Middagsförberedelser

Har precis tinat klart lammfärsen och håller på att koka potatis! Vi ska äta stekt potatis med lammfärsbullar! Mmm mumsigt! älskling är påväg hem och då ska vi åka iväg och handla och lite sånt, måste även köpa en ny mixer då våran har gått sönder! Typiskt.. Måste ju ha en mixer till mina smoothies!

Ska även förbereda en kall sås nu, hmm vad ska jag ha för smak, blir nog indisk. Funderar på att göra en avocadosallad också. Vi får se!

Vad ska ni äta för smarrigt till middag?

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vi ska äta linssoppa!

2009-03-04 @ 17:30:08
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Sandra!

Mmm låter juu riktigt smaskens det där! =)

Hur gör du en avacado sallad, mer än avacado såklart!? ;D



Ha en fin kväll..!

2009-03-04 @ 18:22:21
URL: http://misssandi.blogg.se/
Postat av: sabina

kika in i min blogg om du orkar, och komentera vilken skofavorit som är din av de tre jag laddat upp... skulle vara jättegulligt :) puss!

2009-03-04 @ 22:06:23
URL: http://mittfuuckingliv.blogg.se/
Postat av: Emma

kan du inte lägga in bilder på gårdagens kivällsmat, den lät verkligen smarrig :D vi åt bara färdig mat igår, köpte fiskgratäng och värmde i mikrong, pallade verkligen inte laga mat igår hehe.. Känner du inte också så ibland att du verkligen inte orkar laga mat och bara vill ha ngt gott som är färdigt framför nosen på dig så man bara kan lava in det? :) Hur ofta äter du smoothies? När kan du fixa min header gumman? känner att jag skulle vilja ändra den pga att Maja och Bella inte finns mer så vill jag ej ha dem med där mer, för jag skanar dem ännu mer varje gång jag ser dem. Hoppas du sovit gott inatt!" Kram/Emma

2009-03-05 @ 08:11:15
URL: http://lillemspems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0