Helgen hittills

Tänkte börja med att berätta lite om gårdagen. Vi hade middagsbjudning för älsklings föräldrar och för mina. Vi bjöd på tacos och till efterrätt blev det tre sorter glass. Hur gott som helst, nackdelen med tacos är att man äter så himla mycket och blir proppmätt.

Vi hade hur trevligt som helst, massor av snack, skratt och trevligt sällskap. Hela lägenheten var full + tre djur. Haha, kan det bli bättre. Kvällen blev inte så sen, vid halv tolv skjutsade jag hem min familj så att dom kom hem ordentligt.. Sen mös jag bara med älskling resten av kvällen och vi somnade nästan på en gång. Båda var helt slut. Vi somnade från lamporna så vid halv tre tiden var det bara att gå upp och släcka och sedan krypa ner under täcket och sova vidare...

Idag har jag firat älskling. Har haft en underbar dag. Vi började med en tripp till stan där vi bl.a gick in på onoff och siba för att sitta i de otroligt sköna massagestolarna, fy fan säger jag bara. Så himla sköna. Ska köpa mig en sådan. Så det slutade med att vi var inne i två siba + 2 onoff och en elgiganten affärer för att sitta i dessa stolar. Im in love kan jag säga ;)

Sedan åt vi på Texas Burger i Sickla, åhhh vad gott det var. Kunde inte sluta äta fast jag var mätt. Vilka portioner det var. Det stället rekomenderar jag er.. Efter maten så satte vi oss i solen och pussades ;) När klockan blev kvart i tre gick vi vidare till bion och såg Flickan som lekte med elden. SKIT BRA. Uppföljaren av Män som hatar kvinnor. Riktigt BRA filmer som ni bara måste se..

Efter bion blev det middag hos svärföräldrarna.. Gott :D

Nu ska jag vara med älskling pälskling <3

Bilder från helgen kommer upp imorgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0