Favoritplagg

Vet ni vilket mitt favoritplagg är, jo det är koftorna från gina tricot, jag älskar de så mycket att jag nästan har alla färger. haha jag vet, lite överdrivet kanske men so what ;)



tandläkaren

Hej sötnosar, nu äntligen kan jag ta mig tid till att blogga lite. Har varit full rulle här hemma. har städat nästan hela dagen.. Har gaderoberna kvar + att jag väntar på en tvätt i maskinen! Ska slänga in en till så att jag inte behöver tvätta hela helgen.. Vill ju åka och shoppa lite då..

Har även varit hos tandläkaren idag. det gick bra! skönt det. hatar att gå dit...


Sockor

Finns de något underbarare än sockor nu när det är vinter, Myyys! mina favoriter är dessa, från cubus.. måste köpa flera! någon som kan tipsa om någon bra affär där man kan köpa sockor ?

Hmm funderar på att ta en liten shoppingrunda i forum i helgen ..

Var ett tag sedan och behöver köpa lite saker!


Vad ska ni göra i helgen då ?

Niki tipsar ( shampoo )

Jag måste bara rekomendera er två super bra shampo & balsam. Den ena är Nivea, har bara provat den med cacao men de är superbra, mitt hår har blivit så fint och mjukt.. hade rätt så risigt hår förut men inte längre, jag tycker t.o.m att det har blivit tjockare. mitt andra favoritshampo är Sunsilk, då använder jag den som heter smoothes out frizz



Skolan

 vad folk blir upprörda bara för att jag tycker att utbildning är VIKTIGT.. Visst man kan nog komma långt utan också, med rätt kontakter osv, men ändå.. Skolan ÄR viktig och det är sorligt att se att ungdomar tror att det är någon lek,att man kan komma och gå som man vill..  Jag tycker att skolk SKA betygsättas, det SKA stå på betygen hur mycket frånvaro man har, nu menar jag inte då man har giltig frånvaro såklart. Men ändå..  Jag hoppas att det införs, om det nu inte redan finns det.. Okej ska jag säga som gått ut skolan, men jag hade iof 100% närvaro.. Men för allas bästa.. Why not liksom!

Det finns ju en anledning till varför skolan finns!

Grundskolan är ju obligatorisk men jag tycker även gymnasiet ska vara det!






Massor med snö

Idag har det varit riktigt kallt ute. hade sockor i uggsen, så man inte fryser om fossingarna.. Mycket snö är det också. mysigt!


otrevlig personal

dagen började med att jag blev förbannad, det var så att jag tog ledigt från jobbet för att jag hade tid hos läkaren, men vad händer då jag kommer dit, först möts man av otrevlig personal, sen säger dom att jag inte alls har en tid idag, jag förklarade allt och ville prata med min läkare för att visa att jag visst hade en tid,men icke! otrevliga som dom var skickade dom ut mig. Blev så upprörd så jag ringde min läkare, och mycket riktigt när jag fick tag i henne efter 2 timmar visade det sig att jag visst hade en tid... Gaaaaaah! snacka om att jag blev galen.. Det värsta var nog att personalen var fruktansvärd otrevliga...

Jag fick en ny tid och måste vara ifrån jobbet igen... Tack! tack så mycket, för inget!

Jajja.. Har iaf jobbat på mitt andra jobb idag.. Sen har jag inte gjort så mycket, ätit en god tikka massala rätt a la Sami, med kornris, avocadosås och feta. Mumsigt! så nu är man mätt och belåten..

Ska snart se Bonde söker Fru!



Dessa kommentarer

dessa negativa kommentarer , ja vad ska man säga, har man inget bättre för sig än att klanka ner på andra ? mår man så dåligt att man måste få någon annan att må dåligt ? suck!



barn!

Sitter och kollar på SOS familj vilket jag tycker är väldigt intressant, en bra "dokumentär" man lär sig bara av att titta! Uppfostran är väldigt viktigt och att man är tydlig och visar vem som bestämmer. Positiva beröm är också en väldigt viktig del. Att man berömmer varandra och tar hand om varandra.. Alla mår bra av det i längden..

Jag vill lära mig så mycket som möjligt om uppfostran m.m. Vill ju själv skaffa barn inom en snar framtid och vill få barnet och min familj att mår så bra som möjligt så att vi får en bra framtid tillsammans.. Jag känner att jag är redo redo för det redan nu, men vill bara känna mig trygg ekonomiskt och så..

Åhhhhhh vad jag längtar tills jag får kids :)

prison break

Kollar ni också på Prison Break ? det är ju bara för bra, älskar den serien. Och visst är Michael bara för snygg, vilka ögon, jag smälter! På tal om Prison Break, ska nog ta mig en Ben & Jerrys och kolla på ett avsnitt ;)



mera snö!

gud vad det snöar, det bara fortsätter och fortsätter. men visst är det härligt, inte ofta man får uppleva mycket snö i stockholm.. Kallt är det också, när jag kom hem från jobbet var jag tvungen att ta ett fotbad för att värma fossingarna, och sen sockor, brrr! Funderar på att lägga mig i ett bad snart. Mys!

Imorgon är det löning också, inte för att jag kommer få så mycket men ändå, måste lägga undan till julklappar och sånt! Kommer verkligen inte köpa många i år, ska istället köpa något som verkligen betyder, inte bara köpa för köpandets skull!

Nu ska jag se unga mödrar på femman...


Måndag

Godmorgon sötnosar, har ni sovit gott ? det har jag gjort. Fick veta att jag ska jobba ett sju timmars pass idag, så jag ska snart iväg.. Work work.. Trodde inte att jag skulle jobba idag men fick ett mess imorse. Och sju timmar tackar jag inte nej till precis. Need this money! Men när man tittar ut genom fönstret vill man bara krypa ner i sängen igen.. Och soooooooooova! även om jag sov bra så är jag trött...

Riktig snöstorm ute, kallt är det också..

Så idag händer det inte så mycket annat än jobb.. Ska försöka göra en ny design till bloggen också! några tips ?


kärlek är allt

Sitter här och kollar på "finalen" av ensam mamma söker, det blev som jag trodde, ska bli spännande att se om kärleken är kvar mellan deltagarna och de hade dom, blir så glad för deras skull.

För mig är kärlek viktigt, jag behöver det för att må bra, och får mycket kärlek av min pojkvän och familj och vänner! Det är fan det underbaraste som finns, eller vad säger ni, kärleken övervinner allt!

tack för alla de fina personer jag har i mitt liv, mina bloggläsare också såklart



maaaaat

Idag har det varit riktigt kallt ute.Brr, men det är härligt med mycket snö ! ser så rent och fräscht ut på något sätt. Mexx älskar verkligen att busa runt i snön.

Idag har jag firat två av mina syskon. Det var trevligt att träffa släkten, händer ju inte så ofta annars.. Våran tårta blev hur god som helst, det är något jag är bra på iaf. Hmm kanske har en karriär i att baka tårtor, det skulle vara något! Vem vet, kanska något jag ska satsa på. 

Aaaaah vad det luktar gott här hemma, älskling håller på att laga mat, det blir indisk kyckling med potatisgratäng. Mumsigt.. Börjar bli riktigt hungrig, åt inte så mycket tårta som jag brukar idag, känner mig inte så kry. Hmm, känns inte så bra i halsen och lungorna, kanske ska ringa läkaren imorgon

Vad har ni gjort denna kalla men härliga söndag ?





Chokladmuffins

sådär, nu är min dator fixad och jag kan lägga upp bilder igen, så nu blir det mer bloggande, med bilder, bra va! Idag som jag sa igår ska vi ha kalas för mina två syskon. Släkten kommer dit! ska bli kul, ska vara hemma vid tolv för att göra tårta med min bror, de gillar min tårta så mycket. Något jag är bra på iaf!

här kommer lite bilder från igår när älskling och jag bakade chokladmuffins, kladdkaka och pepparkakor. Ett tips när man gör tex chokladmuffins är att ha mörk blockchoklad i mitten, det blir jätte gott!











10 saker om mig!

Lite fakta om mig !

♥ är 174 cm lång och min syster på 14 år är lika lång som mig !
♥ Jag har ett grymt självförtroende men dålig självkänsla! Tyvärr, vill ju ha båda!
♥ Jag bara älskar att resa, mitt drömresmål är bl.a till Kenya, Mauritsius och Japan
♥ Jag älskar japansk stil och kör på det hemma, vi ska även börja äta mer japansk mat! mumsigt!
♥ Jag har examen i webdesign och gillar att designa och fota
♥ Jag är nykterist, och tänker vara det hela livet! stolt!
♥ Jag har en tatuering i svanken och funderar på att skaffa en till!, men var vet jag inte
♥ Jag har alltid varit intresserad av att bli forskare inom cancer och det stod mellan att plugga
det och webdesign, blev det sistnämnda. Men vem vet, om något år kanske jag pluggar igen!
Jag gillar att plugga som ni kanske förstår, för mig är utbildning viktigt, så ta vara på skolan! ni kommer
att ångra er annars..  Man kommer inte långt om man är outbildad!
♥ Jag är en person som är ärlig vad jag tycker och tänker om en person, jag umgås med dom jag vill
och visar rätt tydligt vilka jag gillar och vilka jag inte klarar av att umgås med! ibland nästan för tydligt, men vadå
ärlighet varar längst, tänker inte känna mig påtvingad att umgås med någon jag känner att jag inte passar ihop med! thats it!
♥ Finns inget underbarare än att resa, speciellt till thailand! ligga på en strand och läsa en bok, äta god mat och vara
nära och kära, det är livet för mig!

Sugen på cola!

vad gör ni ? själv sitter jag här och väntar på att middagen ska bli klar. Det blir Pangasiusfisk i coccosmjölk, majskolvar, potatis i ugn och en avocadosås, yummi. Ett tips till er som inte gillar fisk är att äta pangasius, den fisken är så god!

Ikväll ska vi mysa och kolla på skräckfilmer och käka Ben och Jerrys, min favoritsmak är chew chew..

Åhhh vad det luktar gott om maten, är hungrig.

Vet ni vad jag blev sugen på nu, COLA! syrran har väl smittat mig efter all colasnack! haha. så jag bad älskling att köpa med sig en flaska hem..


Bakdag

Härligt det var att vakna upp till snö imorse, hur mycket som helst, kramsnö är det också. Hoppas att det håller i sig till julen nu..

Idag har vi bakat, tråkigt att jag inte kan visa bilderna men jag ska försöka fixa det ikväll, så förhoppningsvis kommer det inlägg med bilder imorgon.. Vi bakade både pepparkakor och chokladmuffins, mmm mumsigt! Jag gjorde även en kladdkaka men den blev helt förstörd, älskling skulle smaka på den och han höll på att spy, haha. Ajja får baka lite oftare så att man blir bättre!

Sen har jag bara storstädat här hemma och fixat.. En lugn lördag med andra ord!

Imorgon är det kalas som gäller för två av mina syskon, ska bli kul. Jag och bror ska baka tårta, min specialare, Mmm yummi!

vad ska ni göra denna härliga lördag då ?

Idol

Vem är eran favorit i idol då ?
själv gillar jag både Anna och Alice, de har grymma röster

Grattis bror

heeej sötisar! tråkigt att inte blogga så mycket men har fortfarande problem med att lägga upp bilder, fattar inte vad som är fel. Men men så länge får det bli inlägg utan bilder, tråkigt jag vet, speciellt när man har hur mycket bilder som helst, ajja! hoppas allt är bra med er ?

Själv är det okej, lite småförkyld och ont i halsen men det är sådana tider nu.. Idag har jag mest slappat framför Prison Break, är helt såld på den serien, och visst är Michael och hans bror värsta hetingarna, eller ?

Har även varit hos mamsen för att fira min bror som fyller sex år idag, han fick Wall E saker av oss, sen exprediment med bubblor av olika slag, han blev hur glad som helst, sen fick han en cykel, kassaskåp m.m, en lyckad födelsedag helt enkelt..

Sami håller på med middagen nu, det blir köttfärsgratäng, mumsigt! och till maten blir det Idol.

bloggproblem

som ni märker ar jag inte bloggat på ett tag, det är för att det är något fel, ser inga bilder eller nått på min blogg, och när jag ska ladda upp en bild är det helt vitt, har ni samma problem ?

faaaaaaaaaaaaan

måndag

heeeeej allesammans! mår ni bra ? själv är det okej, har jobbat idag, sedan åkte jag hem och storstädade så nu är det tiptop här hemma, luktar rökelser också, myyys! Håller även på att tvätta lite kläder, vi har massvis med tvätt att tvätta, orkar inte hyra tvättstugan heller, nej sånt vill jag hålla på med hemma.. Men första maskinen är snart klar, då slänger jag in en ny, sedan får det bli en maskin per dag.. Så vi får bort högarna.. Frågan är bara hur allt ska få plats i gaderoberna sedan, hmm ja det är nästa problem, haha!!

Ska snart se en film tänkte jag, bara ta det lugnt!

Imorgon kanske jag inte behöver åka till jobbet, men det blir nog en sväng förbi det andra. Hinner inte i helgen då det är 2 partyn jag ska på.. ska bli riktigt kul... Ser verkligen fram emot det..Mer om det senare!

Vad har ni gjort idag då ?


Dagens fråga!

Vad ska ni göra idag ?

bloggproblem

Har ni också bloggproblem eller är det bara jag ?

Fin middag hos mamsen

kan man bli såhär sjukligt trött av medicin? ja tydligen, jag är så trött så jag vet inte vad.. Men det har inte hindrat mig från att göra det jag skulle och ska göra idag.. Har varit i forum idag med bror och älskling+ hans mamma och pappa.. Kollat lite, men pank som jag är så får jag bara fönstershoppa.. Suck, det suger verkligen, finns så mycket jag vill ha och behöver.. Jajja får vänta tills jag blir rik. Haha!!

Just nu har älskling och bror ockuperat sängen och sitter och spelar Guitar Hero eller hur det stavas, har själv provat det men jag var verkligen kass så jag håller mig till datorn här i vardagsrummet..

Ikväll blir det fin middag hemma hos mamma, lamrätter med potatis i ugn och sallad+såser, kan det bli bättre.. Sedan godis på det, yummi!!

Blir nog en tidig kväll för min del, ska få ur den där jävla tabletten från min kropp och aldrig mer hålla på med sådant skit, förlåt kroppen! Im very VERY sorry!

...

Nu inser man vilka som är ens riktiga vänner!

Så kallade lyckopiller!

Godmorgon sötisar! hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.. Mår inte speciellt bra.. Tog tabletter igår mot ångest och redan igår reagerade jag starkt på dom.. Ärligt talat så tror inte jag på sådant skit och ska sluta äta dom efter en dag! Jag tror att mycket bara är påhitt, att inbilla kroppen att de hjälper.. Nej sånt är inte för mig, då klarar jag ångesten mycket bättre på egen hand... Jävla skit!

Är helt död idag, Trött som fan!

Men det ska inte hindra mig från att åka iväg !

De kanske hjälper för vissa men själv är jag skeptisk mot sånt! sorry det är bara vad jag tycker.. Jag tror att det är mycket upp till en själv att kunna hantera ångesten, att inte tänka negativt, försöka leva ett bra liv ändå och sådana saker... Och jag kan hantera min så..


Dagens bild



I love to siiiiiiiiiiiing

En lista

Klädsel
Vad har du på dig idag:
jeans, linne+ rosa kofta
Vad använder du just nu för skor: ett par bruna uggs
Favoritfärg på kläder: neutrala färger

Senaste person som
Sov i din säng:
älskling
Du pratade med: älskling där med
Du gick på stan med: Tina och Sandra
Skällde på dig: min bror

Senaste
Låt du hörde:
hmm det var en ny låt med Jordin Sparks
Film du såg: Snow Angels
Mat du åt: Donken
Kram: älskling
Puss: min kattunge
Känslan: busig
Resa: Phuket
Dröm: Minns inte
Boken du läste: Den andra kvinnan
Personen du träffade: mamsen
Personen du pratade i telefon med: Bror
Personen du fick sms av: H&M , eller ja det är kanske ingen person, eller jo, någon därifrån skickade ett sms
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig ätit korv därifrån
Gången du var utomhus: I eftermiddags
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: för förra helgen
Saken du köpte: tidningar

Om dig

Namn: Nicole
Smeknamn: Nikki
Sysselsättning: jobbar
Bra egenskaper: målinriktad, bra självförtroende, glad och rolig
Dåliga egenskaper: envis, iof kan det både vara bra och dåligt!
Linje/klass: tog examen i sommras från högskola, är välutbildad ;)
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 38

dagens







Jeans från Bikbok
Jacka från JC
Kofta: Gina
halsduk: gina

En kommentar från en läsare

Imorse vaknade jag på ett strålande humör, jag var glad, pigg och utvilad, men pricken äver i:t var ändå när jag läste en kommentar av en tjej! så himla gulligt och man blir ju så GLAD. Hon kommenterade min text om att Älska dig själv! TACK!



fan va underbart att hitta en ung tjej med hjärna och ÄKTA självförtroende, hade nästan tappa hoppet bland alla jävla blondinbellawannabee som inte kan göra nått utan att undra om folk tycker dom gör rätt eller fel! Du är ju helt underbar tjejjen! önskar fler var som du. fast jag är 28 år har jag ändå inte lärt mig att ens gilla mig själv,,, du är bara såå oooooo, jävla störtcool! all heder åt dig gumman du är VACKER!



Jag finner inga ord, så himla fint skrivet, tack så mycket gumman :)




Japanskt!

heeeej mina kära läsare, har ni saknat mig idag ? ja det har ni ju.. Men nu har jag tid att blogga lite, har varit full rulle på mig hela dagen.. Har varit hemma och hjälpt till att städa garaget och tomten..Det tog inte så lång tid, är ju rätt snabb av mig.. Hehe men det var kul... Faktiskt!

Sedan var jag med B, mamma och Flisan på en Sushirestaurang. Jag åt ris med yakinikusås, hur gott som helst, självklart blev det en japansk soppa också, hur god som helst...

Sen har jag varit och fikat på mc donalds, deras glass med chokladsås, muuuums.. Träffade även på en gammal kompis där så det var jätte kul..

Vad har ni haft för er idag ?


Älska dig själv

Jag måste bara säga några bra saker om mig själv, jag tycker faktiskt att jag ser bra ut, med eller utan smink, sminkar mig sällan, bara då jag ska på fest eller liknande, vacker utan spackel!

Jag har ett väldigt bra självförtroende och är så pass trygg i mig själv och påverkas inte av vad folk tycker! Jag tror på mig själv och är en stark person.. Mycket visas utirån hur pass säker du är på dig själv, det kan synas i blickar, gångstilar eller liknande, man ser ganska lätt på en människa om den har ett bra självförtroende eller inte..

Så tänk bra saker om dig själv så kommer du att lysa bland folk..
Tro på dig själv så gör andra det också
orka gå och tänka på vad andra tycker och tänker, det viktigaste är väl ändå vad DU tänker om dig själv.

 älska dig själv för den du är, alla är unika!
påverkas inte av andra, visa att du är stark nog.. Du kommer att må så mycket bättre!

Svaga människor klankar på folk för att de har taskigt självfötroende och mår bättre av att se någon annan må dåligt.. Tyvärr är det så, men varför låter man sig påverkas av deras skit ?

ÄLSKA DIG SJÄLV FÖRFAN :)


To you my dear!

Några få stunder, bland de bästa i mitt liv
Ditt leende och skratt

Dina ögon är bland de vackraste jag har sett
Där speglas själen i både sorg och glädje

Tro  för mig är en tro på dig
Hopp för mig är ett hopp om dig
Kärlek för mig är kärleken för dig

Att minnas bra stunder, att minnas jobbiga stunder, att minnas alla stunder
Minnen finns hos mig
Våra minnen
Våra skratt
Våra stunder
våra spratt

Mitt hjärta är som ett pussel, fattas en bit fattas mycket
Det gör smärta, tårar och längtan
Längtan efter dig


Syskonkärlek


~~ CORDA MEA TIBI EST ~~

shopping



Dessa härliga uggs fick jag hem idag från H&M, hur sköna som helst

Paket från H&M

Var och hämtade ett paket på posten nyss, kan ni gissa vad det innehåller :P
det får ni veta lite senare :)



torsdag

jag är verkligen seg idag, jag har trott att det varit onsdag men det är ju torsdag, jajja, mamma ringde imorse och frågade om vi skulle luncha m.m, det blev en lunch på ett kafe och för min del blev det köttfärspaj och bubbelvatten.. Där spenderade vi någon timme innan det var dags att åka hem..

Har fixat lite här, packat upp mina böcker och så, tycker det ser hemtrevligt ut när det står böcker framme + att jag älskar att läsa.. Hmm kanske ska ta och läsa lite efter middagen, har köpt hur många böcker som helst som jag ännu inte har läst.. Kanske lägga sig i ett skumbad med en Liza Marklund bok.. Myyyyspys!

Vad ska ni hitta på i helgen då ?

jobb jobb och jobb

igår hann jag verkligen inte att blogga då jag var på jobbet mellan halv nio till sju på kvällen.. Utan paus! Ja tyvärr ställer jag för höga krav på mig själv när det gäller att jobba, vilket drabbar min kropp! men men har försökt ändra på mig men det går inte, jag ger 200% på jobbet ... Så jag var död när jag kom hem, det var bara att käka middag som älskling hade gjort klart när jag kom...mumsigt! min favorit, chickenbits med pommes och en hemlagad sås till...

Efter det låg jag framför tv:n och kollade på bonde söker fru.. Riktigt spännande, efter det var det dags för efterlyst, gillar verkligen det programmet..

Ikväll ska jag ta det lugnt och kolla på Medium, japp jag är ett riktigt seriefreak, haha!!

Nikki listar



Bus brun utan sol,min favorit. Jag brukar använda Niveas och Dove´s,
tycker dom är bra och desutom luktar det jätte gott.
Solade solarium förut ett tag men det ökar ju risken för cancer så det har jag slutat med, men tack vare bus så kan
man vara brun året om utan att det är skadligt..

Har ni provat någon bus ni tycker är bra så får ni GÄRNA rekomendera mig :)

Elaka kommentarer varför måste man lägga ner tid till att skriva något elakt till en person, har man inget bättre för sig än att klanka ner på andra, har man så taskigt självförtroende eller självkänsla att man måste trycka ner folk för att själv må bra ?

Nu menar jag inte bara elaka kommentarer utan alla möjliga situationer.. Varför ? mår man bättre eller ? jag hatar när människor påpekar hur andra ser ut eller liknande! ingen är perfekt!

Nej sånt gillar inte jag..

Onsdag

Godmorgon! har ni sovit gott ? själv har jag sovit okej, är iaf pigg nu, ska dra till jobbet om tjugo minuter så jag tänkte ägna en stund till bloggen.. Idag jobbar jag bara tre timmar så det är skönt! mår bättre idag också :D .. Hmm får se vad jag ska göra efter jobbet, det kanske blir att jag åker till mitt andra jobb idag, vi får se!

Vad ska ni göra idag då?


Gammal klasskompis?

chattade precis med brorsan som frågade om jag gick i samma skola som en Viktoria, hmm ja för lääänge sedan, när jag gick i fyran. Det jobbiga är att jag vet inte varför han frågade men det måste ju finnas en anledning. Spännande!

Vad jag vet är hon min brors fröken, och hans fråga kan ju inte komma från tomma intet!

Det här måste jag ta reda på lite mer! men det är jobbigt att chatta med en sjuåring! Haha!!!


chokladtomtar

Sorry för dåligt uppdaterande idag men har varit på jobbet från halv nio till halv fyra.. Sen har jag inte varit på humör heller.. Men men..

Hoppas eran dag har varit bra ? själv ligger jag däckad igen, tar all energi så att jag kan jobba och sedan när jag kommer hem får jag vara sjuk.. Är påväg att tappa rösten också, känner mig inte alls kry.. Men imorgon jobbar jag i tre timmar så jag tänkte jobba då och sedan komma hem och vila upp mig.. Livet är hårt ibland!

Älskling gjorde hemlagad potatissoppa, hur gott som helst.. Så nu är man mätt och belåten.. Vet ni vad jag är beroende av, eller ja när de finns att köpa, chokladtomtar, hahah! Har en hel påse med dom hemma.. Yummi! eller vad säger ni, visst är det bara sååå gott ;)


Dagens bild


sommar sommar sommar

Sitter och kollar igenom alla bilder på min dator, de flesta bilderna vi har ligger på en hårdisk ifall något skulle hända med datorerna, då vill man ju inte förlora allt! Men iaf, kollade igenom bilderna från i sommras och man får en längtan till sommaren 09, inte för att det händer något speciellt utan för att jag mår som bäst då, värme, ljus och picknick! mmm love it! hatar mörkret och skulle kunna leva med sommar året om..

Önskar att jag hade en resa inplanerad så att jag har något att längta efter, känns som år sedan jag var utomlands och känner att jag skulle behöva komma bort och rensa hjärnan lite, planera för framtiden!

Visst är sommaren den bästa årstiden ? har ni några planer för sommaren 09 ?


inget paket idag



Inget paket som kom idag, hoppas att det kommer imorgon då, väntar ju på mina uggs från H&M, många som har skrivit att de är sköna så var ju bara tvungen att beställa dem, en liten julklapp till mig själv ;)

Annars idag, hmm har inte hänt så mycket, har mest legat däckad i soffan, kände mig inte bra, men nu är det bättre! skönt det.. Imorgon jobbar jag i sju timmar så..






dagens fråga

Dagens fråga!

Vilka tre maträtter är ett måste på julbordet?

Måndag

Godmorgon, har ni sovit gott ? jag har väl sovit sådär, kunde knappt sova. Men är ändå pigg så det är skönt! sitter här och funderar på vad jag ska göra till frukost, hmm blir nog en banansmoothie och lite exotiska frukter. Mumsigt! Har verkligen fått mersmak av smoothies nu, dricker det var och varannan dag, nyttigt är det ju också!

Idag börjar jag inte fören vid tio så jag har gott om tid på mig.. Funderar på att kolla på någon film!

Vi köpte ju kaktusar igår och jag trodde att Geisha skulle visa lite respekt för dom eftersom att de är vassa, men nej, vem var uppe på bordet och kände på dom, joo Geisha, han är inte rädd för något, katter brukar ju inte gilla vatten, men vem håller mig sällis när jag duschar och tycker det är jättekul att få vatten på sig, jooo Geisha. Haha, han är ju bara för rolig, ni ska se vilket liv det är här om dagarna när vi jagar varandra, jag brukar gömma mig och skrämma honom, då hoppar han högt, och sedan hämnas han genom att gömma sig och sedan flyga på mig, skitroligt!


Nya växter gör mycket

ja som sagt blev det en hel del nya växter här hemma, bla två kaktusar som älskling ville ha, gillar inte dem så mycket då jag alltid lyckas sticka mig!







Bilder på Mexx

ja så här såg det ut imorse när jag var ute med Mexx, så fort jag tog upp mobilen och skulle fota honom så kollade han bort ( som vanligt )







Min vecka

Min vecka ser ut på följande!

Jobb mån-tors
Möte ang starta eget
Fika med flickorna?
Nacka Forum med mamma och flisan

Ska ni göra något kul?

Höst/vinter bilder jag tog idag




Mysigt här hemma !

Läste precis i Stinas blogg om läppförstorning och blev ärligt talat lite sugen att testa det jag med, det är ett medel som försvinner ut ur kroppen efter 4-6 månader.. Hmm kanske man ska önska sig i julklapp eller vad säger ni ? Jag är jäkligt sugen på det, var inne på deras sida nyss och kollade och blev lite sugen på andra saker också! Jaja vi får se!!!

Har ni haft en bra söndag? själv låg jag däckad i någon timme på förmiddagen för att jag hade så ont i halsen, var ju på apoteket och köpte Muccoangin eller hur det stavas, det hjälper ju bara så länge sugtabletten är i munnen, alltså ca 5-10 minuter, Hmmm, jävla skit, har så ont! Men men.

Efter det att jag låg däckad så fick jag ett ryck och började storstäda här hemma och gjorde mysigt! Vi var även på plantagen och köpte massor med fina växter, är hur mysigt som helst här hemma nu.. Lite växter gjorde mycket om man säger så!

Älsklings bror var och hälsade på en snabbis också!

Nu sitter jag här och kollar på Singing Bee!

Vad har ni gjort?

min vinterjacka



Har ju glömt att visa min vinterjacka jag köpte för några dagar sedan, hur skön som helst! märket everest 1300 kr så det var helt okej! älskar färgen också!

Med den här jackan kommer jag inte att frysa i vinter!

Söndag

Godmorgon! ussh idag är det inge bra med mig, har jätte ont i halsen, det började redan i fredags, blir bara värre och värre, så idag blir det en tripp till apoteket, vill inte vara borta från jobbet så.. Det är ju tyvärr sådana tider nu.. Jajja!!

Hoppas allt är bra med er ? fint väder det är ute, soligt! ska snart ta en morgonrunda med lilla Mexx, som fortfarande ligger och sover, idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ta det lugnt och kurera mig till imorgon! Klä mig varmt och dricka massor med varm choklad! mumsigt...

Vad ska ni göra denna härliga söndag?


Bilder från idag

Här är några bilder på mina tre sötnosar!

För en gångs skull fick jag en ansiktsbild på Mexx ! sötnos



Här springer de runt och jagar varandra



Geisha (den svarta ) vill ligga kvar i korgen men vill ändå ha sin råtta!


Latmasken


Shopping från nätet



Klickade hem dom här från H&M nyss, de är ju bara för söta eller vad säger ni

Min urgulliga bror

Naaw min bror är bara för söt, åkte hem för att hämta Mexx och möter en utklädd bror som säger

Bror - Bus eller godis ?
jag - Hmm jag tar nog bus
Bror - Åhh typiskt

(sen går han iväg)

Han kommer tillbaka med sin burk med godis och säger
- Du får ta vad du vill

Ååååhh så söt!

~~ syskonkärlek~~

Duktiga Nikki

Mätt och belåten, har tryckt i mig ett nio pack kyckling + plusmeny så jag är proppis nu om man säger så! Alltid lika gott när man äter mc donalds men efter då mår jag illa.. Skrääääpmat.. Och varje gång säger jag till mig själv, aldrig mer, mår ju så dåligt efter, men nej, jag fortsätter att trycka i mig det! Gott för stunden, right?

Har faktiskt varit duktig idag, har tvättat två maskiner tvätt, städat lägenheten, fixat i mina tre gaderober
( måste skaffa fler :(... ) , Och även fixat älsklings gaderob, snäll jag är va ;)

vet ni vad jag har mer gjort då, jo sparat pengar på ett konto jag inte ska röra, japp minst 2-4 tusen i månaden ska jag spara.. Vill komma igång med mitt företag snart så då måste man ha cash.. Måste utnyttja medans mitt företagskonto och allt är gratis, är det i ca ett år, sedan kostar det ju !

Nu sitter jag här i soffan och bloggar, kissarna bråkar med varandra ( på skoj ) Mexx ligger nedanför mina fötter och kollar på catfighten medan älskling sitter vid sin dator!

Ska snart kolla på tv, hmm är det något bra ? Stjärnor på is är det väl, ska även se någon film senare...

Ska kolla igenom era kommentarer nu... Förlåt , har inte gjort det på någon dag nu!

Vad ska ni hitta på ikväll då ?






Promenad i skogen

Vilket härligt väder det har varit och är idag, myyys! vi åkte hem till mamsen där vi hämtade Mexx, han ska sova över här idag, vi tog en långpromenad i skogen, hur mysigt som helst. En riktig trollskog med en liten bäck.. Skitmysigt!

Har för mig att det ska vara fint väder hela helgen! såg på syrrans blogg att de har fått snö i bollnäs, brr! kommer väl hit till stockholm snart också! bara det inte blir så mycket slask utan att de håller i sig, för det är mysigt!

Men längtar ändå till sommaren!!!!


Men vintern är också härlig, speciellt julen!

Här kommer bilder från skogspromenaden







Nikki Tipsar

Tips på goda smoothies



Min frukostsmoothie
2 bananer
ca 10 jordgubbar
lite vaniljyogurt
och lite färskpressad apelsinjuice


Banansmoothie
3 bananer
juice
krossad is


Fruktsmoothie
2 päron
2 bananer
2 nektariner
färskpressad apelsinjuice
vaniljyogurt
krossad is


Kvällen hos Sandra

Godmorgon, eller godmiddag kanske man ska säga, har varit uppe länge men har haft fullt upp här hemma.. Tänkte berätta lite om gårdagen.. Drog till Sandra vid tolvtiden, köpte med mig en rosa ros också! Blev en hel del snackande om allt möjligt medan vi väntade på att Tina skulle komma..

Blev tacos till middag, mumsigt! Jag som älskar ost lassade på flera kilo, haha ja nästan iaf!

Kollade på film, bl.a The Shining. Börjar tröttna på den då den inte är läskig längre, men så är det väl med skräckisar, man kan se dem max en gång... Vi hade hur mysigt som helst! Vid elva tiden kom älskling och hämtade mig och vi begav oss hem!

Vad hade ni för er då?






RSS 2.0