Just nu

Buhu, min astma är jobbig just nu. (jag har näsastma efter en operation i halsen) Varje gång jag sväljer kliar det ( just nu, inte hela tiden), näsan är tjock, tryck över bihålor. Fan vad jag tycker synd om mig själv just nu :P måste ta mina tabletter + en speciell spray. Nä nog om gnäll. Sitter och väntar på att filmen Loser ska börja

( 23.00 på tv1000 famliy ). Så länge kollar jag på akutmottagningen på tv4 fakta.

 

Vad hittar ni på då ???


Veckans planer

Skulle egentligen ha lagt in den i måndags men here it come!!!! Veckans planer :)

En lungn och rolig vecka :)


30e juni 2010

Go kväll

Har haft en mysig dag i stan med mina systrar. Dock har det varit fruktansvärt varmt. Pjuu, och inte klädde jag mig rätt heller så jag får skylla mig själv, har lärt mig en läxa nu iaf. INTE gå "vinterklädd" nu när det är sommar :P haha... Blev lite shopping för min syster, hon köpte två par skor. Vi umgicks, pratade en massa och sånt innan det var dags för dom att gå på premiären av Eclips, lyckostarna. Själv måste jag vänta ända till på fredag för att se den, buhuuu!


Annars idag. Vi har varit på en visning av en trea idag :) den var riktigt tjusig. Vi får se i veckan vad som händer, om vi köper den eller inte ;)



En riktigt trött Niki.. Ussh för bilden :P här sitter jag på centralen och väntar in brudarna från Norrland


Inne på bamboo city..


söta

Min cola lover ;)


Verkligheten hann ikapp mig.....

 

Verkligheten hann precis ikapp mig igen. Det gör så förbannat ont och det sliter så jävla mycket på kroppen. Helvete vad ont det gör...


29e Juni 2010

Vädret på topp, humöret på topp. Men visst är det så? så fort solen visar sig blir man lycklig och glömmer lättare sina bekymmer. Och en dag som denna går man bara runt och ler. Har som sagt legat vid havet hela dagen, doppat tårna, njutigt och fått färg. När jag kom hem fortsatte jag med utomhusaktiviteter och ställde mig och vattnade gräsmattan, spolade rent fönstren och fönsterbrädor, fixade det sista inför imorgon då vi får utemöbler ( en av presenterna när jag fyllde år) . Har även fixat vårat badkar som vi ska lägga ut på blocket nu. Äntligen!

 


Dagens outfit

(klädde mig så tunt som möjligt idag)

 

Oj vilken härlig värme det har varit hela dagen. Nästan så att man klagade ;) självklart har jag spenderat denna dag utomhus. Var med mamsen och syskonen vid havet. De badade för fullt medan en annan låg och solade, MEN jag doppade tårna :P Brrr vad kallt det var.. Nä inget dopp här inte!


Har varit på ranchen

 

Ursäkta en trött bild men det är så jag känner mig mer eller mindre. Man blir trött av värmen, men samtidigt mår man så bra ;) kvällen har spenderats ute på ranchen. Mina brorsor var och slog lite där. Provade själv lite men gick inge vidare (pratar om golf) Ho ho.. Satt mest och solade.

 

Imorgon väntas en mysig dag vid havet och solandes. Får inte glömma solskyddsfaktor så jag inte kommer hem röd som en kräfta utan en snygg gyllene brun färg. Solskydd gör som sagt inte att man blir mindre brun utan skyddar så att man inte bränner sig. Har en solskyddsfaktor från loreal, luktar jättegott och är bra..

 

Nu blir det film innan det är dags att sova..


Medelhavsvärme :D

 

Vilken härlig medelhavsvärme vi har idag, helt underbart. Nu längtar jag inte utomlands faktiskt :) jag som alltid drömmer mig bort till varmare breddgrader annars.

 

Min käre bror sov över här och vi cyklade hem till mamsen för en stund sedan och hon nämnde att de skulle till havet imorgon om det blev lika kalasväder som idag, och det ska det :D funtar på att hänga med dit, kanske bada t.o.m? ha ha!! Nä annars håller jag mig till stranden för att bygga sandslott med syster. Hon är däremot ingen badkruka, det lilla livet är som fisken i vattnet :) Men klart jag hänger med dit! Ska slå en pling redan nu och höra när de tänkte dra.


28e Juni 2010

 

God morgon

 

Har varit en bra och händelserik helg, veckan har att erbjuda den med ;) men idag blir det att röja upp här hemma efter helgens händelser. Efter det är det dags för spa. Fräscha upp mig lite. Ska även ut i solen och få lite färg. Nä om jag ska hinna med allt jag har planerat är det nog dags att sätta igång nu.

 

Vad har ni för planer för dagen?


Bilder från i lördags

Bilder från i lördags då jag, älskling och vänner hade picknick vid klipporna..

 

Maten smakar mycket bättre utomhus :P

Bolognese med curry.. Mums!

Utsikten var amazing


27e juni 2010

vilken mysig helg det har varit på alla sätt och vis. Midsommar var perfekt, dagen i går var riktigt mysig och dagen i dag var underbar. Fyller nämligen år idag :D så den har firats med de närmaste. Den började med att älskling bjöd mig på brunch på ett café. Sedan har vi legat och myst i solen i några timmar. Sedan var det dags att åka och handla då vi bjöd över min familj och älsklings familj på middag. Middagen blev en succé, lasange a la älskling, gurksallad, såser. Sedan blev det glass och kladdkakemuffins till efterrätt. Hur mysigt som helst. Presenterna var jättefina. Fick bl.a mysdress, ansiktsmasker, dynor m.m. Kommer att få utemöbler på onsdag så det ska bli kul :D


26e juni 2010

(mer bilder kommer)

 

Har haft en underbar dag med vänner och pojkvännen. Dagen började med att vi åkte och fiskade och hade picknick med pizza. Mums! Medan de andra fiskade filosoferade jag i solen. Jag bara njöt av utsikten och värmen, helt underbart. På tal om något helt annat, jag fick på mig ett par gamla lee jeans. Har ju berättat förut att jag gått upp i vikt delvis av min medicin mot sköldkörteln och sedan har jag börjat bygga muskler och så efter all träning. Så jag blev glatt överaskad av att jag fick på mig dessa jeans. Har börjat få fina kurvor på kroppen. En röv och allt :D he he!!


Efter dagen vid vattnet åkte vi hem till oss där vi hänger nu. Grabbarna spelar på xbox medan jag sitter här och bloggar, ska snart fixa och redigera lite filmer, wiie! Kanske kan börja videoblogga snart igen ;) de ni...

Min Midsommar

Svart klänning med svarta högklackade. Massor av smycken

LYCKA

Midsommarstången

En av tårtorna. SÅ GOD.. Mer bilder kommer imorgon

 

Jag har haft en helt underbar midsommar med vänner och familj så som det ska vara på midsommar, vara med sina nära och kära och bara ha det bra. Dagen började med att jag och älskling åkte till mamsen och dom där det var massor av folk. Blev sillunch, dock tycker jag inte om sill så för min del blev det potatis och gräddfil, mums! Där umgicks vi ett bra tag innan det var dags att knalla ner till midsommarstången. Där var det full tjå att klä stången. Inte för min del då jag ägnade min tid till att fota  (som vanligt) Det blev dans, skratt, jordgubbstårtor och mys. Vi var väl ett 30 tal om inte mer igår som umgicks så det var trevligt. Barnen dansade och badade. Själv är man badkruka här i Sverige. Vädret var toppen. Fiskdamm för de små m.m. Efter ett tag begav vi oss hemåt. Älsklings och mina gemensamma vänner kom över och hängde med oss hemma hos mamsen. Vi satt på den nya delen av altanen som är GRYMT FIN (avis) . Där satt vi och babblade ett tag innan vi drog vidare för att handla gott till kvällen. Vi grillade hos mig och älskling (vi 6). För min del blev det lax. Vi satt ute och käkade och pratade minnen, skrattade och bara hade det bra.

 

På kvällen hängde vi hemma hos oss där det blev massor med mumsigt att käka såsom tårtor, kladdkakemuffins ocg annat gott. Gillar att göra det mysigt och att alla trivs och känner sig välkomna :) Folk ska känna sig som hemma mer eller mindre :) Vi kollade även på film. Farsan! den var väl okej, några skrattanfall fick man. Klockan gick och vid halv tre åkte jag älskling och hans bror och hämtade deras föräldrar som var hos mina. Jag agerade chaufför. Vi stannade där ett tag och var hemma igen vid 3 tiden då det var dags för sängen...

 

Men vilken midsommar :D ♥ Att bara vara med vännerna, familjen, se barnen leka och ha kul, allt skratt, god mat, mys, kärlek. Jag blir så förbannat glad inombords, jag blir så lycklig så det går inte att beskriva.  TACK för alla fina människor i mitt liv, TACK ♥ Ni betyder allihoppa :) Det är det här livet handlar om, LYCKA och KÄRLEK!


24e juni 2010

God morgon :)


Har varit vaken sedan halv åtta imorse. Hängde med B och handlade där jag även träffade Tina som var och handlade ♥ Jag köpte ingridienser till att baka kladdkakemuffins så det håller jag på med just nu, väntar på att det smälta smöret ska svalna, sedan ska jag sätta igång, hälften lär hamna i magen dock ;) ha ha. Efter bakningen väntas städning av det sista, damsuga och skura golvet, göra det myspysigt m.m. Ska försöka hinna med någon timme i solen med för att få lite mer färg.


Nu är det dags för bakning :) Mumsfillibabba...





Dagens outfit


( jag idag )


Vilken värme det har varit, dock blev det riktigt kallt på kvällen. Brr! HOPPAS på BRA väder på midsommar :) I år ska jag nog ta en dans runt midsommarstången, eller inte ;) vi får se! Om syster gör det, då gör jag det :P ha ha!!

Bilder från idag

Min bror ville inte vara med i bloggen. Men här kommer andra bilder från idag ...

 

Lilla nyklippta Mexx busade runt på gräsmattan i det härliga vädret

Tacomiddag, det är såklart en riktig favorit :P

Bror ville ha blåbärspaj istället för tårta

Blev kladdkaka med :P

Paket från oss


23e juni 2010 bros födelsedag :)

Go kväll


Vilken mysig dag det har varit, och inte vilken dag som helst utan min käre brors födelsedag :D GRATTIS BRORSAN. Så har varit där och firat honom hela dagen.


Dagen började med en storstädning här hemma men hann inte riktigt klart då jag cyklade iväg och var barnvakt åt två sötnosar, vi spelade badminton i en timme och sedan slappade vi i solen med kortspel. MYS! Vi hade riktigt kul när vi spelade badminton, jag var skitdålig, bollen fastnade i racketet hela tiden typ, Mexx ( mammas hund ) tog bollen när han fick tillfälle så det blev att jaga hund. Oj vad roligt det måste ha sett ut. Ska snart lägga in bilderna från idag :)


Har fått rikligt med färg på kroppen efter en heldag i solen. Brun och fin till midsommar :)


Blev presentöppning, bl.a en laptop, av mig och älskling fick han canada myskläder (byxa och tröja), 2 datorspel och en geisha. Han blev riktigt glad för allt :) Sedan blev det tacosmiddag på altanen. Älskling har varit och byggt ut altanen hos mamsen till en "hög altan" skiiiiit ballt. Så möblerna och allt kom idag, jag säger bara en sak AVIS. Hantverkare är nog en av de bästa yrken ens pojkvän kan ha "ler".


Ska lägga in bilder nu ...

Forum Nacka

Go kväll


Som ni säkert förstår vill man ägna lite tid åt andra saker än att sitta inne vid laptopen och blogga nu när det är sommar och allt. Bloggen blir lidande men jag ska försöka med fyra inlägg per dag iaf. Mer bilder också! Hoppas att ni också tar vara på sommaren, sommaren är kort och det mesta regnar bort ;) Ha Ha!


Men men. Idag har jag plågats på en varm buss. Shit vad snåla dom är med air condition, höll på att smälta bort och jag hade bara ett linne och tajts så jag var inte jätte varm klädd heller. Nä fy det var en riktig plåga, aldrig mer att jag åker buss när det är varmt ute... Men iaf! Var i Nacka Forum i min ensamhet i tre timmar, strosade runt och letade efter en midsommarklänning, kom dock hem tomhänt. Fanns inte mycket i affärerna, rea var det också, hade räknat med lite fynd men icke. Hittade ett par skitsnygga byxor, men fanns inte i min storlek, självklart fanns det alla andra storlekar... Så typiskt! Det enda jag kom hem med var rökelser från indiska och luktljus från lagerhaus. Det var riktigt skönt att vara helt ensam och gå i affärer, ingen annan att ta hänsyn till och så. Fick den tiden jag behövde.


Så på midsommar kommer jag att ha en annan favoritklänning i garderoben, en längre så den är precis tvättad och redo att använda. Det löste sig med klänning iaf vilket är tur, hade smått panik...


Nä nu måste jag hänga upp tvätten ..



Hur ser era midsommarplaner ut??


Tänka om helt...

 

Vilket underbart väder det är ute, ska snart ta cykeln och bege mig till gymmet, ska även lämna nellypaketet på posten så att jag får tillbaka mina pengar, fan nu måste jag tänka om helt. Jag som hade koll på läget. Bajs! Får bege mig i panik till forum och kolla på midsommaroutfit. Kommer väl sluta med att jag har samma gamla klänning som jag har haft två år i rad, men den är söt, har även en längre klänning jag är sugen på att ha, men ska först kolla utbudet i forum :)

 

Sedan ska jag lägga mig i solen så att man får en härlig bränna till på fredag :)


22 Juni 2010

God morgon


Hade en superduper mysig dag med Tina igår. Var och fikade och snackade massa skit. Åt goda jordgubbsbakelser och glass. Riktigt gott och somrigt. Tyvärr tog jag inte med mig kameran så har inga bilder från gårdagen. Vi gick även in i en butik med en gammaldags stil på sakerna och jag blev riktigt sugen på att göra om här hemma. Ljusa upp det och så. Vi har rätt mörka möbler vilket jag ångrar, men ska måla om lite.


Efter fikat så drog jag och tränade. Blev mycket mage och armar så idag har jag träningsvärk i magen. Ska snart träna lite mer men dock hemma då jag har en del att fixa här hemma, städa och tvätta, planera för midsommar m.m.. 


Igår var min syster på twilight eventet på hovet. Ångrar att jag inte följde med, fan!!!!!! Hade velat se dom live då jag älskar twilight filmerna, snart är det premiär på Eclips med, längtar!!!


Men nu ska jag göra situps och lite annat innan jag sätter igång :)


Depp...

Är på så dåligt humör idag. Fick mina klänningar från Nelly. Den ena var skitig och den andra var så kort att den inte täckte halva rumpan. Så där rök min midsommarklänning :( jävla SKIT säger jag bara. Får åka till forum någon dag och kika, sista gången jag beställer något typ........ SUCK!!!!!!!


Funderar fortfarande på om jag ska behålla den ena av klänningarna, den skitiga men givetvis får nelly skicka en ny då. Den gillade jag skarpt, storleken var bra med.  Vet fortfarande inte vad jag ska göra. .....................


21a juni 2010

Nä om man skulle bege sig att träffa Tina nu för en fika, ska sedan gå in till frissan på drop in och sen blir det träning på gymmet i 2 timmar... Är riktigt nervös för frissan. Men måste klippa bort min gamla färg, suck!!!! önska mig lycka till.....



Vad ska ni hitta på idag?

Bröllop

Har kollat på bröllopet idag, dock på tv. Hade velat åka in till stan för att kika, hade varit en häftig upplevelse. Hon var riktigt fin våran kronprinsessa :) Vacker! Grattis till ER !


Jag kommer också att gifta mig i framtiden ;) Absolut! dock kommer jag bära min favoritfärg på klänningen ;)


Step Up 2

 

Ligger här i soffan och väntar på att Step Up 2 ska börja. Den börjar 23.00 på tv1000 family. Älskar den filmen så jag bara måste se den, men innan ska jag krypa ner i pjyamasen och borsta tänderna. Inge mer godis för min del idag, är proppis efter allt svullande. På tal om något helt annat, FAN vad mycket mygg det är ute, har hur många som helst. Aaaaaah vad det kliar, försöker låta bli men det går inte... Tips på vad man kan göra ?

 

* Kliiiiiar som en galning just nu, ett på låret slutar fan aldrig, suck*


Step Up 2

 

Ligger här i soffan och väntar på att Step Up 2 ska börja. Den börjar 23.00 på tv1000 family. Älskar den filmen så jag bara måste se den, men innan ska jag krypa ner i pjyamasen och borsta tänderna. Inge mer godis för min del idag, är proppis efter allt svullande. På tal om något helt annat, FAN vad mycket mygg det är ute, har hur många som helst. Aaaaaah vad det kliar, försöker låta bli men det går inte... Tips på vad man kan göra ?

 

* Kliiiiiar som en galning just nu, ett på låret slutar fan aldrig, suck*


Midsommar närmar sig

Go kväll

Ibland är jag verkligen ute i sista sekunden. Beställde min midsommarklänning i går och förhoppningsvis är den här innan fredag. Skulle ta två arbetsdagar men det vet man aldrig. Tyvärr kommer ni inte att få se den fören på midsommar då jag inte vill visa hur jag kommer att se ut innan. Den är väldigt söt iaf ;) jag som älskar högtider kommer att fira den här till max. Det får gärna regna hela veckan bara det inte gör det på midsommar... Strålande sol och värme då tack :)


Jag för två midsommrar sedan. Hade samma klänning förra året med ;) älskar den.. 159 spänn från Nelly :D finns tyvärr inte kvar i samma mönster men det finns flera andra..


Bilder från i onsdags :)


17e Juni 2010

Röd som en kräfta, men som tur är gör det inte ont, men solkräm nästa gång gäller för mig...

Vilken varm dag vi har haft. Har bränt mig en aning. Eller MYCKET. I ansiktet med så nu är jag helt röd om näsan och kinderna.. Men det har varit en kanondag. Jag och Sarah har slappat hemma hos mamsen hela dagen, hur mysigt som helst :) Blev en hel del snack och mys i solen. Sarah är en av mina närmaste vänner, vi har känt varandra sedan fyran.

 

Vi stannade även på middag, älskling kom och käkade med. Så det var många vid middagsbordet vilket alltid är trevligt. Jag och älskling var tidigare på banken idag medan Sarah stannade hos mamsen och hjälpte till med middagen, klyftpotatis och nötfärsbullar, sås och sallad. Mums! En riktigt trevlig middag med andra ord.

 

På tal om banken, det gick bra :) man känner sig så vuxen när man sitter där och pratar om pengar m.m. Får vi se om vi blir förmånskund där istället eftersom att vi inte riktigt är nöjda med den banken vi har idag. Spännande spännande ;)

 

Dagen avslutades med att jag skjuttsade Sarah till en kompis. Alltid lika kul att köra bil :P så ett tips till er alla som inte har körkort TA DET. Skitkul att köra, FRIHET, bekvämlighet NO 1, Bättre möjlighet med jobb, de flesta jobb kräver körkort.. Det är värt vartenda öre. 10.000 kostade mitt körkort. Nästa månad firar mitt körkort 3 år :D shiiiiiiiiiit vad tiden går. Den lyckan när jag tog det går inte att beskriva :D så himla stolt över mig själv, och så himla SKÖNT !!!!!!!!!!!


16e Juni 2010

God morgon

 

Hur mår ni idag? själv mår jag prima ballerina. Vädret är på topp, det ser bra ut i lägenheten, jag har duschat och fixat mig, så nu är jag redo för en heldag med tjejerna. Sandra kommer när som helst hit och Tina kommer senare. Mexx är kvar här men han ska hem till mamma idag. Ska snart ta ut honom på en morgonrunda, ska även plocka lite nya syrener.. En bra dag väntas :)

 

Vad ska ni hitta på denna soliga "lillördag" ?

 

Mexx, syster och jag igår ♥

Ha en bra dag :)


Natti

 

Nä om man skulle lägga sig i sängen och glo på någon film. Ögonen är tunga redan nu.. ZzZZzzz!!! Ska upp tidigt imorgon och vill ju ha min skönhetssömn ;)

 

Hur ser era planer ut imorgon ?

 

För min del ska jag spendera dagen med tjejerna. Ska bjuda på lunch och bara snacka massor med skit :P

 

 


Dagen i stan del 1

Vilken MOTIONSRIK dag det har varit. Mexx fick följa med mig in till stan där jag skulle träffa my family från Norrland. Vi har gått i stort sett hela dagen, Mötte upp dom i gamla stan för att sedan gå till fjällgatan där de har ett supermysigt café med världens utsikt över hela Stan. Jättegod glass. För min del blev det viol och choklad. MUMS! Mexx fick också glass, med vaniljsmak dock, det tyckte han var mumsigt. Just nu ligger han här i soffan brevid mig. JA MAMMA jag lät han göra det ;) Mexx är som sagt mamsens hund men brukar ha honom då och då. Han ska även sova här i natt. Kommer bli tungt för honom att snart vakna till för att ta kvällsprommisen ;) men iaf. Vi fikade och sedan gick vi bort mot kungsan. Mycket event och saker i stan. Mycket käääääärlek och det gillar vi :D Träffade några släktingar idag så det var roligt :)

 

A big smile a la sis ;)

Min goda viol och chokladglass med brownie i :D SUPERGOTT :D och självklart en hallontutte ;)

Jag bara väntar på att få trycka i mig glassen :D

ÄNTLIGEN

Syster bloggar också så självklart fotade hon också sin glass ;)

Mexx tyckte det var riktigt mumsigt med glass :P

Vi har säkert gått en mil idag om inte mer :)

LOVE IN THE CITY

Det där såg roligt ut :)

Syster på centralen


Dagens mysoutfit

Hemma igen efter en heldag i stan. Hade no inspiration idag när det gällde kläder så jag körde myspys all the way.. Både jag och Mexx är supertrötta efter att ha gått hela dagen, fötterna värker! Vi kommer helt klart att sova gott i natt :) slänger in bilder från dagen när som helst :)

 

Tröjan är från Thailand

Byxorna från cubus ( de har helt klart bland de skönaste myskläderna ) Billigt och bra!!


15e Juni 2010

God morgon


Vilket härligt väder man vaknar upp till, härligt! humöret blir genast på topp. Idag väntar en mysig dag på söder med my family från Norrland. Trevligt trevligt! Mexx ska få hänga med till stan för en gångs skull. Jag hoppas att vädret håller i sig hela dagen.


Vad ska ni hitta på idag då ?


Summer


Love is in the air

Som sagt, har Mexx på besök här och det blev ett glatt återeende för katterna att se Mexx. De tycker verkligen om varandra. Speciellt när det gäller Geisha och han. Kolla bara dessa bilder ;)

 

Love is in the air


Hämtade Mexx hos mamma

Ska in till stan och träffa syster bl.a imorgon så då tänkte jag att det kunde vara kul för lilla Mexx att följa med ( mammas hund) så åkte hem och hämtade det lilla livet så det ska bli trevligt :) hoppas på bra väder då jag är sugen på att gå en riktig lång mysig promenad. Vi har precis kommit in från en promenad, blev dock inte så lång då det hänger regn i luften. Tänkte snart slänga in honom i duschen så att han blir stilig. På lördag ska han till frissan och bli sommarfin. Sötnos!

 


No inspiration

 

Trisst väder, trisst men härlig outfit :) MYS!!!!!!!

Har varit soffpotatis länge nog nu

 

Nä om man skulle sätta lite fart här hemma nu, har slappat alldeles för länge i soffan framför Paradise Hotel, längtar tills den nya säsongen startar, tror ni Kissie kommer att vara med? Skulle ni kunna tänka er att vara med ? Alla borde få leva i ett paradis hela livet, bara ha det bra :)

 

Nu är det dags för lite plock i hemmet, sedan ska jag ta en lång skön dusch, vaxa benen m.m och bara rå om mig själv. Är lite deppig idag så det skulle sitta fint med hemmaspa och glömma alla bekymmer för stunden.


Dålig start på dagen.....

 

Idag är det inge vidare med min mun. Visdomstanden värker enormt mycket, tandköttet är svullet vilket gör det plågsamt att borsta med tandborsten där. Det blöder, det smärtar, det gör mig galen....Vi betalar förfan 33% skatt i det här landet, ibland mer och ibland mindre. Varför kan inte det täcka tandvården med? tänder måste vi ha, de kan göra oss sjuka om de blir inflamerade. Man får extrem huvudvärk.. Vi betalar så jävla mycket för skit. Man kan inte bestämma själv när den jävla visdomstanden kommer, det är förfan inte mitt fel att den kom efter det att jag fyllt 19 år. Blir så jävla förbannad på TANDVÅRDEN, att det kan vara så sjukt dyrt. De finns dom som får visdomstanden när de är under 19, de får gratis, jag har ännu inte dragit ut min, så då kan jag lika gärna göra det GRATIS NU... Vad är skillnaden? Jo att jag är över 19, men vad fan gör det.. GRATIS TANDVÅRD, att man betalar lika mycket som man gör i sjukvården, MAX 900 kr på ett år. 320 kr per besök. Det skulle underlätta för de flesta, vi behöver våra tänder hela livet...

 

ÅHHHHHHHHHHHHHHH :(


Dagens tanke och fråga :)



Har ni någon resa inplanerad ???

Myser i soffan framför en tjejfilm :)

Sitter och myser för mig själv här i soffan och kollar på prinsen och jag, älskar tjejfilmer. Gillar iof alla kategorier..Svullar i mig det sista av godiset innan det är dags för en ny vecka, äter inte godis på vardagarna. Ska även iväg till gymmet imorgon som vanligt. Jag är redo för en ny spännande vecka, har en hel del att göra denna vecka, och nästa vecka är det midsommar :D Wihooooooooo... Det ska självklart firas! Funderar på om jag ska beställa en klänning på nelly jag är sugen på ;) den kommer även att användas längre fram ändå så.. Lika bra att beställa den redan nu :D

 

 

Vad ska ni hitta på för skojigt på midsommar? Ta det lugnt med alkoholen bara. Drick med måtta, eller drick inget alls :)


Party

Var som sagt på 50 års fest i Sundbyberg. Vi fick massor med gott att äta, trevligt sällskap m.m. Vädret var lite sådär då det kom massor med regn ett tag, men efter regn kommer sol. Det blev en hel del skratt. Personen som fyllde år är en riktig hejjare att bjuda på sig själv så det slutade med att man kipade efter andan efter flera skrattanfall.

 

Min tand gör fortfarande extremt ont så humöret var väl inte riktigt på topp för min del och pratade inte i onödan.. Bajstand alltså........ :(

 

Hemresan var så jävla rolig alltså. Min kära bror var rejält kissnödig och hade panik i stort sett hela bilfärden hem. Han såg så rolig ut. Jag stannade en gång för att han skulle kunna gå på toa men icke, han skulle hålla sig ända hem. Oj oj oj vad jag skrattade åt honom medans jag samtidigt körde.. Nästan hemma var det tårar som kom från honom. Sedan fick han äntligen gå på toa.. Kroppen vet när det finns en toa i närheten, då blir man på bara någon sekund hur kissnödig som helst. Vet inte hur mång gånger jag har fått kuta in till toaletten när jag precis kommit hem. Ha Ha!!!

 


Hemma igen

 

Har precis kommit hem från festen, det var trevligt :) kul att träffa folk man inte träffat på länge. Jag agerade som vanligt chaufför vilket gör mig ingenting då jag tycker att det är superkul att köra + att jag är nykterist :) Sitter vid köksbordet och bloggar samtidigt som jag käkar godis. Var bara tvungen att slinka in på vägen hem och köpa mig lite choklad. Mums!!!!

 

Ska fixa med bilder nu, hörs om en stund


Dagens NYA outfit

 

Bytte om i sista sekunden, den andra toppen sitter för hårt vid överarmarna så det gör svinont efter ett tag. Så det fick bli denna topp från GT istället, Qute!!!

 

Önskar er en trevlig söndag så hörs vi sedan :) Nu blir det paaaaaaaarty


Fångad av en stormvind


 

Har precis gjort mig klar, nästan iaf! Fick veta att vi inte skulle åka förens vid två tiden men skönt att vara klar redan nu så att man slipper stressa. Ska nog göra lite lunch, magen kurrar för fullt. Frågan är vad man ska laga?


Dagens outfit



13e juni 2010

God morgont


Gick upp rätt tidigt idag, vaknade av mig själv vid halv nio tiden och var pigg, så jag gick upp och städade lite här hemma. Väntar på att golvet ska torka så att jag kan damsuga igen. Damsugar både innan och efter det att jag har skurat.


Idag ska jag och my family på 50 års fest så det ska bli väldans trevligt. Frågan är bara vad jag ska ha på mig, tänkte köra svartvit tema på kläder men kanske ska ha klänning istället? Hmm nä jag kör nog på det jag tänkte först, vita jeans, en svart topp och min svarta kavaj. Det blir nog bra. Slänger upp en dagens outfit här innan jag åker.


Vad ska ni hitta på för skoj idag då?



En brun Niki 2008. Färgen från Thailand höll sig till sommaren.. Brun och fin!


Gnäll från mig

Jag har inte haft så stor lust att blogga idag eftersom att jag fortfarande har världens tandvärk. Den blir bara värre och värre. Tycker synd om mig själv :( tandvården idag är så jäääääääääävla dyr så det är sorgligt.


Snart drar jag ut den själv, hur gjorde Lina i Emil i Lönneberga? När det sa plopp.. Vill också ha ett plopp nu. Får väl bita ihop till på måndag antar jag. S


nart är det val, något parti som vill ändra tandvårdslagen till det bättre ? i såfall röstar jag på dom.


GNÄLL GNÄLL OCH GNÄLL....



AJ...................


Små jävlar

För ca fem år sedan, dagen innan vi begav oss till Dominikanska Republiken började du plåga mig som fan. Jag hade så ont men hann inte göra något åt det innan vi åkte, du smärtade mig första veckan. Du förstörde min resa. Sen dess har du plågat mig var och varannan månad i 5 år nu. Och du har din kompis med som håller på. Ni turas om att tortera mig till smärtgränsen. Nu har jag fått NOG av er, ni ska bort från mitt liv, båda två. Ni ska inte längre få plåga mig. Aldrig mer. Det gör för ont nu.


Mina två jävla visdomständer har plågat mig länge nu.. På måndag ska jag ringa tandläkaren. Trots skräcken. Dom måste bort från min mun nu. Jag har så jävla ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Fan att det ska kosta en förmögenhet, kan inte våra skattepengar gå till gratis tandvård med. Eller att man iaf betalar 320 som max som ett vanligt läkarbesök kostar... Snälla ändra reglerna, alla förtjänar att ha fina och bra tänder, vi behöver dom liksom..........


ÅHHHHH.....................


Snart är det JAG som plågar ER mohahahahahaah.... rädd :(


12e juni 2010

 

God morgon

 

Vilket blåsigt väder det är ute idag, buhuu. Kommer att blåsa bort om jag går ut. Men ska trotsa vädret snart och ta mig en powerwalk tror jag. Eller kanske inte! Får se. Shit nu är det riktig storm...

 

Ska ställa mig i en lång varm dusch nu och göra mig redo för dagen...


Vilken natt

 

Fick ett ryck för en stund sedan och gick ut och tog en powerwalk i 40 minuter. Det var rikigt skönt och man mår bra efteråt, nu kommer jag sova gott. Blev inte så mycket sömn för mig i natt då jag gick och la mig vid halv tolv, då timmar senare 01.30 ville en av mina katter äntligen komma in men då råkade den andra smita ut. Han vill jag ha inne om nätterna så jag kunde inte riktigt somna om och sprang upp och ner i tre timmar för att se om han ville komma in. Det blev en hel del springandes men till slut kom han. Då var klockan dock 04.30. Då gick jag och la mig för att sova, somnade på en gång men 05.30 ringer älsklings mobil och han går upp för att stänga av den, men tror ni inte att han går och lägger sig igen, jajjamensan. Där ligger jag orolig att han ska somna om. Sedan ringer min klocka 07.00 och jag tvingar mig upp som en zombie och ställer mig i duschen i hopp om att bli pigg. Vilken natt.. Vilken morgon!



Har pillat lite på designen som ni ser, vad tycks? själv är man nöjd för stunden, lite småpill kvar...Men nu ska jag se skräckisen på sexan innan det är dags för skönhetssömnen...


NATTI

Qute


Kan man vara sötare...


Nej det stämmer inte...

Det kan bara inte vara sant. Jag min dumma nöt gick och ställde mig på vågen och fick en REJÄL chock..ALDRIG att jag kan ha gått upp så mycket, nu pratar vi inte om några ynkla kilo utan här pratar vi om 10 kg. Det går liksom inte ihop för mig, VAR sitter dessa 10 kg? VAR? Muskler ? dom väger ju också, och jag har tränat sedan november.. Kan det vara det?  Jag har fått höfter det har jag, men 10 kg trodde jag ALDRIG. What a hell liksom. Jag vägde helt normalt förut för min längd, inte under och inte över. Precis normalt. Jag vill väga normalt, men få lite kött på benen så att kroppen blir mer proppotionelig eller vad man säger.. Nått kilo var mitt mål... Min önskan gick i uppfyllelse plus lite till. Eller massor med plus till..


:S CHOCK

PS: NEJ jag har inte anorexia, absolut inte ....Sundast är att väga normalt för sin längd helt enkelt...


Glass och film

Igår kollade jag och älskling på film. En skräckis, Summer´s blood med Ashley Greene (en av vampyrerna i Twilight) i huvudrollen. Den var väl okej, inte läskig så, mer otäck och jobbig eller vad man ska säga.. Till det blev det glass. jag tog daim, mums! Tryckte i mig hela paketet.. Sommar = Glass.. Älsklings glass var ingen höjdare, för söt för min smak, och dessutom var det ingen choklad i. Ha Ha!!!


Sitter här och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Hmm undra var gubben är. Ska göra en efterlysning nu ... ;)


11 juni 2010

Sorry för dåligt uppdaterande men det är så att de senaste dagarna har jag fotat med min digital kamera då jag har velat haft små väskor så uppdatering med dom bilderna kommer till helgen, måste bara hitta den kabeln.. Men idag fotade jag med min systemkamera så :) har varit med på min syster förskoleavslutning, småttingarna är så himla söta och duktiga, dom utvecklas så himla fort och är extremt duktiga måste jag säga. Så himla kul att se! Längtar tills man har en egen knodd att hämta på förskolan. " Mamma titta här vad jag har gjort idag" eller se på föreställningar m.m. Naaaw!


Men som sagt, idag var det systers tur och deras uppvisning var så gulligt gjord, de har gjort egna käpphästar och dansade med dom. Syster hade desutom gjort sitt träns i lila, my favorite color. Min bror fick ta min andra kamera och filma hela uppvisningen. Jag och mina bilder och filmer, men det är ju så kul. Klart man ska ta massor med kort, minnet i huvudet är en sak, man vill ju se bilder och filmer med. När det är min tur för en knodd ska jag självklart köpa en videokamera, tycker jag alla blivande föräldrar och även ni andra med ska köpa =) Så när jag har min babyshower, tänk på en videokamera då ;) skoja bara...He He!!


Dagen avslutades med fika. Rulltårta med jordgubbar på, mums. Efter avslutningen begav vi oss till donken för att käka lunch, "familjen Annorlunda är vi det" då vi är rätt så många + att bror hade sin kompis med sig.. Jag svullade både det ena och det andra. Agerade slask efter dom andra så jag åt både en hel fiskburgare, en halv QP, två nuggets och en stor pommes... Mätt och belåten, ja för stunden iaf!!!


Jag vet att jag skriver mycket "tänk om jag är med barn" men det skulle ni nog få veta ganska direkt då jag inte skulle kunna hålla tyst om en sådan sak. Så jag är inte gravid, jag äter fortfarande p piller, jag håller fortfarande på att ställa in rätt dos med min sköldkörtel medicin så än så länge har inga av mina symtom försvunnit, flytta till större, skaffa en automatbil (har manuell idag som jag ej kan köra pga att jag har körkort enbart för auto så, och jag MÅSTE ha bil om jag ska ha barn så är det) SEN blir det kids :D ett helt fotbollslag vill jag ha ;) he he.. Men saker och ting kan ändras, men de mesta vill jag fixa först.. Ett steg börjar redan nästa vecka :) SKÖNT!!!





( systers häst i mitten, fin va)

( Allas hästar var fina )

MUMS


Återkommer strax

Har haft en superduper bra dag med bästa Tina :D hittade två jeans, men blev inget köp..Köpte god kulglass i forum. Åt på tacobar. Tina shoppade en del, jag fönstershoppade.!! Bloggar igen när jag ätit middag, kycklingfärsbiffar a la niki står på matschemat :)


VA SKA NI ÄTA FÖR SMARRIGT????


Visst är det hääääääääääärligt med SOMMAR :D Ingen resa i sommar, MEN kanske till vintern ;)

Niki tipsar

Jag är beroende av lukta gott saker. Har luktljus överallt, i garderoberna ligger det fullt med lukta gott påsar i lavenderdoft, i badrummet är det blommor, doftspray och luktljus som gäller, i vardagsrummet är det rökelser och lavenderspray som man kan spraya på möbler..


Niki tipsar

Ikea - har bra luktljus speciellt i chokladdoft, kola och nybakta bullar...

Lagerhaus - Har även dom massor med luktljus, föredrar lakrits, jordgubb och bubbelgum här, de har även doftpåsar och lite annat lukta gott...

Inn & Finn ( Korsningen vid drottninggatan, ungefär där Mique ligger) de har doftpåsar och spray. Lime/citrus är härligt att ha i badrummet. Lavenderpåsarna är toppen att ha bland kläderna..

Indiska deras rökelser är BÄST av dom jag har testat. Lavender och wildberries är en klar favorit.

Hasseluddens shop om ni ska förbi hasseludden på spa någon gång så kika gärna förbi deras butik. Deras sprayer luktar skitgott. Sprayas även på möbler m.m. Lukten håller länge!

Plocka syrener det billigaste alternativet, härlig doft...


Tipsa gärna mig med =)


9e juni 2010

Håller på att storstäda hemma, minst en gång i veckan tycker jag att man ska ta en rejäl storstädning. Älskar doften av nystädat. Tänkte gå ut och plocka lite syrener snart och ha lite här och där i lägenheten, luktar så himla gott. Jag hoppas innerligt att våran buske som håller på att växa upp (den är närmare 2 meter nu) är en syrenbuske, Håller tummarna.. Vi har syrenbuskar på området men tror inte grannarna skulle uppskatta om jag gick och plockade där..


Nä nu måste jag fortsätta med storstädningen om jag ska hinna bli klar idag. Ska tvätta upp alla kläder också. För en gångs skull är det inte monte everest med smutskläder utan jag har tvättat regelbundet så nu är högen minimal som den ska vara... De ni!!!


I feel like a really hemmafru ;) min svengelska, men man kan inte vara bra på allt!


Hungrig

Fan vad jag är huuuuuuuuuuuuungrig, men har redan ätit en stor portion så nu får det vara NOG. Sitter och tänker på en stor fet hamburgare från donken och nuggets, massor med nuggets.. MAAAT!!!!! SKRÄPMAT .........


Ibland undrar jag om det är en liten mini me i magen... ;)
Jag äter ju för 2 så ;) hi hi

Paparazzi bild

Paparazzis överallt. När får man vara ifred?


AJ :(

Srry för dåligt uppdaterande idag men jag har SPRÄNGANDE huvudvärk :( och illamående.......... Återkommer när huvudet tillåter det..


Ha en bra dag =)


Sov gott

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit på restaurang och ätit världens godaste lax :D kommer fan se ut som en lax snart, lever i stort sett på det men det är ju så gott OCH nyttigt =) ska hoppa i pjyamasen nu och glo på tv. Vi hörs imorgon ...


NATTI


sur hund

Någon som suckar och blir sur så fort jag tar fram kameran är Mexx


Syrendoft i badrummet

Igår när jag var ute med Mexx så plockade jag med mig en syren hem som får pryda och ge härlig doft i badrummet.

 


7e juni 2010

God morgon


Har ni sovit gott? det har jag gjort. Trodde inte det skulle bli mycket sömn inatt då vi har hela lägenheten full med djur. Tre katter och en hund men dom har varit så snälla så. Jag började morgonen med en långprommis tillsammans med Mexx, älskar att gå promenader men det är så tråkigt att gå ensam så jag passar på när jag har Mexx här. Så idag blir det inget gym, får ta igen det senare i veckan, desutom börjar jag få nackspärr känns det som.


Vi hörs om en stund, ska hoppa in i duschen nu...

Finbesök av Mexx

Har världens bästa hund Mexx på besök (mammas hund) som ska sova här tills imorgon :) Våran lilla kissebebis blev lite rädd för honom men tittar nyfiket på. Mexx är jätteduktig och bara sitter och tittar på henne i stället för att bara rusa fram. Han och Geisha (våran andra katt) brukar springa runt i hela lägenheten fram och tillbaka annars men nu är dom lugna vilket är bra. Bäst att vänja Silver redan från början med hundar eftersom att vi titt som tätt har Mexx på besök och är även hundvakt en längre tid ibland så :) men dom kommer nog att bli kompisar snart. Så det slutar med ett katt+hund race här när som helst. Ha Ha!


Nu ska jag ta Mexx på en långpromenad innan det är dags för filmen kärlek på menyn och en påse frasse ( Mikis, ALLTID har jag frassar hemma när du kommer ;)


Dagens fråga

Har ni tagit erat första dopp än?
eller är ni som mig, en badkruka :P


My hair

Jag har alltid haft svårt att hitta ett shampo jag är nöjd med. Men nu har jag hittat ett som jag gillar och håller mig till nu. Elvital, luktar desutom jättegott.

 

Har ni något favoritshampo?

 


6e juni 2010

God morgon

Eller ja, god middag. Sitter ute i solen och bloggar, mysigt. Igår kollade vi som sagt på film, bl.a the girl next door (thrillen) finns även en drama med samma namn, men det här var thrillen. Och det är INGET jag rekomenderar, den var jävligt stark och otäck, sedan är den baserad på en verklig händelse vilket gör det ännu värre. Det kom många tårar kan jag lova...



Hyrt filmer

Vädret har varit fint till och från idag, men det har blåsigt kallt. En liten stund fick vi i solen iaf. Mysigt! Våran ena katt följde med oss och busade runt bland blommor, buskar och träd.

 

Vi hyrde tre filmer till i kväll. Så vi ska när som helst se en thriller och så blir det svull av chips och dipp. En mysig lördagskväll med andra ord :) Åh jag som ville hyra snabba cash. Den kommer ju aldrig ut, vill se den ju :(

Vad hittar ni på denna lördagskväll då?

 


Video med syster

Förra helgen när syster var här

(om ni undrar varför gardinen är upphängd som den är, är det för att Silver tycker om att busa med dom, men det tycker INTE jag.. Kattlj*vel  He He.. Så nya gardiner blir det inte än på ett tag)


Myggbett

Jag är helt sönderbiten på benen. Men myggbett är lika med sommar så ;) men ändå. SATAN VAD DET KLIIIIAR.. (sitter och kliar som en gaaaaalning just nu) Fick det när jag hängde tillsammans med familjen + min brors klass när de hade picknick vid havet. Det var en mysig dag och båda mina brorsor tog sig ett dopp, själv är man badkruka. Doppade inte ens tårna. Nä minst 30+ i vattnet måste det vara om jag ska bada :P det vill säga, jag badar inte i Sverige.. Men utomlands är jag som fisken i vattnet :) nästan iaf..

 

*aaaaaaaaaaah vad det kliiiiiiiiiiar*


5e juni 2010

Brukar inte blogga på lördagar men sitter och kollar på film som älskling hyrde( inte direkt min smak på film), jag hyrde två andra men mer om det sedan, så han ligger här brevid mig och jag kollar samtidigt som jag bloggar. Vi har varit ute i stort sett hela dagen så nu blir det bara slapp i soffan innan vi ska ut och grilla. MYS!

 

Lunchen bestod av japanskt...Lax terriyaki för min del :P


Bästa entren

Jag träffade min äldsta och en av de närmaste vänner jag har i går som jag inte sett på 2,5 år då hon har bott utomlands bl.a i Australien och i NZ så det var ett kärt återseende :D ♥


Eftersom att jag inte har träffat henne på länge har jag därmed inte träffat hennes familj på länge heller. Och jag gjorde världens bästa entre igår HA HA HA nästan så att man önskar att man hade det på film ;)


Sarahs pappa
: Heeej Niki (ropar från köket)

Jag: Heeeej (jag går in mot köket)

Sarahs pappa: Jag hörde att det är mycket ljud och rörelse hemma hos er bla bla bla med småtting och så

Jag: Ja gud ja, vi har en liten bebis hemma. Vi köpte honom och sedan visade det sig att
det var en tjej när vi var hos farbror doktorn. I annonsen stod det att det var en kille men icke då.

Börjar berätta om våran lilla kissebebis. Min mun gick i ett och där satt dom med ett frågetecken. Jag bara babblade på som bara den. Ibland är det svårt att få tyst på min mun.
Och sedan förstod jag att han menade ett småsyskon hemma hos mammsen. HA HA HA HA HA.


Men så går det när det har gått lång tid sen det var man träffades :P mycket har hänt, jag har flyttat hemifrån m.m. Kommer inte ihåg exakt vad vi sa under konversationen. Men jag bjuder på det :) He He! Kanske inte låter så himla roligt när jag skriver det men oj vad vi skrattade. Skratt är ju aldrig fel och det förlänger ju livet så :P



Kul att du är hemma igen gumman ♥


Såhär går det när man är ivrig på att se hur bilden blev. SUDDIG.
Kanske ska fixa så att mina ögonbryn går ihop? snyggt ju ;)  vad tycker ni ?


Don´t feel good

Mår inte så bra, vill bara vara i fred i helgen... Vi hörs sen!


Ta hand om er...

trött

Är dödstrött, vi hörs imorgon :)

U N D E R B A R T

Vilken dag. Vilket väder. U N D E R B A R T. Det där behövde jag!!!

Just nu

Sitter och kollar på halv åtta hos mig och suktas av maten. På tal om mat, dom lagade hemlagade järpar på unga mödrar och jag blev supersugen på det. Funderar på att laga det till middag imorgon. Det och sallad. Försöker att undvika potatis och sånt nu när jag tränar. Potatis som är en favorit och allt, buhu.. Jääääklar vilket snyggt kök han har på halv åtta hos mig, satan vad avis jag blir.. Mitt drömkök är stilrent, vitt och lantligt.. Men men nog pratat om kök och mat, blir ju hungrig!


Lite färg har man allt fått, men baksidan är kritvit, får sola den sidan imorgon ;) snygg rand jag har i pannan va:P
Jag är osminkad som vanligt, trivs inte med massor av spackel i ansiktet. Sminkar mig bara till fest, aldrig annars... Naturligt är snyggast :)

Nej vi har ingen senapsfärgad soffa utan vi har fått lov att ta överkastet för att skydda soffan (igen) lill kissen har inte lärt sig riktigt än att soffan är en förbjuden plats för katter... Längtar tills den åker av. Ser fult ut, men det får man leva med ett tag...


Pannkaka

Funderar på om jag ska käka pannkaka igen till middag. Det är ju så GOTT och SOMRIGT. Med massor av gott på :) Det får nog bli så. Mumsigt!

 

Vad ska ni äta till middag?

 


Unga Mödrar

Kollar på unga mödrar...

Fixat och donat med gräsmattan

VILKET VÄDER :D därav dålig uppdatering. Var på gymmet som vanligt, blev mest magträning denna gång, blev bara 50 minuters pass då jag ville ut i det fina vädret. Så idag har jag i stort sett legat och degat i solstolen hela dagen, har även klippt och krattat gräsmattan. Vi har en buske som håller på att växa upp mer och mer, vi har inte velat spara den förut men nu tänker jag låta den vara. Grannarna har liknande och där växer det syrener på. Vill jätte gärna ha syrener, doftar ljuvligt.

 

Geisha var i stort sett med mig hela dagen. Han latade sig i skuggan.

Här är våran gräsmatta innan jag klippte den.


Dagens Fråga



Niki svarar: Själv brukar jag oftast köra bara med choklad. Annars är viol VÄLDIGT GOTT :P Finns på waynes!

 


2a juni 2010

God morgon


Vilket fint väder det är :D strålande sol och 22 grader varmt. Ska snabbt iväg på lite ärenden och sedan blir det en timme på gymmet. Sedan blir det att spendera dagen utomhus, ligga i solstolen med en tidning, klippa och fixa gräsmattan och bara njuta av det fina vädret. HÄRLIGT! Vilken bra start på sommaren, hoppas det fortsätter. Har börjat använda solskyddsfaktor 20 här i Sverige (sällan jag har solskydd här hemma) och jag får massor av färg ändå + att jag slipper bränna mig så ta hand om eran hy.


Gud vad jag hoppas att vi får lika fint väder på midsommar som vi har idag, då blir det perfekt :)


Fråga: Hur ska ni spendera denna soliga och underbara dag?



Vad ska jag göra?

Sitter här i soffan, mätt och belåten från middagen. Pannkaka är väldigt mättande, fick bara i mig fyra stycken. Funderar på att ta en kvällspromenad? fint väder ute, har ingen lust att dega i soffan och har heller ingen ork att fixa här hemma... Hmmm!!! Vad ska jag hitta på ? Några ideér?


Silver har verkligen fastnat för sin nya leksak, där får hon tänka lite vilket är bra!


Dagen

◊ Morgonen började som vanligt med ett styrkepass på gymmet. Gjorde ont när jag tränade benen eftersom att jag har värk i knät men jag är envis så jag tränade på. När jag skulle gå kunde jag inte låta bli att kika på vad det var för en gruppträning, cykel, så jag smet in och körde ett gruppcykelpass, tungt som fan. Men man vill passa på när man är på gymmet och om jag ska få min drömkropp till sommaren måste jag ligga i. Fast sommaren är typ här nu :D Massor av kul att se fram emot :) Har ni planer för sommaren? Någon resa kanske? skulle inte sitta helt fel.


◊ Har fixat och donat lite här hemma, tog en sväng om med damsugaren. Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan hoppa in i duschen. Känner mig inte det minsta fräsch just nu...


◊ Pannkakskalas står på middagsschemat. MUMS. Massor av banan, allonsylt och nutella på. Mumsfillibabba

YES nu är tvättmaskinen klar hörde jag :D dags att fräscha upp sig och sedan hoppa i mjukisskjortsen och bara slappa...



Forever 21


Somrigt från forever21

Första juni idag och jag får lite sommarkänsla fast vädret inte är på topp idag. Kollade runt på forever 21 och hittade massor av somriga klänningar jag gärna skulle vilja fylla min garderob med. Även högklackat, tycker det är supersnyggt men man får lätt ont i fötterna, vill man vara fin får man lida pin ;)


1a Juni 2010 :D

God morgon


Har rejäl träningsvärk idag, speciellt i knäna så det är ingen vacker syn att se mig gå. Trots träningvärken så ska jag åter bege mig till gymmet snart. Denna gång ska jag ta det lite lugnare. Blir bara styrka. Nu när jag känner efter så har jag ont lite här och där, men det visar ju bara att jag har tagit i. Speciellt på gruppträningen när vi körde core. Fyfan vad jag sög men jag höll ut, när jag har bestämt mig för något så är jag jäkligt envis :P


Vädret är på topp och jag ska sätta mig på cykeln och cykla till gymmet, vi hörs om en stund :)

Idag är det första JUNI OCKSÅ :D Hääääääääääärligt!

RSS 2.0