Från koja till slott

Ush vad jag är trött, ska krypa ner i sängen nu och kolla lite på TV. Kommer nog somna nästan direkt. Kan knappt hålla ögonen öppna, och det är ju bra för jag ska upp tidigt imorgon då jag ska på utbildning. Skönt att sluta vid lunch då jag ska till våran nya lägenhet och kika, älskling börjar ju måla imorgon. Ska fundera ut bra lösningar och sånt! kommer att bli så fint! Självklart kommer bilder att komma upp under tiden så ni får vara med på " resan" hehe! Från koja till slott med andra ord ;) Haha! det kommer att bli urtjusigt och som det ser ut nu kommer det vara klart till nästa helg, pirrigt! Hmm jaaaa som FAAAN, men tur att man bor nära mamsen, annars hade jag nog inte klarat det hehe ;) jodå!

Det kommer att vara en aning tomt i början då vi inte har köpt alla möbler än, soffan är på gång och kommer om någon vecka, våran fina soffa! Sen ska vi även köpa två plasma tv, mattor, lampor, soffbord och lite andra saker! men det får man ta allt eftersom...

Just det, fick höra av en tjej att Gossip Girl ska börja imorgon men inte vad jag ser :S någon som vet när det börjar?

Nu blir det sängen, godnatt sötisar!


Arkiv X



Har sett ARKIV X filmen, den nya, den var helt okej, spännande och lite otäcka scener!
Gillar arkiv x, kollade jämt på det förut!

Den får en trea av fem :)

Morden i Arboga

Har precis kollat på Kalla Fakta där det handlade om morden i Arboga och mordförsöket på mamman Emma. Ussh vad hemskt, satt och kollade med en klump i halsen. Jag finner inga ord till hur hemskt jag tycker att det är! Sorligt! hur kan man göra något sånt, jag kan inte förstå det. Att det finns så tragiska och sjuka människor.. Hur tänker dessa människor som mördar två barn. Det händer överallt och det är så jävla onödigt! Varför.

:(


Ett problem!




Jag har ett stort problem när det gäller att hitta kläder, det är så att jag har extremt långa ben, problem när man ska hitta jeans. Antingen blir de för korta men sitter perfekt i rumpan och allt, eller så blir de för stora och långa!

Samma sak med mina armar, provade en snygg kappa på H&M idag, hur tjusig som helst! såg direkt att de kommer bli för korta i armarna så jag tog en stor storlek, men icke, de var för korta ändå. HMMMM!

Kan de inte anpassa kläderna lite.



Mycket på gång!

Känner mig inte på topp idag, hmm hoppas jag inte börjar bli sjuk för jag ska ju på utbildning imorgon och sedan börja jobba så man får helt enkelt bita ihop, hehe men det brukar fungera. Hatar att bara ligga i sängen när man är sjuk, tycker nästan att det blir värre då. Jajja! Men det är nog ingen fara! Kan vara stress också, så mycket som händer i mitt liv nu.

Efter det att jag har skrivit avtal imorgon och sånt tänker jag kolla efter en bil på blocket, jag måste ha en. Känner mig låst annars, vi har ju en bil, eller ja min pojkvän , men jag kan inte köra den eftersom att jag bara har tagit körkort som gäller automatbilar. Dumt va? nä men jag tycker att det är helt okej. Alla bilar i framtiden kommer väl ändå vara automat så!

Just det, en sak till jag vill börja på till hösten är YOGA, har alltid velat börja på det, vet inte varför jag inte gjort det eftersom att jag alltid har funderat på det! ska kolla upp det! Ska ju träna också på vårat privata gym på området, skönt att inte behöva lägga ut pengar på det just nu. Hmmm måste köpa träningssaker också!

Men men, en sak i taget nu!

Vad har ni gjort i helgen då ?

Kattunge



Jag och älskling ska ju köpa en kattunge när vi flyttar så att min andra katt får sällskap, katter gillar ju att ha sällskap så det är ett måste.  Så nästa vecka ska vi köpa en kattunge, de är ju bara för söta!

Frågan är vad för ras..

Har varit inne på en perser redan från början ;)

Snyggt från H&M



Snyggt från H&M, gillar kapporna skarpt och funderar på att beställa de längre modellen, men vet inte vilken färrg
det fanns i beige och svart också.

Vad tycker ni?

Söndag!

Godmorgon sötnosar! vaknade för en halvtimme sedan, vill vara trött när jag ska sova ikväll då jag ska upp tidigt imorgon. Ska ju på utbildning, spännande! och imorgon skriver älskling på papper och sen är lägenheten VÅR, så han ska börja måla imorgon och fixa! jag åker och kikar efter utbildningen, är nyfiken. Lite nervöst är det för snart blir det inflyttning! shiit!

Gillar egentligen inte att bo i lägenhet, trivs bäst i villa, men man får väl börja med det här och sen sälja och få bra med pengar så att man kan betala handpenning. Det är inte så att vi kommer att stanna i den här lägenheten för alltid! men en början helt enkelt!

Åhh hoppas jag får bra arbetstider på jobbet också, skulle vara skönt! vill börja tidigt och sluta tidigt.


Msn

Oj , gick in på min gamla msn och hjälp vad många som hade addat mig, Haha! många som trodde att nicole_38 är min msn, nej det är inte den jag använder utan har en annan. Om det är så att ni skulle vilja adda min msn så får ni mejla mig först och fråga! Det är inte alla jag accepterar utan de jag har någorlunda koll på vilka det är :)

Men vill bara säga att det var kul att så många ville adda mig :)

Dagens frågor!

Dagens frågor!
1. Skulle du kunna ha på dig äkta päls och skinn?
2. Om ja, varför inte köpa fejk istället?


Dagens outfit!



Väska: D&G
Linne och Kofta: Gina
Sjal: Thailand

Lagerhouse

Lagerhouse hade massor med fint, som vanligt!



Dessa koppar hittade jag, snygga och stora, men dock lite tunga, men jag vet inte
vad tycker ni ?



En ursöt nessesär i rosa!

En dag på stan

Har precis kommit hem från en heldag på stan, vi har mest köpt saker till lägenheten, hittade inga plagg alls, det enda jag hittade var en stor svart halsduk, skit skön, jag kommer inte att frysa i vinter om man säger så ;)
 
jag som ville hitta bl.a en jacka och lite linnen, men icke! Lite tråkigt! men men. Mer pengar sparade hehe. Vi började dagen med att parkera vid NK. Och började röra oss lite smått mot lagerhouse.  Köpte en kokbok om potatisrätter där, älskar ju potatis så det var ett måste.. De har massor med fint där.

Efter lagerhouse så käkade vi brunch i samma byggnad, jag åt en scounes eller hur det stavas och varm choklad, mumsigt! Vid halv elva hade det kommit hur mycket människor som helst. Haha. Blev en snabbtitt på H&M innan vi gick mot Gina.

Efter stan drog vi och köpte färg och massor med saker till lägenheten, bl.a muffinsformar och en hjärtformad form med, så nu kommer det bli massor med bakning, tänkte faktiskt börja baka en hel del. Man vet ju aldrig om de kommer gäster och då är det alltid bra om man har något att bjuda på. Och eftersom jag bara kommer att jobba förmiddagar " oftast" så har jag inget att göra på dagarna så.  Mmmm älskar chokladmuffins! yummi..

Hittade även en jätte söt mjukisdress på gina, men tyvärr är mina ben en aning långa och spinkiga, måste ha Large i längd och XS i storlek. Hmmm ! Hatar att ha så smala ben. Men jag älskade den, FAN!











Dagens frågor! RESA

Dagens frågor!

1. Favoritresmål ni har besökt?
2. Har ni någon resa planerad?, vart?
3. Vilket land vill ni besöka som ni ännu inte varit i?
4. Hur ofta brukar ni resa?



Lördag

godmorgon sötnosar! idag är det lördag vilket innebär att vi ska snart röra oss in mot stan för en shoppingrunda, vi tar bilen in vilket är skönt, käka och sånt också, mmm mums! ska nog visa älskling en mysig restaurang vid gamla stan där Tina och jag käkade. Bra ställe!

Självklart kommer det upp massor med bilder och förhoppningsvis shoppingbilder också ;)

Kvällen

Hej kära läsare och ni andra också! har ni det bra ? själv har man tryckt i sig alltför mycket geisha så nu mår jag illa, Ska krypa ner i pjyamasen, lägga mig i sängen med en chipspåse bänkad framför tv:n hela kvällen med tre timmar Paradise Hotell! Som vanligt, hehe.. Mexx är fortfarande risig och bara ligger och sover, men det är ju bra, han gillar inte tratten som han troligen ska ha i tio dagar nu. Stackarn! Men det är för hans eget bästa! Han ligger nerbäddad i sin korg det lilla livet.

Längtar tills imorgon då vi ska shoppa och lite sånt. Det jobbigaste är att jag inte vet hur mycket pengar jag har på mitt konto. Eftersom att jag böt till företagsbank så har det väl blivit något fel. Får väl kolla i uttag hur mycket jag har, men det är jäkligt störande! får ringa banken på måndag, vill ju ha lite koll på pengarna liksom!

Förutom shopping ska jag nog åka iväg och jobba lite i morgon, skönt att man kan styra det lite själv när man ska göra det, det passar mig utmärkt! Gillar att vara min egen boss!

Jag ryser, han är jäkligt duktig, vilken röst


Mexx har varit hos doktorn



Ussh min stackars Mexx har ont, vi hämtade honom hos doktorn, vi har nämligen kastrerat honom så nu har han ont och ligger och gråter! stackarn, Nu ligger han och vilar för sig själv i ett rum med en tratt ! Han ser ju så hjälplös ut. Allt hade gått bra och så så det känns ju bra!

En ny duschkabin är ett måste!

Har inte ätit frukost än, fråga mig inte varför, har helt enkelt inte orkat men nu skriker magen i högan skyn och ska nog göra mig några mackor och en banansmoothie, det var ett tag sedan och jag älskar smoothie så. Hmm undrar när älskling kommer hem idag, de brukar gå tidigare på fredagar ibland så jag hoppas de gör det idag. Sen har har en veckas semester som han tog för att kunna fixa och måla om och så i våran nya lägenhet, det är fördelen när man är tillsammans med en snickare, han är grymt duktig måste jag säga!

Sitter här och kollar lite på duschkabiner, vill verkligen ha en sådan för jag vill inte ha badkaret som står där idag, ussh! Nej ska köpa så mycket nytt som möjligt och badkar och toa är ett måste att byta ut för mig. Toan är redan fixad så det är skönt.

Hittade den här fina duschkabinen på Rusta.se dryga 6000 kr vilket är bra, den har radio och massage och allt ;) sen har jag fastnat för en duschkabin som har höga kanter och allt så att man kan bada också! hmm vet inte vart vi hittade den någonstans.. Men den här kommer det nog att bli!




Fredag

Godmorgon sötisar! sista helgen på min semester nu och på måndag börjar allvaret igen, men det ska bli rätt kul. Ska på utbildning mellan 9-12 då. Ska bli intressant! Eftersom att jag bara ska jobba deltid där så blir det rätt slappa dagar, troligen bara förmiddagar..

Idag är det fredag och jag passar min lillasyster just nu, hon ska få hjälpa mig att städa lite, hehe , damma kan hon göra. Tänkte göra det extra fint till älskling kommer hem. Blir att mysa ikväll.

Sen får jag se vad jag ska hitta på, mamma kommer vid tolvtiden..

Just det Paradise Hotel, haha jag säger bara det är jävligt kul att se, älskar intriger, hehe!

Vad ska ni hitta på idag?


Dagens frågor kring smink

Dagens frågor!

1. Hur ofta sminkar du dig?
2. Tycker du att det är jobbigt att gå utanför dörren utan smink?
3. Sminkar du dig för att dölja ditt utseende?
4. hur mycket lägger du ut ungefär på smink varje månad?

Skulle vara intressant att veta hur ni tycker kring det här med smink och hur mycket det påverkar er :)

Själv älskar jag att gå utan smink och sminkar mig sällan :)

Osminkad



Lite sminkad


Saker jag vill uppnå det närmaste året

Tänkte faktiskt ta och jobba lite nu. Vi ska åka in till stan i helgen och shoppa massor, vill bland annat till ordnig och reda, sedan lagerhouse, gina och lite sånt. Vill införskaffa mig lite kontorssaker, mappar, pärmar, fack och lite sånt. Så man kan ha alla räkningar m.m. Mycket som snurrar i huvudet just nu. Men det är kul, gillar att ha många bollar i luften, är en sådan person att jag måste ha något jag verkligen strävar efter och när jag väl har uppnått det så söker jag nya saker !

saker jag vill uppnå det närmaste året

¤ Ha eget företag
¤ Jobba enbart med det (nästan bara)
¤ Ha en bil
¤ Resa till antingen Thailand eller Grekland
¤ Ha en bra ekonomi
¤ Vara i harmoni med mig själv och må bra
¤ Ha en liten voffsing
¤ Bli framgångsrik



Maaaat!



åhhh vad jag är hungrig, ikväll blir det soppa och vitlöksbröd för min del, smarrigt! Ska även skjutsa mamma som ska ut ikväll så då måste jag agera chaufför. Vill ha en egen bil nu. Ska kolla på blocket lite ikväll om jag hittar någon!

Vad ska ni göra i helgen då ?


Snart invigning

Vet ni vad jag tänker göra i helgen, jo jag ska dra med älskling till stan för en shoppingrunda och käk och lite sånt! en hel dag och jag ska shoppa massor, haha nä men lite iaf, det ska jag unna mig. var ett tag sedan jag var i stan, annars brukar jag mest shoppa i gallerior såsom Sickla, Forum och Skärholmen, och nu när forum snart har invigning och blir ännu större kommer jag nog bara hålla till där, haha, och Sickla ska ju också bli större, känns lite som om de tävlar med varandra! Mig gör det inget då jag älskar att gå i gallerior.

Just det, fick mitt presentkort från h&m, visste inte att jag skulle få ett, okej 50 spänn är nog inte mycket att hurra för men ändå, fler affärer borde ha sånt!
eller vad säger ni ?





En intressant dag

Nu när man har ett eget företagsnamn ringer folk som galningar, har redan fått samtal av säljare m.m.. Intressant! Nu hoppas man bara att drömsäljaren ska ringa ! haha, en som är intresserad av ett sammarbete, den rätta med andra ord. Spännande!

Ringde föresten jobbet tidigare idag och hon blev jätte glad över att jag ringde så på måndag ska jag på möte och sen blir det att skriva avtal! Vill också ta ett lån till att köpa mig en bil, även lån till att bygga upp mitt företag, men det får jag nog vänta med.  Nu verkar allt gå min väg för en gångs skull, eller det gör oftast det, ibland tar det tid och ibland kommer allt bara sådär. Men det är för att jag är envis när det gäller något jag vill, jag ger mig inte i första taget!

Mål är viktiga och försök att sträva efter dom, en dag kanske du också lyckas :) Men ge inte upp !

Dagens bilder






dagens bilder

Khao Lak , Thailand

Torsdag!

Goooodmorgon Sunshines! risigt väder ute, men måste ändå tvinga mig ut med hunden, suck! Ska snart ringa jobbet och boka ett möte, pirrigt! men det går nog bra, de pratade ju in ett meddelande om att de ville att jag skulle börja redan på måndag! Spännande, äntligen får man lite mer inkomst. Hmm undra om jag ska ringa nu eller vänta lite? kanske väntar till kl nio..

Idag tänkte jag pyssla om mig själv lite, hann inte det i går då jag fick ett ryck och började storstäda.

Så detta står på listan!

¤ Färga och noppa ögonbryn
¤ Ansiktsmask och hårinpackning
¤ Fixa naglar
¤ Raka och peela kroppen
¤ Smörja in kroppen efter



Dags att gå och lägga sig !



gasssh vad trött jag är, skulle mer än gärna vilja krypa ner under täcket och sova, men vill ju se Paradise Hotel som börjar om dryga timmen, hur ska jag kunna hålla mig vaken, ögonen går i kors, eller så går jag och lägger mig helt enkelt! ja vi får se hur länge jag orkar haha..

Vad gör ni då ?

GODNATT sötnosar sov så gott

Story!



Var precis iväg och köpte en tidning och lite godis till ikväll, Jag har troligen jobb och då börjar jag på måndag :D Jippie! Så var tvungen att köpa mig något gott för att fira! Men ska inte ta ut segern i förskott..

Ska nog börja premunera på Story, även någon mer tidning,

 någon ni kan rekomendera ?



Bankmöte idag!



Guuud vad jag vill shoppa! åka in till stan och shoppa loss hela dagen, plocka på sig allt man vill ha. Åhhh! finns så mycket jag skulle vilja fylla min gaderob med. Hmm, ha ett dressingroom med massor av kläder. Så ska jag ha om några år! det är ett måste! Vet redan hur det ska se ut, haha!

Nä men seriöst, kan man inte bara få bli miljonär nu och leva loppan!



Nä nu får jag komma tillbaka till verkligheten, var som sagt på banken idag, en timme satt vi i möte, det var intressant. Fixade massor med saker och hon var verkligen supertrevlig. Har fixat bl.a ett företagskort, kontonr, bankgiro + massor med andra avtal.

Stackars lilla Mexx fick sitta utanför och vänta, och när jag kom tillbaka blev han jätte glad och jag tog med honom in i djuraffären för att köpa lite gott, det förtjänade han ;) sen tog vi en lång promenad hemåt..






Dagens underbara bild



Jag vill tillbaka till Thailand!

Jag har alltid haft en bra hy!



Har varit full fart på mig hela dagen så nu tänker jag tappa upp ett skumbad, tända en rökelse och bara ta hand om mig själv. En lite spa behandling, Det behöver man göra ibland, jag brukar köra det flera gånger i veckan. Det mår jag bra av.  Min hy mår alldeles utmärkt. Inte en finne eller något, det är jag tacksam för, när jag använde smink när jag var yngre typ varje dag i skolan så förstördes min hy väldigt mycket, innan hade jag inte en enda finne. Okej jag har aldrig haft mycket finnar men ändå. Nu använder jag bara smink om jag ska på någon fest eller liknande, älskar att gå osminkad och min hy får andas!

Jag förstår att det måste vara jobbigt att ha en problemhy, Jag gör inget speciellt för att ta hand om min utan jag har bara en sådan! Men knep är att inte använda mycket smink, tvätta ansiktet morgon och kväll, låt bli att klämma finnar, ta tandkräm på dom. Det gjorde jag och de försvann. Sen är det alltid bra att rengöra, ha ansiktsmasker och ligga i ångbalja med ansiktet för att rena på djupet!





Bilder på Mexx

Ändrade planer, tar inte cykeln till banken utan jag tar med mig Mexx och går istället!

Så här brukar det se ut när man kommer hem och Mexx är på övervåningen, så himla söt!





Push up !


( Söta Paris Hilton )

Det var ett jäkla tjat hit och dit om Paris har förstorat brösten. Men ni borde ju veta att man får fylligare bröst tack vare en push up bh, så! och om hon nu skulle ha gjort ett ingrepp vilket jag inte tror så är det väl upp till henne.

Hon säger själv att hon testar en ny push up bh, thats it!







Onsdag

Godmorgon sötnosar! hoppas att ni har sovit gott? själv har jag inte det och har legat vaken nästan hela natten, skit jobbigt. Är trött men det gick bara inte. Så jag har precis tagit mig en dusch, ska ut med Mexx lite senare innan jag drar till banken. Tar cykeln dit för en gångs skull, länge sedan jag cyklade haha. Hoppas jag kommer ihåg hur man gör ;)

Efter bankbesöket ska jag hem och fixa, ser inge kul ut här!



Min statistik ökar hela tiden!



Efter bara tre dagar så har min statistik stigit mycket, hehe. Kul va, nä men jag hade ju min kiwiz blogg innan. Vet inte hur många gånger jag har skrivit det istället, men det är en gammal vana, efter ett år bloggande på kiwiz så bytte jag namn. Och jag älskar mitt nya namn, visst är det fint?



Många undrar vad jag använder för kamera när jag fotar, det är min mobil NOKIA N95 jag har, den är hur bra som helst!



färskt bröd är bara för gott

Gud vad trött jag är, har varit det hela dagen så jag ska snart krypa ner i sängen och titta på Paradise hotel, sen ska jag sova, ska nämligen upp tidigt imorgon och uträtta lite ärenden bl.a på banken. Har även Mexx att gå ut med imorgon, hoppas det blir fint väder för nu öser det ner. Suck, skit trisst! Men iof är det rätt mysigt när man ska sova, Somna till regnet. Aaaah!

Ska nog köpa med mig något färskt bröd när jag rör mig hemåt imorgon, har ingen bil så det blir till att gå, men det är skönt! röra på sig lite, fast det skulle vara skönt med en egen bil nu.  Har varit sugen på en svart eller silver peugeot, en liten sådan! tycker de är jätte fina! Ja vi får se, bil måste jag ha känner jag. Känner mig så låst annars..

Just det, när jag bodde på Söder så hade vi ett bageri alldeles nedanför oss, det vid Tunnelbanan. Vad jag minns har det hur gott bröd som helst ;) färskt bröd, finns det något godare! Smarrigt!

Vad har ni gjort idag då ? skola va? själv saknar jag skolan jätte mycket.






En fika med flickorna!

Tjingeling sötisar! har ni haft en bra eftermiddag? själv ar jag träffat Tina och Sandra för en fika, för min del blev det en sverigebakelse, den är ju bara för god eller hur Tina. Vi satt där och snackade skit, Tina den lyckosten åker till London på torsdag och ska shoppa loss, hmm vill också dit.

Sen åkte vi även hem till henne i deras hus som dom precis flyttat in i, Tina och hennes kille. Jätte fint hade dom fått, riktigt mysigt! det var där jag bestämde mig för vad jag ska ha för färg på min och älsklings fondvägg, det blev kakao. Så nu har vi köpt färg. Flyttar ju in på måndag, eller ja det är då vi ska börja måla och fixa! Kommer att bli så fint, älskar att inreda och jag har en grym stil ;)





dagens outfit











/ ska fika med en kompis nu , tjing!

Bilder från idag!

Tog en långpromenad i skogen idag med Mexx, hur skönt som helst, vi var ute i dryga timmen. Han har badat nu också så nu är han en stilig liten vovve. Men det tyckte han inte om ! En riktig badkruka!









Jag älskar långt hår



Ett misstag jag gjorde för några år sedan var att klippa av mig mitt långa fina hår. Och gud vad jag mådde dåligt efter det, det misstaget kommer jag inte göra igen utan nu ska jag ha långt hår, enbart klippa topparna!  Jag älskar mitt kalufs helt enkelt, och när det är självlockigt är det perfekt! men det krävs mycket jobb att ha långt hår och bevara det vackert, mitt hår har en förmåga att bli så torrt! har verkligen provat vad som helst men inget fungerar. Vet inte vad jag ska göra!


Haha vad blek jag ser ut på bilden, men det var bara för att jag ljusade upp den i PS ;)

GLÖM INTE att rösta på mig hos Ellen



Tisdag

Godmorgon sötnosar! vad härligt det är att vakna upp till sol, men det är lite småkyligt ute men det är bara mysigt! Då kan man ha sina mysiga koftor och sånt ute. Mys! Det är något jag inte behöver köpa, har hur många nya och fina som helst nu. Det som står högst upp på listan är en jacka, nya jeans, linnen och lite sånt! Hittade en snygg jacka på MQ men jag vet inte om jag vill lägga ner så mycket pengar på den. Finns nog snyggare och billigare då, frågan är vart, men får väl ta en sväng till stan och leta!

Känner mig bättre idag, skönt det! Finns inget tristare än att ligga hemma och vara sjuk, man blir så låst. Speciellt när man har ont i halsen, då känns inget bra och man är inte sugen på mat!

Ska nog koka lite ägg och göra mig två äggmackor och varm choklad, mumsigt!

Vad ska ni göra idag då ?




föresten, rösta på mig som veckans blogg hos söta Ellen


Det tar tid!



Sitter här och kollar på reprisen av Paradise Hotel som vanligt, är helt fast i det igen! hehe. Ska snart krypa ner i pjyamasen, känner mig inte så bra, det kliar i halsen sen hostar jag som en galning, vill verkligen inte bli sjuk. Ush! Men det går nog över. Bara jag får vila och så. Är en person som helst inte vill sova bort hela mitt liv så jag går upp senast nio. Oavsett om jag lägger mig sent eller inte. Men kanske ska unna mig att sova ut imorgon så att jag blir friskare fortare!

Idag var jag på banken och bokade tid, ska få ett företagskonto till mitt tjusiga namn som jag är så stolt över. Visst är det fint ;) många undrar om namnet, det är en förkortning av mitt för och mellannamn, det var så vi kom på det. Lite personligt men ändå något häftigt! Jag har köpt namnet genom bolagsverket för er som undrar vad jag menar med att jag är ägare av det. Det är samma sak som att äga H&M, eller Gina Tricot. Ett alldeles unikt namn.

Men iaf, fick tid på onsdag på ett möte. Skönt att få det fixat!

Så mycket av min tid kommer att gå åt att bygga upp mitt eget företag, vill inte gå in så mycket på vad det är än men inom en snar framtid kommer ni att få veta såklart!





Snyggt från Chicy



Kolla vilka söta koftor jag hittade på Chicy. Hur söta som helst till hösten i ett par stuprörsjeans eller strumpbyxor med knästrumpor. Skit snyggt!

Dagens outfit







Dagens outfit!
Strumpbyxor, tunika och kofta: Gina Tricot
Strumpor: H&M
Stövlar: Skopunkten

Min nya blogg

Hej sötnosar! håller på att fixa min nya design, sakta men säkert går det framåt som ni kanske ser. men har lite småsaker att fixa. Men det är från och med här jag kommer att hålla till nu. Min nya bloggadress, så jag hoppas att ni kommer att gilla denna blogg ännu mer än den gamla.. Eller vad säger ni ?

Ja vad tycker ni om min nya header?

Ett problem jag har är att skapa en kategori, fattar inte , det går inte, hur gör man?

RSS 2.0