Torsdag

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott, jag har sovit som en stock och vaknade halv åtta. Skulle ha gått upp halv nio men var pigg.  Ussh drömde sådana här verkliga drömmar så att man nästan inte kan skilja på dröm och verklighet, sen när man vaknar är man helt förvirrad. Men nu är jag iaf tillbaka till verkligheten.

Idag tänkte jag bara slappa. Så att jag blir frisk någon gång. Ligga i sängen och glo på massor med filmer. Ni kan gärna rekomendera någon till mig :)

Shit vad veckan går fort, redan torsdag, det var ju helg för några sekunder sedan. Hmm tiden går verkligen läskigt fort. Då har man ju inte tid att vara sjuk. Man vill ju uppleva så mycket som möjligt, eller! Fan det här har jag verkligen inte tid med.  Sen fick jag ingen medicin igår heller, för min läkare hade inte skrivit ett recept. Jag skulle få receptet efter klockan 4 och tjugo i fem var jag på apoteket. De ringde till vårdcentralen och jag fick vänta. När klockan var tio över fem så sket jag i det och gick ut med tårar i ögonen. Så jävla typiskt alltså! Blir så trött. Har ingen lust att gå ner nu och kolla heller. Har ingen bil hemma.. Ska ringa min läkare halv nio och fråga vad som hände. 

Jajja!

Vad ska ni hitta på i helgen då ?


Vi har inget planerat men som jag skrev tidigare så är jag sugen på bio :)

Kommentarer
Postat av: BAACKONTRACK

sv: jag vaknade nyss, dudå? :)

2009-01-29 @ 08:23:52
URL: http://baackontrack.blogg.se/
Postat av: anna

Hoppas du blir bättre snart, inge vidare att gå runt och känna sig häning hela tiden! :(

2009-01-29 @ 08:33:29
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Helena

min svärmor flyttar så kanske blir o hjälpa till där..men tror ja slipper :p Annars vet ja inget än!

2009-01-29 @ 08:52:35
URL: http://helenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Sandra

film tips kommer här;

Twiligt, benjamin buttons otroliga liv, seven pounds, the notebook(dagboken) and so on.. jag skulle kunna rabla hur mkt som helst! Har sett en del av som jag skrev, resten ligger nedtankade o bara väntar på att bli sedda :D

2009-01-29 @ 09:48:13
URL: http://misssandi.blogg.se/
Postat av: Mikaela

jag måste plugga och annars vet jag nte er vad jag ska göra. Men vi måste prata mer om när jag ska komma för det är inte så långt kvar :) :O

2009-01-29 @ 10:05:23
URL: http://memikaela.blogg.se/
Postat av: Emilia

:)

2009-01-29 @ 14:19:32
URL: http://emmimw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0