Uttråkad

Middagen var riktigt god, att ha kokkosmjölk i gratänger är skit gott. Ussh är lite för mätt bara, man kan ju inte sluta äta när det är så gott.. Ajja, vad gör ni då ? har skittråkigt just nu. Vet inte vad jag ska hitta på. Funderar på att ställa mig i duschen. Skulle även vara skönt att ta en promenad.

 

Bilder från idag

 

 

 


Middagstajm

Snart dags för middag här hemma, är riktigt hungrig nu. Det blir köttfärsgratäng som älskling gjort. Han säger att det är den GODASTE köttfärsgratängen jag någonsin smakat. Ska bli intressant, den lär vara skit god :) Yummi!

 

Själv sitter jag här och slappar framför ANTM.. Åhh nu kom älskling med brickan med mat! Smarrigt..

Vad ska ni äta till middag ?

 

Ja jag vet att min mun ser skum ut här, men what a hell ;)


Videoinlägg

Dags att lägga upp lite vidoeinlägg eller vad säger ni :)
här kommer den första på länge, filmad idag!


Fika

Blev en liten fika idag med älskling, sen uträttade vi lite ärenden i centrum, köpte bla nya halsband till katterna och kattmat från Zoo. Only the best for the best.

 

Yummi

 


Dagens Outfit

Ska snart lägga in en video, min kusin ska bara fixa en sak med den, sen ska jag lägga upp den här. Nu har jag äntligen lyckats klura ut hur man filmar med min kamera, hahaha! trög som jag är ;) så räkna med många VB nu.. Har desutom lyckats lära mig movie maker så det är kul..

 

Slänger upp dagens mysoutfit så länge.. Älskar mysbyxor i killmodell ..=D big size off course

 


Tävling hos Lily

Klicka på bilden för att komma till Lily

 

Jag är med och tävlar om en mjukisdress hos Lily

 

Vill vinna för att jag behöver en mjukisdress att ha på planet till Thailand om några månader

Så nu är det bara att HÅLLA TUMMEN att man vinner :)

 

Wish me luck

 


090930

Godmorgon!

Lillördag idag vilket innebär myskväll med god mat, godis, film och massor med ljus. Ska börja göra onsdagar till en riktig mysig kväll för mig och älskling. Det behöver man såhär mitt i veckan. Lite vardagslyx! Så det blir till att storstäda snart och fixa. Ska be älskling köpa lammfärs så blir det lammfärsgratäng till middag, det kan jag verkligen rekomendera, skit gott..


Hade spa behandling igår så känner mig riktigt fräsch idag, desutom är man inte blek längre då jag smörjde in mig med bus. Håret känns bra även det då jag använde hårinpackning, ska börja köra med det varje gång jag duschar nu. Det bästa med att bo i lägenhet är att man kan duscha i EVIGHETER utan att varmvattnet tar slut. Härligt då man är ett duschfreak som mig..


Shit, det är bara två och en halv månad fram till jul. Vad tiden går fort. Älskar denna högtid, klart den bästa.. Julpyntet har redan kommit ut i affärerna, lite tidigt kanske. Men ändå rätt mysigt, så att man slipper julstressen och kan vara ute i god tid..

MASSOR med kul som händer i slutet av detta år som man har att se fram emot, mer om det senare! :D

090929

sorry för dåligt uppdaterande idag men jag har helt enkelt inte orkat. Om ca en vecka ska jag tillbaka till min läkare och först då kan jag andas ut. Jag vill bara att läkningen ska gå bra denna gång.. Så jag är lite spänd.. Men hittills går det åt rätt håll. håll tummen för mig :)

Idag har jag bara slappat framför tjejfilmer så som The proposal och bring it on. Båda var bra. rekomenderas! Just nu sitter jag och tittar på House, älskar den serien! Skönt att man har en stor tv nu som man kan titta på..

vad har ni för er?




Vill ha

 

Massor med fint från skopunkten


Fixat med kläderna

Idag har jag fixat i gaderoberna. Har bara hälten av mina kläder i gaderoben eftersom att jag håller på att tvätta upp resten. Har tvättat fyra maskiner hittills idag.. Nu märker man verkligen vad man har för typ av kläder och vad som behöver inhandlas. Jag behöver massor av toppar, klänningar, bh:ar, tröjor och skor.. Även ett par gosiga vantar och en jacka..  Eller lättare sagt, jag behöver massor av allt :) Haha !

 

I LOVE clothes, vilken tjej gör inte det :)

 

Som vanligt var Geisha med och tittade på :)

 

 


Green

Blev lite gröna växter här hemma.. Riktigt fint, ska börja ha riktiga växter nu. Hade det förut också men katten var uppe och förstörde dom, men nu har han lugnat ner sig så nu kan man ha det. Wihooo äntligen!

 

 


Just nu

Phuu, håller på att röja i gaderoberna och rensar bort massor med skit. Man blir lite förvånad när man hittar saker som man inte trodde att man hade. Ska snart ta mig in i förrådet och hämta lite hyllor och skit. Ska måla lite möbler också, så jag har lite att göra idag.

Just nu ser hallen ut som ett bombnedslag, shit vad mycket saker man har gömda alltså, fattar inte hur allt fått plats.. Gillar inte att ha mycket saker runt om mig. Få saker är snyggast.. Fast det gäller förstårs inte kläder+skor och väskor. På tal om skor, måste köpa nya, har inte många alls.. Suck! Vilka problem man har..


Nu måste jag fortsätta innan älskling kommer hem så att han inte får en chock!


Miss perfect body

Jag skulle behöva en riktig spa behandling och en hair make over nu. Sedan skulle kroppen behöva träning, har inte blivit det på ett tag. Kan man få en snygg kropp på några månader om man kör hårt ? när jag är på benen igen så ska jag träna varje dag. Woho..

 

Någon som jag tycker har den perfekta kroppen är miss Britney, där snackar vi om en sund och snygg kropp. Jag hatar att vara så smal som jag är och mitt mål är att se ut som henne.

 

Vilken snygg kropp

 

 


Orolig :(

Uss börjar bli jävligt orolig över mina bilder jag har på hårdisken. Känns som att det fattas en hel del :( så fort älskling kommer hem ska jag köpa skivor och bränna ner dem på dem och kolla igenom den så att alla bilder ÄR där. Har varit orolig länge nu så..  Suck!!!


Finns inget värre än att förlora bilder ...


090928

Godmorgon!

Ska snart laga min favoritfrukost som består av limpa med keso/bonjour/ägg och tomat, och ett glas juice. Mmmm yummi.. Älskar mat och äter väl var fjärde timme om inte oftare :) Fungerar inte annars. Maaaaaat! Undra hur det skulle se ut om jag jobbade med mat, skulle väl gå och käka hela tiden.


Brrr lite kyligt ute nu, sitter här med både mjukisbyxor, kofta och två filtar. Har altandörren öppen för att Geisha ska kunna komma in när han vill. Får skaffa kattlucka snart för så här kan man ju inte sitta i vinter. Brrr! Sen är det desutom skönt att ha öppet och känna den friska luften.. Finns inget värre än instängd lukt..


Älskling har fixat massor med filmer till mig så idag ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på film (och äta) även om det är jobbigt att äta såhär efter operationen ( opererades för en vecka sedan ) så kan jag inte låta bli att käka, men det är ju bara bra. Skönt att inte behöva äta flytande som jag gjorde sist i tre veckor, saknade att tugga så jag brukade tugga soppan.. Tur att det inte är så nu.. Nog pratat om mat, har tjatat om det hela morgonen!


Vad ska ni göra idag ?


Här spenderar Geisha sin dag när han är ute, en riktig klätterkatt

 


My model

Min lilla vampyr till syster i dom senaste bilderna som tagits. Så himla coola! Denna tjej vet hur man ska posa :)

 

 

 

 


Varning för avundsjuka

Ja jag tjatar om det, det här är MIN blogg och skriver om det JAG vill så :) läsning sker på egen risk.. THAAAILAND.. Vet inte hur mycket jag har skrivit om det men jag längtar ju så förbaskat mycket, jag längtar till den långa flygresan är slut och man kliver av planet och andas in den tropiska lukten och känner värmen. De mysiga middagarna vid havet och äter en god fiskrätt. Något jag verkligen rekomenderar er att äta där. Yummi

 

Jag funderar på att ta med älskling till Phi Phi Island, ni vet där de spelar in The Beach.. Vill ge dig paradiset, vill ge dig allt <3

 

På tal om Thailand, planerar redan min fjärde resa dit. Och då blir det minst en månad!!

 

Någon månad kvar nu :D

 


Vackert

Det är så himla vackert, shit vad grym han är ! Lyssna och njut

John Butler - Ocean


1 år

Nu har jag och älskling bott hemifrån i ett helt år. Denna månad för exakt ett år sedan flyttade vi in. Tror det var den 7e september. Och jag måste säga att det är fantastiskt skönt att ha eget. Innan vi flyttade bodde vi tillsammans hemma hos mig i ett eget hus med allt man behöver i ca fyra år. Shit det är helt sjukt att vi nästan har bott tillsammans i fyra hela år. Men det är meningen, vi passar så bra ihop så det var ingen tvekan om saken. Vi är bästa kompisar och väldigt kära. Det sägs att det bästa förhållandet kommer genom en vänskap och sedan blir det kärlek. Vi har känt varandra i sju år och har varit väldigt bra kompisar. Så vi känner varandra på alla sätt och vis.

Jag är väldigt familjekär och vill ha familjen nära mig och det har jag idag :)


Friheten och att ha ett eget, det är en fantastisk känsla, att desutom äga något så stort är ju bara så BRA i framtiden..

Men jag saknar fortfarande tiden då man bodde hemma. Kraven är inte detsamma. Nu är det räkningar hit och dit. Man måste ta egna ansvar när det gäller att fylla kylskåpet, se till att kläder tvättas ( även om jag tvättade när jag bodde hemma ) man diskar, man lagar mat, städar stora ytor ( förr var det bara rummet ). Men ändå är det jävligt kul att ta hand om sitt eget hushåll. Jag älskar att städa och tvätta. Även om vi har tvättmaskin så går jag ibland till tvättstugan bara för att det är så förbannat kul. Haha! i know im crazy, men sån är jag.. Att få fixa och dona hemma, mysigt!


Att dela något så fint med sin underbara kille <3


Nu märker man att man tar med sig saker från mamma. Det här med att städa och att ta ansvar, ha arbetsuppgifter även när man bodde hemma. Jag tömde alltid diskmaskinen haha. Var en riktig slarver när jag bodde hemma, men nu är det fint. Mamma har alltid haft ett fullt kylskåp, aldrig brist på något gott, fanns alltid något när man var sugen på det. Vi har också alltid fullt kylskåp och frys. Det är ett måste för mig. Det ska finnas det mesta hemma, allt från mat till gotta i mängder.. Hellre för mycket än för lite.

Jag började tvätta mina egna kläder i ugn ålder så jag är rent ut sagt skitbra på att tvätta ( kanske inte så svårt att tvätta men ändå ;) måste bara få skryta lite )  haha!

Sen att kunna ha pengar är ju skit viktigt. Jag är en riktig spara även om jag shoppar rätt så mycket så har jag alltid pengar, pengar är en trygghet som jag inte kan vara utan. Jag fick mycket av mina föräldrar. Det mesta jag ville ha, ja jag var rätt så bortskämd men ändå, jag planerar, jag ser till att jag sparar.

Jag tycker att man ska få kunna skämma bort sina barn, inget fel med det. Men ändå att man lär dem att ta ansvar för sina egna pengar. Jag kommer själv att skämma bort mina så ;) Man behöver inte vara snobbig bara för att man är bortskämd.


Svärföräldrarna är här nu så ska vara lite social :)




Ny LCD

Såklart att det var en platt tv, eller LCD tv :) 40 tum. Ville ha större men denna är helt okej den med. Äntligen, det var verkligen på tiden.. Våran gamla tv ser ut som en plutt jämfört med denna. Och det bästa är att man kan ha den som dator skärm också. Wihoo.

 

Så denna vecka har det både blivit en ny tv och en tvättmaskin. Vad blir det här näst ? jo en kamera, det står högst på min lista. En videokamera skulle också vara bra att ha, vill ju filma våran tripp till THAAAAAILAND, inte långt kvar nu, räknar dagarna nu ;) LÄNGTAR!

 

Förutom en tv så köpte vi lite växter, JA Tina denna gång blev det RIKTIGA ;) hihi! Brukar annars köpa plast men Tina har rätt, Real is the thing!


Våran nya tv


Nytt ;)

Åhh vad glad jag är :D vi har köpt något stort, fint och platt ;) kan ni gissa vad ?

090927

Vad fan gör jag uppe nu? och inte nog med det, har redan varit vaken en hel timme. På en söndag. Kunde inte somna om efter att ha vaknat av en mardröm. Ska vila lite i soffan tänkte jag. Glo på någon film och äta mackor med tomat och bonjour på..

Just det har ju glömt att visa en mjukisdress jag ha köpt, älskar mjukiskläder så nya sådana var jag bara tvungen att köpa. Byxorna är i killmodell och jävligt stora, MYS! Köpte även en myströja men är osäker på om jag ska lämna tillbaka den eller inte, sedan blev det även en vit gosig mössa.. Börjar ju bli riktigt kallt ute. Måste även hitta nya vantar, även dom i vitt.

Idag vill älskling åka och kolla på en plasma tv. På tiden att vi köper det.. Han har hittat någon 40 tummare men jag vill ha en ännu större. Vi får se hur det blir! Vi kvinnor får ju ändå som vi vill i slutändan ;) *Tihi*

Fler läsare

 

Fler och fler har hittat till min blogg vilket är jätte roligt :) inget att klaga på!

hoppas att ni stannar och förtsätter att läsa min blogg. Ska bli duktigare på att uppdatera bara :)

 

Fråga: Vilka är ni som läser min blogg ? alltid kul att veta vilka som kikar in här :)

 


Vill ha

 

Detta skulle jag inte tacka nej till från Gina Tricot :)


Be Cool , Be Yourself

Läste precis Fokis blogg och det är den första bloggen jag verkligen inponeras av på så sätt att hon är en bra förebild för unga och driver en spännande och bra blogg som INTE handlar om ständigt räkande, festande supande m.m..

De som har de största bloggarna idag är för mig " fjortisar " ,  livet kretsar kring att förnedra människor, snacka en massa skit om varandra, festa, röka, supa och att lägga ut bilder som visar för mycket. Är det sådant man måste göra för att bli något inom bloggvärlden, nej, för vi har lilla söta Foki :) .. Även mig! Hehe!

Jag har aldrig tyckt om alkohol, tycker att det är tragiskt att så många ungdomar dricker. Många kommer att bli alkoholister i ung ålder. Många börjar dricka och röka för att vara tuffa, om man inte gjorde det så var man en tönt. Det är ju tragiskt. Jag vet själv hur "poppis" man blev bara för att man rökte. Ja jag gjorde det och jag skäms över det, men jag tog tag i mig själv. Jag rökte bara för att vara tuff. Ett pinsamt kapitel i  mitt liv. Hade taskigt självförtroende för en kort stund..

Vad är vitsen med att supa sig så pass full så att man mår skit, får minnesluckor m.m. Är man en sådan tråkig person att man måste ta till alkohol för att vara rolig ? Jag är en stolt nykterist som är mig själv och kan ha kul utan att supa mig full.

" Festa " handlar inte BARA om att supa sig fullast. Festa är att umgås med vänner och ha kul också.

Man är INTE cool för att man röker och super. Man är COOL när man är sig  SJÄLV :)



090926

min bloggdesign blev av någon konstig anledning förstörd, men den får se ut såhär så länge tills jag orkar fixa den, fattar inte vad som är fel då det bara hände plötsligt, höll ju inte på med koden eller nått. Men men. Skumt!


Uppdatering
tror att jag lyckades fixa designen, för mig ser den bra ut, hur ser den ut för er ?


Vilket härligt väder vi har det i Stockholm. Varmt och skönt, ska ju typ vara såhär hela veckan :D Härligt! Man mår verkligen tusen gånger bättre så fort solen tittar fram, mitt humör styrs av vädret.. Känner mig glad idag fast jag är lite seg.. Yrseln har fortfarande inte gått över och det är den som är jobbigast, men man står ut. Som sagt man får ett annat perspektiv på livet när man har utsatts för någon man tycker är obehagligt. Jag går runt med ett smile och bara njuter..


Kom nyss hem från världens bästa svärföräldrar, vi var över där en snabbis. Dom är ju bara för gulliga alltså, jag är så glad för att jag har sådana underbara människor i mitt liv <3 Har världens bästa familj + pojkvän + vänner + svärföräldrar och självklart mina katter. TACK!


Fick blommor och choklad plus världens gulligaste kort av svärföräldrarna
Att ge mig en geisha är för mig att ge mig kärlek

 

 



090925

Godmorgon!

Har varit vaken ett bra tag men legat och slappat i soffan framför Gossip Girl. Älskar allt som har med den serien att göra. Deras kläder och hår är ju bara för underbart, Vanessas hår är ju bara to die for. Så himla fint, blir lite sugen på att färga håret svart igen när jag ser det men samtidigt är jag för blek för att passa i svart. Nä jag ska låta min riktiga hårfärg komma fram (mellanblond) det är den jag passar bäst i. Jag måste minst ha lagt ner 20.000 på att färga håret och aldrig bli nöjd.

Naturligast är vackrast!

Fredag idag, känns skönt att vakna upp i sin egen säng. Idag ska jag fixa lite hemma och så. Det blir att ta det lugnt i helgen. Glo på massor med film och äta godis och bara mysa! Ni kan ju rekomendera lite filmer :) idag är det desutom LÖNING :D Mooooney...Men ska spara till Thailand, inte långt kvar nu :D :D The best trip EVER!

Jessica är ju så vacker, perfekt!




Donken

 

Åhhh vad jag är sugen på nuggets, Ska köpa med mig hem det idag, Mumsigt! Finns inget godare än skräpmat, synd bara att det inte är så nyttigt, men ibland måste man unna sig, right?

 

Så ikväll blir det donkenmat, Idol och lite serier :) Mys!


090924

Sorry för dåligt bloggande men energin har inte kommit tillbaka än. Har iaf varit ute på en långpromenad med Mexx som vanligt och det är verkligen superduper härligt. Ska ta en sväng till innan älskling kommer och hämtar mig, vi ska hämta våran tvättmaskin idag. Har varit hos mamma sedan igår eftersom att jag inte ville vara ensam första dagen jag kom hem från sjukan. Men nu längtar jag till min egen säng så idag ska jag åka hem. Saknar mina katter en hel del och förstårs att sova brevid älskling. Har ju inte gjort det på hela veckan :( ussh..

 


I´m home

Fyfan vad skönt det är att vara hemma igen. Man uppskattar livet på ett annat sätt. Har precis kommit hem från en långpromenad med Mexx, härligt :)  Idag händer inget speciellt, ska ta det lite lugnt och så.. Åhhhh i´m HOME :D




090923

Godmorgon!

Här kämpar man på som bara den. Eftersom att min förra operation inte gick så bra så är jag extra orolig men ändå mer positiv nu. Min läkare förstod att jag hade så ont som jag hade, min gamla ärrvävnad såg inge bra ut. Så det är skönt att det är över nu. Om ca en timme kommer mamma och hämtar mig och det ska bli sååååååååååååååååååå SKÖNT att komma hem. Gud vad jag uppskattar livet. Jag ska göra en repris från 2 år sedan och ta en långpromenad med Mexx. Härligt!


Ussh det är någon stackare som gråter hela tiden här på sjukhuset. Det gjorde hon igår med, stackars tjej :( vet själv vilket elände jag hade. Jag som ville jobba inom sjukvård förut, skulle aldrig klara av det, hatar denna miljö.




På sjukhuset

Hej mina underbara läsare och familj!

Jag lyckades att komma in på ett trådlöst internet här, vilken tur va. Då kan jag uppdatera om läget här på sjukhuset. Jag opererades igår och vaknade upp som ett skakande asplöv från narkosen, har aldrig skakat så mycket i mitt liv. Men sen kom leendet, låg och smilade och var skitglad över att jag kunde ligga ner och andas genom NÄSAN. Det har jag inte kunnat på två år så det var verkligen en befrielse.. Men jag tänkte ta allt från början.

Vi åkte in igår på förmiddagen och 30 minuter senare så låg jag på operationsbordet, allt gick så snabbt vilket var skönt då jag inte mådde bra och var nervös. Delvis var jag rädd över att jag skulle må så dåligt som jag gjorde för två år sedan och delvis för narkosen. När jag skulle lägga mig på operationsbordet gick allt väldigt snabbt. Jag babblade på som aldrig förr. Kommer inte ens ihåg vad jag sa. En sak jag lovade mig själv att jag skulle säga var att jag älskar dig till min pojkvän. Sen babblade jag om att jag kommer inte att somna och att det tog skit lång tid. Haha! blev yr i huvudet och sen somnade jag. Man kommer inte ihåg så mycket av när man vaknade. Men efter att man återfått medvetandet så var jag glad. Glad för att det var över, glad över att ha fått vakna. Glad över att få se sin familj igen. JAG KLARADE DET. Men det var inge kul innan, jag har lovat mig själv nu att ALDRIG mer utsätta mig för det här om det inte handlar om liv och död.

Tre timmar efter att jag vaknat och så var jag uppe på rummet. Fick fönsterplats vilket är skönt. Fick hela rummet för mig själv igår men idag kom det en person till.

Jag har förtfarande ingen stor matlust eftersom att det gör ont i halsen, men jag kämpar på. Tog en dusch nyss och är uppe och går.. Beräknad hemgång är imorgon så det känns jätte skönt, gillar inte sjukhus så..

Nu ska jag kolla lite på film och äta nyponsoppa!! Hoppas att allt är bra med er ?

Nu är det dags, Bye!

Då är det snart dags att åka till sjukhuset, jag mår inge vidare nu. Jag vill bara att allt ska vara över. Så att jag får vara Niki och vara med mina underbara vänner, min familj och världens BÄSTA pojkvän och katter. I Love You


I Am a Good Girl
Love you guys

Hörs om några dagar :) Ta hand om er nu!


Nästan flintis

Ush jag trodde att jag skulle bli flintis efter att jag duschade nyss och skulle försöka borsta håret. Har haft en speciell lösning i håret och fyfan vilka tovar. Det gick inte att borsta, det kom bara fler och fler tovar. Som tur är sitter håret kvar, haha!

Nu är mjukiskläderna på och jag tänkte kolla på en film snart, blir nog twilight, älskar den filmen, snart kommer New Moon på bio :D Kan det bli bättre!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skitväder i Stockholm, det skulle ju vara soligt idag ju :( Men i helgen har det varit fint iaf, hoppas att nästa blir lika fin.

åhhhhhhhhhhhh vad jag är hungrig :( stackars mig!! varför blir man EXTRA hungrig när man inte får äta, jag mår skit illa för att jag är hungrig. Suck!

Det bli 1 inlägg till innan jag ska till sjukhuset.


090921

Godmorgon!

Har inte haft en bra natt, har väl sovit någon timme till och från. Är skittrött men får sova på sjukan. Ska dit om några timmar och jag är skitnervös rent ut sagt. Jag vill inte lägga mig på det där förbannade operationsbordet igen. Förra gången mindes jag inte hur det var men nu vet jag exakt. Det mest skrämmande är att sövas helt klart, att tappa kontrollen över sitt liv, att några andra har ens liv i sina händer. Att sedan vakna upp blir den bästa känslan. Den känslan kommer jag leva länge på. Jag längtar verkligen..

Jag ska be älskling uppdatera här om jag inte har möjlighet.

Ska snart fixa klart här hemma och hoppa in i duschen. Vi hörs efter det!



Underbar låt

Just nu spelas denna underbara låt här hemma

John Mayer - Free Fallin`


Vad jag ska opereras för

Många har frågat vad det är jag ska opereras för och jag tänkte nämna det lite kort igen så att ni vet :) när jag föddes fick jag en "hjärnblödning" som försvagade hela mig högra halva av kroppen och har påverkat mycket, men som idag inte syns utåt då jag har fått mycket rehablitering. Men iaf, jag andas fel och det påverkar talet m.m och så. Så 2007 var det nog, jag ville kunna andas normalt och opererade in en "lambon" tror jag det hette så dom gick in i gomen, halsen och näsan och satte dit något så att andningen skulle bli bättre. Jag fick komplikationer av den första operationen och fick en knöl i halsen som blev rätt så stor.

Mitt tal försämdrades och jag fick svårare att andas. Fick springa hos läkaren minst en gång i månaden. De hade inte sett något liknande. En kraftig reaktion på operationen iaf. Fick även bakterier och kronisk bihåleinflammation av följderna. 2008 började knölen bli mindre och i slutet av november var den borta. I samband med det fick jag en operationstid i dec 08 men avbokade för jag trodde att det skulle bli bättre nu när knölen var borta. Men det blev bara värre och värre. Besökte läkaren senast i början av september och fick en akuttid några veckor senare.

Så efter två års lidande är det nu äntligen dags. Jag ska ta bort denna "lambon" imorgon. Svårt att förklara riktigt vad en "lambon" är. Men de tog delar från gomen och halsen och gjorde näsan "trängre" så att andningen skulle pasera mer genom munnen. Imorgon

Jag är extra nervös nu eftersom att jag fick sådana biverkningar förra gången så. Men denna gång blir det nog bättre. Det jag är skraj för är att sövas, men är van nu. Det är ju inte första gången man gör det, men jag vänjer mig aldrig. Jag tycker att det är obehagligt, thats it!

Men jag måste..





Underbar morgon

Dagen började hur mysig som helst. åkte med mamma, min lillebror, Mexx och lilla Anita till stallet för att min bror skulle rida. Vänner till familjen har ett stall med hästar så. Har själv haft en sköthäst där för några år sedan. Fick lite sug på att börja rida igen. Skulle vilja åka till Island och rida islandshästar, skulle vara skitkul.

 

Men iaf, vädret har ju varit på topp idag så vi var ute i skogen ett bra tag. Min bror var riktigt duktig. Själv drog jag en vagn ( bra träning ) och Mexx sprang lös och hade det kul.

 

När vi gick där så fick jag verkligen en längtan av att bo så. I ett hus och ha mycket natur runt om. Då trivs jag med livet. Är en riktig naturtjej, eller ja, jag gillar att bo så iaf. Det kan man inte tro när man har bott halva sitt liv mitt i stan. Söder!

Mexx är nyklippt och fin.

Sötnos <3

Att springa lös är ju bara så kul eller hur mexxipexxi

Så vacker natur

Kossorna gick och betade

Det är såhär man ska leva

Mamma och bror


Lunch



Älskling bjöd mig på lunch idag. Vi köpte med oss gott från Sushi Bar. För min del blev det Lax Teriyaki, ni som gillar lax måste prova det. En riktig höjdare. Älskling åt Yakiniku!

tack

Åhhh ni är ju bara för söta allihopp. Har inte kunnat hålla mig ifrån era kommentarer och dom har varit jätte gulliga <3 det betyder verkligen jätte mycket. Ska svara på dom när som helst.

Är skitnervös för morgondagen men en "glad" sak är att jag FÅR ha datorn med mig vilket känns jätte skönt. Så jag ska ta med mig en hel bunt med filmer. Tror inte att de har trådlöst internet där ? men men. Mitt mobila bredband var ju trasigt och de fixade aldrig det så vi sa upp det. Idioter. Så det är lite tråkigt. Men blir förhoppningsvis inte långvarig där så :)

Fick veta när jag ska till sjukan imorgon, får iaf sovmorgon så det är skönt. Förra gången fick vi vara där runt sju på morgonen. Så man var rätt så seg.

Har precis tryckt i mig en tacotallrik så jag är proppmätt. Ska även försöka få i mig lite glass. Får ju inte äta på bra länge sedan så man måste passa på..

Måste packa nu men skriver fler inlägg om en stund




090920

Godmorgon!

Idag mår jag inge vidare, har sovit as dåligt så jag är dödstrött, gick upp tidigt för att jag ska kunna gå och lägga mig tidigt ikväll. För imorgon ska jag opereras :( Im scared. Mår så illa. Jag vill inte.. Jag skiter i smärtan men att sövas, det är det som är det läskiga.

Idag ska jag först vara barnvakt. Ska även ha Mexx så vi går en långpromenad i det härliga vädret, vet den perfekta rundan som tar ca 2 timmar så det ska bli härligt. Måste passa på.

Efter jag varit barnvakt kommer älskling och hämtar mig så ska vi iväg och köpa tvättmaskin och lite andra saker. Ska även köpa lite saker till imorgon. Ikväll ska jag ringa avdelningen och se vilken tid jag ska vara där och även fråga om man kan ha laptopen med sig, isåfall ska jag ta med mig en hel hög med filmer. Så jag inte blir uttråkad där, vet ju inte hur länge jag måste stanna kvar så..

Nu ska jag äta frukost och fixa mig. Vi hörs sedan!

 

 

 


Helgen hittills

Tänkte börja med att berätta lite om gårdagen. Vi hade middagsbjudning för älsklings föräldrar och för mina. Vi bjöd på tacos och till efterrätt blev det tre sorter glass. Hur gott som helst, nackdelen med tacos är att man äter så himla mycket och blir proppmätt.

Vi hade hur trevligt som helst, massor av snack, skratt och trevligt sällskap. Hela lägenheten var full + tre djur. Haha, kan det bli bättre. Kvällen blev inte så sen, vid halv tolv skjutsade jag hem min familj så att dom kom hem ordentligt.. Sen mös jag bara med älskling resten av kvällen och vi somnade nästan på en gång. Båda var helt slut. Vi somnade från lamporna så vid halv tre tiden var det bara att gå upp och släcka och sedan krypa ner under täcket och sova vidare...

Idag har jag firat älskling. Har haft en underbar dag. Vi började med en tripp till stan där vi bl.a gick in på onoff och siba för att sitta i de otroligt sköna massagestolarna, fy fan säger jag bara. Så himla sköna. Ska köpa mig en sådan. Så det slutade med att vi var inne i två siba + 2 onoff och en elgiganten affärer för att sitta i dessa stolar. Im in love kan jag säga ;)

Sedan åt vi på Texas Burger i Sickla, åhhh vad gott det var. Kunde inte sluta äta fast jag var mätt. Vilka portioner det var. Det stället rekomenderar jag er.. Efter maten så satte vi oss i solen och pussades ;) När klockan blev kvart i tre gick vi vidare till bion och såg Flickan som lekte med elden. SKIT BRA. Uppföljaren av Män som hatar kvinnor. Riktigt BRA filmer som ni bara måste se..

Efter bion blev det middag hos svärföräldrarna.. Gott :D

Nu ska jag vara med älskling pälskling <3

Bilder från helgen kommer upp imorgon :)

ska iväg nu

Älskar hösten när man kan ha stora halsdukar och koftor. Mys!

Nä nu ska jag iväg, vi hörs om en stund...

 

 

 

 

 


Right now

Ska snart sätta på mig min stora gosiga halsduk och ta cykeln till mötet. Vad duktigt va. Orkar inte "piffa" upp mig nu eftersom att jag ändå ska hoppa in i duschen sen igen och tvätta håret m.m. Så jag får cykla iväg just like I`m right now.. Ska bara fixa håret lite bättre!

 

 

 


Sol i Stockholm

Har ni sett vädret vi ska få här i Stockholm, soligt hela helgen och på måndag. Kan det bli bättre, sen upp till 18 grader också. Mysigt!



Kissie

Sitte och kollar på The Voice där Alexandra "Kissie" Nilsson gästar och jag måste bara skriva att jag dömer människor rätt fort, men hur fan kan man döma en människa som man inte ens känner ? Nej skärpning skärpning. Man kan inte säga att man känner en person genom en blogg, jag skriver inte ut allt i min blogg. Folk vet inte vem jag är utanför bloggen.

Jag har dömt Kissie och tycker hon är en fjortis m.m. men hur fan kan jag veta det. Det är ju inte personen i sig jag dömer utan bloggen. För jag känner inte henne, jag vet inte hur hon är IRL..

Nä man ska vara försiktig med att döma människor.. Speciellt dom man inte känner..








Svart

 

Massor med snyggt från H&M. Svart kan aldrig bl fel heller, en sexig färg.

Matcha det med smycken i guld, oh yeah! Svart ska jag köra på mycket i höst och vinter.


090918

Godmorgon!

När klockan ringde imorse ville man bara stänga av den. Men var tvungen. Har en hel del att göra idag så jag vill ha gott om tid.


Dagens planer


Storstädning hemma

Iväg på ett möte

fixa mysigt hemma och laga mat

Gäster kommer och dags för party party


Hur ser era fredagsplaner ut ?



Sad and Confused

Man försöker vara alla nära och kära till lags men ibland går inte det, och speciellt inte nu när jag har en operation om några dagar och vet inte hur länge man blir på sjukhuset, mitt mål är självklart att åka hem så fort som möjligt men det beror helt och hållet på hur man mår efteråt och hur svullen man är i halsen. Inget jag styr över! Sorry for that!

Jag klarar inte av att vara ledsen över saker just nu. Fokuserar på att denna operation går bättre än den förra. Sen får man planera ut efter det.

Jag klarar inte av att känna skuld nu
Min hälsa går i första hand för mig just nu

Detta är tankar och inte riktat mot någon. Det är såhär jag känner nu. All min fokusering är kring MIG nu, själviskt ? nja. Jag ska må bra så att jag kan glädja mina nära och kära SEN.

Om några dagar är detta över :)


Jag kommer inte att logga in på msn
Inte kolla era kommentarer
Inte ha på ljud på mobilen
Inte läsa sms
Inte läsa bloggar

(Tills min operation är över)
Inlägg blir det här som vanligt
. Men det är det enda
Så bli inte "rädda" om vi inte hörs innan operationen
Den är som sagt om några dagar så..

Jag vill inte såra någon, inte ens känna av den känslan nu.

Jag HOPPAS att ni förstår och att ni följer min blogg som vanligt, för här blir det inlägg..

 

I Have to find myself and be the old HAPPY Niki





Vad tycks ?

Som ni ser är min blogg i full gång med att byta utseende. Mycket återstår men nu börjar det bli något eller vad säger ni ? Vad tycker ni om designen hittills ? Har suttit hela kvällen och fixat.. Ska snart stänga av datorn innan man får fyrkantiga ögon..


Ny tvättmaskin

Wiihooo på söndag ska vi köpa en ny tvättmaskin. Våran gick ju sönder för några dagar sedan och jag pallar inte att vara utan. Är för lat för att gå till tvättstugan så. Hade lite ångest nyss att våran gick sönder. Den var så pass gammal också så det blir en helt ny.  Happy!


090917

Godmorgon!

Har varit vaken sedan klockan 07.00, har fixat här hemma. Hinner inte göra det mer idag då jag har en del att göra och imorgon blir det också stressigt. Men det är inte så mycket att fixa, inte så att man har värsta soptippen här så. Det är i stort sätt bara damsugning och skurning kvar så..

Dagens planer är

Läkarbesök

Fika med Tina

Passa tre småttingar



Vad ska ni göra idag?

Mätt som en plätt

Blää vad mätt man är. Har tryckt i mig donken för en stund sedan så man känner sig en aning uppsväld, det är gott för stunden men efteråt mår man bara illa. Som efterrätt blev det antibiotika. Tog min första dos idag. Ska äta det fram till operationen eftersom att de ska operera i gomen/halsen/näsan och har bakterier där som jag måste få bort innan.  Hoppas att jag har bättre lycka denna gång, har redan gått på fyra antibiotikabehandlingar och inget blev bättre, så håll tummen för mig nu. Femte gången gilt. Man ska helst inte gå på antibiotika fören man verkligen lider av bakterierna fick jag veta, att man helst ska låta det vara. För det kan skydda mot andra bakterier så. Jag dricker detta för att jag ska opereras..

Inte långt kvar nu...

Så vad gör ni just nu ? Själv sitter jag i soffan och tittar på Efterlyst, efter det kommer Fråga Olle dokumentären. Mycket bra på tv ikväll alltså.





Kallt

Brrr sitter här inlindad i två filtar och en stor halsduk. Har nämligen altandörren öppen, min lilla kisse är ute och vill att han ska kunna komma in när han vill och så, vad gör man inte för sin kisse. Funderar på om vi ska fixa en kattlucka, kanske en sådan som reagerar på halsbandet så att det inte kommer okända katter in här. Sen i vinter kan jag inte sitta med vinterjacka på mig, det funkar ju inte..


Everything I do , I do it for you


Tacos

 

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem. Vi ska iväg och storhandla till på fredag då vi ska ha en texmex fest för våra päron. Så det blir en hel del gott vi ska köpa. Finns inge godare mat än tacos. Yummi!


Nutella

 

Jag kommer ihåg när jag och min kompis Sarah alltid åt nutella hemma hos henne. Vi kunde dela på en hel burk och så var den slut samma dag. Det var så sukt gott att man inte kunde sluta. Vilka minnen jag har med dig gumman. Nu bor du på andra sidan jorden i Australien och jag saknar dig som fan. Tack för smset sötnos!

 

Jag minns när du började våran klass och jag hatade dig. Kommer inte riktigt ihåg varför ? men det slutade med att du blev och är en av de bästa personer i mitt liv.

 

Åhh när du alltid lagar din goda köttfärssås när jag är hos dig *saknar den*

Fan vad den är gooooooood ♥

 

Love you

 

 


Vill ha ett svar

Känner mig fortfarande inte pigg fast jag har sovit en lång stund. Skit jobbigt. Jag hoppas att läkaren kan ge mig ett svar imorgon, tog sex rör med blod för några dagar sedan. Nu vill jag ha ett svar. Om inte det här hjälper så tänker jag söka till "diagnos okänd". its killing me inside.


Måste lägga mig en stund till :(




:(

Dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Så jag funderar på att gå och lägga mig en stund. Känner mig nere och trött..




090916

Godmorgon!


Har precis tryckt i mig frukost,
äter det jag alltid äter, All bran med mörk choklad och fil. Chokladbitarna är självklart godast.. Ska snart föna håret och fixa mig lite, ska iväg med mamma om en liten stund. Blir lite shopping m.m.


På tal om shopping, vi kommer att bli tvunga att köpa en ny tvättmaskin. Pumpen är trasig och det kostar tydligen jätte mycket att få hit en reparatör. Det är inte värt det, så jag ska passa på att kika på en idag.. Typiskt! Jag såg att det fanns billiga paketpris då man får både en tvättmaskin och en torktumlare. Det skulle vara perfekt..


Ikväll ska älskling och jag iväg och handla inför middagen på fredag. Blir en hel del mat. Sen blir det även storstädning hemma. Har fullt upp imorgon så jag får göra det ikväll och även på fredag förmiddag.


Nu måste jag fixa mig!

Hörs senare :)






Ny design på G

Som ni ser har jag pillat lite med designen men är inte på långa vägar klar, är inte nöjd med headern. Blev inte som jag hade tänkt mig. Jag som har en utbildning som webdesigner, men det finns inge värre än att göra sin egen design haha. Svårare än vad man tror..

Vilken person har den finaste bloggdesignen tycker ni ?


Give me some inspiration thx ;)

090915

Har inte haft lust att blogga förens nu eftersom att jag är på riktigt dåligt humör. Jag är ledsen över våran tvättmaskin som fortfarande inte fungerar som den ska. Huvudtvätten fungerar som den ska och sen tycker den att den är klar efter 5 minuter. Centrifugen låter jätte skum och sköljningen fungerar inte. Jag blir så trött.


Detta hade jag inte räknat med då jag ville tvätta upp allt innan jag ska till sjukan. Var och kollade tider i tvättstugan, men den var fullbokad som vanligt. Så nu står valet om vi ska ringa en reparatör eller om vi köper en ny. Fan! Älskling ska kolla på den när han kommer hem så vi får hoppas på det bästa.


Får kolla om vi kan långa någons tvättmaskin så länge så inte kläderna blir förstörda som redan är full med tvättmedel och dyngsura, dom är iaf upphängda. Nu vill man ha en egen bil så kunde jag dragit och tvättat hos mamma men det går inte nu.  Vaför ska allt hända nu för..


åhhh

Åhhh jag blir galen, tror att våran tvättmaskin har gått sönder :( helvetes jävla skit. Har försökt med ALLT. Och nu är det för sent för att tvätta då klockan är mycket. Den centrifugerar inte så allt är blött och full med tvättmedel. Detta hade jag inte räknat med ju. Får stänga av den och låta den vila till imorgon så får man hoppas att man har mer tur... Hoppas det inte möglar bara... Paniiiiiik :/




Home Alone

Glömde ju helt bort att älskling och dom skulle på fotboll ikväll, så jag får sitta hemma och uggla i min ensamhet. Men titta vad min plutt köpte med sig hem till mig, visst är jag bortskämd ;) Blir alltså myskväll med mig själv med massor av choklad och film. Mys! Sen får vi inte glömma att heja på djurgårn ;)

Jag med min favoritchoklad

 


Veckans planer

Saker som jag ska fixa denna vecka

Storstädning i lägenheten + tvätta upp ALL tvätt

Ett läkarbesök + ett annat möte

Kolla om man får ha med sig laptopen till sjukan ? Vet ni om man får det? ska ligga kvar där   några dagar och vill inte ha tråkigt. Fan har ju inte mitt mobila bredband kvar :(

Köpa en mjukisdress och tofflor

Träffa tjejerna

Fira älskling

090914

Tog en liten paus från städandet här hemma. Är inne på min tredje hög med kläder i tvättmaskinen just nu, skönt att få bort det innan helgen då jag ska fira älskling ♥ så på fredag blir det en liten middagsbjudning för våra föräldrar. Jag står för matlagningen. Sen på lördag lär vi hitta på något skoj. Har ni några förslag ?

 

Funderar på om jag ska sätta mig i solstolen en stund medan solen äntligen är framme. Skulle behövas!

 

 

Har ni haft en trevlig helg annars då ?

Vad har ni hittat på ?


Dags att sova

Jag läste precis inlägg från min gamla blogg dagen innan jag opererade mig och efteråt. Tänkte att jag skulle slänga in det här innan jag ska till sjukan om några dagar...

 

Nu ska jag gå och lägga mig, så vi hörs imorgon! Natti ♥

 


Helgen i korthet

 

Helgens bravader i korthet

 

Fredag

Myskväll med vänner och älskling som slutade tidigt på morgonen.. Gillar att piffa upp det och göra det mysigt så det blev en lyckad kväll tycker jag. Är en sådan person som vill att man ska känna sig som hemma hos oss.

 

Lördag

Gick upp tidigt så det blev inte mycket sömn denna natt. Åkte med mamma och fyra ungar till stallet hela förmiddagen. Hur mysigt som helst. Barn är ju bara så otroligt mysiga och så, är glad över att jag har småsyskon  och att få uppleva deras uppväxt och hur de utvecklas. Deras ärlighet, skratt och tokigheter är ju det bästa :) Längtar verkligen till man får en egen unge, att få visa denne världen. Många säger att barn begränsar ens liv, men jag tycker precis tvärtom. Man får en till att upptäcka världen med och får mer otroliga minnen. Livet är vad man gör det till. Thats it!

Sedan var jag rätt slö hela kvällen, så jag ringde B som köpte massor med skräpmat till mig och sedan slappa de jag framför en film. Blev en tidig kväll..ZzzZzz

 

Söndag

Har firat mamma hela dagen ♥ Tog även med mig lillasyster och älskling på marknad där vi mötte upp resten av familjen. Var riktigt mysigt :)

 

Ja jag gillar OST ;)


Tankar

Det har varit en bra och intensiv helg med mycket skratt, vänner och familj. I veckan ska jag på lite läkarbesök, möten och sen ska jag ta det lugnt, för det blir en intensiv helg nästa vecka också.

 

Idag har jag varit på apoteket och köpt antibiotika och descutanlösning eller vad det heter inför min operation. Måste ringa min läkare imorgon och fråga när jag ska börja ta antibiotikan. Ussha bussha, inte långt kvar nu. Nervös som fan och det märks på kroppen. Drömmer t.o.m att jag opereras. Don´t like it! But I have to do that. Har inget val nu... Jag skulle helt enkelt varit nöjd med den jag var, varför utsatte jag mig för detta. Jag kan inte ändra det nu men jag vill få andra att vara nöjda med den dom är, gör inga kirurgiska ingrepp om det inte handlar om liv och död. För mig fanns det ett val från början för just nu var det inte akut, men jag gjorde det ändå. Och nu måste jag göra om detta jobbiga ingrepp för att må bra. Nu har jag inget val längre, jag måste!

 

På ett sätt har den här operationen fått mig att inse att man ska vara glad för den man är. Efter denna kommer jag att få en ny chans och ta vara på livet på ett annat sätt.

"Det som inte dödar mig gör mig starkare och det stämmer verkligen"

 


Kalaset

Idag har vi varit hos mamma hela dagen och firat henne. Av oss och familjen fick hon en laptop. Det var på tiden. Av mig fick hon även filmen Män som hatar kvinnor och en jätte fin rosa ros. Blev massor med gott att äta, och träffade även en barndomsvän där. Hennes mamma och min mamma är kompisar sedan länge så det var jätte roligt :D . Åhh hon hade världens sötaste unge också, så himla söt. Mamma tjatade på oss att nu är det dags för mig och älskling att skaffa barn. Vem vet när den lille kommer ;)

 

Kom hem för en stund sedan, köpte med mig marabou jordgubb som min favoritkiosk har :D, är slut överallt annars..

Grattis än en gång världens bästa mamma ♥

Tårtan

 

Massor med gott


090913

Godmorgon!

Vilket fint väder det är ute. Sol! Perfekt dag med andra ord då min mamma fyller år IDAG :D , ska snart ringa och gratta henne och sedan åka dit. Berättar sedan vad hon har fått eftersom att alla i min familj läser min blogg. Grattis mamma ♥ I love you

Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite, ska fota dagens outfit innan jag drar också. En rolig grej som hände för en stund sedan var att hörde att älsklings brorsas dotter var ute imorse ;) Lite roligt att man hörde det ända hit *Ler*. Sötnosen ♥

Ja just det, måste ju berätta hur det går med våran jobbiga granne som FORTFARANDE går med klackar inomhus. Hon ger sig inte, jag har tagit till hämnd nu och hon lär ju skvallra till hyresvärden. Men så läste jag i aftonbladet att man kan få sänkt hyra om man har störiga grannar. Så det ska jag undersöka vidare på, för det här går inte längre, ni fattar nog inte hur jobbigt det är att ständigt höra någon gå över en med klackar, det är från morgon till sen kväll. Undra vad hon sa till hyresvärden, ska prata med honom. Vad fan ska man göra för att hon ska fatta. Tänkte ta mina egna klackar och gå med dom i taket så att hon HÖR vad vi får lida av.... Suckar!

090912

Godmorgon tänkte jag säga men ser att klockan är halv två. Har inte hunnit blogga förens nu för att jag har varit i stallet med mamma och syskonen. Det var riktigt kul, är ju en gammal hästtjej så :) Så där har jag varit hela förmiddagen.

Gick upp vid halv tio imorse fast jag inte kom i säng förens vid halv tre. Hade en riktigt mysig kväll igår tillsammans med älskling, hans bror och två kompisar. Fick en kommentar om det jag skrev igår att jag satt själv i ett rum och så. Självklart var jag också social och höll mig inte för mig själv hela kvällen men ville att grabbarna skulle få vara lite ifred. 

Kvällen slutade mycket intressant...

Vi får se hur denna slutar ;)

Bloggar lite senare, ska hoppa in i duschen nu :)




Kvällen

Älskling har tre kompisar här och själv sitter jag i sovrummet, ska snart kolla på en film och äta lite godis. Vi köpte åtta filmer idag, eller ja, jag gjorde det, massor av tjejfilmer, wihoo :D tjejkväll med mig själv ikväll med andra ord. Är riktigt myspysigt här hemma, massor av gott att äta till grabbarna, tända ljus och rökelser, sen bira till dom, kan det bli bättre. Vad jag skämmer bort dom va ;) But thats who I am!

 

Nu ska jag stoppa in hörlurarna i laptopen och glo lite på film..


 

Fredagsmys = GODIS

En självklarhet för Nikipikipö.

Hatar när det blir knän på mjukisbyxorna

Massor av chooooklad

 

2 skräck/thriller och 6 tjejfilmer


Extreme Home Makeover

Sitter och kollar på Extreme Home Makeover just nu på trean. Varje gång jag tittar på det börjar jag gråta, gråta av glädje men också av sorg då dessa människors hem är förfärliga. Hur kan man tillåtas att leva så. Varför kan inte alla få det bra ställt, varför måste det finnas fattiga människor. Varför ? Alla kan väl få ett värdigt och bra liv istället :/

 

I slutet av programmet kommer glädjen då dessa människor blir så himla glada över sitt nya vackra hem, jag glädjs med dom medan tårarna rinner :)

 

Min största dröm är att få jobba med något som gynnar andra människor, att få göra någon annans liv värdigt!

 


Fixade på terassen

Var nyss ute och fixade med våran terass, klippte bl.a gräsmattan, krattade, tog bort ogräs och vattnade. Självklart var mina bebisar med HELA tiden, haha! Geisha busade med krattan när jag höll på medan Money låg i solen och mös. Vad vore livet utan katter? mindre roligt iaf! You make my days älsklingar!

 

Geisha låg och spanade på krattan och väntade på rätt

tillfälle att flyga på den ;)

Sötnos

Jag ser dig Geisha, ingen ide att gömma dig ;)

Latmasken gjorde det han alltid gör, latade sig ;)

Lite bättre iaf


Thailand

Ni har väl inte missat att jag ska till Thailand snart igen. Ja jag vet att jag tjatar om det men jag längtar så himla mycket, men ändå vill jag på något sätt inte att den dagen ska komma, för då har man inte det att längta till. Men å andra sidan är det inte sista gången vi åker dit så. Just nu sitter jag med respirret i magen och en glädje att jag snart är där igen. Tredje gången jag åker dit nu. Kommer minst åka dit tio gånger till i mitt liv. Jag har redan kollat mitt och älsklings pass minst fem gånger för att kolla så att det inte har gått ut, haha, i know im crazy ;)

 

HAHA.... Det här blir den BÄSTA resan hittills :D

Vad vore livet utan resor med de bästa <3


Här är bilder från förra året då vi var i Khao Lak och Kata 2008


Vi besökte ett Zoo men tyckte att djuren behandlades SÅ FEL

Så vi höll oss till de "fejkade djuren"

I love you

Som en dröm, världens finaste plats Pakarang. Vi var ensamma på en

enorm strand, Paradise. Den dagen var jag SÅ LYCKLIG. Får glädjetårar

bara av att se bilderna. Så himla FINT

Kolla bara den vackra sanden, som att gå i mjöl. En stor minneslund finns där

för de som dog i Tsunamin :(

Jag älskar dig ♥ Du är underbar

Jag och herr Buddha, vi posade lika bra ;)

Bo i lyx är en självklarhet för mig utomlands, snobb? nja kanske lite då

men vill ha det fint runt mig så. Sån är jag!

Okej, vad vi ser glada ut HAHAHA not! Men det var vi kan jag lova

 

 


Pälsjacka



Något jag vill ha i höst/vinter är en pälsjacka (självklart i fuskpäls) och jag har hittat min drömpälsjacka i en affär. Funderar dock fortfarande på om jag ska köpa den eller kolla vidare, dessa var fina från H&M. Frågan är vilken färg man ska ha ?

De ser ju så mysiga ut :D

090911

Godmorgon!

Sitter i soffan inlindad i täcket
, ska snart göra lite frukost. Ussh drömde en läskig dröm om att en stooor orm jagade mig hela tiden i en lägenhet. Jag hatar ormar. Det roliga var att Tina berättade om en orm igår och då sa jag att jag bergis kommer att drömma om det, och mycket riktigt gjorde jag det, ussha bussha! Ditt fel Tina, haha ;)

Fredag idag, vilket innebär FREDAGSMYS med älsklingen, ser verkligen fram emot fredagarna. De är min och älsklings kväll. Vilket innebär god mat, massor med prat, film och godis, och självklart pussar och kramar. MYS! Hmm undra vad vi ska äta för gott idag ? har ni några förslag ? tacos kanske, det var länge sedan. Yummi!

Så jag ska nog fixa lite mysigt här hemma innan han kommer hem.

Vad ska ni göra för kul i helgen då ?




090910

Godmorgon!

Nu börjar det bli riktigt kallt. Skönt att ha öppna fönster när det är så frisk och sval luft ute. Tjejerna kommer hit om en stund så jag ska snart börja fixa lite här. Ska även laga pannkakor, yummi! Första gången jag gör det så vi får se hur dom blir, haha! Så illa kan det väl inte gå.

Sitter och kollar på Jerry Springer, programmet kan väl inte vara seriöst ? isåfall är det helt sjukt, de som gästar måste ju ha en skruv lös, sen på slutet när publiken får förnedra dom ännu mer, mobbing ju! Men det måste ju vara ett skämt ? för hur fan kan man förnedra sig själv så mycket. Stackars deras barn..


 

Nu ska jag damsuga här hemma och jag ska LÅTA SOM FAN. För våran granne "klacken" där uppe skiter i vad vi säger. Hon går med sina förbannade klackar ändå, vi har personligen sagt till henne, men efter en vecka då hon fortfarande inte slutade så pratade vi med värden och han skulle gå och säga till henne, men hon verkar inte fatta så nu är sista utvägen HÄMND. Jag ska låta så mycket, ska t.o.m sätta på mig klackar och klampa runt här hemma, spela hög musik m.m. så att hon FATTAR hur mycket det hörs. Jag blir GALEN......... Hämnden är LJUV ;) KRIIIIIIIIIIIG...


Söta bebisuggs

Jag dör, guuuuuuuud vilka söta små uggs till bebisar. Finns i alla möjliga färger, lila är min favoritfärg så dessa skulle jag helt klart vilja beställa. Nu fattas det bara en bebis jag kan skämma bort ;)

Här kan du beställa uggsen

 


Rolig funktion

Har ju skaffat en ny mobil som ni vet och den har en rolig funktion, ni har säkert sett den förut men för mig är den ny. Alla sms man får och skickar sparas i ens namn och blir till en konversation. Lite roligt :)

 


The Look

 

 

 


Allt från GT


090909

Godmorgon bloggen!

Var uppe vid halv åtta imorse och det första jag gjorde var att sätta mig på träningscykeln och cyklade en halv mil. En mil varje dag ska jag börja med sedan ska jag öka succesivt. Åhh vad härligt det är att träna, ska få en perfekt kropp inför Thailand, nu är det inte långt kvar :D

Har fixat och donat här hemma hela morgonen och kom precis ut ur duschen. Ska snart iväg och uträtta lite saker med mamma.

Just det, idag är det ju 9/9-09 då får man önska sig något :)

Träning

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen. Tog hem mammas träningscykel idag och har redan kört en halv mil "stolt". Mitt mål är att köra en mil varje dag. Det tillsammans med bra mat och massor med vatten blir perfekt. Nu jävlar kör vi. Men idag tar jag det lugnt och är nöjd med min halva mil.

 

 

 


Gammal bild

Sitter på älsklings dator just nu eftersom att inte internet funkar på min. Ska snart ut och fixa på våran uteplats. Kollade nyss igenom min gamla blogg och hittade en bild på mig som är tagen för två år sedan, vad liten man var då :)


090908

Godmorgon!

Ussh vilken hemsk dag det har varit hittills. Cyklade ju till läkaren imorse och så. Sen skulle jag ta prover i labbet och får vänta en hel timme innan det var min tur och inte nog med det, alla dörrar låstes i byggnaden så vi var inlåsta, och jag känner att paniken växer (Har klausfobi eller vad det heter) till slut kan man öppna dörrarna. Sen blir det min tur och tjejen sticker mig i armvecket, men tydligen misslyckades det så hon sticker mig igen, sen får en annan sköteska ta över och då går det bra. Vilken dag säger jag bara! Är helt slut.


Ska snart fixa lite här hemma, men just nu har jag ingen kraft alls så jag funderar på att gå och vila!


Vi hörs om en stund

New phone

Den här gulliga mobilen blev jag ägare till idag. Håller på att ladda den just nu så jag har inte hunnit testa den, men söt är den iaf. Första gången jag har en svart mobil. Det stod mellan svart och rosa. Men jag är mer för svart

 

 

 


just nu

Idag har jag införskaffat mig en ny mobil. Ska snart fota den så att ni får se. Sedan var jag och lunchade på en thairestaurang, känner mig lite som en kändis där nu eftersom att dom som jobbar vet exakt vad jag ska beställa och allt, så jag behöver inte en tala om det. Lite roligt!

 

Just nu är min bror här på besök och sitter brevid och äter fruktsallad, blev lite sugen på det jag också så jag ska ta och fixa lite till mig själv.

 

Vi hörs lite senare :)

 


Vill ha en cykel

Åhh vad jag önskar att jag hade en cykel. Hade en förut men tyvärr var det några jävlar som plockade isär några delar på den så nu står den hemma hos mamma. Funderar på om jag ska åka och kolla på en cykel nu. Det skulle underlätta hur mycket som helst, så det är nog prio ett hos mig nu. Ska förbi mamma sedan och kolla om jag kan ta hem träningscykeln också så att man kan börja träna.

Jag fick en sådan fin komplimang i helgen, att det syns att jag har gått upp i vikt, fatta vad glad jag blev. För jag vill gå upp i vikt och få fina kvinnliga former så att jag inte är så extremt smal. Happy :D Så nu ska jag bara se till att jag får " fettet" + musklerna på rätt ställen ;)

Denna skulle inte vara helt fel :)


090907

Godmorgon sötnosar!

 

Lika fort som helgen börjar tar den slut, måndag igen då. Ska snart slänga in en tvätthög i maskinen och sedan fixa lite här hemma. Blir nog bara en slappdag idag. Har varit en intensiv helg så jag behöver vila upp mig och få tillbaka energin.

 

Mexx var hos svärföräldrarna i helgen så vi hämtade honom igår.

Fina vovve ♥

 

 


Gröna Lund

Idag har jag varit på Gröna Lund hela dagen med familjen, hur mysigt som helst även om jag inte åkte något så var jag där för att umgås. Älskling var också med, han åkte iaf allt möjligt med mina syskon.  Veronica Maggio eller vad hon heter sjöng och såg även Johan Palm + några andra. Så det var rätt mycket folk och en hel del köer. Just det, jag åkte visst något, jag gick i lustiga huset, haha!

 

Min bror vann föresten en elgitarr :D vill också ha tur i spel, men vafan, jag har tur i kärlek så det ska jag vara glad över ♥ Men lite tur kunde man behöva. Kommer inte ens ihåg när jag vann något sista gången. Älskling försökte vinna en stor geisha till mig, kääärlek! Men det blev inget.

 


gårdagen

Igår var vi på "bröllop" eller det var bröllopsfesten eftersom att brudparet gifte sig på Arlanda och drog utomlands direkt efter så vi firade det genom en fest några veckor senare. Massor av släkt och vänner var där och vi blev bjudna på god mat m.m. Av oss fick brudparet en expressomaskin i en skitsnygg design och till det fyra koppar och fat. Det hölls även tal och "live musik" utav en fiol, och en och en annan tår var nära att komma. Hur vackert som helst. Jag har faktiskt spelat fiol för x antal år sedan :)

 

Självklart en massa snack och skratt. Vi åkte även hem till min kusin Sarah för att kolla hennes lägenhet som hon har tillsammans med sin kille, och jag kan bara säga såhär, jag fick inredningstips, så himla mysigt och fint :)

 

Innan vi skulle dra skulle alla gästerna skriva i en bok till brudparet. Tack för en trevlig fest fina ni och jag är så glad för eran skull ♥ Jag är bättre på att uttrycka mina känslor i ord och eftersom att jag vet att ni läser min blogg så skriver jag några rader även här.

 

Två fina människor fann varandra

Kärleken uppstår

Två blir ETT

Ni är ett sådant vackert par som sprider en sådan positiv energi och lugn runt er

Ni lyser upp och ger hopp om evig kärlek


 

 

Massor med gott till middag :)


090906

Godmorgon

Hinner bara skriva en snabbis, ska snart iväg igen. Så jag berättar om gårdagen när vi kommer hem :) Idag ska vi till ****** , ni får veta senare vad vi ska göra idag. Ska bli kul iaf, något jag ser fram emot!

Ni får ha en underbar söndag så hörs vi i eftermiddag :)



Pose


Party Party!

Stressssigt, men är väl i stort sätt klar nu, ska iväg på fest snart så det ska bli trevligt. Hade lite svårt att välja kläder men till slut blev det svarta tajta byxor och en lila topp, ska även ha en svart liten kavaj över och pumps. Ussh min gaderob ser inge kul ut nu, haha.

 

Snart kommer min limosine och hämtar oss, en stor lyxig vit limo. Min privata så :) hehe nä jag skojade bara, mamma och B ska hämta upp oss om en liten stund.

 

Ska fixa det sista nu, vi hörs senare ikväll, ha en trevlig lördagskväll och ta hand om er !

Got the posé


The look

The look of today :)


090905

Godmorgon

Solen är framme men det är lite storm ute.
Hoppas att det fina vädret håller i sig hela dagen. Idag ska vi iväg på bröllop. Ska bli hur kul som helst. Men problemet är vad jag ska ha på mig, men det finns nog någonting i gaderoben, jag får rota lite. Kommer att fota outfiten innan vi drar. Ser fram emot en otrolig fin dag+kväll med släkten och vännerna @->---

Jag ska fråga ♥brudparet♥ om jag får lägga in lite bilder här sedan :)

Åhh finns det något vackrare än ett giftemål. Det ser så "kungligt" och förtrollat ut på något sätt. Jag längtar tills jag själv är i den situationen :)

I have found my prince








sugen på choklad

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem, han sitter i bilkö i stan så det lär dröja ett tag till, suck! Får ta igen tiden när han väl kommer hem. Bara mysa och ro om varandra hela kvällen. Funderar på om vi ska hyra lite filmer till ikväll, hoppas att det finns någon bra.

 

Vi ska även iväg och handla. Jag är lite ledsen över att de har slutat med marabou jordgubb, min favorit ju. Hur god som helst, håller tummen för att den kommer tillbaka igen. Hur kan de göra så :(Hmm undra vad jag ska köpa för godis ikväll, svårt val, haha! Chooooklad blir det, i massor. Och nej man får inte finnar av choklad, jag är ett bevis på det, jag äter det var och varannan dag och min hy är perfekt. Kanske bara har haft tur?


Osminkad bild


Jag just nu

Såhär ser jag ut just nu, har en hårinpackning i håret för att få det att må lite bättre, ska ha i den i några timmar till. Är så trött på mitt torra hår, så om ni kan rekomendera några produkter skulle jag bli glad, vill ju inte klippa av mig mitt hår. Men samtidigt kanske det är det ända ? Får raka av mig det och köpa en peruk så slipper jag dessa problem.


090904

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan, jag som tänkte ta en sovmorgon eftersom att det är massor med roligheter som händer i helgen och då vill man vara pigg. Men icke, jag vaknade nämligen av miss klack som gick med sina skor. Jag fattar inte, så idag ska jag gå till värden och skvallra eftersom hon inte lyssnar på oss personligen.

Idag ska jag fräscha upp mig, ha ett spa här hemma. Ska bl.a fixa ögonbrynen, har sparat ut dom länge nu och nu är det dags för att forma och mörka dom. Raka benen är ett måste, sedan fixa naglarna + massor av annat. 

Sen ikväll blir det mys med god mat och film som vanligt,
ett måste på en fredagskväll. Är lite sugen på pannkakor med banan och glass, yummi!





en dag med tjejerna

Min torsdag började med att jag mötte upp Sandra i slussen för att sedan bege oss till sjukan. Skrev in mig för operation vilket var lite jobbigt, besökte även avdelningen där jag kommer att ligga efter operationen och sedan träffade jag narkosläkarna. Åhhh tycker det är obehagligt alltihopp. Är livrädd för att sövas. Men måste man så måste man, har inget annat val.

Känner mig inge vidare i hjärtat, tror det är pga stress och oro men ska ändå träffa min läkare nästa vecka. Önskar bara att man mådde bra :(

Efter sjukan begav vi oss till kunghallen för lunch
. Blev hälsotallrik för min del. Hur god som helst. Tina kom också dit och sedan blev det shopping, dock inge shopping för min del. Hittade ett lila och aprikosfärgad mjukisdress som jag är lite sugen på att köpa, vi får se!

Sandra och jag i Gamla Stan

Tina provar en skinnjacka

 


090903

Godmorgon!

Sitter och kollar på Vakna med The Voice. I natt hade jag en hemsk dröm, jag som sa precis innan jag gick och la mig att jag älskar att drömma för vad som helst kan hända, ja vad som helst kan verkligen hända men denna dröm var riktigt obehaglig. Vill inte ens prata om det. Så det var lite jobbigt att gå upp imorse då drömmen fortfarande kändes verklig.

Ska snart fixa klart mig och dra in till stan för att möta upp Sandra. Sen ska vi även möta upp Tina. Så idag blir det lunch ute, hmm undra vad vi ska äta för gott, blir nog något på kungshallen. Är lite småsugen på en pizza. Men ska försöka hålla mig borta från det. Blir nog en quinoasallad då.


Nu ska jag sätta lite fart här hemma och sedan ha en toppendag med tjejerna :)


Ha en underbar dag

Sjukan imorgon

Åh vad jag längtar tills imorgon, delvis för att jag ska till sjukan och skriva in mig för operation, mår bara sämre och sämre nu så jag vill inget hellre än att detta ska vara över så att man kan börja leva. Ska försöka snabba på operationen ( är högprioriterad ) men det är fortfarande några veckor kvar.  Suck!

Sandra ska med dit så det är skönt, sen efter det ska vi möta upp Tina i stan :) Så en jobbig början på dagen slutar bra med världens bästa vänner. Ska ta massor av bilder så att jag kan dela med mig av dagen.

Ska snart gå och lägga mig men först ska jag se klart på Efterlyst :/

Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag

 


Nya plagg

Här kommer lite av det jag shoppade idag. Ångrar en topp jag köpte, ska nog ge den till mamma.

Lila klänning från Monki 15 kr

Kofta från Gina Tricot

Topp från Zara


En dag med mamma

Kom precis hem. Har varit med mamma hela dagen, hur mysigt som helst. Vi började med att åka till Sickla där vi bl.a gick in på monki som hade en hel del på rea. Det blev en lila klänning därifrån som kostade 15 kr, även om den inte är sådär jätte snygg så är det något man kan ha i Thailand. Blev även lunch, jag åt en broccolli och ädelostpaj. Hur god som helst. Mätta och belåtna åkte vi vidare till Nacka Forum, där kom jag hem med både en kofta och två toppar.

Sedan åkte vi hem och jag stannade på middag hos mamsen. Tack för en underbar dag!


090902

Godmorgon!

Vilket skitväder det är, grått och regningt. Nu är hösten verkligen här. Och jag som tyckte att det var skönt, nu ångrar jag mig, sommaren kom tillbaka. Eller nej, solen kom tillbaka, tycker inte att det har varit speciellt soligt i somras.

Dagens planer är att åka till ett köpcentrum med mamma. Kanske blir lite shopping men jag ska mest fönstershoppa. Så jag måste snart fixa klart mig. Skönt att inte sitta hemma i det tråkiga vädret.

Ska försöka slänga in en dagens outfit innan jag sticker.

Thailand is Paradise

Den här låten får mig att längta ännu mer till Thailand. Vill dit nu, älskar det landet. När man besöker det, då vet man att paradiset existerar, Thailand is Paradise. Det var det första jag sa när jag gick ner till stranden där för åtta år sedan för första gången. Jag mår så himla bra där. Och att få åka dit en tredje gång betyder så mycket, vi har redan planer för en fjärde tripp. Vem vet, kanske flyttar man dit permanent i framtiden ?



Min fina katt

Min ögonsten ♥

Världens bästa katt på alla sätt och vis

Jag är uppväxt med katter och det var ju en självklarhet att vi skulle ha katt när vi flyttade. Jag skiter i om katten är en raskatt, jag faller för personligheten. Vi hittade den här lille kraken i Nynäshamn, i flera timmar satt vi i en bil för att hämta hem denna söta varelse. Han får mig att skratta med sina tokigheter. Han älskar att vara i påsar och att jävlas med mig. Haha! Har sådana fina minnen med dig och fler ska det bli.

Som ni ser på bilden till höger så blev den inte sådär jätte skarp, det var för att han försöker få tag i kamerasnöret :)


Lammfärsgratäng

Detta blev det till middag

Mitt recept

Lammfärs som steks med cevapccivikrydda
Läggs i en bädd med potatis som kryddas med toscana cheese
På toppen ska det vara ost
Sen när det är klart, ta riven parmesam

200 grader i ugnen i ca 1 timme

Klar att servera

Hur gott som helst

Just nu

Har inte haft tid att blogga idag då jag har möblerat om och fixat här hemma, har hållit på sedan nio i morse och jag är fortfarande inte klar, men har tagit en liten paus nu för att kolla på Top Model. Har desutom hunnit laga middag, idag blir det lammfärsgratäng med kroatisk krydda och till det blir det en gurksallad. .

Jag har tagit bort massor med saker här hemma för att få det lite mer stilrent och inte så rörigt. Ska bli kul att se vad älskling säger när han kommer hem. Hoppas att han kommer snart, längtar som fan efter dig darling. Så kom hem nu.

Ush vet ni vad jag gjorde igår, jag tog saxen och klippte mina toppar, känns som att jag klippt bort halva håret, snyft. Men mina toppar behövdes klippas och hellre att jag gör det själv än att frissan klipper för mycket. Jag blir alltid lika missnöjd när jag kommer därifrån, tycker de alltid tar mer än vad man säger att man vill. Ska sätta i en hårinpackning snart för om jag ska behålla mitt långa hår måste jag sköta det bättre.

Älskling ringde nyss, han köper med sig marabou jordgubb till mig, finns ju inte så många kvar så man måste passa på. Tack

Nu är middagen klar, vi hörs sedan!

fråga: Vad ska ni äta till middag?

090801

Godmorgon!

Då var det första september och hösten är här. Hoppas att det blir en fin höst med fint väder och massor av färger på träden. Denna månad är det många nära och kära som fyller år, däribland min mamma och min pojkvän. Undra vad jag ska köpa till dom ? några ideér ?

Åh en sak jag ska försöka köpa innan Thailandresan är en systemkamera. Älskar ju att fota så det är ju ett måste. Frågan är bara vilken, min syster har en Nikon så jag funderar på en sådan jag med.

Nu måste jag sätta lite fart här hemma :)

RSS 2.0