Hungrig

Guuud vad min blogg är tråkig, eller hur? inga bilder nästan ju, nä nu får jag ta och skärpa mig. Sanningen är att jag inte har fotat på länge vilket är tråkigt, sen sitter jag ofta på älsklingts dator, ska kolla om han har någon trevlig bild man kan lägga in i detta inlägg.

Mmmm är riktigt hungrig, det luktar mumsig potatisgratäng i hela lägenheten vilket gör att man blir hungrigare, försökte ta ett smakprov på gratängen men icke, hmmm! Jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Till det ska vi äta lax, avocadosås och grönsaker, smarrigt! Älskar ju lax! Älskling är ju kung i köket vilket är bra. Annars kanske våran middag hade bestått av hämtmat och nudlar varje dag. Hihi! Jo men jag har kunskaper i köket också, mest sallader, åhhh ceasarsallad, det var riktigt länge sedan jag åt det. den från mc donalds är ju sjukt god, kan även göra en god hemma också! Nog pratat om mat, min mage sitter ju här och skriker i högan skyn! MAAAAT!

Vi har föresten bokat bio men det blir imorgon då vi firar våran förlovningsdag, Det blev filmen I taket lyser stjärnorna! I stan för en gångs skull! Blir även en tripp på götgatan, ska kolla vad knästrumporna kostar på American Apparell! Affären ligger väl kvar där hoppas jag ? var ett tag sedan man var inne där..

Ikväll ska vi se en skräckfilm, får se om det är något jag rekomenderar sedan! sen ska vi även se på Twilight, ÄNTLIGEN, alla säger ju att den är SÅ BRA, det är ju nästan lite pinsamt att man inte sett den än!







Kommentarer
Postat av: Maria

Sv: Tack! :)

Har inte heller sett Twilight än, men jag håller på att läsa boken nu, hihi :) Hoppas filmen är lika bra som boken bara! Annars blir jag besviken ... ;)

2009-03-07 @ 17:20:29
URL: http://www.mariacarlsson.devote.se
Postat av: Mikaela

vi ska också äta potatisgratäng haha ;D

2009-03-07 @ 17:25:18
URL: http://memikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0