15e juli 2010 dag med tjejerna

Go kväll

Har spenderat hela dagen med bästa vännerna. Vi började som vanligt med att mötas vid affären för att köpa massor med gotta som vi kunde ta med oss till klipporna och även middag. Massor av hallon och jordgubbar, mums! Vi låg vid havet i ca 4 timmar, jag min dumma nöt smörjde inte in mig och nu har jag bränt mig lite. Men har även fått rejält med färg ser jag nu. Där låg vi och mumsade massor av gott, Tina och Sandra badade medan jag solade, vi tog massor av kort som jag ska lägga in i morgon.


Vi har även gjort en video, denna gång dansar vi till låten waka waka med Shakira, Tyvärr har jag inte den videon på min kamera så jag måste vänta med att lägga in den här. Grymt roligt hade vi, skrattade så vi tjöööööt. Tina gav oss en varsin present, en ängel. Hur fin som helst ♥ De här två personerna är en stor livsglädje i mitt liv, vi fann varandra fort i skolan, sedan dess har vi hållit ihop som en trio. På tal om trio, Tina, kommer du ihåg valborg för några år sedan,  haahaahahaha jag döööööööör. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. När vi ser oss själva på långt håll, så jävla flum alltså. Sedan låg vi och trängdes i min säng, tre i sängen och två på golvet, kommer aldrig glömma den valborgen. fan vad tiden har gått fort, för fort.... Våra minnen kommer alltid att finnas kvar. Våra underbara stunder i skolan, våra roliga resor till Ullrared, våra tjejkvällar,våra shoppingdagar, ALLT.Har haft en toppendag :D ♥


Lägger som sagt in bilderna imorgon, nu ska vi se skräckfilm...Alla våra minnen på bilder finns i säkert förvar på en hårdisk. Hittade dock några bilder här :)

JAG ÄLSKAR ER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0