Kärlek

Go kväll


Är precis hemkommen från svärföräldrarna, vi hade en riktigt mysig kväll, massor med snack, tända ljus och rökelser, god middag, trevligt sällskap (älsklings faster och man var också där, underbara människor) Jag är så glad över att vara en del av älsklings familj, som blir min familj med. När jag är kring människor jag älskar så ler jag inombords hela tiden, det värmer verkligen. Jag är bara så förbannat lycklig ♥ Det är det här livet handlar om, spendera tid med sina nära och kära. Alla bekymmer liksom försvinner och man sitter där med ett äkta leende på läpparna. Härligt! Jag har en riktigt bra relation till mina svärisar. Jag kan vara mig själv, jag kan klaga, jag kan gråta, jag kan i stort sett prata med dom om allt. Tack ♥


Jag är en människa som tänker mycket. Jag pratar bara när jag har något att säga, jag lyssnar hellre men kommer som sagt med mina åsikter när jag känner för det. Jag älskar att lyssna till andra. Men ibland kommer även mina ryck då munnen går i ett, ho ho. Jag är en person som älskar att diskutera saker, det kan vara allt från politik till sport, ja allt. Även om jag är tyst så betyder det verkligen inte att jag är ointresserad av det dom runt om mig pratar om. Utan jag vill bara njuta av att vara kring fina människor, sitta där och le och tänka att *fan vad jag är lycklig som har dom i mitt liv*. Jag känner värme och trygghet i mitt hjärta.


Familjen (de inkluderar många för mig, alla som står mig nära är min familj) är det VIKTIGASTE som finns! Man ska ta hand om sina nära och kära och njuta av livet tillsammans, ge varandra massor med kärlek, ha det bra tillsammans, ta hand om varandra.. Göra livet glatt för varandra!


JAG ÄLSKAR ER ( Ni vet vilka ni är, TACK för att ni är en del i mitt liv )


Ni får ursäkta om texten är lite flummig, är lite trött och då blir den extra flummig, men men ;)

Valborg

VALBORG!!!


Det ska firas tillsammans med svärfar, svärmor och några släktingar till älskling :) Ska strax gå över dit. Kommer bli en mysig kväll! ♥


Ta hand om er ikväll och drick med måtta ..


PEACE


Shit, imorgon är det MAJ :D

Skatteverket

En irriterande sak hände i går. Jag ringde skatteverket för jag hade lite frågor om min deklarartion. Får vänta i tio minuter i kö ( förut fick jag vänta 30 min) så jag tänkte, ässh nu kan jag lika gärna passa på. Sen när jag väl kommer fram så lägger personen på luren. WHAT tänker jag och ringer igen. Får stå ytterligare 10 minuter i kö men denna gång var det någon som svarade (ÄNTLIGEN) liksom. Men det jobbiga var att tjejen inte kunde så bra svenska så jag hörde inte vad hon sa, inget illa menat.. Så jag fick inte fram det jag ville säga, hon förstod inte mig så bra och jag förstod verkligen inte henne. Sa typ VA hela tiden.. Så det var ett riktigt misslyckat samtal. Suck, vad trött jag blir.. Min otur som vanligt!!!!



tips på bra sidor

Jag tänkte tipsa er om två sidor jag hittade på Natacha Peyres blogg.. Det är sidor där man kan beställa svenskt godis m.m om man är utomlands. Har släkt utomlands så vill självklart rekomendera dom dessa två sidor :)

http://www.missingsweden.com/

candyfromsweden.com

Hemligheten bakom mitt hår ;)

Får många kommentarer om mitt långa hår. Hittade dock ingen bild på hela mitt hår så jag får be min kära sambo hjälpa mig att fota det när han kommer hem. Men iaf! För det första så är det 100% äkta, inget löshår här inte. Vill jag verkligen avslöja min lilla hemlighet? hmm okej då, bara för att ni är så söta. Hemligheten bakom mitt långa hår är..... JAG KLIPPER MIG INTE. Inte ofta iaf! Kommer inte ihåg när jag var hos frissan sist. Minst 1-2 år sedan. Tycker inte att man behöver gå och klippa sig varje månad så som dom rekomenderar. Tror mycket handlar om att de vill att man ska klippa sig så ofta bara för att tjäna pengar, ho ho! Nä men vissa har behov av att klippa sig ofta, andra inte. Har lite slitna toppar som jag kanske borde klippa bort. Har lite frisörskräck då jag ALDRIG blir nöjd där, aldrig, jag har ALDRIG kommit från frisören med glädje.. Blir alltid bara fel ändå. Jag försöker ta hand om mitt hår själv så mycket det går. Använder alltid leave-in produkter efter att jag har tvättat håret. Försöker hålla mig till att tvätta det varannan dag och har det utsläppt för det mesta.. Jag är väldigt tacksam över mitt hår. Att de fortfarande växer och är i bra kvallitet fast jag har färgat som en galning förut. Har fortfarande kvar gammal färg i halva håret därav ljusskillnaden.. Mitt hår sträcker sig precis ovanför naveln..

Mitt tips för att få långt år!

* Gå inte till frisören, ho ho. Skämtåsido!



29e mars 2010

God morgon sötnosar


Hoppas att ni har sovit gott? jag har sovit halvbra. Har haft mardrömmar om tsunamivågor. Vi var i Thailand och det hade precis varit en jättevåg som vi överlevde, men det kom massor med vågor efter och man såg hur folk kämpade för sina liv. Riktigt otäckt! Som tur var vaknade jag när det var som värst.. Hatar mardrömmar. Innan jag la mig i går så hoppades jag på att få drömma om Thailand, men det blev inte som jag hade tänkt mig..


Idag har jag inga planer, vädret ute är skittrisst så det blir en hemmasittardag. Får sitta och uggla in i väggen, ho ho. Nä riktigt så tråkigt ska jag inte ha det. Har lite att fixa här hemma. Nu skulle det sitta fint med en stor påse godis, massor av choklad och kolla på filmer resten av dagen i pjyamasen.. Mys!


Imorgon är det valborg också, hoppas att vädret håller, tyckte att dom sa att det skulle bli regn, ska gå in och kolla på smhi direkt, hmm grått hela dagen. Tråkigt, får se om man går ut till majbrasan eller inte. Vad har ni för planer för valborg då ?

Det brast idag !!! :(

Har inte mått något vidare idag. Det brast verkligen för mig så jag låg helt utmattad i sängen och somnade i en timme. Har mycket i mitt lilla huvud just nu. Men jag har fina människor som stöttar mig, ni är guld värda ♥ TACK! Man kan inte få nog av fina ord så länge handligen betyder :)



Jag missade en väldigt viktig grej idag, och som vanligt drömde jag om det, min dröm sa till mig att det är något viktigt du ska på idag, jag fattar inte att jag kunde glömma det, det är verkligen INTE likt mig! FAN, förlåt sötnos :( jag är verkligen ledsen att jag glömde det. Sitter här med dåligt samvete!!!!!!! ♥



Hoppas på en bättre morgondag. Godnatt fina människor, ta hand om er :)


.

Fan...

If we ever meet again!


28e april 2010

God morgon!

Är precis hemkommen från gymmet. Det är min jävla visdomstand som håller på så att det känns som att man har ont i halsen, är så trött på den men vågar heller inte gå till tandläkaren, ussh! Men som sagt, var på gymmet och tränade i två timmar, duktigt Niki ;) Blev först kondition och sedan styrka i vanlig ordning, sedan gick jag förbi gruppträningen för att se om det var något som skulle börja precis, och det var det så det blev 45 minuter gympa också. Riktigt skönt, jag och tanterna körde på bra, haha! Hade dock lite problem med balansen, tur att jag stod längst bak så ingen såg.. Känns riktigt bra i kroppen nu och jag ska snart göra mig en kycklingsallad med ägg. Hört att ägg är bra när man ska bygga muskler? kanske bara är en myt det med.. Vem vet, kanske vaknar upp en dag som en muskelknutte om jag fortsätter med att äta ägg.. Hehe, det skulle se ut det^^


Jag cyklade en mil idag på gymmet, tänkte att jag skulle öka med 2 km varje vecka. man ska inte ta i för mycket i början. Fast jag har förmågan att göra det. Jag började ju gymma i november och körde på lite för hårt så efter en månad fick jag riktigt ont i kroppen. Har fortfarande ont på vänstra sidan av ryggen. ska prova lite stretch övningar vi fick lära oss idag. Nu börjar det synas lite på kroppen också :D Wihoo, känner mig fastare och börjar få snygga former. Rumpen börjar bli riktigt snygg den med, hoho! Mycket vatten, bra kost och motion så ser min vardag ut. Och sedan självklart inget godis i veckan.. Har verkligen minskat på sockret rejält, även salt, äter inte det om det inte redan finns i maten vill säga.. Saltar aldrig maten annars!! Man känner verkligen att kroppen tackar en för det. Det spelar ingen roll om man är pinnsmal och äter massor med godis och skit varje dag fast det inte syns på kroppen, det bildas inuti också, inte bara utanpå!!! Så tänk på det! Hitta bara motivationen till att sluta så klarar man det. Jag har verkligen hittat min, jag tänker knappt på godis på vardagar. Jag tänker på min kropp och att jag vill forma den så som jag vill ha den och trivs i och då får man minska på saker och öka på annat. det går bara man vill :) Sen vill man ju leva och må bra så länge det går eller hur :) Men självklart ska man unna sig saker här i livet med, men det gäller att hitta en balans. jag kör godis enbart på helger. Skulle aldrig kunna sluta helt, är en riktig godisgris ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen...


Sist vi tjejer träffades rörde jag inte en enda godisbit.. Men jag luktade som sagt på det ;) hehe


Förbannad!!!!!!!

Första dagen på gymmet denna vecka och jag känner mig redan lite krasslig. Så imorgon blir det troligen inget gym, men hoppas på att man hinner kurera sig till imorgon iaf, vill verkligen till gymmet ju. Har blivit en riktig tränings narkoman. Så härligt att se musklerna arbeta och känslan man har efteråt. Men när man tränar måste man även äta rätt och det har jag nog inte gjort. Rätt mat så har jag ätit men inte fått i mig riktigt allt man ska. C vitamin är viktigt så imorgon blir det att inhandla både citroner och apelsiner.


Ska kolla gruppträningsschemat och se när de har yoga, är så nyfiken på att testa det. Det är något jag absolut kommer att göra när storken har varit på besök (alltså när jag blir gravid, om jag inte redan är det ;) hoho ) på tal om gravilitet, något som gör mig FLYFÖRBANNAD är när gravida RÖKER. Vad fan tänker de med fattar dom inte att de även skadar sina barn?? seriöst, hur kan man vara så jävla egoistisk. Kommer ihåg när programmet Unga mödrar gick, nästan varje jävla gravid rökte då, ursäkta språket men blir så förbannad....Tragiskt...... SUCK!!!!!!!!!! Då tänker man på sig själv i första hand..... !!!!!!!!!!!!


Härligt väder

Fan vad skönt det var att träna idag. körde på hårt med allt möjligt, fick ha gymmet en halvtimme för mig själv också så det var lite extra skönt. Men är man en kändis så är man, skämtåsido!! Orkade med crosstrainen mer än vad jag brukar så nu känner man att man börjar bygga upp lite kondition. Imorgon är det dags igen.


Vädret har varit underbart idag så det blev en stund i solstolen med. Jättevarmt och skönt! Hoppas att vädret är lika fint imorgon, funderar på att ta cykeln på en längre åktur än bara fram och tillbaka från gymmet.. Det behöver både den och jag. Det skulle även vara mysigt att ta en långpromenad på djurgårn. Så himla fint där. Perfekt ställe att åka till om man har hund också..



27e april 2010

Gårdagen igår var jättemysig. Träffade tjejerna och hade det jättebra. Gjorde god middag bestående av massor med nyttigheter, kycklingfärs m.m. Smakade även på årets första jordgubbe, hur gott som helst. Nu känner man verkligen att sommaren snart är här. Sandra gjorde årets första tådopp, hahaha! Vi satt på klipporna, njöt av solen, skrattade och snackade om allt möjligt.



Vi började med att sitta vid en brygga, men där blåste det så mycket och vi gick vidare. Vädret var underbart trots att det blåste. Är man med bästa vännerna kan det inte bli mer än underbart ♥

Mina sötnosar ♥ älskar er!

Min fina Tina ♥

Sandra tar årets första tådopp, BRRRR! ♥

Jag äter inte godis på vardagar längre, men lukta i påsen, det får man göra ;) haahahahaahah

Underbara natur


Jag älskar dig

Ibland tar livet en oväntad vändning. Jag har alltid stått vid en din sida och det kommer jag alltid att göra. För du är min skyddsängel även om du försvinner mer och mer från mig för varje dag som går. Även om du inte längre är med mig så är du ALLTID i mitt hjärta. Jag behöver dig! :(


Du verkar lycklig när jag inte är där, du verkar lycklig så länge jag håller mig borta. Men det gör så jävla ont, för jag är inte hel utan dig i mitt liv. Men jag ska hålla mig borta, det ska jag, för det ända jag vill är att du är lycklig, det är du värd, jag gör ALLT för dig.


Jag ÄLSKAR dig så otroligt mycket och det kommer jag alltid att göra...



25e april 2010

idag mår jag inte bra :(

24 april 2010

 

Har haft en mysig lördag. Började med att jag var uppe med tuppen och fixade och donade hemma. Sen träffade vi älsklings kompisar, åkte och köpte middag. Min brorsa ringde och frågade om han fick sova över här, så jag har just nu hela lägenheten full med grabbar. Älskling överaskade mig i morse med att ta hit lilla Mexx från mina päron så han är också här. Sötnosen! Har varit på långprommis i solen och så. Katterna blev också glada av att se honom.

 

Vi har grillat idag, jag och bror åt lax och dom andra kött, riktig lyckad middag med andra ord. Ska snart se Wallander tänkte jag. Men innan dess tänkte jag ta Mexx på en lång kvällsrunda i solen.. Mysigt! Har ni lika fint väder ni med ? här i Sthlm skiner solen än. Blev dock inget pressande i solen som jag hade tänkt mig, men imorgon så, om vädret tillåter.

 


svar

Första du gör på morgonen: tänder en rökelse och tar en dusch!
Frukost: Fil med all bran
Färg: Lila men på kläder vit och svart (neutrala färger)
Mat: Lax med potatis och avocadosås
Kamera: En canon systemkamera och en pentax
Skor: tygskor och uggs även högklackar. En blandning helt enkelt.
Dricker: Vatten och ramlösa
Beroende: Träning har blivit ett nytt beroende. Beroende av nära och kära med ;) he he
Semester: THAILAND eller Grekland
Önskar mig: resa och massor med pengar ;)
Borde: Resa mer..He he!
Vill: -
Värsta som finns: oärliga människor, falskhet! Otrohet!
Drink: Nått alkoholfritt ;)
Hemlighet: Har en del :)
Dåld talang: har väl inga dålda, klart jag visar mina talanger ;) hi hi
Rädd för: åka hiss, värsta som finns. Eller att vara instängd över huvud taget. flyga!
Mobil: Sony Ericsson
Personliget: bjuder på mig själv, omtänksam, ärlig



LYCKA

Har varit ute en stund i solen, härligt väder. Är våren här nu? det får vi verkligen hoppas. Eftermiddagen har varit bra, har träffat några sötnosar som jag saknat massor, så det kom lite glädjetårar. Jag fylldes av glädje och kärlek, en helt underbar känsla, LYCKA! När jag kom hem stod middag klar, kycklingtacos.

 

Ska snart hoppa in i duschen, tända lite ljus och rökelser, ha lite härlig musik och bara koppla av, saknar lite att ha badkar nu :( Skumbad, fan vad mysigt, har inte badat på evigheter. När vi gjorde om i badrummet fick badkaret ofta sig så att det blev bättre med utrymme. Tvättmaskinen tar sin plats den med..

 

Bilder från dagen

 

En sliten Niki, nu väntas en lång dusch med hårinpackning o skit.. Fredagsmys!!!

Börjar komma upp blommor på vår uteplats :D

Solen är framme :P


23e april 2010

God morgon FREDAG


Himlen är klarblå och solen strålar. Gräsmattan börjar sakta men säkert återgå till sin gröna färg, snön är borta, städningen är klar för idag hemma, rökelser är tända och jag ska snart hoppa in i duschen. Morgonen börjar kanon. Har inga planer nu på morgonen, ska kanske lägga mig i solstolen och pressa lite och bara koppla av, njuta av att det är fredag och att vädret är kanon, skriva en inköpslista till vi åker och handlar i eftermiddag, Godis står självklart först. Har hållt mig HELA veckan så det är jag stolt över. Det tackar min kropp och mina tänder för ;) Idag blir det myspys för hela slanten.


Vad har ni för planer för denna underbara fredag?


Natti

Håller på att kolla på matchen som vanligt. Förlängning ännu en gång. Just nu står det 4-4 men jag känner på mig att dif tar hem det här. Det måste dom, kom igen nu, hur svårt ska det vara...


Ska gå och lägga mig efter matchen, är skittrött. Imorgon är det äntligen fredag igen, favvodagen helt klart!! För då är det dags för fredagsmyyyyyyyyyyyys


Saknar :(


Helgen närmar sig

Gud vad härligt det är med helg snart igen, veckan har gått riktigt fort och nu ser jag fram emot en mysig helg. Nästa helg är det valborg, Vad ska ni hitta på då ?

 


Hemma från läkaren!

Kom precis hem från läkaren, fick veta att jag har astma i de övre luftvägarna, alltså i näsan. Inte nog med det, jag har kronisk bihåleinflammation med. Haleluja, Hmm! Tydligen är astma i näsan mer svårbehandlad än en vanlig astma som sitter längre ner, i lungorna. Men det säger sig själv, näsan är mer lättillgänglig för massa skit så. Jajja får se det positivt ändå, fick iaf en diagnos så nu är det lättare att göra något åt det :) Jag fick astman av den operationen jag gjorde 2007 i halsen och gomen. Den operationen störde slemhinnorna så. Men ska inte klaga över något som redan är gjort. Operationen jag gjorde 2009 gjorde det iaf lite bättre så det är jag jätteglad över. Men lite ironiskt är att jag opererade så att jag skulle få lättare att andas m.m. En stor operation i både gomen och halsen. Men det gjorde det bara värre. Som sagt, har gjort den, kan inte få det ogjort utan nu får jag bara se framåt och behandla det jag kan behandla :)


Min kära sambo kom precis hem så nu blir det mys, undra vad man ska laga för smarrigt till middag då ? Vad ska ni äta?


Hörs om en stund...




Min statistik stiger :)

Kollade precis min statistik här på bloggen och blev glatt överaskad. Dubbelt så många läsare än vad jag brukar ha, alltid trevligt! Får så himla fina kommentarer av folk där ute, Blir så glad. Ska godkänna dom så fort jag kan.. Förstår mig inte på människor som måste kommentera andras utseende på ett negativt sett eller vara allmänt elaka. Det är ändå insidan som räknas i slutändan ändå ♥

 

Pån tal om nått annat. Sitter fortfarande och kollar på matchen, förlängning nu. Håller tummarna hårt för dif. En riktigt spännande och nervkittlande match!!

 

Vi hörs imorgon! Sov så gott fina människor :)

 


Kollar på matchen

Okej, jag har blivit en riktig sportfåne nu alltså, sitter här bänkad framför matchen mellan djurgården och HV71. Riktigt spännande och det blir en hel del skrik:P Just nu ligger djurgården under men vänta ni bara, vi kommer igen :)



Sommaren, var är du?

Sommar sommar sommar. Ja just nu känns den långt borta men den är nog snart här :D Har inga direkta planer för sommaren just nu, lite partyn är planerat och självklart en massa mys i solen och lite dagsutflykter. Dagarna får komma som dom kommer :) Men skoj ska jag ha det.

 

Men det bästa är nog att vara med nära och kära på något mysigt ställe, snacka massa skit, skratta, ha massor med gott att äta och bara njuta av livet tillsammans, då mår jag bra, då är jag riktigt lycklig! Ahhhh :)

 


MAT MAT MAAAAAAT

Jag vet inte vad det är med mig, kanske är jag gravid? jag äter fan som två stora karlar, ha ha! Nä men jag har blivit ett riktigt matvrak, typ det enda jag tänker på. Ja nästan iaf! Åt iaf en jättesmarrig middag som min kära sambo har gjort, lax och potatismos, så gott!  MAAAAAAAAT!!!


Vad har ni käkat till middag ?



Bebis på g? snart så :)

När jag var hos gynekologen i går så kom det en gravid kvinna. Hon var så fin, gravida kvinnor utstrålar något vackert och det fick mig att längta ännu mer till jag blir gravid. Få den där magen och utstråla glädje och ett inre lugn. Kunde inte sluta le när jag satt där och tänkte för mig själv. Stöter ofta på nyblivna föräldrar i badhuset. Vill också ha en bebis och gå på babysim med. Har varit på sånt tidigare och det är en häftig upplevelse att få se det lilla miraklet bada. Många säger att man blir begränsad i livet med en bebis, jag säger tvärtom, livet blir mer händelserik m.m. Man får en till att leva livet med ♥ En till att upptäcka saker med. Visa denne världen  :)

 

JAG LÄNGTAR ♥

 


Dagens mysoutfit :)



21 april 2010

God morgon!


Har varit full rulle på mig hela morgonen, har dansat tillsammans med damsugaren och moppen. Nu är det riktigt fint här hemma, bara lite småsaker kvar. Luktar även jättegott, har tänt massor med luktljus som luktar äppelpaj. Sugen jag blev på att göra en paj nu. Inte äppelpaj dock utan det ska vara hallonpaj, med massor av vaniljsås, yummi! Hallonpaj och saft ute i solen. Gud vad jag längtar till sommaren nu. Det dröjer nog innan den är här, speciellt i morse då det kom några snöflingor i typ fem minuter sen försvann det. Skumt väder, så idag ska jag inte röra mig utanför dörren. Bara ligga i soffan och glo på film. Har min träningsfria dag på onsdagar men imorgon är det dags igen. På tal om träning, kände på mina ben i natt av någon konstig anledning och dom har blivit fastare, det syns även på rumpan. Wihooo. Äntligen börjar det synas lite.Har tränat sedan i november med ett uppehåll på en månad i mars. Men nu är jag på g igen!



Ska göra lite lunch nu, avocado och äggsallad. Mumsigt! Även om man är "smal" så måste man ändå äta rätt för att kroppen ska må bra. Fett lagrar sig inte enbart på utsidan. Ät rätt och motionera, men man ska även kunna unna sig lite här i livet off course. Men med måtta! Jag äter bara godis och onyttigheter på helger nu för tiden. Sen på vardagar blir det mycket fet fisk såsom lax och tonfisk. Mycket ägg och quinoa med. Plus en massa med vatten för att ränsa både kropp och själ. Nu får ni inte tro att jag bantar, för det är precis tvärtom, jag gymmar för att få lite kött på kroppen, på rätt ställen, så att min krop ser lite mer propotionelig ut eller vad man säger. Jag äter mycket fast rätt mat och jag tränar. Orkar inte se ut som en spillevink längre utan jag vill se sund ut. Jag är på rätt väg :)


Lilla My frisyren

Sitter här med ögonen i kors, ja nästan iaf! Blev inte mycket till sömn i natt då älskling kom hem sent från hockeyn. Riktigt spännande match så jag satt här och skrek och hoppade i min ensamhet. På senare tid har jag blivit riktigt sportintresserad, speciellt fotboll och hockey. Ni ska bara se hur det ser ut här hemma när båda kollar på en match samtidigt och vrålar, ställer sig upp och hoppar o allt. Hehe! Riktig rolig syn kan jag tänka mig. Men som sagt, blev dock inte mycket till sova i natt. Så jag är skittrött och ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv4 fakta.

 

på tal om något helt annat. när det kommer till "frisyrer" är min favoritfrisyr lilla my frisyren som jag kallar den, en slarvig tofft mitt på huvudet. En annan frsyr jag ofta har när jag har utsläppt är att , hmm  hur ska jag förklara det, tar "luggen" och lägger den lite snett samtidigt som jag gör så att den står lite, ässh kan inte förklara, får visa någon dag helt enkelt.

 

NATTI!

 


Miss clown

Jag är en tjej som inte bryr mig så mycket om vad andra tycker och tänker om mig utan jag kör mitt eget race. Jag är nog en liten "clown" (kom inte på ett bättre ord) bland mina tjejkompisar. Jag är rätt så rolig av mig, öhm? haha. Nä men när det kommer till bilder så ska jag ofta skoja till det lite extra. Sen kan jag komma på klokrena kommentarer från tomma intet och sedan sitter vi där och as garvar tills tårarna sprutar. Att få andra att skratta och må bra är fan den bästa känslan som finns! Självklart kan jag vara seriös också ;)

 

Detta är några av de mindre "hemska" bilderna! Mikis ser du att jag har min "image" min på varenda bld, hahahaaha t.o.m den i profil ;) den kommer snart att bli känd :P ASG


20e april 2010

God morgon tänkte jag skriva innan jag såg vad klockan var, he he! Hann inte göra ett inlägg tidigare då jag hade lite ärenden på morgonen och sedan var jag på gymmet som vanligt, måste ge mig lite creed, jag är grymt duktig att ens vara på gymmet, och när jag väl är där så kör jag på hårt, vill ha resultat till sommaren så nu gäller det att ligga på. Trodde inte detta om mig själv. STOLT! När jag satt där på träningscykeln satt jag och tänkte på mitt hår, hur långt det har blivit, det växer som ogräs och jag kommer aldrig mer att klippa av det kort eller färga det, nä nu ska jag göra allt för att få mitt hår att må toppen även om det är långt. Känns nästan som att jag har löshår, känns så overkligt på något sätt. Jag kan ha hög toffs och ändå når håret till brösten. wihooo!


Härligt väder ute men det blåser kallt, höll på att frysa ihjäl när jag cyklade till gymmet i morse, brrr! Och sedan var det någon på gymmet som nämnde att det skulle komma SNÖ i veckan, whaaaat???!?? Det hoppas jag verkligen INTE!


Natti

Har suttit och kollat på hockeymatchen hela kvällen, snacka om nervositet, det var ju så nära för djurgården. Jag var hundra på att dom skulle ta hem detta ikväll, men icke :( FAN!!! Snart kommer älskling hem, hoppas det dåliga humöret försvinner på vägen ;) hi hi. Får pussa på honom annars :P..


Är dödstrött så jag ska när som helst krypa ner i pjyamasen och lägga mig i sängen och vänta. Vänta på att älskling kommer hem. Kan tyvärr inte somna då han inte tog med sig hemmanycklar, buhu. Im tired! zzzZzzz! Behöver inte gå upp så vansinnigt tidigt imorgon. Har ett besök hos gynekologen vid halv elva tiden, ska skriva ut p piller och så. Sen efter det blir det en sväng till gymmet som vanligt. Börjar bli stammis där igen. Hoppas att det börjar synas på kroppen snart, iaf innan jag börjar tröttna :P Ha Ha. Jag har en förmåga att tröttna rätt så fort om jag inte ser någon skillnad på the body så.. Efter gymmet tänker jag köpa med mig färsk bröd hem och göra goda mackor a la Niki.


Nä nu ska jag hoppla i säng. Natti sweeties ♥


Hope the sun shine tomorrow :)


Home alone!

Sitter här och funderar på vad man ska laga till middag, antingen kycklingfärs och sallad till det eller tonfisksallad? svårt val, det får nog bli det sistnämnda, det går fortast! är ensam hemma ikväll då älskling drog iväg på hockey nyss så då orkar jag inte göra något avancerat, he he.


19e april 2010

God morgon


Dagen började som vanligt med att jag cyklade till gymmet, hade ingen motivation alls då jag har varit skittrött och seg hela morgonen men jag tog mig i kragen och tvingade mig dit. Känns så himla skönt efteråt och kroppen mår bra. Har precis satt på lite ägg, blir massor med gurka och ägg till lunch, yummi!


Har suttit och lagat lite hål på mina leggins, har börjat tröttna på dom mer och mer. De skiljer sig as mycket i storlekarna, de går hål, man får häng fort. Bläää. Dags för mig att köpa lite vanliga jeans, men hittar aldrig några som passar min kropp. Funderar på att testa Ginas. De dyrare märkerna har jag hur många som helst och dom gillar jag inte... Vilka problem jag har!!! Haha!


Dags att kolla till äggen...

Vackert



18e april 2010

Go kväll

Denna söndag har varit fylld av tankar som snurrat i huvudet, fick inte ner dom i skrivandet så det har därför inte blivit något bloggande förän nu. Har egentligen inget att berätta om denna dag då jag inte gjort någonting. Mest bara slappat. fixat och skrubbat ansiktet, haft ansiktsmask, färgat ögonbrynen som jag sedan upptäckte att jag färgade en aning utanför så nu är ena ögonbrynet dubbelt så tjockt! Typiskt!!!


Sen letade jag efter en speciell nesesär som tog mig några timmar, letade verkligen överallt och sedan när jag hade gett upp låg den helt plötsligt där jag redan hade kollat miljoner gånger, där jag från början trodde att den var. Läskigt!!!


Men det är väl tack vare tankarna som snurrat innanför pannbenet som jag har varit en aning förvirrad...



Hoppas att ni har haft en bra dag?


Kattunge nästa

Srry för dåligt uppdaterande, men har inte varit på så bra humör. Saknar att blogga så jag tänkte skriva ett kort inlägg iaf. Idag har vi varit iväg på plantagen och granngården, hittade lite saker som jag vill ha till våran "trädgård"  dock blev det inte något köp än. Säsongen har inte kommit igång riktigt än och det märktes i affärerna. Men snart så.


En sak som vi har pratat om länge är att skaffa en kattunge. Vi har två katter sedan tidigare, en gammal och en på snart två år och en till skulle vara pricken över i:t. Så vi ringde till ett katthem idag och kollade om de hade några kattungar men det hade dom inte. Blev dock "kär" i en katt jag såg på bilden som var 3 år gammal och jag skulle mer än gärna öppna vårat hem till en hemlös katt. Göra en god gärning och ge kärlek. Vi får se hur vi ska göra, vi ska avvakta. För helst av allt vill vi ha en liten kattunge, en kille. Vet inte varför jag alltid väljer killar när det kommer till djur, det har bara blivit så. Våra hankatter är båda kastrerade så vi är inte rädda för att få kattungar utan det har nog bara blivit så helt enkelt. Så vi blir nog snart med kattunge här hemma ;) frågan är vad denne ska heta?. Denna gång får det bli ett riktigt killnamn, ha ha! Våra katter heter Geisha och Money och det är ju lite "tjejigt" sådär. Ni får gärna komma med förslag vad våran nya bebis ska heta :)



Har precis fixat klart här hemma. Tänt luktljus och rökelser, hällt upp godis i en skål och nu ska jag se på paradise hotell. Have a nice evening!!!


En trött gammal gubbe ♥


Hoppas

Nu är det bara att hålla tummen jätte hårt. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

17e april 2010

God morgon


Har kollat på blocket efter ett piano, är så sugen på att köpa ett, har alltid varit en dröm. Finns billiga pianon, trodde att de skulle vara dyrare än vad de är. Undra vad grannarna skulle tycka om jag köpte det? varför skulle man inte få det liksom. Kanske köper ett piano till mig själv när jag fyller år :) He he! Älskar piano cover på låtar. Just nu lyssnar jag på Cheryl Cole piano cover


Idag ska vi åka till granngården och plantagen bl.a för att kolla på växter och blommor till våran uteplats. Har en bild på hur jag vill ha det och jag hoppas jag hittar det jag behöver. Som jag skrev förut är jag sugen på att köpa ett japanskt körsbärsträd, vet inte om det går? Färgerna jag tänkte använda på blommor och växter är rosa och lila, det får älskling stå ut med. Synd att det inte fanns lila körsbärsträd, det skulle vara ballt, då skulle jag helt klart bara köra på en lila stil. Fin fint!  Syrener är också härliga och doftar underbart! desutom finns dom i lila :D


Tankar

It´s too late to apologize

Jag går omkring med tankar som snurrar, jag tar beslut som är tuffa men jag kan inte låta mig behandlas illa längre, det går inte hur ont det än gör så måste jag lyssna på mitt hjärta. It hurts :( Jag måste göra det här, jag måste markera att jag accepterar inte vad som helst. Jag orkar inte få skit kastad på mig, jag orkar inte vara "feg" längre. Jag måste stå upp för mig, jag måste få respekt.
It´s too late to apologize



Det räcker nu.. "Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad" .. Tiden får utvisa om vi finner varandra igen! Men den här gången krävs det mer...


16e april 2010

God morgon


Vad är det här för något, en mardröm ? det är snöblandat regn här i Stockholm. Blåser gör det också. Ingen vacker syn att vakna till, funderar på att gå i ide nu, sova till våren verkligen ÄR är, är så trött på det här, vår i går, vinter idag och så vidare. Mitt humör går upp och ner för varje dag. Buhuuuuu!!!!! Det enda som är bra med regnet är att gräsmattan växer fortare. Det ser nästan ut som att det är aska som kommer, det här vädret har nog med vulkanutbrottet på island att göra. Ussha! Tur att man inte skulle ut och resa då. Nu "snöar" det massor :(


Ska tända lite luktljus och rökelser nu och mysa framför en film :)


Middag

Gjorde en riktigt god middag idag, laxgratäng a la Niki med kokkosmjölk och ost. Två stora portioner fick jag i mig, träning + mycket käk = den kroppen jag vill ha, sund och fin!!! Im to small right now.

 


Ska jag eller inte, jo det ska jag

Sitter här och funderar på om jag vågar hoppa in i duschen i hopp om att sotaren redan har varit här, var ju hemma vid halv två och sotaren skulle komma mellan 12-15 så han kan mycket väl redan ha varit här. Annars får jag vara beredd på att sätta på mig morgonrocken o så om det plingar på dörren. Bara han inte får en chock över ansiktmasken, ha ha! Den risken får jag ta. nu ska jag fräscha upp mig lite..

 


Bilder från tjejkvällen

Lite bilder från gårdagen

 

SKÅL FÖR SANDRA som fyller år IDAG GRATTIS GUMMAN MIN ♥

She is the lady in pink

Jag i mina solbrillor från guldfynd, köpte dom för 25 kr, helt underbara :) vet inte om dom är kvar!!!

Öhhm?? ;) I got the snemun, i got the snemun!!! hahahaha!

Söta Tina ♥

Beautiful girls ;)

Sandras goda Cupcakes, JA det är mina geishapapper ;) ha ha

Tina ser lite fundersam ut, Har Niki verkligen koll på guinoan? Hmmm ;)

Sandra är inte riktigt beredd på papparazzin som tar kort

Jag


Fler bilder kommer nog upp senare :)

Afro dans + om gårdagen

Sådär, nu är jag hemma igen. Men innan jag berättar om dagen hittills börjar jag med gårdagen. Som sagt så firade vi tjejer Sandra som fyller år idag, GRATTIS GUMMAN ♥ Vi möttes upp vid halv elva tiden på morgonen för att sedan bege oss till affären för att handla massor med gott. Nyttiga som vi är så blev det kycklingsallad, hur god som helst. Satt för första gången ute och käkade för i år och det var riktigt mysigt, förutom att det redan nu har kommit humlor och skit så det blev x antal skrik för min del och viffdandes med armarna, ha ha! Hur som helst. Vi skålade med en god drink a la Sandra (alkoholfri) och satt och pratade en massa medan vi svullade.


Kvällen närmade sig och vi fortsatte att ha en superduper mysig dag. Jag fick för mig att skapa en rolig film på oss och ska sätta mig och redigera den om en stund, jag har nog aldrig skrattat så mycket, ha ha ha. Får se om jag får lägga upp den här i bloggen sedan ;) Det blev bakande också, cupcakes med godis i, riktigt goda, Sandra har en cool fantasi när det gäller detaljer :) Alfabet blev det också, Tina "fuskade" i början men andra omgången vann JAG, ja jag skulle ha vunnit första också om det inte var för miss Tinas fusk, ha ha ha, nä skojja bara.


Vi tog en sväng med "bettan" Tinas bil på kvällen för att bege oss hem till Tina en stund. Hittade lite inspiration där på hur jag ska fixa och dona hemma, vill därför till Ikea snarast :).


Kvällen avslutades med en massa skratt, snack och så och klockan tolv sa jag GRATTIS och kramade om Sandra, så jag var den första som grattade henne. Sen så kom älskling och hämtade mig och vi kom inte i säng fören vid ett tiden i natt.. Känner mig dock inte trött fast jag gick upp vid nio. Brukar annars behöva 9-10 timmars sömn per natt för att minska zombievarningen så mycket som möjligt ;) hi hi.. Tack för en underbar dag+kväll med bästa vänner ♥ Nu ska jag snart lägga in bilderna på datorn så bilder kommer upp snart...



Jag sitter här svettig och inte alls fräsch för tillfället. Har nämligen precis kommit hem från träningen som blev längre än vad jag hade tänkt. Körde styrka och kondition en timme först. Körde mycket ben och mage idag. Sedan gick jag förbi gruppträningen för att se vad det var för pass som skulle börja snart och det var en kvart kvar tills afro intensiv passet skulle starta så jag bestämde mig för att vara med på det. 45 minuter höll vi på och intensivt var det verkligen, kul var det med förutom att jag fick mjölksyra i fotleden efter en kvart så jag kunde inte jobba lika mycket med benen, men jag höll ut hela passet, de ni. Jätte roliga rörelser som tog på kroppen, något jag absolut kommer att göra igen, nästa vecka redan! Har tränat nog för denna så nu blir det softpotatis resterande dagar, haha, nejdå! Men men, som sagt, sitter här svettig och kan inte hoppa in i duschen ÄN :( Buhuuu. Sotaren ska nämligen komma förbi snart, så efter det blir det spa behandling. Chokladmaskar fick jag av Tina här om dagen så det ska på, tack gumman ♥


153 april 2010

Dags att gå till gymmet, bloggar när jag kommer hem :)

14e april 2010

God morgon


Gick upp halv sju imorse så jag har hunnit med en hel del. Blev lite ändrade planer dock på morgonen. Ska snart iväg och träffa Sandra, hon fyller år imorgon så vi tjejer ska fira henne idag. Ska bli kul :D Har laddat båda kamerorna så det blir en hel del fotandes, lägger kanske upp en film imorgon också ;) Länge sedan jag gjorde en videoblogg, får skärpa mig med det!


Ska precis gå in på smhi och kolla hur varmt det ska bli idag så att jag vet om jag ska ta kavajen eller en tjockare koftjacka. Tio grader som varmast och SOOOOL :D, hmm. Får sätta på mig en kofta under kavajen och sedan tjocka halsduken så klarar jag mig nog, är rätt så frusen av mig så. Så idag blir det att spendera hela dagen med bästa vänner, tjejmiddag, skratt och skvaller m.m.





<3

Imorgon är det en BRA OCH ROLIG DAG :D

Trend

Det verkar vara mycket 80-tals trend i vår, mycket färger, mönster och sånt. Själv tycker jag inte så mycket om färgstarka och mönster på kläder, jag gillar jordnära färger och väldigt stilrent så jag kommer inte följa modet, inte för att jag brukar det heller, följer mitt eget mode ;) svart, svart och svart. Grundfärgen när jag klär mig, sen att bryta av med något är snyggt, svart är och kommer alltid att vara en trend för mig!


Mitt nya beroende har blivit midjeskärp, äger bara ett tjockt för tillfället, vill ha ett smalt med, såååå snyggt!


Middag

Glömde kameran när jag var iväg så det blev inga bilder så jag får slänga in gamla bilder istället, bättre än inget, right? Men iaf. Vi käkade middag på sushi bar idag, åt lax terriyaki som vanligt, blev dock för mätt, kunde inte sluta äta då det var så gott. Synd bara att man inte kunde sitta ute och äta. Har inte varit på min första uteservering för i år än men snart så, sitta i solen och fika och snacka en massa skit med bästa vännerna, det är toppen det :)


Hittade en bild på maten jag brukar äta på sushi bar när jag snokade i min gamla blogg :) morötterna är en klar favorit ;)


Fixa och dona

Har hållit på på tomten hela eftermiddagen i det härliga vädret, åhh vad det kliiiiiiiar i fingrarna för att få fixa där ute :D Bygga altan, staket, växter och blommor m.m. Vill göra det NU NU NU :D Har iaf bestämt mig för att måla väggarna på torsdag om inget annat dyker upp då. Vitt överallt, vitt är fräscht :P Även möbler ska målas :D


Måste sticka nu, hörs om en stund :)

13e april 2010

God morgon

Hade verkligen ingen lust att blogga igår så jag börjar väl med att berätta om gårdagen, även om det inte hände något speciellt. Var på gymmet i nästan två timmar igår, vill ta igen missad tid, har inte gymmat på en månad men nu är jag igång igen. Känns riktigt bra och att jag kan cykla dit nu gör mig mer motiverad. Kör både kondition och styrka. Så snart blir jag en muskelknutte, nä skoja bara. Vill verkligen inte ha överdrivet med muskler, inge snyggt. Började även denna morgon med en stund på gymmet. Så jag kom precis hem, när man har gymmat och sen ska man cykla hem är rena mardrömmen, speciellt i motvind. FAN vad jobbigt det är men jag ger mig inte, kroppen ska bli snygg till sommaren thats it så det är bara att kämpa på. Imorgon får jag iaf sällskap av bästis där så det ska bli kul. Basta hade jag tänkt också, rensa kroppen efteråt.


Fick precis mess av Tina, hon såg mig tydligen när jag cyklade hem, ingen vacker syn var det nog ha ha ha


Dagens bilder får söta mexx stå för ♥


12 april 2010

Nu ska jag iväg och uträtta lite ärenden, sen blir det två timmar på gymmet :) Tar cykeln som vanligt! Ut i solen med er nu ;) inte sitta inne denna härliga måndag :P


Pictures

Bilder från långpromenaden nyss med världens finaste hund ♥


Hemma hos mamma

Sitter hemma hos mamma nu, har precis hjälpt till att förbereda middagen. Ställde mig och skalade alla potäter (hatar att skala) och det var inte lite heller. Till middag blir det grillat med potatis i ugn, sås och sallad. En mumsig söndagsmiddag. Vi ska grilla både det ena och det andra, lax, kyckling och revbensspjäll. Grillat är helt klart godast, som tur är grillar min familj året om ;) längtar tills man kan sitta ute och äta och när man känner doften av grillat, underbart! Måste tipsa er om min favoriträtt, grillad lax i knyte, MUMSFILLIBABBA!


Ska ta med Mexx på en långpromenad i det härliga vädret nu tänkte jag, fota lite och så. Måste passa på när solen är uppe..


Veckans Planer

En lugn och skön vecka väntas, förra var väldigt full (tar inte upp allt i bloggen dock)

Läkarbesök

Ta igen träningen! två timmar per dag fyra gånger denna vecka!!!

Fira Sandra ♥

Ikea?

Gå på fotboll :)


11e april 2010

God morgon

Ser att min nya design är uppe nu, får jobba vidare med den senare, har tappat all inspiration för tillfället. Idag ska vi uträtta lite ärenden som vi egentligen skulle göra igår men det blev ändrade planer. Så jag ska hoppa in i duschen nu och fräscha upp mig lite. Hörs senare!

 

Bilder från igår på Mexx (75% shih tzu, 25% la apsa eller hur det stavas)


La liga

Har suttit och pillat lite på min design i några timmar nu, är inte klar ännu, vet inte om ni kan se den än ? Får göra resten någon annan dag. Kollar på La Liga samtidigt, wihoo, har blivit en riktig sportfåne, nästan iaf! Ska troligen iväg på fotboll på måndag, länge sedan jag såg det live så det ska bli kul.


Nu ska jag se vidare, HEJA FCB :D



hemma igen

Har precis kommit hem från en underbar middag hos svärföräldrarna. Det blev min favorit, lax! Alltid lika mysigt där ♥ Började se en intressant film när vi var där, klassfesten, måste se fortsättningen, älskar svenska filmer. Mina favoriter inom kategorin svensk film så är män som hatar kvinnor triologin BÄST, polisfilmer såsom beck, wallander och Johan Falk står mig också varmt om hjärtat. Camilla Läckbergs filmer är också bra, också polisfilmer! Funderar på att beställa hem Anna åklagare, den såg jag mycket på för flera år sedan. Nog pratat om filmer nu.

Jag är helt paralyserad av filmen klassfesten hahaha, nä skoja bara ;)



Fina ljushållare, ska nog köpa mig likadana!


LAX :D Mumsfillibabba


10e april 2010

God morgon

Idag mår jag lite bättre men vädret gör mig lite deppig, vill ha sol ju. Har precis städat klart lägenheten, har inte orkat göra det tidigare då jag har känt mig risig. Så nu är det tipp topp. Idag har vi inga direkta planer, vi ska snart iväg och handla lite rökelser och så, vill hitta lavender doft men det finns bara på indiska tror jag, bara där jag har hittat dom och dit orkar jag inte bege mig. Skulle vara ballt om det fanns i chokladdoft ;) då skulle jag köpa upp hela lagret garanterat. Är sugen på att åka till Ikea också, försöker flörta med älskling men det verkar inte gå :( buhu, vill köpa lite doftljus där m.m. Önskar att min kära pojkvän var lite mer villig när det kommer till att gå i affärer, fattar inte, det som är så roligt :D Killar är bra tråkiga ibland alltså ;) speciellt när det kommer till shopping och sånt. Ha ha!


Igår blev det mycket filmtittande för min del. En film jag köpte nyligen var College, riktigt rolig film, blev en hel del skratt. Kollade även på American hunting, en väldigt stark film och den är även verklighetsbaserad, en film jag starkt rekomenderar..



Sjuk

ush vad jag inte mår bra. Vi hörs senare!!!!!!!!!

Haha

Att bjuda på sig själv har jag inga som helst problem med att göra

 


Peace

Har inte blivit så mycket bloggande för min del idag men det är för att jag har ont i halsen och inte haft någon större lust. Men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite.


Fick en förfrågan tidigare i dag på FB av en känd bloggeska, jag insåg nästan direkt att det var något lurt, jag fattar mig inte på människor som utger sig för att vara någon dom inte är. Väx upp och lev era egna liv istället! åhhh blir så trött, men samtidigt tycker jag synd om dessa personer. Fokusera på erat eget liv.


Tyvärr finns det människor som gör livet surt för andra för att de själva mår dåligt vilket vi alla vet är FEL, eller ja vissa kanske har svårt att inse vad dom håller på med. Jag tycker synd om er, gör inte livet surt för andra tack vare det utan sök hjälp och börja fokusera på framtiden och hur du kan göra för att må bra. Alla vill väl vara bra människor och respektera varandra, vara lycklig och ta vara på tiden och göra något BRA av det. Eller har jag fel? Nä dåså!!!


PEACE

10 saker



10 saker jag blir glad av


• När mina nära och kära mår bra ♥
RESA, finns inget underbarare!
• när solen är framme
Pengar, vem blir inte det?
• Shoppa
• Mysa med pojkvännen
Sommar och värme
• Äta choklad ;) ha ha
Tjejkvällar med bästa vännerna Tina och Sandra ♥
• Fina betydelsefulla ord och handlingar



10 saker jag stör mig på :(

Negativitet
Skitsnack
• Falska människor
Vädret, nu har det varit en för lång vinter!!!
• Folk kommer för sent
• Mitt hår som blir slitet fort :(
• Folk som inte kan glädjas åt andra
• Köer (både i affären, trafiken osv)
• Folk som inte kan hålla hastigheten och "leker" på vägarna när de kör
• Folk som "klankar" ner på andras liv, utseende och på något sätt gör andra illa både psykist och fysiskt!!

8e april 2010

God morgon


Vaknade upp med halsont idag, det var bara en tidsfråga innan den skulle komma då jag har varit lite förkyld en längre tid och känt av halsen. Men men mår inte dåligt för det. Har redan varit iväg på lite ärenden, jag cyklade i det här härliga vädret, hur skönt som helst. Solen du får mer än gärna stanna nu!



Jag har varit på utredning en längre tid för att kolla min hjärnfunktion efter min hjärnblödning när jag var liten och fick veta resultaten igår. Jag blev INTE förvånad över att jag hade jättebra på det logiska tänkandet. Gjorde bl.a mensatest och där klarade jag t.o.m det svåraste och jag fick långt över medel på det :D kanske man ska söka till mensa då ? Haha. Nä men jag har alltid varit bra på sånt men det var ändå kul att få det svart på vitt. Sen gick det dåligt på andra saker som tyder på att jag haft en hjärnblödning på vänster sida, hjärnhalvorna är bra på olika saker. Får veta resten av resultaten på måndag så det ska bli intressant. Riktigt spännande tester som jag saknar lite. Sen hade jag över medel på allmänbildning så man är inte "korkad". Ibland spelar jag "korkad" för att vara rolig, skoja till det lite, men jag är smartare än vad ni tror. Nog med skrytandet nu. Ha Ha!!!


Nu ska här städas, skuras och tvättas, sen vill jag nog ut i solen, måste passa på.


Jag vill andas och samla nya krafter

Åhh vad jag bara vill bort från Svergie ett tag, samla nya krafter. Det har varit för mycket i mitt liv och min kropp tar stryk.......................



Kom inte på någon rubrik!!!

Har precis lagt över alla mina bilder som jag tog i går på syster och mig. Hittade bara några enstaka seriösa bilder dock, bjuder på dom roliga bilderna lite senare. När vi var i gallerian såg vi Tyra och Bella som spelade in för sitt program Bella&Tyra Show, de intervjuade en tjej, vet inte vem det var men det visar väl sig. Det var hur mycket folk som helst i stan. Länge sedan det var såååååååå mycket. Men det har väl med att gör att det är påsklov antar jag. Förstår att det var lite chockartat för min syster, jag menar, i hälsingland är det inte direkt såhär mycket människor. Ha Ha! Nä ska inte retas. Dom bygger om mycket i stan också, det blir väl spårvagnar där snart antar jag, räls bygger dom iaf så. Jajja! Ska fixa mig nu...

 

Här är en bild från hotellrummet

Vi i gallerian


7e april 2010

God morgon

 

Idag har jag lite ärenden att uträtta innan jag ska ta tag i "monte everest" (min smutstvätt) som är jättestor. Har verkligen inte haft lust att tvätta sedan förra veckan. Ville inte göra sånt under påskhelgen och om man är som jag, byter kläder varje dag så blir det en hel del smuts rätt fort. Sen ska alla mattor i lägenheten också tvättas. Borde boka tvättstugan men det är jag för lat för. Får tvätta hemma i den tid det tar.

 

Ska nog premiärcykla min nya cykel idag :D wääj. Undra hur det går, har inte cyklat på evigheter så man får se om man kommer hem med skrapsås och blåmärken. Men sådan otur hoppas jag inte att jag har!

 

Jag och syster ♥


Hemma igen!

Sådär nu är jag hemma igen efter en fullspäckad dag. Den började med ett besök hos läkaren som inte gick sådär jättebra, magkänslan sa att det var något som inte stämde och mycket riktigt, mina sköldkörtelvärden var inte bra så jag måste öka min dos ännu mer, Skit! Det som var så bra förra gången, fick väl ett bakslag. Orkar inte med dessa tabletter varje dag. Jaja vad ska man göra, måste äta dom så, hela livet så det är lika bra att vänja sig.. Nya prover om några veckor. AAAAAAAAH!!!!!!! Fast jag måste ge mig själv en eloge, jag har varit spruträdd hur länge som helst men nu är jag coollugnt, fast dom tar minst 5 rör varje gång, slänger fram armen, ber dom inte att säga till när de sticker och efter en minut är allt klart och jag tackar för mig. Tycker inte det är farligt längre, men det är väl för att man är så van nu. Springer där var och varannan vecka känns det som.



Efter en dålig start på dagen blev den bara bättre och bättre, mötte upp min syster och hennes mamma (min syster och jag har samma pappa) vi hade en jättemysig dag på stan och vädret var på topp. Följde med dom till hotellrummet där det blev en hel del fotandes, ha ha! Lägger in dom imorgon.. Vi käkade även middag på hotellrummet och snackade en hel del. Supermysig kväll :)


Nu ska jag hoppa i pjyamasen och sedan se på House :D LOVE HIM!!! bilderna kommer upp imorgon..


NATTI


6e april 2010

God morgon


Har sovit jättebra i natt vilken var behövligt. Ska fixa lite här hemma innan jag ska iväg till läkaren och sedan ska jag träffa min syster i stan. Hon är på besök här i tre dagar (bor annars i hälsingland). Så det ska bli jättekul :D hon tog med sig solen, strålande solsken, hoppas att det håller i sig hela dagen :) Vågar inte riktigt sätta på mig högklackat idag då jag inte har så stor lust att frysa om fossingarna så jag får nog köra på uggsen. Hmmm vad ska man ha för kläder då ? ha ha, vilka bekymmer jag har!


Skulle vilja ta en stund på gymmet innan jag ska iväg men min förkylning släpper inte och jag vill inte göra den värre.. Länge sedan jag var där nu! Jag ger denna förkylning en dag till så imorgon SKA jag gå till gymmet så det så ;)


Vad ska ni hitta på idag då ?


The Final

Har precis tittat på filmen The Final som handlar om ungdommar som blir mobbade av skolans "populära gäng". De som blir mobbade tröttnar och planerar att göra en hämnd. Stark och otäck film. Riktigt jobbiga scener men man fick sig en tankeställare efteråt och sådana filmer gillar jag.


Tyvärr finns det och kommer alltid att finnas människor som mobbar andra. Fruktansvärt! Mår man så dåligt att man måste trycka ner andra? Sök hjälp istället.





Japanskt och lite mer

Älskling åkte precis iväg för att handla käk. Det blir köpmat idag för våran del, japanskt! Sen blir det att slappa hela dagen framför filmer, en mysdag inne med andra ord, ja ut vill man inte i det här vädret så.

 

Att vädret kan slå om så fort, igår var det strålande solsken, varmt och vårigt, och nu idag är det grått, kallt, slask och snö. Nä nu vill jag åka iväg till varmare breddgrader, iaf boka resa så att man står ut med detta. Drömde faktiskt att jag var i Thailand, det var ingen härlig dröm då det handlade om att en tsunami var påväg. Vi klättrade upp på sådana här "steglar" som finns i gympasalar, ja ni vet vad jag menar, som brukar vara längst väggarna. Iaf, där satt vi och väntade på vågen som var påväg.. Riktigt otäckt, mörkt var det också, månen speglade sig i havet så att man såg vågorna som kom...

 

Nog pratat om mardrömmar, dom vill man ändå bara glömma bort.

 


Blue


Blue





5e april 2010

God morgon


Nu går vi från vår till vinter igen. Vaknade upp och trodde att jag befann mig i en mardröm när jag tittade ut, SNÖ, massor med snö och det fortsätter att snöa. Vad är detta!!!!!!!!!!! Jag går fan i ide nu tills våren är här på riktigt. FAN! Detta var inget trevligt avslut på påskhelgen.



Snön var ju nästan helt borta...


Tjohooo

Inget program får mig att skratta lika mycket som "Ballar av stål" Ha ha, morsan är så himla rolig, eller alla är iof roliga på olika sätt. Åh vad jag älskar det programmet :D Så varje söndag mellan klockan 21.00-22.00 så är det varning för skrattanfall hemma hos oss.

 

Ska snart lägga mig i sängen, ska se filmen The Contract på fyran och efter det  blir det många timmars sömn. Kroppen måste ta igen sig lite känner jag. Har blivit dåligt med sömn på sistonde. Imorgon blir det en sväng till Nacka forum troligtvis. Hela veckan är i stort sett fullbokad för min del.

 

Bjuder på två bilder från gårdagen. Hatar mina jeansleggins från GT, man får häng hela tiden. Hmm dags att leta "vanliga" jeans nu. Det är få jeansleggins som är sköna!!!


Jag vill öppna mig

Jag vill kunna öppna mig mer här i bloggen, jag kan lättare uttrycka mina känslor i ord och eftersom att många av mina nära och kära läser min blogg så är det perfekt att kunna berätta sina tankar och åsikter här.

 

Många tankar snurrar i huvudet, både positivt och negativ och när man öppnar käften så blir det bara fel. Jag är världens sämsta på att förklara saker. Då kan det bli riktigt flummigt ibland! Jag måste lära mig att slappna av och inte få ångest över att saker och ting kan bli fel, man kan inte vara perfekt hela tiden, och tunghäfta "heter det så?" får väl alla det är väl inga konstigheter. Men för mig är det det, jag vill vara "perfekt" hela tiden och så fort jag inser att jag säger för mycket om mig själv "har svårt för att öppna mig", förklarar dåligt eller liknande så får jag ångest. Jag ställer för höga krav på mig själv hela tiden så jag vågar inte att slappna av och bara vara Niki. Men det blir bara värre har jag insett, ju mer jag "spänner mig och tänker på att vara "perfekt" jobbigare blir det. Jag tänker för mycket på vad andra tänker om mig. Jag har världens bästa självförtroende utåt men självkänslan är sämre. Därför vill jag börja med att våga slappna av och öppna mig här i bloggen, tror det blir lättare in real sedan.

 

Jag måste släppa min "att vara perfekt hela tiden" lista och låta jag bara vara jag, tro på mig själv inom mig så som jag gör utåt.

 


4e april 2010

Vilken underbar påskhelg vi har haft på alla sätt och vis. Igår var vi i Nyckelviken med svärföräldrarna och min pojkväns brors barn och vi hade supermysigt, vädret var kalas. Vi var där hela dagen i stort sett. Jag berättar dagen med hjälp av bilderna..


Vädret denna helg har varit underbart, äntligen känns det som att vintern är slut och att våren är här.

Nyckelviken är så himla vackert, speciellt på sommaren. Det är ett ställe jag kommer att besöka flera gånger i sommar :)

Mexx var självklart med och var intresserad av djuren, här står han och kollar på kaninerna

Han älskar djur, speciellt hästar :)

Utsikten är obeskrivligt vacker,

Lilla jag :) tog 504 bilder bara i nyckelviken, fotofreak ;)

peace

jag i älsklings kofta <3 som jag köpte till honom, eller man kan nästan tro att jag köpte den till mig själv, jag bor i den ;)

söta Mexx <3

När vi satt på klipporna så kom Cinderella förbi

posé

Vi stannade i lekparken där flisan fick gunga en bra stund

passade på att skriva min kärlek till älskling (visar dock inte hans namn)

beautiful

Vilka vackra tjejer eller hur ;) försökte få syster att göra likadan min, men lyckades inte hehe

Mexx fick syn på en bulle han mer än gärna ville ha

Hundögon

sol hela dagen lång, då vill man inte sitta inne och glo

Jag lyckades göra så att vi gick vilse, haha men till slut kom vi fram till bilarna igen;) MOTION är BRA :D

Underbar dag med nära och kära

Dagen avslutades med att vi kom hem helt färdiga, det var bara att hoppa in i duschen, fixa sig för att sedan bege sig hem på middag hos svärisarna där vi spenderade kvällen. Det blev lax och potatis i ugn, laxen var gudomlig som vanligt. Min svärfar är SKITBRA på att göra lax, kan inte sluta äta då :P HA HA. Tack för en bra dag ♥

 

Mer bilder kommer...


Kärlek

KÄRLEK


bilder från imorse

Håller på att föreberda lunchen, inte för att vi ska äta ännu men ändå. Det blir kokt potatis, sprödbakad torsk och avocadosås a la Niki, smarrigt! Efter lunchen ska vi bege oss ut på äventyr, bilder kommer upp senare!

 

Bilder från morgonpromenaden

Jag ser en bil jag känner igen och mycket riktigt så var det det, gillar blicken HA HA


3e april 2010

God morgon!


Vilket perfekt väder vi har denna påskhelg. UNDERBART! Man vill bara vara ute hela dagarna, nu äntligen går vi mot varmare tider och det är sååååååå härligt!



Tänkte börja med att berätta lite om gårdagen. Den började som sagt med en härlig långpromenad med pojkvän, Mexx och syster sen satte vi oss i parken i två timmar så att syster fick leka av sig, ja okej även jag ;) ha ha. Sen la jag mig på en bänk och solade den resterande tiden. Mysigt! Vi skulle på middag hos svärföräldrarna senare på kvällen då min pojkväns bror med familj även var där. Det blev tacos vilket var smarrigt. Påskharen hade även lämnat lite påskägg till barnen men även till oss vuxna. På tal om påskpresent, fick världens finaste presenter av mamma, så typiskt mig. ska fota det lite senare och visa.


Vi spenderade hela eftermiddagen och kvällen hos svärföräldrarna och det kommer vi även att göra denna dag :) Vi har fullspäckat schema :D mer om det senare..



De har nästan en likadan soffa som oss och jag är KÄR i färgen på deras :D
Här är även kvällens enkla och stilrena outfit, körde på helsvart!

Jag lyckas alltid vara oseriös på kort, men man måste skoja till det lite ;)

Mexx var självklart med, jag har klippt honom ;) he he. Kanske inte så jätte snyggt men det får hundfrissan fixa till sen !


2a april 2010

Go kväll!

Blir ett snabbt inlägg ikväll. Ska bara mysa med familjen och pojkvännen denna helg :) men några rader hinner jag med. Idag har vi varit ute hela förmiddagen, jätte härligt väder så det blev att sola med, mysigt! Vi gick även en långpromenad med Mexx. Middag hos svärisarna ♥ MYSPYS! Imorgon väntar en fullspäckad dag med massor av skojsigheter, vi kommer att vara ute rätt så mycket då det kommer att vara kalasväder :D 8 grader på dagen.. Får se om jag bloggar imorgon annars hörs vi efter denna mysiga påskhelg


Ha en UNDERBAR påskhelg ♥

Paparazzi

Nedra paparazzis överallt ;)när får man vara ifred


godis, massor med godis!

Ussh vad mycket folk det var i affären, ändå åkte vi vid tre tiden men det var fullt redan då. Många som förbereder inför påskhelgen off course. Vi har fyllt både kyl och frys med läckerheter och flera skålar med godis. Köpte även två påskägg och fyllde med godis som två små sötnosar ska få imorgon ;)



Ikväll blir det tjejkväll all by myself, älskling ska nämligen spela ett onlinespel med sina kompisar. De har bestämda dagar så det är skönt så att man kan planera lite :) Undra om jag lyckas hålla mig från godiset, är riktigt godissugen, men har bestämt mig för att inte äta något fören  hållt mig och jag har hållt mig HELA veckan ;) de ni! så ikväll blir det filmmys för min del.


Mitt favvogodis ♥ Tina, kolla det är inte bara choklad för en gångs skull :D



Lila påskägg som två sötnosar ska få :)


1a april 2010

God morgon


Har precis städat klart här hemma och tänt lite ljus så nu luktar det nybakade bullar här hemma (doftljus från ikea som luktar kladdkaka, kanelbullar och kakor ) Man blir lite sugen på att baka något smarrigt till påskhelgen.får se om jag orkar ställa mig och laga något smarrigt. Kladdkakemuffins kanske, min specialare!  Ska snart göra mig en kycklingsallad och vänta på att älskling kommer hem från jobbet. Ska iväg och handla lite till påskhelgen, massor med godis och några påskägg också såklart, får se om det kommer förbi någon påskkärring här i år. Förra året kom det en. Ho ho ! Undra om jag ska klä ut mig och gå och knacka dörr, då slipper jag kanske köpa godis.? Ha Ha! låter som en bra idé ;)


Högtider är verkligen något speciellt och fint och jag är glad över att dom finns året om! Jag hoppas att ALLA för en lika fin påskhelg som jag kommer att ha. Ta hand om varandra



Ps första april idag, har redan lurat bästis MOHAHAHAHA ds


RSS 2.0