Kålmården del 1

Vi var på Kålmården i lördags. Det var oväder till en början så vi köpte vita regnkappor inne där så alla såg i stort sett likadana ut, lite ironiskt. Ha ha! Rymdmänniskor.. Fyfan vad det mullrade av åskan, var hur rädd som helst. Regnet var inge kul heller, hade en pool i skorna så det var mindre kul. Men efter delfinshowen så sprack vädret upp :D den var otroligt bra (som vanligt) man får lära sig en del om delfiner. Så himla smarta och fina djur.

 

Det jag kan tipsa er som aldrig har varit på Kålmården är att käka vid delfinariumet, finns en del att välja på, bl.a sallader, hamburgare, pasta m.m. något för alla :P själv tog jag fish & chips. Mums!

 

Sedan gick vi vidare till Savannen, det kändes som att man var i afrikas vildmark och man får verkligen komma djuren nära inpå. Har alltid varit intresserad av att bege mig till Afrika på safari.. Det var synd att inte girafferna var vid savannen denna gång, förra gången klappade vi dom :P

 

Vi skulle rida kamel men missade precis det. (dom har vissa tider för kamelridning).. Sist jag red kamel var i turkiet när jag var tio år och det var jävligt läskigt, de reser sig upp på ett speciellt sätt så jag fick panik.. Men så är det inte i Kålmården, då får man sätta sig när de står..

 

aporna var helt klart roligast, där hände det saker hela tiden och det blev gott om skratt :P

 

Man får gå in till getterna, grisarna och hönsen, så söta så. Blev kär i en gris ;)

vem har gått här?

här är man lite sur :P

söööööööta

 

Fortsättning följer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0