7 måsten i sommar

7 måsten för mig i sommar

Midsommarfest Vi har en tradition att ha en midsommarfest hos mamma där både vänner till familjen, släkt och mina vänner brukar vara vilket är supertrevligt, ser verkligen fram emot det.  God mat, dans kring midsommarstång, umgås, karaoke och massor med prat. Myspysigt!

Sola
Man får passa på att sola när det är sol här i Sverige. Älskar att sola och få färg. Ligga på altanen med en bra bok är ju bara pricken över i:t.  Hoppas att det blir en solig sommar i år.

Grillkvällar med vänner Sitta ute med vänner och grilla och prata är ett måste för mig. Hemlagad potatissallad, lax, majskolvar. Mmm smaskigt!

Pickning på klipporna i skärgården älskling och jag har våra smultronställen ute i skärgården, tänker inte avslöja vart. Där brukar vi äta picknick och bara njuta av utsikten och ta hand om varandra. Hallon, goda mackor, juice och massor med annat gott. Det blir ju bara så mycket godare när man sitter och äter ute!

Roadtrip
är sugen på en liten roadtrip semester i sommar, helst till Danmark då det var åratal sedan jag var där. Eller ta med tjejerna och bo på vandrarhem och gå på ullared ? vi får se!

Uteserveringar
finns ju hur många mysiga ställen i Stockholm som helst. Har fått en guidebok där det är hur många uteserveringar som helst, skulle vara roligt att upptäcka nya.  Snacka massor med skit med tjejerna och äta gott!

Dagsutflykter Har lite planer på detta men mer om det senare ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0