Tisdag

Hej, hoppas att allt är bra med er? hann inte blogga imorse då jag åkte iväg tio i sju imorse. Hade inga som helst problem att gå upp. Trodde att jag skulle ha det men nej! Hehe, en dusch och man blev pigg direkt, Jobbade till tolv idag. Så jag har precis tryckt i mig lite käk och ska snart hoppa in i duschen. Känner mig lite seg nu! Börjar halv nio imorgon också och slutar väl tidigt i think. Men nästa vecka får jag bestämma mitt schema lite bättre. Måste orka med mitt andra jobb! för er som undrar jobbar jag deltid på två jobb, skönt att variera lite! Varför jag gör det, ja det är mitt eget val, vill ha mycket tid till att bygga upp mitt eget företag också!

Älskling hämtade upp mig och skjutsade hem mig, skönt! han är ju hemma och jobbar i våran lägenhet denna vecka så. Vi ses inte så mycket nu eftersom han jobbar tidigt och är hemma vid elva :/ men men. Får ta igen det i helgen, då händer det mycket, först ska jag jobba som vanligt! sen ska mamma och dom hjälpa oss att flytta saker och så, sen på kvällen blir det kräftskiva och sen blir det också gröna lund, en heldag med familjen!

Men idag är det bara tisdag, och jag ska försöka boka upp mig att träffa Tina och Sandra och hitta på något, Tina har varit på en wekeend i london och hon hade tydligen shoppat som fan, de lyckosten! Saknar er !


Kommentarer
Postat av: Madde

Allt bra med dig? Hoppas det går bra på nya jobbet.



Svara gärna på min fråga i bloggen idag :)

Kram

2008-09-02 @ 14:09:08
URL: http://diaryofmadeleine.blogg.se/
Postat av: Jen

Fan va smart att jobba halvtid på olika jobb,, då får man ju variation,, fast det har jag ändå på mitt så det är ok. Jaha, tisdag ja,,, lååångt kvar till helgen, hahah fast jag tycker veckorna går sååå fort. Kram

2008-09-02 @ 14:24:18
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Johanna

ja verkligen

2008-09-02 @ 15:25:34
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag har missat en grej- vilket är det andra jobbet... ett är ju att du ska bygga upp ditt företag- vilket är det andra ?

2008-09-02 @ 15:33:07
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Janni

Hej, fin din blogg är :)

Läs min blogg också vettja: http://jannif.blogg.se , kommentera gärna och lägg till mig på www.bloggkoll.se!

Kram

2008-09-02 @ 16:57:51
URL: http://jannif.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vad jobbar du med =)?

2008-09-02 @ 19:05:21
URL: http://darlingno1.blogg.se/
Postat av: mikaelaberninge

hej syrran har skaffat en ny blogg , visserligen är inte designen klar men snart så :)



love u

2008-09-05 @ 21:43:46
URL: http://www.mikaelaberninge.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0