Bränt mig som fan

Tittar på Rädda Mammorna just nu, ska se en film lite senare.  Har svinont i kroppen då jag har bränt mig som f*n, jag får vara lite försiktigare nu, har inte direkt solat men ändå. Suck! Klarar inte ens av att duscha då det känns som tusen knivar som sticker in i huden, jävla skit alltså. Jag får helt vara äcklig ikväll och ta en dusch i morgon bitti då jag ska bege mig till jobbet. Självklart ska det vara fint väder då, men jag får gå ut och sitta i solen när jag har lunch!


Har självklart bränt mig mest på ryggen, näsan och axlarna, suck!!!




Vår underbara söndag

Dagen började med att älskling och jag funderade på hur vi skulle spendera den här fina dagen, sedan bestämde vi oss för att åka till Djurgården, men i bilen ångrade vi oss och tänkte bege oss till Waxholm, älskar det stället! Men när vi kommer en bit så bestämmer vi oss slutligen för att åka till Siggesta Gård, det har blivit hur mysigt som helst, restauranger, cafeer, golf m.m. Så vi satte oss på caféet och mumsade glass, jag åt viol och choklad smak. Riktigt gott måste jag säga.

 Sen gick vi en vandringsled på 3,5 km och det var riktigt mysigt, och SÅ VACKERT! älskar att vara i naturen, tro det eller ej, men det tog några år att vänja sig, jag är uppvuxen i stan, södermalm. Så det tog några år att vänja sig för det mer "naturrika livet".. Hehe!

Vi var ute och gick i mer än en timme. Var lite rädd att vi skulle gå vilse men det gick bra, en vacker utsikt över Grinda fick vi också uppleva, Sthlms Skärgård är nog den vackraste platsen i Sverige :)

Efter det så åkte vi och köpte presenter till våra mammor, min mamma fick en jätte vacker vit ros (älskar vita rosor ) och sedan ska jag bjuda henne på en tjejkväll snart med bio och god mat :) ska bli kul!

Jag älskar dig mamma så mycket, tack för att du finns <3







Utsikt över Grinda


Härligt med sol

Hoppas att ni har haft en lika underbar dag som jag ? vad har ni gjort?
Jag mår så braaaa i det här vädret, humöret är på topp och man går bara och
smilar hela tiden, njuter och allt känns så BRA, eller hur ?

Kan det inte vara sånt här väder jämt, lite svalare ibland dock, inte mycket men lite!

Vi håller just nu på att grillar på våran Terrass, lax för min del och kyckling till älskling pälskling
till det blir det potatis i ugn, avocadosås och sallad! I just love FOOD, är riktigt glad i maten.

här kommer några bilder från igår, dagens bilder kommer upp om en liten stund,
då ska jag även berätta om våran underbara söndag






måste bara säga att det luktar SÅ GOTT här hemma nu ;) GRILLAT!

blä

ussh såg precis på en skräckfilm, vågar knappt gå på toa nu ;)
måste alltid kolla på något annat efter en skräckis för att våga gå och lägga mig

En oseriös posé från idag :)

Lördag

Det har varit riktigt härligt väder sedan i fredags, fredagen spenderade jag genom att sola hos mamma, fick lite färg.. Idag har jag också spenderat dagen med familjen. Först var jag och älskling och köpte picknick för att sedan lägga oss ute i gräset, mys och pussar, sedan var det bara att bege sig hem, laga 3 olika sallader, en italiensk, en syrlig och en neutral till barnen. Sen begav vi oss till mamma och B där vi gick till en brygga för att syskonen skulle bada, och alla badade, ja alla utom vi "vuxna"  haha, lite för kallt för min del.

Sedan grillade vi revbensspjäll, lammfärsbullar, kycklingfile. Smaskigt! mysigt att sitta ute, jag bara ÄLSKAAAAAAAAAR detta väder, snälla va såhär året runt!

såhär härligt kan man bo





Fredag

Godmorgon sunshines!

Härligt väder det är ute. Har precis kommit in med Mexx som jag har här i ett par dagar medan mamma och B fixar köket hemma. De har fixat klart golvet som man inte har fått kunna gå på i två dagar så därför hade jag Mexx här. Alltid lika trevligt! Speciellt när de är så fint väder. Ska snart ut igen, tänkte bege mig till mamma och sola lite på altanen. Mexx följer med. Riktigt mysigt väder så det är ju skamm om man sitter inne..

Ska bara fixa här hemma och sedan hoppa in i duschen, smörja in mig med bus så att man får extra färg. Man får tydligen snabbare brun färg om man solar med det så :)

Brun vill man ju vara..

Funderar på vad jag ska hitta på i eftermiddag/kvällen då älskling ska på fest. Hmm funderar på att hänga med syskonen och bada. Men vi får se !

Vad ska ni hitta på för kul idag ?

Present

Var hemma hos mamma nyss för att hämta en present jag och älskling fick. En grill, så nu kan vi ha grillfester hemma :) Finns inget mysigare än grillfester med vänner och god mat. Ett måste i sommar! Tack för presenten

Nu ska jag se på Momma´s Boys och pussas med älskling <3

På jobbet!

Sitter här på jobbet som jag har gjort sedan halv nio tiden imorse, har ätit lite lunch som bestod av jorgubbar och äpple. Mumsigt, är dock fortfarande hungrig, hmm men orkar inte gå och köpa något. Ska jobba fram till fyra idag hade jag tänkt, jag är ju min egen chef så jag bestämmer mina tider själv vilket är hur skönt som helst, kan det bli bättre eller. Nej!

Efter jobbet skulle jag ha fikat med en kompis men det blev inte så, lite trisst då jag verkligen var fikasugen och rejält sugen på lite tjejsnack... Kanske jobbar över en stund när jag ändå är här. Vi får se! Ska iaf springa till Nacka Forum och köpa lite godis från jamjam innan jag åker hem, där rök min nyttiga vecka direkt, men va fan, jag håller mig till nyttig mat m.m. så kan jag unna mig en chokladbit på kvällen, right ?

Snart är lunchen slut och dags för nya tag när det gäller arbete. 

 Sitter här och tänker på laxbiten och potatisen som väntar på mig när jag kommer hem, Huuuungrig!

Vad gör ni för något då ?

dagens outfit

Såhär ser jag ut idag, ska ta bättre bilder under dagen :)

Vad tycks ?





Måndag

Godmorgon :) Guuud vilket härligt väder det är, sol och varmt,  man glömmer bort att man är dödstrött och blir glad och pigg i stället. Ska snart göra lite frukost och sedan bege mig till jobbet. Efter jobbet ska jag ta en tripp förbi nacka forum, har ju fortfarande mitt presentkort på gina tricot kvar. Ska även ta en fika med en kompis :)

Vad ska ni göra idag ?







Boring

Nu är Gossip Girl slut för ikväll och jag har absolut ingenting att göra. Älskling spelar med några polare och jag sitter här och funderar på vad jag ska hitta på, Några ideer ? Ska nog byta om till pjyamas och lägga mig och glo på någon film och somna tidigt. Ska upp och jobba imorgon och vill vara utvilad så. Just det, mitt nya nyttiga jag börjar imorgon. Så min matlåda består av jordgubbar, bananer och äpplen. Massor med frukt och grönt ska jag äta en längre tid för att rensa kroppen och se om man mår bättre av det.

Är ni nyttiga av er ?

En liten oseriös posé ;)



Nu



Nu blir det glass med jordgubbssås och färska jordgubbar, Gossip girl tajm ;)


Tom Tits

Glömde berätta om torsdagen, spenderade hela dagen på Tom Tits med familjen. Hur kul som helst, de har fått massor med nya saker, bl.a en rushelkana som sitter utanpå huset, rolig men jävligt läskig ;) haha! Frittfall fanns också, en mindre version..  Ett roligt ställe för barnen som uppskattade det..

Det blev mycket skratt den dagen, skrattade så jag fick tårar av vissa saker. Haha!





Jag till vänster och mamma till höger :)

Söndag

Som vanligt blir det lite torrbloggning på helgen då man har annat för sig, men jag ska skärpa mig nu, i promise! Idag har vi gjort vardagssysslor, tvättat, städat m.m. Vi lagade även mat tillsammans. Lax med avocadosås och potatis i ugn, det var inte fy skam. Så nu är man mätt och belåten och sitter och slappar i soffan.
 
Vi var även en sväng förbi mammsen och dom för att hämta en diskmaskin, en stor! De gör ju om köket där hemma så vi plockar på oss av det vi får. Är så sugen på att göra om köket nu alltså! kan man inte vinna några hundra tusen ?!?? ..

Tänkte blogga tidigare idag men vårat internet har varit nerlagd,
Tele2 hade tydligen haft strömavbrott på flera ställen här i Sthlm. Så vi har inte haft internet på hela dagen. Typiskt! Ska inte klaga längre eftersom att NU fungerar det igen..

Söndag igen då, helgen går fort, för fort.. Hmm, i veckan blir det mycket jobb för min del. Inget annat planerat än så länge. En sväng förbi Nacka Forum kommer det att bli, även umgås med tjejerna. Funderar  på att bjuda hem dom i veckan på tjejkväll. Sånt behövs, snacka massa skit och så ;) perfekt.

Lördag

Ussh vad jag är trött, är helt slut i kroppen, har gått hela dagen och då menar jag verkligen HELA dagen. Först har jag spenderat dagen på Ikea med mamma, min ena bror och min ena syster. Blev massor med shopping för mamma, själv kom jag därifrån med INGENTING. Fatta, komma från ikea med ingenting, det händer inte ofta kan jag lova.

Hittade däremot hur mycket som helst jag vill ha. Men det får vänta till efter Thailandresan, vill försöka spara så att jag har lite fickpengar där. För där kommer jag att shoppa hur mycket som helst till lägenheten, älskar deras lampor bl.a sen självklart blir det massor med väskor, skor och smått och gott :). Jag längtar sjukt mycket.

Men men nu ska jag se robinsson, sen ska vi se filmer vi har hyrt :)

Kanske något jag rekomenderar sedan..

Om otrohet

Läste en tjejs blogg där hon berättar om sitt förhållande med sin pojkvän, hon nämner att han har varit otrogen mot henne x antal gånger men att de är tillsammans ändå för att de älskar varandra! Jag mår dåligt när jag läser om otrohet, har själv varit med om det och det gör ont. Det gör fruktansvärt ont, man mår så illa, man vill kräkas, man blir äcklad. Otrohet är det värsta som finns i ett förhållande, att sin älskade gör "det" med en annan, kysser en annan, känner sig dragen till en annan. Usssh!

Varför gör man så mot sin partner ?
Hur kan man förlåta otrohet ?


En otrohet visar ju att något i förhållandet är fel, man kanske känner sig dragen till andra tjejer att man inte klarar av att hålla sig till bara en person, man kanske är en k*t jävel helt enkelt..

Om man är riktigt kär har man bara ögon för denne person, man är inte otrogen..

Var går gränsen för otrohet ?
Skulle ni förlåta otrohet ?
Varför tror ni att vissa är otrogna ?
kan man vara kär i en person fast man är otrogen ?


Åhhh...


fredag

freeeedag :)

Mysiga fredag, idag har jag inte gjort något speciellt, fixade här hemma, tvättade m.m. ja vanliga sysslor med andra ord. Har precis avnjutigt en god middag som bestod av varma mackor, hur goda som helst så nu är man mätt och belåten, lite senare ikväll blir det svulla av chips + dip, godis och jordgubbar. Älskar färska jordgubbar. Jag ska ha färska bär och massor med frukt med mig till jobbet till lunch hedan efter. Göra egen fruktsallad.

Imorgon ska jag iväg med mamma till Ikea för shopping. Dom har ju renoverat hela köket hemma. Nästan klart, bara en bänkskiva och golv kvar. Det är grymt snyggt och kommer bli skitfint när allt är klart ( avis ) så nu ska vi shoppa massor med nya saker dit. Förvaring, material m.m. Så det ska bli kul. Nu längtar man ännu mer till älskling och jag kan renovera köket. Vi håller just nu på med badrummet ju så efter det blir det kök + golv för våran del med..

Nu ska jag kolla på postkodmiljonären, talang och sedan någon film..


Ha en mysig fredag

Skitsnack



Kommer inte ihåg vem som sa det här men iaf!

när det kommer till "storbloggeskorna" så brukar de ha speciella namn till sina "pojkvänner"
som tex mr x eller vad de nu hade. De vill  INTE att man frågar, de vill INTE berätta något, de blir
sura om man tjatar m.m. Men varför nämna honom över huvud taget om det nu är så jävla hemligt
och jobbigt om man frågar ?!?!??????

Whyyyyy

Nelly



Im in love :D visst är den bara för underbar?!?

Vad tycker ni ?

Från Nelly

Im back again

Hej mina söta läsare :)
 

Sitter och kollar på Rent hus och blir jäääääääävligt ÄCKLAD, hur i helvete kan man ha så skitigt ? jaja jag förstår inte det. Men iaf, är fortfarande sjuk vilket är skit tråkigt. Men idag har jag varit i farten ;)

Dagen började klockan halv 3 imorse, japp ni läste rätt, halv 3 var jag uppe. Jag fick en feberkramp och fick jätte ont så jag kunde inte ligga kvar i sängen. Satte mig i soffan och kollade på film. Vid femtiden vaknade älskling, och jag tvingade mig till jobbet. Var där i ca fyra timmar och sedan åkte jag hem. Passade 3 barn, och lämnade dom för en stund sedan. Här sitter jag lite halvdöd nu. ZzzzZzzzz. 





sjuk

Hej bloggen!

Det var ett tag sedan och anledningen är att jag är sjuk, har varit det snart en vecka och om det inte blir bättre imorgon så bokar jag tid hos min läkare. Har bara legat däckad här hemma vilket är jätte jobbigt, inte hjälper det speciellt mycket med medicin heller, nej det är inget vidare men så fort jag kryar på mig tar jag igen mig här..

Influensa är skit...

Hoppas att ni mår bra så hörs vi så fort jag blir frisk!

Bloggtorka

Ja det brukar bli rätt mycket bloggtorka på helgen, finns ju så mycket annat man vill göra då. Har haft fullt upp hela helgen. Igår spenderade vi dagen på Östermalm tillsammans med älsklings föräldrar. Kollade på möbler m.m. Hur mysigt som helst. Efter det begav vi oss för käk på mc donalds ( ovanligt va ) där åt jag fisk hamburgare, har aldrig smakat det innan, det var riktigt gott.

Vi åkte även till Ikea, blev lite shopping för oss, bl.a 2 jätte fräsha mattor. Fanns hur mycket som helst jag ville ha därifrån. Har ju hittat köket jag vill ha. Jätte fint. Vill ju göra klart allting NU i våran lägenhet. Suck! Men vi är på g nu, det är vi, igår satt vi och planerade och idag köpte vi väggar till badrummet så imorgon börjar älskling med badrummet, så då kommer det vara helt klart till helgen. Äntligen!

Vi har även bestämt golv vi ska ha i köket och i hallen. Fräsht kommer det att bli. Vi är på G G G :) kan man inte bara vinna en miljon nu så att vi kan göra klart allt i veckan, snälla!


Pissväder

Riktigt piss väder ute idag, men det hindrar mig inte från att inte vilja gå ut utanför dörren. En perfekt dag att strosa runt i affärer. Även om man inte köper något är det alltid lika kul. Fönstershopping!

Det ända positiva med detta väder är att vår gräsmatta får vatten och det växer så det knakar, vi har ju inte lagt ner tid på att fixa den för att vi ska ändå lägga färdig gräsmatta. Längtar tills dess, och när jag kan börja plantera och göra det riktigt mysigt och fint, massor med hallonbuskar är ett måste, och ett fint litet träd!

Vad ska ni hitta på idag?





Nya skor

Hej bloggen!

Har inte bloggat på två dagar nu men im baaaack. Ska snart iväg med älsklings föräldrar och kolla på lite möbler och sånt, vill även förbi Ikea för att kolla på kök och badrumssaker.

Igår var jag och hämtade ett paket från H&M som innehöll mina skor som jag beställde. Kunde inte motstå priset. Behövde lite mer tygskor, skönt att ha på sommaren. De har ju inga skosnören men jag funderar på att köpa några, dom blir nog snyggare då eller vad säger ni ?





Donken

Lunchen med massor av chocolatesås på glassen, yummi


Dagen

Idag var jag som sagt på ett möte, väl förbered med två bläckpennor, anteckningsblock och almanacka. Så ska det se ut! Mobilen på ljudlöst, lyssna och anteckna, ställa frågor m.m. Ett bra möte!

Denna vecka har speglats av tidiga mornar, kommer gå upp tidigt även i morgon och i helgen.  Men på söndag ska jag sova ut iaf.  Jag som älskar att sova. Blev ingen tripp till forum idag, men vi tar det imorgon. maybee blir det lite shopping..

En trött Niki imorse






Mexx + Dagens fråga

Dagens fråga: vilken hundras tycker ni är den sötaste?

Kanske lite tråkig fråga men det passar till bilderna ;)


Bilder från igår, min käre bror fotar mig, gillar Mexx på bilden, haha, som ni
kanske vet vid det här laget så gillar han inte att fotas ;)


Men det går om jag håller i honom


Eller när han går ;)


Torsdag

Godmorgon bloggen och mina underbara, bästaste och goaste läsare

Hoppas allt är bra med er ? härligt väder ute. Ska snart bege mig ut för att upptäcka världen, nä men jag ska iaf till jobbet för ett möte. Efter det tänkte jag tvinga med mamma till forum för lite shopping. Har fortfarande mitt presentkort kvar, jag snålar verkligen med det och ska vara 100 procent säker på att jag kommer att använda det jag köper, för det händer ofta att jag bara köper för köpandets skull och sedan ligger plagget där i gaderoben och tar upp plats.

Hittade dock en underbar och jätte söt klänning på Gina Tricot som jag funderar på, ja vi får se!

Vad ska ni göra idag ?

Här är iaf klänningen, vad tycks ?




Glöm inte att rösta på mig HÄR

kvällens fråga





Hur ser era alkoholvanor ut ?, intressant att veta!

Själv är jag en stolt nykterist sedan flera år tillbaka..




GLÖM INTE att rösta på MIG som veckans blogg HÄR
Visst är min blogg en värdig vinnare, så grymt bra ju ;)

Dagens outfit



Dagens outfit: kläder från gina, skor från H&M


GLÖM INTE att rösta på MIG som veckans blogg HÄR
 Visst är min blogg en värdig vinnare, så grymt bra ju ;)

Problem

Har ett litet problem, köpte en t shirt från H&M idag, snygg modell och allt!
Frågan är om jag ska ha den tajt eller om den ska vara lite pösigare?

Vad tycker ni ?

Jag är mest inne på tajt!





GLÖM INTE att rösta på MIG som veckans blogg HÄR
Visst är min blogg en värdig vinnare, så grymt bra ju ;)

Shoppingdag med tjejerna

Hola Amigos :)

Allt bra med er? jag har haft en perfekt dag med mina bästisar ;) Dagen började med en tripp till SKHLM.
Tycker att det har blivit jätte bra. Älskar att gå i gallerior. Finns ju alla möjrliga affärer där. Bra utbud också!
Efter trippen dit begav vi oss till Ikea där jag hittade hur mycket som helst. Bla hur jag vill ha det i köket. Det kommer att bli så himla snyggt. Så nu gäller det att spara pengar till det. Blev bara lite småshopping där, bla glas, ljus och skålar, bilder på det kommer snart..

När vi var klara där begav vi oss till Sickla och Nacka forum. Hittade massor jag ville ha men jag snålade och kom hem med bara ett enda plagg. Visar bild snart!

Dock hittade jag underbara tubtoppar på H&M, men jag tycker de är för korta :( Fan!!!

Vad har ni gjort idag ?





visste ni att



Jag älskar väskor, finns inget roligare att shoppa. Jag har dock bara en väska jag köpt i
Sverige, resten kommer från Thailand.

När jag åker till Thailand i vinter kommer jag att köpa mer till min lilla samling. Kanske lottar ut en i bloggen här sedan.

I love my bags!



Har ni något som ni gillar speciellt mycket ?
kanske ett speciellt plagg, skor eller väskor ?


Tell me :)



Onsdag

Godmorgon sötnosar!
Allt bra med er ? fick ett hjärnsläpp nyss och glömde bort mitt användarnamn till bloggen, haha men efter tre försök så kom jag på det igen, vilken tur va. Ska snart iväg och vara barnvakt någon timme. Sedan blir det att möta upp Tina och Sandra för en tripp till Ikea och Skhlm. Lite shopping blir det nog, har ju presentkort så då måste man ju unna sig! Har faktiskt blivit rätt så sparsam vilket är tur. Shoppar inte alls lika mycket som förut, jobbigt på ett sätt då det är så kul att shoppa.

Vad ska ni göra idag ?


hinner inte fota dagens outfit nu men ungefär såhär ser jag ut idag iaf tröjan och byxorna
har en annan väska och skor  ...



våga visa bröst

Ett plagg som saknas i min gaderob är urringade linnen och toppar. Det är många som gnäller på när tjejer har för mycket urringning, visst det finns ju en gräns men urringning är helt okej, vi är för fan tjejer och ska visa lite byst ;) nu menar jag inte att man ska överdria! men vi är TJEJER, kvinnor, vi har bröst och det ska gå att visa. Right ?

Jag önskar att jag hade större bröst, jag gillar inte tanken på att operera in något där. Hmm!
men rätt så sugen är jag, inte på att göra jätte bröst utan lagom stora isåfall :)

Visst man duger som man är i know i know. Men bröst är en kvinnlig del och det ska synas



topp från nelly.com

Love me

Vet ni ;) jag älskar mitt utseende, jag är jävligt söt !
Älska er själva, slösa inte tid på att hacka på dig själv !


Lyxigt badrum

Vet ni vad jag ska ha när vi flyttar till större i framtiden, jo ett skitlyxigt badrum där jag kan
ha mina spadagar perfekta. Jag ser det framför mig! 

Måste unna mig mer spadagar, kör en dag i veckan just nu
tycker inte att det räcker!

jag just nu, jag är rätt så cute osminkad! har hårinpackning i håret..


Vad gör ni just nu?

Veckan

Var över en sväng hos mamma efter jobbet och gosade med lilla Mexx, som självklart inte ville kolla in i kameran som vanligt. Sötnosen!

Händer något kul i veckan då ?

Mina planer är:
Jobba
shoppa med tjejerna imorgon
Ikea


En skön och slapp vecka med andra ord, just what i need!





Home

Hola !

Hemkommen från jobbet och väldigt trött, ska snart hoppa in i duschen och sedan ha hårinpackning några timmar. Den hårinpackningen jag tipsade om är GULD VÄRD. Klockan 4 ska jag se Top Model säsong 6 tror jag att det är. Det är nog den ända säsongen jag inte sett i think. Intressant!

Im tireeeeeed ZzzZzz

Vad har ni gjort idag då ?

jag på jobbet



Visste ni att



Jag hade änglavakt när vi skulle åka till Thailand när Tsunamin var där.
Den 17 december skulle vi ha varit i Khao Lak. Några dagar innan allt hände!

Men i sista minuten bokade vi om någon vecka senare, precis efter allt hände!

Jag är evigt tacksam över det.

Det blev ingen resa till Thailand då. Istället stod valet mellan Mexico, Brasilien och Dominikanska Republiken
Det blev det sistnämnda.

Jag var i Khao Lak för ett år sedan, minnen från Tsunamin fanns där, bilder på döda svenskar, begravningsplatser på stranden, en båt som låg ca 2 km upp på land, hotell som återuppbyggdes.

:(

Tack


Fler läsare :)



Kul att ni börjar gilla min blogg mer och mer, tycker själv att min blogg har blivit så mycket bättre, en variation om allt möjligt, mycket inlägg och så!



Tisdag

Godmorgon

Jag är jävligt trött och vill bara lägga mig och sova vidare, men tvingade mig upp, ställde mig i duschen och blev lite piggare. Ska iväg till jobbet om dryga timmen. Sen blir det nog en tripp till Nacka forum. Ska springa in till gina tricot, har fortfarande ett presentkort därifrån, är sugen på att köpa lite tubtoppar som jag har tjatat om i några dagar nu. Snyggt till sommaren!



Dagens outfit

Kvällens fråga

Fråga:
1. Hur bor du och med vem idag?
2. Hur ser ditt drömboende ut ?



Mitt svar:
1. Jag bor tillsammans med min pojkvän och våra 2 katter i en bostadsrätt!
2. Jag vill ha en villa i framtiden :)



Just nu

Är hemma ensam just nu medan älskling och dom är på fotboll. Har suttit och pillat lite med min design men är inte riktigt nöjd, men den får se ut så nu.. Vad tycker ni ?

I have boooring, sitter och kollar på Nytt Läge, ska snart göra en skål med glass och jordgubbar, mumsigt!

Vad gör ni då ?


Ny kategori här i bloggen



jag har gått en modevisning i Globen för Stadium

Vi fick håret fixat, blev sminkade, det här hände för x antal år sedan
Träffade på både skådespelare och modeller, det var en häftig känsla att
stå där på scenen. Det var min första modevisning! sedan har jag gått på
olika teatrar och så! Skit kul. Det var minnen det !



B.u.s

Hmm funderar på om jag ska beställa tid för en spraytanning, vill testa det då jag inte orkar smörja in hela kroppen med b.u.s. Blir ändå bara fläckigt!

Sola solarium vill man ju inte göra med tanke på riskerna!
De ska ju kanske införa åldersgräns på solarium. 18 årig!
Skit bra med tanke på att allt yngre solar solarium och är känsligare!
Nä inget solarium för min del.

Blir nog att hålla sig till b.u.s ett tag till :)


Fråga: Solar ni solarium?
hur ofta i sådana fall ?
använder du något annat för att bli brun?
eller skiter du helt enkelt i om du är blek ?

Såhär ser jag ut efter att jag använt b.u.s , är lite blekare i ansiktet p.g.a blixten från kameran

Vill ha!



Jag är så sugen på att beställa detta

2 skjorts
3 tubtoppar
2 toppar
1 långärmad

allt blir ca 660 kr, inte så farlig eller ? hmm..

Beställa kläder?

Håller på att måndagsstäda här hemma och även tvätta, är inne på min andra hög tvätt nu. Blir nog en till senare, vill få bort berget med smutstvätt.

Åhh satt och kollade i H&M katalogen nyss, så himla mycket fint jag vill beställa, söta toppar, skjorts och massor med annat. Det var inte dyrt heller, massor med billiga plagg mellan 59 - 149 så det kanske jag kan unna mig ? vi får se!
Jag är gaaaaaalen i kläder, finns inget bättre. Thats make me happy ;) " eller hur det stavas"

Jajja, ska fortsätta med städandet snart så att jag slipper det imorgon!

Vad gör ni då ?

Bild från igår ;)

Dagens fråga



Hörde på tv imorse att det var en kändis som är runt 60 år som är tillsammans
med en tjej på 20 år. Åldersskillnaden är väldigt stor tycker jag.


Fråga: Vad tycker ni är en för hög åldersskillnad mellan ett par?



Svar om håret !





Frågor om håret

1. Vilka hårfärger har du haft?
Svar: Oj, har haft alla möjliga färger, bla svart, blont, blont med brunt under
lila, orange ( missfärgat ) , mellanblont, brunt!

2. Hur ofta tvättar du håret ?
Svar: Jag har en förmåga att tvätta håret för mycket, ibland upp till två gånger per dag,
jag vet att det sliter på håret. Nu försöker jag hålla det till 3-4 dagar i veckan!

3. Hur ofta klipper du håret ?

Svar: Haha det händer inte ofta kan jag lova, en gång per år kanske ;) är rädd för frissan!

4. Värsta frisyren du har haft ?
Svar: när jag hade axellångt hår med lugg, ussh! inget jag passade i

5. Vilka frisyrer har du haft ?
Svar:  Lugg, Krulligt, rakpermanentat, kort, uppklippt i olika längder,
 långt och vågigt ( har det idag )

6. Vad använder du för shampo ?

Svar: Just nu har jag fructis, gillar även Nives, Gliss och elvital men ser inte så mycket skillnad på shampo så det kan bli alla möjliga, billiga som dyra

7. Bra hårinpackning?

Svar: Jag använder den här hårinpackningen, skit bra, klart den bästa jag har använt hittills, billig och bra. Köpte den på ÖB för ca 15 kr. Finns lite här och där och brukar ligga mellan 15-29 kr. En stark rekomendation.
Desutom luktar den jätte gott



Nicole Listar



Tubtopp det är något jag kommer att satsa på i sommar, äger ingen än så länge men vet att de finns bl.a på Gina Tricot och H&M. Skit snygga i alla dess färger! Satsa på färg i sommar!

Vet ni fler affärer där man kan köpa snygga och billiga tubtoppar?


Här är några från H&M







Måndag

Godmorgon sötnosar :)
Ussh vilket trisst väder det är ute. Har ingen som helst lust att gå ut men jag måste. Inget paraply har man heller, det måste jag införskaffa mig, kommer ju bli dyngsur. Blä! Ingen bra morgon med andra ord.

Idag står på schemat att jobba. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, hoppas på bättre väder så att man kan sola lite, känns lite hopplöst, kanske ska göra en brundusch så att man får lite färg, ja vi får se!

Hur ser eran dag ut idag ?




Kvällens fråga

Hur mycket pengar har du ungefär varje månad ?
Lön, studiebidrag, barnbidrag etc

Frågestund

Frågestund ?
okej fråga på så svarar jag senare ikväll


Nicole Tipsar



Dessa söta tygskor från H&M är påväg hem till mig :) kunde inte motstå priset

Finns på H&M barnavdelning!

Granngården

Har inte gjort så mycket idag, varit iväg och handlat lite, bl.a rökelser, underlägg till katterna och body lotion. Vi var även på granngården och kollade lite, vi ska ju lägga gräsmatta snart och efter det vill jag fixa med blommor och sånt, så att man får en hemtrevlig och mysig uteplats. Altan ska det också bli. Mysigt när man kan ligga där ute och sola i sommar.

Hur har eran dag varit då ?
 




dagens outfit



Såhär såg jag ut idag, lite småkyligt ute vilket var lite trisst

älskar mina skor från H&M, ska beställa i fler färger, gör det på en gång!

Glass



Mmmm massor med chokladsås ;)

Nicole Listar



Mc donalds mjukglass Mmm den är ju så GOD, speciellt den med chokladsås.
Helt klart en favorit, speciellt med extra mycket chokladsås ;)

Knästrumpor till kjol. Lite collegestil eller vad man ska säga. Så snyggt!
Ska införskaffa mer sådana strumpisar i alla dess färger. Någon som
kan rekomendera en affär där de har söta knästrumpor ?


Unga Gravida Vissa klarar det, jag dömer inte alla utan jag tycker man ska
vara mogen nog att klara av det. Ha den ekonimiska tryggheten, utbildning, och
någonstans att bo. Jag tycker inte att man har de förutsättningarna som 15 åring. Man
är bara barnet själv liksom. Man måste skaffa sig livserfarenhet. Veta vad man ger sig in på. Det är inte bara gulligullande med barn utan det är ett heltidsjobb, rutiner, kostnad, påfrestningar m.m. För de flesta spricker även förhållandet relativt tidigt och man blir ensamstående. Inget ont i det, men klarar man av det så ung ? nja jag tror inte det. För barnets bästa, vänta!





Skitsnack



En ny kategori här i bloggen där jag tar upp saker som jag tror är "Bullshit"

Kissie VS Blondinbella VS Linda

Jag tror seriöst inte ett skit på att de hatar varandra utan att det handlar om att hjälpa varandra att
bli stora. De länkar varandra, skriver om varandra m.m. Senast här om dagen var det ett gräl mellan
Linda och Kissie där de nämner varandra.  ;)

Att Kissie och Bella " hatar " varandra är ju ingen nyhet men det är nog bara bullshit det med.

Vad tror ni ?

Söndag

Godmorgon! Har ni sovit gott ? då var helgen snart slut igen, tråkigt när den går så fort. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Några ideér ? blev så glad igår när jag fick veta att jag kommer att få en hel del tillbaka från deklarationen. Yes! precis vad jag behövde. Moneeey!

Nu ska jag göra lite frukost. Äggmackor och ett stort glas oboy ;)

Hur ser eran dag ut idag ?


Dagens fråga

Midsommar börjar närma sig, älskar högtider :)
Har redan planer för midsommar, ska fira den med familjen + vänner <3
massor med folk och god mat. Kan det bli bättre!

Fråga: Hur ska ni fira midsommar ?





Lördag

Godmorgon :),
Hur mår ni ? härligt väder ute, mysigt! ska snart ut och njuta i solen och köpa kulglass m.m. Skamm att sitta inne en sån här dag ju. Lite senare ska vi på middag, indisk mat blir det, min favorit! Om man bortser från Tacos ;) Fan vad sugen jag blev på det nu då, med mycket ost. Smaskigt!

Tar med mig kameran..

Vad ska ni göra idag då ?







Vilken outfit?

Vilken outfit är finast ?


dagens fråga

Hur många timmar per natt brukar ni sova ?

dagens outfit

Såhär såg jag ut idag




Money och Geisha

Mina älsklingar njuter av solen









Valborg

Tänkte berätta lite om valborg. Som ni kanske har läst så firade jag och älskling valborg med min familj + vänner till familjen, hur trevligt som helst. God mat som bestod av mammas hemlagade köttfärspaj, mums och så gjorde jag en grekisk sallad till. Det blev en lyckad middag och en massa prat. Trevligt trevligt!

Vi drog vid elva tiden då vi somnade som två stockar, haha !

En lugn och mysig valborg med andra ord



Hur firade ni valborg?









RSS 2.0