Dagens bilder

Dagens bilder: Mexx har tänderna framme! Hihi


31 januari 2010

Jag tog en bloggfri söndag idag men nu ska jag ta igen det. Har ägnat all min tid åt min familj. Har bl.a kollat när min ena bror spelade hockey, han stod i mål idag och var riktigt duktig, han är så säker på skridskor, inte alls som mig "bambi på hal is" Jag hatar att åka skridskor, får ont i fötterna direkt, nä det är inget för mig. Efter det åkte vi iväg till min andra brorsas isbandymatch. Det gick bra för dom. För min del blev det att leta något ställe där jag kunde varma mina frusna tår. Var riktigt desperat så efter första matchen satte jag mig på ett element och höll mig där. Riktigt kallt ute idag, BRRRR, frös riktigt ordentligt ändå hade jag klätt mig med massor av kläder. Nä jag klarar inte av kyla helt enkelt.  VÄRME TACK!


Sedan har jag lekt med lillsyrran, flätat alla hennes ponnysar och fixat dom. Stannade även på middag hos mamsen och det är jag glad att jag gjorde, jättegod mat. Det blev nötfärsbullar, ris, sallad och massor med olika såser. Det var en trevlig middag och mätt och belåten har jag precis kommit hem nu. Mexx är här också så jag ska väl snart bege mig ut i kylan igen för en nattkiss med honom..

Åhh min bror tappade sin första tand idag och självklart blev det en hel del bilder för min del. Jag är så glad att jag fick vara med om det, varje liten detalj ska dokumenteras :D Oj oj vad det kommer fotas när jag själv får en egen liten knodd. Har man en kamera tycker jag att den ska användas till MAX, även om minnen finns i huvudet vill man ha det på bild. Jag fotar säkert minst hundra bilder i genomsnitt per dag.



Jag är trött

Har fixat med min design hela kvällen och nu går ögonen i kors så jag ska lägga mig i sängen och kolla på tv, lär somna på en gång. Jag får fortsätta med designen imorgon helt enkelt.


Vad tycker ni om den så här långt?


Spelas hos mig nu

Underbar låt


igen

Ny design på G :)

Jag är fejk ...

Vill bara dra täcket över huvudet och drömma mig bort från verkligheten. Jag vill bort från detta land just nu, bort till värmen och solen. Det känns just nu som att jag håller på att gå in i väggen och gör allt för att inte göra det, men det går snart inte att hålla emot. Tårarna värker i ögonen och vill bara rinna ner från kinden. Varför kämpar jag emot tårarna för?, jag som gillar att gråta, få ut det jobbiga inom mig på något sätt. Men jag vill inte vara ledsen, jag vill bara må bra och vara lycklig. Jag vill just nu bara bort från allt elände samtidigt som det förföljer mig vart jag än åker. Men på något sätt blir det lättare om jag bara flyr. Men det är bara att inse hur verkligheten är, jag får fortsätta att fejka ett leende, jag får fortsätta fejka ett skratt och jag får fortsätta som att allt bara är bra.










Biomys

Nu har vi planer för dagen, vi ska gå på bio vilket ska bli mysigt, älskar att gå på bio som sagt. Det blir Snabba Cash. Ska plocka lite här hemma först och sedan hoppa in i duschen.


Vad ska ni göra idag?


30 januari 2010

God morgon!

I natt drömde jag en sådan verklig dröm att jag hade en liten bebis, allt gick jättebra och när jag skulle mata den lille med flaska så bad jag honom att dricka upp allt och då tog han en stor klunk och sen var flaskan tom, ha ha, tänk om det var så. Det är inte första gången jag drömmer att jag får en bebis, jag har t.o.m varit med om en födsel. Kanske försöker min kropp säga till mig att jag är redo, men jag stressar inte fram något, jag är fortfarande ung så jag har all tid i världen på mig. Vill ordna upp vissa saker innan det är dags.


Känner mig rätt så utvilad idag med och ska snart gå in i sovrummet och väcka älskling, vi får se hur det går med det. Undra hur jag ska väcka honom idag, om jag ska vara snäll eller elak ;)


Undrar vad vi ska hitta på idag, jag är så sugen på att åka till Nacka Forum och shoppa lite, samtidigt som jag vill spara alla slantar. Ska komma igång med tradera snart och sälja saker. Har ett helt förråd full med saker så jag kan nog tjäna en bra slant.


Nu ska jag sätta lite fart här hemma, ni får ha en trevlig lördag så hörs vi snart igen!


Ps: Fick sms av Tina nyss :D i miss you i miss you i miss you


Spikmatta

Jag har inte lagt över bilder från min kamera på länge så här kommer det några bilder som är tagna för ca en vecka sedan när Sandra och jag var hos Tina. Jag provade hennes spikmatta där och jag måste säga att den inte var som jag trodde. trodde att det skulle göra jätteont men nejdå :) Men om man tyder min min på sista bilden så ser det ut som ren smärta, HA HA HA, jag diggar minen, men man måste bjuda på sig själv ibland, och det är jag mästare på :D

 

PS: Jag saknar en av mina bästa vänner TINA som befinner sig på Nya Zealand just nu :( 6 veckor kvar :D

 

Jag kan inte sluta SKRATTA HA HA HA HA HA


Lampor från Thailand

Dessa två lampor fick vi av mamsen och dom från Thailand. Dom ger i från sig ett underbart ljus som påminner om en solnedgång, jätte vackert. Lampor från Thailand är jättefina och nu har jag tre stycken...

 


Mys med ljus och rökelser

Har precis kommit hem igen från middagen hos mina svärföräldrar. Är riktigt mätt och belåten och maten var jättegod, kunde inte sluta äta. Alltid lika mysigt där hemma med massor av ljus och rökelser, min stora passion är rökelser och jag tänder minst en varje dag. Man kopplar av på något sätt. Det doftar så gott också.

 


Blev lite chockad

Det verkar inte bara jag som ar fel på bloggen, dom gör väl några ändringar, hoppas att det är klart snart för man blir lite förvirrad och sen kan jag fortfarande inte se min statistik :( fast det spelar inte så stor roll. Jag har mina trogna kära läsare som följer mig i vått och torrt. Ni som kommenterar, jag väntar med att svara på kommentarerna tills det ser okej ut här för jag blir bara snurrig :P .


Ska snart gå iväg till svärföräldrarna på middag, det blir tacos vilket ska bli smarrigt, en av mina favoriträtter helt klart, det kan man inte få för mycket av. Annars har dagen rullat på, har varit iväg med mamma på lite ärenden. När vi kör på en väg nära där vi bor så kollar jag i backspegeln och känner på mig att älskling är bakom oss, och mycket riktigt så var det han och hans jobbarkompis. Så jag bytte bil och sen åkte älskling och jag och handlade, blev en stooooooor godispåse för min del, har ju hållt mig hela veckan vilket känns bra, men däremot fick jag en geisha när mamma och jag var och handlade och när jag hade tryckt i mig hela så tyckte jag inte att det var så gott :S geisha är ändå en av mina favoritchoklader men plötsligt tröttnade jag på allt som har med godis att göra, har inte ens varit och "nallat" i godispåsen än och det är det första jag gör när jag kommer hem. Skumt, jag som är en sådan godisgris. Men det är ju bara bra iof, haha! Inget att klaga på, är bara lite chockad..


Just det, jag glömde lägga upp bilder på våra nya lampor, men jag gör det så fort vi är hemma igen!


Ha en underbar fredagskväll och ta hand om er mina söta läsare ♥


De här fick jag av svärisarna när jag kom hem från sjukan, en geisha bla såklart :D


29 januari 2010

God Morgon!

I natt har jag för en gångs skull sovit bra och har drömt massor med bra drömmar så jag ville inte gå upp imorse men var tvungen. Sov längre än jag brukar vilket var skönt. Ska snart sätta på mig massor med kläder och bege mig ut i kylan med Mexx. Nu har det äntligen slutat snöa och jag hoppas inte att det kommer mer nu.


Idag har jag lite saker att uträtta tillsammans med min mamma. Så jag ska hämta henne om två timmar, jag får agera chaufför, älskar att köra bil fast inte när det är halt ute. Jag känner mig rätt så trygg när det är halt, som jag sa i går testar jag bilarna på en parkering för att känna hur de beteer sig vid sladd och vad jag ska göra för att räta upp bilen. Sen var jag bäst i min klass på Gillingebanan när vi skulle köra mellan koner och så, och då var det självklart jättehalt. Jag hade kontroll på bilen i 75 km/h vilket var jätte bra. Då kunde jag styra bilen mellan konerna utan problem. Sen att anpassa farten beroende på väglaget är ju en självklarhet. Jag tar det säkra före det osäkra!



Men men, fredag idag vilket innebär massor med MYS som vanligt. Fredagar är den bästa dagen tycker jag. Och idag får jag äta godis också vilket jag ser fram emot, är riktigt godissugen. Har hållit mig ifrån det hela veckan vilket känns jättebra, bra för kroppen också. Det är värst på kvällarna men då tar jag en knäckemacka med tomat på och då går det över.



Nä nu måste jag bege mig ut i kylan för att rasta hund, efter det blir det frukost! Ska även lägga upp bilder på mina två nya lampor från Thailand, dom är jättefina och ger ett sådant behagligt ljus, som en solnedgång :D


Trotsade vädret

Nu är man hemma igen. Bestämde mig för att trotsa vädret och tog med Mexx på en långpromenad, gick hem till mamsen. Det var jätteskönt ute trots vädret, det gäller bara att klä sig rätt, hellre sånt här väder än regn. Vi såg ut som två levande snögubbar när vi kom till mamma. När mina syskon kom hem från skolan hjälpte jag ena med matteläxan, trodde jag hade glömt det mesta men icke. Matte är inte ett av mina starkaste ämnen, hatade matten i skolan. Men min brorsa var jätteduktig, blev lite förvånad. Stannade på middag innan jag begav mig hemåt, fick låna en bil hem vilket var skönt, däremot är det halt ute så ta det lugnt i trafiken. För att känna hur det känns att sladda med bilar brukar jag ta en sväng till en stor parkering för att "leka" lite vilket är bra. Då lär man känna bilen också och man blir inte lika rädd nästa gång man får sladd.

Åhhh jag är så glad, NU äntligen kan jag köpa mitt efterlängtade årskort på gymmet. Nu blir det att trimma kroppen fram till sommaren :D


Vilket KAOS

Är det bara jag som har fel på min blogg? den ser jätteskum ut och sedan kan man inte se statistiken, fliken är helt borta. Det ser ut som ett KAOS och jag börjar bli smått irriterad och det slutar väl med att jag sitter och skriker och drar i håret snart, HAHA! Nejdå, men lite störigt är det.


Sitter här och funderar på vad ja ska äta till lunch. Blir nog potatis och hemlagade köttfärsbiffar. Synd att vi inte har lingonsylt hemma, skulle varit smarrigt till. Jag får göra en kall sås. Jag kan tipsa er om att köpa grekisk yogurt eller turkisk, sen är det bara att ta någon krydda, jag använder ofta curry, lätt och smidigt att göra såser. Varför satte jag inte på potatisen tidigare för, det tar ju en evighet att få dom klara och magen skriker i högan skyn. Jag får plocka lite här hemma så att tiden går fortare..


Jag har känt mig väldigt blek på sistonde och det är därför jag inte lägger in bilder på mig men nu har jag kletat på bus så nu dröjer det inte länge innan man är brun och fin igen. Så länge får ni se "gamla" bilder. här är från Nyårsfesten :). Om ni undrar varför jag ler konstigt är det för att jag hade EXTREMT ont i min tand :(


10 - 1 - 28

God morgon!

vilket väder vi har det, huuuuuur mycket snö som helst. Det var inte alls kul att gå ut med Mexx imorse, dom har knappt skottat på trottoaren så det var svårt att ta sig fram. Stackars Mexx fick hoppa hela tiden, men bra med motion fick han. Det snöar fortfarande och jag vill att det ska sluta NU. Det är FÖR mkt snö. Det är inge kul alls, speciellt inte när man har en liten vovvsing att gå ut med.


Nu sitter jag i soffan inlindad i massor med täcken och kollar på film, chattar med Sandra och läser Tinas blogg som äntligen har blivit uppdaterad :D Dom är framme nu i Nya Zeeland och det är tydligen hur fint som helst. Jag önskar att jag också vore där nu, slippa det här snökaoset i Stockholm. Jag är så sugen på att gå in på fritidsresor, boka en resa till ett varmt land och ta mitt pick och pack och ge mig av. Det kliiiiiar i fingrarna, men detta år SKA jag resa så det så, känns som att det var evigheter sedan jag reste men iof var det det också. 2008 var vi i Thailand och förhoppningsvis blir det en resa dit senare i år i minst 3-4 veckor. Jag vill boka resa NU NU NU...


Underbara Pakarang 2008


Godissugen

Efter en härlig spa behandling känner man sig som en ny människa, men håret däremot mår inge vidare, hade hårinpackning i en timme i hopp om att det skulle kännas bättre men icke, jag får snart bita i det sura äpplet och ringa frisören :( Fan! Men än ska jag inte ge upp, jag ska nog sova med hårinpackning imorgon. Om inte det funkar får jag väl raka av mig allt hår och börja om från början. Haha näråå det skulle jag inte våga men det skulle verkligen behövas.


Åhhh vad jag är godissugen, skulle helt klart sitta bra med lite choklad nu men jag ska hålla mig till på fredag, men det är bara två dagar kvar så det borde jag klara, desutom har vi inge choklad hemma och att gå utanför dörren och sätta mig i en kall bil känns inge lockande. Får ta mig lite knäckebröd.. Jag hoppas verkligen att marabou jordgubb kommer tillbaka, saknar den jätte mycket :( helt klart en av mina favoritchoklader..

På fredag blir det en STOR GODISPÅSE med massor av choklad, oj vad jag ska unna mig :D


En perfekt kombination

Pjuu, nu är jag klar med alla mäträtter och mycket blev det. Frysen är full så jag fick ha lite i kylskåpet, måste köpa störra kyl och frys sedan när vi gör om i köket. Jag har en bild i huvudet på hur jag vill ha det, hmm kanske ska kontakta en arkitekt som kan rita upp något piffigt, men jag är rätt så duktig ändå. Designade mitt eget badrum hemma hos mamsen när jag bodde hemma och det blev jättefint, och badrummet vi har idag har jag också designat helt ensam medan älskling gjorde det åt mig. Det är så skönt att ha en hantverkare som pojkvän medan jag är hjärnan bakom hur det ska se ut, en perfekt kombination, hihi!


För övrigt då, ska snart plocka lite i köket och sedan är det dags att ta Mexx på en promenad i ovädret, drar mig verkligen för att gå ut, men jag har inget annat val.


Vad gör ni då ?



En härlig höstdag med Mexx


10 - 1 - 27

God morgon!

Brrr va kallt det är, började min morgon med att gå ut med Mexx, jag ska ha Mexx hos mig i några dagar nu. Trodde kylan skulle försvinna nu eftersom att det har varit milt väder i några dagar men nej, nu är den här igen och långkalsongerna åker på så fort man är utanför dörren.


Ska snart ställa mig vid spisen tänkte jag och laga massor med mat så att jag fyller frysen med färdig mat igen. Underlätta för älskling som kommer hem rätt så sent från jobbet, då är det inte så kul att ställa sig och laga mat direkt så den uppgiften tar jag på mig nu. Jag ska däremot leva på sallad ett bra tag framöver, tänkte börja med en laxsallad a la Niki. Ska göra kycklingfärsbiffar, Cevapcivi, två olika fiskrätter, till det blir det quinoa och bulgur, även potatis men det är inte så gott att frysa in. Ska låta fantasin spröda när jag lagar mat. Kanske skriver något recept här i bloggen, jag hittar alltid på mina recept själv.


Så för min del blir det nyttiga veckor fram över, är rätt så nyttig annars med men nu är det extra. Bara sallader och vatten. Fast i helgen får jag äta andra saker (men det ska vara nyttigt) sallader kör jag på veckodagarna. Sen till frukost blir det knäckebröd med grönsaker på och en BRA juice som inte innehåller massor med skit..


Man mår BÄST av att äta bra och nyttig mat. Det förlänger livet!


Jag behöver eran hjälp!!!

Jag skulle behöva klippa mig men jag undviker frisören in i det sista för jag går alltid därifrån missnöjd. Jag har hört att håret slits mycket om man har det uppsatt i en knut? stämmer det? kan man behandla torra toppar själv med hjälp av hårinpackning? Jag vill ha mitt långa hår kvar men då gäller det att rädda det här och nu. Jag funderar på att gå in till frissan och köpa bra hårvårdsprodukter, har provat Bobby´s men jag tycker inte att det funkar. Fast jag är ju en sådan person som ger upp ganska lätt så det kanske är därför.


Kom GÄRNA med tips på hur jag ska rädda mitt hår, för jag VÄGRAR klippa mig!!!!!!
Ni som kommer med dom bästa tipsen som kan rädda mitt hår, FÅR EN LÄNK :)


10 - 1 - 26

God eftermiddag!

Vaknade med ett leende på läpparna, SOLEN var framme hela morgonen men nu har det mulnat på igen. Trisst men man får njuta så länge solen vågar visa sig. Ångrar att jag inte tog en promenad i kylan, kallt som fan är det. Har legat och slappat hela morgonen men nu är det dags att ta tag i röran här hemma innan älskling kommer hem för då ska vi iväg och storhandla, hann inte det igår. Ska gå igenom frysen vad vi har och inte har så att man inte fyller den med mat man redan har. Sedan ska vi även köpa glödlampor till lamporna från Thailand, dom är underbara, frågan är bara vart vi ska ha dom så att ingen elak katt  är där och förstör som vanligt. Dom kommer nog att hamna i sovrummet, men iof, vill ju att dom ska synas också, kanske vardagsrummet då? Ja det löser sig nog.


Åhhh, idag är jag jätteglad, en nära person kommer hem från sjukhuset, vilket betyder att denne är på bättringsvägen äntligen ♥♥♥ En sten lättade från hjärtar :) Tack!



Man kan inte tänka sig att denna söta lilla katt kan vara så elak och dampig :P
Ingen lugn stund här hemma inte ♥ Oftast får du mig att skratta. Din personlighet
är verkligen unik, du är unik ♥


Familjen Annorlunda

Sitter och kollar på Familjen Annorlunda, jag kan inte riktigt förstå att man vill skaffa så många ungar, visst ungar är underbara men så MÅNGA och så tätt. Fyfan vad jobbigt. Nä jag ska max ha fyra barn, fast vem vet, man kanske ändrar sig och vips så har man ett helt dagis hemma.

Har man verkligen tid med alla barnen? Kostnad och skit? Varför skaffar man fler barn när man inte har plats och varför flyttar man inte då? Blir man inte lidande som större syskon, det känns som att dom äldre får bli stora så fort och hjälpa till en hel del vilket jag tycker är fel i deras ålder. Men de kanske vill det
? Vad vet jag..

Nä personligen kan jag inte fatta att man vill skaffa så många barn..Men men det är bara min åsikt!


När Niki har lagt sina elva små barn..... Hihi! Jag börjar med ETT barn så får vi se vad som händer sen..


Niki Listar

Diadem med rosett - Det är ju så gulligt och det piffar verkligen upp vilken frisyr som helst, ja nästan iaf :) Den här lila jag har är från Gina Tricot, vill köpa mig några till. Cute! Ni får gärna tipsa vart man kan köpa diadem..

 

Pannkakor - Självklart hemlagade sen ska man ha bananskivor, hallonsylt, glass och nutella på, mumsfillibabba.  Gott och sedan går det vääääääääldigt fort att göra. Hmm ska nog äta lite pannkakor snart :P i sommar ska jag även köra med jordgubbar på.

 

Högklackat - Gud vad jag längtar till att vädret tillåter mig att ha högklackat på mig igen, älskar att gå i det, förut så skämdes jag över att gå i det då jag blev så lång, men nu tycker jag bara det är snyggt :P


Stora muskler, Nej tack

Kom precis hem till mamsen och dom igen. Jag tog med två av mina syskon och åkte till sjukan för att hälsa på en nära person. Så himla skönt att ha körkort, man blir så mycket friare med det, jag vet inte hur jag skulle klara mig utan det så ni som fortfarande inte har det, TA DET TA DET TA DET.

Ikväll är jag barnvakt medan två i familjen är på hockeymatch. Medan dom andra sitter och käkar tänkte jag slänga in ett inlägg här, jag äter lite senare.

Åhhh jag har fått riktig träningsvärk sedan jag började träna, känner verkligen att jag har tränat bröstmusklerna, benen och ryggen, iof känner jag det i hela kroppen. Jag måste börja stretcha också, har varit slarvig med det. Alltså smärtan jag har nu är oumbärlig, kanske ska jag bara fortsätta att träna som vanligt, eller ska man ta det lugnt ? ajja det blir nog det första, har saknat att träna. Hoppas att man börjar se resultat snart, stooooooora muskler och allt, haha nä jag skojar bara. Stora muskler är inget för mig, tycker inte att det är snyggt på tjejer. Men lite muskler tackar jag inte nej till.




10 - 1 - 25

God Morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Sitter hemma hos mamma just nu. Har hållit på att tvätta min brors hår hela morgonen, han hade tydligen somnat med tuggummi och vaknat upp av att han hade fått tuggummi i både håret och på kroppen, klantskalle. Efter mycket om och men så fick vi bort allt men det tog sin lilla tid och några förlorade hårlockar.

LÖNING idag vilket innebär storhandling för min och älsklings del. Fylla både frysen, kylskåpet, godisförrådet och katternas skåp med massor av gott. Ska sätta mig ner och skriva en inköpslista och verkligen planera vad vi ska köpa och så. För oftast blir det att man får slänga, eller så glömmer man något och då blir det dom här småhandlingarna hela tiden. Ska även göra en matbudget..

Åhhh, på tal om mat, ska göra något att äta nu :)



bäst stil på hösten och våren

Nu längtar jag verkligen till våren, men framförallt sommaren. Jag är så trött på att sätta på mig ton med kläder så fort man ska ut. Sen tar vinterjackorna upp mycket plats i hallen så det ska bli skönt att få slänga in dom i förrådet. När det kommer till kläder så gillar jag mest våren och hösten då man har snyggast stil. I sommar kommer det bli mycket klänningar och slitna jeansshorts för min del, för två år sedan använde jag inte klänning alls men förra året började jag bli intresserad av det och nu finns det rätt så många klänningar i garderoben. Men jag föredrar mest slitna jeansshorts och enkla linnen.

 

Jeanshortsen gör jag själv av gamla lee jeans. Gillar inte deras jeans längre då dom blir pösiga direkt. Jag föredrar inte jeans överhuvudtaget då jag inte hittar de perfekta. Så för mig var det en glad överaskning att jeanslegginsen kom och dom blir bara bättre och bättre. På tal om det, såg de snyggaste jag sett här om dagen, vill köpa dom. Får se hur lönen ser ut denna månad för min del, kanske unnar mig ett par då. Löning imorgon ;)

 

Nu ska jag se vidare på filmen och krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon, laptopen följer med mig så det blir uppdatering som vanligt!

 

Föresten, har redan besöksrekord, kul med nya läsare :)

 


Movie

Tänkte spendera kvällen med att kolla på Johan Falk men har sett det avsnittet så det får bli en kärleksfilm för min del. Godispåsen får hålla mig sällskap då jag inte tror att älskling vill se den typen av film, haha! Inte hans favoritkategori inom film om jag säger så. Själv är man allätare!


 

 

Jag fick denna award av Emma

Med denna award följer lite måsten:

- Lägga in den på sin blogg
-Länka till den jag fått den av
-Berätta sju saker om mig själv



1: Jag är en tidsoptimist, hatar att komma för sent

2: Jag älskar choklad, då menar jag verkligen ÄLSKAR

3: Min favoritfärg är lila

4: Jag hatar att klippa håret, finns inget värre!

5: Det bästa som finns är att resa, då lever jag

6: Mina favoritdjur är elefant och delfin

7: Jag har klausfobi, klarar inte av att åka hiss


Vad ska man säga...

Dagen började med en lång skön dusch då jag fräschade upp mig från topp till tå med både ansiktsmask, hårinpackning, skrubbning och rakning. Kände mig som en helt ny människa efteråt. Efter det åkte jag och älskling till nacka närsjuhus för att jag skulle kolla på min nacke efter trafikolyckälan, hade en rejäl sträckning där plus lite annat. Efter besöket åkte vi och fikade, för min del blev det ostmacka och varm choklad, där blev vi sittandes och munnarna gick i ett.

Väl hemma sedan blev det mys i soffan framför tv:n. Vi kollade på ungdomar som föder barn. De fick vara på ett ställe för att bli upplärda som föräldrar. Själv tyckte jag ingen var mogen nog att ta hand om barn, iaf av det man såg. En mamma orkade inte ge sin unge frukost och middag så hon fick leva på kakor och godis, en annan klarade inte av att mata sin son för hon mådde illa när hon såg maten så hon satte sig och tjurade i soffan, när personalen berättade hur hon skulle göra för att underlätta allt gick hon iväg som en tjurig tonåring och smällde i dörren, hon var desutom gravid igen och RÖKTE. Ja vad ska man säga.


Nu ska jag svulla donken, vi hörs lite senare!


Inga konstigheter!

När det kommer till min bloggdesign har jag riktigt svårt att bestämma mig för hur den ska se ut vilket gör att jag ändrar den rätt så ofta. Idag har jag pillat på den igen, vet inte om ni kan se den än men jag är rätt så nöjd. Väldigt enkel, stilren och luftig precis så som jag vill ha det, men jag skulle inte bli förvånad om jag ändrar den igen. Vela fram och tillbaka! Men det positiva när man ändrar designen så mycket som jag gör är att man håller kunskaperna uppe när det kommer till kodning, har självlärt mig hur mycket som helst, jag blir bara bättre och bättre, det kanske inte syns på min design men som sagt, jag vill ha den väldigt enkel. Inga konstigheter!


Några av dom bloggdesigner jag har haft!


10 - 1 - 24

God Morgon!

Den värsta natten ever. Fyfan vad jag mådde/mår dåligt. Jag har haft ångest nu i flera dagar och den har trappats upp efter varje dag och så i natt vaknade jag av att jag får en panikattack. Kaoset i huvudet snurrade och jag kunde inte tänka klart när jag blundade. Drömmarna var otäcka och verkliga, jag var fortfarande i dom när jag vaknade upp så jag var väldigt förvirrad. Jag mådde riktigt dåligt och känner att ångesten fortfarande sitter i mig nu. Jag försöker hitta en balans i andningen och tänka på något som jag mår bra av... Det känns som en sten i bröstet och magen är orolig. Fan!

Jag vet inte riktigt vad som gör att jag mår extra dåligt nu.

Nu räcker det!

Just nu känner jag av min inre stress väääldigt mycket vilket påverkar kroppen och psyket. Tröttheten jag känner är oumbärlig och hjärtat säger ifrån att nu räcker det. Jag är så trött både i ögonen och i kroppen, det spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover, jag vaknar ändå upp dödstrött. Jag känner mig helt slut, som om jag har nått botten, det positiva är att när man når botten kan det inte bli värre och sakta men säkert jobbar man sig uppåt mot det positiva igen. Måste bara få ordning på kaoset i huvudet. Åhhh! Nu är det bara för mycket :(

 


Mina första datorer!

Jag hittade två av de äldsta bilderna på mig då jag precis upptäckt det här med datorer, msn, cam m.m. Jag känner inte riktigt igen mig själv men inte så konstigt, det var många år sedan. Jag kommer ihåg när jag fick min första egna dator, fick både en laptop som jag hade för att spela på, Quake och Wolf var mina favorit spel och sedan min stationära dator. De hade slagit in den med filtar och jag blev överlycklig. Vad kan jag ha varit, Tio år gammal. Med tiden blev även msn, cam och lunar en stor del av mitt liv. Haha! Minns inte så mycket av lunar förutom att det var väldigt poppis på min tid.. Det var skönt att ha en laptop då min pappa bor i Norrland, så jag satt och spelade på tåget..

Vart tog tiden vägen?

Förr: Lunar, playaead, snyggast, snuttis, msn m.m.

Nu: Facebook, min blogg, min mail, andra bloggar, msn.

Msn har alltid funnits med då som nu.

 


10 - 1 - 23

Nu ska jag ta igen lite bloggdagar, som ni märker har jag inte uppdaterat sedan i torsdags pga privata själ. Kan inte dela med mig av allt men lite . Jag hade en jätte mysig kväll med mina bästa vänner i torsdags, Tina åker till Nya Zeeland på måndag så det blev avsked, saknar henne redan :( vi åt jättegod mat och pratade om allt mellan himmel och jord och hjälpte henne att packa och välja kläder och så. Vi dansade, skrattade och sedan blev det hej då på sju veckor nu :( jag hatar att ta avsked så det gjorde ont i hjärtat och tårarna var nära..

Jag o Sandra begav oss hemmåt och det slutade med en bilolycka, vi körde av vägen och var några millimeter från att träffa ett träd.

bilen blev lite skadad men vi klarade oss men chockan var stor. Jag fick en blackout och "vaknade" av att jag satt och skrek, Sandra och jag stod länge i vinterkylan och kramade om varandra. Det var jobbigt men vi var glada att vara i liv. Vi hade tur i oturen. Jag minns inte så mycket av det som hände. Tina skjutsade iaf hem oss och jag bara satt och skakade. Tack underbara människor för att ni finns ♥ När vi kom hem höll älskling om mig innan jag till slut somnade i hans famn. Dagen efter kändes allt som en mardröm.

Vi skulle ha åkt till röntgen denna dag (fredag) men allt slutade med att jag hamnade på akuten med en nära person. Alltså jag var inte den som var sjuk, men iaf. Vi var först på södersjukhuset, det var jävligt jobbigt att se en nära så sjuk men samtidigt glad för att jag var där. Efter många timmar där fick vi till slut bege oss till Huddinge sjukhus. 9 timmar senare fick jag säga hej då vilket var tufft då jag mer än gärna velat stanna kvar men var tvungen att åka, älskling kom och hämtade mig. Det var jobbigt! Men mina böner besvarades av en viktig person i mitt liv ♥

Idag besökte vi denne på sjukhuset och så ♥

På eftermiddagen idag lördag fick vi finbesök i form av svärföräldrarna, vi bjöd på brownies, glass och kakor och satt och kollade på bilder från bl.a nyår :D även filmer, jag dokumenterar det mesta som händer i mitt liv så det mesta finns i bilder och film men bara en bråkdel delar jag med mig till er ;)

I love you mami

♥ Jag älskar dig mamma ♥

Mardröm

Kvällen i går var kanonbra men avslutades i en mardröm. Jag berättar när jag känner att jag orkar!

10 - 1 - 21

God morgon!

Idag är det en bra men ändå en jobbig dag. Först har jag ett viktigt möte som jag hoppas går bra och efter det ska jag möta upp tjejerna för en tjejmiddag hos Tina, hon åker nämligen till Nya Zeeland i sju veckor snart så det blir en avskedsmiddag, är så himla glad för hennes skull, men kommer att sakna henne jätte mycket, kommer att kännas konstigt och tomt, vi pratar nästan varje dag. Men som sagt kommer att åla mig fast vid henne idag så att hon blir tvungen att ta mig med, mohaha! Jag ska försöka att ha tråkigt hos Tina så att tiden går sakta, får sitta och glo på klockan hela dagen, fast det kommer ändå inte att bli tråkigt för man har alltid lika roligt med mina bästa vänner. Vi har och kommer alltid att vara en trio och hålla ihop i vått och torrt.

Som tur är kommer Tina blogga från NZ så jag kommer att få följa med på resan där :D

Jag älskar er ♥


Det blev bra

Ska snart krypa ner i sängen, är helt slut från att ha fixat och donat i lägenheten hela dagen, hann tyvärr inte damsuga och skura golvet så det får jag göra imorgon bitti, när man bor i lägenhet får man inte låta efter klockan 22.00 så :( iof är det rätt så bra, skulle inte vara kul att ha oväsen kring sig när man ska gå och lägga sig. Det blev jätte bra med garderoben i sovrummet, var lite skeptisk i början, trodde att det skulle se "rörigt" ut. Snart kommer det vara helt tomt här hemma om jag ska fortsätta så som jag gör, jag menar, jag tycker att det är rörigt med minsta lilla grej, haha. Ett litet ljus kan se rörigt ut för mig!

imorgon har jag ett viktigt möte så jag är lite nervös men det kommer att gå bra, har redan packat det jag måste ha med mig och så. Jag vill bara få det gjort nu för det har stressat mig i flera månader nu.. Ska lägga mig och kramas med älskling nu, behöver lite kärlek känner jag!

Natti

Gammaldags

Pjuuu jag blir aldrig klar med kläderna, jag fattar inte hur allt ska få plats. Behöver mer förvaring, har kikat lite på blocket idag och där kan man fynda riktigt tjusiga saker för en billig slant. Var sugen på att köpa en sekretär och lite andra saker. Älskling behöver ett nytt databord med. Jag har blivit kär i gamla saker som man kan måla om och fixa. Så nästa köp blir något sånt.

Jag kollade på It´s Complicated idag, bra film och vilket hus hon bodde i, jag blev kär direkt och nu vet jag hur mitt och älsklings framtida hus kommer att se ut. Så himla mysigt. Gammaldags is the shit :D Allt var så perfekt.


garderob jävel

Nedrans garderob jävel. Varför kan jag aldrig göra något själv för. Som ni förstår håller jag på att möblera om här hemma och jag ska flytta en garderob från hallen till sovrummet, men den är för hög för att komma in genom köket och den är för tung för mig att böja, kommer att få hela på mig då och det vill jag ju inte, samtidigt som jag vill klara mig själv men men. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och vänta på att min starka karl kommer hem och hjälper mig. Jag får göra allt annat så länge.. Just nu ligger det ett berg med kläder på sängen, åhhh vad det ser ut, vet inte vart jag ska börja.. Blir galen när det är rörigt..

Nä nu måste jag sätta lite fart så att jag kommer någon vart, plus att jag måste dricka vatten för jag har fått hicka!! Finns inget värre än att hicka.. Suck!

10 - 1 - 20

God morgon!

Har varit vaken i två timmar och ska snart sätta igång med att fixa här hemma, vi har möblerat om lite men jag är ändå inte riktigt nöjd. Tycker att vi har för mycket saker så jag ska plocka bort lite. Gillar ju när det är stilrent och inte mycket krimskrams överallt. Jag brukar gå in på hemnet för att kolla hur andra har det hemma, ett bra sätt att få lite tips. Men oftast använder jag min egen kreaktiva sida för att inreda, jag får lätt upp bilder på hur jag vill att det ska se ut. Det värsta är att jag sällan blir nöjd. Det blir liksom inte som jag har tänkt mig även om jag har bilden klar i huvudet.

Nu måste jag sätta igång om jag ska få något gjort. Har bara slappat i soffan hela morgonen och kollat på reprisen av Paradise Hotel. Den där Pontus verkar jäkligt skum måste jag säga, undra om han är sån eller om han har fått den rollen. Jajja, mina favoriter är kvar, Cimon och Greta så jag är nöjd och belåten. Min favorit från början i det danska version VANN. Så jag hoppas vekligen att jag får mina vinnare i denna med.


Min tonårstid

Tänkte berätta lite hur jag var i tonåren, vad jag hade för stil m.m och mina tankar kring saker och ting. Tonåren var jobbig men så är det nog för de flesta, jag hade en period då jag inte visste vem jag var och ropade på hjälp på ett typiskt tonårsvis. Jag sket i skolan, var trottsig, när jag väl var i skolan hängde jag bara och skolkade. Jag rökte för att vara tuff, men något som aldrig lockade var att dricka. Betygen blev sämre o sämre och jag gav nästan upp. Under samma period hade jag den typiska fjortisstilen också, stringtrosorna skulle synas (alltså banden) översminkad, streck till ögonbryn m.m. Min attityd började bli sämre, blev allt mer kaxig.

 

Sen vände det, jag blev klokare och blev seriös, jag tog tag i mitt liv och hade så hiiiiiiiiiiiimla kul på gymnasiet, helt klart den bästa tiden ever :D där fann jag mina två bästa vänner, shiiiiiiiiit våra stunder alltså, åååååååååh saknar dom men vi har ju varandra nu också, går inte en vecka utan att vi ses ♥ Varje vecka, varje vecka :D

 

När det kommer till klädstil har jag inte haft något speciellt, jag har följt modet men även skapat min egen stil utifrån det, så har det alltid varit. Har aldrig varit något utstickande såsom punkare eller liknande, även om det inte är fel med det, men det har aldrig varit jag.

 

Men iaf, har både dåliga och bra minnen från tonåren. Det var kämpigt som fan men jag lyckades, både i grundskolan, gymnasiet och även högskolan. Jag har gått sammanlagt 17 år i skolan och det är jag stolt över.

 

Ta tag i era liv och ta vara på skoltiden, både när det gäller betyg och vänskap ♥ det är oftast där man finner vännerna för livet ♥

Lev era liv fullt ut och njut av att vara tonåringar, innan det är dags att öppna nya kapitel i livet :) även om man lever livet fullt ut då med, men ju äldre man blir destu mer ansvar.


10 - 1 - 19

Idag har jag verkligen haft bloggtorka. Har inte haft lust att uppdatera det minsta men nu är jag back on track även om jag inte har något intressant att berätta. Har varit en rätt lugn och slapp dag. Kollat på film, städat och lite sånt. När älskling kom hem begav vi oss till affären, jag köpte massor med grönt för nu ska jag leva på tonfisksallad fram till fredag, så jag köpte massor med gott till det. Nyttiga veckan, men imorgon får man unna sig lite choklad. Lite "lyx" i vardagen ska det vara, så länge det inte blir till överdrift. Tre av sju dagar äter jag godis vilket jag personligen tycker är bra, är en riktig godisgris ;) Eller jag är en riktig chokladgris, det är det enda godiset jag äter..


Hur ofta äter ni godis ??



Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film, är dödstrött ZzzzZzzz





Jetlag

Inte nog med att kvällen har varit jobbig, sen kommer man hem och märker att klackarna är igång där uppe, ni vet, min "kära" granne som går med klackskor på sig hela tiden. Hon har legat lite lågt med det nu men så fort jag satte mig i soffan när jag kom hem började dom igen. Man blir bara så trött. Men hon ska inte få mig på dåligt humör, never ever.. Visar inte hon respekt så visar inte jag det heller, mohahaha, vänta du bara "miss klack"..

Men iaf, lasangen jag åt hemma hos mamsen var svingod så det blev en hel del för mig, fick även en doggybag med mig hem. Mina syskon har riktig jetlag hemma nu. Min ena brorsa somnade vid fyra och jag var den elaka systern som väckte honom hela tiden, tog en kakburk och bankade i örat på honom, sen sa jag att NU SKA VI ÄÄÄÄÄÄTA, vi väntar på dig, skynda dig ner, sur blev han när han upptäckte att det inte alls var middag. Sen somnade han vid matbordet, hahaahaha ;) så vi höll honom vaken iaf till sju vilket var bra med tanke på att dom måste vänja sig fort med tiden pga skola..

Nä nu ska jag krypa ner under täcket och lägga mig i våran underbara säng på två meter bred ;)

NATTI ♥

Jobbigt jobbigt

Kom precis hem. Kvällen avslutades inte så bra och jag krossade en persons hjärta vilket gör ont, NEJ jag har INTE gjort slut med min pojkvän, det är absolut inget med honom att göra. Tyvärr så kan jag inte vara helt ärlig i bloggen pga vissa saker ( som jag heller inte kan gå in på ) kan bara säga såhär, det finns dåliga människor, thats it! Men iaf..

I pray for a miracle
I pray all night long
I pray for you

Man blir fäst vid personer, man får vara en del i deras liv, sen när det händer något tragist är det jobbigt :( Men jag ska be hela natten, be att allt löser sig! Det är jävligt svårt när man har i bakhuvudet att man kanske aldrig får återse dessa personer..  :(


Jag är rädd att fastna för människor över huvud taget. Det gäller min familj med. När någon kommer för nära tar jag avstånd pga att jag är så rädd att förlora denne.







Pinsamt blek!

Jag känner mig sjukt blek kan jag lova. Nästan pinsamt! haha.. Nä jag måste kleta på mig flera lager brun utan sol när jag kommer hem. För det här funkar ju inte!


Bjöd in mig själv på middag ;)

Tog en sovmorgon i morse så jag gick inte upp fören vid tiotiden, sen fick jag ett mess av familjen som undrade när jag skulle komma över, jag svarar och undrar vadåra? får som svar, trodde du hade saknat oss. HAHA och det smset fick jag precis när jag gick upp, jag som trodde att dom skulle sova länge, så jag hoppade snabbt in i duschen, klädde på mig, åt frulle och drog..

 

Ikväll blir det middag här för min del, lasange står på menyn vilket jag ser fram emot. Åhh lasange påminner om Mousaka, en av mina favoriträtter, speciellt när vi var i Grekland, jag levde på det när vi var i Bulgarien då jag tyckte att maten där INTE var god. En stor besvikelse! Måste laga mousaka någon dag hemma, med fetaost :D Mmm MAAAT! Haha sitter och drömmer mig bort när jag var i Thailand och åt fiskrätter, deras fiskrätter är svingoda, nä nu måste jag sluta prata mat innan jag hungrar ihjäl mig..

 

Jag är KÄR i jeansleggins, här är det senaste paret som jag köpt! finns ett par jag såg på****

som jag vill köpa :D SKITSNYGGA!!!


Dagens Outfit


3 positiva saker som hände igår

1. Jag körde till Arlanda all by myself igår och hittade utan problem :)
2. Familjen kom hem från Thailand :D
3. Gjorde mycket saker åt nära och kära vilket glädjer mig ( att se nära och kära glada )

Presenter

Fick jättefina presenter från Thailand :D en underbar Pradaväska, ett par lila boxertrosor, och två vita lampor. Lite roligt, jag pratade med älskling här om dagen att vi behöver fler lampor och så fick vi det, Thailand har skitgrymma lampor, köpte en röd sist jag var där :)♥

 


10 - 1 - 18

God Morgon!

Kom hem sent i går från Arlanda så det blev att hoppa i säng direkt. Det gick bra att åka dit, hittade på en gång, inga problem alls. Så jag var där en timme innan dom kom. Men sen så kom dom, bruna och fina och frööööööös. Jag hade tagit med filtar som jag lindade in dom i sen var det bara att bege sig hemmåt för att sova..

Åkte hit vid halv elva imorse så nu sitter jag hemma hos mamsen och har pussat på mina sötnosar, jag kan säga at jag ser ut som ett lik jämfört med dom.. Så nu är det full gång att packa upp väskor här, massor med fint har dom köpt. Min bror har blivit galen i Ed Hardy så han köpte en hel bunt kläder. Flisan kör på Hello Kitty stil ;) haha!

Blir att mysa med familjen hela dagen :)

ska visa vad jag fick snart ;) en väska bla :D




Nu åker jag

Jag är kräkfärdig så nu beger jag mig till arlanda, får åka runt vid terminal 5 miljoner varv innan dom kommer. Men hellre en timme tidigare än fem minuter för sent så.. Jag är fan mest nervös för tiden hahaha, i know im crazy!

En sista blick på Arlandas hemsida innan jag åker.. Hörs när jag kommer hem


Åka till Arlanda snart

Okej, jag är skitnervös, sitter med riktig pirr i magen delvis för att jag är orolig att jag inte ska hitta till Arlanda, men jag är 99% säker så det går nog bra. Hur fel kan det gå liksom. Bara jag inte svänger av mot Arlanda stad! Sen är jag pirrig att träffa familjen, vill bara att dom ska landa NU. Jag kan inte andas normalt när någon i min familj flyger, jag är rädd att något ska hända (jag är EXTREMT flygrädd) så. Så det ska bli jävligt skönt att få telefonsamtalet från dom att dom har landat. Jag flyger nästan varje år så jag borde vara van, men det kommer jag aldrig att bli, jag sitter jättespänd och mår skit när jag flyger.. Spelar ingen roll om det är långt eller kort. Det längsta jag flygit är 16 timmar.. Hua!!!

Jag ska åka om mindre än en timme, ska ut med Mexx innan så att man blir lite piggare och så.

Im going crazy right now !!!!!


springer runt som en galning här hemma
skriker
Drar mig i håret
Hoppar upp och ner
Skrattar nervöst
ILLAMÅENDE
Spyfärdig
Pirrig i magen
Skakig
Galen
Bajsnödig, hahaha! jag var bara tvungen ;) Man blir ju fan det när man är nervös!!



10 - 1 - 17

Ussh vad jag har ont i huvudet, hade det redan när jag vaknade imorse och det har suttit i hela dagen. Det är typiskt att få det när man har fullt upp. Jag har varit i gång sedan halv tio i morse till nu. Dagen började med att vi möblerade om här hemma och städade, efter det begav jag mig till affären för att köpa saker till att göra pannkaka, åkte till mormor som bor i mammas och deras hus medan dom är i Thailand (eller var) men iaf, vi käkade pannkakor och pratade en massa. Efter det åkte vi än en gång till affären, denna gång för att handla frukost till familjen, köpte även duschsaker, toapapper + andra saker man vill ha första dagen hemma. Tror inte dom har med sig shampoo och sånt hem. Så allt sånt är påfyllt.

Efter det tog vi en långpromenad med lilla Mexx innan det var dags att duscha, klippa och rengöra öron på honom så att han är stilig när mamma och dom kommer hem.. Fönade honom sist och gud så fin han är nu, en helt ny vovvsing ;)

Efter det var det bara att ta en översyn med damsugaren (hos mamma) och fixa och dona det sista. Gjorde middag till mormor. Tog med mig filtar och festisar till mina syskon, de lär vara frusna när dom kommer, som sagt ska hämta dom på Arlanda senare ikväll. Sist men inte minst tankade jag bilen fulltank och så. Så nu är det bara för mig att bege mig när tiden är rätt.. Ska åka till Arlanda helt ensam för första gången ( alltså köra bil dit ) eller iof Mexx är med mig, vi ska stå där med flaggor när dom kommer, haha! Har lite ångest över vilken tid jag ska åka, det tar ca 50 minuter dit men jag lär vara på Arlanda en timme innan dom kommer om jag känner mig själv (tidsoptimist)

Nu har jag satt mig ner för första gången idag.. Jag måste bara säga att jag är piffig alltså ;) dom kommer hem till ett välstädat hem och kylskåpet välfylld med frukost.. Åhhh vad jag saknar dom ♥ så morgondagen kommer att bestå av mycket pussar och kramar när jag åker dit.. Redan ikväll kommer det bli ett pusskalas och tårar :)

Då var det dags igen

Jag blir tamefanimej ALDRIG nöjd med min bloggdesign, haha, jag som skrev senast i går att jag var det, men icke sa nicke. Nu är jag i full gång att ändra den igen *suckar* ja då är det bara att öppna photoshop och börja jobba. Hard work work...

nytt plagg :D

Det blev ett nytt plagg idag och det är ju alltid välkommet hehe ;) t-shirt är något jag verkligen har brist på. Äger bara två som jag använder. Tog 2 storlekar större idag :) Snyggt till jeansleggins, åhh vad jag längtar till våren nu..


10 - 1 - 16

Vilken mysig dag, kom hem nyss och är helt slut i fötterna. Dagen började med att jag åkte och mötte min familj från Norrland, pappa, syster och systers kompis. Vi började dagen med att käka lunch i kungshallen innan vi tog en sväng på stan. Trisst väder ute, riktigt slaskigt i stan vilket är trisst, men dom var så glada över att det inte var snö, för det har dom gott om. Men iaf!

Vi var inne på Gina Tricot en bra stund, massor av snyggt har dom fått in. Medans syster shoppade loss kom jag ut med ingenting. Varför? vill inte köpa något onödigt utan köpa något jag verkligen kommer att använda, som jag inte bara slänger in i garderoben.. Fick en skitsnygg t shirt av pappsen iaf :) ska visa bild snart..

Vi gick och strosade på NK, gallerian och hötorgshallen. Klockan blev mycket och jag var tvungen att bege mig till Sickla där jag och älskling skulle på bio. Vi såg luftslottet som sprängdes, den var jättebra. Vi hade en jättemysig kväll. Hämtade upp Mexx som fick vara hos svärföräldrarna så länge vilket han tyckte var kul :) sötnosen! Världens gladaste och socialaste hund..

Nu ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen, imorgon väntar en händelserik dag + att jag ska åka till Arlanda och hämta familjen som varit i Thailand ett tag nu. SAKNAR!!! Mexx får självklart följa med mig dit ;)

Gravid ?

Ussh och fy, det här illamåendet går ju aldrig över, känner mig åksjuk hela tiden. Men det hindrar inte mig från att äta, konstigt nog äter jag mer. Hmm? Nej det är inte troligt att jag är gravid, äter mina p piller fortfarande men man börjar ju undra. Konstig illamående är det iaf. Feel sorry for myself :(

Ska gå och borsta tänderna och sen se på film innan det är dags att sova och hoppas på att det gått över tills imorgon, annars blir det gravtest nästa ;) hehe nä jag skojade bara!


3 positiva saker som hänt idag

Oj har glömt skriva tre positiva saker nu ett tag men här kommer det iaf!

1. Jag börjar för första gången bli nöjd med min bloggdesign, även om den fortfarande inte är klar, menyn är absolut inte klar, men jag får inte till det riktigt, men det kommer. Sen ska datumet inte sitta där det gör. Lite små justeringar  bara!

2. Jag hittade min kamerasladd så nu blir det uppdateringar med massor med bilder igen, det fulaste var att sladden låg mitt framför mig haha ;)

3. Hmm vad är det tredje ? jag kommer inte på något..

Bloggen betyder mycket

Blogga är en stor del av mitt liv på så sätt att många i min familj läser min blogg och får följa med mitt liv, även ni andra underbara läsare också. Jag älskar att skriva och sedan är det kul att blicka tillbaka. En offentlig dagbok med andra ord. Kommer nog blogga hela mitt liv ;) så kul tycker jag att det är. Jag är beroende av det och jag förstår varför bloggandet har blivit så stort idag, det är skitkul att läsa andras, få tips, inblick i deras liv, stylingtips plus massor med annat..

 

Jag skriver mycket om min vardag, tankar och intressanta ämnen att diskutera, visar mycket bilder och tips. Jag hoppas att ni finner ett intresse av att läsa min blogg och lämna gärna kommentarer, även om jag är seg på att svara så läser jag alla och svarar på dom :)

 


Mystofflor

Inte nog med att Tina ( en av mina bästa vänner ) har världens mysigaste matta utan hon har världens mysigaste tofflor också som jag bor i när jag är där. Tina bara så att du vet, nästa gång jag kommer och om dom försvinner så är det INTE JAG :P hihihi!!

Mina mina MINA :D

Jag hittade precis min sladd till min systemkamera så det kommer rätt så mycket uppdatering nu MED BILDER :D


Bilder i vintermörkret

Okej det blev några bilder iaf när jag var ute och fotade för en stund sedan. Tro det eller ej men bilderna är tagna vid samma tidpunkt men med olika inställningar :) Vissa är mörka och vissa ljusa. Det är meningen att dom ska vara lite suddiga.. Dom blev helt okej. Vi har rätt så mycket snö här i Stockholm, länge sedan man hade så mycket. Måste åka pulka någon dag innan det smälter bara!

 

Enjoy


Skit kamera!!!

Är inte på sådär jätte bra humör just nu. Var ute med Mexx nyss och tog med mig min systemkamera för jag ville fota lite vinterbilder, men den funkar ju inte. Den tar bara bilder ibland om ens det. Jag fattar inte, här går man och köper en dyr kamera men så funkar den inte utomhus. Den fungerar hur bra som helst när jag är hemma. Vad är det för skit jag har införskaffat mig. Ska klaga och be om en ny, min är precis nyinköpt liksom. Eller så är det jag som är helt dum och inte fattar mig på den, men så är det inte. Dålig kamera helt enkelt...

Tråkigt att inte kunna lägga upp några bilder här.

10 - 1 - 15

Som ni ser så håller jag på att fixa min design helt och hållet, har hållt på hela dagen och är inte på långa vägar klar. För det första så ska menyn ligga till vänster, menyn är inte klar. Men vad tycker ni om den hittills ? lite mer stilren nu.. Jag gillar den jätte mycket men som sagt, är inte klar än.. Tålamod tålamod..

I övrigt känner jag mig inte sådär jätte kry. Mår illa hela tiden och blir yr bara jag ställer mig upp. Så jag har inte kunnat göra det jag velat idag utan har mest suttit :( skittråkigt! Måste bita ihop nu för jag måste ta Mexx på en promenad. Hoppas på att man mår bättre efter det.. Vill inte vara sittandes hela dagen ju.

Åhh det är så vackert ute, speciellt när det är frost på träden, man får en sagolik känsla :D Nä nu måste jag ta ut Mexx på en promenad, sedan ska jag fortsätta jobba med min design..

Hush

Vi ska snart krypa ner i soffan och se filmen Hush. Den verkar jäkligt otäck och det slutar nog med att jag måste se en komedi för att kunna sova. Brukar vara så och denna film gav mig rysningar när jag såg trailern. Ni vet väl att man kan se filmtrailers på youtube? vilket är bra.. På tal om film, vill se Avatar och Snabba Cash snart med. Ska dra med mamsen på bio när dom är hemma från Thailand, myspys ♥ Åhhh vad jag längtar, mina brorsor längtar dock mest efter älskling. Deras förebild ;) Haha!!

Nu är det dags för filmmys :) Vi hörs imorgon bitti då jag förhoppningsvis också bytt design på bloggen. Måste börja uppdatera mer med bilder också, har legat på latsidan.. Skriver om filmen imorgon också :) Natti natti

ny bloggdesign

Ny bloggdesign imorgon, bloggar mer då!

Vilket problem jag har

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem. Vi ska äta en av mina favotiträtter, pannkaka med glass, hallonsylt och banan.. Hmm funderar på om vi ska äta det imorgon istället då jag undviker godsaker på veckodagarna och glass räknas som det.. Annars kan jag alltid köra utan glass. Men det är ju inte lika gott ;)

Över till något helt annat..

Något jag är rätt missnöjd med när det gäller mig själv är mina ögonbryn, dom är så tunna och jag hatar det. Jag har inte noppat dom på flera månader för att försöka få dom tjockare men det går inte. Ska färga dom ikväll tänkte jag, för då ser dom tjockare ut. Vilket problem jag har va, haha! När jag var mindre var det tvärtom, då skulle ögonbrynen vara trådsmala och helst målade, hahaha, fan vad jag garvar när jag ser dom bilderna, så man såg ut. Nä en make over på mig ikväll och jag kommer att stråla ;)


En osminkad Niki


10 - 1 - 14

God Morgon!

Idag blev det en riktig lång promenad med Mexx, kom precis hem och ska snart göra tre äggmackor. Bokade även precis bio för mig och älskling på lördag kväll. Så det ska bli riktigt mysigt, älskar att gå på bio och det var ett tag sedan.. Vi ska se luftslottet som sprängdes, de två första filmerna var riktigt bra så jag har stora förhoppningar om denna.

Idag har jag riktigt ont i kroppen sen vurpan igår, och jag som ville komma igång med träningen nu igen men känner att jag har för ont, speciellt i nacken nu också.. Suck! Men men, får nöja mig med långa promenader med Mexx så länge.. Sen blir det hårdträning igen. Vill ha den perfekta kroppen till sommaren. Sen när man ska ut och resa med :D Soooola och bada med Pinja Colada, haha vet inte riktigt hur det stavas..


Nu kurrar magen för fullt. Vi hörs mer efter frukosten!


Självberöm

Jag har verkligen fått stå ut med så mycket skit när jag har varit tillsammans med någon, alltid någon som försökte förstöra för mig vilket har varit jobbigt. Det ena efter det andra kom. Varför lägga så stor vikt i mina förhållanden? Avundsjuka ? Ja för jag är ju en toppentjej så :) och det vet jag. Personligen tycker jag att jag är det, på många sätt och vis. Självklart har jag mina brister också, man är ju mänsklig. Säkert kommer jag att få påhopp för att jag tycker att jag är en toppentjej, för i dagens samhälle känns det som att man måste klanka ner på sig själv,annars är man självgod, det är alltid det negativa som måste komma fram om sig själv. Men jag tänker framhäva det positiva om mig.. Det är det man mår bra av så..

Men iaf. Jag är annorlunda och trygg i mig själv. Jag står på mig och faller verkligen inte för grupptryck. Jag är så pass säker på mig själv och vågar vara just mig :) Jag har jobbat mig uppåt och stärkt mig. Ibland blir jag lite chockad över att jag har kommit så långt med mig själv.

Känns riktigt bra att kunna berömma sig själv. Se det positiva i dig själv och framhäv det. Då kommer du att trivas mer med dig själv.. Att bara se det negativa gör att man mår skit ju.. Och det vill man ju inte?


5 positiva saker om mig

• Ärlig med vad jag tycker och tänker samt att visa känslor (nästan för ärlig)
• Nykterist (har inget emot alkohol så, bara när man dricker för mkt) Men jag har helt enkelt valt att inte dricka så
• Mån om att få människor att känna sig välkomna och att dom mår bra och känner sig trygga, jag gör allt för mina   nära och kära!
• Jag är VÄLDIGT bra på att spara pengar, tro det eller ej! Joakim Von Anka ;) Hihi
• Jag är en trygg person som vet vem jag är. Jag har kommit långt på kort tid!


Skriv gärna fem positiva saker om dig själv i kommentarsfältet :)


Don´t Matter


AJ!!!!!

Blä känner mig helt mörbultad i kroppen, ont lite här och där. benen har jag haft ont i ett tag nu men nu gör armarna och rumpan också ont efter att ha trillat i en trappa idag. AJ!! Tycker synd om mig själv.. Armen är värst, världens största blåmärke och bula där, åhh jävla klantig man ska vara...Det värsta är att det är mina sk riktiga vinterskor jag hade på mig desutom, men dom är svinhala under.. Nä uggsen får jag bo i tills vintern är över. Då äntligen åker vårskorna fram, klackar :D

Eftersom att jag skulle spendera dagen inomhus för det mesta sket jag i min varmaste vinterjacka och tog pälsen istället.. Med massor av tröjor under. Mys!


Lillördag

Onsdag idag vilket innebär att jag får unna mig lite gotta, äter det bara tre dagar i veckan så vilket jag klarar av att hålla hur bra som helst, det trodde jag inte men det går :D Och sen när man väl äter det är det extra gott.

Har fixat och donat klart här hemma, imorgon kommer dom och fixar med brandlarmen här, det jobbiga är att jag inte vet tid.

Annars idag har jag fixat med papper och fått iväg dom vilket känns superskönt, det var viktiga papper så. Sen tog jag en sväng till affären med min mormor. Måste passa på att träffa henne lite när hon är i Stockholm.. Sen när jag kom hem stod middagen klar, kyckling med quinoa och en kall sås. Riktigt gott!


Nu blir det geishasvull och Paradise Hotel Danmark :D


Klantiga jag

Kom hem precis från fikan med tjejerna, riktigt mysigt dock blev jag äckligt mätt så magen känns helt uppsvullen nu, men det går nog över efter en prommis med Mexx, vem vet, jag kanske är gravid ? Hehe.. Man vet ju aldrig ;) Men iaf. Vi snackade en massa skit, men det började dåligt för min del, jag har "skrytit" om att jag aldrig halkar men vad tror ni händer idag, landade på arslet när jag skulle gå ner från trappan, glider en bra bit, svär och kollar så att ingen såg, hahaha, fan vad ont det gjorde i rumpan och så har jag fått värsta knölen på armen, stackars mig. Värmde rumpan en stund i bilen med hjälp av "rumpvärmaren" så jag var torr när jag kom fram till fiket.. Jag beställde en macka och varm choklad, dom glömde helt bort min varma choklad så jag fick en bulle gratis ;) Nice!

Nu ska jag kolla på PH innan det är dags att gå ut i kylan än en gång, men denna gång med uggsen så jag slipper landa på rumpan..

 


10 - 1 - 13

God morgon!

Blir ett snabbt inlägg nu, ska snart iväg och fika med tjejerna och snacka en massa skit. Blir en långfika vilket jag verkligen ser fram emot :) nä nu måste jag fixa mig, vi hörs senare!


Dagens middag

Jag ska överaska älskling med att middagen är klar när han kommer hem, den står just nu i ugnen, så allt är i stort sett klart.

Det blir karibienkryddad pangasiusfile, svarta seasamfrön på, citron och basilika. Till det blir det kokt potatis och en kall karibienkryddad sås. Jag är riktigt finurlig när det kommer till matlagning, att göra sina egna recept är skitkul, fast det var inte genom maten som jag fångade mitt livs kärlek ;) hihi! Det är på senare tid min "kärlek" till matlagning växte fram. Kom lite som en chock att jag är så bra på mat :) Jag låter fantasin flöda, det är knepet  !


Du är min bästa vän som jag har känt i åtta år nu, du är den finaste ♥ Jag älskar dig!




Nu

 




Paradise Hotel Danmark

Fyfan vad jag har varit lat idag. Inte gjort så mycket, bara slappat framför laptopen med massor av avsnitt av Paradise Hotel Danmark.. Gooosh! Vad ska man säga, nu har jag iaf fått en ny favorit och det är Diana, hon är lik mig i sättet och gör inte som alla andra. Snacka om att det är mycket sex, falskhet och dubbelspel, men väldigt underhållande, haha! Det är väl dramatiken som lockar. Det händer alltid något! jajja, jag är fast. Men jag tycker verkligen att Diana är stark som person, en jätte fin tjej. HEJA DIANA..

Har även varit en sväng till mormor idag, hon har bakat bullar så jag fick med mig två påsar hem. Ingen bakar godare bullar än min mormor. Måste fråga henne om receptet ;)


Ska snart ta på mig massor av kläder och bege mig ut i kylan för en promenad med Mexx. Ska även fixa lite hemma!


10 - 1 - 12

God morgon!

Somnade jätte tidigt igår så det blev många timmars sömn i natt, somnade efter Spårlöst. Intressant program som nästan alltid slutar med att jag får tårar, är rätt så känslig av mig. Om jag var adopterad skulle jag också sökt upp mina biologiska föräldrar för att veta var jag kommer ifrån. 

Igår blev det inte så mycket bloggande, var med Tina hela dagen och efter det så åkte älskling och jag och handlade, bl.a mat till Mexx från djuraffären, passade på att skämma bort honom lite extra så han fick både grisknorrar och dentalsticks. Han blev så glad så.. Precis när jag skrev att älskling och jag var och handlade så ringde han, hehe, lite roligt, men har man varit tillsammans så länge så kan man nästan läsa varandras tankar ;) sötnos! Han är min andra halva helt enkelt!

Kom hem för en stund sedan med Mexx. Har även pratat med familjen i Thailand, pratade med lillsyrran och hon fick tydligen tårar av att höra min röst, gullungen, hon berättade att hon har lekt med apor och badat en massa, hon är en riktig fisk i vattnet. Längtar tills jag sitter där på Arlanda och väntar på dom. Mexx fick "prata" med mamma han med och även med mina brorsor, nu är han lite deppig :(

Nu ska jag äta frulle, blir mer uppdatering sen!


3 positiva saker som hänt idag

1. Varit med Tina hela dagen och bara slappat, superduper mysig idag ♥

2. Fick bra provsvar hos läkaren :D

3. Jag har hållt mig borta från choklad idag, trots godissuget, trots att jag fick hur mycket som helst av svärföräldrarna :D det var desutom mitt favoritgodis geisha, men ska hålla mig till onsdag.. TACK för presenten



10 - 1 - 11 Tips på film

Hej hej!

Idag har jag spenderat hela dagen med Tina. Har varit hos mig och bara tagit det lugnt. Vi lagade en god lunch bestående av tonfisk, potatis m.m. hur gott som helst. Vi har kollat på två skräckfilmer, en var riktigt dålig samtidigt som man ville se slutet, hahaha vi höll på att garva ihjäl oss, filmen hette Teeth, haahahah kan inte sluta garva när jag tänker på den.. HAHAHA!! Den andra filmen var otäck, inte skräckläskig men jävligt obehaglig, The Quiet heter den.. Den var bra, men jävligt stark.



:(

känner mig lite ensam just nu och lite ledsen.. Usshabussha, känns inge bra alls. Nä jag kan inte blogga just nu..

Ashley Tisdale - Time after Time


Jag har blivit miljonär

Vet ni vad jag drömde i natt, jo på en av mina väskor så fanns det ett lönnfack och där i fanns det hur mycket pengar som helst, jag blev multimiljonär i natt. Men sen vaknade jag från den härliga drömmen. Men kanske betyder den något? Har ju ändå en trisslott här hemma vi har vunnit på, om vi tar en ny lott så kanske vi vinner miljoner :D Man vet ju aldrig.. Härliga dröm, BLI VERKLIG!


Jag blev miljonär för en stund... Och det var härligt!


10 - 1 - 10 snack om resor!

God Morgon !

Första dagen inte vädret är på topp på morgonen men det blev ändå en härlig långpromenad med Mexx.


Familjen ringde från Thailand där dom har det underbart, jag sa till dom att jag GÄRNA vill ha en större handväska, är ju galen i väskor så det lär jag få, förra gången fick jag tre stycken :D Åhh underbara väskor, nästa gång jag åker dit ska jag köpa minst fem stycken som jag gjorde sist. Gud vad jag längtar till Thailand. Längtar tills man sitter där på resebyrån och bokar, längtar tills man vet datum när man ska dit, längtar tills att vara i det underbara landet igen. THAILAND!

Ja som ni kanske märker så står Thailand varmt om hjärtat. Direkt när jag tänker på att resa är det Thailand jag tänker på, för helst vill man ju resa på vintern. Men om jag skulle resa på sommaren skulle det nog bli Grekland igen. Fyfan vad jag älskar det landet med, det var min och älsklings första resa tillsammans, bara vi två. MYS♥

Jag tog hem en resekatalog sist vi var i forum, ska bläddra lite i den snart tänkte jag. Bestämma mig för om det kanske blir en resa i sommar och en i vinter, eller om vi satsar allt på en vintersemester, det lutar åt det sistnämnda. För jag tycker sommaren är så härlig här i Stockholm, när vädret är på topp dock.Man flyr hellre vintern om man säger så.. Nä nu kan jag inte fortsätta att prata om resor för då blir jag galen. Haha!!

Ska ni resa något i år ?

Pakarang 2008


3 positiva saker som hände igår

1. Jag lyckades väldigt bra med min laxrätt i kokkosmjölk, den var hur god som helst!
2. Jag tvättade det mesta av tvätten vilket känns skönt.
3. Jag satt fast med bilen i en snödriva och fick kämpa mig loss, till slut lyckades jag, alldeles ensam! Haha!!

Vintermörkret

Någonting måste hända nu, jag är uttråkad till max och nu är jag riktigt sugen på att piffa till mig lite och sedan dra på bio och se Avatar som jag ännu inte har sett. Sitta där med en stor cola och massor med choklad. Alla säger att den filmen är skitbra och den verkar det också.. Jag älskar verkligen att gå på bio, vet inte varför, men jag gillar lukten, den stora duken m.m Haha, ja jag vet att jag är knäpp men så är det. Myspys i vintermörkret!

Fast det blir nog ingen bio för min del ikväll. Det slutar nog med att jag fortsätter att tvätta "Mont Everest" och sedan slänger på mig massor med kläder så blir det en långpromenad med Mexx i vintermörkret. Älskar att gå ut i friska luften och låta tankarna bara snurra runt, släppa ut dom. Just nu har jag ett kaos i huvudet så det skulle kännas riktigt bra att gå ut nu. Lite jobbiga saker som jag stressas över men som jag vet innerst inne kommer att ordna sig, för i slutändan löser det sig alltid för mig. Men oron finns alltid där..


10 - 1 - 9

Hej bloggen!

Dagen började som alla andra dagar, jag och Mexx tog en långpromenad i det fina vitervädret. Ta i trä så har det varit strålande sol varje dag nu i en veckas tid. Riktigt mysigt, dock är det svinkallt, men klär man sig rätt kan man varaf ute hur länge som helst men jag måste tänka på Mexx som fryser om tassarna efter en stund. Får helt enkelt köpa små skor till honom, haha! Det skulle se ut. Jag tycker att det är okej med "kläder" på hundar så länge det fyller en funktion, små hundar klarar inte kylan riktigt.

Kom precis hem från min andra promenad med Mexx, ska snart förbereda middagen, funderar på att göra lax och potatis i ugn, mumsigt! Lax är en stor favorit, ska nog ha terriyaki sås på. Vet inte vad som händer annars idag. Blir nog bara en slapp dag.


Tror inte jag har visat den här bilden på Mexx från i julas. Han la sig på julklapparna vilket såg roligt ut och han såg riktigt sur ut. Han valde helt enkelt SIN julklapp, haha, självklart fick han också julklappar av tomten, så snäll som han är ;)


3 positiva saker som hänt idag

Även fast dagen har varit rätt så tråkig på eftermiddagen så tänkte jag ändå skriva tre bra saker som hänt...

1. Vädret har varit mysig, iaf på förmiddagen så det var supermysigt att ta en promenad med Mexx, har verkligen haft tur med vädret än så länge. Hoppas snön håller i sig till våren. SEN är det dags för varmare väder och vårkläderna :D

2. Tacos till middag, love it! Men åt alldeles för mkt dock..MÄTT!!

3. Fick ett bra brev på posten idag, äntligen!!



Är helt fast

Go kväll!

Sitter och kollar på Paradise Hotel Danmark och är helt fast, jag älskar det programmet, haha! Har mina favoriter där och det är Mads och Malene, vilka fina ögon hon har! I´m dying!! Well well, jag är fast.. Annars då, blev tacos till middag men det blev lite för MKT för mig, åt flera portioner fast jag var proppis, jag kan inte slut äta när det är gott fast jag är mätt som en plätt, det går inte.


Har inte gjort så mycket idag förutom att städa lite hemma och tvättat. En rätt händelselös dag, nu ska jag kolla vidare på PH och sen ska jag sova, är helt slut..

3 positiva saker

3 positiva saker som hände igår

1. Umgicks med mina bästa vänner och hade supermysigt
2. Humöret var på topp
3. Mexx fick bra med motion och var nöjd och belåten


10 - 1 - 8

God Morgon!

Kom hem för en stund sedan, har sovit borta i natt. Jag och Sandra sov hos Tina ute på landet, Mexx var med också och han tyckte att det var jätte mysigt, fick springa lös och allt. Han fick ett ryck och började hoppa i den djupa snön och sedan var han helt borta, så jag fick ta mig till honom, lyfta bort snökockor och där var han, haha! Såg så roligt ut.. Vi hade en jätte mysig kväll med film, massor med snack m.m. Tina och jag proppade i oss en varsin Ben & Jerry´s. Fyfan vad mätta vi var efteråt. Kände mig höggravid, men vi kunde inte sluta, det är ju så GOTT :)


Jag somnade först som vanligt och vaknade även först. Sen var det bara att bege sig hem. Har precis varit ute på en promenad till Med Mexx idag så han ligger nu på mattan helt slut. Ingen brist på motion här inte.


Ska snart sätta igång att städa här hemma. Riktigt grisigt, sen blir det MYS hela kvällen. Härligt med fredag!


Hur ser era planer ut för idag då ?

Suprise :D

Sitter och kollar på Sprängaren och chattar med bästa Tina på msn och så plötsligt kommer älskling med en av mina favoritglassar :) så himla gulligt, fick en riktig suprise! Nu ska jag kolla vidare och mumsa glass. Vad gör ni för något?


Ny byrå

Äntligen är min byrå klar och det ska bli så kul att fylla lådorna med kläder och få lite ordning och reda. Den är mycket fin måste jag säga. Ljus ek. Ska fixa och dona lite här hemma nu, riktigt kaos!


3 positiva saker som hänt idag

Jag läste precis i Blondinbellas blogg om självkänsla och hur man bättre uppskattar sina dagar. Behöver lite mer positiv inställning så och stärka självkänslan ännu mer behöver man alltid. Så, man ska lista tre saker man har gjort under dagen eller något man är stolt över.

1. Jag och älskling hade en superduper mysig dag idag ♥
2. Jag gick in på GT utan att köpa något :D
3. Jag köpte en byrå som jag verkligen behövde (jag la alltså pengarna på något jag måste ha)

Kommer börja skriva det här varje dag :)



problem med nya bloggdesignen

Blir galen, håller på att göra en ny design på bloggen men headern vill inte lägga sig såsom jag vill ha det. GAAH! Jag som är utbildad webdesigner och allt. Hmm fan vad dålig jag måste vara HAHAHA.. Nä men ibland kan det lättaste saker vara dom svåraste och man får total hjärnsläpp som jag har nu. Jajja det är bara att testa igen då.

Hmm, ser jag inte deprimerad ut på denna bild ? Vad tycker ni, ska jag ha den här headern ?


10 - 1 - 6

God eftermiddag alla glada människor :)

Dom här dagarna har det inte blivit mycket bloggande men nu ska jag ta igen det, älskling har haft semester och jag har velat ägna tid till honom. Men imorgon börjar allvaret igen för vissa av oss. Idag har vi haft en mysig dag tillsammans. Den började iof inte bra då jag gick ut på en promenad med Mexx i 40 minuter. När jag kom halvvägs fryser mina ben ihjäl och gör svinont. Jag glömde sätta på mig tjockare byxor på mina tunna leggins dum som jag är. Benen värker och jag börjar skynda mig hemåt, när jag nästan är hemma är det så illa att jag ställer mig i en port ett tag innan jag fortsätter hem. Benen var KNALLRÖDA och iskalla när jag kom hem, ingen känsel, värk som fan. BRRRRR, det är kaaaaallt här i Stockholm. Riktigt kallt. BRRRRRRRRRRRRRR.

När jag kom hem sen så satt älskling och käkade frukost och efter det begav vi oss till Ikea för att jag skulle leta byrå. Hittade en skitsnygg som var på rea. Men självklart fanns den inte kvar, min vanliga otur med andra ord. Hittade massor med saker, och hittade även mitt drömkök :D Även ideér på hur man kan göra om hemma. Det kliiiar i fingrarna varje gång man är på Ikea :P Det blev inget köp där och vi begav oss vidare. Jag somnade i bilen och älskling väckte mig sen, och vips så var vi i Forum. Köpte rengörningskit till min laptop. Vi käkade även middag där, för min del blev det tacobar. Mätt och belåtna gick vi vidare och kikade.

Vet ni
, jag fick min byrå till slut :D vi hittade en i ek på jysk med sex lådor :D åhhhh längtar till plutten är klar med den så att jag får fixa och dona med kläderna :D

Har haft en underbar dag med min älskling ♥

Här skulle jag ha varit


10 - 1 - 5

Idag har jag inte haft tid att blogga då jag har haft fullt upp. Dagen började med att min kära mormor ringde och frågade om hjälp för att strömmen hade gått i vissa delar i huset så vi åkte dit och bytte propp. Vi tog med oss Mexx så tog vi en långpromenad där, hur mysigt som helst, Mexx lider inte brist på motion när jag har honom ;) Vi var ute dryga timmen innan vi begav oss.

Jag åkte till vårdcentralen för att ta blodprov ( pga sköldkörteln ) Var 6e vecka är jag där och tar prover. Fick vänta i en eeeeeeeeeeeevighet, en hel jävla timme och det var bara fem nr före mig desutom. Sitter och suckar av irritation när det plötsligt kommer in en liten kille på 4 bast med sin mamma. Hur gullig unge som helst. Han frågade sin mamma om det fanns sprutor är, sen säger han kan man ta spruta i snoppen? HAHAHAAHA höll på att garva ihjäl mig, lät så kul när han sa så.. Sen var det äntligen min tur!


Efter besöket åkte vi hem, jag tog en dusch, slängde på mig lite finare kläder och så åkte vi och käkade lunch på ett fik. För min del blev det pannkakor med grädde och hallonsylt, hur gott som helst. Träffade även på en gammal kompis där, Susanna :D Vi satt där ett tag innan vi begav oss för att leta byrå, jag hittade en jättefin som jag vill ha men innan vi köper den ska jag kika på Ikea som vi tar imorgon istället :D

Vi avslutade dagen med att köpa hem thaimat, åhh vad gott det var. Sen var det bara att klä på sig igen för att bege sig ut i kylan med Mex, kaaallt som fan ute. Brrr. Frusen som en isbit kom jag hem till ett varmt skönt hem och älskling hade tänt upp massor med ljus i hela lägenheten. Så mysigt!


Mina mål för 2010

Läste nyss systers blogg om vilka mål hon har för 2010 och tänkte att jag också kunde skriva lite om det.. Jag suddade bort min sura min för tillfället för att kunna blogga. Åter till att vara bitter sen..

Mina mål för 2010 är

• Komma igång med träningen igen efter "julledigheten". Väntar på mitt årskort fortfarande, men ska ringa om det imorgon om varför det inte kommit. Suck!

• Shoppa mindre och SPARA ännu mer. Ju mer pengar på kontot destu bättre, ingen slösa här inte. Kalla mig snål men jag är sparsam. Så en bättre budget detta år. Bara shoppa på REA!!!

• Få bättre hälsa. Har varit risig ett tag nu med både problem från operationen i halsen och näsan och problem med sköldkörteln, medicinen hjälper inte. Så imorgon ska jag boka om tiden till min läkare och få en närmare tid ( fick en senare tid pga Thailand ) för nu vill jag må bättre, bara liiiite, det ända jag begär. Bajs! Sen är det andra saker som ska utredas... Åhh!

• Njuta mer av livet och vara gladare. Ta vara på livet mer!

• Åka utomlands detta år!

Nu är jag trött och får fortsätta imorgon med målen. NU: BITTER OCH TRÖTT!

Natti

Godnatt

Jag är riktigt ledsen och besviken just nu. Ska gå och lägga mig nu så jag slipper denna dag... Godnatt

På dåligt humör

Idag har jag varit på dåligt humör hela dagen så jag har undvikit att blogga för att det inte skulle bli så mycket negativt här. Har inte gjort så mycket idag förutom varit på långpromenad med Mexx, träffat min mormor och fixat i garderoben.

Rensade bort två hela kassar med kläder, känns så onödigt att ha kläder man ändå inte använder. Så nu är det fint där, men jag behöver ändå en byrå för den lär fyllas snart igen. Åh neeeej, jag kom precis på att jag har hur MKT tvätt som helst. Hur ska det gå. Nej imorgon blir det att leta en byrå. Jag hittade en jätte bra och skitbillig byrå på blocket för några veckor sedan, men jag köpte den självklart inte dum som jag är.. Sen hade jag planerat att uträtta ett ärende idag också, men som tyvärr avbokades vilket gör mig lite irriterad. Ska uträtta det imorgon istället och om det inte blir av då heller skiter jag i det. Då är jag inte snäll längre!


10 - 1 - 4

God morgon!

Dagen började som igår förutom att jag gick en långpromenad med Mexx ensam. Hur mysigt väder som helst, hoppas verkligen att det håller i sig. Nu har det mulnat på och det är riktigt kallt ute. Brrr! Längtar till våren och sommaren nu, så att man kan lägga in alla tjocka jackor, mössor och vantar i förrådet, det tar ju upp hela hallen. Nä jag är inte direkt en vintermänniska, jag gillar värme.. Men mysigt är det iaf när det är snö. Det har varit det ett bra tag nu, inget slaskigt som det annars brukar vara.


Vad ska man hitta på idag då? ja dagen blev verkligen INTE som jag hade tänkt mig vilket är skittråkigt. Så jag får se vad jag hittar på för nått. Tråk, tråk, tråk! Jag har tråkigt! Hmm, vad ska man säga..

Ska börja med att ta itu med min garderob, allt lär rasa när jag öppnar dom, så stökigt är det. Ska även rensa lite för jag börjar få ont om plats. Åhh på tal om plats, skulle vilja åka till ikea och kolla på en byrå, så jag slipper rensa hela tiden för att få plats med alla kläder. Så dit ska jag bege mig imorgon tänkte jag. Fynda lite!


Vad ska man göra imorgon ?

Har sett en skitbra film precis Defiance heter den (ja om man nu kan säga bra om sådana filmer, andra världskriget) jätte stark, sen är den verkligetsbaserad och sånt gillar jag. Men iaf!

Annars har jag varit uppslukad av min bok hela eftermiddagen. Inte hänt något speciellt utan det har varit en slapp dag hemma. Imorgon har jag lite ärenden att uträtta, men innan det vill jag hitta på något med älskling, hmm museum kanske? Har besökt de flesta museum i sthlm redan, gick ju på estetiska programmet på gymnasiet så. Nä men något kul ska vi hitta på, vad finns det INTE att göra i Sthlm liksom ? allt finns ju här, frågan är bara vad man ska göra ? tips ? Nu ska jag byta om till pjyamas och lägga mig i sängen och läsa. Är rätt så trött.


Natti

En vanlig min på bilderna här i bloggen, denna är dock mer överdriven ;) orka vara seriös hela tiden...


Ingen dum idé

Sitter här i soffan helt uppslukad av min nya favoritbok som heter Jenny S. Kan helt enkelt inte lägga ifrån mig den.  Ska bara slänga in en liten uppdatering innan det är dags att läsa vidare.

Skulle behöva ta itu med garderoberna också, där ligger kläderna i högar, skäms över hur jag behandlar dom, jag som är så noga med mina kläder, haha, mina vänner vet vad jag pratar om ;) Jag ska även göra en ny fräsch bloggdesign, har tröttnat på den här tråkigt. Massor att göra men orker just nu är på noll som de övriga i familjen. Mexx ligger och sover i sin korg, ena katten ligger i klätterträdet och sover, den andra ligger på stolen. Och i sängen ligger älskling och sover, lata famijen nr 1 eller vad säger ni. Riktigt slöa är vi idag.

Om jag inte hade tandvärk nu skulle jag ha åkt och köpt en stor fet pizza och glott på film hela dagen.. Jävla tand. Jag får helt enkelt dra ut den? Jag pinar lika mycket som Lina i Emil i Lönneberga just nu. Hmm kanske ska testa något av de billiga alternativen, hoppa från ett tak eller bli bunden bakom bilen, ingen dum ide ;)



10 - 1 - 3

God Morgon ( eller god eftermiddag )

Dagen började kanon, jag och älskling tog en långpromenad med Mexx på över en timme imorse, hur mysigt som helst, vädret var kanon, dock lite för kallt, brr frös om hakan och kinderna. Men med lite kärlek så gick det över och vi gick vidare. Riktigt mysigt.

Mexx ligger nedanför mig och sover just nu. Vi har faktiskt hunnit med rätt så mycket idag. Vi hjälptes åt att fixa i förrådet, hittade lite smått och gott, bla min vinterjacka och lite kuddar som jag ska ha i soffan. Här hemma ser det ut som en bomb har exploderat, riktigt stökigt, så jag ska ta itu med städningen när som helst. Jag skickade iväg älskling som får måla bänkskivan vi ska ha över diskmaskinen, den blir vit, tycker att det är fräschast, vill få lite ordning här hemma nu och sakta men säkert börjar det bli ett mysigt hem.


Pratade med familjen som har kommit fram till Thailand idag, de var just nu påväg till hotellet, hur fint som helst. 35 grader i skuggan och de skulle snart lägga sig vid poolen innan det var dags för middag. Så idag skulle jag ha varit där, solat, njutigt av livet, och bara haft det underbart. Det känns som att jag fick tandvärken pga Thailandresan, att tanden dämpar smärtan att vi inte kunde åka denna gång (OBSERVERA DENNA GÅNG), det hade inte direkt varit roligt att inte kunna äta så mycket och ha ständig smärta, så på det sättet är jag glad över tandvärken. Men nästa gång bär det av till paradiset för våran del med, det kan jag lova.

Nu ska jag ta itu med röran och piffa upp det lite hemma ;)


Lite nya filmer

Vi svängde förbi coop och handlade lite mat, men jag köpte även på mig lite "nya" filmer. Kollade ni också på Ebba och Didrick när ni var små ? var ju bara tvungen att köpa den serien, så himla bra ;) Så det blev en riktig blandning av filmer, allt från barnfilmer till Thriller.


Bilder från idag

Sådär nu var man hemma från Arlanda där vi släppte av familjen som ska bege sig till sol och värme. Det var tungt, delvis för att det var VÅRAN resa, vi allihoppa skulle åka ju :( , och sedan kommer jag att sakna alla. Jag somnade på bilresan hem, och vaknade upp när vi nästan var hemma. Var helt slut!!

Har hämtat Mexx som redan har busat med Geisha. Tog med så mycket som möjligt som är hans så att han känner sig hemma, sötnosen! Men det är ju inte första gången han är här så ;)


Innan vi åker till Arlanda

Sötnosen som är hos oss nu <3

Bilresan till Arlanda, Bajsis också !!!

Här är vårat "stammis" ställe innan vi flyger. 2008 var sist vi var här, massor med nära och kära som reste tillsammans, så som det SKA vara! Donken några km från Arlanda

Några i familjen påväg in till värmen medan några lastar väskor... Åhh jobbigt ögonblick!


Tankar

Efter en varm och skön dusch var det bara att möta kylan, brrr riktigt kallt ute. Begav mig hem till mamsen där jag sitter nu. Det lagas  lunch för fullt här, doftar hur gott som helst. Får se om min tand tillåter mig att äta lite riktig mat, mår bara illa när jag ser en soppa, Hehe! Vill TUGGA. Men men nog med klagande. Jag känner mig faktiskt ledsen och besviken i dag av några anledningar som stör mig, det skär i mitt hjärta, jag förstår inte riktigt ? Och jag gillar det inte heller. Som vanligt tänker jag inte öppna mig för mycket här i bloggen, det finns gränser. Men att få ut lite vad man känner måste jag.. Jag kan iaf säga att jag har svårt att förlåta, det är väl ett skydd för att jag inte tar för mycket skit, har redan gjort det i mitt liv. Nu räcker det liksom, det är NOG. Jag håller mig hellre borta då. Åhhh!

Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad, samtidigt som jag inte vill sjunka till den nivån..Respekt!


10 - 1 - 2

God Morgon!

Idag är det lika fint väder, soligt, blått och snö.. Ska snart fixa lite här hemma innan det är dags att bege sig hem till mamma. Älskling och jag ska skjutsa dom till Arlanda idag. Åhhh jag kommer att sakna dom jätte mycket :( Men om tiden går lika fort som den gör så kommer det att kännas att dom är borta en dag, hehe! Så idag kommer lilla Mexx hit också vilket ska bli kul.

Jag ska hoppa in i duschen nu, vi hörs om en stund



Jag är en trötter

Gud vad trött jag är, helt slut. Blev inte mycket till sömn inatt. Dagen har iaf varit händelserik, har umgåts med familjen och hjälpt till med lite av varje. Sen åt vi middag hos svärföräldrarna :) Mysigt! orkar inte blogga så mycket nu, älskling kom med en skål glass och vi ska kika på filmen seven pounds nu ! Vi hörs lite senare... Om jag är vaken ;)

Ja jag vet att jag ler konstigt här, men jag har TANDVÄÄÄÄRK :( snyft!


Imorgon skulle man ha varit påväg till Thailand!!!

Vilket fint väder det är ute, jag funderar på att gå ut på en promenad till mamsen, men jag kör nog på det lata sättet tyvärr (bil), men jag har verkligen ingen ork idag :P Kommer ändå att bli mycket GÅ en tid framöver med start redan imorgon. Jag ska ju passa Mexx i några veckor så det är lika bra att ta en vilodag från allt gående idag haha ;) Men men.

Imorgon bär det av till Thailand för några i familjen vilket jag är AVIS på. För det var ju min och älsklings resa också. JAG skulle ha åkt till Thailand imorgon :( VI skulle a åkt!!! Bajs, så det är ju en lite jobbig dag idag. NU skulle jag ha springt runt här i lägenheten för att se att jag har med mig allt, pass, pengar, kläder m.m.m.m.m Men här sitter jag nu. Bloggar och funderar på hur jag ska ta mig till mamsen. Det blir nog att jag packar ner mig själv i en resväska, så får det bli.

Men det är bara början av 2010 och detta år vet man aldrig hur det slutar ;) hihi


Ska ni resa något år 2010 ?
Vart ?



Agera slask ;)

Det bjöds på massor av gotta, jag kunde inte äta så mycket pga min tand. Barnen fick marängswiss a la Anna ;) Så efter att dom var nöjda och belåtna så agerade jag slask ;) och gott som tusan var det :D mumsfillibabba :P Självklart blev det efterrätt till de vuxna med..


10 - 1 -1

God Morgon och välkommen det nya året  2010 :D

Hade ni ett bra nyår ? min var kanon, jag var inte i sängen fören vid halv fyra men gick upp vid tio ändå fast jag är trött. Hmm! Kanske ska gå och lägga mig igen, nja vi får se. Blir nog att halvsova en stund i soffan och glo på film. Men innan ska jag ta en dusch och tvätta bort gårdagens smink och hoppa i myskläderna.



Nyårsafton var jättebra på alla sätt och vis, mycket trevligt folk och glad stämning som det ska vara. Vi var väl totalt 23 personer igår. Vi åt middag hemma jag och älskling, det slutade med soppa för min del. Kul nyårsmat va, NOT! men det är så att jag har SKITPROBLEM med en visdomstand och kinden har blivit svullen så jag biter mig i den vilket gör svinont så jag kan inte tugga. Jättejobbigt, är så sugen på MAT, haha! Men men. Jag ger det några dagar till så får vi se om det blir bättre eller om jag blir tvungen att ta bort den. Hjälp!!!

Vi kollade även på Deadline med Brittany Murphy i huvudrollen, den var bra :) sen var det dags att fixa oss och bege oss till festen. Blev mycket skratt, snack m.m. Jag svullade glass i massor, sen var jag så sugen på choklad, men eftersom att jag inte kan tugga  fick det bli chokladsås ;) Yummi! Det blev en hel del bilder kan jag lova :D

Jag agerade chaufför under natten och tjänade en slant. Någta berusade fjortisar stoppade upp vägen framför mig ( ca 10 stycken ) jag tutar men dom aktar sig inte. Dom börjar slita i dörrarna och får upp dom, jag bara kör på. Jag var SÅ NÄRA att åka tillbaka till småglinen men gjorde inte det, jag vill inte stå där och skälla ut dom, vad hade kunnat hända då, och var desutom ensam så, det var bara att stanna, stänga dörrarna och åka vidare. Jävla snorungar. Ja vad ska man säga.. !!!

Vid halv fyratiden kom vi hem och la oss direkt i sängen, och somnade ;) *ZzzZzzzz*


En nyvaken, ofräsch Niki, Dags för en uppfräshning!!! Jag lyckas ALLTID få en skugga som gör att min näsa ser krokig ut, blää


RSS 2.0