heaven


Tack gumman

Dagen har spenderats med Tina ♥

• God frukost + lunch
• Shopping, köpte två linnen, var i behov av linnen, visar senare!
• Chock N Raz. God smootie
• Massor av snack


En bra dag :) Tack gumman, det behövde jag



Tillbaka

ååååååååh äntligen är Niki tillbaka med bloggandet, nu kan jag lägga över bilder igen, wihoo :D


Men just nu bloggar jag med blandade känslor. Jag vet inte riktigt hur det känns, tomt! Samtidigt som man känner en oerhörd smärta. Smärta i både hjärta och i hela kroppen. Sätter på mig mitt pokerfejs för ett ögonblick, tvingar fram ett smile. Men jag fejkar, jag är helt enkelt en lögnare. En falsk människa.

STOPP.... Det räääääääcker NU!


Orden ekar i mitt huvud.



Free Falling


Waving Flag


Dream

om det är någon stad jag vill åka till så är det Rom , vill verkligen dit :)

29e juli 2010

God morgon


ussh i natt hade jag en riktig mardröm, den kändes så verklig också, mådde skit. Drömde om att jag blev skjuten två gånger i magen och en gång i benet, sedan när jag var påväg till sjukan så var det rånare som stod överallt på gatan. När vi kom till sjukan så sket dom i stort sett i mig fast jag var svårt skadad, fan vad ont det gjorde. Fick inte hjälp. Sen vaknade jag. Hmmm!


Började dagen med att åka hem till mamma för att ta en dusch (vi renoverar i badrummet så vi har ingen dusch just nu) Skitjobbigt! Men iaf, sitter här hemma just nu och skriver på brors laptop. Kollar på Svampbob med, älskar det programmet ;) he he.. Hänger här i stort sett hela dagen, inge kul att vara hemma när det ser ut som ett kaos. Smutsigt är det med. Det man inte ser det lider man inte av :P  Få se vad vi ska hitta på, vädret är skit. Jag och min röv sitter bra här i soffan så länge ;)


På tal om vädret, vaknade i natt av att det mullrade ute, vilket åskväder. Ush!


Vad ska ni hitta på denna trissta torsdag ?

( PS: har haft virus på min dator men det är borta nu, men det jag vill ha sagt är att jag inte kan ladda upp bilder från kameran, måste installera om det programmet först )

Soraya M

Vi såg en väldigt stark film i här om dagen, Soraya M. Handlar om stening i Iran. Vilken hemsk film, magen vände sig flera gånger... Varför, varför gör man något sånt? Varför kan inte bara alla leva i fred och ha det BRA, vara lyckliga och respektera varandra...


Trailern


28e juli 2010

Renovering pågår


Min kära sambo håller på att renovera badrummet så just nu ser det förjävligt ut där inne, eller ja, det ser i stort sett ut som ett KAOS i hela lägenheten, jag var nämligen i tvättstugan i går och tvättade upp alla kläder då vi inte kommer att ha en tvättmaskin på ca en vecka. Tvätt överallt. Men badrummet kommer att bli jättefint när det är klart, var inte länge sedan vi fixade där men vi blev inte nöjda, golvet var grått och nu ska det bli vitt och en av väggarna ska bli vitt, så att det ser ut som att golvet klättrar upp. Kommer att bli kanon när det är klart. Är man vela fram och tillbaka så är man. Tur att man inte är kunnig på att bygga om så det överlåter jag till min hantverkare. Hi hi..


Jag ska iväg lite senare för att ta en fika med Tina och Sandra, sitta och skvallra lite om allt möjligt. Men innan det måste jag fixa här hemma så att det inte är så rörigt, finns inget värre.


Vad ska ni göra idag?

.


22a juli 2010

God morgon

 

Allt bra med er hoppas jag? här är det bra, sitter och kollar ut genom fönstret och känner att sommaren är påväg mot sitt slut. Känns trisst, vill att den ska vara längre. får se till att ha tråkigt resten av sommaren så att tiden går sakta :P he he! Det ända bra med att hösten snart är här är alla snygga höstkläder och att man blir mer sugen på att gå till gymmet igen. Har tagit ett litet uppehåll nu under sommaren men sedan är det dags igen.

 

Idag åker min kära sambo iväg med några kompisar och blir borta över natten. Själv ska jag spendera dagen tillsammans med Sarah. Får se vad vi ska hitta på, vädret är inte på topp så det blir nog inte stranden. Fast nu när jag kikar på smhi så ska det spricka upp lite senare och bli närmare 30 grader, bäst att passa på att njuta av vädret den här dagen då det ska bli risigt till helgen.

 

Undra om man ska sätta på sig klänning idag? fick hem mina tre klänningar från Nelly igår, men två åker tillbaka.

Den här ska jag iaf behålla :)


21a juli 2010

Go kväll

Ska snart iväg igen men hinner uppdatera en snabbis. Idag har vi varit på bankmöte. Vi vill nämligen byta bank och lite sånt. Få bättre räntor m.m. så mötet gick kanon :) Wihooo! Efter det satte vi oss på ett café och käkade violglass, riktigt gott. Sedan var det dags för operation "hemligt uppdrag" ,hittade det jag letade efter ;) Nyfikna? ni får reda på det senare...


Blev lite shopping till mig själv också, kom hem med tre höstplagg.. Visar det lite senare :)


Har precis kommit ur duschen och ska slänga på mig lite kläder, ska möta tjejerna om en stund och ta en lång kvällspromenad. Måste bara få säga en sak om min kropp. Har tränat sedan november 09 nu och resultaten börjar sakta men säkert komma. Jag börjar gilla min kropp mer och mer. Har varit för spinkig förut och börjar få snygga kurvor nu :) magen börjar även den bli snygg, den svullnade upp ett tag när jag började med min medicin mot sköldkörteln. Men nu börjar den lägga sig..Jag tänker inte hålla tyst om att jag är nöjd med min kropp, vi tjejer har ju förmåga att bara hitta fel på en själv.


Föresten, ska hämta ut mina klänningar på posten snart, spännande!! Hoppas verkligen att dom passar :)




Klockrent svar :)

En tjej har skrivit i sin blogg:

- …det är sjukt att en kille som knullat en massa tjejer omnämns som en grym kille, he is the man – …men om en tjej gör samma sak så är hon en slampa! Vad är det för fel på samhället…

En kille svarar:

- …man måste se det ur rätt vinkel. Om man har en nyckel som kan öppna ett lås så är det en bra nyckel. Om du har en nyckel som öppnar en massa lås så är det en riktigt grym nyckel, the master key. Men om man har ett lås som kan öppnas av vilken nyckel som helst så är det ju ett riktigt skitlås…

Kålmården del 1

Vi var på Kålmården i lördags. Det var oväder till en början så vi köpte vita regnkappor inne där så alla såg i stort sett likadana ut, lite ironiskt. Ha ha! Rymdmänniskor.. Fyfan vad det mullrade av åskan, var hur rädd som helst. Regnet var inge kul heller, hade en pool i skorna så det var mindre kul. Men efter delfinshowen så sprack vädret upp :D den var otroligt bra (som vanligt) man får lära sig en del om delfiner. Så himla smarta och fina djur.

 

Det jag kan tipsa er som aldrig har varit på Kålmården är att käka vid delfinariumet, finns en del att välja på, bl.a sallader, hamburgare, pasta m.m. något för alla :P själv tog jag fish & chips. Mums!

 

Sedan gick vi vidare till Savannen, det kändes som att man var i afrikas vildmark och man får verkligen komma djuren nära inpå. Har alltid varit intresserad av att bege mig till Afrika på safari.. Det var synd att inte girafferna var vid savannen denna gång, förra gången klappade vi dom :P

 

Vi skulle rida kamel men missade precis det. (dom har vissa tider för kamelridning).. Sist jag red kamel var i turkiet när jag var tio år och det var jävligt läskigt, de reser sig upp på ett speciellt sätt så jag fick panik.. Men så är det inte i Kålmården, då får man sätta sig när de står..

 

aporna var helt klart roligast, där hände det saker hela tiden och det blev gott om skratt :P

 

Man får gå in till getterna, grisarna och hönsen, så söta så. Blev kär i en gris ;)

vem har gått här?

här är man lite sur :P

söööööööta

 

Fortsättning följer


Bilder från dagen med bästa vännerna

För några dagar sedan hängde jag med bästa vännerna, lika mysigt som vanligt. Spenderade många timmar vid havet, skrattade, åt gott (jordgubbar och hallon ) tog massor av kort, snackade en massa och bara hade det toppen. Dessutom gjorde vi en video som jag hoppas att jag får snart ( TINA, vill ha den :P ) jag har som sagt redan skrivit om den här dagen :P men bilderna kommer här!

 

Ni betyder tjejer <3

Vackert

sötnosarna badade medan jag själv är värsta badkrukan, så jag fick agera fotograf

Mumma


Målat bord

Hela dagen i går spenderade jag med att måla om vårat soffbord. Vitt och fräsch blev det. Ser lite gammalt ut vilket passar perfekt eftersom att jag ville få fram den känslan. Det var faktiskt riktigt kul att måla, länge sedan jag gav mig in i ett liknande projekt. Hmm, undra vad jag ska måla här näst?



Svärföräldrarna var på kryssning här om dagen och köpte massor av Geisha till mig :P
här ser ni även vårat gamla soffbord.



Vitt och fräscht


Nytt i garderoben

Bloggen får verkligen lida nu på sommaren. Men något inlägg per dag ska jag lyckas klämma in. Har saknat att blogga. Skriva av mig lite av det som snurrar i huvudet. Ni får ta del av mycket i mitt liv, men som ni säkert förstår är det mycket jag lämnar utanför bloggen.


Kan börja med att berätta att jag har köpt massor av nya klänningar att fylla garderoben med, närmare bestämt 5 stycken, kanske inte jätte många men några iaf. Väntar på att få hem fyra klänningar från Nelly och Melba. Två långa och två korta. Desutom köpte jag en somrig klänning inne på GT här om dagen. Den sitter skitsnyggt, finns i olika enfärgade, sedan fanns det zebramönster bl.a. De kunde ha haft lite mer stilrena färger, för den är riktigt fin på. För min del blev det den här blommiga :)



Strax tillbaka

Håller på att lägga in bilder från kameran, uppdatering kommer strax + massor av bilder ;)

...


Borta

Blir borta hela dagen :)


Vi hörs när jag kommer hem, ha en underbar dag!

15e juli 2010 dag med tjejerna

Go kväll

Har spenderat hela dagen med bästa vännerna. Vi började som vanligt med att mötas vid affären för att köpa massor med gotta som vi kunde ta med oss till klipporna och även middag. Massor av hallon och jordgubbar, mums! Vi låg vid havet i ca 4 timmar, jag min dumma nöt smörjde inte in mig och nu har jag bränt mig lite. Men har även fått rejält med färg ser jag nu. Där låg vi och mumsade massor av gott, Tina och Sandra badade medan jag solade, vi tog massor av kort som jag ska lägga in i morgon.


Vi har även gjort en video, denna gång dansar vi till låten waka waka med Shakira, Tyvärr har jag inte den videon på min kamera så jag måste vänta med att lägga in den här. Grymt roligt hade vi, skrattade så vi tjöööööt. Tina gav oss en varsin present, en ängel. Hur fin som helst ♥ De här två personerna är en stor livsglädje i mitt liv, vi fann varandra fort i skolan, sedan dess har vi hållit ihop som en trio. På tal om trio, Tina, kommer du ihåg valborg för några år sedan,  haahaahahaha jag döööööööör. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. När vi ser oss själva på långt håll, så jävla flum alltså. Sedan låg vi och trängdes i min säng, tre i sängen och två på golvet, kommer aldrig glömma den valborgen. fan vad tiden har gått fort, för fort.... Våra minnen kommer alltid att finnas kvar. Våra underbara stunder i skolan, våra roliga resor till Ullrared, våra tjejkvällar,våra shoppingdagar, ALLT.



Har haft en toppendag :D ♥


Lägger som sagt in bilderna imorgon, nu ska vi se skräckfilm...



Alla våra minnen på bilder finns i säkert förvar på en hårdisk. Hittade dock några bilder här :)

JAG ÄLSKAR ER


13e juli 2010

God eftermiddag

 

Har ni också varmt? här i stockholm är värmen uthärdlig, vet inte vart jag ska ta vägen, behöver lite kyla nu, ska kanske krypa ner i frysboxen en liten stund. Har spenderat den större delen av dagen av att njuta av det fina vädret, blev nedsprutad med vattenslangen, men inget jag klagade på. Nästan så att jag var sugen på att ta årets första dopp.

 

När som helst ska vi sitta barnvakt, ska bli mysigt! Vi ska laga tacos till middag, ska bli gott. Sedan blir det mys resten av kvällen, inga direkta planer..

 

Ussh det känns som att den här sommaren går lite väl fort nu, får se till att ha tråkigt i några dagar så att inte tiden går så fort. Ho ho. Nä men denna vecka är det fullt upp med skojsigheter, finns det ett ord som heter så?

 

Jag hade hoppats på lite sämre väder imorgon då vi ska iväg och handla lite saker till att bygga altan m.m. ska även förbi forum för lite shopping, sedan hade vi planerat bio. Hmmm! Är riktigt biosugen men det vill man helst göra när det regnar. Vi får se, vädret får styra det!

 

En bild tagen tidigare i somras, då var det inte lika HOT ute.... Som nu!


Waka Waka

En låt som spelas mycket hos oss nu :)


Gårdagen på Skansen

Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder, sitter hemma hos mamsen där vi ska spendera hela kvällen, ska sitta barnvakt..


Gårdagen spenderades på Skansen med älsklings päron och älsklings brors lilla dotter, min syster var även hon med. Det var en mysig dag men dock har vi tröttnat på Skansen nu. Tre år i rad har vi varit där för systers skull men det är ingen höjdare där. Vi såg knappt några djur alls. Sedan har dom inte så mycket djur längre, största besvikelsen var lill- skansen. Boring! Nä nästa år ska vi börja med en ny tradition, vad det blir, det får vi se! Men till helgen sticker vi iaf till Kålmården, det ska bli kul... Mer om det senare!



Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarmt



Dagen

Go kväll

Vad ska jag säga om vädret, helt otroligt vilken sommar vi har, 30 grader varmt :D Kalasbyxa. Denna dag började med att jag tog en prommis, bror och lilla Mexx mötte mig så tog vi en härlig morgonpromenad innan det var dags att dra till stranden. Var där en stund sedan drog jag och hängde på altanen hos mamma ett bra tag. Läste kalletidningar (vi ska börja premunera på det, JIPPI) värmen var total så jag fyllde en hink med vatten och isbitar och stoppade ner fötterna där, härligt och uppfriskande må jag säga. Sprutade ner lilla Mexx med vattenslangen för att svalka honom, han blev riktigt sur på mig. Ho Ho!!!


Efter ett tag begav sig älskling (som också var hos mamma) till en sjö där han tog sig ett dopp, själv satt jag och njöt av solen.


När klockan var halv fyra begav vi oss till en uteservering för en sen lunch/tidig middag. För min del blev det lax terriyaki. Det var riktigt gott. Mat smakar mycket bättre när man sitter ute :P


Vid sju tiden åkte vi och hämtade min systeryster på snart 5 år. Hon ska sova här i natt för imorgon ska vi åka till skansen. Ska bli mysigt. Det har blivit våran grej nu, det här är tredje året. Skansen är nästan ett måste på sommaren, en liten tradition. Till helgen ska vi följa med min familj till kålmården, gillar det stället mer men det är inte så konstigt, de har båda mina favoritdjur där, delfiner och elefanter, så det ser jag verkligen fram emot. WIIE!


Nu har lillsnorpan precis somnat och vi glor på fotboll...



Just nu

Har varit vid havet en stund, nu ska jag sola på altanen hos mamma, titta på när min gubbe jobbar och sliter, får se vad vi ska hitta på sen :) blir nog ett dopp i sjön, så himla varmt, men såååååååååååå UNDERBART. Idag ska jag bli brun.


Vad hittar ni på idag då ?


:D

Shit, var nyss inne på SMHI och blev GLAD, 31 grader idag, 31 grader imorgon, 31 grader på tisdag :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. Undra vad man ska hitta på? en sak är säkert, INTE sitta inne ...

Dagen

Dagen har spenderats vid havet hela dagen tillsammans med min familj och älsklings familj, hur mysigt som helst. En toppendag. Jag var t.o.m i plurret, de ni :D höll på att bli i puttad av både älskling och bror, men jag lyckades hålla mig fast så det gick inte att få i mig i vattnet :P Vi käkade lunch där, barnen lekte, jag solade, vi njöt av det vackra vädret, en superdupermysig dag.

 

Sedan käkade vi middag ännu en gång hos svärisarna, grillade allt möjligt såsom lax,kycklingfilé, flintastek. Till det blev det sallad och potatissallad. Jag höll mig till laxen! Efterrätten bestod av vaniljglass med jordgubbar. Mumsigt!

 


ingen rubrik

Go kväll

 

Fyfan vilket härligt väder vi har det, och i morgon ska det bli ännu varmare. WIIIIE, vilken underbar sommar. Igår fick älskling semester också så det är skönt. Vi var på tacomiddag igår och umgicks. Mysigt! En trevlig kväll.

 



10e juli 2010

God morgon


I natt har jag inte sovit så bra då jag har haft värk i kroppen, sedan har katterna dampat runt, lät som två elefanter som höll på, jag lyckades fånga en av dom och så fick han sova i badrummet "stackarn" .. Vilken natt. Men det spelar ingen roll, tittar man ut så blir man pigg på några sekunder, underbart väder som ska spenderas på stranden vid havet hela dagen, mys!  Kanske jag tar mitt första dopp i Sverige på hur många år som helst? Hmm nä jag tror inte det..


Önskar er en underbar dag denna varma lördag


Höstjacka

Köpte en höstjacka på GT för 199 kr här om dagen. Skitsnyggt, tyvärr fick jag risiga bilder så man ser inte en så bra..

 


9e juli 2010

Hej alla glada sötnosar


Denna morgon och förmiddag har jag ägnat åt att städa hela lägenheten, nu är alla dammråttor borta och det luktar rökelser och ajax, fräscht! Väntar på att golvet ska torka sedan ska jag bege mig ut på en långpromenad medan jag väntar på att min kära sambo slutar sin dag på jobbet, sedan väntas det fyra veckor semester. Vi har lite planer och så :) mycket ska också göras i lägenheten :)


Idag är vi bortbjudna på middag hos svärföräldrarna, älsklings bror med familj kommer även dit. Vädret ska bli KANON imorgon så jag tänkte föreslå alla att kanske bege oss till skansen, eller ha picknick vid havet eller nått :) ta med mig syster som nästan är jämngammal med deras dotter. Skulle vara skitskoj för dom :)


Ändrade planer, älskling har slutat jobbet och är påväg hem, han köper med sig sallad till lunch. Ska försöka ta med honom på en långprommis i skogen :)


Vad ska ni hitta på för skoj denna UNDERBARA fredag?

8e juli 2010

God morgon

 

Morgonen började med att jag skjuttsade min kära sambo till jobbet, han hade glömt nycklarna i sina föräldrars bil, som tur är hade jag mamsens bil, så det var bara att stiga upp. Efter det var det bara att åka hem och ta en dusch, käka frulle och sedan bege mig till läkaren. Mina THS = sköldkörtelprover var dåliga som vanligt, jag äter för hög dos. Jobbigt jobbigt! Sedan ska jag på utredning..

 

Nu sitter jag hemma hos mamsen i solen och myser. Kollar på när min sambo och hans jobbarkompis håller på att fixa altanen och så. Så fin den blir!

 

 

Den här tunikan köpte jag i går på H&M. Det är en mammatröja och den satt skitsnyggt, kanske ett tecken?


kvällen

Tina kom på besök efter jobbet och lämnade bl.a en present, och shit vad glad jag blev :D den var superduper fin. En lykta med ett ljus i, sedan den finaste röda ros jag någonsin sett.  TACK GUMMAN ♥

 

Efter det begav vi oss till Sickla, sprang in till banken och lämnade lite viktiga papper och så :) sedan gick vi in på GT, skulle lämna tillbaka ett par jeans. Hittade en höstjacka och en tunika. Mer om det senare. Behöver verkligen en helt ny garderob med massor av fräscha kläder och skor :P More more more. Kan aldrig få nog av kläder, så där gick mitt shoppinglöfte itu, skulle inte shoppa något på ett helt år :) men jag har verkligen gått från att vara en shopaholic till en helt okej shoppingtjej, tänker både en, två och tre gånger nu när jag ser ett plagg, ställer mig frågan "kommer jag verkligen att använda den här" .. Duktigt av mig! Har helt ändrat stil nu, man mognar med tiden så nu kör jag mer på en stilren stil, enkla, mycket svart,beige, militärgrönt, vitt och så, naturvänliga färger med andra ord på plaggen. Snyggt!

 

Min underbara present från Tina

Den finaste ros jag någonsin fått :)


En dag vid stranden

Nu är jag hemma igen. Har varit en stund med Tina nu på kvällen :) hur mysigt som helst men innan jag berättar om det börjar vi från början..


Större delen av dagen har spenderats med familjen på stranden, hur mysigt som helst. Jag låg där och läste nya vecko revyn och mös i solen. Vi matade åtta stycken små ankungar med sin ankmamma, hur söta som helst. Dom kunde inte varit gamla dom, massor med bebispäls och allt. Så söta, men tyvärr glömde jag fota dom, buhuu. Hoppas dom är där nästa gång. Barnen badade som bara den, själv kände jag inte ens på vattnet :P En jätte mysig dag har det varit med my family ♥



7e juli 2010

God morgon


Har varit vaken ett tag nu. Har fixat och donat hemma, och även klippt och krattat gräsmattan, nu vill jag inte sitta inne längre utan jag ska ta mitt pick och pack för att bege mig till havet.  Bilder kommer upp när jag kommer hem.


Vad ska ni hitta på då ?

Ha en underbar dag i värmen :)

KRAM


Veckans Planer

Lugn vecka...


6e juli 2010

God morgon

Har drömt massor av sjuka drömmar. En mardröm med som fick mig att må riktigt dåligt. Men nu är jag vaken. Idag har jag inga direkta planer, måste städa här hemma, ser ut som en svinstia. Har fullt upp resten av veckan så det här är den enda dagen jag hinner städa. Kom igen nu Niki sätt igång då.. Imorgon väntas det sol och då har jag ingen lust att sitta inne.


Vad har ni för planer idag?



Bild från i helgen då vi gjorde en utflykt i djungeln ho ho.. The snemun minen. Öh?


Lista om mig

50 frågor

Det här inlägget skrevs 2010-07-05 klockan 22.40  Kopierat från syster


SENASTE

1. Kompisen du träffade: Tina och sandra här om dagen
2. Personen du pratade i telefon med: B
3. Du fick SMS av: B
4. Du kramade: Syster tidigare idag

IMORGON
7. Är det: tisdag och bra väder hoppas jag
8. Planer: Det beror på väder, måste storstäda hemma med..
9. Något tråkigt som händer imorgon: ...



FAVORIT

10. Nummer: 27
11. Färg: lila
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon?: Några :(
14. Humör för tillfället?: deppig


FRÅGOR OCH SVAR
1. Det första du gjorde I morse?: ringde läkaren...
16. Vad åt du sist?: Spagetti och köttfärssås, mums!
17. Vad irriterar du dig på?: Min hälsa!!
18. Tror du på distansförållanden?: Det beror på.
19. Vem tänker du på just nu?: mig själv eftersom att det är frågor om mig :P ho ho
20. Tror du att personen tänker på dig med: Jadå, tänker alltid på mig haahaha
21. Vart reste du sist?: Utomlands? Thailand då
22. Vad gjorde du igår kväll?: Grät...
23. Liknar du din mamma eller pappa?: båda
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: Kärlek off course. Det finaste som finns!
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Absolut
27. I vems säng sov du i igår natt?: min stora säng :)
28. Vilken färg har din tröja?: just nu? har ingen tröja på mig, sitter i BH. Varmt!!!!!!!!!

 

 

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Många många gånger...

30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Nej inte längre, eller det beror på.



GLÄDJE
32. Är du en glad person?: För det mesta är jag en glad och rolig prick som gärna bjuder på mig själv
33. Vad gör dig glad?: Se mina nära och kära ( alla andra med) att de mår bra, är glada m.m. Resa m.m.m
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja
35. Är lycka överskattat?: -
36. Kan musik göra dig glad?: Ja

 


KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja :)
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Säger det inte om jag inte menar det...
39. Har du en flick/pojkvän?: pojkvän sedan 5 år
40. Är du nöjd med det?: ja
41. Är du kär?: Ja det är jag

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Jag hatar ingen.................!!!!! Älska varandra istället ;) No hate!  Hmmmm
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: ehh nej, gud så barnsligt!
44. Är du en mobbare?: Nej det är jag inte.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja
46. Har du blivit sviken någon gång?: Många gånger... :(

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Jag gillade skolan, slutade skolan för 2 år sedan (tog examen i webdesign)
48. Favoritämne?: after effects var väldigt kul, i gymnasiet var det bild och idrott
49. Värsta ämne: Matte var ingen höjdare
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: skolmaten kunde ha varit godare..

 


5/7 2010

Idag har det varit en väldigt jobbig dag, det började redan igår kväll med en rejäl smärta i kroppen. Var nästan påväg att åka till akuten, men bet ihop. Var helt färdig och kunde inte äta. Så det blev inte mycket sömn i natt. Magen är förjävlig den med. Allt är mer eller mindre förjävligt med min kropp. Så idag ringde jag min husläkare, jag står inte ut längre. Jag har fel på min sköldkörtel men jag är nästan 100% säker på att det är något mer. Hmmm!!!! Har varit på vårdcentralen idag och lämnat massor med prover. Inte nog med det, det var en ny sköteska som tog proverna, hon stack mig på ett ställe jag aldrig blivit stucken på ( man brukar ju ta prov i mitten av armvecket, men denna gång tog hon en annan blodådra) och jävlar i mig vad ONT det gjorde, jag är van att ta prover nu och inte alls kinkig, men helvete säger jag bara. Där satt jag och bet ihop och kollade på klockan medan hon fyllde alla rören. Har fortfarande ont. Sen på torsdag morgon ska jag bege mig till läkaren så får vi se vad provsvaren visar och hur vi går vidare.. Annars blir det "diagnos okänd" nästa för min del. Nä men det är väl fortfarande min jävla sköldkörtel som spökar troligen. Den kan tydligen vara jobbig. nä tänk positivt nu Niki. En sak som är säkert är att jag vill att proverna visar något så att vi vet hur vi ska gå vidare... Längtar till torsdag!


Jag mår verkligen inge bra men försöker ända vara glada Niki :)



Dagens outfit: Byxdress från GT för 49 kr. Fanns bara i en size kvar när jag var där. Blev lite stor!



4/7 2010 firade min födelsedag med släkt och vänner

Söndagen firade jag och min bror våra födelsedagar med släkt och vänner hemma hos mamsen. Det blev massor av gott att äta, jag och bror bakade en chokladtårta, den började dock smälta ganska fort, den var riktigt god. Vädret var på topp så vi  firade på altanen i solskenet. Släkt och vänner kom för att fira med oss.

 

Ja som ni kanske märker så är jag väldigt kort i det jag skriver, mycket vill jag hålla utanför bloggen :) sen är jag inte på toppenhumör idag, mer om det sen..


3/7 2010 dagen på djurgården

På lördagen packade vi picknick korgen och begav oss till Djurgården för en heldag där. Det är så himla vackert där, naturen är otrolig, vattnet, allt. Vi köpte med oss massor av gott, bla sallad, nypressad apelsinjuice, choklad och jordgubbar + mycket mer. Mexx låg och glodde efter hundar och fick emellanåt smaka något gott. Vädret var på topp och vi hittade verkligen en jättefin plats att vara på. Vi såg båtar pasera, glada människor, fina hus m.m

 

Vi gick runt där och vilade lite då och då så att Mexx orkade med.

 

 

Jag mumsade tonfisksallad..

Mexx hoppades på att få något och självklart fick han det..

Jordgubbar var mumsigt

SOMMAR = MASSOR AV JORDGUBAR

slappande i solen

En glad och nöjd Mexx


2/7 2010 Fredag del 2 Bio Eclipse

Jag och min kära sambo gick på bio på kvällen. Vi såg Eclipse som var skitbra, längtar redan till 4an kommer :) Äntligen fick jag se den, har längtat ända sedan den hade premiär. Den kommer jag självklart se igen, om och om igen..


Kvällen avslutades med en mysig promenad med Mexx i solnedgången. Riktigt romantiskt var det.



Hmm, vad har jag i tankarna här må tro ;)

Vi lånade hem Mexx från mamsen eftersom att han skulle följa med oss till Djurgården dagen efter. Vi tog en härlig prommis i solnedgången efter bion, sååå fint!

Posé


2/7 2010 Fredag del 1, firade med bästa vännerna

Nu måste jag ta igen lite bloggande.. Börjar med fredagen på förmiddagen då jag firade min födelsedag med mina bästa vänner Sandra och Tina. Maten var en succe, hur god som helst (kycklingfärsgratäng) med sås och sallad. Vi invigde min och pojkvännens nya utemöbler och hade det mysigt med luktljus och rökelser. där satt vi ett bra tag och snackade om allt möjligt och njöt av de fina vädret. Shit hela helgen har varit KANON :D

 

Efterrätten bestod av glass, choklad och kladdkakemuffins.

 

Tina och jag :)

Söta Sandra

Tina hugger in på salladen ;)

Det funkar att ha rökelser utomhus, luktar så gott.

Choklad är ett måste på min dag ;) he he.. Glömde dock fota resten av efterrätten :(

 


Recept

 

Tänkte dela med mig av en av mina facoriträtter a la Niki, nämligen kycklingfärsgratäng.

 

1-2 kycklingfärs (paket)

Potatis

1-2 kokkosmjölk

1 creame fresch, använde mig av parmesan och vitlök sist. Finns en del att välja på, testa!

Cevapcivi krydda

Ost

 

Det är bara att testa sig fram. Kokkosmjölk och creame fresch gör mycket då det blir väldans saftigt och gott :) tänk på att gratängen ska stå så att den blir knaprig på ovansidan. Mumma!

 


Förlåt

Nu kommer uppdatering från i helgen :) ge mig bara några minuter ...


Mensa

 

Gjorde precis mensatestet, snart kanske man kvalificerar sig dit ? inte långt kvar. Nä men det är kul att man har något bakom pannbenet, kanske ska visa den sidan lite mer :)

Tack

Tack för den fina uppvaktningen fina människor :) tack för fina presenter :) Ni gör mig lycklig :)


Konversation nyss med bror

Jag och min bror pratade om Kålmården nyss, jag och älskling ska följa med min familj dit i juli :D Har varit där massor med gånger, ser mest fram emot elefanterna och delfinerna :) mina bästa djur.. Men iaf!



Bror - Då ska jag rida på dom där puckelsakerna...
Jag - Kameler eller dromedarer heter det...


hahahaahahahahahahahaahahaha

:D G L A D :D

Fyfan vilken BRA start på helgen, är sååååååååååååå G L A D :D Har MASSOR att berätta men allt kommer på söndag för denna helg kommer att spenderas utomhus, imorgon ska det bli KALASVÄDER så ut i solen med er, HELA helgen ska bli FIN :D


Imorgon väntas en HELDAG på Djurgården med älskling och Mexx. Vi ska ha picknick bl.a sedan blir det solandes m.m.


Jag bloggar mer på söndag, då kommer massor av bilder upp, LOVAR!!!!!!!!!!!!!


Ha en UNDERBAR helg söta ni :D  PUSS

Blue october


Denna låt strömmar ur mina högtalare


2a juli 2010

God morgon

Fråga mig inte vad jag gör uppe såhär tidigt utan läs tidigare inlägg då om min morgon Zzzzzzz... Ena katten råkade riva mig kraftigt imorse så nu har jag stora rivsår på underarmen :( Det svider som satan.. Suck!!


Idag ska jag fira min födelsedag med tjejerna. Ska bjuda dom på en smarrig lunch, kycklingfärsgratäng med cream fresh och kokkosmjölk. Till det blir det en smarrig gurksallad och sedan givetvis efterrätt. Nu kan vi äntligen sitta utomhus och käka. Fick mina utemöbler här om dagen :D MYS!


Efter att vi har firat mig och så, ska jag och älskling iväg på lite ärenden innan det är dags för ECLIPSE :D äntligen ska vi se den, har längtat såååååååå mycket :) Biljetterna är bokade och klara. Den här fredagen ser jag verkligen fram emot med stort leende :D


Är ni team Edward eller team Jacob ? Jag är TEAM EDWARD :)


just nu

Kollar på 35 år och mormor... Hmmm!!!

Min morgon nästan varje dag

 

Jag som hade tänkt att sova länge idag men icke då, som vanligt började katterna dampa, inte nog med det, min kära sambo går upp vid halv 5-5 varje morgon (han börjar sju) och brukar då lägga sig i soffan och glo på tv, själv ligger jag vaken då och oroar mig för att han ska somna om. Så det slutar med att jag ligger och väntar tills han drar till jobbet. Stackarn får stå ut med min "koll" när jag ligger och gapar från sovrummet "älskling, du somnar inte om va" sjuttielva gånger om. ha ha! Och när han drar kan jag äntligen somna om, iaf i 5 minuter innan dampet på katterna börjar. Jag somnar om, vaknar, somnar om, vaknar tills jag sedan tröttnar vid 9 och går upp. DÅ går katterna och lägger sig. Så himla elakt!!!!!!!!! He He.. Ja så ser min morgon ut i stort sett varje dag. ZzzZzzz. Jag är tröööööööööött och behöver min skönhetssömn, men icke sa nicke.

 

Så är det när man har katter och en sambo :) bara att acceptera läget :P


1juli 2010 skit morgon

Vilken jävla piss morgon på alla sätt och vis. Först hade jag problem med TRE. Kom på att jag inte har sett juni månads faktura och fick panik eftersom att min mobil är som mitt hjärta, klarar mig inte utan den. PANIK!!! Ringer dit och killen i andra ändan säger att jag måste göra en kortbetalning nu för att jag inte ska få en påminnelse. Jag gör den men får ett sms att det inte gick igenom, I panik ringer jag upp igen, och får göra samma sak igen utan något resultat. Tredje gången gillt ringer jag IGEN. Denna gång skjuter dom upp min faktura med fyra dagar och jag betalar från internetbanken. Så nu är den betalad. Skumt att jag inte fick någon faktura.. Jag har och kommer aldrig sätta mig i skiten, inte ens med en påminnelse så. Never ever!!!! Tack TRE för att ni inte satte mig i den skiten :)


Sen är det massor med annat skit som har gjort denna morgon till en mardröm..............Bajs!!!


RSS 2.0