Gymbollen är min bästa vän

Att träna med hjälp av en träningsboll är något jag starkt rekomenderar. Finns massor av bra övningar, speciellt om man svankar, och det gör jag. En övning är att ha bollen bakom ryggen och böja på knäna, spänn magen samtidigt. En annan är att lägga sig på rygg på bollen, vila huvudet och nacke, puscha upp magen och spänn, sträck upp armarna och sätt i hop händerna, svaja från sida till sida. Ja jag är inte bäst på att förklara men men, hoppas ni förstod. Ni kan säkert dom övningarna redan.

 

Ett annat tips är att sitta på bollen samtidigt som du sitter vid datorn, ha rak rygg.

 

Provade Tinas boll sist, Sandra fick agera fotograf. Ja det här är ingen övning hohoho


31a augusti 2010

Hej bloggen


Idag har jag haft en dag för mig själv. Jag lånade min svärfars bil och begav mig till Nacka Forum. Gick runt där i några timmar och det var faktiskt jätteskönt att vara helt själv :) Köpte lite nya fräsha underkläder och strumpor på H&M. Tog även en sväng in på GT, har kommit massor med fina höstkläder (min favoritmånad när det gäller kläder) önskar att man var miljonär nu, då skulle jag köpa en helt ny garderob full med nya fräsha kläder. Var även inne på Media Market och kollade på videokameror, vill verkligen ha en nu nu nu, får önska mig det av tomten ;) ha ha. Nä men på mellandagsrean, då kanske man kan fynda en bra. Vill även köpa nya objektiv till kameran. Har bara två stycken just nu. Massor man vill ha :) är en liten shopaholic!


Kom även hem med nya träningskläder, köpte bla tre par strumpor, en träningsbh, linne och tajta byxor. Allt för 200 kr vilket var helt okej. Förut har jag gymmat i collegebyxor och det är ingen höjdare, varmt som satan. Allt är i svart vilket jag rekomenderar när man tränar. Vad jag glömde köpa är en vattenflaska, får köra med min gamla festisflaska så länge, ha ha!


En helt okej dag. Nu ska jag fortsätta att städa här hemma. Svärfar håller just nu på att slipa i badrummet, himlans liv. Åhh vad jag längtar till badrummet är klart. Självklart ska ni få se bilder då :)

Inte utan mina Hello Kitty skor

Något som jag tycker är urgulligt är Hello Kitty, så himla söt. Min syster avgudar Hello Kitty och bor i sina nya skor


Dammigt värre

Som jag nämnde tidigare så håller vi på att renovera i badrummet, idag har det spacklats på den väggen vi gör om (har govlet kvar sen) så det är en bit kvar. Dammet yrar runt där inne, men lite kul är att man kan skriva på väggarna :P ho ho.  Ska bli riktigt kul att städa där inne sedan när det är klar, ju skitigare destu roligare ;)

 


Skolan

Sitter här i soffan och tänker tillbaka på skoltiden, oj vilka fina minnen man har. Under grundskolan 7-8an så var jag en "pluggis" men i nian hade jag en svacka då jag inte riktigt vågade vara mig själv och det slutade med att man skolkade, hängde med "tuffa gänget" och rökte och spelade ball. Käftade emot och var allmänt störig. Läxorna var jobbiga, skolan var bara så onödig, framtiden löser sig ändå. Men efter ett tag så återfann jag mig själv och började satsa på skolan igen, jag växte som människa, tog mitt ansvar och sedan gick jag ut nian med bra betyg, man måste ju ha ett visst antal poäng för att komma in på gymnasiet, jag ville ha en bra start på livet. Men innan det var dags för gymnasiet så var det niornas bal man såg fram emot. Det var så himla roligt, jag åkte dit tillsammans med min dåvarande bästa vän, vi tilldelades platser och njöt av en god middag, dansade en hel del och hade en rolig kväll. Efterfest blev det hos en tjej där vi firade nian. Natten blev till tidig morgon och vi begav oss sedan hem. Det var en bra bit att ta sig hem men man ville inte heller att denna dag skulle sluta. Sedan skilljdes vi åt för att börja på gymnasiet på olika håll.


Jag kom in på mitt första hands val, nämligen bild och form. Tiden under gymnasiet blev en av de bästa tider, där fann jag bl.a mina två bästa vänner Tina och Sandra, och sedan dess har vi hängt ihop som en trio. Minns på lunchen hur vi turades om att åka och köpa mat, vi tog våra moppar till pizzerian där det alltid blev räksallad, jag minns hur vi kämpade med att göra en stor mås som projektarbete, den blev enorm och lyckad. Det blev en hel del snack, hur vi låg mitt på scenen i skolan och bara skrattade, snackade m.m. Såhär var det varje dag, fem dagar i veckan minst. Jag fick även bra betyg i gymnasiet, jag lyckades få en hel del mvgn vilket känns bra. Studenten kom, en väldigt glädjefylld men samtidigt väldigt ångestfylld dag. Vi skulle splittras, inte träffas varje dag. Jag tog studenten med jättebra betyg som sedan tog mig vidare till en kvallificerad yrkesytbildning, men innan dess så jobbade jag på ett drömjobb i tre dagar innan jag bestämde mig för att skolan var mitt kall. Jag gick en tvåårig utbildning i interaktionsdesign där jag fick kämpa. Det var inte lätt, det var tårar många dagar, jag var nära på att ge upp x antal gånger. Jag opererades under denna period också där jag låg på sjukan i 7 dagar, skulle stannat längre men jag ville komma hem. Operationen blev inte så lyckad så samtidigt som jag kämpade med att bli frisk så kämpade jag i skolan, och jag lyckades, jag tog EXAMEN :) klarade alla ämnen ( det måste man väl för att få ta examen? ) Det var en glädjefylld dag, jag var så himla glad och stolt över mig själv. Jag tog mig längre än många trott, jag tog mig längre än vad jag kunde tro om mig själv. Jag var bland de yngsta i klassen, i snitt låg åldern på 30-45.


Det jag vill säga med detta inlägg är att skolan är viktig, utan utbildning blir det svårare. Skolan behöver inte vara tråkig, utan det är en själv som bestämmer hur ens skoltid ska se ut, man har ett val. Jag älskade skoltiden. Ta vara på den tiden :) Utbilda er och kämpa för att nå erat drömjobb.



Såhär såg jag ut på niornas bal, tyvärr är bildkvalliten inte den bästa..


Tack

sorry för dåligt bloggande men just nu är det för mycket kaos i mitt liv. Min fysiska hälsa är inte så bra liksom den psykiska. Men jag försöker vara stark så gott det går. Det finns så otroligt fina människor i mitt liv som finns där för mig ♥ TACK! Er är jag väldigt rädd om ♥



24e augusti 2010

Aj som satan, min magen mår inge bra alls. Har varit så nu ett tag och det blir bara värre och värre. Speciellt på morgonen när jag reser mig från sängen, en intensiv smärta som gör att jag är nära på att spy. I 20 minuter varar den och den kommer och går. Men trots det så hindrade smärtan inte mig från att bege mig till gymmet. Körde på hårt idag, nästan lite för hårt. Vill ha resultat fort men jag tror att jag tänker lite fel där. Iaf, nästa gång jag ska dit (troligtvis imorgon) så ska jag be om en privatlektion i träning med en instruktör så jag gör rätt på maskinerna. Tränade i två timmar idag vilket märktes när jag gick hem, mjölksyra i benen så det var inge kul att gå. AJ!!!!!!

 

Ska snart sätta igång med att röja upp här hemma, ser ut som ett bombnedslag vilket är lite pinsamt :P Brukar skylla på att vi renoverar badrummet men badrummet gör inte så att det ligger kläder och disk överallt, ho ho!

 

Två bilder från igår!


Rip mina favvo skor

Här om dagen slängde jag mina favorit sommarskor vilket var fruktansvärt jobbigt. De har följt med i flera år, de har varit med i världens alla hörn. De har slitits, de har funnits där jämt, men nu är de på soptippen :( Ska köpa mig ett par likadana.  BUHUUUU


Här ser man att de började se sina bästa dagar (mina vita skor)


23e augusti 2010

God kväll


Känner mig helt slut i kroppen, dels för att jag inte sover speciellt bra pga värk i kroppen. Sedan var det första dagen på gymmet. Det kändes verkligen, konditionen var på botten. Sedan fick jag hjälp av en instruktör som hjälpte mig med olika rygg och magträningar med hjälp av en gymboll, riktigt bra övningar, måste köpa mig en gymboll nu.Oj vad jag har använt ordet sedan, skit samma :P är helt slut i huvudet så jag orkar inte tänka på hur jag skriver riktigt.


Tina och jag var på gymmet tillsammans, efteråt begav vi oss till affären för att möta upp Sandra, där köpte vi gott (mat) för att sedan bege oss hem till Tina. Där har vi spenderat hela dagen och kvällen, riktigt mysigt! lånade hem säsong 1-3 av Lost, så nu blir det Lost marathon för min del. Bara att börja om, har haft ett för stort uppehåll för att hänga med i de nya säsongerna. Vilken säsong går på tv? har ingen koll alls.


Sitter här och funderar på vilken tid jag ska bege mig till gymmet imorgon, hmmm. Morgonen är skönast att träna på så det får nog bli så. Ush när jag satt på gymcykeln idag så steg min puls till över 200 slag per minut vilket är rätt mycket, men som tur är fick jag ner den rätt så fort, men det kändes obehagligt. Dålig kondis ?? :S Scary!!


Jag i början av sommaren. Långprommis med bästa vännerna ♥


18e augusti 2010

 

Ush idag mår jag inge vidare, är sjukt trött, läskigt trött. Måste ringa min läkare imorgon för det här går inte längre. Äter medicin mot sköldkörteln varje dag men inte har mina symtom minskat heller. Jag mår piss :( Det har varit för mycket jobbigt i mitt liv också som kan ha bidragit, min kropp säger stopp.

 

Nä jag måste vila en stund nu, vi hörs!


17e augusti 2010

God eftermiddag


Hade inte så stor lust att kliva ur sängen imorse, speciellt inte när jag såg vad det var för väder. Grått, trisst och regn. Men var tvungen att gå ut då jag fortfarande har Mexx här. Det slutade med att vi var ute en timme. Bror har sovit över han med så vi alla tre gick till affären för att köpa lite gott. Det var riktigt mysigt (trots vädret). Nu ligger Mexx nöjd och belåten och sover.


Har ägnat någon timme till städning här hemma, känns rätt onödigt då vi fortfarande är inne i en renovering och det blir skitigt på en gång. Vi ska snart göra lite lunch innan vi fortsätter våran Harry Potter marathon. Vi är inne på tredje delen. Blir att bosätta sig och mysa i soffan någon timme, tända lite ljus..


Tråkväder........


Om ni vågar ;)

Gå in på denna länk om ni vågar HA HA HA!!!!!

http://fuldans.se/?v=yjqlpzrmkz

Videoinlägg


I början av sommaren när min kära syster var här ♥


Hund eller ett får?

Denna eftermiddag har jag spenderat genom att trimma Mexx. Tog sisådär 2-3 timmar. Till slut såg det ut som att jag hade rakat ett får, hårtussar ÖVERALLT, att det finns så mycket päls på en sådan liten hund. Nu ligger han här nedanför mig och ser så nöjd och belåten ut. Nuduschad är han också, älskling och jag ska snart ta en kvällsprommis med honom denna mysiga söndagskväll.


Mexx för någon vecka sedan, nu är han kortkort hårig förutom i ansiktet och svansen. Så fin så!


15e augusti 2010

God morgon


Sommaren börjar lida mot sitt slut och träningen börjar igen för min del. Dom här veckorna min sambo har haft semester har jag struntat i gymmet helt, fast har gått långa promenader i stället. Denna morgon började med en powerwalk med Mexx (mammas hund) blev inte en lång runda (45 min) då det är riktigt mörka moln. Det börjar väl regna när som helst skulle jag tro. Nä blir en "storstädning" här hemma till en början. Får se vad som händer sen.



...

No more tears for you, i hope!

11 augusti 2010

Go kväll


Igår kom våran vänner med deras bebis. Var första gången vi träffade henne och jag blev gråtfärdig, SÅ SÖT! Självklart höll jag henne och blev helt såld, nu vill jag ha en bebis. Vilken liten gullunge. Idag på eftermiddagen gick vi alla runt i forum och kikade. Blev bara ett köp för min del, ett linne men hittade skitsnygga byxor på Zara men självklart hade dom inte min storlek, FAN :( Efteråt blev det donken till lunch är galen i deras kyckling, både nuggets och mc chicken. Mums! Har dom kvar ceasarsalladen? hmm länge sedan jag åt den, nästa gång får det bli det. Om dom har kvar dom vill säga..


Sedan begav vi oss vidare till affären för att köpa mat. Ska grilla ikväll, mysa och umgås. Ska bli trevligt, själv var jag sugen på kycklinggratäng som nu står i ugnen och gratineras.

vad ska ni själva hitta på denna härliga onsdag?




Finnar...

Jag använde bus våtservetter här om dagen som är till ansiktet, den gav mig en fin brun färg MEN jag har fått massor av finnar, och en gör så fruktansvärt ont (sitter vid örat) så jag är helt bedövad i örat. AJ!



sötnos

Hittade min lilla kisse liggandes såhär här om dagen :P


Gårdagens outfit

Trivs bäst i naturnära färger:)

 

Fick inga bra bilder, fråga mig inte vad jag gör här :P


6e augusti 2010

God morgon

Tänkte börja med att berätta om gårdagen, vi tog med Mexx på en härlig långpromenad i skogen, hur mysigt som helst. Tog massor av fina naturbilder, här är några av dom.


Efter promenaden så drog vi hem till svärföräldrarna, vi stannade även på middag, tacos! De var bullbakning på gång när vi var där och givetvis fick vi smaka. Jag är inte så jätte förtjust i bullar, äter bara min mormors och svärmors bullar. Vi fick även med oss en påse bullar. Tack!



:)

Vackert


:(

Blä mår inte så bra, vet inte vad det är riktigt...  Får hoppas att det känns bättre imorgon. Känner mig bara så, jag vet inte..... Aaaaaah! Vi hörs imorgon.

Natti!


Varit på BIO

Go kväll


Kom hem för en stund sedan, jag och älskling bestämmde oss lite spontant att dra på bio. Det blev Trollkarlens lärling, den var jättebra tycker jag, sedan är ju Nicholas Cage med, han är en riktigt bra skådis.. Det enda tråkiga med att vi drog på bio var att vi alltid, då menar jag alltid lyckas få någon "störig" person bakom oss. Och denna eftermiddag var inget undantag. Denna gång kunde inte pojken bakom mig rå för det men ändå. Han hade ticks (harklade sig jättehögt hela tiden) då menar jag verkligen hela tiden, och när han inte gjorde det så höll han på med sugröret och stoppade ner och drog upp det ut muggen, och det lät en hel det med. Okej visst han har ticks, inget han kan rå för över, MEN det var så störigt, det lät inte lite heller. Varför lyckas jag alltid få någon skum person bakom mig alltså. Förra gången var det en som sparkade mig i ryggen hela tiden, en annan gång satt en morsa och översatte hela filmen åt sin son. Sa till tre miljoner gånger men hon slutade inte. AAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!


När vi ändå var i farten sprang jag in på GT för att kika lite, hittade en hel del på rean men bestämde mig för att inte köpa något vilket min plånbok uppskattade :)


Hur som helst, filmen var bra, rekomenderar er som gillar Harry Potter och liknande filmer att se denna. Hoppas på en uppföljare..


3e augusti 2010

God eftermiddag


Lägenheten är tipp topp, ja iaf så gott som det kan gå när man är inne i en renovering. Önskar att man kunde trolla så att det blev klart på en sekund, speciellt när man inte har tålamod. Jag tror att allt ska gå så fort och bli klart på någon dag, men så är det ju tyvärr inte!


3e augusti och snart är sommaren 2010 förbi. Denna sommar är kärlekens sommar. Det har födds tre små mirakel, två pojkar och en flicka och ytterligare något mirakel är på gång. Jag har fått en kusin till som kom för några dagar sedan ♥ Det vankas bröllop och fest. Kärlek, massor av kärlek. Grattis allihoppa till era söta små bebisar ♥ själv längtar man som sjutton till man själv hamnar i samma situation :) men det är ju inte bara att be storken komma förbi och vips så har man en bebis (om det vore så) , än så länge satsar vi inte 100% på det. Äter fortfarande minipiller så.



2a Augusti 2010

God eftermiddag


Regnet bara öser ner, men det är ganska skönt. Våran gräsmatta var lite torr, ändå vattnar vi på kvällarna. Inte nog med att jag inte kan hålla liv i blommorna, gräsmattan verkar jag inte heller kunna sköta. Vad är det för fel på mig, jag har inga gröna fingrar det är en sak som är säker. Så här hemma kör vi på fejkade blommor, det går inte annars. Det är knappt så att jag klarar av dom, hoho! Nä nu ska vi inte överdriva.


Funderar på om vi ska gå på bio ikväll. Fast det var inte många filmer att välja på "i sickla" så vi får se. Har inte så stor lust att lyfta rumpan från soffan, sitter alldeles utmärkt här. Kan passa på att ta igen lite bloggande. Samtidigt som jag sitter här och latar mig så håller min kära sambo på i badrummet och jobbar och sliter, stackarn! Ingen rast och ingen ro på semestern heller.


Sitter och drömmer mig bort på små rosa moln. En resa skulle inte sitta helt fel. Känns som att det var år och dagar sedan vi var utomlands, det var det också. Någon storstad här näst eller en solsemester som vanligt? Hmmm..  Rom? Thailand? Thailand? Rom?


1a augusti 2010

Har precis gjort i ordning vitlöksdippen. Ska snart kika på Harry Potter (har äntligen hela boxen hemma) . Så till filmen blir det chips och choklad, mums! Ett mysigt avslut på denna helg..


Idag har vi fixat och donat här hemma. Badrummet börjar sakta men säkert nå sitt mål och det kommer bli kalasfint, iaf bilden jag har i mitt huvud. Medan sambon höll på där inne så ägnade jag större delen av dagen genom att klippa gräsmattan, vattna och tvätta utemöbler. Nu är händerna fulla med blåsor, aj! var även förbi forum en snabbis för att kika lite i affärer, hittade inget som vanligt. Behöver lite nya koftor bl.a.

En lugn och skön söndag.. Föresten, idag är det första augusti, shit vad sommaren har gått fort som vanligt. Vi har inte gjort något speciellt i sommar, mycket tid har gått åt att fixa och dona i lägenheten. Annars har vi bara varit på dagsutflykter m.m.



RSS 2.0