Dagens outfit

såhär ser jag ut idag :)

Vad tycks ?





Tisdag

Godmorgon , hoppas att allt är bra med er ? själv är det okej, fint väder ute. Har precis tryckt i mig äggmackor och ett glas juice och ska snart börja fixa lite här hemma. Måste fixa i gaderoben då den inte ser rolig ut. Ska även tvätta lite, damsuga, skura golv och lite sånt. Har lite bråttom då jag ska till läkaren lite senare i dag. Blir nog en promenad dit.



Bildkälla

Ny klänning



Glömde visa klänningen jag fick hem för
någon dag sedan från Nelly
Fick den av min kära pojkvän <3

Den ska jag ha i midsommar :)

2 BH:ar



Var och träffade Tina efter jobbet idag, åhhhh vad kul det var att ses , men det känns ändå som
att det var igår =) Vi började med lunch, för min del blev det tacobar (ovanligt va ) och massor av
prat om Thailand :D jätte mysigt. Vi avslutade forum med lite shopping, hittade inget på gina tricot.
Fick iaf med mig två jätte snygga bh:ar från New Yorker. Ska även köpa den svarta, men det får bli
till nästa månad. Bh:ar var verkligen något jag behövde och de här satt skitbra på så då måste man
ju passa på eller hur.

På tal om kläder, ska slänga i en hög med tvätt i maskin nu, ska även städa lite i gaderoben

Nämde jag att bh:arna gör så att brösten ser större ut? perfekt för mig med små tuttisar..

Dagens outfit



Dagens outfit : Allt från Gina Tricot

Besökare



Jag har en ny funktion på bloggen där man ser var i världen besökarna finns och det är väldigt intressant att se. Fixade den i helgen så jag har inte många nu men det ska bli intressant hur det kommer att se ut i slutet av veckan.

Måndag

Godmorgon, är utvilad och pigg och på bra humör, kan det bli bättre. Ska iväg och jobba i några timmar om en stund, sedan ska jag till forum för att träffa Tina för en fika och massor med babbel och kanske lite shopping. Har inte träffat Tina på 9 veckor så vi har mycket att ta igen. Hon har varit i Thailand i 2 månader. Längtar verkligen.

Kollade nyss på smhi och vädret denna vecka ska bli SOLIGT, även denna dag ska bli solig. Åhhhh vad härligt, Tina tog med sig solen från Thailand :)




Inavel

Fyfan, jag sitter här och gråter, såg ett klipp om inavel bland djur och hur vissa mådde. Jag finner inga ord till hur hemskt det är. Stackars djur, varför gör man så ? Vissa hade så ont, andra såg skumma ut. Det är en dokumentär om det ikväll men jag tänker inte kolla på det då jag kommer att sitta och gråta hela programmet, mår så dåligt av det. DJURPLÅGERI !!!!!!!!!!!!!!

Jag vet inte vad jag ska säga, det är FRUKTANSVÄRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finns inavel bland människor också, alltså , ja vad ska man säga...Äckligt !

Jeansskjorts







































Åhh jag bara älskar Megans outfit här
 speciellt skjortsen, lovely!
Det är något jag tänker satsa
på när jag ska till Thailand,
ett par trasiga skjorts!
 
Någon som vet var man kan köpa ett par snygga jeansskjorts ?

Nicole Listar







Läppglans läpparna ser fräscha ut med läppglans, jag har inte hittat min favorit än, just nu använder jag någon rosa från H&M. Helt okej. Härlig aprikosfärg.



Tubkjolen Har för mig att jag redan har nämnt tubkjolen tidigare men skit samma. Det är något jag kommer köra på i vår och sommar. Gina Tricot hade sådana förut och jag hoppas de kommer igen. Vill ha dem i massor med färger, snyggt till linnen och bodys.

Rent Hus jag bara älskar detta program som går på fyran, där man åker hem till de som har skitigt hemma, och då menar jag verkligen SKITIGT. Nej ushh och fy för att ha det, rent och fint ska det vara.

Bröstförstoring Hmm jag har gått i tankarna många gånger på att förstora brösten, då menar jag verkligen inte gigantiska bröst utan de ska se naturliga ut för min kropp. Vi får se ! vad tycker ni om skönhetsoperationer ?



Lördag

Godmorgon , eller god middag, här är det riktigt vårfint, soligt och varmt, nä jag skojade bara, det är riktigt skitväder här. Inge kul alls. Har varit ute med Mexx på förmiddagen. Är barnvakt i helgen så det är fullt hus här, liv och rörelse! Kom precis hem från affären, var och köpte middagsmat. Det blir tacooooooos, mumsigt! my favorite!

Åhh hade skitsvårt att somna igår. Vaknade hela tiden och sedan var jag tvungen att ta nässpray för att näsan var helt täppt. As jobbigt, så jag är as trött, var ju tvungen att gå upp 20 över 6 på en lördag. Zombievarning här!

Men men.. Vet inte riktigt vad som händer mer idag. Ta det lugnt och busa runt här hemma..

Vad ska ni göra denna " härliga " lördag ?
Hur är vädret hos er ?

 




Fredag

Godmorgon!

Äntligen fredag igen :) ska snart iväg och uträtta några ärenden, ska även passa på att kika in på gina tricot och kolla om jag hittar något den här gången. Underbart väder även idag så nu åker mina gråa tygskor på. Ska kolla vädret innan jag drar för jag har ingen lust att ha tygskor om det ska regna senare..

Igår kom bästis hem från Thailand, har inte träffat henne än. Skulle ha träffats i helgen men då är jag barnvakt, få se om det kanske blir på söndag då :D för jag saknar sig galet mycket Tina. En positiv sak att inte träffas än är att hennes bruna färg kanske försvinner en aning så att man inte behöver se ut som ett vitt lakan. Haha ;)


Todays outfit



7 måsten i sommar

7 måsten för mig i sommar

Midsommarfest Vi har en tradition att ha en midsommarfest hos mamma där både vänner till familjen, släkt och mina vänner brukar vara vilket är supertrevligt, ser verkligen fram emot det.  God mat, dans kring midsommarstång, umgås, karaoke och massor med prat. Myspysigt!

Sola
Man får passa på att sola när det är sol här i Sverige. Älskar att sola och få färg. Ligga på altanen med en bra bok är ju bara pricken över i:t.  Hoppas att det blir en solig sommar i år.

Grillkvällar med vänner Sitta ute med vänner och grilla och prata är ett måste för mig. Hemlagad potatissallad, lax, majskolvar. Mmm smaskigt!

Pickning på klipporna i skärgården älskling och jag har våra smultronställen ute i skärgården, tänker inte avslöja vart. Där brukar vi äta picknick och bara njuta av utsikten och ta hand om varandra. Hallon, goda mackor, juice och massor med annat gott. Det blir ju bara så mycket godare när man sitter och äter ute!

Roadtrip
är sugen på en liten roadtrip semester i sommar, helst till Danmark då det var åratal sedan jag var där. Eller ta med tjejerna och bo på vandrarhem och gå på ullared ? vi får se!

Uteserveringar
finns ju hur många mysiga ställen i Stockholm som helst. Har fått en guidebok där det är hur många uteserveringar som helst, skulle vara roligt att upptäcka nya.  Snacka massor med skit med tjejerna och äta gott!

Dagsutflykter Har lite planer på detta men mer om det senare ;)





Glass

Jag är en glass älskare, godast är det ändå om man sitter ute i solen, vid havet eller på en gräsmatta ,Myspysigt! Glass är sommar, sommar är glass. Just nu är min favoritglass denna :)

Vilken är din favoritglass ?


Paket

Godmorgon sötnosar!

Vilket underbart väder det är idag, hoppas våren äntligen är här nu så att man kan börja använda alla vårkläder. Jeanslegginsen, nya snygga linnen och tröjor, vårskorna, men framförallt hänga in vinterjackan. Har fortfarande mitt presentkort från gina tricot, så det blir nog en tripp förbi där snart igen. Hittade inget sist. Hmm ska verkligen prioritera det jag behöver i klädesväg, fast igentligen är det lite dumt då jag alltid behöver alla plagg som finns ändå. Ja ni hajjar. Har man 5 par byxor räcker det ändå inte, man köper fler och fler.

Vad är ett MÅSTE i vår för er ?
Vad ska man satsa på ?


Ge mig lite tips :)

Just det, hämtade ut ett paket från posten igår, kan ni gissa vad det är ? ;)


Ny mobil



Min mobil börjar bli lite trasig och det är dags för en ny snart, men när det
gäller mobiler har jag svårt att bestämma mig. Färg, utseende,funktion, pris m.m
Hmm, har aldrig ägt en vit mobil så det skulle vara kul. Gillar den skarp och den
har 8 megapixel kamera vilket är bra då jag fotar rätt så mycket med mobil.

Kanske något man ska önska sig när man fyller år ?

Ja vi får se

Bildkälla: Expert

Jaha :/

Vilket underbart väder det är ute, hur fint som helst, sitter här med laptopen i soffan riktad mot altandörren, myspysigt! Jag känner mig glad, men ändå inte, fick ett besked ifrån läkaren idag angående provsvar som inte var så bra så jag måste till läkaren på tisdag och sedan skickas till sjukhuset för undersökningar. Det är tamefanimej skit skit skit. Ena efter det andra! nu ska jag inte vara negativ och klaga här i bloggen men jag måste skriva mina tankar annars går jag in i väggen. FAAAAAN!!!

Men idag, idag ska jag njuta av solen och glömma allt skit med min hälsa. Jag ska vara glad... Thats it!!!!!!!


Tisdag

Godmorgon känns som att man börjar förlora hoppet om att våren är påväg. Ute snöar det igen! Ska bli sol lite senare idag, hoppas verkligen det. Jag vet att jag har tjatat om vårat badrum och det roilgaste är att vi ska börja redan nu på fredag med det. Jippie! Vi ska köpa all material och sånt imorgon. Det kommer att bli jätte fint! tyvärr ryker badkaret så jag får passa på i veckan och bada mycket.

Älskling överaskade mig igår genom att köpa den där klänningen från Nelly jag ville ha. Den var ju riktigt söt!  Tack tack tack sötnos, bortskämd jag blir ;) Ska även beställa en skinnjacka jag har hittat, i mörkbrun!

Här kommer jag vara om några månader






Glass



Mina kissar är ju bara för söta, såhär låg dom i sängen imorse, haha!

Nu blir det glass och spårlöst

Nelly.com



Gud vilka söta klänningar, båda skulle vara perfekt inför middsommarfesten
helst skulle jag vilja ha den vänstra :D

Men shit, jag gick in på nelly igen för att kolla vad den kostar, 159 kr :D
måste ju bara beställa den..

EMD

Igår var jag i skärholmens centrum, letade efter plagg på Gina Tricot ( har presentkort där )
men hittade inget, syster köpte ett par jeansleggins som jag har, de ljusa :) skitsnygga!

Blev även en tripp till Ikea, hittade massor med fint jag vill ha, bla doftljus. Ska köpa det nästa
gång jag ska dit, bla lakritslukt ;)

Sedan begav vi oss till Heron City där bla Lili & Sussi, EMD, Markolio och Kevin Borg uppträdde





Dagens fråga



Sommaren närmar sig och det är dags att göra upp planer på vad man
ska göra då.


Vad har ni för planer i sommar ?


Home makeover

Oj vad jag har fixat här hemma, har hållit på sedan klockan ett idag och jag är inte klar än på långa vägar. Vi har möblerat om, tagit bort en dörr och en gaderob, satt i nya gardiner, städat, tvättat m.m. Riktigt fint kommer det att bli. Ska snart fortsätta men tänkte slänga in ett inlägg och hålla er uppdaterade.

Har inte gjort så mycket mer idag, mådde inte så bra på förmiddagen så jag vilade innan jag fick rycket att börja fixa här hemma. Vi har funderat mer på badrummet och vi ska sätta igång nästa helg, eller ja, älskling iaf. Det blir nog värmeslingor iaf, är van att ha det så. Speciellt om man ska ha kakel, då kan det bli lite kallt om fossingarna. Det är det här som är så kul när man bor i bostadsrätt, att göra om och höja värdet i sin lägenhet. Man får tillbaka det man betalar :)

Påsken närmar sig också, har inga direkta planer än!

Har ni planer för påsken ?


Nicole Listar



Jeansleggins Jag kommer nog lägga av med vanliga jeans för gott nu
eftersom att det finns jeansleggins nu som är hundra gånger
skönare än ett par vanliga jeans! Gina Tricot har skitsnygga leggins som
kostar mellan 199-299 kr, billigt och bra!

Thailand + Resor i vinter vad är bättre än att ha en utlandsresa att längta
efter när det är höst och vinter. Helt underbart helt enkelt! Thailand står på tur
för min del i vinter vilket ska bli härligt. 3e gången för mig nu när det gäller
Thailand, älskar det landet, självklart blir det ett nytt ställe också!
Mer om det senare

Mina trogna läsare Jag har mina trogna läsare som följer min blogg i vått och torrt
ni skriver underbara saker till mig varje dag även om jag inte alltid hinner att svara vilket
det ska bli ändring på, ni betyder oerhört mycket ska ni veta och jag läser era kommentarer
bara så att ni vet. Vissa av er har följt med från början :)

Bästis kommer hem min underbara bästa vän Tina kommer hem efter åtta veckor i Thailand
Har saknat dig så mycket gumman och det ska bli kul att du kommer hem nu :)

Ny "blogg" samma gamla Nicole " Niki " och samma gamla namn på bloggen men det kommer
bli mycket förändringar nu, som ni ser har jag en ny design, mycket mer inlägg, tips, outfits, listor m.m.
Mer om det imorgon



Nu: mina ögon går i kors och det blir sängen för min del nu, vi hörs imorgon!

Natti



Ny design

Jag sitter här och pillar med min nya design och jag måste säga att jag är "nöjdare" än förut :) tycker den är riktigt tjusig, enklast är snyggast.

Vad tycker ni ?

För övrigt kommer det upp massor med nytt i bloggen imorgon, nästan en helt ny blogg ;) spännande va!

Lax

Ussh vad jag är mätt, har suttit och vräkt i mig en chokladkaka, åt lite för mycket. Har haft en bra dag för övrigt, varit på ikea och hittade massor med fint jag bara ville plocka på mig. Tittade mest på badrumslösningar och hittade bla ett perfekt handfat. Skit ball form och allt. Nu önskar man att man hade runt 20 tusen kr för att fixa till det nu på en gång. Vi ska sätta igång i påsk. Då har älskling 4 lediga dagar att fixa det mesta.

Annars idag då, hmm inte hänt något speciellt, var på middag hos mamsen där jag fixade efterrätten, kladdkaka! Till middag blev det grillad lax, thairis, romsås och sallad, riktigt gott, älskar ju lax! Mmmm smarrigt

Vad har ni gjort idag?








Ett bra självförtroende



I dagens sammhälle kan jag förstå att många tjejer har dåligt självförtroende
jag har själv haft det så jag vet hur det känns. Men jag började fundera på
varför jag hade det. Jag la helt enkelt ner för mycket tid på att klaga på mig själv
och mitt utseende. Självklart vill man vara perfekt men självförtroendet syns igenom om
man inte tror på sig själv. Jag var desutom rädd för att göra bort mig vilket också var en stor
orsak till mitt dåliga självfötroende, jag var rädd för vad andra skulle tycka om mig.

Vad fan ska man bry sig om vad andra tycker, so what om man gör bort sig, garva åt det istället.
Bjud på dig själv istället för att vara rädd. Människor dras automatiskt till de som har bra självfötroende,
man syns. Man måste vara "inbjudande" själv också för att folk ska lära känna dig. Få upp ögonen för dig. Visst
det är svårt.

Jag är inte rädd för att göra bort mig idag, jag garvar åt det istället. Gör du bort dig inför andra och de garvar åt dig, garva med dom då.


Bjud på dig själv

Var inte så jävla seriös hela tiden utan va rolig också annars kan man bli rätt så tråkig

Man vill umgås med personer man mår bra av att umgås med

Ett skratt förlänger livet


Tro på dig själv så gör andra det också, jag lovar
 
Självklart kommer du att må bättre

Skulle kunna diskutera detta i evigheter då jag tycker att det är ett intressant ämne, men måste tyvärr bege mig till ikea snart så jag sätter punkt för detta än så länge.




















Dagens outfit



Dagens outfit består av
jeansleggins från gina tricot, vill verkligen ha fler färger! Har de beiga också, love them!
rosa linne och en grå stor kofta också från gina tricot!

Har ni jeansleggins från gina tricot ?
Vilka/ vilken färg har ni ?


Jag bara älskar denna låt

Lördag

Godmorgon Godmorgon!

Hoppas det är bra med er. Jag är uppe tidigt som vanligt, gillar inte att sova bort dagen som ni kanske redan vet. Ska snart göra lite frukost, får se om jag orkar göra äggmackor eller om det blir en tallrik onakafil och all bran flingor med chokladbitar i.

Om någon timme kommer mamma hit, vi ska åka till Ikea idag, väldigt kul, älskar att strosa runt där, tyvärr blir det nog inga köp för mig för nu har jag fått rycket att fixa badrummet så vi måste först se att vi har råd med det, och nya saker till badrummet vill jag köpa efter det är klart. Det kommer att bli grymt fint kan jag lova, vet redan hur jag vill ha det. Jag får rätt snabbt upp bilder i huvudet hur jag vill ha saker och ting. När jag har bestämt mig för något, ja då ska jag ha så. Ljusa färger kommer det att bli då badrummet är rätt så litet.  Självklart kommer ni att få följa med på resan när vi renoverar. Om jag fick bestämma skulle vi sätta igång redan idag. Vem vet, älskling kanske har börjat när man kommer hem ;)

Nu blir det en dusch, sedan frukost!

Uppnå saker

Tänkte bara uppdatera lite innan jag stänger av laptopen för ikväll. Ska se film med älskling snart, Taken heter den :) hoppas bara inte vi har sett den nu. Finns en liten risk, men men. Älskling är och duschar och jag sitter här och kollar på lets dance, Darin uppträdde och den sista låten han sjöng var skitbra, undra bara vad den heter ?

Idag har jag spenderat dagen hos mamsen och så, riktigt trevligt. Blev lite prat om Thailand såklart! något jag verkligen ser fram emot. Ligga i solstolen och läsa en bok, bada och njuta av värmen, massor med god mat och självklart en hel del shopping. Som ni vet är alla mina väskor därifrån och de behöver nya kompisar så nya väskor är ett måste. Nä nu ska jag inte babbla så mycket om resan.

Jag måste bara skriva att jag är väldigt stolt över min mamma <3 Du betyder!

Jag är faktiskt jävligt stolt över mig själv också, jag måste bli bättre på att vara positiv och vara stolt över den jag är. Kan vara jävligt negativ och trycka ner mig själv och det måste jag ändra på. Det finns mycket jag inte trodde att jag skulle klara för några år sedan. Tex att ta körkort, hur fan skulle jag klara av att köra bil, växla gick ju inte. Det gick verkligen inte in i huvudet, jag kände mig som en idiot, sen bestämde jag mig för en lösning som passade mig, nämligen körkort för automatbil, detta innebär att jag inte får köra manuell, men va fan, de flesta nya bilar är automater så ;) en sak till var att jag kände mig dålig i skolan, högstadiet ska vi inte ens prata om. Ussh! hemska tid. Gymnasiet däremot gick relativt hyffsat. Det var i 3an jag bestämde mig för att ge mitt allt för att gå ut med bra betyg, vilket jag gjorde! Tack vare det kom jag in på högskolan där jag kämpade som en galning. Med en jobbig operation och lite annat jobbigt så gav jag aldrig upp, det såg hopplöst ut ett tag, många tårar rann och jag mådde skit för att jag ställde kraven på mig som jag gjorde. Men jag ville ha en utbildning, jag hade bestämt mig för det, jag skulle bara ha det. Det var svårt, svåra prov, mycket prov, mycket plugg, desutom mycket på engelska vilket jag är värdelös på. Jag fick ett examenbevis, jag tog examen i webdesign med mycket kodning. Yes!

Om man drömmer om något och verkligen har bestämt sig för att uppfylla dom, GÖR DET DÅ! Drömmar är till för att förverkligas. Tro på dig själv så klarar man det mesta. Jag måste lära mig att lyssna på mig själv mer. Hmm! Uppnå saker här i livet och var stolt över det du gör.


Saker jag vill uppnå detta år

• Spara en hel del pengar och få en bra buffert

• Renovera om hemma

• Ta hand om mina nära och kära mer

• Förbättra min hälsa

• En bra sommar 09






Dagens outfit



Dagens våriga outfit


Jeansleggins och stor aprikosfärgad tröja från gina tricot, tog tröjan i large för att
jag ville ha den extra stor , skitfin :)

Jeansjackan är från JC
Stövlar från skopunkten


GLAD



Jag är så himla GLAD, jag är sååååååå himla GLAD, ni vet att jag har nämnt Thailand och imorse ringde B och sa att han har betalat våran handpenning och så. Så vi ska till THAILAND, igen! Okej det är inte än på länge utan i vinter. Men man har verkligen något att längta till nu. Går här med ett brett smile och är så glad. Det här behöver jag.


Wiiiiiiiiiie!!!

Fredag



Godmorgon
Hoppas att allt är bra med er ? jag är utvilad och pigg och ska snart göra lite frukost och sedan ta en dusch. Älskar att duscha både morgon och kväll. Känner mig inte fräsch annars. Det bästa med när man bor i lägenhet är att man har varmvatten hur länge som helst så man behöver inte stressa. Vi tjejer tar ju ett tag på oss i duschen. Men det är ju bara så skönt!

Ska baka idag också, kladdkaka a la Niki. Smaskigt, gör det lite senare idag så att jag inte äter upp allt innan älskling kommer hem. Finns en risk att det händer annars.

Nu FRUKOST

Kladdkaka

Gud vad jag är trött, kommer nog somna snart, ska bara se klart på medium sen ska jag lägga mig i sängen och jag lär somna på en gång, ZzzzZzzz...  '

Är så himla sugen på kladdkaka med vaniljglass och hallon, Mmm mumsigt, så imorgon blir det att baka :) kladdkaka är jag grymt bra på så det är bra.

Har varit duktig i veckan på att hålla mig ifrån sötsaker och onyttig mat, det går om man bara har viljan. Men imorgon är det fredag och då får jag unna mig. Min kropp mår mycket bättre tack vare ändrad kost.






Torsdag

Hallå bloggen! sorry för dåligt uppdaterande, det får det genast bli ändring på i promise! Har precis kommit hem, har varit i farten sedan halv sju imorse. Dagen började med några timmar på jobbet. Gick bra, har bett de på jobbet skriva ner olika teesorter de vill att jag köper in eftersom att jag själv inte dricker tee vilket jag tycker är tråkigt, ser så gott ut :P iof borde jag ge det en ny chans då jag bara har smakat en teesort för hundra år sedan, så ni får gärna rekomendera mig erat favorittee

Vad mer har hänt idag, jo jag har varit hos min läkare ( har opererat i halsen m.m. pga att jag andades fel så ni hajjar ) fick vänta i 40 minuter vilket var lite jobbigt, väl inne så kollade han i halsen och tyckte att det såg bra ut, jag berättade även om bakterierna jag har och det kan bero på min operation vilket inte är så kul, så jag fick en tid till för att köra en slang genom näsan till halsen för att kolla hur det ser ut. Jobbigt jobbigt! Blir så trött på att de aldrig försvinner, har haft dem i ett halvår nu och har provat flera olika mediciner utan verkan. Så jävla typiskt eftersom att man inte mår så bra pga dem. Men vad ska man göra! Jag lever...

Skulle på invigning av Sickla idag men det blev inte så, hmm! älskling mötte upp mig där iaf för en snabb tripp till gina tricot där jag hittade en skitsöt klännig ( Du vet den där blå klänningen Elli som du köpte i think ? du vet vad jag menar) den fanns tyvärr inte i min storlek, hittade även en kjol, samma problem där! Kan man ha mer otur eller..

Imorgon är det fredag igen, tiden bara rusar fram, har inga direkta planer för morgondagen utan jag får se hur det blir :)

Åhhhhh nästa vecka kommer my best friend Tina hem från Thailand där hon har varit i 8 veckor, guuuud vad jag saknar dig gumman <3<3<3


Hur ser era planer ut för helgen ?


2 klänningar



Två söta klänningar från Nelly hur söta som helst

Veckans planer

Jobba - Blir att jobba måndag, tisdag och torsdag!

Invigning - Ska iväg på en invigning med Sandra i veckan :)

Storstädning + moblera om - jag behöver verkligen fixa till det här hemma!

Nyttig mat- mitt nya nyttiga liv börjar idag och hittills har det gått bra, massor med frukter såsom
hallon och banan har jag proppat i mig, även mycket grönsaker, tomat, gurka, avocado och citron!

Läkarbesök
Ett läkarbesök denna vecka !


En lugn och skön vecka som säkert kommer att fyllas på :)


Måndag

Måndag igen, en riktig härlig måndag, känns lite vårigt ute så det är underbart, Idag har jag varit på jobbet i några timmar, fick låna mammas bil dit så det var skönt. Vill verkligen ha en egen bil nu så man inte är så låst på andra hela tiden, en svart eller silver peugeot eller en golf skulle inte sitta fel. Någon som vill ge mig en bil är det bara att säga till ;) hihi!!

Sitter just ju hos mammsen, ska börja röra mig hemåt om ca en timma, lägga mig i ett bad och bara ta hand om mig själv.

Nu börjar ju mitt nya sunda och nyttiga liv också, var lite svårt att hålla sig borta från all choklad inne på statoil när jag var och tankade, men jag klarade det, visst är jag sugen men jag ska fan klara det här nu, smoothies får jag leva på och bra mat. Choklad max två dagar i veckan thats it! Inte för att jag vill gå ner i vikt utan för att socker inte är bra för kroppen, det skadar mer än vad man tror. Även om man är smal som jag är!

Sitter här och funderar över vad man ska äta till middag, är sugen på att göra pangasiusfisk med pesto på och sallad till det, en avocadosallad, mumsigt! Till efterrätt en hallon och banansmoothie! Ja så får det bli!



Söndag

Godmorgon bloggen och mina söta läsare!

Hoppas allt är bra med er ? jag drömde en intressant dröm inatt, nämligen att jag hade blivit en vampyr och att Robert Pattinson inte ville att jag skulle förvandlas än och försökte hindra det. Sen vaknade jag tyvärr men försökte fortsätta drömma om det men det gick inte, suck! undra hur drömmen skulle sluta..

Igår gjorde vi inte så mycket, vi kollade på när min bror spelade hockey, han var målvakt och jätte duktig, dom vann :D efter  det blev det en snabb tripp till sickla och nacka forum, det var utförsäljning i en affär så jag köpte tre bh:ar för 10 kr styck. Skitbra, jag som verkligen behövde lite nya underkläder.. Lämnade även tillbaka två plagg jag köpte på gina tricot. Jag ska försöka att inte shoppa mycket alls nu, måste spara mina pengar så att man får ihop en bra ekonomi och buffert om man tex vill renovera och flytta i framtiden.  Men jag är duktig på att spara så det ska nog inte vara några problem.

Såg ett intressant program igår där man fick se ca 20 deltagare göra en hälsoundersökning och berätta vad de äter m.m. Snacka om att jag fick upp ögonen lite där när det gäller kost och hur livet kan förkortas om man äter fel. Det var skrämmande! Jag ska absolut ta till mig det dom sa och börja med en ny, nyttig och bra kost. Godiset ska jag korta ner till en dag i veckan, och massor med grönt och frukt i stället. Har redan börjat med det med det men nu är man verkligen motiverad, för sin kropps skull. Så jag ska testa mig sjäv idag när jag ska iväg på "kalas" så ska jag inte röra det "onyttiga". Nej nu är det dags för förändring, motion ska jag också komma igång med och ska ta ha hem mammas träningscykel hit..

Idag ska vi iyäg och fira min kusin som har fyllt år, ska bli trevligt! Har lite att fixa innan vi ska åka såsom städning hemma, långpromenad med Mexx (minst en timme ) tvätta och fixa honom. Och måste jag fixa mig själv också.. Har gått om tid på mig vilket är skönt!


Hur ser eran söndag ut då ?



lördag

Godmorgon

har sovit som en stock idag och drömde att jag var på gina tricot ( ovanligt va ) och lämnade tillbaka en skjorta jag har köpt därifrån, jag ska göra det in real i helgen då jag inte är sådär jätte förtjust i den. Så jag ska se om jag dra med mig älskling till forum idag..

Men först ska vi ner och kolla när min bror får medalj och lite sånt, han spelar hockey och är grymt duktig, han kommer nog bli ett hockeyproffs när han blir stor, han spelar även fotboll och är duktig på det också, min lilla sportfåne.

Igår var vi som sagt i badhuset, hur kul som helst. Jag trodde inte att jag skulle våga åka vattenrushbanan men vågade åka en, haha feg som jag är. Jag spenderade mest tid i bubbelpoolen, varmt och skönt! Det passade mig.  Men en jätte trevlig eftermiddag var det. Älskling hämtade mig sedan och vi åkte och handlade, köpte godis och köpte donken, blev äckligt mätt som vanligt av det men lika gott var det, mumsigt!

Somnade rätt tidigt igår kväll, lite trisst!

Får se vad som händer annars idag.. Nu blir det frukost och sedan en lång härlig dusch..


Fredag

Godmorgon bloggen!

Äntligen fredag och det börjar som vanligt med vakna med the voice. Har lilla Mexx på besök här så jag måste snart bege mig ut i kylan med honom. Brrr, drar mig lite för det, men jag måste! Efter det blir det äggmackor, har varit ett tag sedan jag åt det..

Lite senare ska jag iväg och bada med mamma och tre av mina syskon, ska bli kul! länge sedan man badade i Sverige.. Kommer väl mest spendera eftermiddagen i bubbelpoolen. Varmt och skönt! Hehe men det ser jag fram emot, har lovat brorsan att åka vattenrushbanan också, men vi får se :)

Efter det blir det nog bara slappa hemma, film och godis! mumsigt!

Imorgon ska vi se när min bror som spelar hockey får medalj och lite sånt, på söndag ska jag fira min kusin!

Fullt upp hela helgen med andra ord

Vad ska ni göra för kul?


H&M



Sitter här och kollar i H&M katalogen som jag fick hem idag , kanske finns något man ska beställa :)
vi får se, Gillar att H&M har kommit med saker till hemmet också, perfekt när man bor i eget, vågar man kika i den utan att vilja ha allt, haha ja vi får se!


Home

Nu är jag hemma efter en lång dag med mamma och syster! var ett tag sedan, kändes väl bra! Ska låna bilen imorgon till jobbet så det är skönt, slippa sätta sig på en buss, desutom lyckas jag alltid få stå eftersom att bussen är proppfull! men inte imorgon, då har jag en stoooor bil för mig själv.. Innan jag ska till jobbet ska jag lämna mina bröder på dagis och skola, för B åker till Frankrike imorgon och då ville jag vara sjysst mot mamsen.

åt en härlig lunch idag, rödspätta , smaskigt, älskar ju fisk så. Tror det är första gången jag smakar denna fisk. Kommer bli fler gånger kan jag lova.. Det och kokt potatis, citron och remuladsås, mmm mumma!

Jag är väldigt glad i mat måste jag bara påpeka. Älskar maaat! Till middag blir det potatishalvor i ugnen, kyckling, sallad och någon sås. Är riktigt hungrig!

Åhhh jag som trodde våren var påväg till Stockholm. Men inte då, vi har hur mycket snö som helst, och halt är det också! nästan lite läskigt att köra.. Men jag hoppas att det smälter bort snart och blir varmt.. Vinter är inte riktigt min årstid. Skulle kunna gå i ide då och sova till våren verkligen var här, vår och sommar!

Nä nu är det dags för en dusch innan middagen!

Onsdag

Godmorgon!

Hann inte blogga igår då jag spenderade hela dagen med Sandra! vi var här hos mig och käkade gott och babblade en massa. Vi lagade pangasiusfisk med ost och kryddor på och potatis, avocadosås och rom till. Smarrigt! fisken blev hur god som helst, den där ostskivan gjorde mycket! så jag ville även ha det till middag, haha!

Sedan kollade vi på Twilight, så himla bra, längtar tills tvåan kommer ut, någon som vet när den kommer ?

När Sandra begav sig hemåt så åkte jag till jobbet och jobbade en stund! Tänkte göra det idag men ville ha en sovmorgon..

Har varit uppe sedan åtta! slagit på diskmaskinen, slängt i en tvätt i tvättmaskinen, bäddat och duschat! Effektiva jag må jag säga :) ska snart ta en översyn med dammsugaren.. Hmm frågan är vad jag ska göra sedan?


My closets

Är inte riktigt klar i gaderoberna men nästan. Nu längtar jag verkligen till våren kommer så att man
kan använda vårkläderna, för det finns rätt mycket nytt i min gaderob nu vilket är skönt! massor med fint :)
Eller nytt och nytt, vissa plagg är nya, vissa har jag köpt för ett bra tag sedan men aldrig använt!

Har bla 2 jeansleggins, en i jeansfärg och en i beige, de beiga har jag letat överallt efter och hittade dem i går på götgatan, där fanns det massor :) i looove them! de har varit riktigt populära och är slut på massor med ställen i stan, nacka och Sickla, men ni som vill ha sådana, kolla gina tricot på götgatan, kolla även om de går att beställa!

Har även passat på att rensa ut en massa plagg, kändes rätt så skönt! blev en hel del som ligger i förrådet nu i väntan på att jag lägger upp det, antingen här eller på tradera!







Lindor

Åhhhh jag som älskar lindor kulorna blev hur glad som helst när jag
såg att den även finns som en chokladkaka! smaskigt!

Kvällen är räddad!






Tvätta

Pust och flämt, nu är det kläder överallt i lägenheten, håller nämligen på att tvättar och är inne på min 3e maskin nu och allt får inte plats i badrummet, så man får vara lite provisorisk och leta upp nya ställen! Stökigt som fan ser det ut att vara, men gott luktar det, nytvättat!

Blir nog en maskin till lite senare, vill tvätta upp så mycket som möjligt, har även varit duktig nog och städat och fixat i mina gaderober, och även i älsklings! nu är det tip top där. Måste in till stan och köpa mer luktpåsar som man kan ha i gaderoben, köpa några till älskling också, kläderna luktar så gott av dom så..

När vi flyttar till större sedan så ska jag ha en walk in closet, har jag alltid velat ha.. Det är mina kläder värda ;)

Lovely





Utmaning

Tre av varje

Tre jobb jag har haft: Telemaketing, hotell & restaurang, Design & alltiallo
Tre platser jag besökt: Thailand, Västindien, Grekland
Tre platser jag bott på: Har bara bott i stockholm,  på söder, hägersten m.m.
Tre tv program: 90210, Gossip Girl, Prison Break
Tre favoritplagg: Mjukisbyxor, linnen, leggins
Tre maträtter: Thai, Tacos och fisk med ungspotatis!
Tre platser jag vill besöka: Mauritius, Japan, Indien


Måndag

Godmorgon!

Då var helgen slut och måndagen startar. Går så tråkigt fort på helgen, denna helg var den bästa på länge, jag och älskling har gjort massor med kul. Annars brukar jag ju jobba på lördagar men inte denna, skit skönt!

Dags för en ny vecka då, vet inte riktigt vad som händer, har inga direkta planer utan man får ta dagen som den kommer helt enkelt! En sak som är ett måste är att tvätta plagg som jag ska lägga ut på tradera, även om de är rena tänker jag ändå tvätta dem igen. Tjäna lite pengar på kläder man inte använder, skit bra ju! Har ju en hel säck full med kläder och tänkte ta och städa i gaderoben snart och hitta mera..

Ska även fixa lite här hemma!


1 års förlovning

Hej bloggen!

har inte blivit bloggande idag pga att jag och älskling firar ett års förlovning, shiiit vad tiden går fort, det är helt sjukt! Min ring har funnit sin plats från första början jag fick den, ringen är i 18 karat vitt guld och är hur fin som helst.
 
Dagen började med att vi drog in till götgatan och jag fick underbara underkläder av älskling som är hur söta som helst, kan visa bilder imorgon. Sedan satte vi oss och fikade och bara pratade en massa innan bion skulle börja.

Efter det åkte vi hem för ett skumbad och jag fick fotmassage samtidigt. Myspys!

En underbar middag och sedan en kroppsmassage. Har blivit mys hela dagen vilket har varit underbart !

Tack för dessa fyra år hittills tillsammans, tack för de 7 åren jag känt dig tack för att du är en del av mitt liv och tack för att du är du och jag ÄLSKAR dig så otroligt mycket älskling och ser fram emot ett evigt liv tillsammans med dig!

<3<3<3







Twilight

Nu har jag sett Twilight och jag säger bara att det är en av de bästa filmer jag någonsin sett, så himla BRA!
Jag bara måste köpa böckerna nu, jag som älskar att läsa! längtar tills nästa del kommer!
Ni som ännu inte sett denna, NI MISSAR NÅGOT!

Im in looooove ... Dags för en skräckis nu!


Dagens outfit

Såhär brukar jag i stort sett klä mig när jag bara är hemma, är en riktig mysbyxetjej!



Fick denna bok av min syster för något år sedan, väldigt bra :)
ska läsa några kapitel nu



Hungrig

Guuud vad min blogg är tråkig, eller hur? inga bilder nästan ju, nä nu får jag ta och skärpa mig. Sanningen är att jag inte har fotat på länge vilket är tråkigt, sen sitter jag ofta på älsklingts dator, ska kolla om han har någon trevlig bild man kan lägga in i detta inlägg.

Mmmm är riktigt hungrig, det luktar mumsig potatisgratäng i hela lägenheten vilket gör att man blir hungrigare, försökte ta ett smakprov på gratängen men icke, hmmm! Jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Till det ska vi äta lax, avocadosås och grönsaker, smarrigt! Älskar ju lax! Älskling är ju kung i köket vilket är bra. Annars kanske våran middag hade bestått av hämtmat och nudlar varje dag. Hihi! Jo men jag har kunskaper i köket också, mest sallader, åhhh ceasarsallad, det var riktigt länge sedan jag åt det. den från mc donalds är ju sjukt god, kan även göra en god hemma också! Nog pratat om mat, min mage sitter ju här och skriker i högan skyn! MAAAAT!

Vi har föresten bokat bio men det blir imorgon då vi firar våran förlovningsdag, Det blev filmen I taket lyser stjärnorna! I stan för en gångs skull! Blir även en tripp på götgatan, ska kolla vad knästrumporna kostar på American Apparell! Affären ligger väl kvar där hoppas jag ? var ett tag sedan man var inne där..

Ikväll ska vi se en skräckfilm, får se om det är något jag rekomenderar sedan! sen ska vi även se på Twilight, ÄNTLIGEN, alla säger ju att den är SÅ BRA, det är ju nästan lite pinsamt att man inte sett den än!







Hemma

Hemma igen! var mysigt att gå i forum så tidigt, och det var inte mycket folk heller, skönt! det blev lunch på tacobar för min del, smarrigt! nä nu har jag ätit tacos tre dagar denna vecka, dags för något annat! Iaf, fick lite underkläder av älsklingen, skit söta, kan visa bilder senare..

 Vi tänkte ju gå på bio när vi ändå var i Sickla men det gick inga bra vid den tiden så nu sitter vi här och funderar på om vi ska ta en kvällsbio på söder, myspys! Söder är man ju uppväxt på så det är alltid lika trevligt att åka dit.

Ska snart lägga mig i ett bad och fräscha upp mig lite så får vi se vad som händer sedan!


Lördag

Godmorgon sötnosar!

lördag idag :) härligt, har mycket att göra idag vilket är kul, vi ska snart bege oss till forum för att strosa runt lite. Äta lunch också, var där igår också och upptäckte att de har fått Sandy´s dit. En av mina favoritställen, älskar deras varma macka med kyckling, mumsigt!

Efter forum blir det en tripp till Sickla och troligen bio, ska snart se vilka filmer som går. Vi ska utnyttja hela dagen vilket är kul. Hatar att sova bort dagen, finns så mycket man vill göra, right?

Vad ska ni göra idag?



Dagen

Åhhh jag blir galen av att gå in på Gina Tricot, finns så mycket snyggt där så jag vet inte vad, önskar att man var rik nu så att man bara kunde gå in där, plocka åt sig massor med plagg. Provade en skitsnygg tröja och ett par leggins ( hittade inte de jag ville ha ) verkar vara slut överallt! Hmm!

Var skönt att gå och strosa för sig själv och fönstrshoppa lite! vet vad jag ska spara mina pengar till!

Åhhh vad trött jag är, skulle bara kunna gå och lägga mig nu och sova en stund innan älsklingen slutar på jobbet, men det vill jag inte, eller jag menar det hinner jag inte, har lite att fixa här hemma, hushållssysslor! ska slänga i en tvätt i maskin, damma och damsuga.. Men det är kul!

Föresten, var på sjukhuset tidigare idag, fick en 30 cm lång sticka ner i näsan, obehagligt men det gick bra. Läkaren gav mig en medicin mot mina bakterier. Får se om det hjälper nu, ska på återbesök om några veckor. Fick även göra ett allergitest, inget jag reagerade på så det var bra. Men han gillar inte att jag har den bakterien jag har. Ska åka och hämta min medicin snart så jag blir av med detta!

Medicin hit och medicin dit, jag blir ju ruinerad! om inte den här hjälper skiter jag i att köpa fler....


Fredag

Godmorgon
Har precis tagit en lång dusch som jag alltid gör på morgonen, och även på kvällen. Har börjat använda ett nytt shampoo, Asia Straight eller något sånt, en lila flaska! Skit bra! Den rekomenderar jag verkligen.

Skönt med fredag idag, har inga direkta planer för eftermiddagen, nu på förmiddagen ska jag iaf iväg och spola mina bihålor så att jag kan bli frisk! Sen tänkte jag ta en liten tripp till forum innan jag åker hem. Ett måste är ju jamjam :)

Hur ser eran fredag ut?

Nu blir det The Voice och All bran med choklad, mycket goda flingor!

Shopaholic

Jag är en beroende shopaholic, det är som en drog, jag bara måste ha kläder, framförallt köpa! Jag tror många av er känner igen er, det värsta är när man får ett plagg i huvudet och bara måste ha den till varje pris! Precis så har jag med ett par leggins jag vill ha, färgen är slut och jag har letat som en galning, i stan, nacka forum, i Sickla! Utan resultat. Funderar på att ta en trip till forum imorgon när jag ändå är i farten, bara för att se och även fråga när dom kommer ut igen!

Jag har lärt mig en läxa nu, när jag vill ha ett plagg, ja då ska jag köpa det direkt så att jag inte måste gå och fundera på det hela tiden..

Vilket jäkla problem va ... Suck!!

Nu ska jag glo på Medium :)




Nytt i gaderoben

Här är plaggen jag fick idag, allt är från Gina Tricot!
en stor rosa tröja i large,
hur mysig som helst, speciellt till leggins.
Den kostar 199 kr, billigt och bra

Sedan köpte jag mina efterlängtade jeansleggins,
ville ha en annan färg också men de var slut!
Leggins för 299 kr

Sedan en rödvit randig tunika för 149 kr
snygg till vår och sommar






föresten, fick en kommentar för en stund sedan att jag är lik Kenza :) Hehe ja man tackar!
Tycker ni också det ?


Stan och shopping!

Oj vad jag är slut i kroppen, gick upp halv sex imorse och tjugo över 6 tar jag bussen till jobbet och jobbar i fyra timmar. Så jag slipper det i helgen. Orkade inte jobba i helgen då jag vill ägna tid åt älskling pälskling! Vid halv elva åkte jag med några arbetskamrater in till stan där de släppte mig vid centralen.

Jag var tidig " som vanligt" japp jag älskar att vara ute i god tid och hatar när man är försenad, men iaf. Satt där och läste en bok medan jag väntade på P.

När han kom begav vi oss till kungshallen för lunch, blev tacos för min del ( som vanligt ) Mumsigt värre. Satt där ett tag sedan gick vi till Gina Tricot där jag blev bortskämd med massor med kläder. Hittade tre jätte snygga plagg som jag ska visa bilder på när som helst! underbara till våren. Bla köpte jag jeanslegginsen som jag har suktat efter ett bra tag nu!

Efter lite shopping gick vi vidare till Gallerian för att käka glass i stora lass.

Östermalshallen stod näst på tur där vi gick förbi Nicklas Whalgren och Lajla Bagge :) söta dom var när de satt där tillsammans!

Vi strosade runt i kungsan och Östermalm i solen, mysigt som fan!

En bra dag med underbart väder

Tack för allt pappa!


Middagsförberedelser

Har precis tinat klart lammfärsen och håller på att koka potatis! Vi ska äta stekt potatis med lammfärsbullar! Mmm mumsigt! älskling är påväg hem och då ska vi åka iväg och handla och lite sånt, måste även köpa en ny mixer då våran har gått sönder! Typiskt.. Måste ju ha en mixer till mina smoothies!

Ska även förbereda en kall sås nu, hmm vad ska jag ha för smak, blir nog indisk. Funderar på att göra en avocadosallad också. Vi får se!

Vad ska ni äta för smarrigt till middag?

Onsdag

Godmorgon!

Har varit vaken sedan halv sju, fråga mig inte varför, men sedan somnade jag om till tjugo i nio. Låg och kollade på The Voice som vanligt! idag var Sanna Bråding med och berättade om hennes tid i fängelset! intressant! Har alltid undrat över hur det ser ut i våra svenska fängelser..

Igår var det en lång dag, var på sjukhuset bl.a, fick även tid där på fredag för att spola bihålorna! äntligen! Efter besöket på sjukan igår begav jag mig till jobbet, fick positiv respons på inredningen jag hade gjort, skulle vilja köpa massor med nya saker dit, är så mycket mer jag vill fixa där :) Jag hade även med mig mina goda kladdkakemuffins som jag bakade på morgonen! Mmm riktigt goda blev dom! Älskar att baka, men vill inte äta upp allt själv och då kan man ju baka till jobbet någon gång i månaden! Undra vad jag ska baka nästa gång? några tips ?

Har precis satt på en tvättmaskin, ska snart börja städa i våra gaderober, ska även hämta in kläder från förrådet och lägga ut på tradera! Är ju onödigt att de ligger och skräpar i förrådet när man kan få en slant!

Annars idag, ska bara ta det lugnt och så. Ska snart förbereda lunch som består av grönsaker och stekt potatis :) Mumsigt!


Städning

Min kattunge är fortfarande på djursjukhuset, vi ska hämta honom runt halv fem tiden, hoppas allt har gått bra med honom, annars borde de ju ha ringt! Money vetrinärbesitigades och allt var bra vilket var skönt att veta, så nu ska han få den högsta Agriaförsäkringen som Geisha har, mina små älsklingar, det bästa till dom bästa :)

Håller på att storstäda här hemma, då menar jag verkligen STORSTÄDA, har städat köket i tre timmar och är fortfarande inte klar, har gått igenom alla skåp, möblerat om och sånt också! Börjar bli klar där. Då har man resten av lägenheten kvar då ! men det är kul !

Hoppas att ni har en bra måndag ?

hörde precis att posten kom så nu ska jag springa dit och kika om det är något kul till mig :)

Djursjukhuset

Godmorgon bloggen

idag är det djursjukhuset som står på schemat. Båda ska dit samtidigt så det är skönt!
Den lille ska opereras medan the big one ska på kontroll så att vi kan återuppta försäkring på honom!
Är lite nervös men det går nog bra. Det är iaf nära att åka, tar sju minuter högst så det är skönt!
gott om tid med andra ord!

Vad mer ska man göra idag, hmm vet inte riktigt!


Nytt i gaderoben

Här är det jag shoppade i går på Gina Tricot!
Hittade massor med fint jag vill ha..

Cardigan för 249 kr fanns i massor med andra färger, är sugen på en rosa också!


Babyrosa skjorta för 149 kr, även den fanns i massor med färger




Sol

Vilket väder det är här i Stockholm, så underbart, vill bara vara ute och njuta av solen, hade Mexx sovandes här så det blev en långpromenad imorse på en timme, hur skönt som helst. Annars har jag varit på jobbet idag och inrett, hur kul som helst, får se om man får lite åsikter om det när jag ska dit på onsdag, är jätte nöjd iaf, ska även iväg snart och köpa lite mer! Luktljusen gjorde mycket, så nu luktar det gott också!

Har bilen idag vilket gör att jag inte känner mig så låst. Behöver den nämligen imorgon då jag ska vara på djursjukhuset klockan åtta med båda katterna, ena ska kastreras, id märkas och vaccineras vilket kommer att ta hela dagen. Den andra ska bara vetrinärbesiktas, han är redan kastrerad och så :)  Mina små sötnosar! hoppas allt går som det ska och att båda är friska och krya :)

Ska snart hoppa in i en dusch och fixa mig lite!

Är ledsen över att jag inte svarat på era kommentarer, men det blir så på helgen, hinner inte med det tyvärr men jag ska göra det så fort jag får tid , i promise :)




RSS 2.0