tröööött

Brrr riktigt kallt har det varit idag, måste köpa ny jacka snart. Har ju varit inne på en kappa, men det kommer nog inte bli så. Ähh vi får se, får vänta efter löning för just nu är jag fattig, suckar.. Någon som har lust att ge mig lite pengar ? hehe.. Ussh hatar att inte ha några pengar..

Är helt död idag, gick upp tjugo i sex för att bege mig till jobbet, slutade runt ett då jag åkte hem och lagade thai soppa, men den var så himla stark så det gick inte att äta.. Suck! Ska nog göra knäckemackor och oboy och glo på en film. Bara jag inte somnar.. Jag är TRÖÖÖTT, någon mer som är det ? en mardröm att åka buss på morgonen, haha lyckas alltid somna, och då blir man ju lite orolig att man snarkar...Haha! men det går verkligen inte att hålla ögonen öppna.. Suck! men imorgon börjar jag nio och slutar två, men lär ändå gå upp när älskling gör det..


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Kappor är snyggt :D och hoppas inte att tröttheten håller i sig...

sv: Jovars :) Ha det fint

2008-10-13 @ 14:43:11
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Johanna

jo vill åka dit med

2008-10-13 @ 14:49:58
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Johanna

japp det är från sannorna

2008-10-13 @ 14:50:33
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Johanna

jo de hoppas jag med

2008-10-13 @ 14:50:55
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Skrev ett tal i SvC.. omarbetade det tre gånger och tyckte det var superb. Jag fick ett ynka VG för min lärare tyckte att jag använde mallen i vår bok för lite--- "fler retoriska knep"--- det väl itne det som är dte viktiga ?? Talet ska väl vara personligt, uppmanande och bra. JAg skiter väl i hur många metaforer jag använder ?? Då blir ju talet bara löjligt. Och jag vill väl ändå inte ha en massa anaforer- upprepa en mening och vara wannabe Luther King Junior ??



Nä... jag är sur.

och sur inför morgondagen då vi ska någon j-vla avslappningsgrej som bara kommer stressa upp mig ännu mer. Avslappningsskit är så himla onödigt och bara tramsigt.



FAN VAD JAG ÄR SUR.

Ursäkta att jag tar ut detta på dig... men du frågade XP

2008-10-13 @ 14:57:52
URL: http://cleopatravii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0