Mycket villa snack

sorry för dålig uppdatering, delvis är det för att jag inte hittar sladden till min mobil och därav inte kunna visa bilderna från idag.. Får väl ta en gammal bild då..

Dagen började med jobb, slutade vid halv tolv då jag tog bilen hem och tog en dusch, fixade mig och sedan begav jag mig hem till mamma där Mexx blev hur glad som helst, vet inte hur många pussar jag fick, lillen.. Flisan blev också glad, hon är en störtskön tjej, hur mysig och glad som helst.. Och rolig såklart!

Snart går vi in i november vilket betyder att tre av mina syskon fyller år, och inte nog med det, de fyller inom loppet av 4 dagar, min ena syster fyller den 18e, min andra syster den 20e och min bror den 21a.. Lite coolt va!  och det fulaste är att min andra bror och jag fyller nästan samtidigt i juni, 4 dagars mellanrum.. Haha!

Jajja.. Vad mer idag, hmm har pratat vääääääääldigt mycket om villan jag är sugen på att köpa med mamma som är förvånandsvärd väldigt positiv... Så imorgon avgörs det kan man säga, vi ska till banken då och få ett lånelöfte, sedan får vi se om vi har råd, HOPPAS HOPPAS! Jag vill det här och jag VET att det är ödet, plz plz plz!!! Villan har fem rum, tre toaletter, stor tvättstuga, 4 sovrum och en jättefin utsikt! både älskling och jag vill ha den och vi hoppas nu på det bästa!

Tur att man är tillsammans med en snickare som kan göra mycket själv på huset sedan! Vill ju ändå ha min egen design så!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Min syrra fyller också år den 18:e !

2008-10-29 @ 21:03:07
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Jen

Tja, oj mycket tårta blir det haha kram

2008-10-30 @ 08:05:40
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Madde

Lycka till på banken :D

2008-10-30 @ 08:38:51
URL: http://diaryofmadeleine.blogg.se/
Postat av: G

Hej! Om du är intresserad av en rosa bloggdesign, kika på min designsida, http://babbidesign.blogg.se Välkommen! Ha en fortsatt trevlig dag.

2008-10-30 @ 15:37:15
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

Sv: Åh tack sötnos! :D Puss

2008-10-30 @ 22:07:18
URL: http://angos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0