17e Juni 2010

Röd som en kräfta, men som tur är gör det inte ont, men solkräm nästa gång gäller för mig...

Vilken varm dag vi har haft. Har bränt mig en aning. Eller MYCKET. I ansiktet med så nu är jag helt röd om näsan och kinderna.. Men det har varit en kanondag. Jag och Sarah har slappat hemma hos mamsen hela dagen, hur mysigt som helst :) Blev en hel del snack och mys i solen. Sarah är en av mina närmaste vänner, vi har känt varandra sedan fyran.

 

Vi stannade även på middag, älskling kom och käkade med. Så det var många vid middagsbordet vilket alltid är trevligt. Jag och älskling var tidigare på banken idag medan Sarah stannade hos mamsen och hjälpte till med middagen, klyftpotatis och nötfärsbullar, sås och sallad. Mums! En riktigt trevlig middag med andra ord.

 

På tal om banken, det gick bra :) man känner sig så vuxen när man sitter där och pratar om pengar m.m. Får vi se om vi blir förmånskund där istället eftersom att vi inte riktigt är nöjda med den banken vi har idag. Spännande spännande ;)

 

Dagen avslutades med att jag skjuttsade Sarah till en kompis. Alltid lika kul att köra bil :P så ett tips till er alla som inte har körkort TA DET. Skitkul att köra, FRIHET, bekvämlighet NO 1, Bättre möjlighet med jobb, de flesta jobb kräver körkort.. Det är värt vartenda öre. 10.000 kostade mitt körkort. Nästa månad firar mitt körkort 3 år :D shiiiiiiiiiit vad tiden går. Den lyckan när jag tog det går inte att beskriva :D så himla stolt över mig själv, och så himla SKÖNT !!!!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0