Söndag

Godmorgon bloggen och mina söta läsare!

Hoppas allt är bra med er ? jag drömde en intressant dröm inatt, nämligen att jag hade blivit en vampyr och att Robert Pattinson inte ville att jag skulle förvandlas än och försökte hindra det. Sen vaknade jag tyvärr men försökte fortsätta drömma om det men det gick inte, suck! undra hur drömmen skulle sluta..

Igår gjorde vi inte så mycket, vi kollade på när min bror spelade hockey, han var målvakt och jätte duktig, dom vann :D efter  det blev det en snabb tripp till sickla och nacka forum, det var utförsäljning i en affär så jag köpte tre bh:ar för 10 kr styck. Skitbra, jag som verkligen behövde lite nya underkläder.. Lämnade även tillbaka två plagg jag köpte på gina tricot. Jag ska försöka att inte shoppa mycket alls nu, måste spara mina pengar så att man får ihop en bra ekonomi och buffert om man tex vill renovera och flytta i framtiden.  Men jag är duktig på att spara så det ska nog inte vara några problem.

Såg ett intressant program igår där man fick se ca 20 deltagare göra en hälsoundersökning och berätta vad de äter m.m. Snacka om att jag fick upp ögonen lite där när det gäller kost och hur livet kan förkortas om man äter fel. Det var skrämmande! Jag ska absolut ta till mig det dom sa och börja med en ny, nyttig och bra kost. Godiset ska jag korta ner till en dag i veckan, och massor med grönt och frukt i stället. Har redan börjat med det med det men nu är man verkligen motiverad, för sin kropps skull. Så jag ska testa mig sjäv idag när jag ska iväg på "kalas" så ska jag inte röra det "onyttiga". Nej nu är det dags för förändring, motion ska jag också komma igång med och ska ta ha hem mammas träningscykel hit..

Idag ska vi iyäg och fira min kusin som har fyllt år, ska bli trevligt! Har lite att fixa innan vi ska åka såsom städning hemma, långpromenad med Mexx (minst en timme ) tvätta och fixa honom. Och måste jag fixa mig själv också.. Har gått om tid på mig vilket är skönt!


Hur ser eran söndag ut då ?



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag gillar din dröm XP

2009-03-15 @ 09:06:38
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Maria

Godmorgon :) Jag tror jag ska ta en lång promenad, slappa, läsa och vara mycket utomhus idag :P

2009-03-15 @ 09:54:37
URL: http://www.mariacarlsson.devote.se
Postat av: c

Jag försökte också hålla mig till det nyttiga. För mig funka det i en vecka för sen var det kalas och jag va typ tvungen o ta nått för annars tror dom att jag banta :S

2009-03-15 @ 11:22:23
URL: http://camillaelisabetlyktberg.blogg.se/
Postat av: Cajsa

god morgon sötnos! :)

2009-03-15 @ 12:12:17
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Sandra!

Hej sötan!

Det roliga med dig är att du alltid eller för det mesta kommer ihåg dina drömmar så du kan skriva om dom här,. Det är mirakel skett om jag skulle komma ihåg nån av mina, hur lyckas du!? :D hehe..

Solen skiner ut, vilken hääärlig söndag!

Ha en fin dag!

2009-03-15 @ 12:30:41
URL: http://misssandi.blogg.se/
Postat av: Jen

Hej fröken, här har det varit städsöndag och lite annat, men hemma har vi varit. Kram

2009-03-15 @ 18:27:23
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Cajsa

GOD MORGON TJEJEN! :D allt bra med dig denna måndag? :)

2009-03-16 @ 09:24:13
URL: http://cajsa1.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0