måndag

heeeeej allesammans! mår ni bra ? själv är det okej, har jobbat idag, sedan åkte jag hem och storstädade så nu är det tiptop här hemma, luktar rökelser också, myyys! Håller även på att tvätta lite kläder, vi har massvis med tvätt att tvätta, orkar inte hyra tvättstugan heller, nej sånt vill jag hålla på med hemma.. Men första maskinen är snart klar, då slänger jag in en ny, sedan får det bli en maskin per dag.. Så vi får bort högarna.. Frågan är bara hur allt ska få plats i gaderoberna sedan, hmm ja det är nästa problem, haha!!

Ska snart se en film tänkte jag, bara ta det lugnt!

Imorgon kanske jag inte behöver åka till jobbet, men det blir nog en sväng förbi det andra. Hinner inte i helgen då det är 2 partyn jag ska på.. ska bli riktigt kul... Ser verkligen fram emot det..Mer om det senare!

Vad har ni gjort idag då ?


Kommentarer
Postat av: Johanna

jag ligger bara hemma är jätteförkyld

2008-11-10 @ 16:56:11
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Skola skola skola...

kolla gärna in tävlingen på min blogg ;)

2008-11-10 @ 18:11:31
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Jocke :)

ett bra tips på att bli av med tvätten är att aldrig tvätta :D dock får man stämpeln äcklig så mit näst bästa tips är att man tvättar 2 gånger veckan :D det gör jag och det funkar PERFEKT, fast iblöand får man köra en extra tvätt om ens "favo" kläder är smutsiga och man ska ut :P

2008-11-10 @ 22:55:53
URL: http://walkingon.blogg.se/
Postat av: Johanna

har utmanat dig på min blogg nu

2008-11-11 @ 22:22:16
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0