Nu sticker jag

Ska när som helst sticka iväg till mamsen och så på party :) vi blir 20 pers ikväll :) Nära och kära både från mitt och älskling håll :)  Get the PARTY Started, ha en underbar nyårsafton, och TA DET LUGNT! PUSSSSSSSSSSSSSSSS


Kvällens nyårsoutfit ;)

Ska snart bege mig på party men hinner slänga in lite inlägg, dock blev bilderna på kvällens outfit inte så bra men jag lovar er bättre bilder imorgon ;)


GOTT NYTT ÅR

Nyårsafton idag då och slutet på 2009. Känns lite tråkigt samtidigt som man vill fokusera på det nya året och göra det bättre.


Nu ska jag fixa så mig lite och så, bilder från nyår kommer upp senare!


GOTT NYTT ÅR mina kära läsare :) Ta hand om er ikväll
, vi hörs nästa år :D



09 - 12 - 31

God Morgon!

Någon uppe ? jag ska snart krypa ner i sängen och läsa lite och sedan SOVA många timmar. För mycket senare idag är det dags för party och har lite att fixa innan.

• Ha massor med flätor hela dagen så att håret blir krulligt
• Rakning av ben och under armar
• Peela kroppen från topp till tå
• Färga ögonbrynen
• Sminkamig och fixa håret
• Fira in det nya året

Ja så mycket var det kanske inte, haha! Men innan ska jag även storstäda, det har kliiiiat i fingrarna de här dagarna jag varit risig och inte kunnat se om vårat hem. Blä! Behöver jag nämna att jag älskar att städa?


Vi hörs senare och kom ihåg att ta hand om er på nyårsafton

NATTI

Sluta aldrig kämpa

Jag måste bara få "skryta" lite om mig själv, skriva vad jag tycker om mig själv, jag måste ge mig själv beröm. Och jag skiter fullständigt i vad andra tycker om det, min blogg så ;) Jag är stolt över mig själv på många sätt och vis, det är jag verkligen. Trots motgång efter motgång så står jag stadigt på mina fötter, trots sjukdom efter sjukdom så förlorar jag aldrig hoppet om att bli frisk, trots att det var kämpigt i skolan så gick jag ut med bra betyg på gymnasiet. Trots att det var kämpigt på högskolan så tog jag examen. Jag klarade alla prov trots att jag mådde piss efter min operation 2007 i halsen då jag fick massor med komplikationer och fick springa på sjukhusbesök varje månad, ta prover m.m. Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle klara mig när jag låg på intensiven i 2 dagar innan jag fick komma till avdelningen. Efter 6e dagen bestämde jag mig för att  kämpa kämpa kämpa, och dagen efter bad jag om att få skriva ut mig. Dagen efter jag kom hem kämpade jag på i skolan som aldrig förr. 2008 tog jag min efterlängtade examen.

 

Jag har alltid haft det kämpigt delvis för att när jag var liten fick jag en hjärnblödning som gjorde halva min kropp svagare men inget av det synd utåt idag (inte mkt iaf) pga några operationer, men jag känner av det på många sätt och vis. Men jag försöker leva ett sådant normalt liv som det bara går. Jag visste att jag aldrig skulle klara av att köra manuell växelbil, MEN varför ge upp, JAG SKULLE HA KÖRKORT ÄNDÅ, jag tog för automat helt enkelt. Det finns lösningar för allt bara man är villig.

Det jag vill FÅ UT av min text är att det inte alltid är lätt oavsett om man är sjuk, förlamad vad som, så ge ALDRIG UPP, kämpa! Jag vet om min sjukdom och symtomen jag får av den, jag vet om mina andra sjukdomar (behöver inte gå in på dom) och sedan min operation för två månader sedan som inte lyckades helt bra förutom att jag idag kan andas genom näsan :D det är jag tacksam för. Men resterande besvär har jag. Men det ska göras något åt för nu är jag så trött på dom. Även om jag blir tvungen till en 3e operation.. Punkt! Men, jag slutar inte hoppas, jag slutar aldrig le och jag slutar aldrig tro :) Jag ger inte upp!

Jag har blivit en bra människa och det är jag stolt över, jag är stark! Jag vill få andra människor att sluta se allt så negativt hela tiden och fokusera och kämpa för sitt eget liv och se det positiva i alla framsteg man gör, stora som små. Som jag alltid tänker på när livet är som jobbigast "det som inte dödar mig gör mig starkare".. Jag skulle kunna skriva om det här i en evighet men jag är så sugen på att läsa lite i boken jag köpte här om dagen, älskar den och vill hinna några kapitel innan det är dags att sova.

 

Här är jag på väg till min stora dag, går in i lokalen vid Karolinska institutet, hör rekorns tal. Sedan går vi till Haga Campus där vi får våra examenbevis 2008 :) Big Day, Very Happy!

 


Underbar låt

En underbar låt <3


Blondin ??

Idag har det varit en sådan där dag då jag har känt mig extremt ful, haha, speciellt när det kommer till mitt hår, är SÅ sugen på att färga det blont igen men kommer ändå att få utväxt efter en dag, mitt hår växer som ogräs så det är ingen ide plus att det sliter som fan. Mitt hår innan jag färgade det var perfekt men nu har jag förstört det med tiden :( ångrar att jag färgade från första början. Naturligast är ändå finast. Men lite lockar kanske skulle göra susen ? någon som har gjort det och vet hur länge det håller? Som ni kanske har läst tidigare så finns det inget värre än att gå till frissan. Jag blir ALDRIG nöjd och då menar jag verkligen ALDRIG. Har slösat bort MASSOR med pengar på SKIT. En gång rakpermanentade jag håret, två dagar efter tvättade jag håret, och vips så var det borta, och det kostade mig flera tusen. Jag har färgat det ex antal gånger och det blir aldrig som jag vill ha det, alltid för mörkt. Klippningen har varit skit plus att dom tar för mycket... Jag behöver klippa mina toppar men jag vågar fan inte...Jag får väl försöka reparera det själv då med alla tänkbara möjligheter FÖRUTOM att gå till frissan...


Dagens shopping :)

Det blev lite baströjor shopping idag, det behövs alltid :) det kan man alltid piffa upp med lite roliga detaljer. Hittade även denna "väst" på H&M. Det är snyggt över en baströja tex :) Allt på REA!


Eftermiddag med mamma

Nu får jag lägga av med att shoppa, fyfan vad jag har shoppat nu på mellandagsrean, eller ja jag tycker att det är mycket, får lite smått ångest samtidigt som man tjänar på att shoppa på rean, behöver inte köpa kläder nu på länge. Har sammanlagt köpt 2 jackor, 2 jeansleggins, 6 eller 7 toppar, 2 bhar och lite småsaker. Åhhhhhh!!! Nu får jag spara de stackars ören jag har kvar, haha! Jag har iaf bra koll på ekonomin och jag får inte ha under en viss summa där så.. Sen har jag inte shoppat kläder på flera månader, och det är faktiskt duktigt av mig så jag förtjänade det här?!?!


Men men, jag hade iaf en SUPERDUPER trevlig eftermiddag med min kära mor. Hon var extremt rolig i omklädningsrummet att en tjej började as garva och berömde min mamma till mig haha, lite roligt ;) Vi gick i alla möjliga affärer och vi hittade en jättefin klänning mamsen ska ha på sig imorgon på nyår och alla "tillbehör". Hon kommer att vara supersnygg helt klart. Jag kommer också att vara skitsnygg :D massor med LILA :D slänger in en dagens outfit innan vi drar imorgon :) paaaaaaaarty!


Vi avslutade dagen med gotta på Wayne´s. För min del blev det pannkakor, Yummi!

Ska snart visa dagens köp, inget intressant men iaf :)

Ändrade planer

Pratade med mamsen ett bra tag för en stund sedan. Hon ska åka och kika på något att ha på sig på nyår och jag var inte sen med att säga att jag gärna följer med. Hoppas rean är bättre idag, det sjukaste var ändå här om dagen när jag var i stan, gick in på gina tricot och hittade ett linne och köpte det, men när jag kom in på nästa gina tricot var linnet nedsatt till hälften där. Självklart bytte jag. Hur kan det vara olika rea på samma affär. hmmm!


Mamma bad mig kolla om jag har några snygga somriga klänningar som hon kan låna när dom ska till Thailand, hittade två stycken som jag hade köpt till resan som hon kommer att gilla. Kommer att ha Mexx här ett bra tag framöver så räkna med mycket bilder på honom. Kommer ihåg förra gången när dom var i thailand och jag var hundvakt, det var samma datum typ också hehe ;) men iaf, vi åkte och mötte dom på Arlanda, och jag har aldrig sett en sådan glad hund när han såg mamma, oj vad han tjöt av glädje :D sötnosen, ska självklart göra en repris denna gång också :P Så jag kommer att ha hela lägenheten full med sötnosar nu, inte en lugn stund hihi =)


2009 - lista

Var du med om något du aldrig upplevt förut? Ja det har jag faktiskt, en ganska så stor grej, men jag kan tyvärr inte nämna vad det är, men något BRA är det iaf :) och jag är överlycklig!

Blev några/någon av dina vänner föräldrar i år? Två har blivit mammor i år som jag känner, en fick en pojke och en fick en tjej, så söta :D så glad för er :)

Dog någon som stod dig nära?
Tyvärr så hände det :( jag förlorade en nära anhörig, de lever kvar i mitt hjärta och i minnen.. Åhhh :( :(

Vilka länder besökte du? I mina drömmar var det massor, men i år har jag faktiskt inte varit utomlands vilket är skit. Jag skulle ha åkt till Thailand nu på lördag, iof är det år 2010 då men ändå. Jag fick iaf längta nästan ett år på den resan som tyvärr inte blev av. Men 2010 SKA VI RESA, vart säger jag inte :D

Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? RESOR såklart, det är mitt liv! RESA RESA RESA :)

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
21/10 då jag tog bort min "lambon" och tumör i halsen som har besvärat mig i två år. Den glädjen när jag vaknade upp efter operationen kommer jag ALLTID att minnas!

Vad var din största framgång år 2009?
Jag kämpade för MIG och jag VANN :)

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Tyvärr så har jag några sjukdomar som gör mig sjuk hela tiden... Men jag lever på ändå :) och försöker vara glada Niki ;)

Bästa köpet?
Jag måste nog säga Thailandresan här, även om den inte blev av... Men jag säger TACK till min underbara familj för att ni ställer upp så himla mycket, jag älskar er så jävla mycket <3

Vad spenderade du mest pengar på? Förutom lån och räkningar så är det inget, jag har/är varit duktig på att spara :D wiiiiiiiiie

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag överlevde en operation, bokade en resa till Thailand och lite andra saker ;)

Blev du kär i år? Såklart, har varit kär i snart 5 år och förlovad i snart 2 år :D

Favoritprogram på TV?
Alla möjliga serier och dokusåpor :D är så glad över att paradise hotel börjat igen ;)

Vad gjorde du på din födelsedag 2009 ? Firade den med familjen, släkt och vännerna <3

Vilken kändis var du mest sugen på?
Jhonny Depp står mig varmt om hjärtat, även Robert Pattinsson

Vem saknade du?
jag saknar några hela tiden :(

09 - 12 - 30

God Morgon!

Känner mig bättre idag men ska ändå ta det lugnt. Förbereda mig inför festen imorgon. Eftersom att jag är blek som ett lakan blir det flera lager brun utan sol, första lagret är på. Jag använder dove´s som helt klart är den bästa, billig och bra som räcker hur länge som helst. Jag är lite sugen på att ta en sån här spray tanning dusch, men är rädd att det ska färga av sig på kläder? någon som gjort det ?

Näst sista dagen av 2009. Tycker att tiden går läskigt fort nu. Nästa år ska bli ett bättre år på många sätt och vis :) Det kommer att hända massor av roliga saker då. Men nu ska jag fokusera på 2009 lite till.


Nä nu ska jag äta lite frukost, vi hörs om en stund!



Nyårsafton närmar sig

Nyår närmar sig och det ska jag fira med nära och kära :D UTAN alkohol för mig, är ju nykterist. Tycker att det är sorligt att unga dricker sig fulla att de inte kan ta hand om sig själva, nyår vill man ju komma ihåg. Jag har inget emot alkohol så men att UNGA dricker, FULLA människor och sånt, det är det jag stör mig på. Jag kan festa och ha kul utan alkohol :) Jag är stolt över mig själv, att jag vågar vara mig och säga NEJ till alkohol. Många börjar dricka i tidig ungdom pga grupptryck, rädda att bli utanför m.m. Så är det även med rökning, sen är man fast och skadar sig själv. Jag önskar att jag kunde få ungdomar att få bättre självkänsla, att våga vara sig själva och att våga säga NEJ. Att vara trygga i sig själva, för det är oftast de osäkra människorna som blir de "tuffa och coola" .


VÅGA VARA DU :) Stå på dig, tro på dig själv, visa att du är en stark person :)


Jag hoppas att ALLA får en underbar nyårsafton!

Vad har ni för planer för nyår ?


Jag ska vila upp mig nu den sista dagen innan nyår så att jag hinner bli frisk. Jag vägrar ligga här och vara sjuk..

Fina kylskåpsmagneter

Äntligen har jag bytt ut mina julmagneter som jag har haft året om nu till dessa fyra. De kostar 20 kr på Inn och Finn. Finns även fina magneter på Mique.. Gillar dessa, speciellt den med chokladen, den är så mig :P "choklad, nu ser du den, nu ser du den inte" på de andra står det "Jag gillar de små sakerna i livet.. Skor, väskor, smycken" Vem gör inte det som tjej ;) "ordentliga flickor skriver dagbok, dåliga flickor vill inte lämna några bevis" Ja bloggen är som min dagbok :) " Håll fast vid din man, han blir kanske "inne" igen".. Vill köpa flera =D

Örhängen är som strumpor för mig, de försvinner hela tiden...

Jag har svårt att hitta böcker jag tycker om, när jag väl gör det kan jag inte sluta läsa fören jag läst ut den :P

Nu ska jag äta soppa som älskling har gjort, det är bara att tvinga i dig så att man blir friskare fortare!


09 - 12 - 29

Ska ta lite energi till att blogga lite nu, orkar inte ligga här i sängen och tycka synd om mig själv hela tiden. Hade nästan 39 graders feber igår och mina halsmandlar är supersvullna, speciellt på högra sidan. Man ser utanpå att jag är svullen, ser ut som att man har fått ett slag eller nått där..

Idag har jag inte lika hög feber men får var från bihålorna och mandlarna. Åhhh! Jag är van med att ha liknande besvär eftersom att jag har kronisk bihåleinflammation, men men.. Får inte i mig något heller, inte ens dricka så jag känner mig helt slut. Ska försöka tvinga i mig en kopp varm choklad nu för magen skriker i högan skyn. Ska be älskling köpa glass också..  Åhhh vad jag tycker synd om mig själv, men jag har lovat mig själv att ta det lugnt och vila så mycket som möjligt fast det är svårt, hatar att ligga i sängen hela dagen, men om jag ska bli frisk innan nyår så får jag väl lov att bita i det sura äpplet och lyssna på min kropp. Boring.



Sjuk

Nu är jag risig, riktigt risig. Jag som ALDRIG är sjuk förutom dom sjukdomarna jag redan har. Men feber, det har jag bara fått i samband med sprutor, så det här med feber är nytt för mig och jag mår rent ut sagt skit. Inget hjälper heller, dricker, äter glass och tar treo, men den bara höjs. På en jävla timme har jag gått från att må prima till att vara jättesjuk... Aahhhhh. Jag tycker synd om mig själv :( Jag är vaccinerad mot svinisen så det kan det väl inte vara ???


Krya på mig Niki ♥

Vi hörs imorgon, nu ska jag kurera mig som bara den..

Lite av shoppingen

Visar resten av det jag köpte snart! Topparna jag köpte sitter skitbra på, jättesnygg liten urringning. Ska nog ha den lila på nyår med det lila diademet och svarta strumpbyxor. Kommer att bli skitsnyggt.. Åhh jag mår riktigt bajs nu om jag ska vara ärlig, första gången jag har ont i halsen sedan 2007 när jag gjorde min första operation i halsen. Känns jätte konstigt, men har haft så i några dagar nu så det går väl över snart hoppas jag. Känner mig helt sänkt..  :( jag vill bli friiiiiiiiiiisk. Ni får GÄRNA skriva era bästa kurtips på hur man fortare blir av med halsont (jag dricker inte the så det behöver ni inte nämna :) sen kan ni ALLTID rekomendera någon bra "tjejfilm" så jag har något att göra :)

 


09 - 12 - 28

Go kväll!

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit inne i stan sedan klockan halv tio imorse. Mötte upp Tina i slussen sen begav vi oss till GT bl.a. Man ska åka in när det öppnar, speciellt nu när det är mellandagsrea, senare var det KAOS. Det gick inte att gå i några affärer, det var bara ren pina.


En sak som gör mig irriterad, VARFÖR ska killarna gå in i tjejaffärerna, de står ju ändå bara och LIDER och tar upp plats. Man ser verkligen hur de lider. Hahaha berättade jag om igår? kanske jag gjorde men minnet är kort så here it comes again (Ja jag är sämst på eng, jag lär mig lättare andra språk, tex ungeska, dom orden jag hört EN gång sitter kvar i minnet, kanske för att jag har det i blodet ? ) Men iaf. Jag var inne på Gina Tricot i Sickla, där utanför finns det en soffplats med massor med soffor. Där satt minst 6 killar medan tjejerna var inne på GT .. Åhh det såg så roligt ut, kan inte riktigt beskriva, inte lika roligt då men ni hajjar. Jag kunde inte gå fram till älskling ( som även han satt där ) utan att börja as garva, det såg sååååååååååååå himla roligt ut. Hihi.. Så mer soffplatser där pojkvänner/killarna över huvudtaget kan hänga medan tjejerna shoppar :)  Eller hur !!


Efter ett tag mötte vi upp Sandra och vi gick och käkade, man måste ju ladda om batterierna om man ska orka en hel dag i stan. Blev en laxsallad för min del.. Mätta och belåtna var det dags för en omgång shopping igen.. Innan vi avslutade dagen med en fika på Wayne´s med en massa skitsnack ;)


Har precis tagit en dusch och ska käka soppa. Har ont i halsen, det är nu när man sitter i soffan som man känner att man inte mår så bra. Jag är mer aktiv när jag är sjuk, för då glöms det bort och man blir friskare fortare.. Så nu blir det käk innan det är dags för att sätta på en maskin smutstvätt, ska även fixa garderoben.. Dagens shopping kommer upp när som helst ;) massor med SNYGGT. Bla det jag ska ha på mig på nyår..

Nikki Listar

Tänkte att jag skulle skriva en Nikki Listar :D det var ett bra tag sedan så here we go...



Snö
- I år har vi haft mycket snö, och SNÖ på julafton :D  så himla mysigt! Snö ska det vara på vintern, mycket snö :) Än så länge har jag inte lyckats halka, men det kommer väl.. Blä :P

Massagedyna - åhh den är helt underbar, jag bor rent ut sagt i den, massage precis när man vill ha det, slippa tjata på pojkvännen hela tiden ;)

Lavendel
- Helt klart den underbaraste lukten som finns, jag bara älskar den :D

Pälsjackor - Fejk ska det vara. Snygga och mysiga, längtar tills jag får ha min nya jacka på mig :)



Thailandresan - Vad ska jag säga, jag mår BAJS över att vi inte ska till Thailand. Vi skulle ha varit där om en vecka. Jag kan inte sluta prata om det, jag påminns hela tiden. Läste nyss det senaste inlägget på Nikki listar, där hade jag skrivit om att jag ska till Thailand snart m.m. Åhhhhhhhhh :( Jag vill boka nästa resa dit!!!!!!!!!!!

Min risbuske
- mitt hår såklart, vad ska jag göra med det?? slitet och tråkigt som fan. Jag är sugen på att locka det. Färga ska jag absolut INTE göra, jag har lovat mig själv att aldrig mer göra det så, och det måste man ju hålla..

Dagens shopping :D

Idag har vi spenderat dagen i Nacka Forum och i Sickla.. Vi var där när det öppnade för att slippa så mycket som möjligt av alla stressade människor som vill köpa saker på rean. Jag hittade en hel del snyggt och lär komma hem med mycket i morgon med :D helst toppar då.. Men iaf. Började med att gå in på GT, provade deras jeans för första gången och dom satt rätt så bra men inte helt okej, min kropp är inte byggd för ett par vanliga jeans, skit svårt att hitta dom perfekta, vill ha tajta men alla jeans jag har nu blir pösiga efter ett tag och det tycker inte jag är speciellt snyggt. Väl inne på Vero Moda hittade jag två skitsnygga jeansleggins med fickor där bak, sitter riktigt snyggt, så det är dom jag får satsa på, perfekta till min kropp..


Sprang in i lite fler affärer innan jag gick in på bikbok och hittade två underbara pälsjackor (fejk off course) åhh dom är skitsköna :D helt underbara. Funderar på att ha ena imorgon :D.. Blev ett par hörurar också (lila) sen hittade jag inget mer. Får se vad stan har att erbjuda imorgon då. Annars sparar jag resten av pengarna :)


Pälsjacka som kostade 800 betalade jag 300 på :D

250 kronor :D



Gårdagens outfit

Såhär såg jag ut igår, sällan jag slänger in dagens outfit men det är för att jag oftast går i mjukiskläder och det är ju inte direkt roligt att visa ;) Då blir det mer eller mindre samma dagens outfit varje dag :P Hihi!

 

Föresten, jag hade REJÄL ångest i går när jag skulle välja kläder, jag har INGET som jag gillar i stort sett. Jag hittade verkligen ingenting, och INGET satt bra heller. Gaaah! Något jag måste köpa är toppar och koftor/cardigans. Det är det stor brist på. Ska kika efter det när jag ska till stan imorgon :)

 


09 - 12 - 27

God eftermiddag kära läsare!

Nu tänker jag ta igen lite bloggande och visa en hel del bilder. Gårdagen spenderades hos mamma och dom, släkten kom dit också och vi hade det jättemysigt. Det blev även julklappsutdelning denna dag också och jag kom hem med det ena och det andra, bl.a smycken i LILA =), Ljushållare, rökelser och lite annat :) Till middag blev det kalkon, ris, rödvinssås och sallad, hur gott som helst. JA B rödvinssåsen var riktigt GOD :D Det slutade med 3 eller 4 portioner mat för min del, har jag väl börjat kan jag inte sluta. Min kära moster hade gjort sin cheesecake med hallon till efterrätt och det blev en hel del av det också kan jag lova. Även daimkolan kunde jag inte sluta äta, haha!


Myste resten av kvällen innan vi till sist begav oss hemåt, var helt slut då som ni kanske märkte här på bloggen, orkade verkligen inte uppdatera. Men nu har jag massor med inlägg på G, bla bilder från igår, gårdagens outfit, dagens SHOPPING ;) m.m. men ska först bara käka min middag som älskling kom med. Vad gör han inte för sin prinsessa, bortskämda Niki :P Hihi!!

09 - 12 - 26

God Morgon!

Annandagen idag och det ska firas med familjen och släkten. Men innan jag berättar om det tänkte jag berätta om gårdagen. Jag fixade och donade här hemma och gjorde myspys, tände massor med ljus och rökelser (min drog) Vi fick finbesök av Micke och Emma, de bor inte i Sthlm så det blir inte att man träffas så ofta vilket är tråkigt :(, vill ses MER JU.  Micke, jag och älskling har kännt varandra i 7 år nu och MER ska det självklart bli ;) Emma var första gången jag träffade och gillade henne med detsamma, jätte gullig tjej :) Jag är expert på att läsa människor, så jag märker rätt så fort hur en människa är och så vilket är bra ;) (då slipper man slösa onödig tid på folk!!! ) Hehe! Ärlighet varar längst eller hur?!?!?


Vi blev totalt sju stycken här och kollade bl.a på Paranormal Activity, blev lika rädd denna gång, eller rädd och rädd kanske är fel ord men hoppade till. Det blev en del snack och skratt och självklart blev det svull av gotta :D det kan man inte få nog av :)


Jag trodde att jag skulle ha problem med att gå upp imorse men jag gick upp tidigare än jag skulle och är rätt så pigg. Har städat lite och så (i just love it) så nu är det tipptopp hemma och jag kan lämna hemmet med gott samvete.


Som sagt, annandagen idag och jag ska snart ta en långdusch och fräscha upp mig lite. Har blivit rätt blek på sistonde, vet inte om det har med all jävla medicin man proppar i sig men IDAG är sista dagen av medicinen för urinvägsinfektion vilket är SKÖNT. Mår skit av dom.. Men men, ska kleta på lite bus sen så man får lite färg :) På tal om att vara brun, idag är det en jobbig dag på ett sätt för om en vecka skulle jag ha varit i Thailand, känns SKIT rent ut sagt, ååååååååååh FAN FAN FAN.

Men idag ska jag vara glad och mysa med nära och kära =)

Jaha

Ja vad ska man säga ...

Sällskap

Hej sötnosar!

Hoppas att ni har en trevlig kväll ? blir tyvärr inte så mycket uppdatering nu när det är jul men ni får stå ut med det. Just nu sitter jag hemma med ett par vänner och det är trevligt, spelar Guitar Hero.. Nu skulle man haft lite sällskapsspel eller nått, funderar på att åka över till mamma och hämta idol karaoke ;) älskar att sjunga karaoke, inte för att jag är bra men ja kul är det ;) Haha!!


Nu ska jag fortsätta att vara lite social...

Choklad, choklad och ännu mera choklad

Nu när det är jul har man extra mycket godis hemma, jag har väl alltid något gott gömt här men iaf. På vårat vardagsrumsbord står två aladdin chokladaskar, en geisha chokladask, tomtechoklad och två geishor ;) man kan ju inte låta bli så det blir att man i stort sätt äter godis hela tiden :P men livet är till för att njutas så ;) så länge det inte sätter sig på kroppen. Jag har haft turen att få en "choklad" kropp. jag kan äta HUR MKT SOM HELST utan att det syns, perfekt när man är ett chokladmonster som jag och behöver det i stort sett varje dag..

 

Här kommer lite bilder på det vi fick i julklapp till lägenheten. Äntligen har vi glasunderlägg :D Fick även lila ljuslyktor, underlägg, skålar i lila, pantsäck m.m. =) Ja om ni undrar så älskar jag lila <3


Min nya bloggplats

Godmorgon tänkte jag precis skriva men klockan är ju fyra. Har fixat och donat hemma och fixat med mina nya saker jag fått. Fick en hel del saker till lägenheten så jag har möblerat om lite. Just nu sitter jag på min speciella bloggplats samtidigt som jag får massage med värme, Aaaahhh kan det bli bättre. Jag tror t.o.m att man kan ha den på sätet i bilen ;) skönt om man ska på långresa, perfekt till Ullared nästa gång ;) Hihi!


Annars då, ska snart göra lite käk till mig, sen ska jag bara mysa resten av kvällen, mysa och se på film och blogga såklart =)

Min nya bloggplats ;)


Den perfekta julklappen :D

Åhhh vilken perfekt och underbar julafton jag har haft på alla sätt och vis :D  jag hoppas att ni fick en lika bra. Julmaten var jätte god, det slutade med fyra portioner, man måste ju passa på, det är ju typ bara en gång om året.. Jag fick världens bästa julklapp, precis det jag önskade mig. En massagedyna, den är helt underbar, sitter på den nu och känner hur knutarna i ryggen knakar, så himla skönt, jag som ofta har ont i ryggen. Perfekt när man ska blogga ;) den går på el också :) Jag kommer helt klart att bo i den, haha! Fick massor med andra saker med, jättefina saker till lägenheten. Visar allt imorgon. Nu ska jag fortsätta att njuta av massage och äta godis. Life is fucking wonderful <3


GOD JUL

GOD JUL mina söta läsare <3


Hoppas att ni har en lika underbar jul som mig, hinner slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska fortsätta mysa med min familj. Tomten har varit på besök redan och snart ska vi öppna julklappar, sedan blir det julbord, massor med gotta :D

Ni får ta hand om er och familjen och ha en GLAD och MYSIG kväll med mycket skratt, kramar och prat. Jag vill verkligen att alla ska få uppleva en trevlig julstämning

Det blir inlägg senare med bilder :) nu ska jag fortsätta mysa här . GOD JUL önskar Niki


Har ni en bra jul ?
Vill gärna höra vad ni fått för kul i julklapp :)

Gårdagens mini julafton

God Morgon

Innan jag berättar om dagen så tänkte jag berätta om gårdagen då det inte blev så mycket bloggande. Jag hade fullt upp med julmaten innan älskling skulle komma hem, hann göra klart allt vilket var skönt och jävlar vad gott det var, fan vad grym jag är :D Hehe! Vi firade våran lilla julafton igår då vi ska vara hos våra familjer idag. Men iaf. Vi åt god mat, snackade massor , myste och spelade bingolotto, jag var såååååååååå nära att vinna jackpotten :( Buhuu.. Det blev självklart massor med godisätande, Aladdin och noblesse är ett måste på julen, vi fick även en stor chokladask av älsklings mormor :)

Sen var det dags för julklappsutdelning, kissarna var med och fick sina julklappar med. Bollar och godis som dom älskar :D Av svärföräldrarna fick jag ett spakit i lila (som jag ÄLSKAR) och en jättefin handduk som ska bli min spahandduk nu :) Sen fick jag jättefina julklappar av älskling pälskling. Fick sims 3 som jag ville ha, en lila morgonrock och sedan ett britney spears kit med parfym, bodylotion och läppglans :D TACK TACK TACK, fick även en slant av pappa i julklapp :D TACK TACK TACK :D Kan det bli bättre :)

Så det blev mycket sims spelande i går :D man blir ju lätt beroende ;) Just nu bor inte min sim så fint, ska försöka att inte fuska :D ska jobba mig upp :P Hehe, det kommer att ta tid, men det är roligare så =)

Just det, vad fick älskling av mig då, jo en slant att shoppa för på mellandagsrean :)


Julmatslagningen är i full gång

Julmatslagningen är i full gång är hemma, jag är precis klar med mina hemlagade köttbullar ( Jätte goda ) blev väl hundra stycken skulle jag tro så det kommer bli mycket rester eftersom att vi bara är två personer ;) Sen är prinskorvarna och potatisen klar, omeletten står i ugnen och gräddas, ska snart ta itu med ägghalvor med majonäs och svart rom på och sen ska jag göra en rödromssås och en annan. Sen massor med annat gott =D Vill få så mycket klart som möjligt innan älskling kommer hem från jobbet, så det ända han behöver göra är att fixa julskinkan och pussa på mig :P hihi.


Har riktig julstämmning här i min ensamhet eller ensam och ensam är jag ju inte, kissarna är här. Money sitter nedanför mig och glor och Geisha är ute och busar i snön, nu sitter Money i knät ;) hehe. Dom ska också få julbord ikväll såklart, massor med gott från djuraffären. Bara bra mat åt dom. Ska snart fixa dom fina, klippa klor och lite sånt.
Här har vi en buse i snön ;)


Låt aldrig hoppet försvinna

Det här är en av de bästa julsångerna som finns, texten tilltalar mig mycket. Livet är inte enkelt hela tiden, man möter motgångar men så länge man tror på hoppet så försvinner inte livsgnistan. Det som inte dödar dig gör dig starkare och det gör det verkligen :) Jag förlorar ALDRIG hoppet!

 

Låt aldrig hoppet försvinna

Det är mörkt nu

Men det blir ljusare igen


Jag måste gnälla av mig, sorry :P

Pallar knappt att blogga idag då jag inte mår så bra, den jäkla medicinen mot urinvägsinfektion gör så att jag mår fruktansvärt illa och är yr i huvudet, så fort jag reser mig är det rena rama karusellen. Bajs! Tycker lite synd om mig själv. Detta har jag inte tid med ju, har massor att göra. Men jag får helt enkelt ignorera det och göra så gott jag kan. Jag är lite sugen på att sluta äta medicinen för nu gör det inte ont längre av att kissa men jag antar att det är väldigt korkat. Känner mig som en knarkare om jag ska var helt ärlig. 7 tabletter om dagen är lite väl mycket =(


Måste gnälla av mig lite innan jag sätter igång :) nu ska jag sätta på lite julmusik och få lite julstämning. Positivt tänkande är den bästa medicinen :)

09 - 12 -23

God morgon!


Gick upp lite tidigare idag för jag har mycket att fixa idag så jag vill ha gott om tid. Imorgon är det JULAFTON :D Shit vad tiden går fort. Men det är fortfarande en dag kvar så. Idag blir det att fixa och dona hemma innan det är dags att förbereda julbordet till ikväll, vi har köpt massor med gott :) sen är det ju uppesittarkväll också, vi ska spela bingolotto och hoppas på storvinst ;) Hehe. Länge sedan man körde det, jag brukar nästan alltid vinna på det, både tur i kärlek och spel, kan det bli bättre :)


Nu ska jag slänga in en smutstvätt i maskinen och sedan göra frukost, julvört :P

sorry

sorry för dåligt uppdaterande idag, tar igen det imorgon ;)

bilder på julgodiset

Det blev en hel del godisbakande idag, minst tio olika sorter blev det tyvärr fotade jag inte allt. Det bästa var ändå att slicka smeten.

 


God tårta

V bakade en jättegod kokkostårta hos Tina igår, vi fick i oss hela tårtan under kvällen ;) Man kunde liksom inte sluta äta..





Julgodis

Bakandet går jätte bra, massor med julgodis har vi gjort, smarrigast är ändå att slicka smeten, yummi, så det är min arbetsuppgift, haha! Nä men jag har faktiskt gjort chokladflingor, dom blev riktigt goda. Nu håller vi på med chokladtryffel vilket påminner mig om att jag har det hemma, ska hem och mumsa det sen.



09 - 12 - 22

Tänkte berätta lite om gårdagen, tyvärr kan jag inte visa i bilder för jag är hemma hos mamsen och julbakar.. Gårdagen var hur mysig som helst, firade bästa vännen Tina som fyllde år. Vi åt en jätte god middag och sedan bakade vi tårta. Det blev mycket skratt som vanligt :D Vi körde leken " jag har aldrig " hahaha, riktigt kul var det, skrattade så man fick tårar. 10 år extra fick jag i går då, ett gott skratt förlänger ju livet ;) berättar mer ikväll då jag även har massor med bilder att visa..


Idag är det väl inge vidare, eller egentligen började det redan igår. Gick till vårdcentralen imorse för jag misstänkte att jag fått urinvägsinfektion. Och mycket riktigt, så nu blir det att knapra medicin i fem dagar då, perfekt till julen och allt.. Men men bara att bita ihop.. Har inte tid att tänka på det nu, har massor att göra de här två sista dagarna innan julafton med mys med släkten <3 lääääääääääääääängtar :D


Ikväll blir det julhandling med älskling, massor med gott till vårat egna lilla julbord imorgon :D Mmm det ser jag verkligen fram emot. Måste även köpa gotta till kissarna, dom ska självklart också få känna av julstämning


Brittany Murphy är död :( :( :(

Vad ska man säga, jag finner inga ord. Söta Brittany Murphy är död *Gråter* jag kan inte fatta det. Åhhhh :( hon var en fantastisk skådespeleska, gillade henne jätte mycket. Grymt söt tjej.. Så himla tragiskt *Tårar* Jag kan inte säga så mycket mer..

Man inser hur skört livet är och att man ska ta vara på nära och kära.. Tycker det här är skit jobbigt....

 

Rip Beautiful Girl ♥


Poda Island

Åhh äntligen kommer jag ihåg vad en speciell ö heter i Thailand som vi besökte för några år sedan. Den heter Poda island, blev så GLAD när jag läste i Fokis blogg, och plötsligt mindes jag :) Åhhh den ön är helt underbar, jätte bra snorklingsställe :D Jag vill dit, jag vill dit igen :( Buhuuu.. Paradise on Earth helt klart! Längtar tills jag kommer till Thailand nästa gång.


Veckans planer

Fjärde advent idag och några dagar till jul, hela fyra dagar bara :) i veckan har jag fullt upp, massor som måste fixas och så innan man kan ta och koppla av och bara njuta av livet. 

Veckans planer är följande

Fira Tina som fyller år ♥
Storstäda, tvätta och fixa mysigt hemma.
Julhandla det sista
Julbaka med syskonen och mamsen
Åka till en backe och åka pulka och fika med familjen
Köpa julmat och ha julbord med älsklingen den 23e <3
GYMMA 2 dagar denna vecka innan julafton
Spa behandling
Göra kissarna julfina, klippa klor, tvätta dom m.m.

Sen dyker det alltid upp massor med annat hehe ;)

Detta ska hinnas med INNAN Julafton :)



09 - 12 - 20

God Morgon!

Shit vad mycket snö vi har nu, kanske blir att åka pulka idag ;) Hehe man måste ju passa på och leka av sig i snön när den väl är här. Ett riktigt vinterland här i Sthlm. Idag har jag en hel del som jag vill få gjort. Fixa bilen, fixa och slå in julklappar, köpa julklappar, fixa och dona i förrådet, städa hemma, handla och lite sånt.. Så jag ska snart väcka älskling med lite sång, haha stackarn. Kanske ska göra frukost på sängen ? eller ska jag bara hoppa på honom ? Hehe vi får se om jag är snäll eller elak ;)


En nyvaken Nikipiki


Dagens Outfit


Såhär såg jag ut igår, grå och trisst ;)


Bilder från middagen

Här kommer bilder från den underbara middagen med indisk mat, så himla gott :D Indisk mat är helt klart en av favoriträtterna.. India next ? någon som varit där ? det kommer nog bli ett resmål jag åker till..

 


Jag klarar inte av vissa människor, tack o hej

Har haft en underbar kväll med familjen, massor med prat, god mat och bara myyyys.. Kom hem för en liten stund sen, shiiit vad halt det var då, sladdade som fan, jag skulle gasa upp för en brant uppförsbacke, jag tänkte att jag måste få fart för att komma upp, men då fick vi sladd, sen åkte vi förbi en parkering och sladdade runt lite, älskling gjorde det på skoj medan jag testade bilen för att se hur den betedde sig om man skulle få riktig sladd, för trygghetens skull, moget va ;)


Vi lyckades ta oss hem till slut iaf, sitter och kollar på Stardust och svullar godis. Ska snart gå och lägga mig, är rätt så trött..


En annan sak jag måste få ur mig är att jag är så trött på vissa människor, det är nog nu, jag tänker inte lägga någon tid på er längre, jag tänker fokusera på dom människor jag älskar och bryr mig om. Vissa kan sjunka lågt, jag kan med STOLTHET säga att jag är en BRA människa, för det ÄR jag.. Några vill jag aldrig mer veta av, tack för mig.. Men helt ärligt, tid är DYRBART, slösa inte bort det i onödan. Slösa bort den på dom som är värda det istället! Jag klarar inte av SKITSNACK och FALSKHET.......................

Ni vet vilka ni är som jag älskar och bryr mig om :)



Recept på Kofta Korma

Tänkte att jag skulle dela med mig av det goda receptet på indiska bullar

Kofta Korma

600-800g lammfärs
1 Msk Matolja
2 gula lökar, finhackade
2 Vitlöksklyftor, finackade
1/2 dl kikärtsmjöl
2 Msk finhackad färsk korriander
1 Tsk Garam Masala kryddmix
1/2 Tsk Mald spiskummin
1/2 Tsk Paprikapulver
2 Tsk mald korriander
1/2 Tsk mald svartpeppar
1 Tsk salt eller efter smak


Såsen


Ca 1 dl olja
1 Tsk hel svart spiskummin, grovt krossad
3 Lagerblad
2 Hela kanelstänger
1 Tsk Gurkmeja
1 Tsk Röd chilipeppar
1/2 Tsk salt
1 dl Vispgrädde
1 1/2 dl Kaffegrädde


Man lägger köttbullarna i såsen och låter det koka tills dom är klara, ca tio minuter!

Här lagas det mat

Fick veta idag att en gammal kompis är gravid och ska få bebis i sommar, Grattis gumman. Alla blir gravida lite här och där och själv väntar man på att storken ska knacka på. Vill helst ha ett sommarbarn då, men man får ta det som det kommer.. Känns som att min kropp bara går och väntar nu och att den säger till mig att jag är redo, vi är redo. Spännande!


Annars då, sitter här i köket och bloggar, det lagas indisk mat för fullt, luktar gott men inget ögonen tycker är kul. Det svider som fan, ser ut som att familjen sitter här och bölar ihop. Hehe. Riktigt ont gör det. Värre än att hacka lök om man säger så. Jag reagerar mest som vanligt, är ju rätt så känslig av mig..


Jag hemma hos mig igår, fastnar inte på kort idag tyvärr..


Indisk middag

Sitter hemma hos mamsen och dom nu, här är hela huset fullt med folk för tillfället. Älskling och jag ska äta middag här ikväll för att fira Bs födelsedag, det blir indiska köttbullar, en räkrätt, goda indiska såser, naanbröd och ris. Det ska bli smarrigt då det är min favoriträtt när det gäller indisk mat. Mums! Har inte käkat någon lunch idag för att kunna äta mer till middag. Hehe, man passar ju på ;)


Ska passa på att ta receptet, maträtterna vi ska äta heter Kofta Korma (indiska köttbullar) och Jinga Machee heter räkrätten, ena såsen heter Raita. De här maträtterna kan jag rekomendera STORT.


 

Jag uppdaterar senare med bilder från middagen :)


Julgodis ska man ha



Nu när julen närmar sig måste man ha lite julgodis hemma, en stor favorit är dessa chokladtomtar, vet inte hur många jag har ätit i år, men det är rätt så många. Sista dagen den här veckan jag får äta godis, sen ska jag försöka hålla mig ända fram till jul, men det går nog bra. Har blivit duktig på att hålla mig ifrån godis fyra dagar i veckan. Mitt nya beroende är att gymma, sitter redan och planerar för nästa gång jag ska dit, vad jag ska träna och hur länge. Har dock bara fyra gånger kvar så det gäller att planera nu. Kan iaf köra två gånger i veckan långa pass..


Längtar tills mitt årskort kommer :D

Sköna tofflor ;)

Jag kommer iåg när jag såg älsklings tofflor för första gången, jag kunde inte sluta skratta, men nu bor mina fötter i dom, helt klart en av de skönaste tofflor ;)


Sveriges fulaste hem

Kanske redan har berättat det är men minnet är kort så jag tar det "igen". Jag är så trött på vårat kök här hemma, gammalt och trisst så jag mejlade Sveriges Fulaste hem i hopp om att de skulle tycka att köket var fult. Ja de kanske inte är direkt fult men dom kanske skulle nappa ändå, så jag fotade, skrev ett långt mejl och skickade iväg. Och jag får svar från produktionschefen som säger det jag ändå visste, att vårat kök inte var fult och så. Men han gav mig massvis med tips på hur vi kunde fixa till det här hemma vilket var kul. Att få svar från tv är ju inte vanligt precis, det brukar typ bara vara tack för din ansökan bla. bla .bla. Men här får jag ett jätte långt svar :) Go Sveriges Fulaste Hem ;) hehe..



GRATTIS

Det är ingen vanlig dag för det är Bs födelsedag

HURRA HURRA HURRA :D

GRATTIS ♥


Gårdagen

God Morgon!


Shit vilka drömmar jag haft, verkliga desutom. Dom är så jobbiga så jag kan inte ens nämna dom här, men jag har inte sovit bra kan jag säga.. Ussh! Men är uppe iaf och sitter och trycker i mig godis, det är extra gott på morgonen ;) Men iaf. Gårdagen var mysig, var först i kyrkan för att se mina brorsor julavslutning och efter det begav vi oss till skärholmen, blev inte mycket köp för min del, lite godis bara.


På eftermiddagen drog vi och badade, simmade en halvtimme innan jag tröttnade och gick upp till gymmet i stället, där var det nästan inga alls vilket var superskönt, provade nästan alla maskiner. Tränade mest magen igår, även armar. Åhh jag har bara ETT problem på gymmet, jag får inte ner sitsen på cykeln, hahaha skit jobbigt för dom är alltid för höga och då är det bara jobbigt att cykla. Nästa gång får jag fråga någon.. Jobbigt jobbigt. Vi var där tills det stängde innan jag begav mig hemåt där middagen var klar, lax med klyftpotatis och cyrrysås, yummi! Kommer snart börja se ut som en lax, lever ju på det :P


Kvällen avslutades med mycket mys!



09 - 12 - 18

God morgon god morgon

Kan man vara mer än glad idag när det är FREDAG och mysväder, massor med snö och nästan klarblå himmel. Har hunnit med MASSOR redan, fast jag kom hem rätt så sent igår kväll så var jag uppe med tuppen, hunnit städa, fixat mig och lite sånt. Ska iväg om en stund till kyrkan, mina brorsor har julavslutning idag och det vill man ju inte missa.


Senare idag kanske jag ska träna, annars ska jag nog bara slappa hemma innan älskling pälskling kommer hem, för då ska vi ha fredagsmys som vanligt.


Nu hör jag kattjäveln håller på med min jacka, vi hörs senare :)


Ha en underbar fredag



Mysigt med en brasa

Sitter här hos mamsen och kollar på Bonde söker fru, dom är just nu utomlands och jag sitter här avundsjuk, vill också åka till värmen ju. Längtade speciellt idag då jag frööööös, har fortfarande inte fått upp värmen, brr. Nu skulle det vara mysigt att sätta på en brasa och dricka varm choklad. Är sugen på att köpa en "fejk" brasa hem till oss, orkar inte vänta tills man flyttar :P tänk att ligga där framför brasan med något smarrigt att äta, tända ljus och rökelser runt om och bara låta tankarna sväva, pussa på en älskling <3 Myyys.


Som ni kanske märker så tog det här inlägget lång tid att skriva då jag tittar på tv samtidigt, så nu kollar jag på Paradise Hotel, parsermoni ikväll ju, spännande spännande. Efter det är det dags att ta på sig ytterkläder och gå ut med Mexx i kylan, ser inte fram emot det men måste man så måste man, skönt att det inte är bläcksvart ute, snön gör ju så att det är ljusare.


Ska se vidare på Paradise hotel nu, hörs snart!



Julafton om en vecka

Om exakt en vecka är det JULAFTON och jag längtar som fan. Helt klart den bästa och mysigaste högtiden som finns :D när man var liten var julklapparna det viktigaste, man bara satt och längtade tills tomten kom, otåliga. Men nu när man är äldre så är stämningen, familjen och myset det viktigaste. Att man är tillsammans och har en mysig jul. Julmaten är ju rätt bra den med alltså ;) Längtar till den 23e då älskling och jag ska laga mat ihop och fira minijul med kissarna :) En liten tradition vi har. Jag tycker att det är viktigt att ha traditioner och fira högtider ihop, man stärks som familj och upplever en speciell stämning. Det ska man självklart göra annars med men ja, det känns extra speciellt på något sätt.


Jag har nog varit tillsammans med min familj nästan varje högtid och vi har alltid så kul. Midsommarafton, nyår och jul :D dom blir helt underbara på något vis :P Jag önskar att alla kunde ha det lika bra som jag då.


Hur ska ni fira jul och nyår då ? några planer ?




09 - 12 - 17

Nu blir det ett sånt hör tråkigt inlägg igen utan bilder men bättre än ingenting. Idag har jag varit i stan med Sandra och köpt julklappar, jag är nästan klar med alla nu så det känns skönt. Kommer inte åka in till stan förens på mellandagsrean nu, det var inte så kul där inne, halt som fan, slask och blött, fullt med människor, buss och tunnelbanekaos.. Ussha! Snacka om att fötterna var blöta när man kom hem. Frös jätte mycket fast jag hade goose jackan. Brr, vill ha sommar, sol och värme nu.. Pallar inte vintern, inte min årstid.


Men men, dagen började med att jag träffade på en väldigt grinig busschaufför, Hmmm har aldrig kännt mig så kränkt som han fick mig att känna.. Ajja bitter gammal gubbe, vad ska man säga, tycker synd om honom med tanke på att han nog inte mår så bra.. Men men.. Sen träffade jag iaf upp Sandra, gick i affärer, hittade massor med fint, sen gick vi och tog en långlunch på donken där jag skämde bort mig ordentligt så jag var PROPPMÄTT när vi gick därifrån..


Tyvärr blev det bara en kort stund i stan för min del eftersom att jag skulle vara barnvakt, som jag är just nu och det är därför jag inte kan lägga in några bilder..


Imorgon är det min FAVORITDAG vilket innebär massor med MYSA :D

09 - 12 -16

Oj, kom på nu att jag inte har bloggat idag så jag tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Har inte hänt något speciellt mer än att jag har tränat rätt så mycket och även simmat. Har tränat armarna mest, men även ben och mage. ja i stort sett hela kroppen vilket kändes bra, skönt som fan, men hade velat tränat mer än vad jag gjorde, men en timme på gymmet och sedan simning 30 minuter är helt okej, är helt slut i kroppen. Simningen var nog jobbigast, det tog som fan. Kom hem för en stund sedan, är helt slut!


Nästa gång ska jag nog prova på aerobics, hahaha, får ställa mig längst bak så dom inte ser min dåliga kondis ;) nej då, jag är rätt så uttålig, är en gammal dansare så det här borde jag fixa.. Åhhh vad kul det var att dansa, känns som att det var i mitt förra liv jag höll på med det.. Hmm. Har även hållt på med ridning i större delen av mitt liv. Slutade för några år sedan då jag helt plötsligt tröttnade på det. Men vilka minnen man har, speciellt när jag var på ridläger på Gotland. MYSIGT. Vann en tävling där i hoppning :P Jag var/är faktiskt rätt grym på ridning, man kände sig så fri på något sätt.


Sen höll jag på med innebandy ett tag, det är en sport jag än i dag gillar, speciellt att vara målvakt :P fick alltid vara det på gympan i skolan hehe ;)  och jag var bra på det, våtar lag vann jämt ( måste få skryta lite känner jag )


Ett instrument jag har spelat är piano, det ligger mig VARMT i hjärtat, när vi flyttar till större så kommer jag garanterat att köpa ett piano, fyfan vad jag älskar att spela det. Så fört jag ser ett piano så sätter jag mig där och spelar. Så himla VACKERT!  Ahhhh..


Nu ska jag kolla på reprisen av Bonde sökert Fru och Paradise Hotel. Ni får sova så gott :)

Behöver eran hjälp

Okej, det är funkar inte längre, det gör inte det. Jag kan helt enkelt inte få till en snygg design på min blogg :( Har alltid haft svårt att göra en till mig själv, samtidigt som det är skitlätt att göra till andra. Så nu ber jag er om hjälp, någon som vill göra en enkel och snygg design till mig ? även fixa min meny :) skriv i kommentarsfältet eller mejla mig på [email protected] hör av er snarast !



Paranormal Activity

Har precis sett Paranormal Activity, den var helt okej, satt på helspänn hela tiden och hoppade till flera gånger. Älskling fick följa med mig på toa sen, haha vågade inte gå själv, jag älskar skräckisar men blir jävligt rädd efteråt. Måste alltid kolla på en drama eller komedi efter..


Men jag rekomenderar filmen även om jag trodde att den skulle vara bättre.. Den får en TREA av FEM möliga!



Kärlek mellan djur

Mexx upptäckte sin kärlek till katter redan när han var en liten valp. Jag har aldrig sett någon hund ge så mycket kärlek till katter så som han gör. Mina katter har alltid älskat hundar vilket är skönt :)

 

En vardag när Mexx är på besök <3


Babysug

Jag tänker inte göra en hemlighet att jag har kännt babysug ett bra tag nu och jag vill mer än gärna utveckla våran familj och uppleva äventyr tillsammans, tycker det är så himla roligt med barn. Jag ser inte ett barn som ett hinder att kunna göra saker, tvärtom blir det roligare. Att få en vardag tillsammans, sen att resa allihoppa ser jag verkligen fram emot, det är nått jag länge drömt om, har ju småsyskon som fortfarande är små så det är kul. Visst det är inte enkelt att ha barn, det är ett stort ansvar samtidigt som det blir så man gör det till.


Har tjatat om barn ett bra tag här i bloggen, men ja, det är så det ligger till. Det är i det steget jag är här i livet och självklart vill jag ju dela med mig av mitt liv. Någon dag dyker väl storken upp och jag kommer givetvis dela med mig av den resan.


Nu ska jag tända några rökelser och ta en lång dusch med både håripackning, ansiktsmask, rakning m.m. en riktig uppfräschning :) Mysigt!


Eriks Flickvän på Idol

Det har varit mycket skriverier om Eriks flickvän som gick upp på scenen när Erik vann Idol. Tänkte ge min åsikt om det hela. Visst jag reagerade på att hon tog väldigt mycket plats där och stod för länge, hon borde ha gått ner och låtit Erik få sin tid, jag hade också gått upp där om jag var i samma situation men jag hade insett när det var dags att kliva ner. Men det jag blir upprörd över är alla jävla "mobbing" sidor som skapats på bl.a Facebook, där är det ren mobbing vilket gör mig förbannad. Det är inte rätt att klanka ner på en människa så pass mycket som vissa gör.


Vafan har man inget bättre att göra än att hata en person ? tydligen inte, vilket jävla liv ni måste ha, men det bottnar väl i DÅLIG SJÄLVKÄNSLA från dessa eftersom att de måste trycka ner någon annan. Skapa jävla hatgrupper på facebook... Shit säger jag bara.. GÅ VIDARE, Bry er om människor ni älskar och bryr er om istället för att lägga ner tid på en person ni inte ens känner.. Jag är så jävla trött på mobbing, skitsnack m.m. SUCK!  Väx upp!


Jag reagerade för stunden, men sen släppte jag det.

09 - 12 - 15

God Morgon!


Har varit vaken sedan halv åtta, tvingade mig upp då eftersom att det är inspektion av ventilationer nu på morgonen från klockan kvart i åtta, än så länge har dom inte kommit vilket är jobbigt, känns som att man inte kan göra nått innan dom varit här, duscha och liknande. Men jag tror dom är på G för det smälls väldigt mycket i dörrarna.


Det har kommit rätt mycket snö under natten, äntligen! tycker snö är mysigt, desutom ser det rent och fräscht ut ute. Hoppas den håller sig ända fram till jul, skulle varit kul om det var snö då. Shit, nästa vecka är det JULAFTON :D vad tiden går fort..  Åhhh vad jag längtar, ska bli den bästa julen någonsin, ska bara göra dom bättre och bättre :)jag längtar speciellt efter julmaten, men den får jag uppleva redan den 23e då jag och älskling ska ha vårat egna traditionella julbord.


Det var snällt av honom :)

Som ni ser har jag pillat lite med designen här i bloggen, det jag vill få fram är en stilren, enkel och bra navigerad design. Den börjar bli bra men är inte riktigt nöjd, men får fortsätta imorgon, ska snart kolla på Paradise Hotel som vanligt. Efter det blir det att krypa ner i sängen då man blir tvingad att gå upp tidigt imorgon, vill inte vara för nyvaken när värdarna kommer och kollar ventilationen. Vet inte om det blir träning i morgon bitti eller om jag gör det imorgon kväll då jag även kanske ska simma. Kan inte träna för mycket nu då jag bara har klippkort, får ju mitt årskort i januari..Blä!


Hehe måste bara berätta om när jag skulle posta ett par väldigt viktiga brev, sprang in på OK och köpte frimärken oc frågar han som jobbar när posten går nästa gång. Han säger då att brevbäraren håller på med brevlådan en bit bort, jag lägger benen på ryggen, men när jag kommer ut så sätter han sig i bilen och jag springer som en galning i hopp om att jag ändå hinner, och det gör jag, han såg nämligen att jag kom springandes och väntade. Sjysst! ibland kan man ju önska att busschaufförerna också var lika snälla, men icke då. Ärligt talat tror jag dom njuter av att se folk missa bussen på sekunden.


Nu blir det Paradise Hotel.. Natti

Jag vill bort, bort till Thailand! Föralltid ?

åhhh vad jag är avundsjuk på söta Foki som just nu befinner sig i Thailand, och inte nog med det, hon är på dom platser jag själv har varit på. Längtar verkligen tillbaka dit :( Att ställa om sig och inse att jag inte kommer att åka till Thailand om några veckor som var bestämt är tufft, speciellt när man i ett års tid gått och längtar, pratat om det och allt .. Men vi har redan nu planer på en resa dit 2010 och då blir det en månad minst. Kanske för gott ?


Om jag ska vara ärlig så är jag trött på att bo i Sverige av några anledningar. Jag skulle mer än gärna vilja flytta till värmen för gott, bara jag får bra standard m.m.. Hehe! Ja man vet aldrig vad som händer i framtiden. Livet är till för att njuta och vara lycklig, right?


Men å andra sidan älskar jag ändå Sverige. Det gör jag, men ibland vill man bara bort.. Dit man blir lycklig!


Sötnosar

Hade Mexx här för några veckor sedan, självklart passar Money på att vara så mycket som möjligt med honom. T.o.m sova brevid honom. Så himla sött ♥ Geisha föredrar sängen ;) Haha



Väldigt störande!

Shit vad trött jag är, har legat och sovit i soffan ett tag nu tills jag vaknade av att fingret var bort domnad, gör fortfarande ont. Jag som tänkte sova lite längre i morgon men icke, vid kvart i åtta och framåt ska värdarna gå runt och kolla ventilationerna i lägenheterna. Så man vet inte NÄR dom kommer vilket känns jobbigt. Tycker det har varit rätt mycket spring här nu av olika anledningar, säkert nån jävla sur granne som klagar på något, var ju inte länge sedan dom var här och kollade ventilationen för att någon granne tyckte att det osade upp matlukt till dom. Våra ventilationer var TIPPTOPP, rena och fina. Perfekta! Hmm... Känns som att det alltid är något.. Som ni kanske förstår trivs jag inte så bra i lägenet av flera olika anledningar, och detta gör det värre, det känns inte som sitt eget när man har folk som springer ut och in och kollar saker hela tiden.. Då menar jag verkligen HELA tiden. Folk klagar, man stör sig på klackar som går ovanför oss, folk tar ingen hänsyn m.m.m.

Åhh jag vill ha en villa NU NU NU.. Bajs!


09 - 12 - 14

God Morgon!


Jag har precis kommit hem från gymmet. Körde rätt hårt med armarna idag, vill få lite armmuskler och få bort "gäddhänget" hehe ;) tänkte ta och simma imorgon också efter jag gymmat. Träningen idag blev 2 timmar, jag kört hårt när jag väl är där, trodde inte att jag skulle hitta motivationen eftersom att jag inte tränade hemma med cykeln. Men när man väl är där på gymmet så finns den där.. Hoppas man börjar se resultat snart, men känner redan nu att kroppen har utvecklats.


Efter gymmet drog jag och uträtte några ärenden på banken så nu kan jag få iväg viktiga brev, äntligen!


Nu ska jag fixa lite här hemma, sedan äta en STOR tallrik mat. Laxgratäng!




Veckans planer

Har tryckt i mig min fjärde lussekatt precis, det är ju så gott så man kan inte sluta äta, sitter och suktar på en till, kommer inte bli några kvar innan denna kväll är slut ;) men då får jag väl baka nya helt enkelt, dom är ju till för att ätas så!


Har varit en lugn söndag för våran del. Tog en rejäl sovmorgon innan jag började fixa lite. Älskling och jag tog en fika på ett café för att fira lucia och tredje advent. Jag åt en chokladbakelse med hallon i, en av mina favoriter. Sedan har vi bara myst här hemma. Skönt att bara ta det lugnt på en söndag innan veckan börjar om.


Mina planer för veckan är

Massor med träning, simning och kanske någon rolig aktivitet, är nyfiken på att testa yoga. Så imorgon ska jag bege mig ner till gymmet. Ska även förbi banken, få iväg viktiga brev. Ska även försöka hinna med att tvätta så mycket som möjligt. Det sista av julklappshandlingen ska bli klar denna vecka också, har inte många paket kvar vilket känns skönt. Sen blir det som vanligt hemmasysslor och lite annat. En rätt så lugn och skön vecka innan det är dags att förbereda inför julen och så.. Måste börja planera för nyår med. Vad ska ni hitta på för skoj ?


köpte nya stjärnor i helgen


Laxgratäng

Min laxgratäng blev riktigt smarrig, hade även svarta sesamfrön på och det gör mycket. Bra att jag gjorde mycket, nu har jag matlådor för några dagar :) Mums!

 


Lussebak med älskling

Sådär, nu var lussebaket avklarat för i år och goda blev dom. Så nu är det bara att fylla hela frysen och vänta på finbesök ;) Nu har man något att bjuda på.  Doftar saffran i hela lägenheten, luktar ju så mumsigt. Har redan varit och nallat två bullar, men nu ska jag vänta tills middagen är klar. Det blir laxgratäng a la Niki, den lär bli hur god som helst. Det är bl.a kokkosmjölk, curry, basilika, sabek och ost i. Smaskigt och det bästa av allt, den är bara MIN ;) älskling gillar inte lax så!

Mina lussekatter, UTAN russin ;)


09 - 12 - 13 LUCIA

God Morgon sötnosar!

Lucia idag och elva dagar kvar till jul :D Mysigt! Funderar på om älskling och jag ska baka lussekatter idag, helt klart den godaste "bulle" som finns. Sen ska vi fixa lite här hemma.. Måste även fixa i förrådet och rensa bort massor med skit, det är helt proppat där, förstår inte att vi kan ha så mycket saker, hehe! Skulle behöva åka och slänga saker också, såsom ett badkar som ingen verkar vilja ha ? kanske lägga ut det på blocket och få en slant. Får se, orkar inte ha den längre då den bara tar plats. Sen den gamla tvättmaskinen, just det, våran diskmaskin kan man också lägga ut, inget fel på den :) Eller kanske ge bort det till någon behövande och göra en god gärning, gillar ju att göra andra glada så ;)


Men som sagt, Lucia idag, vi var redan på luciatåg i fredags på dagis, det var några bebisar som hade tomtedräkt på sig, det var sååååååååå himla sött. Var inne på H&M igår på barnavdelningen och hittade MASSOR med söta kläder, jag längtar efter barn och har gjort det ett bra tag nu. Jag sitter är och väntar på storken, du kan komma nu ;)


Nu ska jag pussa lite på älskling i hopp om att han går upp ;)


Kattkalender

Vi kollade på julklappar åt katterna idag och hittade en rolig sak, nämligen en julkalender för katter ;) haha något man kanske ska köpa nästa år till mina små älsklingar ;)


09 - 12 - 12

Idag har vi varit i Nacka Forum hela dagen och letat julklappar, är nästan helt klar nu vilket känns bra, så nu har stressen släppt. Träffade även på en gammal klasskompis där som har världens sötaste lilla hund, åhhh vad söt den var, kul att träffa dig Bella och din lilla hund som jag tyvärr inte minns namnet på, men har man ett minne som Doris är det inte så konstigt.

 

Hittade en del saker som jag själv ville ha, men som sagt, på mellandagsrean får jag shoppa lite, vem vet, man kanske får en liten slant av tomten ? haha!

 

Efter julklappshandeln så åkte vi hem och slappade innan det var dags för middag hos svärföräldrarna..

 

Lagerhaus har massor av coola saker, synd att det är så dyrt!

Aaah, vad skönt med massage ;)

Underbart väder idag, och vi har fått SNÖ i Sthlm, Geisha är ute och leker i snön just nu.. Brrrr


HAHAHAHAHA

Jag var precis med om något jävligt roligt här hemma. Min katt Geisha älskar att hålla på med plastpåsar, och på något vänster så fastnar han i handtaget på påsen och flyger och far runt här i lägenheten, hahahahaha, det såg så himla roligt ut, stackarn, ångrar att jag inte tog upp kameran, när han har lugnat ner sig en aning får jag möjlighet att hjälpa honom, stackarn, snacka om PANIK. Han fick den runt magen så den hängde ju med honom vart han än sprang, oj oj oj, snacka om att skratta så att man börjar böla ;) Vilket klantarsel :P HAHAHA!

 


En mysig fredag

Har haft en UNDERBAR fredag, det började med att vi drog på luciatåg på systers dagis, åhh hon var så himla gullig i sin tomtemor dräkt och sjöng med :) det var hur mycket folk som helst och till slut såg Flisan oss och sken upp som bara hon kan ;) min lilla smilie. Efter det drog vi och köpte lite godis innan det var dags att åka och bada. Nästan hela familjen var med, Flisan tyckte att det var så roligt, det var riktigt kul att ha med henne, hon blev så glad när jag sa att hon skulle få åka och bada, sötnosen, hon ÄLSKAR att bada så hon blir lika glad varje gång! Jag och Flisan drog dock lite tidigare för jag skulle skjutsa älskling till hans julbord.


Efter det drog jag och Flisan hem till mamsen och resten av familjen kom efter en halvtimme så käkade vi mammas hemlagade lasange och sallad och hade myspysigt. Kollade på idol där innan jag begav mig hemåt och här sitter jag nu i min ensamhet och kollar på finalen av IDOL, Heja erik :) Den här gången blir det en etta man kommer ihåg, i hope, många som har kommit etta har inte synts så mycket i tv eller radio, nästan ingenting, då är det mer dom andra man ser,tvåan osv. Okej undantag från Kevin då :)


Min söta syster ♥

Mexx som alltid hoppas på att man tappar något när man käkar ;)

Okej, vart fan tog min överläpp över? jag lovar, den finns där haha :P


Idag blir jag bra på bild

WOHO idag är det en sådan där dag jag blir snygg på bild ;) självklart passar jag på att ta massor då för man vet inte när nästa gång blir :P Jag är desutom helt utan spackel i ansiktet (smink) inte för att jag sminkar mig ofta, blir väl någon gång i månaden om ens det.

 

Jag gillar att gå utan smink, jag tycker att jag är snygg utan smink. Gick i för mycket smink när jag var yngre, och det bottnade i dålig självkänsla, jag tyckte helt enkelt att jag var ful utan smink. Men med åren blir man mognare och tänker annorlunda ( tack gode gud för det, haha ;) ) Men nu mår jag så bra i mig själv och ser mig själv med nya ögon och då utstrålar man det på utsidan, då behöver man inte massor med klet i fejset för att bli snygg!

 

Så vacker utan spackel :)


Dagens Outfit

Har precis klätt på mig och ska snart fixa mitt ogräshår, ska nog ha utsläppt i dag för en gångs skull. Håret slits inte lika mycket då och jag vill ju ha lååångt hår :) Tycker långt hår på tjejer är sexigt ;)

 


09 - 12 - 11

God Morgon!


Favoritdagen är äntligen här, FREDAG :D innan jag berättar om planerna för dagen måste jag ta upp två drömmar. En var RIKTIGT OBEHAGLIG, hyresvärdarna skulle kolla så att allt var bra i våran lägenhet och allt såg bra ut innan dom drar ut spisen, där fanns det MASSOR med djur som kröp, först var dom jätte små men sedan kom det en kackerlacka också och det var ingen vanlig kackerlacka utan en som förökar sig skitfort så dom sa att det kommer att krylla med kackerlackor här. Alltså FYFAN vad vidrigt. Inte nog med det, jag springer in i sovrummet så fort jag bara kan, men där var det miljontals med skalbaggar. Jag får riktig PANIK och är så jävla äcklad, så ni kan tänka er att jag blev glad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Blir dock påmind av drömmen när jag ser köket, men där finns inga djur. De ända djuren som finns här är våra katter ;)


Den andra drömmen var att vi var i badhuset hela familjen och vi sket fullständigt i systers luciatåg. Jag skulle träningssimma men där var alla nakna och väldigt störiga så jag börjar skrika på dom. Och inte nog med att jag drömde om småkryp i hemmet, utan jag ser massor med larver i bassängen. FYFAN!


Tack gode gud att det bara var drömmar, det var inga roliga om man säger så! Nu ska jag försöka glömma dom...



Så, Fredag idag, den bästa veckodagen, men den blir inte som vanligt med fredagsmys utan jag blir ensam hemma ikväll, men jag ska mysa till det med ljus, godis och Idolfinalen. Men först har jag lite ärenden att uträtta, ska till banken och fixa lite, skönt att äntligen få fixa det :D efter det ska älskling och jag ta en fika innan jag ska på min systers luciatåg på dagis, tror hon skulle vara tomte ;) gullungen, ska ta massor med bilder som vanligt. Efter det ska jag och familjen bada, roligt värre, så det blir nog en hel del vattenruschbaneåkning för våran del, jag vågar t.o.m åka den läskigaste nu hehe ;) det trodde jag inte om mig själv, jag som är rätt feg av mig, kommer ihåg när jag skulle åka den, jag stod i valet oc kvalet om jag skulle det, men sen gjorde jag bara det, o jäääääävlar vad rädd jag var hahahaa ;) ville bara få stopp på farten.


Vad ska ni göra idag då ?

Snart klar

Som ni säkert förstår städar jag fortfarande här hemma och har tyvärr inte hunnit med att blogga, men nu tog jag mig tid till det. Har precis stoppat i mig middag, det blev potatis i ugn med lax i kokkosmjölk, riktigt gott. Ska snart sätta på lite musik, är ju ensam hemma ikväll så musiken får hålla mig sällskap.

 

Jag har lyckats med att dra ut någon sladd eller nått till tv:n så jag får ingen bild, buhuu blir inget tv tittande ikväll då. Jag vill inte hålla på med sladdarna o skit för jag är väldigt otekninsk av mig så jag får helt enkelt vänta till älskling kommer hem. Stackars mig, jag som ville se på halv åtta hos mig, de andra programmen kan man se på nätet.. Jag hoppas inte Erika väljer Cimon på parcermonin, vill inte att Greta åker hem :( men jag har en känsla av det... Hmm, jag vill att Francessca åker. Ni som undrar vad jag pratar om så är det Paradise Hotel, en av de bästa dokusåporna någonsin ;) I love it!

 

Nu åker skurhinken fram innan jag kan slappa i soffan... Hörs om en stund :)

 


09 - 12 - 10

Håller på att storstäda här hemma, och då menar jag verkligen storstäda, torkar av alla ytor, t.o.m väggar, lister m.m.. Ska bli riktigt fint och fräscht. Har gjort ett rum klart men har många kvar så det blir ett heldagsjobb. Ska även försöka hinna tvätta upp högen med kläder och fixa och dona. Julstädning med andra ord. hinner inte städa någon annan dag denna vecka då helgen är fullsmäckad


Fredag - Se systers luciatåg på dagis, Träna, bada med familjen. Mysa i min ensamhet.

Lördag - Julhandling HELA dagen med älskling, ska bli klar med ALLA då :) Kanske lussebaka efter!

Söndag - Mysa med älskling, fixa och dona här hemma.



Två inlägg skrivna för exakt två år sedan

Innan jag började med den här bloggen hade jag en annan. Av privata själ säger jag inte vad den heter men iaf.  Hittade två inlägg som är skrivna för exakt två år sedan. Allt ska påminna mig om Thailand känns det som, på alla sätt och vis. Det andra inlägget skrev jag exakt en månad efter min första operation, det var en jobbig tid.. Jag har dock blivit starkare som människa!


2008

Snart är det 2008 och ett nytt år tar sin start. Mycket händer då, det börjar med en resa till Thailand med familjen och killen. Bara njuta av livet innan allvaret börjar. Sen när man kommer hem börjar praktiken i tio veckor. Sen har vi massor i skolan, Examenarbeten och sånt. Sedan tar jag Examen i Juni tror jag det är, det lär det vara, sen under sommaren ska jag fixa jobb som jag troligen kommer jobba på i framtiden, allvaret börjar, men innan jag ska börja jobba blir det en resa till och denna gång en repris, Grekland, det är ju så underbart. Efter det börjar allvaret. På riktigt. Hur det kommer att gå återstår att se, men jag tror att det kommer att gå bra. Fortsättning följer..  Ja jag gick ut med bra betyg, jag tog EXAMEN :D åhhh vad stolt jag var över mig själv den dagen. Jag hade alla odds mot mig men ändå stod jag rakryggad ända till slutet och trodde på mig själv, kämpade, viljan fanns hela tiden med mig. Thailand 2008 var helt underbart på alla sätt och vis, att få visa älskling paradiset var fantastiskt <3 och dit ska vi igen, det LOVAR jag.


Läkaren imorgon
Hoppas att det går bra hos läkaren imorgon. I går var jag så nervös och ledsen. Jag orkar inte ännu en operation, det gör jag inte. Nu vet jag att jag måste. Jag mår skit, men jag ska vara stark imorgon. Är van att komma ut gråtandes från läkaren. Och jag är beredd på det värsta. Jag är beredd på att opereras igen, men jag vet inte om jag orkar det. Förra gången var det så jobbigt. Jag fick verkligen panik när jag knappt kunde andas pga svullnad m.m. Varför blev det så fel. Varför läker det inte som det ska. Jag är rädd, det är jag. Jag är så tacksam för dom fina personerna i mitt liv. Utan er skulle jag inte klara det här. Även om jag är stark som person så behöver jag också tröst. Håll tummarna för mig imorgon. Ska träffa många läkare, och ska ta prover, sen ska dom ta en slang genom näsan ner i halsen, jag HATAR den slangen. Det är det värsta jag vet, jag önskar att någon kunde följa med mig imorgon, men jag antar att jag får vara där själv. Men ni som betyder något är med mig i hjärtat :) Tack för att jag har er ♥ Jag kämpar på, jag klarar det här, jag gör det, för jag har sådana otroliga människor i mitt liv som får mig att kämpa. Jag ger ALDRIG UPP. Thats it!


Bra låt

En låt som spelas mycket hemma hos mig just nu är Owl City - Fireflies, älskar verkligen den låten


Choklad LDB

Visste ni att LDB har fått en ny lukt, och det är choklad :D jag är överlycklig, har köpt på mig några nu. Tyvärr fastnade inte mitt ansikte på bilden här nedan så jag fick be min dubbelgångare som är snyggare än mig att ställa upp ;) hahahaha!

 


Nu har jag avreagerat mig!

Var tvungen att avreagera mig lite här i bloggen nyss, nu känns det lite bättre. Vad gör ni då ? själv tittar jag på bonde söker fru. Lite senare ska jag se på In her shoes, så det blir att slappa framför tv:n ikväll. Massor med bra på tv men prioriterar sånt jag inte kan se på nätet, det kan jag kika på imorgon. Tack gode gud för PLAY ;) haha! ja iaf om man är ett såpa freak som jag är..

 


Vill bara spola tillbaka tiden :(

Jag ångrar den 10e Oktober 2007 då mitt liv förändrades, då la jag mig under kniven som jag har gjort några gånger innan, men denna gång var det i halsen, gomen och näsan. Jag behövde inte göra den här operationen nu, jag hade överlevt utan den men nu känner jag mig inte lika levande som jag en gång gjorde. Min andning var jobbig då men det är ingenting mot vad den är nu. Man ska egentligen inte ångra något som redan är gjort men när man blir påmind varje dag, varje gång man tar ett andetag så gör man det. Man vill spola tillbaka tiden. Jag trodde att allt skulle bli bra igen för en månad sedan då jag gjorde min andra operation, jag la mig under kniven igen för att återställa mig. Jag vaknade upp skakandes som ett asplöv innan leendet spred sig på mina läppar, JA jag mår bra nu äntligen. Men icke då, besvären är där hela tiden, varje gång jag sväljer,andas, äter, pratar så känner jag obehaget i halsen.


Det jag vill få ut med detta är att utsätt dig inte för någon operation fören det gäller liv och död. Det kan gå snett och då kanske det inte går att återställa. Jag får leva med detta och försöka göra det bästa av situationen och hålla humöret uppe. Men ibland går det inte och jag vill bara gråta, så känner jag nu :(


Ny design är på gång

Som ni ser så har jag ändrat min header men den är bara tillfällig, ska jobba med en ny design men denna gång tänker jag inte bara slänga upp en simpel design som jag gör på 15 minuter utan denna gång ska den bli perfekt. Måste även ta nya bilder på mig och så, får göra det imorgon. Så inom dom närmaste dagarna så hoppas jag att den nya designen är klar, för såhär kan inte min design se ut .. Blä!

 

 

Länge sedan jag la upp nya bilder på mig, men idag så fotade jag lite iaf !

dagens outfit




Såhär gick jag klädd idag, gud vad jag längtar till mellandagsrean, har en liten slant jag ska shoppa för då. Fräscha upp garderoben med massor av finfina kläder :)

09 - 12 - 09

Idag känner man att man har tränat, har träningsvärk i magen. Men det är väl bara ett gott tecken antar jag, då har jag tagit i.. Nu blir det ingen träning fören på fredag, då ska jag iväg och bada med familjen :) ska bli skönt. Eller jag får se, kanske drar tidigare så att jag gymmar innan också, jo men så ska jag göra.


Har utrett lite ärenden idag därför har jag inte hunnit blogga men nu kommer det några inlägg, har massor att tömma huvudet på. Har även köpt julklappar till tre syskon, ska köpa resten i helgen, blir inte många julklappar i år, satsar på något BRA istället för massor med småpaket.


Hände en rätt störande grej när jag skulle käka lunch idag, skulle äta sallad och bad om att inte få salladsblad, det första hon häller upp är SALLADSBLAD, jag ursäktar och ber om att få utan sallad, okej säger hon, men vad tror ni hon gör då, HÄLLER UPP SALLAD, alltså vad fan, men till slut får jag det jag vill ha. Men jäkligt störande var det..


Nu ska jag fortsätta med middagen, blir currylax i kokkosmjölk, gurka och quinoa :) Nyttig och bra mat

Bulgarien pics

Fan vad jag vill resa, jag vill bort från Sverige ett tag, eftersom att det inte blir Thailand för oss denna gången så tänker jag satsa på att vara borta minst en månad nästa gång vi åker dit. Det är när jag reser som jag LEVER på riktigt.. En av mina favoritresor var till Bulgarien 2006 med mamsen och brorsorna, även om jag inte gillade själva landet sådär jätte mycket så var det att vara med mamsen o brorsorna som gjorde DET. DET som får en att bara njuta av livet. JAG VILL RESA NU NU NU. Suck! Jag vill planera nästa tripp nu så jag får något att längta till...

 

Haha jag minns när vi var i Bulgarien, mamma och jag satsade hårt på färgen de sista dagarna och köpte "Hawaia n Tropical" eller något sånt, en olja som gör en brunare, och jävlar vad vi fick färg. Jag blev helt klart BRUN och fin :) okej den här första bilden är jag röd på men sen kom färgen :)

 

Ett smile från hjärtat , Im HAPPY

Vilka bruna ben ;) Haha och Van Dutch "tror det stavas så" sokm man hade då hahaahahahaha


Hemma från gymmet

Hemma från gymmet. Körde 1,2 timme idag. Började som vanligt med att cykla, både fitness och bike, alltså det är olika program. Körde 40 minuter idag. Jag körde styrketräning också vilket jag behöver. Jag blir förvånad över hur bra det går för mig. Nästa gång jag ska dit blir det simning..


Efter träningen hämtade Tina upp mig så åkte vi hem till mig och här sitter vi nu, Sandra kommer om en stund och joinar oss och då blir det lunch. Är jätte hungrig, får se vad vi hittar på för gotta..


Nu blir det skitsnack med tjejerna :D




09 - 12 - 08

God Morgon!

Denna dag har jag en del att göra


• Skura och dammsuga och göra det lite myspysigt hemma innan tjejerna kommer hit på lunch.

• Gå iväg till gymmet, köra lite på cykeln, crosstrainer och springbandet, ska även prova på lite andra saker. Hoppas att jag är själv så jag inte gör bort mig haha ;) ässsh skit samma.. Ska träna mer än en timme idag tänkte jag.

• Posta brev och handla

• Möta upp tjejerna för att sedan åka hem till mig och laga lunch. Sen blir det en hel del tjejsnack :)

• när tjejerna har åkt hem ska jag tvätta en hel del och sedan städa vidare.


Paradise Hotel

Har precis kollat klart på Paradise Hotel som vanligt, älskar det programmet. Mina favoriter är fortfarande Greta och Cimon, så söta så ;) Francessca tycker jag börjar bli jäkligt jobbig med tanke på vilket förnedrande språk och uttryck hon har. "det luktar hora här inne" Men snälla människa, bli mer positiv och glad istället för att klaga på allt och alla hela tiden.. Om blickar kunde döda!!!! Suck. Nä jag vill att hon åker nu så att det blir lite mer positiv stämning där.. Ett skratt förlänger livet! HEJA CIMON OCH GRETA :D:D


Ska snart krypa ner i sängen, fluffa till kudden, pussa lite på älskling och sedan sova. Ska upp rätt så tidigt imorgon och gå ner till gymmet, sen ska tjejerna komma hit på lunch.


Puss mina söta läsare, Kom ihåg, THE BEAUTY IS INSIDE. Ju finare du är på insidan destu vackrare blir din utsida  :)



Pengar gör en visst lycklig

Var i forum och letade julklappar idag, men hittade mest saker som jag själv vill ha, bl.a koftor på gina, jeansleggins på vero moda, träningskläder ( något jag måste ha ) sen var det hundra saker till jag vill ha, haha! Men på mellandagsrean ska jag unna mig lite nytt fräscht att ha på mig, har känt mig lite sliten på sistonde, inte orkat bry mig vad jag har på mig eller hur jag ser ut, håret ser ut som en risbuske ( vägrar gå till frissan ) .. jag skulle vilja vinna sisådär 100 miljoner just nu ;) eller just nu o just nu, det vill man väl alltid vinna. Den som säger att man INTE blir lycklig av pengar LJUGER. Man köper lycka såsom resor, saker, kläder, hus, bilar m.m.m Det kostar att bli lycklig.

Lite fint på Gina


Varit duktig på gymmet :)

Vet ni vad jag har gjort i dag, jag har varit på GYMMET :D och det gick jättebra förutom att jag inte visste hur man startade cykeln först, men sen insåg jag att det ända man behövde göra var att cykla så startade den av sig själv HAHAHAHA.. Jag var sååå nära på att fråga någon om hjälp och det hade varit lite pinsamt ;) Jag är bra dum alltså :P


Så det blev 25 minuter på cykel, 10 minuter på en crosstrainer och sedan 35 minuter på löpbandet, sen 20 minuter promenad hem på det. Så jag känner mig verkligen duktig, ska dit imorgon bitti igen, frågan är om man kommer att ha träningvärk imorgon när man vaknar, det återstår att se. Dock har jag bara nio gånger kvar att gå och gymma då jag köpte klippkort. Mitt årskort börjar gälla i januari, och då kan jag träna hur mycket som helst och simma i ett HELT ÅR :D .


När jag kom hem från träningen väntade en STOR tonfisksallad på mig som älskling hade gjort. Som ni kanske märker tränar jag INTE för att gå ner i vikt utan jag ska bygga muskler och former på min spinkiga kropp. Hatar att vara såhär smal...Så träning och massor med bra mat, det är det som gäller för mig.


Innan jag drog till gymmet tog jag och Tina en tripp till Nacka Forum. Hittade några julklappar jag ska köpa, hittade dock mycket till mig själv också men jag köpte inget..

Evighet

Nu. Föralltid. Evighet.


Veckans planer

Veckans planer

Denna vecka är lugn vilket känns rätt så skönt så i veckan ska jag försöka att julhandla, ska även storstäda och då menar jag verkligen STORSTÄDA, tvätta Mont Everest, möblera om, sen ska jag pallra mig ner till gymmet och även simma. Ska jobba med min kropp så att den blir som jag vill ha den, just nu är den för smal, More Mukkler som jag brukar säga ;) Ska kanske gå till gymmet redan imorgon bitti, ska kolla vilka tider dom öppnar.


En perfekt kropp till en perfekt resa 2010..

09 - 12 - 06

Go kväll!


Upps har visst inte bloggat någonting idag, men har haft fullt upp. Har var barnvakt sedan igår. Sen har jag bara slappat med älskling hela eftermiddagen och kvällen.. Har även fyllt på kylslåpet med masssor av gott, vi köpte bla julvört, helt klart det godaste brödet, längtar till frukosten imorgon, då blir det en hel bunt mackor, yummi! Kanske tar en macka redan ikväll.


Konstigt nog har min statistik ökat från igår fast jag inte har bloggat på hela dagen, undra vilka ni är som läser min blogg ? Jag vet bara några som läser. Det roliga är att min statistik ALLTID ökar om jag inte bloggar mycket, det borde ju ändå vara tvörtom :P Min tråkiga blogg ;) haha, ska vara glad över att jag har några läsare iaf *Ler*..









Pepparkakor är JUL

Pepparkaksbakning och julmusik. Jag gjorde bara tre pepparkakor och lät dom andra få hålla på istället. Jag gjorde två hjärtan som symboliserar älsklings och min kärlek, sen gjorde jag en kissemiss.. Vissa pepparkakor blev tunna, vissa tjocka, haha! Jag ska nog ha våra hjärtan hängandes någonstans hemma. Nu är det bara lussekatter jag ska baka, och det ska jag nog göra med tjejerna i veckan. Julstämning for sure.. Ja det luktar verkligen JUL när man bakar peppisar..Sen ska man självklart ha mjöl i ansiktet så jag gick och stängte mjöl på alla :)

 


Tacos

Vilken trevlig lördag vi har haft på alla sätt och vis. Blev en hel del pepparkakor, julmusik och skratt. Till middag blev det tacos :D det kan man nog aldrig få nog av :P riktigt mumsigt.. Nu ska jag se vidare på Robinsson

 

 



nya kläder i garderoben, ja tack!

Jag behöver en uppfräshning i min garderob, har nästan inget snyggt. Kanske man ska ge i julklapp till sig själv :)

Dessa fina tröjor/cardigans finns på Bubbelroom

 


Förbereder inför julbaket

Nu börjar jag få riktig julkänsla här, spelar massor med julmusik och förebereder inför pepparkaksbakandet. En sötnos är ute och leker, en annan sitter och äter och den tredje åkte iväg med älskling. Sen när alla är samlade ska vi mysa och baka tillsammans, något jag verkligen ser fram emot :D I love to bake!!


föresten, vilken är eran favorit jullåt ? tipsa gärna om låtar som jag kan spela här hemma :)



09 - 12 - 05

God Morgon!


Skulle egentligen gått upp senare idag och sovit ut men vaknade för en stund sedan och var tvungen att gå på toa, sen var det ingen idé att somna om så här sitter jag nu och kollar på Tv4 Fakta om blixtar, haha! Intressant. Hatar när det blixtar, kommer ihåg när jag och Sarah var i Halmstad och det var riktigt oväder haahahaha mer vill jag inte berätta..Usshabussha!


Wathever, idag ska älskling och jag baka pepparkakor med tre sötnosar så det ska bli kul, ska även sätta på julmusik och tända lite ljus tänkte jag så att vi får en riktig mysig julstämning. Det mesta av degen lär försvinna innan själva bakningen börjar, haha!


Ska sätta lite fart nu, tar med mig laptopen som vanligt :)

Bildkälla


Bloggens utveckling

 

Det är så kul att se bloggens utveckling, den var större förut då jag verkligen satsade, kanske man ska göra igen ? vad vill ni att jag skriver mer om här i bloggen ? Kom gärna med tips :) föresten, någon som är sugen på att göra en design till mig ? älskar att göra design till andra men hatar att göra en till mig själv :P


Idol just nu

Hittlills tycker jag alla idoler är duktiga, fina låtar, speciellt Eriks när han sjöng Heaven, en av de finaste låtar, dock tycker jag att Tove fick en dålig låt :( Men nu ska hon snart sjunga Whitney Houston så jag hoppas de valde en BRA låt av henne nu.. heja Tove :D tycker helt klart att hon ska vinna! Har hejat på henne från början och hon ska stå där i slutet, thats it!

Nu: Calle var inte så bra i denna låt...


MYSFREDAG

Go kväll!


YES, jag drog och badade idag och det var såååå skönt, nu ska jag börja träna där också tänkte jag, har ju årskort där så det är lika bra att utnyttja det till fullo. Det blev mycket åka ruskana med mina brorsor också, riktigt kul, jag vågade åka den läskigaste desutom, det trodde jag inte att jag skulle, haha! Jag passade även på att träningssimma. Nu kan man unna sig en godispåse UTAN dåligt samvete, det är jag värd.. Ska bli kul sedan och gå och bada med sin egna knodd ;) man vet inte när det dyker upp en liten pluttis här :) jag bara älskar barn, dom är ju sååååååå fina.


Älskling kom och hämtade mig efter badet så drog vi och köpte gotta till ikväll, nu blir det Idol, HEJA TOVE OCH ERIK och till det blir det lammfärsgratäng a la älskling, ska bli smaskigt :) nu är det dags för MYYYYYYS al night long. fast lite mer inlägg dyker upp innan kvällen är slut ;)

NU: Okej, Calle var jävligt bra med låten Walking in Memphis ( hur stavas det? ) ajja skit samma, ÄLSKAR DEN LÅTEN :D





09 - 12 - 04 Twilightskådis med i vakna :D

God Morgon!


Sitter och kollar på Vakna med The Voice där en från twilight filmerna var med, nämligen Edi som spelar Laurent, ni vet en av de elaka vampyrerna. Självklart satt man som fastklistrad.. Synd att inte Robert och Kristen var med. Då hade jag helt klart stått där utanför och hoppats på att få se dom ;) Älskar dom filmerna och längtar till trean..  Morgonen började bra.

Sit, jag drömde om EMD i natt och vem klev just in i studion, jo DANNY, haha! I min dröm var dom dock gamla, men sen när jag skulle fota dom så var dom unga igen.. Dessa drömmar!

Måste fixa mig lite nu, om mindre än en timme börjar mötet jag ska på så nu får jag skynda mig lite. Vi hörs när jag kommer hem.


Längtar tills imorgon

Gud vad jag längtar tills imorgon, FREDAG och helt klart den bästa och mysigaste dagen på hela veckan, först att få sakna älskling hela dagen, sen det vi alltid gör, lagar god middag tillsammans, tända ljus, massor med godis, film och MYS. Så ska det vara varje dag ju, ska börja införa det, eller ja iaf flera dagar i veckan :D Fast då kanske man inte uppskattar fredagen så mycket som man gör nu. Åhhh vad jag längtar!


Annars då, är barnvakt och ska snart bege mig hemåt för några timmars sömn, imorgon ska jag upp tidigt. Har två möten att gå på och lite sånt.


Nu ska jag ta Mexx på en kvällskiss, är inte sådär jätte sugen på att bege mig ut i kylan, men måste man så måste man... Brrrrrr!!!


Föresten, min statistik ar stigit enormt på två dagar vilket är roligt :D blir bara lite chockad, hehe!


Klänning till jul

Sitter här och funderar på vad man ska ha på sig under julen då det är fest med släkt och vänner och man vill göra sig extra fin och julig. Har ingenting i garderoben hemma, hittade den här söta röda klänningen på stylebystars.com Riktigt söt :) något som är säkert är att jag ska ha klänning iaf. Får leta vidare!


Min egen tomte i år :)

21 dagar kvar till den mysigaste högtiden på året. Har inte köpt en enda julklapp än, men nästa vecka får jag ta itu med det. Får tänka om nu eftersom jag hade räknat med att köpa allt i Thailand men eftersom att jag inte ska dit nu så får jag köpa allt i Sverige. Får dra med mig tjejerna till stan för julhandling. Frågan är vad man ska köpa? Eller så skiter jag i julklappar i år och köper till mig själv i stället, så borde det nästan vara så att man slipper ångesten, stressen o allt, man får en slant var som man köper till sig själv, desutom får man ju exakt det man vill ha ;) Bra ide va, något man ska satsa på i år! Så nu var det löst "ler"



Jag är min egen tomte i år


09 - 12 - 03

God Morgon!

Tänkte snart ta en promenad i det härliga vädret, behöver röra på mig eftersom jag inte tränade i går som jag skulle göra, men först ska jag fixa lite här hemma och även laga en god lunch. Har inget intressant att skriva för tillfället, ska sätta lite fart här hemma nu, har lite att göra idag!



My love

Det blev inge bad för mig ikväll, jag orkade helt enkelt inte vilket jag ångrar lite nu, skulle ha behövt komma igång med simningen, men ska göra det senare i veckan så. Kvällen spenderas i en varm famn och kramar så det är inte så dåligt ;) När jag kom hem hade älskling gjort en jättegod tonfisksallad till mig ♥


Nu ska jag mysa resten av kvällen med my love. Natti


Det blir nog att simma ikväll

Sitter här i valet och kvalet om jag ska bada ikväll, har fortfarande inte bestämt mig men det lutar nog åt att jag ska det, visst jag är trött men om jag inte gör det nu kommer jag aldrig att göra det. LAT!!! Får ta en ordentlig sovmorgon imorgon innan jag ska iväg på kvällen igen.


Vill hem och pussas och kramas med älskling nu, vara i hans famn och bara myspysa ♥



Lata mig ikväll

Ska snart åka hem och käka sen ska jag troligen iväg och simma, måste komma igång med träningen nu känner jag, det är på tiden. Sen ska jag bara lata mig resten av kvällen med älskling, har och kommer att bli mycket att göra denna vecka så en kväll måste jag ta det lugnt.

 

Här kommer två bilder på Mexx från idag när han skakar sig ;) Diggar minerna, haha!

 


Perfekt väder att fota i

Var ute på en långpromenad med Mexx nyss, vi var ute en timme i det härliga vädret, sen blev det för kallt, brrrr riktigt kyligt ute. Lekte "turist" och fotade allt möjligt. En perfekt dag att få fina bilder :) Mexx gick det även att fota vilket var roligt, annars brukar man bara få bild på honom bakifrån.

 

Här kommer några bilder från promenaden :)


Bilder från Indiska restaurangen

Var som sagt på indisk restaurang i går på Bondegatan, restaurangen heter Indira, jätte mysig inredning och helt okej mat, dock var fisken jag åt lite seg, skulle ha tagit det andra jag var sugen på, men men. God currysås iaf och gott nanbröd. Men Bs indiska mat är ändå BÄST, inget slår hans indiska köttbullar, yummi!


09 - 12 - 02

God Morgon!


Vilken härlig onsdagsmorgon, ska snart ta med Mexx på en långpromenad och fota lite, det är frost ute, tycker att det är så vackert, is på sjön också :D kanske kommer det lite snö idag ? Hoppas!


Igår var jag på bio, först åt vi på en indisk restaurang på söder, jag åt fisk i currysås och ris, det var gott förutom att det var så STAAARKT efter ett tag, märkte inte det direkt så jag satt där och svullade tills det till slut började brinna i munnen. Sen gick vi vidare till bion, vi såg bröllopsfotografen, den var riktigt bra och rolig så det blev mycket skratt. En underbar tisdagskväll med andra ord. Ska lägga upp lite bilder snart..


Idag ska jag vara barnvakt, sen kanske jag ska iväg och simma :) ska bli härligt!




Världens sötaste <3

Jag kommer ihåg när vi hämtade Mexx hos uppfödaren, han var såååå liten och satt i mitt knä när vi åkte hem. Han hittade sin plats i familjen fort, han hittade sina speciella sovplatser, en var bl.a i en "ficka" under soffan, han låg alltså i tyget som satt under soffan, hahaha, men där får han inte plats idag ;)

Han är världens bästa hund på alla sätt och vis ♥

En liten valp några veckor gammal

Mexx ca 2 år ( bilden tagen i förrgår)

I love you

Första decemeber

Första december idag, första luckan ur chokladkalendern får öppnas, 24 dagar kvar till julafton :D Kan inte snön komma nu så blir allt perfekt. nu ska jag tända lite ljus och rökelse och göra mig en god frukost. Senare väntar bio :)


09 - 12 - 01

God Morgon!


Ussh vilken dag jag hade i går. Jag är rätt så nyopererad i halsen för en månad sedan (andra operationen där) och har egentligen haft problem sedan 2007 och igår fick jag hur mycket slem som helst, tänkte inte så mycket på det för jag får det ofta men denna gång var det annorlunda, fick ut jätte mycket blodklumpar som var stora som pingispbollar och spydde en gång. Jag har ALDRIG mått så dåligt som jag mådde igår, halsen var skitobehaglig och den såg konstigt ut, jag mådde illa som fan och slemmet bara fortsatte så jag fick problem med andningen. Mamma kom och vi åkte först till vårdcentralen, sen fick jag åka in akut till Huddinge och genomgick en obehaglig kontroll. Jag hade problem med bihålorna, men mår fortfarande inge bra :(

RSS 2.0