En dag på stan

Har precis kommit hem från en heldag på stan, vi har mest köpt saker till lägenheten, hittade inga plagg alls, det enda jag hittade var en stor svart halsduk, skit skön, jag kommer inte att frysa i vinter om man säger så ;)
 
jag som ville hitta bl.a en jacka och lite linnen, men icke! Lite tråkigt! men men. Mer pengar sparade hehe. Vi började dagen med att parkera vid NK. Och började röra oss lite smått mot lagerhouse.  Köpte en kokbok om potatisrätter där, älskar ju potatis så det var ett måste.. De har massor med fint där.

Efter lagerhouse så käkade vi brunch i samma byggnad, jag åt en scounes eller hur det stavas och varm choklad, mumsigt! Vid halv elva hade det kommit hur mycket människor som helst. Haha. Blev en snabbtitt på H&M innan vi gick mot Gina.

Efter stan drog vi och köpte färg och massor med saker till lägenheten, bl.a muffinsformar och en hjärtformad form med, så nu kommer det bli massor med bakning, tänkte faktiskt börja baka en hel del. Man vet ju aldrig om de kommer gäster och då är det alltid bra om man har något att bjuda på. Och eftersom jag bara kommer att jobba förmiddagar " oftast" så har jag inget att göra på dagarna så.  Mmmm älskar chokladmuffins! yummi..

Hittade även en jätte söt mjukisdress på gina, men tyvärr är mina ben en aning långa och spinkiga, måste ha Large i längd och XS i storlek. Hmmm ! Hatar att ha så smala ben. Men jag älskade den, FAN!











Kommentarer
Postat av: Matilda

sv: aa! jamaica ska bli riktigt härligt :D

2008-08-30 @ 16:16:15
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: har du nåra resor inplanerade då?! :D

2008-08-30 @ 16:19:23
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: okej :) nånstans speciellt som du vill resa till? :)

2008-08-30 @ 16:27:50
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Lisa

mm visst är det underbart =) har varit på olika delar av phuket o även på hua hin, gillar phuket mkt bättre dock..ska dit nu till jul m familjen, syrran o våra pojkvänner =) har du också varit där? :)

2008-08-30 @ 16:35:05
URL: http://lisawahrer.blogg.se/
Postat av: Jenny

hehe där satt jag och fikade efter jag hade klippt mig :) Här är benen istället för tjocka och korta. xs på längd och m i storlek...

2008-08-30 @ 16:38:23
URL: http://yeahnysliv.blogg.se/
Postat av: marie

Ellerhur :P blir fika ugen:p mums. vad gör du då?

2008-08-30 @ 17:17:37
URL: http://marresbok.blogg.se/
Postat av: Anna

jag älskar också potatis?! haha, riktigt mycket kan äta det till vad som helst ! :)

2008-08-30 @ 23:16:12
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0