lördag

Godmorgon

har sovit som en stock idag och drömde att jag var på gina tricot ( ovanligt va ) och lämnade tillbaka en skjorta jag har köpt därifrån, jag ska göra det in real i helgen då jag inte är sådär jätte förtjust i den. Så jag ska se om jag dra med mig älskling till forum idag..

Men först ska vi ner och kolla när min bror får medalj och lite sånt, han spelar hockey och är grymt duktig, han kommer nog bli ett hockeyproffs när han blir stor, han spelar även fotboll och är duktig på det också, min lilla sportfåne.

Igår var vi som sagt i badhuset, hur kul som helst. Jag trodde inte att jag skulle våga åka vattenrushbanan men vågade åka en, haha feg som jag är. Jag spenderade mest tid i bubbelpoolen, varmt och skönt! Det passade mig.  Men en jätte trevlig eftermiddag var det. Älskling hämtade mig sedan och vi åkte och handlade, köpte godis och köpte donken, blev äckligt mätt som vanligt av det men lika gott var det, mumsigt!

Somnade rätt tidigt igår kväll, lite trisst!

Får se vad som händer annars idag.. Nu blir det frukost och sedan en lång härlig dusch..


Kommentarer
Postat av: emma

tack så JÄTTE mycket för den fina kommentaren du skrev:).. Aa hade jag inte levt hade du inte fått så fina kommentarer av mig ju:).. Har du gjort någon god smoothie på sistonde?

kramar

2009-03-14 @ 11:03:16
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Jenny

vattenrutchbana som är det roligaste:D:D

2009-03-14 @ 11:25:38
URL: http://yeahnysliv.blogg.se/
Postat av: Anna

Ha en trevlig lördag:D

Me like your blog.

2009-03-14 @ 11:40:09
URL: http://eklundgren.blogg.se/
Postat av: Maria

Ha en underbar lördag gumman

2009-03-14 @ 14:01:53
URL: http://gossimia.blogg.se/
Postat av: Evelina

Ha en bra Lördag! Jag har ett experiment på min blogg om Let's Dance! Rösta genom att skriva en kommentar och Bäretta om vem du tror vinner i Let's Dance av: Laila och Tobias, Magnus och Annika eller Morgan och Helena! Innan nästa Let's dance kommer jag att berätta vad resultatet blir och vem som troligtvis kommer att vinna!

2009-03-14 @ 17:25:44
URL: http://ezzas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0