Lämnar blogg.se

men börjar blogga på min nya bloggadress: NIKKI hoppas att ni följer med mig där :)


Right now

Har haft en jätte mysig söndag med älskling ♥


Just nu sitter jag här i soffan och svullar godis och cola :P ( har säkert 30 glas från donken, både de höga och låga, men är man donkenfreak så är man)


 

Vad ska jag blogga om ???


Helgen

Det här har varit en jobbig helg. Jag har inte mått så bra och har mest hållit mig undan, undan från verkligheten och skitit i det mesta. Lördagen var helt klart värst. Jag har gråtit och det var riktigt skönt samtidigt som det aldrig är kul att gråta och må dåligt. Jag har haft fruktansvärd ångest, kroppen tar stryk, kroppen värker.


Det blev helt enkelt för mycket för mig, för min kropp. Men jag kämpar på!


ha ha

Något min ena katt avgudat är platspåsar, han bara älskar dom. Han kan ligga där i evigheter.

 


2a oktober 2010

God morgon


Det blev ingen utdragning av tand igår pga att tandköttet var så svullet så jag var och spolade och lite sånt, det värsta är att jag måste operera bort fanskapet, de har inte tid fören i december men så fort dom får en avbokning ringer dom mig. Så jävla typiskt, och DYRT är det också :( Flera  tusen kommer det att kosta. Så jag blev inte glad om man säger så. Någon som vill stå för min tandläkarkostnad??? ;)


fredagen fortsatte på ett mysigt sätt och på kvällen var vi bortbjudna på middag hos svärföräldrarna. Där spenderade vi hela kvällen, en riktig toppenkväll :)


1a Oktober 2010

God morgon


Ska snart bege mig till läkaren. Ska även till tandläkaren idag klockan 13.00 och ta bort min visdomstand. När den väl är ute så är det MIN tur att plåga DEN, mohahaaahahahaahaha. Tur att jag fick tid på eftermiddagen, då hinner jag svulla massor av mat och godis innan :P svårt att äta efter ingreppet på en vecka så det gäller att passa på. Fan vad jag längtar tills den är ute. Det obehagligaste jag tycker är bedövningen :( den gillar jag inte och det är den jag fasar för.


Men men, om några timmar är det över oh jag slipper denna smärta :)


Wish me luck!

RSS 2.0