Spännande

Har varit en rätt så slapp söndag idag. Dagen började iaf med att jag kollade på när min bror spelade cup i hockey så vi var där och hejade. Har blivit rätt så intresserad av hockey på sistonde. Har kollat på massor med hockey nu under OS tro det eller ej. Helt klart en spännande sport. På tal om sport, kommer ihåg när älskling och jag var i Grekland under VM, då blev det massor med fotbollstittande för våran del på olika pubar. Mys! En av de bästa resor i mitt liv med världens finaste människa ♥


länge sedan man var en blondie


Dagens lista

Dagens humör: Orolig

Dagens mående: Har varit bättre!

Dagens borde: Fixa lite mer hemma, men det orkar jag inte.

Dagens frisyr:
slarvig knut

Dagens smink:
Osminkad, har sällan smink!

Dagens klädsel: Myskläder

Dagens planer:
Varit på brors hockeymatch, sen myst.

Dagens materiella vill ha:
Filmkamera

Dagens fundering:
När vänder det?

Dagens beroende:
Choklad

Dagens tråkigaste:
Vädret :(

Dagens längtan:
Varmare breddgrader

Dagens superlängtan:
RESA med min fina familj ♥

Dagens låt: Replay


Mums

Bland det godaste som finns ♥


Mys med syskonen

Älskling åkte och jobbade tidigt imorse så jag begav mig hem till mamsen. Just nu sitter jag i brors rum och bloggar. Han bjuder mig på kinderägg, har redan fått två, generöst va ;) ha ha. Älskar verkligen kinderäggschokladen, riktigt gott. Vi har gosat lite med hamstern och Mexx sitter lika intresserad av den denna dag, han sitter och glor just nu på det lilla livet.

 

Några bilder jag tog nyss på sötnosen


27e februari 2010

God morgon


Ni sover väl fortfarande kan jag tänka mig, själv har jag varit vaken sedan tjugo i sju, PÅ EN LÖRDAG. Kunde helt enkelt inte sova längre, men somnade rätt
tidigt igår. Skönt att gå upp tidigt så att man kan ta vara på hela dagen.


Har ni märkt att det börjar bli varmare ute, men kylan kommer väl snart igen, men iaf. Igår var det första gången jag inte frös ute på hur länge som helst, jätteskönt, kändes som att våren inte var så långt borta och snön börjar sakta smälta. Ska bli härligt den dagen då man kan ha klackar och skinnjackan eller kavajen på sig. Blir inte mycket shoppande av vårkläder för min del i år, får helt enkelt använda det jag redan har. Det längsta jag har hållit mig ifrån att shoppa var ett helt år, ETT HELT ÅR. Tycker att det är bra att man får lära sig tidigt att spara egna pengar till något man verkligen vill ha :D och jag sparade till en resa. Men samtidigt tycker jag att man ska skämma bort sina barn, så länge ungen är tacksam för det ;) Hi Hi.


Hur som helst, magen kurrar så nu blir det frulle framför vampire diaries..



Om jag vore en seriefigur skulle jag helt klart vara Joakim Von Anka. Vissa säger att jag är snål, men själv tycker jag att jag är sparsam.
Ha Ha.. Snål till en viss gräns, ja okej!


26e februari 2010

Fyfan vad jag är trött, inte nog med att jag sov dåligt så har jag varit vaken sedan kvart i sex. Har varit i Uppsala några timmar på lite ärenden, tog även en sväng förbi Ikea när vi ändå var där, Shit vilken skillnad det var att gå där jämfört med Stockholm. Vilket lugn, inga stressade människor, inga köer, underbart. Köpte bara mappar, men hittade lite jag var sugen på att köpa, bla en sekretär. Men inga köp för min del. Håller hårt om min plånbok just nu. Kommer inte ens ihåg när jag köpte kläder senast, minst två månader sedan iaf..


Älskling håller just nu på att grädda pannkakor. Ska bli smarrigt, helt klart en av mina favoriträtter. Det med massor av glass,banan och hallonsylt, mums. Fast det är gott med även nutella på. Föresten, det har kommit en ny geisha med caramell smak, har för mig att jag redan skrivit om det men ändå, är för trött :P Den är SKITGOD och ni borde smaka på den... Nä ögonen går i kors nu och det lär bara bli en massa babbel här så jag säger GODNATT nu :)


...

Jag är så förbannad och ledsen

Klarar inte av att blogga just nu, tack fina läsare för era kommentarer. Ska svara på dom när jag mår bättre..





Destination Unknown

Har varit borta hela dagen på lite möten och efter det åkte jag till apoteket, har kronisk bihåleinflammation vilket irriterar halsen och näsan väldigt mycket, trycket i huvudet är skitjobbigt sedan är jag opererad i halsen,näsan och gomen vilket det bidrar till jobbig irritation så nu har jag inhandlat en sk näsdusch så jag ska snart testa den och hoppas på ett under. Försöker bita ihop tills jag får min tid hos ÖNH läkaren vilket tyvärr dröjer, suck. Men borde få tid snart, vill absolut inte vara tvungen att genomgå en operation till. Men får tänka positivt :) Jag vill säga att jag ångrar min operation där (opererade för att få lättare att andas kort sagt) men samtidigt orkar jag inte slösa tid på att ångra något jag redan gjort, kan ändå inte få det ogjort, får göra det bästa av situationen helt enkelt..


Har varit hos mamsen en stund idag. Umgicks med syskonen, med bla att spela på brors synth, åhhh vad jag älskar att spela, önskar att jag ägde ett riktigt piano, har varit min dröm länge, älska att spela. Så himla underbart att trycka ner fingrarna på tangenterna och höra den vackra musiken, härligt! Mina brorsor har införskaffat sig egna familjemedlemmar av form av två dvärghamstrar och så hade min ena brorsa ställt ner buren på golvet (stängd off course) och när jag kom in på rummet så satt Mexx (familjens hund) och var helt facinerad av denna söta varelse. Han satt där hur länge som helst, minst en timme, gulligt. Tyvärr glömde jag kameran så det blev inga bilder idag :(


Ska snart hoppa in i duschen, krypa ner i pjyamas och mysa i soffan innan jag ska gå och lägga mig, blir tidigt för min del då jag ska upp halv sex imorgon, Zzzzz. Har laddat upp med resgodis och festis så att jag ska klara mig på bilresan. Destination Unknown...


25e februari 2010

God morgon


LÖNING idag :) löning betyder att vi ska iväg och storhandla, fylla både frys,kyl och skafferi med massor av gott, men innan det har jag två viktiga möten att gå på som tar hela dagen. Har en paus på en timme mellan möterna så då tänkte jag köpa något gott att äta samtidigt som jag skriver inköpslistan. Vi ska hålla hårt på våran matbudget nu. Jag skulle inte vilja vara med på lyxfällan och se våra pengar på mat, its too much. Vi ska leva på den rekomenderande matbudgetet, inte ett öre över punkt slut.


Känner mig jätteseg idag, har knappt sovit något inatt, för det första vaknade jag hela tiden, det andra var att katterna höll på, ena ville gå ut, den andra dampade, sen gick jag upp och släppte in den ena igen och då började båda dampa. Sen ringde älsklings mobil, han höll på i köket vilket lät en hel del, sen var jag tvungen att gå på toa och efter det sket jag i att somna om, klockan var då 06.30 och jag skulle ha gått upp 09.00. Spenderade min tidiga morgon med att kolla på Sverige - Slovakien, shit vilken spännande match, jag stod upp de sista minutrarna och bara hoppades att de skulle sätta ett mål till, men icke, vi förlorade :( Tråkigt..


Det var rätt så bra att jag gick upp tidigt idag så att jag lägger mig tidigt ikväll, ska nämligen upp tidigt imorgon och det skulle vara skönt med några timmars sömn. Åhhhh vad jag är trött, bara jag inte somnar på möterna ;) inte blev jag piggare av duschen imorse. Ögonen är jättetunga. ZzzzZzz..

Alicia Keys


23e februari 2010

Tråkig uppdatering va? men jag har helt enkelt inte haft ork då jag fortfarande är jätteförkyld. Bihålorna håller på. Har ju kronisk bihåleinflammation så jag tror att det är därför det är så kraftigt. Suckar, ska prova min andra nässpray som är för bihålorna.. AJ MIN NÄSA :( buhuuu..


Så i stort sett har jag legat i soffan hela dagen och glott på film, Final Destination, mycket bra film, finns det inte en tvåa också ? har även svullat glass. Vet inte hur många liter glass jag ätit dessa dagar man varit sjuk, mer blir det redan ikväll. Älskling kom hem med fyra paket till mig igår, har bara ett kvar :( får storhandla på torsdag och fylla frysen med glass. Hoppas att ni har haft en bättre och intressantare dag än vad jag har. Saknar att komma ut, nu ska jag koka lite koksaltvatten och låta ångan rena min näsa och förhoppningsvis bli friskare snabbare. Sen blir det glass och halv åtta hos mig. Är en film ikväll som jag tänkte se, det perfekta mordet..


Önskar att jag hade en disk full med glass hemma nu :)

JAG SAKNAR ER TINA OCH SANDRA <3 världens bästa vänner

Jag vill bort

Vill bara bort från kylan


Vårmode (my own style)

Jag är inte så intresserad av vad som är inne eller inte i klädväg utan kör mitt eget race och klär mig i det jag trivs med. Så i vår tänker jag satsa på slitna jeans/jeansleggins, kavajer (både lång och kortärmade) söta linnen, och högklackat. Mycket neutrala färger.

 

plagg från forever21.com


22a februari 2010

Som ni kanske förstår så är jag fortfarande sjuk. Min näsa är helt förstörd :( Buhuu. Har försökt fixa lite här hemma men yrseln hindrade mig, hann iaf slänga in två högar med tvätt i maskinen. Har kollat på The Vampire Diaries hela morgonen och jag måste bara säga att JAG ÄR FAST, underbar serie. Finns att se på tv6play. Längtar tills nästa avsnitt kommer ut. Ni som gillar Twilight kommer älska denna. Är inte True Blood en liknande serie eller har jag helt fel?


Vilka serier följer ni?


Det är så typiskt att det alltid ska bli fint väder ute när man är sjuk. Är himla sugen på att gå ner till gymmet men jag får helt enkelt hålla mig till jag är frisk. Inge kul att vara ensam hemma när man är sjuk, ingen pojkvän som kan pyssla om mig :( nä nu ska jag bli frisk så det så. Ska göra lite citronvatten nu. Yummi!



Im still sick :(

Im still sick. Älskling ska snart åka iväg och handla till mig, först på listan står självklart GLASS, massor med glass. Sedan lite soppor, godis, nässpray m.m. Måste klara mig i veckan ju ;) Har lite spännande saker som händer senare i veckan så nu gäller det att vila upp sig så att man blir frisk...


Bilder från i fredags

I fredags trotsade jag min förkylning och åkte hem till mamsen. Kollade på när B lagade thaimat, luktade himmelskt. Blundade och drömde mig bort till Thailand. Ni som ännu inte varit där, ÅK DIT :) så kanske ni blir lika kär i det landet som jag är. Nästa resa blir förmodligen inte dit utan till ett annat asiatiskt land ;) vilket tänker jag inte berätta fören vi har bokat :) Men iaf, B skulle göra en doggybag till mig med hans thailänska mat så jag ska väl dit och hämta den sen, om den nu finns kvar. Gosade som vanligt med Mexx också..

 

En gosig Mexx och en sjuk Niki


Massor med snö

Länge sedan vi hade så HÄR mycket snö i Stockholm

Hur ser det ut hos er?


21a februari 2010

God morgon


Har varit förkyld hela helgen och har inte haft lust att blogga då. Är frofarande jätteförkyld så idag ska jag bara slappa framför latopen och glo på film. Vill bli frisk nu så att jag kan börja träna. Ska be älskling köpa lite glass till mig. Inte nog med förkylningen så håller min visdomstand på andra sidan denna gång att växa upp vilket gör att halsen svullnar. Suck! Jag lär få alla fyra visdomständer med min otur. Jaja nog med klagande. Shit vad mycket snö det har kommit, helt sjukt. Älskling skottade en stig åt katterna igår men nu är det hur mycket snö där igen.





Godisskålar

Jag är en riktig godisgris, framförallt choklad. Har inte ätit det på hela veckan så idag ska jag köpa mig en stor godispåse med massor av choklad. Gick in på DENNA SIDA och hittade dessa tre söta godisskålar som jag skulle vilja köpa. Riktigt söta.

 


19e februari 2010

God morgon!

Idag känner jag mig inte kry alls, halsont och dunderförkyld (tack gode gud för nässprayen) hatar att vara täppt i näsan. Finns inget obehagligare (typ) . Nu skulle det sitta bra med en kopp thé men dricker inte det, inte har vi någon oboy hemma heller :( sitter här och tycker synd om mig själv. Ingen borde få vara ensam hemma när man är sjukling, oavsett ålder. Hi Hi. Nä nu ska jag bunkra upp med nässpray, papper och film.. Krya på mig ;)

Sjukling

Ush vad jag inte mår bra. Är dunderförkyld, fast iof så dålig känner jag mig inte, det är bara näsan som är sjuk ;) men ska ändå ta det lite lugnt nu, har varit i farten hela dagen med städning här hemma. Är fortfarande inte klar men nu får det vänta tills imorgon. Nu ska jag spela lite rollercoaster, eller nä det blir nog sims 3.

 


Full rulle

Storstädningen är i full gång här hemma så det kommer nog ta hela dagen. Syns knappt att jag har städat eftersom att jag går igenom alla skåpen först. Ussh vad det ser ut här hemma, skulle vara skönt om dom från Rent Hus ringde på dörren ;) Hi Hi..


Vad har ni för planer för helgen då ?



Mysiga tofflor

Oj vad klockan går, har suttit här i två timmar nu, dags att sätta lite fart i röran här hemma. Får visa resten av köpen sen. Fick bla en jättefin filt och lite förvaring.

 

Tofflorna är från Jysk och kostade 15 kr styck på rean plus att det var 20% på priset. Perfekta mystofflor att ha när man flyger. Vi flyger oftast långt och då är det skönt att ha något på fossingarna. Riktigt sköna, känns som att gå på bomull. MYS!


I bebistankar

Det är ingen hemlighet att jag går i bebistankar och vill utöka våran lilla familj. Och i går när vi var inne i en affär så hittade jag dessa saker som jag bara var tvungen att köpa, inte för att jag hoppas på att det blir en tjej (könet spelar ingen roll) men sakerna var så söta så jag var bara tvungen ;) Vi får se när storken dyker upp.


18e februari 2010

God morgon


Ledsen för dålig uppdatering igår men jag hade helt enkelt inte tid. Jag spenderade hela dagen med mamma igår. Vi började dagen med att åka runt i olika affärer och kikade. Fick lite saker av mamsen som jag snart ska visa. Vi var i väg i stort sett hela dagen innan vi begav oss hemåt. Stannade på middag där och till efterrätt blev det ytterligare en semla för min del. Vid halv sjutiden åkte vi till gymmet och körde ett pass på en timme. Vi provade på de mesta, så jag har tränat varenda muskel i kroppen. Känns riktigt bra. Har redan tränat tre dagar denna vecka men nu måste jag ta det lugnt, vaknade av att jag har ont i halsen imorse, så typiskt.


Idag ska jag storstäda och fixa här hemma hela dagen. Ska även gå igenom alla skåpen och städa där. Men tänkte visa lite bilder från gårdagen först och lite inköp.


Dags att sätta lite fart

Nä nu har jag suttit här ett bra tag med morgonfrilla och en hungrig mage. Dags för en dusch och sedan ska jag ställa mig och koka lite gröt. Vet inte vad som händer annars idag, ikväll blir det iaf träning.


Vad händer för eran del idag då ?

http://publishme.se/229005/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body


17e februari 2010

God morgon

NU SNÖAR DET IGEN :( vad är det här, jag vill inte ha vinter längre, jag vill ha vår. Trodde att den skulle komma snart men nu känns det som en evighet igen. Det är inte lite det snöar heller. Nä nu går jag i ide tills våren är här.


Hade en jättemysig dag igår, träffade Sandra och vi käkade frukost på ett cafe och satt och snackade skit, för min del blev det som vanligt två ostmackor och en varm choklad. Jag glömde min kamera så det blev inga bilder för min del, får vänta tills Sandra uppdaterar sin blogg. Hon blir nog lite överaskad när hon lägger in bilderna i datorn, tog nämligen jätteflummiga bilder på mig själv när hon var på toa :D ha ha. VI SAKNAR DIG TINA. Sen skildes vi åt, jag skulle på ett möte. Efter det så drog jag till gymmet, blev det vanliga. körde rätt så hårt med armarna.


Älskling kom och hämtade mig efteråt så drog vi och handlade massor med grönsaker och lite så. Åhh måste visa er en sak sedan ;). Vi blev påminda om att det var fettisdagen när vi såg semlorna i affären, men vi köpte våra på ett café istället. Köpte även en till svärmor (svärfar är utomlands, så han fick ingen :p ) så vi drog hem till henne och överaskade. Satt där ett bra tag innan vi begav oss hem. Jag ställde mig och lagade en kycklingsallad direkt då jag inte hade ätit på hela dagen förutom frukosten. Inge bra när man tränar. Kvällen avslutades med mys i soffan framför Red Dragon.


Trött Niki efter träningen


Jobbigt :(

Det är jobbigt, återkommer när det känns lite bättre...

 


Tränar helst i mitt Ed Hardy linne, love the color


15e februari 2010

Har inte varit på humör att blogga tidigare, känner att jag måste få ut lite aggressioner, är så trött på vissa människor. Jag hatar falskhet, skitsnack och att bli sårad. Nu räcker det, jag vill inte ha sånt i mitt liv... Jag orkar inte bli sårad om och om igen :( Det gör ont!!!!!!!


Nog om det, idag har jag varit på gymmet och tränat armar,ben och mage. Tyvärr var det en skolklass där så det var rätt så mycket folk. Men träningen annars gick bra, började med att cykla i 40 minuter för att sedan träna mage och avslutade med rodd. Jag ska boka tid med en personlig tränare någon dag också så att jag får lite tips. Nästa vecka ska jag prova på någon aktivitet tänkte jag, dans finns ju och street har jag alltid velat prova så det blir det nog :D vill köpa nya träningskläder med, gillar inte dom jag har.


Efter träningen kollade jag på min brorsa när han tränade med hockeylaget innan jag begav mig hem och gjorde en stor tonfisksallad. Mumsigt!








Alla hjärtans dag

Hoppas att ni har haft en underbar alla hjärtans dag... Jag drog hem till mamma och dom och käkade middag där, det blev tacos, så jag har levt på tacos hela helgen ;) ha ha, men gott var det. Två av mina syskon har fått en varsin dvärghamster, skitsöta :D så vi gosade med dom rätt så mycket, har själv haft en hamster när jag var liten. En som INTE var glad över de två nya familjemedlemmarna var Mexx, oj oj oj vad avundsjuk han var, ni skulle sett hans blick ;) Hihi.. Hade en riktig mysig kväll med familjen. Fick en jättefin lila vas och en lila blomma av mamsen, Tack ♥

 

Någon som bara var tvungen att störa mig när jag tog egobilder ;)

Avundjuk, jag är så avundsjuk ;)


En bra dag

Har haft en superduper mysig dag. Den började med att jag och älskling åkte till ett café för frukost, för min del blev det varm choklad och ostmackor, där satt vi ett bra tag innan vi gick vidare in i affären och köpte kladdkaka och vispgrädde som vi tog med oss till mamsen och dom. Vi stannade där ett bra tag, umgicks med syskonen och så. Ingen var på "fotohumör" så det blev inte så många bilder som det brukar. Men några fick jag, bla när min lillasyster höll på att fixa och borsta älsklings hår, sötnosen ;) Jag tog en prommis med Mexx och vi busade i snön, så han var helt snöig när vi kom hem, men han skulle ändå bada vilket han inte såg fram emot ;)

 

Nu på eftermiddagen har vi varit en sväng till svärföräldrarna, och snart ska vi glo på film. En mysig och bra dag.

 

Här har vi en vovvsing som inte gillar att bada ;)


13e februari 2010

God morgon!

Har inte hunnit blogga förens nu då jag har hållt på att fixa här hemma hela morgonen. Höll på i badrummet i över en timma, låg på alla fyra och skrubbade golven med både en grovborste och tandborste, tandborstar är skitbra att skrubba med mellan plattorna. Har precis fixat mig och vi ska snart iväg och käka brunch på ett café, sen ska vi köpa med oss kladdkaka och åka över till mamsen och dom. Jag tänkte först baka en kladdkaka men jag orkar inte det så jag kör på det lata sättet.


Ska fota dagens outfit och lite sånt, men nu ska vi sätta lite fart, ha en trevlig lördag så hörs vi sen :)

Lila is the color

Vid det här laget måste ni veta att den färgen som står mig närmast om hjärtat är LILA. I just LOVE that color

( varför ger jag mig på att skriva på engelska när jag suger på det) men iaf ;) Jag har alltid gillat lila lika mycket, den tilltalar mig på ett speciellt sätt. Fast jag äger inte mycket lila kläder, två toppar tror jag det är och en klänning, två morgonrockar och två pjyamaser och självklart underkläder. MER lila i garderoben tack ;) det är inte bara till mig själv jag köper lila kläder, sist jag köpte kläder till älskling blev det en lila t-shirt och han var MYCKET snygg i den färgen. Så både hans och min garderob lär innehålla mycket lila inom en snar framtid. Hi Hi. Jag vet, jag kan färga alla mina kläder till lila, fan vad smart jag är, så slipper jag köpa ;) Ha Ha, hade en period när jag var typ tio år då jag färgade kläder hit och dit.

 

När vi ändå är inne på kläder måste jag tipsa er killar där ute om att i thailand finns det GRYMT snygga jeans till er, älskling äger 5-6 par jeans som är från Thailand som vi köpte sist vi var där. Jag ville också köpa jeans där men min kropp är inte byggd för deras kläder, varken när det gäller byxor eller tröjor. Jeansen kom inte längre än till låren, eller så var dom för korta, eller så satt dom för pösigt. Det gäller även här i Sverige, hittar sällan jeans som passar min kroppsform (långa, för smala ben och sedan bredhöftad) Jeansleggins is the shit for me :DDet negativa med jeansleggins är att dom åker ner hela tiden Men. när jag har tränat ett tag lär jag få kraftigare vader och då ska det köpas vanliga jeans. Om några jeans är bra så är det bikboks. billigt och bra.

 

 


OOOOOOOOOST

Tacos blev det till middag för våran del, en typisk fredagsmiddag i våran familj. Det jag gillar mest är gurkan och osten, jag gillar ost lika mycket som Oskar gör i räddningspatrullen och det säger en hel del. Riktigt gott att blanda gurka, ost och lite dipp ;) yummi. Tur att det blev rester över, ser verkligen fram emot lunchen imorgon. Eller det blir nog brunch, beroende på när man vaknar..  Jag har blivit en riktig kvällsmänniska nu för tiden, men kommer ändå alltid upp tidigt på morgonen, ställer alltid klockan då jag inte vill sova bort hela dagen. På helger går jag upp 09.30 oavsett när jag går och lägger mig.

 

Tacos är en STOR favorit..Gott med både kött och kycklingfärs !


Det är för mycket nu.

Idag har jag inte gjort någonting, har knappt varit utanför dörren, var bara och handlade en snabbis. Älskling och jag har kollat på jurassic park 1 & 2. Länge sedan man såg dom. Vill se 3-4an snart också, det finns väl en fyra? kanske är helt ute och cyklar. Har precis släppt ut katterna så att dom får vara ute och busa lite innan man ska sova så att man kanske får sova hela natten utan dampiga katter, de har legat och tagit igen sig hela dagen tyvärr. Behöver sova känner jag. Är helt slut både fysik och psykisk.


Det har varit lite mycket jobbigt på sistonde, varit med om en nära anhörig när denne var riktigt sjuk, när man upplever det så nära sig så inser man hur skört livet är och jag sitter här med en ständig oro att förlora någon nära nu. Ja jag vet att man inte ska tänka så men det går inte. Oron sätter sig så djupt i hjärtat. ♥ Jag älskar min familj så himla mycket ♥ Man ska vara rädd om sina nära och kära.


Tack ♥

 


Vill inte att ni ska härma mig liksom, hallåååå ;)

När man väl stoppar ner handen i godispåsen kan man inte sluta äta. Det är ju så gott och ignorerar magen totalt när den säger att nu räcker det. Förutom godis så köpte jag för en gångs skull chips och dipp så det blir riktigt party här ikväll med massor med gotta.

 

Här kommer fler bilder på dagens outfit och jag tänker INTE berätta vart kläderna kommer ifrån, jag vill ju inte att ni ska härma mig liksom, hallåååå. Nä jag skojade bara ;) Pälsen är från Bikbok (fejk) väskan är köpt i Thailand som alla mina andra 12 väskor, skorna är köpta i USA (märket emu) och byxorna är från Vero Moda. En salig blandning med andra ord, från alla världens hörn vilket jag gillar.

 


Dagens Look

 


12 februari 2010

God morgon fredag


Härligt med fredag. Tycker veckorna går lite för fort nu, känns som att det är fredag mer eller mindre varje dag. Ska snart ställa mig och göra lite gröt, är helt slut idag, har sovit jättedåligt för jag har haft två katter som har dampat runt hela natten, vet inte vad dom höll på med, dom har vänt lite på dygnet känns det som, och vad tror ni dom gör nu, SOVER såklart, jävla katter säger jag bara. Ska störa dom snart. Mohaha, ska såklart hämnas ;) Inte kan man vara arg på dom en längre stund, de är ju så söta. MEN jobbiga ibland. ZzzzZzzzz. Gick upp tidigt iaf, så jag har redan varit vaken i två timmar.


Ska snart iväg och handla gott till ikväll. Vi ska äta tacos vilket ska bli mumsigt. En stor godispåse kommer slinka ner i korgen med ;) massor med choklad.


Funderar på om jag ska följa med familjen och bada idag också, men jag vet inte. Känner mig fortfarande inte helt kry, har ju börjat träna ändå. Det värsta är att jag tror mitt hjärta har svårt att återhämta sig efter träning. Den slår liksom konstiga slag och känns konstigt. Hmm funderar på om jag ska göra ett arbetstest eller inte. Kanske bara är min vardagliga stress som sätter sina spår. Någon mer som tränar och känner av det i hjärtat? läskigt är det iaf.
Om jag följer med och badar blir det nog bara slapp i bubbelpoolen för min del. Men något mer som hindrar mig från att bada är det förbannade smutsiga golvet vid duscharna. BLÄ. Jag klarar inte av att duscha där för att det är så skitigt. Okej jag har bacillskräck också när det gäller sånt så det är väl inte sådär JÄTTE skitigt, men iaf. Strålarna är svaga också så man får stå i en evighet och tvätta håret. Sen klampar vissa in med skor i omklädningsrummet så där är det inte heller så fräscht. Så när jag gymmar går jag alltid hem och duschar. Eller så kan man alltid köpa strumpor som man badar i så slipper man oroa sig för skitiga golv. Det var en bra lösning :P

Pictures

Har precis stoppat in klyftpotatisen i ugnen, ska snart ställa mig och steka kycklingfärsbiffar, är riktigt hungrig nu. Synd att potatis tar lång tid i ugnen, men då hinner jag duscha och fixa mig lite inför kvällen, smörja in mig med bus och även ldb lotion som doftar choklad, Aaahh luktar så gott!

 

Vad ska ni äta för smaskigt till middag då ?


Här är tre bilder, första är när jag är redo för party, den andra är morgonen därpå, alltså morgonfrilla och gårdagens smink ( man orkar ju inte tvätta av sig det när man kommer hem så sent ) och den sista är när man är nyduschad och redo för en ny dag.. Shit vad mina ögon är mörka på sista bilden. Har ljusblåa ögon som ni kanske ser.




Hemma

Vilket härligt väder det är men KALLT. Gick till mötet imorse vilket var jätteskönt MEN jag glömmer givetvis att sätta på mig mössan vilket jag får ångra senare, aj aj vad ont det gjorde i öronen, fick värma dom med hjälp av händerna. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, inte kunde jag gå hem och hämta mössan heller för då skulle jag aldrig hunnit till mötet. Jag tyckte riktigt synd om mig själv. Men har lärt mig en läxa nu.


Efter mötet var det bara att knata till gymmet, körde mycket armar idag vilket jag behöver. När jag var klar var det en gubbe som frågade mig vid skorna om man ska ha plastpåsarna på skorna när man går in (en vagn med stora påsar stod där) han hade satt på sig dom över skorna vilket såg väldigt roligt ut. Nej säger jag man ska lägga skorna i där för att inte skåpet ska bli skitigt. Nu vet jag säger gubben, man ska lägga skorna i påsen, man ska inte sätta på sig dom, HA HA HA. Aja han fick tro att han var den smarta av oss. Jag lämnar gymmet och beger mig till affären där jag köpte lunch. Färskt bröd, grönsaker och färskpressad apelsinjuice, mumsigt. Nu är man riktigt mätt och belåten.



11 februari 2010

God morgon


Har lite bråttom så det blir ett snabbt inlägg. Ska äta upp gröten sen ska jag iväg på ett möte, tänkte ta en promenad dit, sen efter det ska jag troligen iväg och träna. Vi hörs när jag kommer hem :)


Ha en underbar dag


Hemma från träningen

Kom hem för en liten stund sedan, har varit på gymmet med mamma nu på kvällen. Körde rätt så lugnt och kul hade vi, ha ha. Det blev både cykel, crosstrainer, armar och rodd. Det känns riktigt skönt nu efterråt.


För övrigt idag har jag i stort sett varit hos mamma och dom hela dagen, gick på prommis med Mexx och tog massor med kort, visar dom imorgon. Sen har jag läst läxa med min kära bror, det var kul förutom att man kände sig lite dum på en fråga, ha ha ha vill inte ens ta upp den här men men fick väl ett riktigt hjärnsläpp.. Nä jag är för trött för att blogga just nu. Ska slappa framför efterlyst nu. Vi hörs imorgon...


NATTI

Har köpt årskort nu

Nu har jag varit iväg och köpt mitt årskort på gymmet och ska förmodligen börja gymma redan nu ikväll. Finns massor med aktiviteter att göra bla. poweryoga, afro intensiv och afro dans (låter väldigt spännande) ska nog gå på det imorgon, aerobic och bodyPump plus massor av annat, mitt andra hem blir nog där nu, ha ha. Ska försöka träna fyra dagar i veckan.


Tränar ni något ?


Härligt vinterväder

Vilket fint väder det blev helt plötsligt, solen kikar fram :D Ska ta en sväng förbi mamma om en stund men först ska jag göra mig en tonfisksallad och sedan hoppa in i duschen. laptopen följer med i vanlig ordning, tänkte ta massor med naturbilder när jag är där.


Här är en av bilderna jag fotade sist hos mamma


10 februari 2010

God Morgon!


Ja då får man se om man pallrar sig till gymmet lite senare i eftermiddag, det är väldigt lockande men har fortfarande ont i halsen så det känns inte sådär jättebra att träna då, vill inte att det ska bli värre. Men att cykla lite kan inte skada så mycket. Dom kanske har något yogapass idag och då finns det ingen bortförklaring till att inte gå. Men har inte den nya listan på aktivitetspass. Det kanske står på nätet, fan vad smart jag är ;)  Ha Ha


Shit, om 3-4 månader är det SOMMAR :D vad tiden gick fort helt plötsligt. Hoppas att våren kommer snart och att det kalla vädret och snön försvinner. Man känner att vi är påväg mot ljusare och varmare tider, humöret är bättre. Dags att börja planera lite vad man ska göra i sommar. Jag är lite sugen på att boka en resa samtidigt som man inte vill åka på sommaren, man vill hellre skippa vintern i en månad. Så resa blir det nog inte. Kanske en roadtripp till Danmark eller nått, Sandhamn är en tradition, det får bli småutflykter helt enkelt vilket är mysigt det med.


På tal om resa, jag drömde att jag, älskling och våran framtida bebis var på semester tillsammans. MYS ♥


Nu är det dags för att koka lite gröt. Smarrigt!

Shoes

Underbara skor från gojane.com

Dessa skor är ju helt underbara, snyggt till jeansleggins,långt linne, skinnjacka och smycken. Älskar färgerna. Åhhh vill verkligen ha dom :) Visst är dom snygga? snacka om att man längtar till våren nu så att man kan ha högklackat igen.. Min favorit är helt klart det lila paret!


Dags för lunch

Har varit rätt så effektiv här på morgonen så nu ska jag ta det lite lungt och kolla på Beck hade jag tänkt, ska göra lite lunch också, det får bli quinoa och stekt fisk, är en riktig fish lover, jag lever i stort sett på det. Måste bara vänta på att diskmaskinen är klar, för kastrullen jag vill ha ligger givetvis i den. Men snart så. Min nyttiga vecka fortsätter och det går väldigt bra, man känner att magen uppskattar att inte äta socker och fet mat varje dag. Bara man har bestämt sig så fungerar det.

 

Nu är diskmaskinen klar. dags för lunch!

 

Bilder jag tog på Geisha igår ;)


9 februari 2010

Godmorgon


Har inte sovit något vidare i natt men tvingade mig upp iaf. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska vila upp mig mest så att jag kan gå till gymmet imorgon. Nu ska jag göra gröt..


Im HAPPY :D

Åhh vad glad jag är, äntligen har jag fått mina pengar till ett årskort på gymmet, nu kan jag börja träna på allvar och verkligen bygga upp min kropp både mentalt och fysiskt. Tyvärr kan jag inte träna imorgon då jag fortfarande är sjuk, men jag sitter här och dricker citronvatten, riktigt smarrigt så jag hoppas på att jag mår bättre snart. Så fort jag mår bättre ska jag gymma, då finns det ingen mer bortförklaring, ska testa på olika aktiviteter också, finns en hel del att välja på, hoppas att dom har någon form av dans, skulle vara kul. 


Ska fixa musik till min ipod imorgon, leta reda på en träninsväska och lite sånt..


För övrigt, sitter och kollar på familjen annorlunda som vanligt, vissa familjer är mysiga, andra inte, gillar inte dom som bor i lägenheten. Vad är dom, 12 personer i en fyra med ETT fungerande badrum. Och vad det ser ut, saker överallt, stackars barn. Min åsikt! Nu börjar det igen..


Smile and you be happy

Jag sitter här med tårarna rinnandes längst kinderna, jag kollade precis på extreme home makeover och det slutar alltid med att jag gråter, gråter av glädje åt andra människor. Idag var det ett avsnitt om en familj, mamman har långt framstiden cancer men ändå lyser en lycka i hennes ögon, lycka för att hon har en sådan underbar familj. Hon är en av de positivaste människor jag sett. Det får mig att tänka på mig själv, hur jag är som människa, vad jag egentligen klagar på och hur negativ jag är ibland. Life is too short for that. Visst ALLA människor är negativa ibland, det är bara mänskligt, men man blir friskare och får ett längre lyckligare liv om man är positiv, hur jobbigt det än är.


Jag har alltid velat jobba med något som hjälper människor. En tanke som alltid har funnits är att forska inom cancer.
Men jag får nöja mig med att försöka vara så positiv och glad och sprida glädje genom min blogg och hoppas att jag kan förändra någon där ute.  Men det är inte bara så lite, att veta att man gör något för någon annan människa, att denne får ett bra liv och att se människor glada över något man gör, det är värt så mycket.



Jag ska smitta min blogg med massor av positiv energi och glädje så att ni också blir smittade av det :)
Goodbye negative.. Ja jag är inte sådär jättebra på engelska, lät lite konstigt det där goodbye negative, fast när jag läser det igen så rimmar det rätt så bra ;) Ha Ha!


Jag ska framhäva mina fina drag :)

Jag sitter hellre under korkeken och luktar på blommorna

Sitter här och läser bästis blogg. Tina är fortfarande i Nya Zealand och kommer inte hem fören i mars. Åhhh vad jag saknar dig gumman. Vilka äventyr hon är på, perfekt land för min Tina som är en riktig äventyrsmänniska. Själv är jag den fega sorten som inte vågar på mig sådana utmaningar, jag sitter hellre under min korkek och luktar på blommorna. Nä men nästa resa jag ger mig ut på ska jag se till att utmana mig själv lite och inte bara ligga i solen och sola hela dagarna och bada i havet. Apropå det, när vi var i forum igår så gick vi förbi fritidsresor, jag längtar SÅÅÅÅ efter att få sitta där och boka resa. Ja jag vet att jag tjatar om det lite VÄL mycket nu, men jag har inte rest på TVÅ ÅR klart det kliar i fingrarna. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right. fast i det här fallet har jag väntat länge NOG.

 


8 februari 2010

God morgon


Då var det dags för en ny vecka som börjar med att ta tag i allt man inte ville göra i helgen såsom städa, tvätta och skura. Har en hel hög med kläder som måste tvättas, nästan så att jag är sugen på att gå till tvättstugan och fixa allt på en gång, men det är jag för lat för, samtidigt som att jag tycker att det är lite äckligt att tvätta i tvättstugan. Så jag håller mig till min egen.


Har kollat på filmen The Ugly Truth med Katerine Heigl i huvudrollen, åhhh vad jag älskade hennes outfits i filmen. Hittade inga bra bilder på dom på google men dom var väldigt stilrena, eleganta och snygga. Smala skärp i midjan som faktiskt var jättesnyggt, så det ska jag köpa helt klart. Hennes outfits fick mig att vilja ändra om i nästan hela min garderob, så nu är det dags för en ny Niki med en ny stil, en mer sofistikerad stil. Tycker det är sexigt med sk "finkläder". Sånt ska jag satsa på från och med nu.


film och glass

Har legat i soffan hela kvällen och glott på film och ätit B&Js. Filmen vi såg heter Daybreakers, helt okej film, hoppas på en uppföljare nu.

 

Har en del att blogga om men tar igen det imorgon :) Tack för alla söta kommentarer om min nya design, är jätte nöjd med den men om jag känner mig själv kommer jag att ändra den så småningom, men bilden är riktigt söt :D


7 februari 2010

Hej bloggen!


Nu är jag på benen igen, eller ja det är bättre iaf, magen känns fortfarande konstig och känner mig lite hängig i kroppen men inte som igår. Då kände jag mig mer eller mindre dödssjuk, men blev väl ompysslad av älskling så. Lite mysigt att vara sjuk faktiskt, hihi! Köpte lite datorspel igår så att jag skulle ha något att göra, det blev rollercoaster och soniq, fan vad jag sög på det och det blev mycket "det är något fel på det här spelet alltså"  he he, ja humöret är inte på topp när man är risig.


Idag har vi varit en sväng förbi Nacka forum, kikade in en snabbis på gina men köpte inget. De ar fortfarande rea där på rätt så många plagg, hittade en topp jag ville ha men snålade. Efter forum begav vi oss vidare, köpte bl.a rökelser och mat, ni skulle ha sett våran nyttiga korg, fullt med grönsaker, lax, nyttigt råris, keso, havregrynsgröt och mannagrynsgröt, sen soyamjölk också. Vi båda ska rensa kroppen och bara äta nyttigt, sen unna sig lite på helger. Det känns bra att båda gör det så att vi kan puscha varandra. Så gröt till frukost och grönsaker och bra fisk till middag till det massor med bubbelvatten. Måste använda min bubbelvattensmaskin lite mer nu. Känner att min kropp tar stryk av massor med skit nu så. Så godis blir det bara en dag i veckan från och med idag. Får äta knäckebröd och kokta morötter som "snacks" istället, mums..


Vi köpte även färg, ska måla om lite möbler. Bl.a vårat soffbord och lite hyllor, vitt ska det bli, så det ska jag sätta igång med i veckan, ja ni hörde rätt, JAG ska göra det ;) ska bli spännande att se hur länge tålamodet räcker, ussh kommer ihåg när vi målade om hela lägenheten, eller ja, inte VI utan DOM. Även fast jag inte målade något så var tålamodet på botten.


Nu ska jag fixa middag, blir laxsallad, härmar svärfar med kryddan när det gäller lax, han gör världens godaste :)

sjuk

jag är sjuk. återkommer när jag mår bättre

6 februari 2010

God morgon!


åhh vilken natt det har varit, har inte alls sovit bra. Jag har så fruktansvärt ont i ryggen när jag sover så det är en riktig pina, det ända sättet att ligga då det gör mindre ont är att ligga på rygg vilket jag hatar. När jag kommer igång med träningen igen så är nummer ett att bygga upp en stark rygg. Sen måste jag framförallt lära mig att stretcha. När jag väl tränar kör jag på hårt i ca 2 timmar varje gång. Men jag stretchar aldrig. Men när jag väl tränade så kände jag inte värken utan den har kommit nu när jag inte tränar. Om ni undrar varför jag inte tränar just nu är det för att jag inte fått mitt årskort än, ska få det betalt eftersom att jag måste träna upp min högersida. Jag har fått papper på att jag är godkänd men nu väntar jag på pengarna. Att det ska ta sådan tid, varför inte få pengarna samtidigt man fått ett godkännande... Suck!




En prinsessa fyller år

Idag var det ett litet kalas hemma hos mamsen då en liten prinsessa fyllde år. Blev kladdkaka med vispgrädde och hallon, melonsaft till dricka. Tryckte i mig lite för mycket men man måste ju passa på när det är kalas eller hur ;) efteråt blev det paketöppnande och mys.

 

Mexx blev lite sur för att inte han fick paket ;)


Ny header

Har suttit och pillat lite på headern, vet inte om ni ser den riktigt än, blev rätt så nöjd denna gång och bilden jag använde är väldigt fin på mig.


Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

 

Jag har inte kommit på hur älskling och jag ska fira alla hjärtans dag. Helst av allt skulle jag vilja ta en weekend resa. Jag har aldrig varit i någon storstad utomlands. Har alltid velat åka till Ungern där jag har mina rötter. Den tanken har alltid funnits. Men samtidigt vill jag spara pengarna så att vi kommer till ett varmt land senare detta år. Eller varför inte ta både och ;)


Nä men seriöst, vad ska man hitta på? Vill göra något speciellt denna dag, verkligen rå om varandra och det ska självklart vara MYCKET KÄRLEK. Kanske börja dagen med att åka till Naprapathögskolan för lite massage, vet inte om dom har öppet då. Fast det kanske inte är så kul denna dag. Synd att inte alla hjärtans dag var senare på våren så att man kunde åka till något mysigt ställe och ha picknick. Ligga och pussas i gräset ;)


Bio och middag? en klassiker, men känns så trisst. Vill ändå göra något som man aldrig gjort tidigare.. Jag bor ju ändå i stockholm så, här finns tusen saker att göra. Frågan är bara VAD?


Man behöver inte göra så mycket saker, det viktigaste är ändå att man är tillsammans, har det bra och ger varandra mycket kärlek ♥

Jag personligen tycker att man ska fira lite extra på sådana här dagar. Mina dagar är alltid som alla hjärtans dag, jag har ju min älskling ♥

Snö, massor med snö

Vilket härligt stockholmsväder vi har idag, jätte skönt ute. Sitter hemma hos mamsen nu så jag passade på att ta massor med fina bilder.  Såhär mycket snö har vi inte haft på länge!

 


5 februari 2010

God Morgon sunshines!


I natt drömde jag en hemsk dröm om att jag hade blivit kidnappad och lyckades fly. Sen hoppade jag i sjön och blev en sjöjungfru. Kidnapparna hittade oss och vi sprang för våra liv. Det blev vinter och det var stora branta backar men jag hade fått en superkraft så jag sprang hur fort som helst. Sedan var det massor med saker som hände men orkar inte ta upp allt. Samtidigt som drömmen var skrämmande var den ändå spännande.


Idag har jag lite sysslor att göra hemma. Sen blir det myskväll. Funderar på om vi ska hyra några filmer, kan ni tipsa om några? en film jag fortfarande inte har sätt är en shopaholics bekännelse, men det är inte precis älsklings typ av film så det blir nog skräck, thriller och action. TIPSA :)


Annars då, funderar på om jag ska bege mig till gymmet senare, har inte varit där på en månad, men nu är det dags igen. Det blir ett långpas.


Nu blir det frukost!

Mer diskussion om ingrepp

Jag skrev ett inlägg tidigare om skönhetsingrepp och att jag tycker att det är okej att göra det, det jag framförallt ville påpeka var att det är insidan som räknas som en förebild. Jag fick många intressanta kommentarer på det jag skrev och tänkte att jag skulle utveckla det hela lite mer. Jag accepterar vad NI tycker och tänker :)

Vissa var emot det helt. Jag såg ett program tidigare på tv4 fakta (min favoritkanal men ändå) där de tog upp ett fall om en 15 årig tjej som hade en enorm byst och mådde SKITDÅLIGT, kunde inte vara på stranden, skämdes jätte mycket och var inåtvänd. Hon tog beslutet att operera sina bröst mindre (det var INTE livsnödvändigt). Det är SAMMA sak som att en tjej med en liten byst vill ha större. Hon kanske mår LIKA dåligt pga sina små som den andra tjejen gjorde för sina stora. Det är skönhetsingrepp båda två. Båda tänker att "de dugen inte som de är" OAVSETT. Båda förändrar sitt utseende. Är det ena rätt medan det andra är fel?


Man dugen självklart som man är.

Det viktigaste är ÄNDÅ hur man mår. Har man något man mår fruktansvärd dåligt av som påverkar hela ens liv så tycker jag att man ska göra det, spela roll vad det är för ingrepp, om man ska rätta till en sne näsa eller förstora brösten.

Då kan man nästan säga att fixa tänderna, färga håret, sminka sig eller något liknande nästan är samma sak som att göra ett ingrepp. Åhh jag är sämst på att förklara vad jag menar med det men jag hoppas ni hajjar vad jag vill HA UT av allt detta.



"man duger som man är"
då ska man inte ändra på sig det minsta lilla. 


Jag måste erkänna att jag har gjort ett "sk skönhetsingrepp" eller ja, plastikkirurgi. Jag har legat där under kniven. Jag föddes och fick en hjärnblödning som försvagade HELA min halva sida av kroppen. Detta har påverkat mig, jag har gjort operationer som nästan var livsavgörande. Min röst påverkades jättemycket av denna hjärnblödning. Jag behövde inte göra ingreppet men efter många år av att jag mådde sååååååå dåligt av att prata inför klassen, folk påpekade min röst och det påverkade i stort sett hela mitt liv så bestämde jag mig för att göra något åt det. Ja jag kanske är en dålig förebild nu och för mina framtida barn MEN detta ingrepp gjorde så att jag mår bra i mig själv och har ändrat mitt liv till det positiva. Det spelar ingen roll om det har med tuttar att göra. Det var ett skönhetsingrepp som ändrade min röst...



Är det BARA okej att göra skönhetsingrepp alltså plastikkiruri om det är LIVSAVGÖRANDE? Vad tycker ni?


Jag uppmanar verkligen INTE människor att göra massor med ingrepp nu det får ni inte tro, det jag ville komma fram till som jag nämde i början är att jag tycker att insidan skapar en förebild.

Det här med skönhetsingrepp

Jag har alltid tyckt att man ska vara så naturlig som möjligt och att man inte ska utsätta sig för ingrepp m.m. Att man är en dålig förebild för att man ändrar sitt utseende, MEN nu har jag ändrat mig. Vad tusan har utseende egentligen med en bra förebild att göra?, jag menar, det är väl ändå HUR personen ÄR. Insidan är det som ska bygga en bra förebild. INTE hur man ser ut, man kan ha stora bröst och vara blond och vara världens finaste person, sminkar sig gör väl alla tjejer ibland om inte varje dag. Visst sen är det inte snyggt med kladdigt sminkande, för brun i ansiktet medan resten av kroppen är ljusare.


Alla människor har ett UNIKT och FINT yttre, oavsett om man är tjock eller smal, stora eller små bröst, finnar eller slät hy, blek eller brun, sminkad eller osminkad. Det är insidan som är DET, det som gör att du är en bra människa, det som avgör om man är en bra förebild, det som avgör om du får ett jobb ( vissa går på utseende tyvärr ) ..


LÅT människor förbättra sitt yttre. Jag skulle kunna tänka mig att göra större bröst, japp helt ärligt så har jag tänkt på det massor. Jag tycker att det är snyggare med större bröst, thats it!!!

Dom som klankar på folks yttre borde fundera på sitt eget inre istället, inte vara en sån jävla bitterfitta.. Fokusera inte så mycket på hur andra ser ut.. Fokusera på dig själv istället!







Nu tändas tusen ljus i vårt hus

Nu har jag tänt massor med ljus i hela lägenheten, MYS! Här är några av dom. Det doftar ljuvligt.. Börjar få ont om rökelser så det ska vi köpa imorgon. Love it!

 

Älskar min busiga katt


Läsare världen över

Jag har satt en ny funktion på min blogg. En flag counter som visar var i världen mina läsare bor och nu när jag kikade så har jag läsare från Sverige (off course) Australien ( är det du Sarah? ) USA (Vem?) och i Finland. Jätte kul att se. Ni vet väl att jag har googles översättningsverktyg så att ni kan läsa på erat språk.

Ni som besöker min blogg får gärna lämna en liten kommentar, alltid kul att veta vilka ens läsare är :)



4 februari 2010

Hallå mina underbara läsare ♥

Har varit helt slut idag och sovit i stort sett hela dagen vilket inte är speciellt kul men jag behövde det. Jag har någon oidentifierad blödning i kroppen som dom inte hittat orsaken till vilket jag tror gör att jag blir såhär dödstrött helt plötsligt, inte är man snygg heller, vit som ett lakan. Detta är verkligen skiiiiiiiiiiiiiiiiitjobbigt.


Nog med gnällande, men det var iaf orsaken till att jag inte orkat blogga tidigare. Vi fick strömavbrott nyss och jag var orolig att det skulle hålla i sig ett bra tag, men har bunkrat upp med ett stort lass värmeljus. Men efter fem minuter kom strömmen tillbaka vilket var skönt, ska ändå tända lite ljus nu innan det blir mörkt, inge kul om det händer igen och det blir helt kolsvart hemma. Shit vad låst man blir utan ström.


Det snöar igen och är kallt så jag skulle inte bli förvånad om strömmen går igen. Dags att tända lite ljus.


Här vill jag vara nu, eller ja, iaf i värmen...


Mer duschande åt samhället...

Sådär, nu står maten i ugnen, körrfärsgratäng a la Niki, hällde i kokkosmjölk också, mumma. Kan det inte bli klartt snart, är vrålhungrig men får skylla mig själv då jag levt på godis idag och sedan att jag började med middagen så sent, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right! Till efterrätt blir det Ben&Jerrys som älskling köpte med sig hem. Min favorit är cockie dough. Det är onsdag idag vilket betyder att jag kan unna mig lite extra..

Vad ska ni äta/ätit till middag?


På tal om något helt annat. Finns det något värre än svettlukt och dålig hygien. Vissa människor luktar vidrigt och är skitiga. Det var en kvinna bakom mig i kön här om dagen, det luktade så vidrigt så jag var tvungen att vända mig om och kolla vad det var som luktade, sen var jag tvungen att dra tröjan över näsan för jag mådde så ILLA, jag skiter fullständigt i om hon såg mig. Jag har verkligen en fobi för människor som inte tar hand om sin hygien.. Köp deo och parfym tack men framförallt TA EN DUSCH... Finns inget härligare än att duscha. Känner dom inte själva att dom luktar illa. Jag måste verkligen avreagera mig lite när det gäller detta ämne. Vissa kan förpesta en hel jävla affär eller buss. Jag personligen duschar varje dag då jag anser att man blir "skitig" varje dag sen är det så otroligt skönt och avkopplande. Nä mer DUSCHANDE åt samhället TACK!!!



Gammal bild på mig :)


Du&jag

2008 Thailand

 

Om några månader firar jag och min pojkvän fem år tillsammans och två år som förlovade. Vilka underbara år vi har haft och fler ska det bli. Åtta år har jag känt denna fina människa som jag nu delar ett liv med.


Det viktigaste för att ett förhållande ska fungera är att vara öppna och ärliga för varandra redan från början. Att man vågar vara sig själv. Sen är det tusen andra saker som också är viktiga såklart. Man ska ha samma intressen, självklart inte till punkt och pricka, jag skulle aldrig tex kunna vara tillsammans med någon som inte gillar att resa då det är ett STORT intresse för mig. Det skulle inte fungera. Det finns inget härligare än att vara utomlands med sin kärlek och bara njuta av livet tillsammans ♥ ♥

 

Du ger mig en sådan trygghet i både mig själv och annars också. Du är värd det bästa ♥

 

You are the love of my life

 

Jag Älskar dig


3 februari 2010

Har inte hunint blogga förens nu, kom hem för en stund sedan, har varit iväg på lite saker och sedan har jag även gjort lite tester, bl.a mensaliknande tester vilket gick jättebra, jag har kikat på sånt förut på nätet och jag fick bra på det, men idag gick det jättebra vilket var roligt. Wihoo..

 

Såg reprisen av Paradise hotel imorse och den personen jag trodde skulle vinna från första början vann. Jackie. Vilken härlig personlighet tjejen har ;) Kul att hon och Patrik delade på vinstsumman. Vet inte hur jag skulle göra om jag var i samma sits, man kan bli rätt så självisk och girig när man väl står där. Jag som är rätt lik Joakim Von Anka skulle nog ha roffat åt mig hela summan själv.

Vad skulle ni ha gjort ? tagit pengarna själva eller delat den med sin "spel" partner?

 

Jag idag


Odd Molly

När det kommer till att köpa kläder har jag alltid kört på det billiga alternativen för att jag tänker ju mer destu bättre och oftast är det kläder jag tröttnar på rätt så fort, baskläder kan vara helt okej men man vill ändå ha något som piffar upp lite extra och oftast kostar det lite mer då. Ett märke jag gillat hur länge som helst är Odd Molly. Jag älskar deras "söta" stil men varje gång jag går in i den affären vänder jag på klacken och går igen för att det är rätt så dyrt, knappast i närheten av det jag lägger på kläder, MEN samtidigt tjänar man på att köpa något man verkligen gillar eller hur, för då kommer det att användas flitigt och inte bara ligga där längst in i garderoben. Då köper jag hellre ett plagg i månaden som jag verkligen gillar än att köpa fem halvsnygga plagg som man ändå bara tröttnar på direkt.

 

Dessa söta plagg finns på OddMolly


Rätt svar :D

Självklart var det lilla Geisha jag hade i påsen, tog en sekund från det att jag tömde påsen innan han hoppade in i den och la sig, han älskar pappåsar :D

 


Guess

Jag hittade något mer i påsen, kan ni gissa vad det är?


Hemma från Ikea

Nu är jag hemma från Ikea, hittade massor med fina saker jag skulle vilja köpa men det blir inget mer köpande av möbler föränn vi flyttar till större, har ingen plats kvar här hemma. Men lite småsaker blev det. Vi käkade även lunch där, för min del blev det lax med pommes, laxen var svingod så nu ska jag börja äta den varje gång vi är där. Så den kan jag rekomendera. Jag är GALEN i lax :D Finns inget godare. Färsk grillad lax med massvis med citronpeppar och potatisgratäng och till det en kall god sås, MUMMA


Vi avslutade dagen med en mjukglass. Sen begav vi oss till jysk, hittade jättefina filtar som jag ångrar nu att jag inte köpte, hur mysiga som helst och billiga.


Min nyfikna Geisha var givetvis med och kollade ad jag hade köpt :D


2 februari 2010

God morgon!

Har drömt väldigt mycket inatt, bl.a kunde jag flyga i luften vilket var en häftig upplevelse. Tänk vad härligt det skulle vara att kunna flyga, men vilket kaos det skulle vara i luften, tänk bara på alla i Kina. Fast om det bara var JAG som skulle det, fan vad kul det skulle vara ;) Jag har provat att flaxa med armarna men inget händer då, haha!

Det blev ingen skräckfilm för min del i går utan jag fastnade framför halv åtta hos mig, familjen annorlunda och 13 snart 30, tänkte kolla på skräckisen nu men det kanske förstör nu när det är ljust ute? Men jag lär bli skraj ändå då jag är ensam hemma så. Hmm vågar jag? nä jag väntar nog tills ikväll. Är en riktig fegis när det gäller skräckfilmer samtidigt som jag älskar att se dom. Gillar väl att bli rädd antar jag ? Det var länge sedan det kom ut bra japanska skräckisar, The Ring, One missed call m.m. Så nu tycker jag att det är på tiden att det kommer några liknande.


För övrigt idag, skulle ha träffat Sandra men hon blev sjuk. Så det kanske blir Ikea för min del. Jag ska iaf börja med att äta frukost, äggmackor och ett stort glas kall juice.

Converse

Något jag alltid velat ha är ett par converse, jag vet inte varför det inte blivit av men det får jag ändra på. Ska nog satsa på ett par sådana i vår. Frågan är vilken färg ?


Det är okej, i think :S

Har varit en rätt tuff dag idag, var på ett viktigt möte som tog på krafterna men det gick bra. Ska snart hoppa in i duschen och sedan titta på en skräckfilm, har en som jag länge velat se, Messengers! Skulle vara gott med lite choklad nu, speciellt som man känner sig lite nere, då piggar alltid choklad upp. Men har inget hemma och orkar heller inte bege mig ut något mer idag.


Det känns lite jobbigt just nu. Ska ta en dusch nu i hopp om att det känns lite bättre sen... Hoppas att allt är bra med er mina fina läsare :)


En gammal bild.


1 februari 2010

God morgon!

Har precis kommit in från en promenad med Mexx och jag måste ärligt talat säga att jag har tröttnat lite på att bo i Sverige, visst det är ett tryggt och bra land, men vädret suger. När det väl är sommar så regnar det ändå bara. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta utomlands, om svensk standard ingår. Fast å andra sidan är det skönt med väklande klimat. Men då kan det vara minst +20 grader som kallast, vintern och hösten går bort. Sommaren ska slippa alla regniga dagar. Då skulle jag trivas lite bättre i detta land.

 

Just nu är jag sugen på att fly detta land i någon månad och bara njuta av livet och samla krafter. Mauritsius har jag länge velat åka till. Rena paradiset ju. Var inne på Fritidsresor och blev glad över att dom hade resor dit. By by Sverige och HELO Mauritsius :D

 

Jag vill dit ♥


RSS 2.0