Söndag

Som vanligt blir det lite torrbloggning på helgen då man har annat för sig, men jag ska skärpa mig nu, i promise! Idag har vi gjort vardagssysslor, tvättat, städat m.m. Vi lagade även mat tillsammans. Lax med avocadosås och potatis i ugn, det var inte fy skam. Så nu är man mätt och belåten och sitter och slappar i soffan.
 
Vi var även en sväng förbi mammsen och dom för att hämta en diskmaskin, en stor! De gör ju om köket där hemma så vi plockar på oss av det vi får. Är så sugen på att göra om köket nu alltså! kan man inte vinna några hundra tusen ?!?? ..

Tänkte blogga tidigare idag men vårat internet har varit nerlagd,
Tele2 hade tydligen haft strömavbrott på flera ställen här i Sthlm. Så vi har inte haft internet på hela dagen. Typiskt! Ska inte klaga längre eftersom att NU fungerar det igen..

Söndag igen då, helgen går fort, för fort.. Hmm, i veckan blir det mycket jobb för min del. Inget annat planerat än så länge. En sväng förbi Nacka Forum kommer det att bli, även umgås med tjejerna. Funderar  på att bjuda hem dom i veckan på tjejkväll. Sånt behövs, snacka massa skit och så ;) perfekt.

Kommentarer
Postat av: Marre

Han har allt tagit bra hand om mig, är på bättringsvägen nu :) Puss!

2009-05-24 @ 16:53:25
URL: http://maaarree.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Den här gången har du verkligen överträffat dig själv vad gäller designen! Behåll den ett tag nu :) cause I like it a lot!

2009-05-24 @ 17:37:55
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Malin

jaa, riktigt smarrig var den!

2009-05-24 @ 18:00:29
URL: http://malinss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0