd att betala den + hyra och lån i september. Det är nackdelen med bostadsrätt, att man har både hyra och lån att betala. Men hyran i sig är inte hög om man säger så! Men det blir ändå en jäkla slant varje månad, men det får vi ju tillbaka när vi säljer lägenheten! vi ska ju inte bo där föralltid, nej. Nästa steg blir nog ett radhus eller villa.




Dagens fråga

Dagens fråga:

Vad betyder ordet fjortis för dig?

Dagens bilder





Kategori: Höst
Foto: Jag


Dagens outfit



Dagens outfit från skrattkammaren

Långa ben man har va ;)

Bror



Jag minns när man gick i skolan och många stoppade in jeansen i strumporna, min brorsa på sju år börjar redan göra det. Hehe, så gulligt!

Gröna Lund

Har precis kommit hem från en heldag på Gröna lund, inte sådär jätte kul att vara där, åkte mest för att umgås med familjen. Jag besökte skrattkammaren och Spökhuset. Haha, har aldrig skrattat så mycket på länge, trodde inte jag skulle bli rädd i spökhuset men det blev man, hehe! Blev inge karusellåkande för min del.. Men min bror på sju år åkte allt han kunde åka, modig och kaxig liten prick. Det var så kul i spökhuset, han blev as rädd och började t.o.m gråta, men precis innan han gick ut blev han sådär kaxig igen, haha! lillskiten!

Ett måste för mig när jag är på grönan är att äta Fish & Chips, i loooove it! så himla gott, speciellt med bea till. Yummi...

Vad har ni gjort idag då ?

Kändis



Älskar Rihannas outfit här, visst är den snygg?

Jag vill ha goda nyheter

Godmorgon sötnosar! jaha nu är helgen slut igen, det går fort, hinner inte riktigt med. Eller okej helgen är inte riktigt slut än men nästan.. Har sovit som en stock inatt och känner mig pigg. Idag står det på schemat Gröna Lund med familjen, trevligt, dock åker jag inget, men men att få spendera tid och hitta på något med familjen är alltid kul, så det ser jag fram emot. Bestämde mig för det imorse då jag har tvekat lite p.g.a vädret, inge kul väder ute. Men det skulle vara uppehåll så det hoppas jag verkligen. Ska vara risigt väder hela veckan.

Medan jag är på grönan ska älskling fixa det sista som är kvar i lägenheten, det är att måla hallen en gång till och sedan sockla. Inte mycket kvar med andra ord, ska dit och städa på kvällarna efter jobbet. Sen på fredag ska vi börja flytta över saker. Jag är ledig då eftersom att jag bara jobbar mån-ons och sedan på B:s jobb när jag vill. alltså jag bestämmer när jag vill jobba så. Skit skönt! passar mig utmärkt..




Ja just det, ni som vet så opererades jag för snart ett år sedan i gomen och halsen. INTE KUL om jag säger så. Fick ligga på sjukan en vecka och det var fan de värsta dagarna i mitt liv. Hade så ont och fick en morfinpump som jag styrde själv och snacka om att man mådde piss. Så mycket morfin. Inte kul för de som besökte mig då jag inte kunde hålla mig vaken utan somna hela tiden, haha .. Har en knöl i halsen som en reaktion på operationen och den förstör mycket. Så ringde min läkare för någon dag sedan och jag fick en tid nu på måndag att opereras, men jag tycker att knölen har minskat och avbokade den :/ vill komma på en undersökning först innan och kolla om den verkligen är påväg att försvinna av sig själv. Anledningen till att jag helst inte vill opereras igen är att det är 50% chans att den kommer tillbaka, och då är jag rädd för att den kommer att bli större, och jag vill inte utsätta min hals för det, för den skadas varje gång, och att operera kanske flera gånger är inte bra, halsen måste jag ju ha så.  Så i oktober ska jag få tid för undersökning och jag HOPPAS att jag får goda nyheter, hittills har de varit dåliga! men jag måste vara stark så ! tänka positivt!

Oj vad inlägget blev långt, hoppas att ni orkar läsa allt !

Min dag!

Åhhh så fina kommentarer jag har fått av er, blir alldeles rörd, många som har saknat mina inlägg då jag tog ett litet break, var tvungen att koncentrera mig på andra saker och lite sånt.  Ni är bara för underbara och det är ni som gör att det känns meningsfullt att blogga till en viss del, först och främst gör jag det för min egen skull men att få så fina kommentarer är pricken över i:t . TACK !

Så vad har jag gjort idag, stan mesta delen, var lite jobbigt att springa in i klädaffärer då man inte kan shoppa :( så det sög en aning, hittade en del plagg jag ville köpa men men. Vet inte när jag kommer att ha råd att shoppa nästa gång, lär dröja ett tag nu..

Efter stan har jag storstädat här hemma, packat och sedan pysslat om mig själv med ansiktsmasker och skit, man känner sig som en ny människa efter det..

Sen har det blivit svull, donken till middag och sen en stor godispåse och chips så snacka om att man är mätt. nästan lite äckligt mätt! känns som att man ska spricka typ och sen mår man lite illa..

Ska krypa ner i sängen nu och kolla på¨King Kong, lär börja tjuta som vanligt!

Natti natti sötnosar!

Syster vid örtagården




Jacka


Jag älskar den här jackan från Ellos och skulle verkligen vilja ha den, fin eller hur :)




Örtagården!

Jag måste bara rekomendera er ett matställe, Örtagården som jag skrev om tidigare, deras vegetariska buffe är spännande, smakade inte så mycket på den idag eftersom jag inte var så hungrig men av det jag åt så var det hur gott som helst. Så nästa gång ni är i Stockholm, ät där ;) mysigt ställe som ligger vid Östermalmstorg! (i think)

Man har utsikt över saluhallen och man får en känsla av att det är en bortglömd liten stad, hur mysigt som helst!




Jag vid Örtagården!

Resa!





Det är när det är sånt här väder man vill resa bort, tänk om man var miljonär nu och man bara kunde resa och ge sig iväg. Suck. Känns som att jag aldrig kommer att komma iväg, FAN ! Vill komma bort ett tag. Till sol och värme!

Det finns inget underbarare än att ligga på stranden långt långt bort och bara njuta!

Stan!

Har haft en bloggpaus som behövdes, lägga ner tid till annat, bla mitt jobb och lägenheten, det börjar bli riktigt fint där nu. Älskling har jobbat från morgon till kväll hela veckan. Nu är det bara hallen kvar typ och sen ska vi storstäda i veckan och så blir det inflyttning nästa helg, spännande! Finns massor kvar att göra självklart men nu kan man iaf vara där. Så fint! Och den kakao färgade fondväggen blev skitfint. Ska bli kul att inreda och fixa sen...

Men men, det skulle egentligen blivit inflyttning denna helg men det blev inte klart. Men vi har inte bråttom, Skönt att verkligen ta det lugnt och fixa till den innan och så..

Så idag har jag varit i stan och träffat min syster och pappa. Mötte dom i centralen, de bor ju i Norrland så. Kom till Stockholm över dagen. Vi käkade lunch vid Örtagården (tror jag det hette) vid östermalmstog om jag inte har fel. Haha! Mitt minne you know.. God mat där så det stället kommer jag absolut besöka flera gånger!

Sen blev det lite shopping för syster, själv har jag inte råd med det :( men men, blev iaf två ansiktsmasker hehe..

Har verkligen varit trisst väder idag. regn typ hela dagen! Suck!

Ansiktsmask!

Ussh mina ögonbryn ser verkligen förjävliga ut, måste noppa dom nu och sedan färga dom, efter det blir det en ansiktsmask och skrubba hyn och fixa! Kommer nog somna tidigt ikväll som det känns nu!

Vad ska ni göra ikväll?


Tisdag

Hej, hoppas att allt är bra med er? hann inte blogga imorse då jag åkte iväg tio i sju imorse. Hade inga som helst problem att gå upp. Trodde att jag skulle ha det men nej! Hehe, en dusch och man blev pigg direkt, Jobbade till tolv idag. Så jag har precis tryckt i mig lite käk och ska snart hoppa in i duschen. Känner mig lite seg nu! Börjar halv nio imorgon också och slutar väl tidigt i think. Men nästa vecka får jag bestämma mitt schema lite bättre. Måste orka med mitt andra jobb! för er som undrar jobbar jag deltid på två jobb, skönt att variera lite! Varför jag gör det, ja det är mitt eget val, vill ha mycket tid till att bygga upp mitt eget företag också!

Älskling hämtade upp mig och skjutsade hem mig, skönt! han är ju hemma och jobbar i våran lägenhet denna vecka så. Vi ses inte så mycket nu eftersom han jobbar tidigt och är hemma vid elva :/ men men. Får ta igen det i helgen, då händer det mycket, först ska jag jobba som vanligt! sen ska mamma och dom hjälpa oss att flytta saker och så, sen på kvällen blir det kräftskiva och sen blir det också gröna lund, en heldag med familjen!

Men idag är det bara tisdag, och jag ska försöka boka upp mig att träffa Tina och Sandra och hitta på något, Tina har varit på en wekeend i london och hon hade tydligen shoppat som fan, de lyckosten! Saknar er !


I need a car!

Ussh vad jag fryyyyser, det är ju jätte kallt! Brr, ska sätta på elementen på fullt nu för jag orkar inte sitta med halsduk inomhus.. Var rätt så kallt när jag cyklade för en stund sedan, var tvungen att köpa busskort. Hmm hoppas jag inte blir sjuk! ähh det blir jag nog inte!

Imorgon börjar jag halv nio, jobbar bara ca fyra timmar imorgon så det är skönt! får se vad jag hittar på sedan.

Ja just det, jag hittade en helt okej bil på blocket som jag är lite intresserad av. Silverfärgad och allt! Frågan är om banken låter mig ta mer lån. Vi har ju redan lån där. Hmm! hoppas för jag vill verkligen ha en bil, varför ska jag annars ha körkortet liksom! Jaja, får väl spara, det jobbigaste är att jag inte kommer att få någon lön denna månad, men destu mer nästa. Blir som två månadslöner då ;) Mooooney! och om jag har råd då, då blir det en bil!




Hemma

Hej, har varit hemma en stund nu men inte hunnit med att blogga. Utbildningen gick jätte bra idag och jag börjar jobba på riktigt redan imorgon. Spännande!  tänker surfa runt lite nu och leta bil. För det skulle jag verkligen vilja ha nu. Men iaf, Jag är dödstrött, gick upp tidigt imorse och sen har jag inte ätit något så nu är humöret inte på topp, inte bra!

Men men, efter jobbet så drog jag hem till våran nya lägenhet där älskling höll på att riva bort tapet. Stackarn! Haha. Såg inte så kul ut. Han är kvar där än. Själv är jag hemma och ska snart ta en dusch och fixa lite!

Ussh fick höra av mamma att ett tak ade rasat in i forum idag! obehagligt!



dagens frågor

Fråga:

1.Vad är ditt drömyrke?
2. Kommer du att förverkliga den?
3. Vad gör du idag, jobb/ skola/ arbetssökande?


Dagens bilder!







Foto: jag

Måndag

Godmorgon sötnosar! hade inga som helst problem att gå upp imorse, och jag är rätt pigg nu också, fast sängen ser lockande ut, hehe men men inget att göra åt, måste på utbildning klockan nio så. Bara jag inte somnar där, Shit! brukade somna ibland på lektionerna i skolan när läraren bara stod och pratade. Skit pinsamt, haha. Sen får man ett ryck också , hahaha. Nä ussh det får jag verkligen inte göra idag. Pinsamt!

Efter det ska jag springa in på Gina tricot och lite sånt innan jag beger mig hemåt, mamma kanske skulle möta upp mig så att hon får se lägenheten.

Ussh idag är det riktigt höstväder ute och jag funderar på att sätta på mig min stora halsduk, mysigt! Har laddat ipoden också, ska bara packa väskan och sedan borsta tänderna!..

Ussh nu börjar allvaret igen, efter att ha varit "ledig" sen i mars typ. Hade ju examenarbete då och då jobbade man hemma så. Långledigt!

RSS 2.0