shopping

Hej sötnosar!

Oj vilken dag, är helt slut, har varit vaken sedan sju imorse. Vid halv elva tiden begav vi oss till Nacka Forum där jag hittade två plagg på gina tricot, bla en rosa skjorta. Snyggt till våren, fanns massor med fint jag ville ha men man måste tänka på ekonomin också, finns annat jag vill göra också, som att resa!

Efter forum åkte vi till sickla för att käka på Waynes! jag åt en scones macka med cream cheese och en smoothie, mumsigt. Kollade inte i så många affärer där för vi skulle till Ikea, där började rena rama mardrömmen, hur mycket folk som helst, hittade massor med fint jag köpte till jobbet. Hittade även saker jag själv vill köpa!

Vi var hemma vid femtiden då det bara var att hoppa in i duschen och så. Vi var bjudna på middag hos älsklings föräldrar. Biff med ungspotatis, sallad och bröd! Smarrigt! är proppmätt! 

Kom hem för en halvtimme sedan och jag är mer eller mindre död, så jag lär somna snart!

Ni får se vad jag köpte imorgon :)

Vad har ni gjort idag?



Kommentarer
Postat av: Sona

Hej! Vi vill att Sugarplum Fairy ska spela "You made me fade" på Peace and love-festivalen i sommar och har nu startat en namnlista. Hjälp oss att övertyga bandet om att låten måste få en plats på låtlistan! Skriv på här: http://www.namnlista.se/vi-vill-att-sugarplum-fairy-ska-spela-you-made-me-fade

Och även om du inte lyssnar på bandet eller inte ska åka på festivalen så är vi tacksamma om ni skriver på och hjälper till. Varje namn räknas!



Tack på förhand!

2009-02-28 @ 20:11:51
URL: http://atompop.blogg.se/
Postat av: Mikaela

jag har feta mig, har gjort INGENTING :(

2009-02-28 @ 20:47:56
URL: http://memikaela.blogg.se/
Postat av: MALIN

det låter som att du har haft en mysig dag :)

2009-02-28 @ 21:25:23
URL: http://malinss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0